Välj en sida

Försäljare till Malmö, Kronprinsen

Systembolaget – Malmö

 

Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad?
Till butiken i Malmö, i Kronprinsen söker vi nu en engagerad försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsten är på 28 timmar i veckan.

 

Om rollen

Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Med passion, högt driv, engagemang och ett personligt ansvar levererar du ett imponerande kundmöte tillsammans med dina kollegor. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassa och i lager, samt upplockning av varor.

 

Om dig

Du är en serviceinriktad, noggrann, flexibel och lyhörd person som kan se varje kunds unika behov. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor i butiken och brinner för att ge bästa tänkbara service till våra kunder. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

 

Om din utveckling hos oss

Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.

 

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Torbjörn Jalkhagen, butikschef, på telefonnummer: 0720-778117.

 

Ansökan

Vid intresse är du välkomen att registrera din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 11:e april Vi tar inte emot ansökningar via mail eller brev.

 

Ansök här: https://www.omsystembolaget.se/jobba-hos-oss/soka-jobb/lediga-jobb/forsaljare-till-malmo-kronprinsen-1425

 

 

Planarkitekt

Höganäs Kommun

 

Är du vår nya planarkitekt? Vi söker dig som är kreativ, jobbar självständigt med god återkoppling, flexibel helt enkelt en person som passar bra i teamet på vår engagerade och kreativa plan- och bygglovsavdelning.

Du kommer att leda både mer och mindre komplexa stadsbyggnadsprojekt som ställer krav på samordning med övriga projektdeltagare, både internt inom kommunen och externt med andra aktörer i samhället. Kommunikation och koncerntanke är våra ledord.

Vi arbetar i Office-paketet, ArcGIS, AdobeCS programvaror m.fl.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom arkitektur, fysisk planering, samhällsbyggnad eller motsvarande.

Du har god social kompetens och vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har lätt för att samarbeta, lätt att formulera dig i tal, skrift och bild och har ett stort engagemang för ett ekonomiskt, socialt och ekologiskt hållbart samhällsbyggande.

Erfarenhet av detaljplanering i stadsmiljö är meriterande men inget krav. Det är också meriterande med erfarenhet av strategiska frågor såsom befolkningsprognoser, bostadsförsörjningsprogram och kollektivtrafikutveckling.

 

 

Erfarenhet:
Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:
”Höganäs kommun ska i alla sina rekryteringar sträva mot en jämnare fördelning mellan könen och en ökad representation av övriga olikheter inom kommunens olika verksamheter” – så står det i våra ”Aktiva åtgärder för jämställdhet och mångfald”. Det är inte alltid enkelt, men vi jobbar för detta varje dag.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb – alternativt ring 0771-693 693.

Anställningsform:
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1
Ansökan:
Sista ansökningsdag: 2020-04-19

Arbetsgivarens referensnummer: A943471

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=445A00D3-4E83-4772-AD86-E4F3C850CBD6&guidgroup=