Välj en sida

 

Truckförare sökes

 

Jobb Invest Sverige AB – Malmö

 

Hos Jobb Invest Sverige AB står jobben alltid i fokus. Vår affärside är att ta tillvara på varje arbetssökandes kompetenser och hitta nästa karriärsmöjlighet! Vi är ett komplett rekryteringsföretag som arbetar ut mot alla branscher och samarbetar med både små och stora företag.

www.jobbinvest.com

Vi söker nu inför kommande uppdrag dig som vill arbeta som truckförare!

Jobb Invest Sverige AB är alltid på jakt efter bra kandidater och lekar nu efter dig som vill arbeta som truckförare inför kommande uppdrag i Växjö området.

Vi söker drivna och erfarna truckförare. Arbetet sker oftast i en omväxlande miljö med varierande arbetsuppgifter, därmed är det viktigt att du är flexibel i ditt arbetssätt.
Har du dessutom tidigare erfarenhet av truckkörning och lagerarbete?

Arbetsuppgifterna kan bland annat bestå av;
Truckkörning
Ordermottagning
Orderpackning
Orderplock
Formell krav
Innehar Truckkort gärna A och B
Behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift
B-körkort och tillgång till bil ( dock ej ett krav)

Varmt välkommen med din ansökan!

Krav:
Körkort:
B (Personbil)
Tillgång till:
Personbil

 

Ansök här: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/33363-jobb-invest-sverige-ab-malmo-truckforare-sokes/tracking/5

 

Marknads- och Kommunikationsansvarig

 

Arriva Sverige AB – Helsingborg

 

Har du en förmåga att skapa förståelse och engagemang genom kommunikation? Letar du efter en möjlighet där du i hög grad kan utforma din egen roll? Vi letar nu för en ny kollega som vill vara en del i att utveckla kommunikationen, internt och externt, för att se till att fler skåningar kommer fram säkrare, snabbare och gladare till sina destinationer då de väljer att resa med kollektivtrafiken och Arriva.

Tjänsten är placerad i Helsingborg men vissa resor till våra kontor i landet, främst vårt kontor i Malmö och huvudkontoret i Stockholm, kommer förekomma.

Marknads- och kommunikationsansvarig

Vi söker en erfaren och nytänkande kommunikatör och marknadsförare som motiveras av att forma sin egen arbetsdag genom att initiera förbättringsprojekt och skapa en enhetlig röst i traditionella och nya kommunikationskanaler. Du kan snabbt ta till dig nya kommunikativa arbetssätt navigerar vant utifrån vårt varumärke. Som marknad- och kommunikationsansvarig tillhör du den administrativa delen av organisationen men jobbar brett, internt såväl som med våra samarbetspartners, för att se till att allting går som på räls och att kundnöjdheten blir av första klass.

Du är van att arbeta självständigt och driva dina egna projekt, inom både marknadsföring och kommunikation, med många beställare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Utveckla och driva marknadsplanen för Stadstrafiken i Helsingborg.
Upprätta och driva intern kommunikationsplan samt interna kommunikationsprojekt.
Utveckla och driva den lokala marknadsföringen av vårt varumärke.
Fånga kundperspektivet utifrån vår vision ”Nöjd kund hela resan” och sprida detta inom organisationen.
Utveckla befintliga kommunikationskanaler samt hitta nya för att effektivt nå ut med information till hela verksamheten i nära samarbete med Arrivas centrala kommunikationsenhet.
Stödja chefer och ledning i hur vi kommunicerar i olika nyhetsbrev, kampanjer etc i olika kommunikationskanaler.
Analysera och identifiera förbättringsområden som leder till aktivt arbete med ständiga förbättringar för vår vision ”Nöjd kund hela resan”.
Är kontaktyta till Skånetrafikens marknads- och kommunikationsenhet i frågor kring medieaktiviteter och nyheter samt arbeta aktivt med att förmedla de goda exemplen och historierna.
Driva och leda ett trepartssamarbete med Helsingborgs stad och Skånetrafiken där olika lokala marknadsaktiviteter planeras och genomförs.
Vem söker vi?

För att trivas hos oss bör du vara prestigelös, flexibel och bra på att få saker gjorda. Du sätter värde i att bygga relationer och vårda dem långsiktigt .Du kommer att ta plats i organisationen och ha ett tätt samarbete med såväl Skånetrafiken och Helsingborgs Stad samt internt inom Arriva.

Du har relevant utbildning och minst tre års erfarenhet av liknande arbete. Att du kan ta fram original utifrån designmanualer och har goda kunskaper i InDesign, Photoshop och MS Office är ett krav. Det är självklart att du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi tänker oss att du är en nyfiken person som kan se förbättringsmöjligheter utifrån nya perspektiv. Du är van att arbeta i projektform, gillar ett högt tempo och trivs att arbeta både självständigt och i team.

Nyfiken?

