Välj en sida

Butiksmedarbetare Willys Malmö Limhamn

Willys – Malmö

Roll: Butiksmedarbetare

Typ av tjänst: Vikariat

Placering: Limhamn, Skåne län, Sverige

Tycker du att det är kul med människor, service och försäljning? Vill du bidra till att ännu fler kan handla bra och hållbar mat? Bra! Då tror vi att du kommer att gilla att jobba hos oss. Willys är ett framgångsrikt företag med ett tydligt koncept där vi tillsammans arbetar för att alla ska kunna äta det de vill. Varje dag. Nu behöver vi fler härliga medarbetare som kan hjälpa oss bli ännu bättre.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Butiksmedarbetare får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Du ska se till att våra hyllor är välfyllda och att det är rent och snyggt i vår butik. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet. Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. I utbyte kan vi lova goda utvecklingsmöjligheter i en organisation där vi vågar tänka i nya banor. Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga gäng på Willys Malmö Limhamn. Tjänsten avser ett vikariat på ungefär 32 timmar i veckan med start i augusti. Vikariatet sträcker sig ett år. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid, kvällar och helger.

Det här förväntar vi oss

För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften av butiken. Det innebär exempelvis att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du har sinne för såväl detaljer som helhet.

Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Christian WInqvist, Christian.winqvist@willys.se. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2021-06-11. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.

Om Willys
I över 40 år har vi hjälpt att sätta bra mat på fler middagsbord genom vår affärsidé: Sveriges billigaste matkasse. Något som genomsyrar allt vi gör. Idag har vi mer än 200 butiker från Kalix i norr till Trelleborg i söder och under 2019 omsatte vi över 29 miljarder. Tillsammans med bland annat Hemköp, Mat.se och Dagab ingår vi i Axfood – ett av de största företagen inom svensk dagligvaruhandel. Hos oss finns det gott om möjlighet att växa och utvecklas.

Ansök här: https://jobb.axfood.se/willys/job/Limhamn-Butiksmedarbetare-Willys-Malm%C3%B6-Limhamn-Sk%C3%A5n/678414101/?sType=Indeed

 

Sommarpersonal Kundtjänst Buildor.se (en del av Byggmax AB)

Byggmax – Lund

 

Byggmax ”lillebror” Buildor.se söker sommarjobbare för perioden juni, juli och augusti. Arbetstiden är 8.00-16.30 måndag till fredag med 30 min lunch och start sker i v23.

Sommarjobbet består av att med trevligt bemötande ta emot våra kunder via telefon och mejl och att besvara deras funderingar på bästa sätt. Du kommer jobba med enklare ärende, och kommer därmed ha en kortare inskolning och ganska snabb start i arbetet.

I vårt team jobbar vi tätt och tillsammans men även mycket individuellt för att hjälpa våra kunder. Sammanfattningsvis hjälper du oss att leverera fantastisk service och i utbyte ger vi dig ett spännande och roligt arbete.

KVALIFIKATIONER

Kontoret i Lund förser både Buildor och Byggmax med ljuvlig kundservice. Denna rollen gäller endast Buildor.se

Det är inget krav att du ska ha jobbat på en Kundtjänst tidigare, men det är meriterande att ha någon typ av erfarenhet från arbete via telefon eller service. Det viktigaste är dock att du är glad, trevlig och brinner för att ge utmärkt service.

Kvalifikationer för tjänsten är:

 • Har en utmärkt känsla för service

 • Har en mycket god social kompetens

 • Har god förmåga att arbeta både självständigt samt i grupp

 • Är en engagerad och ansvarstagande person

 • God datorvana

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och att du älskar att prata i telefon

Det brukar vara många som söker så detta är en rekrytering med kort intervjuprocess så tveka inte utan ansök direkt.

 • Goda utvecklingsmöjligheter

 • Friskvård och balans i livet

 • Teamaktiviteter och festligheter

 • Stark entreprenöriell anda

 • Värderingsstyrd kultur

 • Pensionsavsättningar

 

Ansök här: https://emp.jobylon.com/jobs/84956-byggmax-sommarpersonal-kundtjanst-buildorse-en-del-av-byggmax-ab/

Strukturerad administratör med servicekänsla sökes till…

HSB – Lund

 

HSB planerar, finansierar, bygger och förvaltar bostäder över hela Sverige – i dag totalt cirka 25 000 hyresrätter och 340 000 bostadsrättslägenheter. HSB (i samarbete med Danske Bank) erbjuder också Sveriges största bosparande vilket kan ge möjlighet till förtur till HSBs befintliga och nya hyresrätter samt nybyggda bostadsrätter i hela landet.
HSB Skåne
satsar framåt och utvecklar hela tiden verksamheten för att på bästa sätt
tillgodose kundernas behov. Verksamhetsidén är att utveckla attraktiva
boendemiljöer genom nyproduktion av bostäder, genomföra ombyggnationer och
reparationer samt tillhandahålla ett brett utbud av
förvaltningstjänster för bostadsrättsföreningar. Vi arbetar ständigt med
vårt varumärke och i detta ingår att vi har en kompetent och motiverad
personal som trivs på sin arbetsplats. Därför satsar vi mycket på
internutbildning, trivselaktiviteter och att miljön är så innovativ som
möjligt. HSB Skåne har 180 medarbetare som verkar i 17 kommuner i Skåne.
Marknadsområdeskontor finns i Lund, Eslöv, Ystad, Hässleholm och
Kristianstad. HSB ger dig möjlighet till ett spännande och självständigt
arbete i en organisation som utgår från den kooperativa grundidén och
samverkan med deras medlemmar. HSBs jämställdhets- och mångfaldsarbete
är en prioriterad fråga och vi strävar efter att spegla samhället i deras
medarbetarkår.

