Välj en sida

Produktionsledare

Kriminalvården – Kristianstad

Som produktionsledare har du direktkontakt med våra klienter i anstaltens produktion.
I den dagliga kontakten med de intagna innebär ditt arbete att du bidrar till klienternas lärande men också till att klienterna reflekterar över sin situation.

Efter introduktion kommer du som produktionsledare att vara med och ansvara för den dagliga driften. Du planerar, arbetsfördelar samt säkerställer att våra leveranser sker enligt utsatt tid. Du är även med själv och deltar i produktionsarbetet. Tillsammans med övriga kollegor är du med och ansvarar för produktionsplaneringen.

På anstalten Kristianstad finns det en mekanisk verkstad, en montering- och förpackningsverkstad, en trälådeverkstad och en plastverkstad.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du har lätt för att samarbeta med andra människor och har väl grundade och tydliga värderingar. I stressituationer är du lugn, stabil och kontrollerad. Du har förmågan att göra korrekta avvägningar och prioriteringar. Du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och anpassar ditt sätt att förmedla budskap utifrån mottagares förutsättningar. Du ska även ha en fysisk status som möjliggör att agera fysiskt om situationen så kräver.

För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav

 • Fullständig gymnasieskolekompetens i form av slutbetyg eller gymnasieexamen.
 • Arbetslivserfarenhet från arbete inom tillverkningsindustri, även i form av säsongsarbete, timanställning eller eget företagande. Praktik och volontärarbete är inte att jämställa med anställning.
 • Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
 • B-körkort.
 • Datorvana

Meriterande

 • Eftergymnasial utbildning företrädesvis inom ekonomi, marknadsföring.
 • Utbildning i lean.
 • Relevanta språkkunskaper.
 • ISO9000.
 • Fakturering.
 • Truckkort.
 • Säkerhetsmedvetenhet både utifrån arbetsmiljö och klientsäkerhet.
 • Kunskap om behandlingsarbete och förståelse för arbetets betydelse och roll i de intagnas verkställighet.
 • Erfarenhet av mekanisk verkstad
 • Erfarenhet av svetsarbete
Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Kriminalvården strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning samt ökad mångfald.

Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön. Individuell lönesättning tillämpas.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid. Måndag-fredag.
Tillträde: Enligt överenskommelse. Anställningen påbörjas med provanställning alt. allmän visstidsanställning.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2021-02-19

Arbetsgivarens referensnummer: C47255

 

Upplysningar lämnas av:

Joakim Persson
Kriminalvårdsinspektör
Telefon: 044-785 16 41

Facklig(a) företrädare
Fredrik Krafft
SEKO
Telefon: 044-246501

Jörgen Kristiansson
Ledarna
Telefon: 0705-57 16 00

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=43CE1CED-C8A7-4DF3-9B03-8316F1DF8565

Kyl montör/ värmepumpstekniker

Värme Industri Sanitet ABKävlinge

Vi behöver nu anställa en montör till vår kylavdelning för att utföra arbeten inom vårt arbetsområde cirka 4-5 mil runt företags säte Kävlinge kommun.
I företaget arbetar man med alla olika typer av arbeten. Montage och felsökning av konsumentprodukter till villaägare så som Luft/luft, Luft/vatten, Vätska/vätska värmepumpar.
Utför reparation och installationer på stora kyl och värmepumpssystem till företag och fastighetsägare.
Du som söker denna tjänst:
Du som söker denna tjänst skall ha en förmåga att kunna ta egna initiativ och arbeta självständigt och behärska svenska språket i tal och skrift.
Du bör varit verksam inom yrket i mins 5 år eller mer och innehar kylcertifikat.

Våra önskemål av dig som söker till oss:

 • B körkort
 • Kylmontör, 5 års erfarenhet eller mer
 • Kylcertifikat kategori 1
 • El behörighet B

Vi tillämpar provanställning 6 mån.

 

Ansök här: https://vis-varme.se/jobba-hos-oss/

 

 

VS-montörer till Prenad i Ängelholm

Bravida – Ängelholm

Är du serviceinriktad och gillar ordning och reda? På Prenad är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi VS-montörer till vår serviceavdelning i Ängelholm.

Om jobben

Vi söker en VS-montör för servicearbeten. Här arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag – både i större projekt och i små, korta uppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder.

Vi söker även en VS-montör med mer inriktning på energisparprojekt. Det kan vara installation av värmepumpsanläggningar, både stora och små. Gas- och fjärrvärme-installationer. Du kommer att ha en hel del samarbete med vår ventilationsavdelning när vi utför totalentreprenader inom energispar. Vi ser gärna att du har både löd- och svetslicens.