För att ta reda på om du är den vi söker innehåller vår rekryteringsprocess både personlighetstester och intervjuer. Urvalet sker löpande och sista ansökningsdagen är 15 juni. Har du frågor får du gärna höra av dig till Ilir Cakolli som är Affärsområdeschef på ilir.cakolli@arriva.se

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!

Om Arriva

Arriva är en av Europas ledande operatörer inom kollektivtrafiken. I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare, 900 bussar, 150 tåg och 90 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Året runt – dygnet runt – fram och tillbaka.

 

Ansök här: https://www.arriva.se/jobba-hos-oss/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=700

 

Budget- och skuldrådgivare till Helsingborgs stad

 

Helsingborgs stad

 

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Om arbetsplatsen
Helsingborgs kontaktcenter har i uppdrag att samordna stadens service gentemot allmänheten. Principen är en väg in till kommunen för att bidra till ökad service och högre tillgänglighet. På kontaktcenter arbetar kommunvägledare och rådgivare som på olika sätt finns till för invånarna, företagen och besökare i staden.

Vi söker dig som vill anta utmaningen att som budget- och skuldrådgivare vara med och fortsätta bygga upp en verksamhet som sätter Helsingborg på kartan när det gäller god service och hög tillgänglighet med kunden i fokus.

Arbetsuppgifter
Som budget- och skuldrådgivare möter du människor i en ekonomiskt utsatt situation och nu söker vi dig som har ett stort intresse för att göra skillnad i människors vardag. Du kommer att ge råd och stöd till personer med skuldsättning för att tillsammans med dem arbeta fram lösningar på ekonomiska problem. Arbetet innebär att du hjälper till med planering av budget, ger skuldrådgivning, förhandlar med fordringsägare, är behjälplig vid ansökan om skuldsanering, är ett stöd under skuldsaneringsperioden och är en drivande kraft i enhetens utvecklingsarbete.

Vi arbetar förebyggande genom att erbjuda föreläsningar till olika målgrupper, och strävar kontinuerligt efter att utveckla denna del av arbetet både när det gäller inriktning och innehåll. Omvärldsbevakning är också en viktig del av arbetet då utmaningarna och behoven i samband med ekonomisk utsatthet ökar i samhället. Arbetet innefattar även kontakt med media då journalister kan höra av sig till budget-och skuldrådgvningen för uttalanden och intervjuer om ämnet.

Vi söker dig som är trygg i din yrkesutövning och förstår innebörden av en hög servicenivå. Du har lätt för att bygga förtroende och kommunicera internt och externt. Du är lyhörd, empatisk och handlingskraftig. Som del av en mindre arbetsgrupp är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och tar eget ansvar. Eftersom vi arbetar mycket utåtriktat så är det viktigt att du tycker om att tala inför små och stora grupper.

Det krävs att du gillar att arbeta i en miljö med ständiga förändringar och ett högt tempo. Du ser möjligheter och löser problem. För dig med positiv inställning och ambitioner blir detta en rolig och givande arbetsplats i nya fräscha lokaler. Vi finns mitt i centrala Helsingborg.

Kvalifikationer
Vi söker dig som

Har relevant högskole-/ universitetsutbildning.
Har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och en god privatekonomisk insikt.
Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Din pedagogiska förmåga gör att du har lätt att ta till dig komplex information och göra den lättbegriplig. Andra språkkunskaper är meriterande.
Har förmåga att lyssna och göra dig förstådd oavsett vem du har kontakt med.
Är strukturerad, flexibel och har förmågan att prioritera.
Tycker det är roligt med verksamhetsutveckling
Trivs med att jobba i högt tempo.
Tycker om att arbeta utåtriktat och att ha mycket kontakt med människor.
Du arbetar nära dina kollegor och vi söker dig som är positiv, öppen, prestigelös och trivs med at jobba i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet är önskvärt.

Övrig information
Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Sista ansökningsdag: 2020-06-07

Anställningsform: Vikariat (t.o.m. 2020-12-31)

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse.

Varaktighet: t.o.m. 2020-12-31, med möjlighet till förlängning.

Antal tjänster: 1

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Har du några frågor kan du kontakta kontaktpersonen som finns angiven i annonsen.

Fackliga företrädare
https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Kontaktpersoner
Maj Gram Andersson

Sektionschef

042-103673

maj.gram.andersson@helsingborg.se

Carl Nobel

Budget- och skuldrådgivare

042-106267

Carl.nobel@helsingborg.se

Cecilia Holm

Facklig företrädare, SACO

042-105345

Robert Lexeklint

Fackligt företrädare, Vision

042 10 51 95

 

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I017/1118/job?site=9&lang=SE&validator=9ec24d855e37a090a5e232077f53c593&ref=https%3A%2F%2Fhelsingborg.se%2F&ihelper=https%3A%2F%2Fhelsingborg.se%2Farbete%2Flediga-jobb-i-helsingborgs-stad%2F&job_id=626

 

Vikariat Servicevägledare

 

Simrishamns Kommun

 

Om arbetsplatsen
Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur.