Som administratör i marknadsområde Lund kommer du framförallt arbeta med fakturering och hålla ihop övriga administrativa delar. Du kommer att ha mycket kontakt med kund, leverantörer och kollegor. Faktureringen kan bland annat handla om extra utförda arbeten och vidarefakturering. Du kommer även handlägga felanmälningar som är utförda i våra bostadsrättsföreningar. Inom kort flyttar vi till ett helt nytt kontor i centrala Lund, där du är med och öppnar/etablerar upp vår verksamhet i nya och fräscha kontor. Dina nya kollegor arbetar som förvaltare, ekonomer och fastighetsskötare.
Ansvar och arbetsuppgifter

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
Fakturahantering

Handläggning av felanmälan

Svara på samtal som kommer in kopplat till fakturafrågor för MO-Lund

Uppdatera och lägga in avtal samt vårda kundregister

Erfarenhet
Vi ser gärna att du har arbetat i en liknande roll och med liknande arbetsuppgifter. Du är van vid att arbeta administrativt och har god datavana. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med service.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som administratör hos oss på HSB Skåne är du positiv, energigivande och ser möjligheter. Du är strukturerad och lösningsfokuserad och gillar när det händer saker. Vi ser att du är kommunikativ och gillar att ha flera kontaktytor med exempelvis både kollegor och kunder, där du tycker det är viktigt att ge god service. Du tycker det är roligt att arbeta administrativt och är en fena på att arbeta med Excel och i olika system.

Vad HSB erbjuder

HSB strävar hela tiden efter att bli bättre, både som organisation och som arbetsplats, och det blir vi när medarbetarna utvecklas. Hos HSB är det du som påverkar din utveckling. Med den rätta ambitionen och stark drivkraft är en anställning inom HSB en bra investering i din karriär. Organisationen präglas av kärnvärderingarna Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan och beslutsvägarna är korta, vilket innebär att du ges goda möjligheter att påverka. Du får också stor frihet under ansvar i arbetet och HSB försöker alltid – så långt det är möjligt – att hjälpa dig att skapa balans i tillvaron mellan jobb och fritid. Genom att bidra till organisationens framgång kommer dina insatser att värdesättas. Möjligheterna finns hos HSB.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sista ansökningsdag 2021-06-10 , intervjuer sker löpande.
Vill du veta mer, kontakta Marknadsområdeschef , Patrik Persson på telefon 046-210 84 87 .

 

Ansök här: https://jobb.hsb.se/jobs/1194492-strukturerad-administrator-med-servicekansla-sokes-till-hsb-skane-i-lund

 

Lön- och ekonomiadministratör till Kristianstad eller Lund

Starka AB – Lund

 

Om rollen
Trivs du i en bred roll med varierande och stimulerande arbetsuppgifter? Just nu söker vi en löne- och ekonomiadministratör till vår samarbetspartner Starka AB!

Koncernen Starka är ett av de ledande företagen på marknaden inom prefabricerade betongprodukter. Vårt anseende bygger på en solid grund av lång erfarenhet där vår position har stärkts genom att vi vävt samman hantverksskicklighet och kvalitetstänkande i ett hållbart material. Inom koncernen omsätter vi cirka 600 miljoner och är 280 anställda. Vi drivs av visionen att leverera hållbara miljöer i betong till sunda hus från våra anläggningar i Arboga, Kristianstad och Ängelholm.

Läs mer om företaget på www.starka.se

Arbetsbeskrivning
I din roll som löne- och ekonomiadministratör kommer du att ansvara för bolagets lönehantering för både tjänstemän och kollektivavtalsanslutna medarbetare. Du kommer även hantera leverantörsreskontra samt diverse övrigt inom ekonomi. Du kommer att tillhöra ett team bestående av fyra kompetenta medarbetare och rapportera till HR-chefen.

Ett av dina huvudsakliga ansvarsområden rör hela flödet kring lön såsom att lägga upp nyanställda, registrera och bokföra löner i ekonomisystemet, rapportering av tjänstepension, slutlön, semesterlön, sjuklön samt semesterskuld. Vi söker med andra ord dig som gillar och vill arbeta med lön, från ax till limpa. Detta i kombination med ditt andra ansvarsområde, vilket innebär att hantera och ansvara för leverantörsreskontran. Du är också behjälplig med övriga arbetsuppgifter som kan tillkomma på en ekonomi/HR-avdelning.

