Välj en sida

Säljare och kundrådgivare till Synsam Triangeln, Helg & Kvällsextra

Synsam – Malmö

 

Nu öppnar vi ny butik i Triangeln Malmö!

Är du vår nästa Style and Customer Advisor? Gillar du högt tempo samt är säljdriven och modeintresserad, då passar du bra in i vårt team. Vi är ett bra team bestående av Leg Optiker, Store Manager och Style and Customer Advisor. Tillsammans ska ni se till att Synsams kunder går ut från butiken med ett leende och nya glasögon. När du är på jobbet så är ditt huvudansvar att hjälpa och inspirera våra kunder till nöjda inköp. Du har ett ansvar för att kunden blir sedd och väl bemött i butiken.

Beskrivning av tjänsten och din profil:

 • Tillsammans i teamet jobbar ni med att butiken är attraktiv för både kund och kollegor, så du är en person som tycker mycket om att jobba tillsammans med andra och har lätt för det.

 • För att lyckas i rollen som Style and Customer Advisor gillar du mötet med kund och är bra på det. Du är lyhörd för kundens behov och är duktig på att ge bra service och överträffa kundens förväntningar.

 • Du är resultatdriven och målinriktad! Håller en hög kvalitet i arbetet och säkerställer en hög kundnöjdhet. Tar ägarskap för brister och problem till dess att det är löst.

 • Du sprider glädje och energi! Har förmåga att lägga ner tid och engagemang på ditt arbete. Din energi sprids till kunderna såväl som kollegor.

 • Du tar ansvar för både dina egna arbetsuppgifter men även för butikens gemensamma resultat.

 • Har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter både i det dagliga arbetet i butiken men också i arbetssätt. Du gillar när det sker förändringar.

 

Tidigare erfarenheter:

 • Detaljhandel, gärna ett års erfarenhet.

 

Det vi gillar med Synsam:

 • Att vi har snyggt koncept med fina lokaler.

 • Är ledande inom branschen.

 • Vi vill stötta dig i din utveckling och gör du ett bra jobb finns fina karriärmöjligheter.

Ansökan

 • Rekryteringen sker löpande. Ansökningar tas emot elektroniskt.

Tveka inte att söka jobbet redan idag

Välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök här: https://jobb.synsam.se/jobs/339-saljare-och-kundradgivare-till-synsam-triangel

 

 

Vikarierande administratör till NTI Gymnasiet Malmö

NTI-gymnasiet – Malmö

 

NTI Gymnasiet har skolor över hela Sverige, med fokus på teknologi, vetenskap och innovation. Samhällets digitalisering skapar både nya möjligheter och utmaningar inom alla branscher. Vårt uppdrag är att ge våra elever, oavsett program, digital spetskompetens och kunskaper i ny teknik redan på gymnasiet. Vi skapar miljöer, metoder, forum och samarbeten som utvecklar förståelsen för den föränderliga värld vi lever i. Läs mer om våra 29 skolor på [ntigymnasiet.se] (ntigymnasiet.se) .

Ditt uppdrag

Vi söker nu en administratör till NTI Gymnasiet i Malmö för ett vikariat under en föräldraledighet. Administratörsuppdraget är en nyckelfunktion för att vår skola ska fungera. Uppdraget innebär ansvar för administrationen, generellt chefsstöd och underlätta i våra pedagogers och elevers vardag.

Vår administratör är viktig i kommunikationen med elever, deras vårdnadshavare och alla medarbetare på skolan. Arbetet är varierande och innehåller såväl enklare rutinmässiga arbetsuppgifter men också mer kvalificerade uppdrag. Exempel på arbetsuppgifter är att ansvara för elevregistrering, betygsadministration, ekonomisystemen, inköp och fakturering, vikarieanskaffning, nyckelutlämning och kvittering mm.

I rollen arbetar du nära skolans ledning och en stor del i arbetet innebär att underlätta deras arbete i att bedriva verksamheten. Det inkluderar att vara flexibel och tillmötesgående gentemot rektor och biträdande rektor i att proaktivt utföra uppgifter som ligger inom ramen för administratörens ansvarsområde.