Kommunens verksamhet ska präglas av medborgarfokus, stark servicekänsla och gott bemötande. Alla som söker kontakt med kommunen ska få snabb respons. I april 2017 startade Kontakt Simrishamn. Våra ambitioner är höga. Kontakt Simrishamn ska göra det lättare att vara medborgare, förening, näringsidkare eller kund i vår kommun.

Arbetsuppgifter
Som servicevägledare fungerar du som en väg in till kommunens samtliga verksamheter. Du tar emot och besvarar frågor, synpunkter och felanmälningar från invånare, företagare, besökare och kunder till kommunen. Kontakterna sker genom telefon, e-post och personliga besök. Du kommer också att handlägga avgifter inom äldreomsorgen, faderskapserkännande samt dödsboanmälningar. Du blir en av totalt fem servicevägledare. I gruppen finns också en samordnare. Kontakt Simrishamn lyder under Kommunledningskontorets kansliavdelning.

Arbetet är omväxlande och tempot stundtals högt. Ärendena spänner över ett brett område inom alla kommunens ansvarsområden. Du bör vara strukturerad och kunna möta alla slags människor på ett positivt och professionellt sätt.

Arbetsuppgifterna förutsätter dels ett nära samarbete med kollegorna inom arbetsgruppen, dels ett nära samarbete med medarbetare inom kommunens samtliga ansvarsområden. Kontakt Simrishamn är en verksamhet som ständigt förändras, det innebär att du som ska arbeta hos oss bör trivas i en verksamhet som snabbt kan förändras och du förväntas vara delaktig och bidra till utvecklingen.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är skicklig på att ge god service och alltid sätter våra invånare i fokus. Då du kommer att vara ett av kommunens ansikte utåt, är det viktigt att du är en god och tydlig kommunikatör samt att du visar omdöme i ditt professionella agerande.

Vi söker dig som har lätt för att samarbeta med andra, du är lyhörd och löser konflikter på ett konstruktivt vis. Du har en positiv inställning till ditt arbete och kan strukturera och prioritera dina arbetsuppgifter för att vara så effektiv som möjligt.

Det är viktigt att du är flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade förutsättningar. Du ska tycka om att arbeta på en arbetsplats där det löpande sker förbättrings- och förändringsarbete och förblir motiverad även om du stöter på hinder.
Du uttrycker dig väl i svenska språket i tal såväl som skrift. Talar du dessutom ett övrigt språk är detta ett plus. Du tycker om teknik och van vid att söka information via webben och att hantera olika verksamhetssystem.
Du har gymnasie- och någon eftergymnasialutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har några års arbetserfarenhet. Du har erfarenhet av att möta människor ur ett serviceperspektiv. Erfarenhet från kontaktcenter eller kundtjänstverksamhet är meriterande.

Erfarenhet krävs

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde sker enligt överenskommelse med målsättning i perioden vecka 33 och 34.

Tidsbegränsad till: 2020-12-31
Ansökan
Ansök senast: 2020-06-12

Referensnummer: A958228 – 2020

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/AssignmentView.aspx?GuidExtSoftware=32d77766-64cc-4cc1-b20b-6142acb9910e&guid=B68C1C7B-7F0A-4EDA-99F2-0175EF0D9851&locId=1

 

Undersköterskor till Olivia Hemomsorg i Staffanstorp!

 

Olivia Hemomsorg AB – Staffanstorp

 

Vår verksamhet växer och vi behöver därför fler grymma hemtjänstmedarbetare!

Det huvudsakliga uppdraget som undersköterska inom Olivia Hemomsorg innebär att ge god kvalitet i vård och omsorg, att ta ansvar och ha förmåga att samarbeta. Att ha ett professionellt förhållningssätt samt vara flexibel och utvecklingsinriktad. Du ska ha fokus på individen och vilja arbeta utifrån den äldres behov och önskemål.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
Personlig omvårdnad, hygien, hjälp med måltider, förflyttningar, medicindelegering.

Upprätta genomförandeplaner och dokumentera.

Städ, tvätt, inköp, avlastning och ledsagning.

Då din arbetsplats är hemma hos våra kunder är det viktigt att du respekterar att du är i någons hem samt att du är noggrann, självständig, serviceinriktad och ansvarsfull. Du är glad och lösningsfokuserad. Om Du har ett varmt hjärta och ett stort engagemang, som tycker om utmaningar och brinner för att arbeta med äldre människor i behov av stöd. Då är du rätt person för oss!

Vi ser gärna att:
Du är utbildad undersköterska, vårdbiträde eller på väg dit.

Du har erfarenhet av insulin och stomi

Du har körkort.

Du behöver behärska svenska språket i tal och skrift.

Både manliga och kvinnliga sökande välkomnas!

