Välj en sida

Företagssköterska till Previa i Trelleborg
Previa – Malmö

Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser den mänskliga faktorn som den viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 200 anställda och finns över hela landet med egna enheter. Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på [www.previa.se] (http://www.previa.se/) .

 

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa?
Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Nu utökar vi på vår enhet i Trelleborg och söker ytterligare företagssköterskor.

Som företagssköterska i Previa har du en mycket viktig roll i arbetet med att skapa värde och resultat för våra kunder. Du arbetar med att stötta chefer och medarbetare på våra kundföretag inom arbetsmiljö- och hälsofrågor. På ett konsultativt sätt ansvarar du för professionell leverans av tjänster till kund. Du är också en viktig länk i våra kundteam som består av kompetens inom teknik, beteendevetenskap, organisationsutveckling, medicin, ergonomi och hälsoutveckling.

 

Du kommer bl.a. att arbeta med:

 • Kundkontakter, utbildningar, chefsrådgivning samt medicinsk rådgivning

 • Förebyggande och hälsofrämjande arbete

 • Genomföra och återkoppla resultat från hälso- och arbetsmiljöundersökningar

 • Utvärdera resultat och ta fram åtgärdsförslag tillsammans med kund

 • Hälsorådgivning och individuella handlingsplaner

 • Vaccinationer

 • Missbrukshantering, Drogtestning

 • Arbetsmiljö/Arbetsmedicin

 • Lagstadgade hälsoundersökningar

 • Rehabilitering i arbetslivet

 • Konsultation per telefon, t. ex medicinsk bedömning eller arbetsmiljöfrågor

Vi söker dig som är minst legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som företagssköterska, distriktssköterska, mottagningsarbete eller arbete från privat verksamhet. Du har en förmåga och intresse av att leverera i digitala verktyg och vara delaktig i Previas digitala resa. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Du är erfaren och drivande, med förmåga att arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra. Du har en förmåga att se helheten och är proaktiv i samarbetet med våra kunder samt tydlig i din kommunikation, såväl muntligt som skriftligt. Som person är du engagerad, målinriktad och flexibel.

 

Vi erbjuder dig:

 • Ett arbete i en av Sveriges hetaste framtidsbranscher

 • Trevliga kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper

 • Möjlighet till kompetensutveckling inom företagshälsa

 • Intressanta kunder, både inom privat och offentlig sektor

Som företagssköterska i Previa arbetar du som konsult utifrån våra värderingar – värdeskapande, samspelande och modiga.

 

Övrigt:
Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad 100 %. Tillträde efter överenskommelse. Tjänsten kan innebära resor vilket innebär att du måste ha körkort och gärna tillgång till egen bil i tjänsten. Arbetstid helgfria vardagar 8-17.

 

Är du intresserad?
Vid frågor är du välkommen att kontakta Konsultchef Christina Koch på christina.koch@previa.se alternativt tel nr 046-161204

Välkommen med din ansökan senast 2021-07-12. Intervjuer kommer ske med start v.31.

Vi undanber oss kontakt med annonserings- och rekryteringsföretag.

 

Ansök här: https://www.previa.se/jobba-pa-previa/?jobid=166761&ref=indeed

 

Sales Assistant Lexington Hansa, Malmö

Lexington Company – Malmö

Lexington är ett internationellt lifestylevarumärke med produkter inom hem och mode. Varumärket finns representerat via dotterbolag och Partners i över 20 länder och hos cirka 900 återförsäljare. Vi har ett 100-tal shop-in-shops på ledande varuhus och butiker runt om i Europa, och dessutom 29 egna Lexington Concept Stores i Norden och USA, samt ett växande antal Franchisebutiker, främst i Kina.

OM TJÄNSTEN
Nu söker Lexington en butikssäljare på deltid till vår butik på Hansa i Malmö. Vi söker dig som har ett genuint intresse för mode och inredning och det viktigt att du kan vara flexibel med dina arbetstider.

