Välj en sida

 

Platschef till Autoexpertens distributionscenter i Lund

 

Autoexperten – Lund

 

Autoexperten är en rikstäckande butiks- och bilverkstadskedja med nära 60 butiker och över 430 verkstäder anslutna. Kunnig och serviceinriktad personal tillsammans med en hög tillgänglighet är viktiga framgångsfaktorer för oss. I vår webshop kan du beställa tillbehör till bilen och garaget samt reservdelar för släpvagn dygnet runt med uthämtning i butik inom 24h och hemleverans inom 3 vardagar.
I vår satsning i södra Sverige jobbar vi hårt från vårat lokala distributionscenter (LDC) i Lund för att hela tiden kraftigt förbättra vår service och varuförsörjning. Vi söker en erfaren ledare som vill driva och utveckla personalen och ta verksamheten till nya höjder. Vill du vara med i denna satsning, då är rollen som platschef hos Autoexperten i Lund något för dig!

 

OM TJÄNSTEN

Som platschef blir du en viktig kugge för vårt distributionscenter i Lund. Du har budget- och resultatansvar för verksamheten, samt personalansvar för cirka 10-15 medarbetare. Från vårt LDC sker försäljning och distribution främst ut mot bilverkstäder och företagskunder, men till viss del även mot privatkonsumenter.

ARBETSUPPGIFTER

Utveckla verksamheten och personalen med tyngdpunkt på att öka försäljningen
Ansvara och medverka i den dagliga driften för att nå uppsatta mål
Leda och coacha medarbetarna för att bearbeta och stärka Autoexpertens varumärke på den lokala marknaden
Säkerställa personalbehov och kompetens inom LDC
Säkerställa att LDC har rätt utrustning och hjälpmedel
Fakturering, löneattestering, schemaläggning och övrig administration
Budgetering tillsammans med närmsta chef
Du rapporterar till Operativ Chef Syd.

VEM ÄR DU
Stor vikt kommer att läggas vid ledarskapet och arbetet med att skapa ett ”dreamteam” med högt kvalitetstänk och kunden i fokus. Som platschef har du en engagerad, empatisk och prestigelös ledarstil, men som kan ”peka med hela handen” när det behövs. Du är kommunikativ och van att fatta beslut. Du är kund- och lönsamhetsorienterad, en entreprenör med vana från kedjekoncept. Vidare ser vi att du är affärsmässig, driven, försäljningsorienterad och målinriktad. Du är öppen för att jobba med allting högt som lågt och vara beredd på att hoppa in i driften om det behövs.

 

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av personal- och resultatansvar, med dokumenterat goda resultat. Du är van att leda och motivera medarbetare. Stor vikt läggs på din förmåga att som ledare vara tydlig, entusiasmerande samt lösningsorienterad för ditt team och dina kunder. Du har grundläggande kunskaper i Office-paketet samt behärskar svenska i tal och skrift och självklart innehar du B-körkort. Du kommer troligen från den fria eftermarknadsbranschen eller en närliggande bransch där du jobbat med ledarskap, daglig drift, försäljning och flöden (produktion, logistik eller butik). Ett stort bil-kunnande eller intresse är starkt meriterande och en förutsättning för din trovärdighet i rollen.

Ledord för framgångsrika platschefer inom Autoexperten:
Entreprenörskap: Har engagemang, vilja och driv
Kundfokus: Tänker sälj, skapar goda kundrelationer och har ”koll på affären”
Ledarskap: Förmåga att leda, följa upp och utveckla sin personal
Ekonomi: Grundläggande kunskap inom ekonomi och förståelse om vad som driver intäkter och kostnader

Start: Omgående
Omfattning: Tillsvidare, Heltid
Placering: Lund
Lön: Månadslön

 

KONTAKT/ANSÖKAN

Infinity HR är vår rekryteringspartner och ansvariga för denna urvalsprocess. För mer info om tjänsten är du välkommen att kontakta Anton Fredriksson, Infinity HR på Tel 070-311 51 59. I ansökan vill vi att du beskriver din relation till bilar.