Erfarenhet
Vi söker dig som har gymnasial utbildning och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen och snabbt komma in i arbetet ser vi att du innan har arbetat med hela flödet av lönehanteringen samt leverantörsreskontra. Du talar och skriver svenska obehindrat. Det är meriterande om du har erfarenhet av Dynamics 365, Kontek lönesystem, Flextid och/eller Flexresa. God datorvana i övrigt är en förutsättning.

Personliga kvalifikationer
Som person är du noggrann, strukturerad och positiv. Du är prestigelös och drivs av att förbättra samt effektivisera processer.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan (CV och personligt brev) snarast då vi arbetar med löpande urval.

A-Finance, tidigare Contaplus, är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vår vision är enkel: med hög kvalitet och öppenhet nås framgång tillsammans. A-Finance ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering och Search. Våra bolag sysselsätter årligen 3 000 medarbetare och samarbetar med 500 kundföretag.

 

Kontakt
Jeanette Liljeblad, jeanette.liljeblad@afinance.se, +46 76 776 01 90

Ansök här: https://www.starka.se/lediga-jobb/annons/99/

 

Konferenssamordnare

Malmö Universitet – Malmö

Malmö

Ref REK 2021/129

Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare och studenter vill vara med där det händer och tillsammans med andra skapa, dela och sprida kunskap för att förstå, förklara och utveckla samhället. Både lokalt och globalt.

Arbetsplats

Anställningen är placerad vid den Administrativa enheten på avdelningen Facility Service som tillhör Malmö universitets gemensamma verksamhetsstöd. Enheten ansvarar bland annat för schemaläggning och lokalbokning, tentamensadministration, reception och växel samt konferensverksamhet.

Konferensservice stödjer i planering och genomförande av vetenskapliga konferenser och event vid Malmö universitet samt externt anordnade event med universitetet som värd.

Vi fortsätter under hösten med det spännande arbetet att bygga upp en ny verksamhet och organisation kring universitetets konferensverksamhet där ett sammansatt team med kompetenser från Facility service och universitetets Kommunikationsavdelning ingår.

Innehåll och arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår planering och genomförande av olika typer av möten, konferenser och evenemang både för interna och externa gäster. Detta kan innebära allt från att genomföra avstämningsmöten med kund, samordna internt stöd t ex väktare och IT-stöd, iordningsställande inför mötet och ge service och vara på plats under genomförandet. En stor del av arbetet utgörs också av administrativa arbetsuppgifter som t ex att sätta upp konferenswebbsidor, systemadministration, deltagaradministration, offert- och fakturahantering samt samordning av utvärderingar.

Då vi är i ett skede där vi utvecklar konferensverksamheten så kan arbetsdagen även innehålla arbetsuppgifter av annan karaktär. Det kan vara t ex framtagande av nya rutiner och underlag av olika slag, kravspecificering mm. Vi arbetar med digitala mötesformer och det kommer fortsatt att vara en del av vårt erbjudande.

Arbetstiden är för det mesta förlagd till kontorstid men det kan förekomma arbete på obekväma arbetstider. Det kan vara aktuellt med andra arbetsuppgifter som ingår i enhetens ansvarsområde, t ex arbete i reception/växel.

Kvalifikationer

Du ska ha minst treårig gymnasiekompetens och vi vill även att du har eftergymnasial utbildning inom service management, event management, projektledning eller annan motsvarande utbildning. Du har flerårig vana av att arbeta projektorienterat med konferenser och event och det är meriterande om du nyligen har arbetat med detta inom svenska lärosäten.

Som person är du lyhörd, positiv och professionell i ditt bemötande. Du är van att ha kundkontakter och har en hög servicegrad där du anstränger dig för att hitta lösningar. Arbetsuppgifterna är varierade vilket kräver att du är flexibel och är beredd på att arbeta praktiskt när det behövs.

Du tycker om att vara delaktig och driva utveckling och förbättring av rutiner och tjänster. Vi ser att du är en person som tar initiativ och delar dina synvinklar för att gemensamt finna bästa lösningen. Det är viktigt att du har en mycket god samarbetsförmåga och kommunikativ förmåga. Vi vill också att du har stor vana av att arbeta självständigt och förmåga att hantera flera löpande processer samtidigt där du på ett självklart sätt tar ansvar för egna projekt och arbetsuppgifter.

Vi har en internationell arbetsmiljö vilket kräver att du har mycket god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift på både svenska och engelska.

Du behöver vara en strukturerad, noggrann och van administratör då arbetet innehåller flera administrativa delar.

Du har generellt god datorvana och är väl förtrogen med MS Office. Du har lätthet för och intresse av att lära nya IT-system och du är van att använda datorn som arbetsredskap. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i konferenssystem med hantering av t ex deltagare och abstracts, i synnerhet erfarenhet av Delegia är meriterande. Erfarenhet av att arbeta med digitala möten inom eventverksamhet är även meriterande.