Team Olivia är en av de största privata aktörerna på omsorgsmarknaden i Sverige, Norge och Danmark. Verksamheten bedrivs nära kunderna där våra bolag finns etablerade under lokala varumärken.
Arbetsförmedlingen – Nyligen upplagt

 

Ansök här: https://oliviahemomsorg.teamtailor.com/jobs/889985-underskoterskor-till-olivia-hemomsorg-i-staffanstorp?promotion=161260-arbetsformedlingen

 

Grundskollärare åk 1-6

 

Lunds Kommun

 

Barn- och skolförvaltning
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Om oss

Flygelskolan är en F-5 skola på Östra Torn. Vi är en del av Utbildningsområde 5 (Östra torn, Norra Fäladen och Veberöd). Flygelskolan har 158 elever i åldershomogena klasser från förskoleklass till åk 5.

Flygelskolan består av 2 flyglar. Läsåret 20/21 är årskurserna organiserade i F-2 i en flygel och 3-5 i den andra. Fritidshemsverksamheten är uppdelad i tre grupper under eftermiddagen. Fritidsverksamheten för åk 4 och 5 är förlagd i lokaler i idrottshallen, där det vissa dagar går att utnyttja en del av hallen. Skolan har en stor, fin skolgård som under sommaren 2018 fick en upprustning.

På Flygelskolan arbetar vi för att alla elever ska känna sig trygga på skolan och för en god måluppfyllelse.

Arbetsuppgifter

Du planerar, genomför, dokumenterar och utvärderar undervisningen enligt gällande styrdokument. Du kommer att ha ett delat mentorskap för en åk 1 och en åk 4.

Du kommer att arbeta utifrån tydliggörande pedagogik. Du ska också göra kartläggningar och åtgärdsprogram i samarbete med specialteamet på skolan.

Vi söker dig som
har lärarbehörighet i åk 1-6 och är behörig i Ma och Sv åk 1-6. Har du erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd ser vi det som meriterande.
Är du specialpedagog eller speciallärare ser vi det som positivt.

För att trivas hos oss behöver du kunna samarbeta både med elever och personal och tycka att teamwork är både givande och viktigt. Du behöver ha erfarenhet av att arbeta med tekniska hjälpmedel. Att ha en pedagogisk insikt, vara strukturerad och tydlig är även viktigt hos oss.

Som person är du initiativtagande, självständig och kreativ.

Anställning
Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader
Omfattning: Deltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 20200810
Ansökan
Ansök här
Ansök senast
Sista ansökningsdag: 2020-06-14

Referensnummer
2020/456
Kontaktperson(er)
Marie Jönsson, Rektor, 046-3597499

 

Ansök här: https://www.lund.se/arbete–lediga-jobb/lediga-jobb/jobb-detalj/?guid=335531

 

 

 

Ekonomiassistent till Sund Psykologi i Malmö

 

Studentconsulting – Malmö

 

Sund Psykologi är en familjär mottagning belägen på Stortorget i Malmö som erbjuder behandling med klassisk KBT (Kognitiv Beteendeterapi) och modernare varianter som MCT (Metacognitive Therapy) och ACT (Acceptance and Commitment Therapy). Besök gärna deras hemsida för att läsa mer om företaget: https://www.sundpsykologi.se/

Till Sund Psykologi i Malmö söker vi en student som vill arbeta som ekonomiassistent ett par dagar i månaden, med start så snart vi hittar rätt kandidat. Tjänsten innebär att finnas som stöd till ledningen vad gäller programmet Fortnox och administrera data och rapporter från Excel. Utöver detta kommer du vara behjälplig vad gäller löpande bokföring, lön, fakturering samt Kund- och Leverantörsreskontra.

Arbetstiderna är väldigt flexibla, du bestämmer själv när du har möjlighet efter dialog med Sund Psykologi. Tjänsten är ett konsultuppdrag och du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till Sund Psykologi.

 

Om du tycker att detta passar in på dig, tveka inte att söka tjänsten redan idag då vi går igenom urvalet av kandidater löpande.

Detta söker vi:

Vi söker dig som läser ett program med ekonomisk inriktning och har arbetat som ekonomiassistent tidigare. Du har erfarenhet av Fortnox och Excel och du kan med enkelhet navigera dig i programmen. Erfarenhetsmässigt tror vi att du har arbetat med löpande bokföring och fakturering samt en del kring löner. Som person är du noggrann, snabblärd, problemlösande och självgående samt att du innehar ett effektivt arbetssätt.

Vi arbetar löpande med urval och intervjuer, så om ovan stämmer in på din profil ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Sökord: ekonomiassistent, Fortnox, Excel, löpande bokföring.

 

Ansök här: https://www.studentconsulting.com/sv/lediga-jobb/malmo/ekonomiassistent-till-sund-psykologi-i-malmo/53856?utm_source=indeed&utm_medium=sharedjob&utm_content=job53856&utm_source=Indeed&utm_medium=organic&utm_campaign=Indeed

 

Lastbilsmekaniker/Lastbilselektriker

 

Börjessons – Östra Ljungby

 

Vi söker erfarna lastbilsmekaniker/lastbilselektriker
Börjessons lastbilar i Östra Ljungby är en fullserviceanläggning med försäljning av nya/begagnade lastbilar och släp samt reservdelar, service och tvätt.