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut.

Välkommen med din ansökan!

 

Ansök här: https://www.infinityhr.se/lediga-jobb-2/?jobid=106422&ref=indeed

 

 

Applikationsarkitekt

 

Region Skåne – Lund

 

Gör skillnad. Varje dag.

Digitalisering IT och MT (IT/MT) är Region Skånes nya förvaltning och består sedan årsskiftet av en sammanslagning av avdelningen för Digitalisering och IT samt av verksamhetsområdet Medicinsk teknik (MT). Syftet med den nya förvaltningen är att bättre kunna tillvarata möjligheterna inom den eskalerande utvecklingen inom digitaliseringsområdet, samt för att samla resurserna i samband med införandet av Skånes Digitala Vårdsystem (SDV). Förvaltningens uppdrag blir att införa en modern och sammanhållen digital vårdmiljö genom att bland annat utveckla och införa nya e-hälsotjänster parallellt med drift och effektiv konsolidering av dagens befintliga IT-miljö. I uppdraget ingår även förvaltning och support av befintliga och kommande system. Det medicintekniska verksamhetsområdet (MT) i förvaltningen arbetar med service, underhåll, inköp och egentillverkning av medicinteknisk utrustning. Den nya förvaltningen kommer innehålla drygt 300 medarbetare och finnas representerad på samtliga sjukhusområden i Skåne. Inom den nya förvaltningen är Verksamhetsområde (VO) IT ett av den nya förvaltningens verksamhetsområde och kommer att innehålla fem enheter. Enheterna kommer successivt att byggas upp till att innehålla cirka 100 medarbetare. Enheter inom verksamhetsområdet: Vårdsystem, Stödsystem, Stödverktyg, Användarnära IT & Telefoni och Infrastruktur.

Arbetsuppgifter

För att Region Skånes invånare, patienter och medarbetare ska få en så bra service som möjligt, arbetar vi inom Digitalisering IT & MT med att förstå verksamheternas behov och utifrån det förvalta och utveckla regiongemensamma applikationer och applikationsplattformar, ge verksamheterna expertsupport samt kravställa mot leverantörer. Nu söker vi därför en samarbetsinriktad applikationsarkitekt.

I denna roll kommer du att ansvara för att vi har en framtidssäkrad applikationsarkitektur, hållbar livscykelhantering av våra applikationer och ändamålsenlig hantering av vår applikationsportfölj. Som arkitekt tillhörande enheten Leverantörsstyrning och som medlem i Region Skånes virtuella arkitekturorganisation ansvarar du för att applikationsarkitekturen är i enlighet med våra principer, direktiv och regelverk. Du ingår i ett virtuellt team med andra arkitekter som tillsammans ansvarar för Region Skånes IT-arkitektur med områden såsom informatik, IT-säkerhet, IT-infrastruktur samt integration. Din arbetsroll finns i linjeorganisationen Leverantörsstyrning, vilket innebär ett nära samarbete med övriga verksamhetsområden inom Digitalisering IT/MT samt externa leverantörer. I din linjeroll kommer du att ta fram strategisk måldokumentation. Du skall vara drivande och stödjande för din linjeorganisation gällande nya och/eller vidareutvecklade tjänster så att de kan få de arkitekturrådsgodkännande som behövs. Som applikationsarkitekt har du ansvar för att utveckla och förvalta principer, regelverk och inriktningsarkitekturer med perspektivet applikation, du kommer ta fram specifikationer och tillämpningsanvisningar för perspektivet och utifrån ett funktionsperspektiv svara för ett heltäckande tjänsteutbud.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten som applikationsarkitekt hos oss vill vi att du har dokumenterad erfarenhet av motsvarande arbete, samt kunskap inom följande områden:

Applikationsarkitektur och IT-arkitektur, tekniska komponenter och lösningar
Applikationsintegration.
Koncernarkitektur
Modellering med EA-verktyget Sparx eller liknande

Vi tror att du har examen inom IT, annan relevant högskoleutbildning eller motsvarande flerårig yrkeserfarenhet. Det är även meriterande om du IT-arkitekturcertifieringar och/eller ITIL-certifiering.Du har god förmåga att dokumentera och föra dialog på såväl svenska som engelska.