Din profil

Vi söker dig med kompetens inom området via dokumenterad erfarenhet från liknande uppdrag. Utöver en gedigen erfarenhet och goda referenser är det meriterande med relevant eftergymnasial utbildning.

Som person gillar du ordning och reda, arbetar proaktiv i de processer du ansvarar för och lägger stort värde i att färdigställa de uppgifter du tar dig an. Vidare är du självgående och söker aktivt efter den bästa lösningen på problem som kan uppstå. Du gillar att organisera och samordna saker så att det flyter på smidigt i verksamheten. När det dyker upp oförutsedda händelser har du lätt för att prioritera om arbetet och tillfälligt lägga något åt sidan. Du återkopplar och har en naturlig fallenhet för god kommunikation.

I och med att du är den enda administratören på enheten är det viktigt att du har en förmåga att själv hämta kunskap om hur system fungerar, söka information från våra staber (ekonomi, HR etc.), hitta information på medarbetarwebben och andra informationskällor samt kommunicera direkt med myndigheter och andra intressenter. Det finns administratörskollegor på andra enheter som du kommer få kontakt med.

Vi erbjuder

På NTI Gymnasiet i Malmö erbjuder vi en trevlig arbetsplats med laganda och en gemensam vilja att utveckla vår verksamhet.

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är ett föräldravikariat på minst 80% från den 1 juni 2021 till den 30 juni 2022 men kan komma att förlängas ytterligare. Under juli månad 2021 är skolan stängd.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan tiden för ansökan löpt ut och därför vi uppmanar dig att söka tjänsten få fort som möjligt om du är intresserad. Om du har frågor är du välkommen att kontakta rektor Eveline Watanabe via e-post eveline.watanabe@ntig.se eller telefon 040-664 16 40.

 

Ansök här: https://karriar.academedia.se/jobs/155338-vikarierande-administrator-till-nti-gymnasiet-malmo?ref=indeed

 

Undersköterskor sökes till Vellinge för…

Vaccina – Vellinge

 

Vaccina söker undersköterskor för antikroppstestning.
Är du redo för nya utmaningar och vill få chansen att jobba i ett snabbt växande företag med goda möjligheter att utvecklas? Just nu söker vi förstärkning av en undersköterska till vår pool för framtida uppdrag.
Om företaget
Vaccina är en av Sveriges största aktörer inom antikroppstestning för företag och privatpersoner. Idag bedrivs antikroppstestning för Covid-19 på ett 60-tal orter i samarbete med Apoteksgruppen och vi har även ett avtal med Region Västerbotten samt Region Jämtland Härjedalen som innebär att vi som privat aktör på uppdrag av regionen utför tester på befolkningen. Vi erbjuder även vaccinering av TBE, lunginflammation och säsongsinfluensa på apoteken. Lokalt ansvariga läkare och hundratals engagerade sköterskor bedriver kvalitetssäkrat arbete i enlighet med Folkhälsomyndighetens riktlinjer och rekommendationer.
Arbetsbeskrivning
Som undersköterska hos Vaccina arbetar du självständigt ute på apoteken där du genomför antikroppstester, främst genom kapillär blodprovtagning (stick i fingret). Du genomför provtagningen direkt på plats och tar emot patienterna enligt tidsbokning samt drop-in. Ett arbetstillfälle kan vara mellan tre till åtta timmar och inför start kommer du att få en utbildning i våra system samt våra rutiner och processer.
Vem söker vi?
Vaccina söker undersköterskor som vill arbeta 1-3 dagar i veckan samt vill vara med och bidra till arbetet kring Covid-19 på ett innovativt sätt. Vaccina lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för denna tjänst är det viktigt att vara flexibel, serviceinriktad och självgående. Du trivs med att skapa kontakt med människor och du är engagerad i ditt arbete.
Kvalifikationer

Du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

Du är utbildad undersköterska.

Du har en vana av att arbeta i olika system/journaler.

Meriterande
Du har erfarenhet av kapillär provtagning.