Arbetsuppgifterna
Arbetet som mekaniker omfattar alla förekommande arbetsuppgifter på lastbilsverkstaden.

Din bakgrund

Fordonsteknisk utbildning på gymnasienivå. Erfarenhet inom lastbilar, bussar och elektronik inom tunga fordon är ett plus. Viss datorvana då produkterna är tekniskt avancerade med ett ökande innehåll av styrenheter och liknande komponenter.

Personliga egenskaper
Du måste kunna arbeta både självständigt och i grupp. Personliga egenskaper som noggrannhet, engagemang och ansvarskänsla är grundläggande för vår verksamhet kopplat till en serviceinriktad inställning.

Vi erbjuder
Hos oss erbjuder vi bra ersättningsvillkor, ansvar med befogenheter samt ett självständigt och stimulerande arbete. Då våra kunders produkter är i absolut framkant av den tekniska utvecklingen krävs kontinuerlig kompetensutveckling av vår personal precis som behovet av modern utrustning. Vi är ett kvalitetstänkande företag bland annat ISO 9001 / 14001 och Swedac certifierade. Vi erbjuder också lastbilskörkort för dig som inte har. Om du vill du bli del i våran gemenskap och bidra till verksamhetens fortsatta utveckling så ser vi fram emot din ansökan.

Ansökan
Ansök via Börjessons karriärsida: https://borjessonkoncernen.teamtailor.com. Ansök senast 31 juli. Vi tillämpar löpande urval. Vid frågor om tjänsten kontakta Serviceschef Michael Sjöholm, Mikael.Sjoholm@borjessonsbil.se. Läs gärna mer på www.borjessonslastbilar.se.

 

Ansök här: https://borjessonkoncernen.teamtailor.com/jobs/889794-lastbilsmekaniker-lastbilselektriker

 

Skolbibliotekarie grundskolan, Parkskolan och Örkenedskolan

 

Osby Kommun

 

Om arbetsplatsen
Osby kommun ligger i nordöstra Skåne, i hjärtat av Sydsverige med goda kommunikationer som gör det lätt att pendla.

Söker du ett givande och intressant arbete med möjlighet att utvecklas i din roll? Då har vi jobbet du söker!

Som medarbetare är du en viktig del av dagens och framtidens utveckling. Vi finns där våra medborgare finns, vi påverkar och gör skillnad i människors vardag varje dag. Vi anser att vi har Sveriges viktigaste jobb!

I Osby kommun tar vi avstamp i en gemensam värdegrund i vår strävan mot att utföra vanliga jobb ovanligt bra.

Vi kan vi vill vi vågar! Vågar du?

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår
Pedagogiska arbetsuppgifter som undervisning i källkritik, informationssökning och läsfrämjande arbete utifrån Lgr 11.
Stor vikt läggs vid utåtriktade arbetssätt samt att samverka med lärare, elever och annan skolpersonal.
Utveckling av de fysiska och virtuella skolbiblioteken utifrån skolans måldokument.
Ett aktivt samarbete med folkbiblioteket.
Sedvanliga arbetsuppgifter i bibliotek kring inköp, utlån, lokalisering, bokuppsättning m.m.

Du som söker skall vara intresserad av att arbeta med och utveckla våra skolbibliotek till en värdefull resurs för skolans samlade pedagogiska uppdrag. Skolbiblioteket är och ska vara en integrerad del av undervisning och lärande. Det långsiktiga arbetet med att integrera informationssökning och digitala medier i undervisningen är påbörjat.

Du kommer att vara en central del av biblioteken på Parkskolan samt Örkenedskolan, där du tillsammans med pedagogerna utvecklar en stimulerande och trivsam verksamhet. Du kommer att ha samarbete tillsammans med skolbibliotekarien på Hasslarödsskolan /Klockarskogsskolan samt Killebergsskolan.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
– Kandidat-, magister- eller masterexamen inom Biblioteks- och informationsvetenskap
God IT-kompetens
Förmåga att entusiasmera elever och lärare utifrån skolbibliotekariens kompetensområden
Erfarenhet från arbete inom pedagogisk organisation eller inom skolbibliotek ses som meriterande
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet

Vi fäster stor vikt vid dina erfarenheter av arbete från skolbiblioteksverksamhet. Du skall ha mycket god känsla för service och tycker om att möta människor.

Du känner dig trygg och trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat. Vidare har du bra samarbetsförmåga, ett positivt förhållningssätt och gott bemötande.

Du har en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift, samt har lätt för att skapa goda relationer.

Vi värderar flexibilitet och engagemang högt.

Körkort för bil krävs i tjänsten.