Som butikssäljare är du Lexingtons ansikte utåt mot kunden och det är viktigt att du är utåtriktad och intresserad av mötet med andra människor. Som butikssäljare ansvarar du för den dagliga försäljningen och att ge kunden en köpupplevelse utöver det vanliga.

ANSVARSOMRÅDEN

 • Din främsta arbetsuppgift är att på ett engagerat sätt bidra till att butikens försäljnings- och resultatmål uppnås.

 • Inspirera kunden och vara lyhörd för kundens behov.

 • Vara en engagerad säljare som lever upp till Lexingtons varumärke kring service och kundupplevelse.

 • Ansvara för att hjälpa, stötta och göra det enkelt för dina kollegor i ditt butiksteam.

Förutom försäljning kommer du jobba med skyltning, inventering och mycket annat som dyker upp.

PROFIL
Vi söker dig med erfarenhet från service, gärna från detaljhandeln. Det är viktigt att du som person är intresserad av service, försäljning, teamarbete och är bra på att hantera stressfyllda situationer i en fartfylld, rolig och social miljö. Du har ett genuint intresse för varumärket och trivs med Lexington som livsstil.

KVALIFIKATIONER

 • Erfarenhet av kundbemötande, service och personlig försäljning.

 • Stresstålig, social och ordningsam.

 • Arbeta oregelbundna tider och ställa upp med kort varsel.

KONTAKT OCH ANSÖKAN
Ansök genom att skicka CV och personligt brev via vår karriärsida. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer kommer ske löpande. För mer information om ansökan eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta butikschef Sandra Magnusson på sandra.magnusson@lexingtoncompany.com

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I012/889/job?site=6&lang=UK&validator=eaee11e1b5e9b259e4c71f97b0ba7094&ihelper=http%3A%2F%2Fwww.lexingtoncompany.com%2Fcareer&job_id=311

 

BUTIKSSÄLJARE – HELSINGBORG – VÄLA CENTRUM
Rituals Cosmetics Sweden AB – Helsingborg

 

Vi på Rituals söker nu säljare på visstid omgående som vill se till att våra kunder får en fantastisk upplevelse ute i butik!


DIN ROLL
I rollen som butikssäljare söker vi dig som älskar försäljning och service. Vi på Rituals vill ge alla våra kunder en fantastisk upplevelse ute i butik och nu söker vi dig som vill vara med i vårt team.

Du spelar en viktig roll för att säkerställa att våra kunder får en trevlig och härlig stund hos oss. Genom att erbjuda te, introducera Rituals filosofi och svara på frågor om våra produkter ger du kunderna en betydelsefull upplevelse med en personlig touch.


ARBETSUPPGIFTER

Som säljare hos oss informerar du våra kunder om produkterna och Rituals filosofi. I dina arbetsuppgifter ingår det att, tillsammans med ditt team, ständigt driva försäljningen och att se till att butiken är ren, städad och ordentligt påfylld hela tiden. Du rapporterar till Butikschefen, som är din mentor och som hjälper dig med din utveckling.


KVALIFIKATIONER


Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av butiksarbete och är genuint intresserad av skönhet och kosmetik.
Du har erfarenhet av att ge god service och utmanas av att jobba med höga försäljningssiffror.
Har du försäljningserfarenhet inom hudvård och/eller make-up är det ett stort plus.
Flexibel gällande arbetstider (både vardagar, kvällar, helger).
Du är en ärlig person med integritet.

Du strävar efter att bli ”best in class” inom din position. Du är flexibel, engagerad och drivs av att skapa meningsfulla stunder för våra kunder. Förutom det så är du en teamplayer som finns tillgänglig för din butik, du kan arbeta kvällar & helger och under perioden maj till augusti.


VAD HAR VI ATT ERBJUDA?


Rituals erbjuder en visstidstjänst med start omgående. Du kommer bli en del av ett team med entusiastiska kollegor. Vi erbjuder dig en inspirerande och serviceinriktad arbetsmiljö. För att introducera dig till Rituals har vi ett välkomstprogram som heter Get Ritualized, det hjälper dig att komma i gång när du börjar din karriär hos oss.