Vi erbjuder
Som timanställd undersköterska hos Vaccina erbjuds du en fördelaktig lönemodell, möjlighet till ersättning för restid och ett stort socialt utbyte genom att du ständigt träffar nya människor. Du ges också möjligheten att vara med och bidra till kampen mot Covid-19.
Proaktivt arbete
I denna process arbetar vi proaktivt. Det innebär att det i dagsläget inte finns en tjänst men att vi kontinuerligt fyller på våra pooler med personal. Det kan därför ta längre tid att få återkoppling.

Övrig information:
Omfattning : Timanställning ca 2-3 dagar i veckan.

Arbetstid : Vardagar och helger mellan 8-20.

Vid frågor kontakta oss på : rekrytering@vaccina.se.

Låter detta intressant? Vaccina anställer löpande så du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Kolla gärna in på vår hemsida om du vill veta mer om Vaccina: www.vaccina.se .

 

Ansök här: https://karriar.vaccina.se/jobs/1124687-underskoterskor-sokes-till-vellinge-for-antikroppstestning-av-covid-19

 

Telekområdgivare sökes till Stortorget i Malmö.

Tellsome – Malmö

Du är motiverad, flexibel och ivrig till att tjäna pengar, men vill samtidigt bygga en karriär?
Försäljningserfarenhet är bra att ha, men absolut inte ett krav!
Vi kommer ge dig alla dom verktyg du behöver för att kunna lyckas redan från start hos oss där du även får nyttja din fulla potential!
På Tellsome!
Vi arbetar idag mot operatörerna Tre och Halebop B2C. Kontoret är beläget så centralt man kan komma på Stortorget i Malmö!
Vill du veta mer om oss och dina karriärs möjligheter?

Vi erbjuder dig:
En arbetsplats som prioriterar din arbetsmiljö.

Belöning för god prestation.

Språngbräda för unga människor.

Arbetsplats som fokuserar på mångfald och kreativitet.

Vi söker dig:
Som vill utvecklas inom försäljning.

Har driv och passion så vill vi ge dig chansen hos oss att utvecklas.

Plus poäng om du har jobbat inom Telekom tidigare, men inget krav.

Som gillar en ung miljö med högt i tak.

För dig som gillar provisionsbaserat jobb där du själv kan påverka din framgång utan tak.

 

Ansök här: https://www.tellsome.se/jobs/1124677-telekomradgivare-sokes-till-stortorget-i-malmo

 

 

Skadereglerare till Sjuk- & Olycksfall

Tryg – Malmö

Har du har tidigare erfarenhet av försäkringar, är analytisk, engagerad och vill skapa ett kundmöte i världsklass? Då tror vi att du passar perfekt som skadereglerare!

Om rollen

Du hanterar ärenden inom sjuk- & olycksfall och reglerar barn och vuxen sjuk – och olycksfallsförsäkring samt graviditetsförsäkring. Arbetet innebär mycket kundkontakt och du tar ett stort eget ansvar för att skapa en god kundupplevelse genom hela skadeprocessen. Du arbetar självständigt med att utreda och ta beslut i enkla ärenden. Du baserar dina beslut på försäkringsvillkor och praxis.

Utifrån Modernas målbild så fortsätter vi arbetet med att skapa ett Center of Excellence för personförsäkring i Malmö. Du blir en del av ett befintligt team på 18 medarbetare som arbetar tätt tillsammans med varandra i skadereglering och riskbedömning för ett kundmöte i världsklass. Här får du möjligheten att lära dig grunderna inom enklare reglering för vår Sjuk & Olycksfall och gravidförsäkring.

Tjänsten är en behovsanställning under sommarperioden och arbetstiderna kan variera.

Din bakgrund:

Du har tidigare erfarenhet av försäkringar, exempelvis som skadereglerare eller försäkringsrådgivare. Det är meriterande med erfarenhet av Serviceyrken.

Du är som person är:

 • framåt, engagerad och ansvarsfull med en hög servicekänsla och du har alltid kunden i fokus.

 • duktig på att samarbeta samtidigt som du kan driva ditt eget arbete självständigt

 • analytisk och har förmågan att fatta snabba beslut.

 • duktig på att kommunicera både muntligt och skriftligt och har ett tydligt kundfokus.

Intresserad?