Upplysningar

Enhetschef för Administrativa enheten, Facility Service, Anna-Karin Thimgren, anna-karin.thimgren@mau.se

Inför rekryteringsarbetet har Malmö universitet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansökan

Du söker anställningen via Malmö universitets rekryteringssystem . Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast 210613. Det är du som sökande som ska tillse att universitetet förstår vad som står i din ansökan. Skrivs inte din ansökan på svenska, engelska eller något av de nordiska språken ansvarar du för att ansökan och dess bilagor översätts.

Ansökan skall innehålla:

 • Meritförteckning

 • Relevanta betyg och intyg

 • Kortfattad redogörelse på max 1 sida där du beskriver din erfarenhet, bakgrund och kompetens relaterad till den sökta anställningen och hur detta gör dig till den mest lämpliga kandidaten

Övrigt

Anställningen omfattar 100% och avser visstidsanställning ca 1 år.

Ange gärna löneanspråk i din ansökan.

Malmö universitet är en arbetsplats och ett lärosäte som präglas av ett öppet och inkluderande synsätt, där jämställdhet och lika villkor tillför mervärde i vår verksamhet.

Genomförande av intervjuer och tidplanen för rekrytering och tillsättning anpassas efter rådande omständigheter och rekommendationer.

Malmö universitet tillämpar individuell lönesättning.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Fackliga företrädare

SACO: saco-s@mau.se
SEKO: Sekocivil@seko.lu.se
OFR: naser.eftekharian@mau.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I005/1015/job?site=6&lang=SE&validator=df9f5539db53eab37b3e3087d2a2669b&job_id=1936

Biståndshandläggare sökes till Eslövs kommun

Eslövs kommun – Eslöv

Som biståndshandläggare arbetar du utifrån en helhetssyn och bemöter individen med utgångspunkt i att stärka den egna förmågan, ett rehabiliterande synsätt. Dina främsta arbetsuppgifter blir att utreda och bedöma behov gällande hemtjänst, dagverksamhet, korttidsplats, vård- och omsorgsboende och därefter besluta enligt Socialtjänstlagen. I dina arbetsuppgifter ingår även att delta i SIP och nätverksmöten, skriva yttranden, vårdplanera inneliggande brukare, ansvara för telefontid och delta i utvecklingsarbetet.
Arbetet förutsätter en rättssäker handläggning där du som biståndshandläggare ska säkerställa att den sökanden är delaktig och får framföra sina synpunkter.
Arbetet innebär en nära dialog med de personer som söker insatser samt deras anhöriga. För att klara rollen krävs ett bra samarbete med utförarna av de beviljade insatserna.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har socionomexamen. Därtill ser vi gärna att du har arbetat med myndighetsutövning som socionom tidigare, helst biståndshandläggning. Har du vana av att arbeta i verksamhetssystemet Lifecare ser vi det som starkt meriterande. Har du dessutom erfarenhet av arbete inom hemtjänst eller vård- och omsorgsboende är det meriterande.
Körkort (för manuell växellåda) är ett krav då möten med vårdtagarna främst sker i bostaden.

Arbetet är till stora delar självständigt men det är viktigt att du har god samarbetsförmåga. Du visar intresse och förståelse genom att lyssna och rådfråga andra, både inom och utanför egna verksamheten. Då arbetet innebär kontakter med personer både inom och utanför organisationen, är det av stor vikt att du är tydlig i din kommunikation och har ett professionellt bemötande. Dina kunskaper i svenska språket måste vara mycket goda, både med att förstå och kunna uttrycka dig i tal och skrift. Utöver detta så är det också en förutsättning att du har god vana av och trivs med administrativt arbete och dokumentation.
Humor är en viktig egenskap för att kunna hantera krav och motgångar. Samtidigt upprätthåller du en positiv attityd till arbetet och i eventuella stressade situationer.

Som biståndshandläggare hos oss kommer du att få en ordentlig introduktion som är skräddarsydd utifrån dina egna förutsättningar, så att du verkligen känner att du har det stöd du behöver för att lyckas i din roll och i ditt uppdrag.

Välkommen med din ansökan till oss!

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

 

Övrigt:

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2021-07-01. Så snart som möjligt enligt överenskommelse.
Antal platser: 1


Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2021-06-13

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=777498E1-E11D-4370-9F3A-7BDD2203CFF2&templateid=0

 

Pedagogisk och teknikintresserad administratör

Merit Utbildning Malmö AB – Malmö

Merit AB söker en tekniskt intresserad och bevandrad administratör till en spännande tjänst i ett växande utbildnings- och coachningsföretag. Du kommer att ingå i Merit ABs administrativa team och vara involverad i olika parallella uppdrag där noggrannhet, flexibilitet och samarbetsförmåga är goda egenskaper för att klara arbetet.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta den löpande administrationen av vår lärportal, interna och externa administrativa system.

Du kommer även ge teknisk support och hålla i utbildning av såväl deltagare som personal i våra digitala plattformar.

En del av dina arbetsuppgifter kommer även innefatta daglig kontakt med deltagare bland annat via telefon och mail. Du kommer att på så sätt vara Merits ansikte utåt, där din känsla för service kommer vara en stor tillgång.