TIMMAR PER VECKA


0 timmar vid behov.

VI ÄR RITUALS


“Vi är inte här för att sälja skönhet, vi är här för att du ska må bra!” Raymond Cloosterman, CEO Rituals.
Rituals vill hjälpa dig att slå ner på takten i ditt stressiga liv, att skapa meningsfulla stunder och att påminna dig om att uppleva dessa stunder med glädje.
Vår ambition är att bli världens främsta varumärke inom kosmetik. Och för det behöver vi passionerade, energiska, ambitiösa och drivna människor som hjälpa oss att uppnå våra mål. Det här kan kännas som en paradox, men inom vårt företag kompletterar meningsfullhet och prestation varandra som yin och yang.
Människor är de ultimata ambassadörerna för vårt varumärke.


INTRESSERAD?


Om du är intresserad av tjänsten och din profil matchar den profil vi söker, ser vi fram emot din ansökan via vårt rekryteringssystem. Skicka gärna in din ansökan redan idag då intervjuer kan ske löpande.


Att hitta kandidater med rätt kompetens och värderingar är väldigt viktigt för oss. Därför gör vi vårt urval baserat på frågor som du får svara på under ansökningsprocessen samt spelet som du gör i samband med vår ansökningsprocess. Vi önskar vi att du beskriver på ditt personliga sätt varför du vill jobba hos oss i samband med att du svarar på våra urvalsfrågor i ansökningsprocessen.

För att dina personuppgifter ska behandlas korrekt tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte med i vårt urval pga GDPR-rutiner.

Ansök här: https://careers.rituals.com/sv-se/jobs/butikssaljare-helsingborg-vala-centrum-odakra-vala-2/

 

Butiksmedarbetare Team kolonial Willys Staffanstorp Rondellen
Willys – Staffanstorp

 

Roll: Butiksmedarbetare

Typ av tjänst: Vikariat

Placering: Staffanstorp, Skåne län, Sverige

Tycker du att det är kul med människor, service och försäljning? Vill du bidra till att ännu fler kan handla bra och hållbar mat? Bra! Då tror vi att du kommer att gilla att jobba hos oss. Willys är ett framgångsrikt företag med ett tydligt koncept där vi tillsammans arbetar för att alla ska kunna äta det de vill. Varje dag. Nu behöver vi fler härliga medarbetare som kan hjälpa oss bli ännu bättre.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Butiksmedarbetare får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Du ska se till att våra hyllor är välfyllda och att det är rent och snyggt i vår butik. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet. Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. I utbyte kan vi lova goda utvecklingsmöjligheter i en organisation där vi vågar tänka i nya banor. Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga gäng på Willys Staffanstorp Rondellen. Tjänsten avser ett vikariat på heltid och förväntas pågå till sista December 2022. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid, kvällar och helger.

Det här förväntar vi oss

För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften av butiken. Det innebär exempelvis att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du har sinne för såväl detaljer som helhet.

Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Martin Ahlberg, martin.ahlberg@willys.se. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2021-07-13. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.

Om Willys
I över 40 år har vi hjälpt att sätta bra mat på fler middagsbord genom vår affärsidé: Sveriges billigaste matkasse. Något som genomsyrar allt vi gör. Idag har vi mer än 215 butiker från Kalix i norr till Trelleborg i söder och under 2020 omsatte vi över 31 miljarder. Tillsammans med bland annat Hemköp, Mat.se och Dagab ingår vi i Axfood – ett av de största företagen inom svensk dagligvaruhandel. Hos oss finns det gott om möjlighet att växa och utvecklas.