Arbetsuppgifterna innebär:

 • Installation och montering av anläggningar inom VS
 • Reparationer och underhåll av VS-installationer i fastigheter och anläggningar
 • Att vara delaktig i Prenads förbättringsarbeten

Du kommer ansvara för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer. Du kommer att vara en del i ett team med både erfarna och lite nyare montörer. På vår avdelning har vi både erfarna projektledare och projektörer som stöd till våra montörer. I ansökan beskriver du vilket område du i huvudsak vill arbeta inom, service eller energisparprojekt.

Vem är du?

Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet av yrket samt är certifierad VS-montör. Vi ser gärna att du har dokumenterad kunskap i linje med branschreglerna Säker vatteninstallation och Heta Arbeten. Det är meriterande om du har liftkort, svetskompetens från Gassvets och TIG men inget krav. B-Körkort är ett krav.

Du som person ska ha ett brinnande teknikintresse, är utåtriktad och arbetar på ett serviceinriktat sätt med kundens behov i fokus. Då tjänsten ställer krav på att du kan samarbeta med såväl kunder som medarbetare, vill vi att du har en mycket god samarbetsförmåga. Likaså värdesätter vi din förmåga att arbeta på ett strukturerat och ordningsamt sätt. Prenad eftersträvar mångfald och värdesätter jämn könsfördelning.

Om Prenad

Prenad är en del av Bravida som är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Vad erbjuder vi dig?

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Prenad som är en del av Bravida är vi drygt 11 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Prenad jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Prenad får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

 

Intresserad?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 1:a mars 2021.

Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna.

 

Kontaktpersoner

Lars Nilsson

Avdelningschef VS

0431-41 72 23

 

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I003/475/job?site=2&lang=SE&validator=be182e4eb75429bedb0ddaafd3755823&ref=http%3A%2F%2Fwww.bravida.se%2Farbeta-hos-oss%2F&ihelper=http%3A%2F%2Fwww.bravida.se%2FArbeta-hos-oss%2FLediga-jobb%2F&job_id=5316

 

 

Butikssäljare – extra

Clas Ohlson SverigeLund

Clas Ohlson brinner för att förenkla livet i varje hem. Vi strävar efter att jobba smartare varje dag när vi hjälper kunder med smarta produkter och tjänster som förenklar vardagen. Som arbetsgivare erbjuder vi dig rum att växa och en fantastisk företagskultur där vi uppmuntrar dig att vara dig själv. Clas Ohlson har funnits i 100 år nu, och med din hjälp kommer vi att finnas i minst 100 år till.

Är du redo? Vi letar efter en flexibel butikssäljare på deltid till teamet i Lund!

Som säljare är din främsta uppgift att få kunden att trivas, känna sig välkommen och att se till de hittar rätt produkter och lösningar under sitt besök. Med engagemang, personligt ansvar och initiativkraft lyfter du tillsammans med dina kollegor upplevelsen av att handla på Clas Ohlson. På ett serviceinriktat sätt tar du aktivt kontakt och skapar kundmöten, svarar på frågor och berättar om våra produkter. I din roll ingår det också att arbeta i kassa och vara en del av varuflödet i form av påfyllning.

För att uppnå detta arbetar du bland annat med att:

 • Vara tillgänglig och kontakta kunder proaktivt samt alltid sträva efter att ge kundservice i världsklass
 • Ha inställningen att göra varje kund nöjd, oavsett situation, inom givna ramar
 • Delta i samtliga arbetsuppgifter i butiken samt följa rutiner och arbetssätt
 • Medverka till att utveckla kundmötet, butiksrutiner och arbetsuppgifter
 • Hjälpa till i introduktionen och i utbildningen för nya medarbetare och kollegor
 • Vara delaktig i att butiksytor, bakomlager och kontor är städade och i god ordning

Vem söker vi?

 • Avklarad gymnasieutbildning, meriterande med utbildning inom Handel- och administration
 • Arbetslivserfarenhet inom serviceyrke och/eller någon av våra produktkategorier är meriterande
 • Goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
 • Du behöver ha fyllt 18 år för att arbeta hos oss

Vi tror att du som söker denna tjänst brinner för mötet med kunder och drivs av att få arbeta med försäljning. Som person ser vi också att du har lätt för att ta initiativ och motiveras av att leverera resultat. För att trivas hos oss ser vi det som viktigt att du är en teamspelare som motiveras av att ha nära samarbete med dina kollegor i det dagliga arbetet. Vi tror också att du drivs av att vara i en arbetsmiljö som är snabbrörlig där du förväntas vara flexibel och stresstålig.