Vårt erbjudande:
Vi kan erbjuda dig en utvecklande och utmanande roll i en expansiv kommun.
Osby kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och en arbetsplats för alla utifrån de behov av kompetens som verksamheten ställer. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och växling av semesterdagstillägg till fler lediga dagar.

Tillsammans går vi igenom vilken typ av kompetensutveckling som är lämplig för dig och din utveckling i Osby kommun.
Anställningens omfattning
Tillträde: 2020-08-12
Tillträde enligt överenskommelse.
80%

 

Ansök här: https://www.offentligajobb.se/Public/AssignmentView.aspx?RemoteId=80A8BEC1-B0ED-4F05-90EA-1C959A366FD7&PublisherGuid=eda3e6d2-4583-40d4-a51c-c1cfcbc01b3a

 

 

Bibliotekarier med inriktning mot undervisning, minst två

 

Malmö Högskola – Malmö

 

Om Malmö universitetMalmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare och studenter vill vara med där det händer och tillsammans med andra skapa, dela och sprida kunskap för att förstå, förklara och utveckla samhället. Både lokalt och globalt.

ArbetsplatsMalmö universitetsbibliotek har cirka 45 medarbetare och är organiserat i två avdelningar, Pedagogisk verksamhet och lärandemiljö och Medier och vetenskaplig publicering. Avdelningarna innehåller olika verksamhetsområden representerade genom olika grupperingar. Varje medarbetare hör till en avdelning men kan också ingå i grupper i den andra avdelningen. Det är en arbetsplats som präglas av lärande, utveckling, kreativitet och delaktighet där kunskaper och erfarenheter sprids och utvecklas mellan medarbetare. För vidare information om biblioteket, se https://mau.se/bibliotek/pa-biblioteket/om-biblioteket/.

Innehåll och arbetsuppgifterBiblioteket medverkar till studenters, doktoranders och forskares livslånga lärande genom att ingå i olika lärandeprocesser. Arbetsuppgifterna i utlysta anställningar är i huvudsak inriktade på undervisning i informationssökning och annat pedagogiskt stöd för studenter, doktorander och forskare, exempelvis individuell handledning i informationssökning. I arbetsuppgifterna ingår arbete med såväl fysiska som digitala former för lärande, med betoning på de digitala formerna på grund av rådande omständigheter. Du kommer både att arbeta självständigt och tillsammans med kollegor i biblioteket och inom universitetet med att planera, utföra, utvärdera och utveckla bibliotekets undervisning. I anställningarna ingår också att möta bibliotekets användare i informationsdisk, telefon och chatt. I en av anställningarna (vikariatet) ingår arbete med talboksstöd. Arbetsuppgifter inom andra delar av bibliotekets verksamheter kan komma att ingå. Du kommer att ingå i relevanta grupperingar utifrån dina arbetsuppgifter.

KvalifikationerVi söker dig som har examen i biblioteks- och informationsvetenskap eller motsvarande och som har erfarenhet av att arbeta på bibliotek. Du uttrycker dig mycket väl på både svenska och engelska i tal och skrift. Meriterande är om du har tidigare erfarenheter av att undervisa.

För kontakterna med lärare, studenter, forskare och kollegor på biblioteket krävs att du trivs med att arbeta i grupp samt att du är flexibel och självgående. Vidare har du god förmåga att kommunicera i både tal och skrift vid såväl individuella möten som med både stora och små grupper. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt och en god förståelse för människors olika förutsättningar och anpassar sättet att förmedla ditt budskap till mottagaren.

Vi arbetar just nu i stor utsträckning i systemet Zoom, på grund av den sociala distansering Coronapandemin och covid-19 har medfört. Därför ser vi gärna att du har goda digitala kunskaper.

UpplysningarEwa Stenberg, avdelningschef Pedagogisk verksamhet och lärandemiljö, tel. 040-665 83 04Sara Kjellberg, bibliotekschef tel. 040-665 75 84Anna Tenggren, HR-specialist, tel. 040-665 81 53Inför rekryteringsarbetet har Malmö universitet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

AnsökDu söker anställningarna via Malmö universitets rekryteringssystem genom att klicka på knappen ”Ansök”. Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast 2020-06-15. I ansökan ska utöver CV och personligt brev finnas en beskrivning om max 1 A4 av dina pedagogiska idéer och reflektioner med utgångspunkt från en undervisningssituation du har provat eller gärna skulle vilja prova.

ÖvrigtAnställningarna är placerad vid avdelningen för Pedagogisk verksamhet och lärandemiljö. Den ena av de utlysta anställningarna är ett vikariat omfattande 100% på heltid till och med 2021-09-30. Den/de andra är allmän visstid omfattande 100% fram till 2020-12-31, minst en anställning. Malmö universitet är en arbetsplats och ett lärosäte som präglas av ett öppet och inkluderande synsätt, där jämställdhet och lika villkor tillför mervärde i vår verksamhet. Malmö universitet tillämpar individuell lönesättning.

Tillträde2020-08-17 eller enligt överenskommelse.

