Välj en sida

Underhållstekniker Malmö Mejeri

Skånemejerier – Malmö

 

Skånemejerier rekryterar en ny underhållstekniker till vårt mejeri i Malmö och söker dig som vill bidra i vårt fortsatta utvecklingsarbete. Har du erfarenhet av att arbeta med underhållsfrågor, är drivande och lösningsorienterad – då hoppas vi att du skickar in din ansökan.

 

Om företaget

Skånemejerier är Sveriges näst största mejeriföretag och verksamheten består i huvudsak av produktion och försäljning av mejeriprodukter (färskvaror och ost) samt fruktdrycker. Vi har fyra anläggningar i södra Sverige och du kommer arbeta på mejerianläggningen i Malmö där vi tillverkar färskvaror av olika slag.

Sedan 2012 ingår Skånemejerier i franska Groupe Lactalis-koncernen, världens största ostproducent. Detta ger dig internationella kontaktytor samtidigt som du får arbeta med lokala frågor och processer.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som underhållstekniker blir du del av ett kunnigt team med ca 40 kollegor. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

Utföra såväl förebyggande som akut och avhjälpande underhåll
Utföra service och underhåll av maskiner och utrustning
Bidra i förbättringsarbete
Medverka vid installationer av utrustning
Felsökning och driftsättning av maskiner
Arbetstiden är kontinuerligt 3-skiftsarbete på heltid.

 

Vem söker vi?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbete, gärna inom livsmedelsbranschen. Vi ser gärna att du har en teknisk gymnasieutbildning eller yrkesutbildning för maskintekniker. Det är även meriterande om du har kännedom eller erfarenhet av PLC-programmering eller automation. Då du har många kontaktytor är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och kan samarbeta med kollegor i olika delar av organisationen. Du är ansvarstagande och mån om att utföra ett gott arbete.

 

Information och ansökan

Låter det som en spännande tjänst och du har de erfarenheter vi söker så tveka inte att höra av dig med din ansökan.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Vi ber dig därför att ansöka så snart som möjligt, dock senast 19 april.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef: Andreas Jacobsson, tillförordnad underhållschef: 040-619 33 33 eller andreas.jacobsson@skanemejerier.se

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR Generalist: Johanna Holmberg: 040- 619 30 18 eller johanna.holmberg@skanemejerier.se

 

På Skånemejerier arbetar vi för en säker, god och drogfri arbetsmiljö. Slutkandidater till tjänsterna kommer därför att bli ombedda att presentera ett utdrag ur belastningsregistret, genomföra ett drogtest samt i förekommande fall erbjudas hälsoundersökning på vår Företagshälsovård. Som en del i vårt förebyggande arbete så genomför vi även slumpvisa alkohol- och drogtester.

 

Ansök här: https://ledigajobb.skanemejerier.se/jobs/860679-underhallstekniker-malmo-mejeri

 

 

Trädgårdsarbete hos kund i Lomma

Veterankraft AB – Lomma

 

Om företaget

företagetVeterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

 

Om oss

En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

 

Om tjänsten

Vi erbjuder dig att få njuta av naturen på din arbetstid. Vi söker trädgårdsveteraner till nya spännande uppdrag.

 

Dina arbetsuppgifter

Allmänt trädgårdsarbete som att rensa i lite rabatter hos kund i Lomma.

 

Vem är du?

Du är en aktiv veteran som gillar att ta i om det behövs. Du uppskattar att få vara ute i naturen och friska luften.

 

Ansökan

Välkommen in med din ansökan!

 

Ansök här: https://cv-veterankraft-se.app.intelliplan.eu/JobAdPages/JobAd.aspx?jaid=11525

 

 

Produktionsmedarbetare till MatHems lager i Arlöv

 

MatHem i Sverige – Arlöv

 

Om MatHem

MatHem grundades 2006 och är idag marknadsledare inom e-handel för livsmedel. Vårt mål är att ge våra användare smidiga och engagerande upplevelser i allt från planering och inköp till levereras med hög kvalitet direkt hem till dörren. Vi är ca 1500 anställda fördelade på vårt huvudkontor i centrala Stockholm och våra tre logistikcenter i Stockholm/Bromma, Göteborg och Malmö.

 

Om tjänsten

I rollen som produktionsmedarbetare blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter att plocka och packa varor som går ut till våra kunder. Varorna plockas med hjälp av “Pick by voice”. Detta innebär att du kommunicerar med en dataröst som talar om vilka varor som ska plockas. Lagret består av flera olika arbetsområden i olika temperaturer, som exempelvis kylen där det är cirka 6 plusgrader och frysen där det är cirka 24 minusgrader. Som medarbetare på MatHem tillhör du ett specifikt arbetsområde men förväntas kunna hjälpa till på alla arbetsområden inom produktionen.

Tjänsten är förlagd på vårt lager i Arlöv, Malmö. Det är viktigt att du kan ta dig till arbetet i tid vilket innebär att du antingen har bil eller bor i närområdet.

 

Kvalifikationer

 

18 år fyllda
Goda kunskaper i svenska i tal
Klarar av ett fysiskt arbete
Klarar av att arbeta i kyligare temperaturer
Trivs med tidiga mornar och kan börja arbeta kl 05.00
Erfarenhet av livsmedelsbranschen är meriterande
Körkort är meriterande
Personliga egenskaper

Vi söker dig som trivs med ett aktivt och fysiskt jobb i ett högt tempo. Vidare ser vi att du har en positiv inställning och trivs med att jobba självständigt. Då vi värnar om att alltid leverera kvalitet till våra kunder är det viktigt att du är noggrann i ditt arbetssätt. Vidare ser vi att du är stresstålig och är villig att hugga i där det behövs.

 

Övrig information

Plats: Arlöv, Malmö

Lön: Enligt gällande kollektivavtal (Handels Lager och E-handel)

Omfattning: Deltid 30 h/v (75%) samt Heltid (100%)

Tillträde: Omgående

 

Ansök här: https://karriar.mathem.se/jobs/105037-produktionsmedarbetare-till-mathems-lager-i-arlov-heltid-och-deltid?ref=indeed