Som person har du social kompetens, god helhetssyn, lätt för att samarbeta och förmåga att leda och sammanhålla en grupp med olika bakgrund och kompetens. Du är serviceinriktad och resonerar gärna runt frågeställningar för att skapa möjliga lösningar istället för att se begränsningar.

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
Digitalisering IT och MT ger stöd och service till den skånska hälso- och sjukvården. Förvaltningen arbetar med digitalisering av vården, och utveckling av e-hälsa inom Region Skåne. Medicinsk teknik, MT, arbetar med service, underhåll, inköp och egentillverkning av medicinteknisk utrustning. Förvaltningen ansvarar också för degrundläggande vårdinformations-systemen, och driver utvecklingen av framtidens vårdinformation. Vi är cirka 300 medarbetare i förvaltningen och finns vid samtliga sjukhusområden i Skåne medhuvudsäte i Lund.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatuskan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Tillbemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=e2a3fda3-4e32-49b5-b7fb-59b428de2e65

 

 

Förvaltningskoordinator Malmö

 

Castellum – Malmö

 

Castellum är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag med ett fastighetsvärde på drygt 93 miljarder kronor. Varje dag går 250 000 människor till jobbet i våra lokaler. Vi hjälper företag att utvecklas och människor att växa i ett 20-tal städer i Sverige samt i Köpenhamn och Helsingfors. Vi har specialiserat oss på lokaler inom kontor, myndigheter och logistik, med stort fokus på hållbarhet och innovation. Vi präglas av en stark företagsanda – Castellumandan. Castellumandan är en gemensam grundsyn som genomsyrar allt vi gör och består av 4 P – Personliga, Passionerade, Proaktiva och Pålitliga.

Du motiveras av frihet under ansvar och vill utvecklas i ett framgångsrikt företag. Du kommer in i en organisation och ett företag som befinner sig i ett spännande utvecklingsskede där du från början har stor möjlighet att direkt bidra och vara delaktig till vår framgång.
Om rollen

I rollen som Förvaltningskoordinator inom ett av Region Öresunds förvaltningsområden har du en viktig funktion i teamet. Du ansvarar för det administrativa stödet i den löpande förvaltningen främst inom ekonomi, men också gällande projekt, marknad och uthyrning. Det är en självständig och kvalificerad position mitt i händelsernas centrum där du förväntas arbeta proaktivt och även vill bidra till att utveckla administrativa rutiner och processer. I rollen har du ett nära samarbete med affärsområdeschef, tekniska förvaltare, kommersiella förvaltare och fastighetsansvariga, samt den centrala ekonomifunktionen för Castellum AB.
Huvudsakliga arbetsuppgifter

Administrativt stöd i affärsområdet
Administration av hyreskontrakt (t ex registrering)
Kvalitetssäkra korrekta uppgifter i hyresadministreringssystemet
Ekonomiadministrativa uppgifter (t ex fakturor, vidarefakturering, driftavräkningar)
Ekonomiadministrativa uppgifter vid boksluts-, budget- och prognosarbete
Genomförande av ekonomiska uppföljningar
Vara behjälplig i uthyrningsarbetet
Administration i samband med köp och försäljningar av fastigheter
Projektadministration (t ex hantering av projektportalen)
Administration av leverantörsavtal (t ex el och vatten)
Hantering av parkeringsfrågor såsom underlag för fakturering, p-tillstånd till hyresgäster
Vara behjälplig med marknadsadministration och marknadsföringsaktiviteter (t ex uppdatering av hemsida och utskick)
Super User i Lime (CRM)
Kvalifikationer

Din utbildningsbakgrund är minst gymnasiekompetens gärna med kompletterande utbildning inom ekonomi och några års erfarenhet av en roll inom ekonomi och administration. Har du erfarenhet av fastighetsadministration och kompetens inom hyreslagstiftning, entreprenad- och avtalsjuridik samt fastighetsekonomi är det meriterande. Du har god systemvana och behärskar svenska i tal och skrift.