 

Ansök här: https://jobb.axfood.se/willys/job/Staffanstorp-Butiksmedarbetare-Team-kolonial-Willys-Staffanstorp-Rondellen-Sk%C3%A5n/688224701/?sType=Indeed

 

Stödassistent på St. Södergatan 2
Lunds Kommun – Lund

Vård- och omsorgsförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 000 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Vi arbetar efter vår värdegrund där individens behov står i centrum. Våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Om oss

St.Södergatan 2 är en servicebostad med 17 brukare i olika åldrar. Brukarna har varierande behov av omvårdnad och socialt stöd. Enheten består av lägenheter på olika adresser i centrala Lund.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter består i att ge brukarna individuellt stöd i den dagliga livsföringen genom att arbeta tydliggörande, ge brukarna en förutsägbarhet och skapa struktur i brukarnas vardag. Stimulera till fritids- och kulturaktiviteter och delaktighet i samhället efter brukarnas individuellt satta mål. Detta så att de kan vara så självständiga som möjligt.

Exempel på arbetsuppgifter som förekommer är att stötta vid städning, matlagning, personlig hygien och läkemedelshantering. I din roll ingår även att planera, utforma genomförandeplaner, dokumentera, göra regelbundna utvärderingar samt medverka till att verksamheten håller en god kvalitet. Samverka med föräldrar, anhöriga och gode män/förvaltare.

Du planerar ditt arbete tillsammans med den person du stöttar, och förstår hur viktigt det är att varje enskild person är delaktig och har inflytande över sin vardag.

Vi söker dig som
Godkända betyg från vård- och omsorgsprogrammet,

Barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Du delar vår vision och värdegrund och är redo att arbeta utifrån våra förhållningssätt – lyssna, lära och leda. Du har fokus på våra brukares önskemål och behov och strävar efter att göra vardagen meningsfull för dem.

 • Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift

 • Datorvana

 • Strukturerad

 • Skapa goda relationer

 • Vara flexibel

Arbete dag/kväll/varannan helg

Förmåner
Våra medarbetare är vår styrka och främsta tillgång. Därför erbjuder vi alla som arbetar hos oss ett antal förmåner. Du kan läsa mer om dessa på www.lund.se/formaner

Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Antal tjänster

2

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Lön: Månadslön

Tillträde: 1/9 2021 eller enligt överenskommelse

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-07-19

Referensnummer

2021/715

Kontaktperson(er)

Ann-Christin Persson Rekryteringskoordinator, 046-3598423

Mattias Fransson Enhetschef, 046-359 93 29

Facklig(a) företrädare

Kommunals expedition, 010-4427936

 

Ansök här: https://www.lund.se/arbete–lediga-jobb/lediga-jobb/jobb-detalj/?guid=416483

 

Stödassistent på Kalkgränden 1-13
Lunds kommun – Lund

Vård- och omsorgsförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 000 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Vi arbetar efter vår värdegrund där individens behov står i centrum. Våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Om oss

Kalkgränden är en gruppbostad för personer med funktionsvariationer, autism, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och psykisk ohälsa samt särskild problematik.
Boendet består av sex stycken lägenheter i två radhuslängor.
Arbetsgruppen består av stödassistenter, stödbiträden och pedagogisk samordnare. Tillsammans ger vi brukarna stöd i vardagen och arbetar för att varje brukare ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt.


Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består i att ge brukarna individuellt stöd i den dagliga livsföringen genom att arbeta tydliggörande, ge brukarna en förutsägbarhet och skapa struktur i brukarnas vardag. Stimulera till fritids- och kulturaktiviteter och delaktighet i samhället efter brukarnas individuellt satta mål. Detta så att de kan vara så självständiga som möjligt.

Exempel på arbetsuppgifter som förekommer är att stötta vid städning, matlagning, personlig hygien och läkemedelshantering. I din roll ingår även att planera, utforma genomförandeplaner, dokumentera, göra regelbundna utvärderingar samt medverka till att verksamheten håller en god kvalitet. Samverka med föräldrar, anhöriga och gode män/förvaltare.

Du planerar ditt arbete tillsammans med den person du stöttar, och förstår hur viktigt det är att varje enskild person är delaktig och har inflytande över sin vardag.