Du är säker i digitala miljöer, har ett pedagogiskt intresse och är bra på att leda dig själv och andra är viktigt för att klara av arbetsuppgifterna. Vi ser gärna att du är noggrann och arbetar för att ha god kvalitetssäkring i ditt arbete. Du tar ansvar och levererar i rätt tid.

Vi söker dig som

 • har en god digital vana

 • är noggrann, snabb och strukturerad

 • har administrativ vana

 • kan uttrycka dig mycket väl på svenska och engelska.

Ett extra plus är om du talar arabiska.

Är du intresserad av tjänsten, men är mitt i dina universitetsstudier? Ingen fara, skicka in din ansökan ändå. Vi är intresserade av olika tjänstgöringsgrader!

Merit AB är ett växande utbildnings- och coachningsföretag som drivs av pedagoger.

Merit finns till för deltagarna. Vi arbetar med kompetensförsörjning tillsammans med arbetsgivare och utbildningar. Våra insatser håller hög kvalitet med effektiva metoder med starkt resultatfokus. På Merit är teamkänslan stark och det finns en mångfald av kompetenser. Välkommen till en kreativ, rolig och stolt arbetsplats!

Ansök här: https://jobb.meritutbildning.com/jobs/1199182-pedagogisk-och-teknikintresserad-administrator?promotion=242125-arbetsformedlingen

Transportplanerare

Lantmännen Ek för – Malmö

Är du organiserad, självgående och trivs i en fartfylld miljö? Brinner du för att optimera transportflöden och effektivisera processer? Då kan du vara vår nästa Transportplanerare på Lantmännen Lantbruk!

Det här kommer du att göra

Tjänsten som Transportplanerare är ny vilket gör att du kommer att ha möjlighet att påverka ditt arbetssätt och hur rollen formas. Du ingår i gruppen Transportupphandling där du ansvarar för flödet som idag mestadels hanterar biltransporter men även en del flyg och båt. Du ansvarar med andra ord för att boka och följa upp transporter på flödet import/export. Du är även ansvarig för att säkerställa rätt betalning för utförda transporter genom priskontroll på fakturor. Som Transportplanerare är du också ansvarig för att optimera transporterna för att säkra leveransprecision.

Du sitter som spindeln i nätet och har mycket kontakter både internt och externt för att säkerställa inleveranser till våra anläggningar och utleveranser till våra kunder. Du har mycket kontakter med transportörer, leverantörer, produktionsanläggningar och personer som jobbar med planering. Tillsammans med planering arbetar du ständigt för att minimera lagerhållning och transportkostnader.

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

 • Relevant akademisk examen eller motsvarande inom logistik och planering

 • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

 • Mycket god administrativ förmåga

 • Goda IT kunskaper, gärna erfarenhet av M3

 • Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift

 • Ett stort intresse för svenskt Lantbruk

Du är:

 • En god kommunikatör som trivs i händelsernas centrum

 • Affärsmässig och resultatinriktad

 • Drivande, beslutsam och lösningsorienterad

 • Enkel att samarbeta med och skapar goda relationer

Självklart delar du våra värderingar – Öppenhet, helhetssyn, handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

En spännande roll där du får möjligheten att både utveckla och utvecklas. Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan – från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade. Här har du möjlighet att arbeta, växa och utvecklas inom många olika områden. Tjänsten är placerad i Malmö och du rapporterar till Transportchefen.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt, men senast den 15/6. Urval sker löpande. I rekryteringsprocessen ingår både tester och intervjuer varav de första intervjuerna kommer att genomföras med videomöten. Som slutkandidat kommer det att genomföras en bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Talent Acqusition Specialist, Johanna Olsson, johanna.olsson@lantmannen.com.

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 20 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 50 miljarder SEK på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se.

 

Ansök här: https://emp.jobylon.com/jobs/85023-lantmannen-agriculture-transportplanerare/?utm_source=ams&utm_medium=promotionserializer

Medarbetare Supply Chain

Lindab AB – Borås

På Lindab förenklar vi byggandet för att det ligger i människans natur att bygga. Genom att förenkla i alla steg gör vi det enklare att bygga hållbart. Vi utvecklar våra produkter med hänsyn till miljön. Vi uppfinner lösningar som möter behovet av komfort, förenkling och energieffektivitet. Vi gör det så att du kan fortsätta bygga med gott samvete – inte bara idag, utan också imorgon.

Vi behöver förstärka vår supply chain avdelning och söker nu dig som vill arbeta med kundkontakt, produktionsplanering, operativt inköp och service för ett välkänt varumärke i byggbranschen.

Om Lindab
Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför och distribuerar produkter och systemlösningar för förenklat byggande och bättre inomhusklimat. Lindabkoncernen har ca 5 100 medarbetare i 24 länder och omsatte 9,2 MSEK år 2020. Huvudkontoret ligger i Grevie utanför Båstad i nordvästra Skåne. För mer information om Lindabkoncernen besök oss på: www.lindab.se

Lindab Steel AB är Lindabkoncernens centrala Steel Service Center och har ca 70 anställda. Produktionen på företaget hanterar många olika material genom klippning, slittning och haspling. De olika materialen används därefter av våra kunder inom pressning, konstruktion och plåtslageri.