Du ser en glädje i att hjälpa andra och tycker det är roligt med en koordinerande roll som också ger en möjlighet till utveckling och att prova på många olika saker. Vidare är du självgående och kan driva egna aktiviteter organiserat och rätt prioriterat. Slutligen är du strukturerad och noggrann och trivs att samarbeta med andra för att uppnå gemensamma mål.
Tillträde

Enligt överenskommelse.
Din ansökan

Din ansökan vill vi gärna ha så snart som möjligt då urvalet sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 20200531. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Affärsområdeschef Erik Gamner, 040383750 erik.gamner@castellum.se eller HR- ansvarig Ebba Anker 0706-226744 ebba.anker@castellum.se.

Vi värdesätter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Välkommen med din ansökan!

 

Ansök här: https://karriar.castellum.se/jobs/875522-forvaltningskoordinator-malmo

 

 

Junior telefoni & datakommunikationsarkitekt

 

Region Skåne – Lund

 

Gör skillnad. Varje dag.

Digitalisering IT och MT (IT/MT) är Region Skånes nya förvaltning och består sedan årsskiftet av en sammanslagning av avdelningen för Digitalisering och IT samt av verksamhetsområdet Medicinsk teknik (MT). Syftet med den nya förvaltningen är att bättre kunna tillvarata möjligheterna inom den eskalerande utvecklingen inom digitaliseringsområdet, samt för att samla resurserna i samband med införandet av Skånes Digitala Vårdsystem (SDV). Förvaltningens uppdrag blir att införa en modern och sammanhållen digital vårdmiljö genom att bland annat utveckla och införa nya e-hälsotjänster parallellt med drift och effektiv konsolidering av dagens befintliga IT-miljö. I uppdraget ingår även förvaltning och support av befintliga och kommande system. Det medicintekniska verksamhetsområdet (MT) i förvaltningen arbetar med service, underhåll, inköp och egentillverkning av medicinteknisk utrustning. Den nya förvaltningen kommer innehålla drygt 300 medarbetare och finnas representerad på samtliga sjukhusområden i Skåne. Inom den nya förvaltningen är Verksamhetsområde (VO) IT ett av den nya förvaltningens verksamhetsområde och kommer att innehålla fem enheter. Enheterna kommer successivt att byggas upp till att innehålla cirka 100 medarbetare. Enheter inom verksamhetsområdet: Vårdsystem, Stödsystem, Stödverktyg, Användarnära IT & Telefoni och Infrastruktur. Rollerna i de nya enheterna ansvarar för leverans av processer, daglig drift samt utveckling av befintliga tjänster.

Arbetsuppgifter

För att Region Skånes invånare, patienter och medarbetare ska få en så bra service som möjligt, arbetar vi inom Digitalisering IT & MT med att förstå verksamheternas behov och utifrån det förvalta och utveckla vårt regiongemensamma kommunikationsnätverk för både data & telefoni. Vi ger verksamheterna expertsupport samt agerar kravställare mot leverantörer. Nu söker vi en samarbetsinriktad data- och telefonikommunikationsarkitekt i början av sin karriär, eller dig som skulle vilja börja jobba som arkitekt. I denna roll kommer du att tillsammans med ansvarig arkitekt för området att säkerställa så att vi har en framtidssäkrad arkitektur som garanterar en kostnadseffektiv och driftsäker övergripande design av nätet och dess komponenter.

Som arkitekt tillhörande enheten Leverantörsstyrning och som medlem i Region Skånes virtuella arkitekturorganisation arbetar du med data- och telefonikommunikationsarkitekturen i enlighet med våra principer, direktiv och regelverk. Du ingår i ett virtuellt team med andra arkitekter som tillsammans ansvarar för Region Skånes IT-arkitektur med områden såsom informatik, IT-säkerhet, IT-infrastruktur samt integration. Vidare så arbetar du med att bevaka och hantera krav för våra tjänstebehov, i enlighet med framtagna strategier för ansvarsområdet. Din arbetsroll finns i linjeorganisationen Leverantörsstyrning, vilket innebär ett nära samarbete med övriga verksamhetsområden inom Digitalisering IT/MT samt externa leverantörer.