Vi söker dig som
Godkända betyg från vård- och omsorgsprogrammet,

Barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Lön: Månadslön

Tillträde: 1/9 2021 eller enligt överenskommelse

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-07-19

Referensnummer

2021/716

Kontaktperson(er)

Ann-Christin Persson Rekryteringskoordinator, 046-3598423

Katarina Malmborg Enhetschef, 046-3596253

Facklig(a) företrädare

Kommunals expedition, 010-4427936

 

Ansök här: https://www.lund.se/arbete–lediga-jobb/lediga-jobb/jobb-detalj/?guid=416492

 

Familjebehandlare med inriktning vuxna
Örkelljunga kommun – Örkelljunga

 

Vår öppenvård består av fem familjebehandlare, där tre främst arbetar med familjeärenden, en främst med vuxenärenden där det finns missbruk/beroendeproblematik och en har ett samordnaruppdrag för öppenvården och för arbetet med våld i nära relation. Vår familjebehandlargrupp är ett gäng kollegor med bred och blandad kompetens och erfarenhet, av familjebehandling men också av myndighetsutövning, arbete på behandlingshem och arbete med placerade barn och unga samt familjehem. Vår behandlare Andreas behöver förstärkning på grund av tjänstledighet och studier och därför söker vi nu ytterligare en kollega som kommer att arbeta främst med vuxenärenden, men som också kan förstärka i arbetet med familjeärenden.

Behandlingsarbetet med vuxna innebär att möta människor med missbruks- och beroendeproblematik, och att arbeta behandlade och återfallsförebyggande med detta. Tjänsten kan också innebära arbete i familjeärenden. Vi möter våra familjer i olika konstellationer, både vuxna och barn.

Vi träffar klienter i samtal både i våra lokaler och i hemmet, och som komplement till samtalsbehandlingen så använder vi digitala verktyg för att följa våra klienter mellan träffarna. Arbetet är biståndsbedömda insatser, på uppdrag av socialsekreterare. Vi arbetar för ett nära samarbete mellan myndighet och öppenvård för att kunna ge familjerna vi möter rätt insats och kunna jobba mot gemensamma mål.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill vara med och fortsätta utveckla vår öppenvård och vårt behandlingsarbete samt vara en del i att ge hjälpsamma insatser till invånarna i vår kommun. Du ska vilja vara en del av en arbetsgrupp där vi samarbetar och delar med oss av våra erfarenheter och vår kompetens för att tänka klokt tillsammans och hjälpa varandra, men också vara en person som kan och uppskattar att arbeta självständigt och att ha stort handlingsutrymme i klientarbetet. Du har ett salutogent synsätt, där vi hjälper de vi möter att hitta sina egna resurser.

Du behöver vara socionom eller ha annan samhälls- eller beteendevetenskaplig utbildning som vi bedömer lämplig. Du ska vilja fortsätta din egen utveckling som behandlare genom både det faktiska behandlingsarbetet och genom utbildningar.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med personer med missbruks- och beroendeproblematik, och familjebehandlingsarbete.

Körkort krävs för tjänsten.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: . Visstidsanställning på 1 år.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Andra uppgifter

Som ett led i att bli en mer hälsobringande kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Vi bedriver både jämställdhets och mångfaldsfrämjande insatser. Vi ber dig att söka digitalt för att säkerställa kvalitet och vår hantering av ansökningarna. Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag.

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=6620B434-5AF9-46F0-B2A1-CC52B43702FE&guidGroup=33a0873b-974e-49b7-8e10-89251171a3d3

 

Stödassistent på Orkestervägen 59
Lunds kommun – Lund

 

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 000 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Vi arbetar efter vår värdegrund där individens behov står i centrum. Våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Om oss

På Orkestervägen bor fem brukare och det är 16 personal som arbetar på enheten. Det är stödbiträden, stödassistenter och en stödpedagog som arbetar i schema och merparten av arbetstiden är förlagd till kvällar och varannan helg.
Brukarna har ett omfattande behov av stöd i samtliga moment.
Har du erfarenhet och/eller trivs med att arbeta i situationer som kan upplevas som psykiskt och/eller fysiskt utmanande, så kan denna enhet vara av intresse för dig.
Du behöver också ha erfarenhet av att arbeta lågaffektivt, ha förståelse för funktionsnedsättningar som autism och vilka begränsningar det kan innebära i praktiken samt bemöta detta utifrån brukarnas förutsättningar.
Det är därför viktigt att du känner dig trygg i att arbeta utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt och med tydliga arbetsbeskrivningar


Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består i att ge brukarna individuellt stöd i den dagliga livsföringen genom att arbeta tydliggörande, ge brukarna en förutsägbarhet och skapa struktur i brukarnas vardag. Stimulera till fritids- och kulturaktiviteter och delaktighet i samhället efter brukarnas individuellt satta mål. Detta så att de kan vara så självständiga som möjligt. Exempel på arbetsuppgifter som förekommer är att stötta vid städning, matlagning, personlig hygien och läkemedelshantering. I din roll ingår även att planera, utforma genomförandeplaner, dokumentera, göra regelbundna utvärderingar samt medverka till att verksamheten håller en god kvalitet. Samverka med föräldrar, anhöriga och gode män/förvaltare. Du planerar ditt arbete tillsammans med den person du stöttar, och förstår hur viktigt det är att varje enskild person är delaktig och har inflytande över sin vardag.

Vi söker dig som
Godkända betyg från vård- och omsorgsprogrammet, Barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Du delar vår vision och värdegrund och är redo att arbeta utifrån våra förhållningssätt – lyssna, lära och leda. Du har fokus på våra brukares önskemål och behov och strävar efter att göra vardagen meningsfull för dem.

 • Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift

 • Datorvana

 • Strukturerad

 • Skapa goda relationer

 • Vara flexibel

Erfarenhet krävs.

Körkort krävs

Schemalagd arbetstid Dag / Kväll / Varannan helg / Jour

Förmåner
Våra medarbetare är vår styrka och främsta tillgång. Därför erbjuder vi alla som arbetar hos oss ett antal förmåner. Du kan läsa mer om dessa på www.lund.se/formaner

Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

 

Ansök här: https://lund.varbi.com/se/what:job/jobID:416482/type:job/where:62/apply:1

 

Stödassistent till gruppbostad Backstugevägen
Hässleholms kommun – Hässleholm

Backstugevägen är en gruppbostad med sex boende. Här bor brukare som alla har olika behov av stöd och hjälp för att få sin vardag att fungera. Vi söker dig som vill göra deras vardag så bra och innehållsrik som möjligt! Du kommer till en trygg arbetsgrupp som älskar och brinner för sitt jobb. Det vill vi att du också ska göra!

Det här är vi!

Backstugevägen är en gruppbostad med sex boende. Här bor brukare som alla har olika behov av stöd och hjälp för att få sin vardag att fungera. Vi söker dig som vill göra deras vardag så bra och innehållsrik som möjligt! Du kommer till en trygg arbetsgrupp som älskar och brinner för sitt jobb. Det vill vi att du också ska göra!

Det här erbjuder vi dig!

Att arbeta som stödassistent innebär att du utgår från brukarens individuella behov och önskemål och ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt och professionellt förhållningssätt. Tillsammans med dina kollegor arbetar ni med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik för brukarna. Du stödjer och vägleder med bland annat personlig omvårdnad, måltider, medicinhantering, städning, samhällskontakter och kommunikation. En viktig del i arbetet är att stimulera och motivera den boende till att utveckla sina förmågor. Du arbetar med kontaktmannaskap och i det dagliga arbetet ingår det dokumentation om brukarna för att säkerställa god kvalité och säker vård.

Vi söker nu personal till en tillsvidareanställning med schemalagd arbetstid dag, kväll, helg och sovande natt.

Tjänsten är tillsvidare på 75 % men Hässleholms kommun vill ta tillvara på hela din kompetens och
erbjuder dig heltidsanställning. Vid behov samarbetar vi med verksamheter i vår närhet, det innebär att arbete på mer än en arbetsplats kan förekomma. Du har alltid en huvudarbetsplats där du är den största delen av din arbetstid. Har du inte möjlighet att arbeta heltid är du välkommen att söka ändå

Vem är du?