Ditt nya jobb
Som medarbetare på supply chain får du en central roll på företaget. Du är spindeln i nätet mellan våra kunder, säljare och produktion. Du kommer att arbeta kvalificerat med kundservice, orderhantering, produktionsplanering och rådgivning till våra kunder. Du har ett nära samarbete med hela företaget och ställs inför problemlösningar och utmaningar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

Hantera, registrera och kontrollera order i vårt affärssystem
Produktionsplanering
Operativt inköp
Kommunicera med interna och externa kontakter
Utveckling av processer och arbetssätt

Din bakgrund
Troligtvis har du erfarenhet av kundservice eller produktionsplanering. Du är van vid att arbeta med dator och telefon som ditt huvudsakliga arbetsverktyg. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal & skrift. Erfarenhet från teknisk kundtjänst är meriterande.

Dina personliga egenskaper
Vi söker dig som ser kunden som vår viktigaste tillgång! Du är serviceinriktad, engagerad och tar stort ansvar för ditt arbete. För att lyckas i rollen är det även viktigt att du har ett ordningssinne och kan arbeta strukturerat. Lindab är ett företag med jordnära värderingar och en stark familjär anda och du som teamspelare blir en viktig del av oss. Vi ser därför att du har en god social förmåga och trivs tillsammans med kollegor och kunder. Som person är du driven, självgående och är nyfiken på ny kunskap.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig en roll på ett marknadsledande företag med bra arbetsvillkor och goda utvecklingsmöjligheter. Samtidigt bidrar du till att motverka de globala klimatförändringarna.

Övrig information
Start: Snarast
Omfattning: Tillsvidareanställning
Placering: Grevie
Lön: Enligt överenskommelse

Vill du veta mer?
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Zeina Lindström, Supply chain manager, på telefon 0431-853 31 eller e-post: zeina.lindstrom@lindab.com

Vi arbetar med löpande urval, sista ansökningsdagen är dock senast: 2021-06-24

Välkommen med din ansökan!

Ansök här: https://lindab.easycruit.com/vacancy/application/send/2714651/163327?iso=se&channel=amv

Sommarjobb med möjlighet till förlängning

Naturkompaniet – Kristianstad

Extrapersonal till butiken i Kristianstad

Ort : Kristianstad| Omfattning : Sommarvik samt vid behov (kvällar och helger) | Start : omgående | Sista ansökningsdag : 6 juni 2021 Varför vi finns och hur vi jobbar
Hela grunden till vår existens bygger på vår passion för friluftsliv. Vi vill göra vardagen till ett äventyr oavsett om det handlar om att plocka svamp runt husknuten eller att bestiga berg i Sarek. Vår strategi går ut på att arbeta som en platt organisation där alla kan prata med alla och vi når våra mål tillsammans. Som företag ska vi alltid gå vår egen väg, vara tydligt kostnadsmedvetna och vår miljöprofil ska vara glasklar. Om butiken
Hos oss på Naturkompaniet i Kristianstad jobbar vi tillsammans i ett trevligt, mindre team där vi har kul tillsammans och ger våra kunder bästa service. Butiken är mindre till ytan men kunskap och utbud är stort! Hos oss hittar du kläder och utrustning till små och stora friluftsäventyr som även passar perfekt i vardagen. Hos oss hittar du bland annat Fjällräven, Barbour, Tierra och ett urval av klätterutrustning.

Vi som jobbar i butiken brinner för friluftsliv och delar gärna med oss av tips och råd både till varandra och kunder.
Din roll
Som säljare på Naturkompaniet representerar du företaget och är den som sprider vår filosofi till våra besökare. Hög servicenivå, goda produktkunskaper samt förmågan att bygga långsiktiga relationer är gemensamma nämnare för alla våra medarbetare. Du hjälper och guida alla kunder till rätt produkt och arbetar tillsammans med övriga teamet för att nå våra mål. Om den vi söker

För att trivas hos oss tror vi att:
Natur och friluftsliv ligger dig varmt om hjärtat.

Du är genuint serviceminded och sätter ser värdet i att bygga långsiktiga relationer med våra kunder.

Du är nogrann och förstår vikten av ordning och reda.

Du är engagerad i ditt jobb och trivs med att ta ansvar.

Du är flexibel och uppskattar en varierande vardag med många och olika arbetsuppgifter.

För att klara av rollen som säljare hos oss behöver du ha:
Tidigare erfarenhet från serviceyrken, troligen i butiksmiljö.

Eget intresse i våra produkter samt natur och friluftsliv.

Du kan också kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift. Andra språk som kan underlätta kommunikationen med våra kunder är värdefulla.