I din linjeroll kommer du att tillsammans med ansvarig arkitekt ta fram strategisk måldokumentation. Du skall stödja och arbeta tillsammans med avtalsansvarig och linjechef i de taktiska forumen med våra leverantörer, du skall vara drivande och stödjande för din linjeorganisation gällande nya och/eller vidareutvecklade tjänster så att de kan få det arkitekturrådsgodkännande som behövs och du kommer förvalta principer, regelverk och inriktningsarkitekturer med perspektivet kommunikation. Du kommer även vara med och förvalta specifikationer och tillämpningsanvisningar för perspektivet och att utifrån ett verksamhetens behov och krav utveckla ett heltäckande tjänsteutbud för området.

Tillsammans med ansvarig arkitekt ansvarar du för granskning av olika interna och externa leverantörers lösningsförslag i regionens arkitekturråd. Du kommer även vara behjälplig i att driva frågor gällande vår data- och telefonikommunikationsarkitektur och delta i upphandlingar.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten hos oss vill vi att du har några års erfarenhet av operativt arbete inom datakommunikation. Har du dessutom erfarenhet av telefoniinfrastrukturarbete och kunskap om komplexa och tjänstetunga nätlösningar ser vi detta som meriterande.

Vi tror att du är i början på din karriär som arkitekt och att du ser stora möjligheter med att kunna lära dig av ett team med lång erfarenhet att arbeta med ett stort och komplext digitalt ekosystem. Det är meriterande om du har erfarenhet av modellering i verktyget Sparx.

Du har god förmåga att dokumentera och föra dialog på såväl svenska som engelska och som person har du social kompetens, god helhetssyn och lätt för att samarbeta i en grupp med olika bakgrund och kompetens.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan!
Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
Digitalisering IT och MT ger stöd och service till den skånska hälso- och sjukvården. Förvaltningen arbetar med digitalisering av vården, och utveckling av e-hälsa inom Region Skåne. Medicinsk teknik, MT, arbetar med service, underhåll, inköp och egentillverkning av medicinteknisk utrustning. Förvaltningen ansvarar också för degrundläggande vårdinformations-systemen, och driver utvecklingen av framtidens vårdinformation. Vi är cirka 300 medarbetare i förvaltningen och finns vid samtliga sjukhusområden i Skåne medhuvudsäte i Lund.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatuskan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Tillbemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=51b26306-db4b-49c2-990d-161d3c95d2c0

 

 

Kontaktperson

 

Skurups Kommun, Individ och Familjeomsorg – Skurups kommun

 

Öppenvården i Skurup erbjuder behandlingsinsatser där kontaktperson är en viktig del i insatsen. Som kontaktperson är du tillgänglig när ungdomen behöver dig, vilket oftast är på kvällar och helger.

Som kontaktperson ingår du i öppenvårdens arbetsgrupp. Det innebär att du deltar i handledning, ärendegenomgång och ärendedragningar, som övriga medarbetare.
Du är en i sammanhanget och även om du inte ansvarar för strukturerade behandlingssamtal innebär tjänsten att fullfölja behandling samtidigt som träffarna med ungdomen sker.
Som kontaktperson samarbetar du alltid med en familjebehandlare. Arbetet som familjebehandlaren gör, och de insatserna som kontaktpersonen gör, vävs samman till en helhet för att lättare nå de mål som finns i uppdraget.

Du som kontaktperson behöver du ha ett stort engagemang och flexibilitet och en stor vilja att vara en del av ungdomens förändringsprocess.

Du som medarbetare får en bra introduktion samt en nära arbetsledning. Vi eftersträvar god kvalité i vårt arbete och trivsel på arbetsplatsen.
För utveckling och kvalitetssäkring ingår extern handledning.
Tjänsten är tidsbegränsad i ca 1 år.