Du som söker har undersköterskeutbildning eller har gått omvårdnadsprogrammet.

Du visar respekt för individen med ett gott bemötande och förståelse för andra människors behov och känslor. Eftersom du arbetar nära brukarna är det viktigt att du är lugn och trygg. Du kan ta ansvar för dina arbetsuppgifter, är flexibel och initiativrik samt har en god förmåga att samarbeta med andra.

Det krävs även goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Körkort klass B krävs.

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy.

Övrigt

Utdrag ur polisens belastningsregister, kontroll av egna uppgifter (442.3), ska uppvisas före anställning.

Om oss

Omsorgsförvaltningens uppdrag är att ge omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Förvaltningen har cirka 1700 tillsvidareanställda medarbetare och omsätter drygt en miljard kronor. Vi är stolta över våra medarbetare och arbetar efter vår vision ”Hässleholms kommun erbjuder Sveriges bästa vård och omsorg utförd av de stoltaste medarbetarna”.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

 

Ansök här: https://hassleholm.varbi.com/se/what:job/jobID:416378/type:job/where:62/apply:1

 

Butikssäljare 75 med fokus visuellt, vikariat
Stadium – Malmö

Vill du jobba i ett team med engagerade kollegor, fyllt med energi? Ser du dig själv som driven, serviceinriktad och kommunikativ? Toppen, då kanske du är vår nästa stjärnspelare! Vi söker en butikssäljare till vårt lag.

Stadiums mission är att inspirera till ett aktivt liv för alla. För att kunna göra det måste alla våra medarbetare har roligt på jobbet och drivas av samma sak som oss: att aktivera världen – vad är din drivkraft?

Vad gör en butikssäljare på Stadium?
Våra kunder ska känna sig välkomna hos oss, de ska bli inbjudna till en kundupplevelse runt hela löparbanan. En upplevelse som kännetecknas av service i världsklass. Som butikssäljare skapar du förutsättningar för våra kunder att hitta de produkter de söker. Den dagliga servicen inkluderar att stå i kassan, personlig försäljning och att se till att butiken är visuellt attraktiv och inspirerande, välfylld med våra produkter. Om du har intresse och kunskap om våra varumärken och produkter, är det ett stort plus.

Vem är du?
Vi tror att du delar vårt sätt att tänka och våra övertygelser när det kommer till att se möjligheter i alla utmaningar. Du tycker om att ha mycket ansvar och möjlighet att växa i din roll. För att jobba på Stadium måste du vara minst 18 år. I rollen kommer du att jobba vid sidan om vår Visuella säljledare, vi ser det som ett plus om du har ett par års butikserfarenhet och gärna inom det visuella benet.

Vad erbjuder vi dig?
Vi är det lilla familjeföretaget som har växt och blivit en av de största sports retail-företagen i norra Europa och vi har gjort det utan att tappa familjekänslan. Vi är fortfarande en stor familj som skapar resultat som ett lag med passion, energi, innovation, laganda och enkelhet. Vi erbjuder en plats i vårt lag vilken kommer ge dig möjligheten till att växa och bli en del av vår mission: att aktivera världen!

Läs mer om vårt lag på karriar.stadium.se, på Instagram workatstadium eller vår LinkedIn.

Varaktighet/arbetstid
Tjänsten är på 75 och avser perioden från 30 Aug 2021 till 31 Aug 2022.

Ansökan
Som en del i rekryteringsprocessen kommer du att få en inbjudan till din e-mail till att besvara ett personlighetstest. Det tar ca 15 minuter att besvara testet. Vi kommunicerar mestadels genom mail så se till att hålla koll på din inkorg, håll även koll på skräpposten för säkerhets skull.

Eftersom vi alltid vill göra saker så enkelt som möjligt är det inte säkert att vi väntar till sista ansökningsdag innan vi går vidare i rekryteringsprocessen. Så vänta inte, sök redan nu.

Välkommen med din ansökan. Come join the movement!