Din personliga lämplighet värdesätts högt i rekryteringsprocessen. Mer om tjänsten och ansökan
Tjänsten är ett sommarvikariat med tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Omfattningen gäller vardagar, kvällar och helger samt vid behov. Antal timmar/vecka är efter överenskommelse och möjlighet till fortsatt anställning efter sommaren kan finnas.
Urvalet sker löpande så vänta inte med att söka! Sista ansökningsdag Söndagen den 6 Juni 2021. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.

Ansök här: https://jobb.naturkompaniet.se/jobs/1196920-sommarjobb-med-mojlighet-till-forlangning

Content Manager till Invest in Skåne
Region Skåne – Malmö

Invest in Skåne är en del av marknadskoncernen Business Region Skåne som ägs av Region Skåne (85 procent) och Skånes kommuner (15 procent). Vårt uppdrag är att attrahera utländska investeringar och företagsetableringar till regionen samt att främja export och internationalisering för skånska bolag. Målet är att stärka skånskt näringsliv och skånska företags konkurrenskraft i världen. Vi är ett mindre bolag med drygt 20 anställda som arbetar dedikerat, agilt och globalt med vårt uppdrag. 2019 var ett av Invest in Skånes mest framgångsrika år sett till resultatet, vi bidrog till att skapa/bibehålla 370 jobb i Skåne och drog in närmare 2 miljarder i investerat kapital till regionen. På Invest in Skåne arbetar vi med engagemang, kreativitet och professionalism för att utveckla Skåne. För mer information besök gärna investinskane.com.

Arbetsuppgifter

Har du flera års erfarenhet av marknadsföring i en internationell kontext och är proffs på sociala medier och digital kommunikation? Är du dessutom en stjärna på att formulera och paketera innehåll som skapar engagemang och leder till nya affärer? Vill du arbeta i en mindre organisation med högt i tak och med ett arbete som ger resultat för oss som bor och verkar i Skåne? Då kan det vara dig vi söker till vår marknads- och kommunikationsavdelning!

Avdelningen består idag av fyra medarbetare med kompetenser inom business intelligence, kommunikation och grafisk design samt en marknads- och kommunikationschef. Hos oss får du chansen att jobba i ett nyligen etablerat team och (när allt återgår till det normala) i härliga lokaler på Dockan i Malmö.
Som Content Manager ansvarar du för våra sociala mediekanaler och är avdelningens skribent. Du tar fram vår strategi för sociala medier och arbetar med innehållsproduktion från idé till genomförande. Du implementerar strategin med tillhörande KPI: er för att driva organisk tillväxt av konvertering och engagemang i våra sociala kanaler. Du planerar, publicerar, analyserar och optimerar vår närvaro på primärt Linkedin men även Facebook, Youtube och Twitter. Du ansvarar för kampanjuppsättning, optimering, analys och rapportering av betalda kampanjer i sociala medier. Du håller dig ständigt uppdaterad inom de sociala plattformarna, sociala trender och best practice inom sociala mediekampanjer.
Tillsammans med dina kollegor utvecklar du bolagets innehållsstrategi och driver målgruppsanpassat innehåll kopplat till våra affärsmål i samtliga digitala kanaler såsom webben och nyhetsbrev. Ni säkerställer att våra digitala marknadsföringskanaler är effektiva verktyg för målgruppernas beslutsprocess och stärker Skånes position på den globala marknaden. Du skriver engagerande texter och kortare artiklar inom Skånes fokusområden tech, life science, food, smart cities och advanced materials. Då vi riktar oss mot en internationell målgrupp sker arbetet till största delen på engelska. Marknads- och kommunikationsavdelningen arbetar nära samtliga kollegor i bolaget, för att tillsammans sträva efter att långsiktigt bygga Skånes varumärke och skapa leads som genererar resultat för regionen. Uppdraget innebär många kontaktytor med såväl skånska kommuner och regionala samarbetspartners, som internationella företag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskole-/universitetsutbildning inom digital marknadsföring, journalistik eller motsvarande akademisk utbildning samt några års erfarenhet av digital marknadsföring (B2B) i en internationell miljö. Du har också flerårig erfarenhet av arbete med spridning, analys och marknadsföring i sociala mediekanaler. Du har lätt för att lära dig nya digitala verktyg och är riktigt vass på sociala medier (Linkedin, Facebook och Twitter) ur ett professionellt perspektiv. Du är en skicklig skribent som, på engelska, kan skriva målgruppsanpassat innehåll för såväl sociala medier och webben som digitala kampanjer.
Du är kreativ och nytänkande och vill utvecklas med oss. Vi vill hitta nya sätt att nå ut till våra kunder och andra intressenter och hos oss har du en stor möjlighet att påverka hur vi ska göra det. Då rollen innefattar breda kontaktytor och många olika projekt krävs ett strukturerat arbetssätt och att du är en relationsbyggare som har lätt för att ta initiativ i olika sammanhang. Du är vetgirig, har ett starkt eget driv och tycker om att ta saker i mål. Du har erfarenhet av målgruppsanspassning och konverterande marknadsföring. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha varit beställare gentemot byråer.
Mycket goda kunskaper krävs, såväl skriftligt som muntligt, i både svenska och engelska. Du är en van användare av Microsoft Office, Adobe Photoshop och Teams och har erfarenhet av både strategiskt och operativt arbete med de digitala plattformar som används för webbpublicering och leadsgenerering (vi använder Drupal). Du tycker om ett varierat jobb och kan disponera din tid väl. Du har en hög samarbetsförmåga samtidigt som du kan arbeta självständigt. Vi tror att du som söker är ödmjuk, prestigelös, social, nyfiken och förtroendeskapande.