Fackliga företrädareSACO: martina.vall@mau.se 040 – 665 72 98OFR: naser.eftekharian@mau.se

Välkommen med din ansökan!

 

Ansök här: http://web103.reachmee.com/ext/I005/1015/job?site=6&lang=SE&validator=df9f5539db53eab37b3e3087d2a2669b&job_id=1454

 

Verksamhetsekonom till Lantmännen Maskin

 

Academic Work – Malmö

 

Nu har du möjlighet att bli en del av Lantmännen Maskins ekonomiavdelning i Malmö. För tjänsten som verksamhetsekonom söker vi en person som är analytisk lagd med god kommunikation-och samarbetsförmåga. Tjänsten erbjuder stort ansvar och möjlighet att utvecklas, på en avdelning där Lantmännens värdeord öppenhet, helhetssyn och handlingskraft står i fokus.

Om tjänstenAcademic Work söker för Lantmännens räkning en verksamhetsekonom till ekonomiavdelningen. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Lantmännen. Uppdraget är ett föräldravikariat och löper initialt under 12 månader.

I rollen som verksamhetsekonom hos Lantmännen Maskin kommer du att arbeta nära organisationen i syfte att ansvara för arbetet med projektredovisning för deras lantbruksmaskiner. Du kommer att, tillsammans med dina kollegor på ekonomiavdelningen, ha daglig kontakt med anläggningar runt om i landet vilket ställer krav på din kommunikationsförmåga, såväl i tal som i skrift. Du kommer att rapportera till företagets Accounting & Reporting Manager.

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Lantmännen ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, med verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis.

ArbetsuppgifterDina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara projektredovisning kopplat till deras lantbruksmaskiner. Du kommer att arbeta med analys, redovisning och rapportering. Du kommer även att supportera i arbetet kring den löpande bokföringen och vid bokslut. Lantmännen arbetar idag i M3 som i närtid kommer att genomgå en uppdatering, du behöver därför trivas i en föränderlig miljö med ett proaktivt förhållningssätt.

Vi söker dig somHar högskole-/universitetsutbildning inom ekonomi med minst 2 års erfarenhet av liknande arbeteHar goda kunskaper inom projektredovisningTycker om att analysera och förbättra dina dagliga processerHar förmåga att kommunicera ekonomi på ett lättförståeligt sättDu har mycket goda kunskaper i svenska språket då kommunikation internt och med kunder, samt all dokumentationen sker på svenska.Det är meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet M3/Movex och varit delaktig i tidigare arbete kring systemuppgraderingar samt har erfarenhet inom maskinbranschen.

Som person är du:

AnalytiskNyfikenNoggrannHar god kommunikation- och samarbetsförmågaÖvrig informationStart: Mitten av augusti

Omfattning: Heltid, 12 månader

Placering: Malmö

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Lantmännens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företagetHos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan – från jord till bord. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i en tjänst med stort ansvar. Du blir en viktig del i vår affär och vi kan erbjuda dig ett varierande arbete med möjlighet att påverka. Vi ser också mångfald som en viktig fråga och vill att alla ska känna sig inkluderade. Let’s reimagine your career!

 

Ansök här: https://jobs.academicwork.se/annons/verksamhetsekonom-till-lantmannen-maskin/15042582?utm_source=indeed&utm_medium=organic&utm_campaign=indeed

 

Jurist i Malmö

 

Rive Juridiska Byrå AB – Malmö

 

Byrån är en av landets ledande specialistbyråer och med 30 anställda även Sveriges största byrå inom arbetsrätt, vi erbjuder avancerade uppdrag åt väldigt spännande klienter, sannolikt marknadsledande löne- och anställningsvillkor samt vassa och inspirerande kollegor.Du har Jur. Kand. eller Juristexamen, är smidig och kreativ. Byrån tillhandahåller internutbildning med fokus på förhandlingsmetodik och teknik, rättsområdet och mera därtill. Erfarenhet eller särskilda studier i arbetsrätt är meriterande. Som person är du analytisk och har ett stort intresse för problemlösning. Du är lyhörd och har en god samarbetsförmåga. Dessutom är du skicklig på att formulera dig väl, både i tal och skrift, på svenska och engelska.RiVe Juridiska Byrå är en av landets ledande arbetsrättsbyråer. Byrån handlägger årligen ett mycket stort antal arbetsrättsärenden för våra arbetsrättsklienter. Som specialistbyrå inom arbetsrätt arbetar vi med en helt självutvecklad metodik, djup juridisk kunskap, avancerad branschkännedom samt målinriktad och verklighetsanpassad klientservice. Allt i syfte att tillvarata våra klienters intressen och eventuell rätt.RiVe Juridiska Byrå AB söker nu ytterligare jurister till vårt process- och förhandlingsteam. Vi företräder såväl arbetstagare som arbetsgivare i arbetsrättsliga tvister i eller utanför domstol. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att arbeta i en förhandlande och processande funktion. Syftet är att du ska utvecklas till att bli en specialist inom rättsområdet.