Tjänsten är en behovsanställning och är placerad på kontoret i Malmö. Tillträde enligt överenskommelse. Frågor om tjänsten besvaras av Kreshnik Goga Chef Privatskador – Sjukdom och Olycksfall på telefonnummer 0708257970. Facklig kontaktperson är Simon Basdajian 0736-566209.

Är du intresserad av tjänsten ansök via knappen nedan. Vänligen skicka din ansökan snarast möjligt då intervjuer sker löpande, dock senast den 2020-04-06

Vi uppmuntrar alla, oavsett kön, ålder, bakgrund, funktionshinder eller ursprung att ansöka till tjänsten. Vi är stolta över att ha en hög arbetsglädje, stark professionalism och möjlighet till karriärutveckling. Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och lönsamhet. Alla tre element är fundament för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.se

 

 

Ansök här: https://career5.successfactors.eu/career?career%5fns=job%5flisting&company=Tryg&navBarLevel=JOB%5fSEARCH&rcm%5fsite%5flocale=en%5fUS&career_job_req_id=22524&selected_lang=sv_SE&jobAlertController_jobAlertId=&jobAlertController_jobAlertName=&_s.crb=yvm6AXjVyBkw%2fRqUcvgZji4R5gawGjwCZ5AJwRsTXPY%3d

 

 

Nattundersköterskor till Hemtjänst och Särskilt boende i Simrishamn

Simrishamns Kommun – Simrishamn

Om arbetsplatsen

Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur.

”Varje människa är unik”, det är viktiga ord för oss inom hälsa, vård och omsorg, som varje dag möter våra brukare och anhöriga utifrån individuella behov, önskemål och förutsättningar. Vi söker nu nattundersköterskor för vikariat och tillsvidareanställning till hemtjänsten och särskilt boende inom Simrishamns kommun.

Vi arbetar för att våra medarbetare ska ha en god arbetsmiljö och trivas på arbetet. De flesta av våra verksamheter arbetar med påverkningsbara scheman och vårt dagliga arbete präglas av en god samverkan mellan medarbetare och chefer.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig, som med glädje och engagemang, vill arbeta med personcentrerad omsorg och tillsammans med oss skapa en meningsfull vardag för våra brukare. Genom ditt professionella förhållningssätt och goda bemötande når du varje enskild brukare och arbetar med insatser efter just deras unika behov.

I arbetet möter du människor som har behov av stöd. Arbetet innebär att utföra både service- och omvårdnadsarbete nattetid.

Du arbetar utifrån Socialtjänstlagen samt Hälso- och Sjukvårdslagen. I Arbete ingår det att dokumentera i vårt verksamhetssystem Life Care enligt gällande rutiner.

Kvalifikationer

Du bör vara utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet av arbete inom särskilt boende, hemtjänst eller korttid. Då arbetet kräver att du dokumenterar i verksamhetssystem är det viktigt att du har en god grundläggande datakunskap och kan utrycka dig väl i både tal och skrift.

Du har ett gott bemötande i såväl ditt arbete mot brukare som mot kollegor och arbetsledare. Du är stabil och trygg i din roll och har inga problem med att samarbeta. Arbetet kräver att du i din roll är flexibel och öppen till nya arbetssätt och lösningar.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Manuellt B-körkort är ett krav inom Hemtjänsten och meriterande inom Särskilt boende.

I denna process arbetar vi med ett löpande urval.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

 

Omfattning: Heltid

 

Ansökan

Ansök senast: 2021-04-12

Referensnummer: A1017169 – 2021

 

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

 

Kontakt

Kontaktperson

Charlotta Flyckt Hultman
Enhetschef, Simrishamns Nattpatrull
0414-81 93 30
charlotta.flyckt.hultman@simrishamn.se

Samra Hasanovic
Enhetschef, Skönadal
0414-81 94 42
samra.hasanovic@simrishamn.se

Hannes Skanung
Personalspecialist
0414-81 94 12
hannes.skanung@simrishamn.se

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås via kontakten
0414-81 90 00

 

Övrigt

För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Simrishamns kommun mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.

I samband med rekryteringen undanbedes bestämt kontakt från annons-
/rekryteringsföretag.