Bli en del av oss!

Tycker du rollen låter spännande? Tveka inte med att skicka in din ansökan! Rekryteringsprocessen är igång och vi gör intervjuer och urval löpande, vi ser därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt – dock inte senare än den 11 februari 2021.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid med start enligt överenskommelse. Exakt sysselsättningsgrad är ännu inte fastställd, men vi letar efter någon som har en flexibilitet att kunna jobba under butikens alla öppettider. Vi tillämpar alltid 6 månaders provanställning vid tillsvidareanställning.

Om du har ytterligare frågor kopplat till tjänsten ber vi dig kontakta rekryterande chef på: daniel.afekenstam@clasohlson.se

Mångfald & inkludering

Clas Ohlson brinner för att förenkla livet i varje hem, för alla typer av människor. Vi uppskattar, respekterar och värderar varandras skillnader och delar med oss av information och kunskap för att lära av varandra. Mångfald är för oss att vara en dynamisk organisation som uppmuntrar till olika idéer och perspektiv. Vi hoppas att du, med din personlighet och bakgrund, vill vara med på vår resa som ska ta oss framåt i ytterligare 100 år. En resa där vi gör det möjligt för alla att bidra med sin fulla potential i vår dagliga verksamhet.

Ansök här: https://jobb.clasohlson.com/jobs/1061769-butikssaljare-extra

 

 

Butikssäljare till Byggmax

Byggmax – Höör

 

Vill du hjälpa människor förverkliga sina drömmar? Byggmax affärsidé är att sälja byggmaterial av hög kvalitet till lägsta möjliga pris för att på så vis ge människor råd och möjlighet att förverkliga sina byggdrömmar. Vi erbjuder dig utmaningen att bidra till företagets expansiva utveckling och spännande resa mot att bli världens bästa byggvaruhandel! Alla medarbetare utför samtliga arbetsuppgifter på våra anläggningar, vilket gör arbetet väldigt roligt och varierande. Är du handlingskraftig och kan greppa en hammare? Vill du arbeta i en snabbrörlig och föränderlig organisation med trevliga kollegor och en stark företagskultur?

Som butikssäljare är ditt viktigaste uppdrag att se och lösa kundens behov, vilket möjliggörs genom kundbemötandet och upplevelsen av anläggningens ordning. Detta görs genom att:

 • Arbeta aktivt med kundbemötandet – vi vill ge alla kunder en förstklassig service.
 • Sälja högkvalitativa byggvaror till marknadens bästa pris.
 • Hålla ordning och reda i lokalerna och se till att hyllorna alltid är välfyllda.
 • Plocka virke, inventera, hantera inleveranser och prismärka varor för att säkerställa att kundens upplevelse blir positiv
 • Hjälpa kunderna att mäta, räkna och skriva underlag.

Tjänsten är en en tillsvidareanställning på deltid 50%

NÅGRA AV VÅRA MEDARBETARE

Malin Thorildsson

Platschef

”Jag kunde inte låta bli att söka, och det är jag väldigt glad för idag.”

 

Johan Quist

Head of Store Development

”Det bästa med att jobba på Byggmax är att det hela tiden händer nya saker”

 

KVALIFIKATIONER

 • Vill arbeta med service och försäljning
 • Kan göra dig förstådd på både svenska och engelska
 • Har ett intresse eller erfarenhet av bygg, detaljhandel och kundbemötande
 • Har B-körkort. Truckkort får du genom oss om du inte har ett sedan tidigare
 • Finns tillgänglig att arbeta under anläggningens öppettider

Vi värdesätter dina personliga egenskaper framför erfarenhet och ser gärna att du är snabb, effektiv och lyhörd på samma gång – egenskaper som kan ge en god kundupplevelse. Det du inte redan har kunskap kring, har vi utbildningar för. Vi har en väldigt stark företagskultur med mycket glädje och starkt samarbete i grunden och vi söker dig som vill vara en del av detta. För att matcha oss är du redo att ta ansvar för både din utveckling och för anläggningens framgång, med inställningen laget före jaget.

Vi värdesätter mångfald och välkomnar alla sökande, vår rekryteringsprocess är därför byggd för att ge oss en objektivitet. Känner du att detta är rätt utmaning för dig? Svara då på urvalsfrågorna och genomför de eventuella testpaket som skickas till dig. Urvalet sker löpande, skicka därför din ansökan redan idag.

  • Goda utvecklingsmöjligheter

  • Friskvård och balans i livet

  • Teamaktiviteter och festligheter

  • Stark entreprenöriell anda

  • Värderingsstyrd kultur