 

Ansök här: https://riverekrytering.se/

 

 

Anläggare till Helsingborg omgående

 

JobForce Sweden AB – Helsingborg

 

JobForce är ett företag inom bemanning & rekrytering av yrkesarbetare och tjänstemän inom bygg, anläggning samt drift & underhåll. Dock har vi en mångårig erfarenhet av att bemanna & rekrytera till både stora och små projekt runt om i Sverige. Detta gör oss till en kompetent och pålitlig samarbetspartner till er som kund eller som anställd och självklart har vi avtal med Byggnads och Seco.

Vi söker just nu två anläggare inom park och underhåll med omgående anställning, yrkesbevis inget krav men minst fem års liknade erfarenhet krävs.

Sök redan idag då intervjuer sker löpande!

Krav:Körkort:B (Personbil)Tillgång till:Personbil

 

Ansök här: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/33360-jobforce-sweden-ab-helsingborg-anlaggare-till-helsingborg-omgende/tracking/5

 

Loktekniker, Malmö

 

Siemens AG – Malmö

 

Loktekniker för arbete med felsökning, reparation och underhåll av lok till Siemens Mobility

Det första Siemensbolaget i Sverige grundades 1893 och idag har Siemens i Sverige 4 200 medarbetare som jobbar med att utveckla framtiden. Siemens Mobility är en ledande leverantör av smarta lösningar för räls- och vägtransporter. Vi på Siemens Mobility driver projekt inom banströmsförsörjning, elektrifiering av vägar, signalsystem till spårbunden trafik, ITS (Intelligent Trafic Solutions) samt säljer spårbundna fordon. Att vara en del av Siemens innebär att lösa komplexa utmaningar varje dag.Till Siemens Mobility AB söker vi dig som vill arbeta som loktekniker hos oss i vår nyöppnade verkstad i Malmö. Vill du vara med på vår resa att bli digitaliseringens nummer ett? Bli del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling står högt på agendan. Följ med på vår resa in i framtiden #Siemens.

UtmaningenSom Loktekniker hos oss kommer du främst att arbeta med felsökning, reparationer och underhåll av lok. I din roll kommer du att arbeta nära Siemens kunder samt tillsammans med andra leverantörer av service, underhåll och reparationstjänster på den svenska järnvägsmarknaden. I tjänsten ingår regelbunden kontakt med internationella delar av Siemens Mobility för support och expertis. I uppdraget ingår också att systemmässigt rapportera utförda åtgärder, identifiera och beställa reservdelar för planerade åtgärder samt att delta i erfarenhetsåterföring och förbättringsarbete. Vidare kommer du även att delta löpande i planeringen av underhålls- och reparationsuppdrag.Arbetet utgår från Malmö där den största delen av arbetet sker, men i uppdraget ingår resor, mestadels inom Sverige och några övernattningar per månad kan förekomma.Vem är du?Vi söker dig som är problemlösare och kreativ och som drivs av att leverera god service och lösningar till våra kunder. Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten och tekniskt intresserad. Du är utvecklingsorienterad och trivs att arbeta i team med engagerade och kompetenta kollegor. Samtidigt är det viktigt att du trivs med ett stort eget ansvar för dina uppgifter och har förmågan att självständigt planera och utföra ditt arbete.

Du har teknisk kompetens och nyfikenhet, erfarenhet inom styr- och regler samt automation är en fördel. Erfarenhet av arbete med tåg är meriterande. Tjänsten kräver att du kan svenska och engelska i tal och skrift. Då vi tror på mångfald, ser vi gärna kvinnliga sökande. Du har B-körkort och trivs med att resa en del i tjänsten.

Transport av gods och människor på bästa möjliga vis

Som leverantör av integrerade mobilitetslösningar låter vi olika system samverka, så att våra kunder mer effektivt kan transportera människor och gods. Här kombinerar vi hela vårt kunnande när det gäller mobilitet i och mellan städer och gör det möjligt att utveckla intermodala och skräddarsydda tekniklösningar för järnvägs-, väg- och lufttrafik.

Om Siemens MobilityTillsammans är vi ca 34000 engagerade, nyfikna och kompetenta personer världen över som jobbar med att utveckla, leverera och underhålla järnvägsfordon och signalsystem. Du kan bli en av dem. Se mer på www.mobility.siemens.com.Tveka inte – ansök idag via siemens.se/jobb refnr 212090 och senast den 15 juni 2020. För frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Rikard Godlund på tel. 0736206215 eller för frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Lisa Lundeberg på 070-728 13 72 eller Lisa.Lundeberg@siemens.com.

För kontakt med facklig representant maila Facket.se@siemens.com

I denna rekrytering undanber vi oss alla samtal rörande annonsering och rekryteringsstöd.

Organization: Siemens Mobility

Company: Siemens AB

Experience Level: Mid-level Professional

Job Type: Full-time

 

Ansök här: https://jobs.siemens.com/jobs/212090