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/AssignmentView.aspx?GuidExtSoftware=32d77766-64cc-4cc1-b20b-6142acb9910e&guid=8D0B7136-7EFC-4AB8-B952-F85570BC0796&locId=1

 

Idrottslärare till Ekenässkolan 100%

Eslövs kommun – Eslöv

Nu söker vi dig som brinner för idrott och hälsa och kan förmedla vidare dina kunskaper och passion till eleverna. Dina arbetsuppgifter består av att planera, genomföra och följa upp undervisningen inom idrott och hälsa. Du kommer tillhöra ett arbetslag där du tillsammans med dina kollegor arbetar för att ge eleverna rätt förutsättningar att lyckas. Mentorskap för åk 7-9 ingår i tjänsten.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en lärarexamen och är behörig att undervisa i idrott och hälsa för årskurs 7-9. Vi ser det som meriterande att du har erfarenhet från undervisning i åk 7-9.

För att lyckas och trivas hos oss har du en positiv elevsyn och förmågan att skapa goda relationer och ett bra samarbete med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du planerar dina lektioner i god tid och tar möjliga förändringar i beaktande där du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och tillämpar dem i det dagliga arbetet. Du är anpassar dina pedagogiska metoder utifrån elevens individuella behov eller elevgruppens behov. Som lärare skapar du en öppen, trygg och kreativ lärandemiljö. Vidare behärskar du svenska i både tal och skrift.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/naringsliv-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-kommunen/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Enligt Lag (2013:852) om registerkontroll skall du vara beredd att lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på www.polisen.se eller på närmsta polisstation.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2021-08-11. Höstterminsstart 2021
Antal platser: 1


Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2021-04-15

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=01934D38-95FD-4316-8A9E-96CC2D774DAC&templateid=0

 

 

Familjebehandlare

Bjuvs kommun – Bjuv

 

På öppenvården arbetar du för att barn och unga ska kunna växa upp under goda uppväxtförhållanden. Detta gör du genom att bedriva psykosocialt behandlingsarbete. Du jobbar med föräldrastöd, familjebehandling och barnsamtal.

Till dig som familjebehandlare söker sig familjer antingen på eget initiativ, så kallade servicesamtal, men du arbetar även på uppdrag av handläggande socialsekreterare som beviljar bistånd för insatser till familjerna. Du jobbar också med en rad förebyggande uppdrag så som föräldrautbildningar och i olika samverkansforum.

Dina arbetsuppgifter kommer främst att rikta sig mot familjer som väntar barn eller som har barn 0-6 år.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är nyfiken, initiativrik, glad, kreativ, modig och som har humor. För att lyckas med ditt uppdrag krävs det att du är lyhörd, öppen och med en vilja att arbeta tillsammans men också att du inte är rädd för att ta egna initiativ och arbeta självständigt. Du har god förmåga att möta både barn och deras föräldrar.
Du som söker den här tjänsten har socionomexamen eller motsvarande utbildning. Du har erfarenhet av att arbeta med behandlingsarbete avseende barn och deras familjer. Du har stor kunskap om barns utveckling och om föräldraskap. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med de yngsta barnen och deras familjer samt om du har utbildning i Steg-1, anknytning, Trygghetscirkeln, Aktivt föräldraskap, Tryggare barn, PYC eller Marte Meo.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola/skola ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister. Se därför till att beställa utdrag ur belastningsregistret snarast efter att du blivit erbjuden anställning.

Bjuvs kommun är en del av Familjen Helsingborg. Familjen Helsingborg är människor som möts, platser som stimulerar och sammanhang som utvecklar. Här växer både människor och företag.
Känslan skapar Familjen Helsingborg.
Vi är: Bjuv, Båstad, Helsingborg, Höganäs, Klippan, Landskrona, Perstorp, Svalöv, Åstorp, Ängelholm och Örkelljunga.
familjenhelsingborg.se

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Antal platser: 1


Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2021-04-11

Arbetsgivarens referensnummer: A1017891/2021

Upplysningar lämnas av:

Pia Holmgren
Enhetschef
Mobiltelefon: 0709 722 438
E-post: pia.holmgren@bjuv.se

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=2B6282F4-EC03-48C7-92D7-495001B9358C&templateid=0