Vi har riktigt bra förmåner

En arbetsplats där alla är välkomna

Utbildning och utveckling

Gemenskap och glädje

Rättvis och marknadsmässig lön

Träningsbidrag

Personalrabatt

 

Ansök här: https://emp.jobylon.com/jobs/88307-stadium-sweden-butikssaljare-75-med-fokus-visuellt-vikariat-stadium-svagertorp/?utm_source=Indeed&utm_medium=CPC

 

Receptionist
Åstorps kommun – Åstorp

 

Vanligen förekommande arbetsuppgifter som receptionist. Administration och service till våra besökare.

Kvalifikationer:

Vi ser att du som söker är en positiv, glad och ordningsam person då du kommer att vara vårt ansikte utåt för våra elever och våra besökare. Du ska också ha ett gott ordningssinne och förmågan att hålla många saker igång samtidigt. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid. 100%
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid. Tjänsten innebär tjänstgöring dagtid kl 7-16 på vardagar.
Tillträde: 2021-11-01. Enligt överenskommelse, dock senast 211101
Antal platser: 1


Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2021-07-16

Arbetsgivarens referensnummer: A1041698

Upplysningar lämnas av:

Anders Holmkvist
Biträdande rektor
Telefon: 042-64140
E-post: anders.holmkvist@ astorp.se

Katrin Olsson
Rektor
Telefon: 042-64356
E-post: katrin.olsson@astorp.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare nås via kommunens växel
Telefon: 042-640 00

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=4D89F3B1-2AAC-48F7-8E8A-F231C6B9BFF3&templateid=0

 

Digital marknadsförare
City Gross – Malmö

Till City Gross Supportkontor söker vi en Digital marknadsförare
Till vår expansiva E-handelsverksamhet söker vi nu en kunnig, analytisk och engagerad Digital marknadsförare. Är du riktigt vass på SEO och SEM och gillar att vara med på en utvecklingsresa som utmanar marknaden och sker i snabb takt, så kan ditt nästa jobb vara hos oss på City Gross.

Som Digital marknadsförare på City Gross kommer du att:
Delansvara för att trafik drivs till vår e-handel genom bl.a. SEM

Säkerställa att vår butiksinformation i sökmotorer alltid är korrekt och uppdaterat

Samordna administration och utveckling av City Gross appen

Hålla i kommunikation och uppföljning kring e-handeln via e-mail och SMS

Administration och uppföljning av e-handelskampanjer och rabattkoder

Arbeta med e-handelssupport via mail

Du rapporterar till Teamledare E-handel.

För tjänsten som Digital marknadsförare söker vi dig som:
Har relevant eftergymnasial utbildning.

Innehar relevanta certifieringar som t.ex. Google Ads certifieringar

Har dokumenterad erfarenhet av framgångsrikt arbete med sökmotoroptimering och sökmotormarknadsföring

Har erfarenhet från webbpubliceringssystem/CMS (ex. Episerver)

Har tidigare erfarenhet från e-handel

Har en hög analytisk förmåga

Arbetar noggrant, strukturerad och målinriktad

Är en nyfiken person som systematiskt omvärldsbevakar och delar med sig av sin analys

Som person är du affärsinriktad, proaktiv och drivande i ditt arbete. Du värdesätter att vara en del i ett familjärt företag där goda relationer, värderingar, transparens och tydlig kommunikation värdesätts. För att lyckas i rollen behöver du vara tillräcklig prestigelös för att kunna be om hjälp när du märker att du kör fast samt kunna hugga i där det behövs.
Vi tror att du drivs av att vara initiativtagande i förändringar samt att skapa förutsättningar för ett starkt och framgångsrikt varumärke. Du är relationsskapande och handlingskraftig med stort intresse för människor, försäljning, dagligvaror och kundupplevelse.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder.

Startdatum: Enligt överenskommelse

Tjänstens omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag: 31 juli 2021
Din ansökan
Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.
Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se

 

Ansök här: https://jobb.citygross.se/jobs/1231429-digital-marknadsforare