Övrigt:

B-Körkort är ett krav
Rökfri arbetsplats
Vid erbjudande av tjänst krävs utdrag ur belastningsregistret.

Kompetenskrav

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med ungdomar inom liknade område.
Förmåga att stå kvar och hantera konflikter på ett lösningsfokuserat sätt och ha förmåga att härbärgera ungdomarnas olika känslolägen.

Du ska ha en professionell hållning och positiv inställning. Du ska ha lätt för att samarbeta i ett behandlingsteam. Du ska ha förmågan att snabbt skapa trygga och professionella relationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet för uppdraget.
Det är viktigt att du har en god förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska.
Det är meriterande med erfarenhet av dokumentation.

Anställning
Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning

 

Yrkeskategori:

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare

 

Omfattning:
Heltid

 

Löneform:
Månadslön.

Varaktighet:
6 månader eller längre

 

Arbetstid:
Dagtid. Dag och kväll.

 

Tillträde:
Tillträde efter överenskommelse.

 

Tidsbegränsat till:
Ca 1 år.

 

Antal platser:
1

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=487AAEF3-63E4-4532-9F0F-B845544EEE14&GuidGroup=b191843c-5102-49d2-ad7e-63ad95f10ad8

 

Boendekoordinator

 

Skurups Kommun, Individ och Familjeomsorg – Skurups kommun

 

En boendekoordinator ansvarar för kommunens bostadssociala kontrakt.

Boendekoordinatorn ansvarar för att utreda den enskildes behov av bostad samt ge stöd fram till dess att den enskilde får förutsättningar för att teckna eget boendekontrakt.

Tjänsten innebär också ansvar för tillsyn, stöd och uppföljning men också kontraktsskrivning och uppsägning av kontrakt. Som boendekoordinator har du en aktiv kontakt med hyresvärdar/fastighetsägare i och utanför kommunen angående förvaltningsfrågor och anskaffande av lägenheter samt hanterar hyresjuridiska frågor. Boendekoordinatorn håller också samman arbetet vid det inledande mottagandet av kommunanvisade flyktingar och deras boende. Du har fokus på att bemöta varje individ med värdighet och respekt med utgångspunkt i att stärka den egna förmågan.

Vi erbjuder en arbetsplats med korta beslutsvägar, närhet till samverkanspartners, tillgänglig chef och en god sammanhållning i arbetsgruppen. Vi har regelbunden handledning.

Kompetenskrav
socionomexamen, eller annan lämplig högskoleexamen som exempelvis juristexamen.
erfarenhet av mottagande av nyanlända
god kunskap om gällande lagstiftning inklusive hyresrätt
god förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift på svenska
mångårig erfarenhet av arbete med boendefrågor
dokumentationsvana

Meriterande är kunskaper i dokumentationssystemet Treserva då all dokumentation sker i detta system samt en bred erfarenhet av socialtjänstens verksamhetsområden då bostadsfrågan är komplex.

Vi vill att du är nyfiken och redo att anta nya utmaningar och kan ta dig an enkla, praktiska frågor som kan uppstå i bostäderna.

Du trivs i rollen som myndighetsutövare och komplexiteten som den för med sig. Du har förmåga att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt så att du håller uppsatta tidsramar. Du är trygg, har en god samarbetsförmåga och gillar att arbeta både i team och självständigt. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet av myndighetsutövning inom socialtjänstens olika områden samt kunskap i gällande lagstiftning.

B-körkort
Rökfri arbetstid
Anställning
Anställningsform:
Tillsvidareanställning

 

Yrkeskategori:
Socionom

 

Omfattning:
Heltid

 

Löneform:
Månadslön.

Varaktighet:
Tillsvidare

 

Arbetstid:
Dagtid.

Tillträde:
Tillträde efter överenskommelse.

 

Antal platser:
1

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=180E2EDC-2C39-43C8-85AF-363CC9257034&GuidGroup=b191843c-5102-49d2-ad7e-63ad95f10ad8