Vill du ha ett kul jobb i en spännande organisation med fantastiska kollegor? Sök då tjänsten som content manager hos Invest in Skåne.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=62ef7149-71cb-4ee6-82cb-2059e0989ff7

Elevresurser sökes till Skönadalsskolan
Kävlinge kommun – Kävlinge

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Skönadalsskolan är en välfungerande F-6-skola belägen i ett naturskönt område med närhet till skog och hav i Hofterup. Hos oss följer kvalitetsarbetet en röd tråd och bidrar till en samsyn kring eleverna och skolans värdegrund.

Vi har ett tydligt elevperspektiv och värdesätter en hög delaktighet i skolans planeringsprocesser.
Vår personalomsättning är låg och medarbetarenkäter visar på en hög trivsel och nöjdhet med skolans organisatoriska ledarskap. Vårt fantastiska skolbibliotek har fått utmärkelsen Skolbibliotek i världsklass och vi arbetar strategiskt med medie- och informationsteknik i samarbete med vår skolbibliotekarie. Är du intresserad av att arbeta med digitala verktyg har du kommit helt rätt!

Att förbättra kvalitén genom uppföljning, utvärdering och utveckling är grundläggande för oss. Det gör vi genom att kontinuerligt säkerställa det systematiska kvalitetsarbetet. Vårt arbete utgår från ett kollegialt lärande och en delakultur där vi regelbundet träffar kollegor för att säkerställa en god kvalitativ undervisning med eleven i fokus. Varje elev har en egen dator/lärplatta och i samtliga klassrum finns teknisk utrustning som Smartboards och Apple-TV. Till vår hjälp finns stödfunktioner för tekniska program och hjälpmedel som arbetar för att underlätta elevens lärande och pedagogens arbete. Som en naturlig följd av 1:1-satsningen har våra pedagoger tillgång till personliga datorer och lärplattor.

Hos oss får alla lärare möjlighet att äta pedagogisk lunch med eleverna. För att våra medarbetare ska må bra, bjuder vi på frukost varje dag och ger bidrag till friskvård. Av samma anledning är kommunen en rökfri arbetsplats.

Det finns totalt elva kommunala grundskolor i Kävlinge kommun.

Om tjänsten

Vi söker för tillfället två elevresurser, båda är riktade mot våra yngre elever (förskoleklass och lågstadiet). En tjänst på 100% under höstterminen med möjlighet till förlängning där även tid och ansvar inom fritidshemmet ingår. En tjänst på 75% som löper under hela läsåret (vår – och hösttermin).

Du förväntas bidra till att skapa en trygg och god lärmiljö och vara ett stöd i klassrummet. Arbete sker både enskilt och tillsammans med ditt arbetslag.
Arbetsuppgifterna är att arbeta ihop med våra pedagoger för att skapa en god lärmiljö för våra elever.

Du kommer arbeta som elevresurs både på individ-och gruppnivå och får riktat uppdrag från specialpedagog gällande dina arbetsuppgifter.

 

Är du den vi söker?

Vi ser att du har erfarenhet av pedagogiskt arbete och arbete med barn med behov av särskilt stöd är meriterande. För tjänsten som även inbegriper arbete inom fritidshemmet är det meriterande med fritidsledarutbildning eller motsvarande och även erfarenhet från arbete i fritidshemmet.

I ditt arbete har du tydligt elevfokus, du är närvarande och ser möjligheter snarare än hinder. Du tar hänsyn till enskilda elevers individuella förutsättningar och får dem att växa. Du är ansvarsfull, van vid att sätta tydliga gränser och tycker det är viktigt att ha en bra relation till barn, föräldrar och kollegor.

Vi ser också att du är positiv och att du har stor förmåga att samarbeta och kommunicera i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Startdatum är satt till 210818 men kan starta tidigare i augusti om behovet finns.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss i Kävlinge? Gå in på jobb.kavlinge.se för att läsa vad våra medarbetare tycker om att jobba hos oss, våra förmåner och se alla våra lediga jobb.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Ansök här: https://kavlinge.varbi.com/se/what:job/jobID:407638/type:job/where:62/apply:1

Administrativt stöd
Humana Assistans – Höör

Administrativt stöd för sjuksköterskor och verksamhetschef

Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobbet som omvårdnadspersonal hos oss på Humana. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Björkviks vård- och behandlingshem har 40 vårdplatser fördelat på HVB, särskilt boende och korttid. Våra klienter har varierad psykiatrisk problematik inom psykos, ångest, personlighetsstörningar, neuropsykiatriska störningar och vissa i kombination med missbruk.

Arbetsuppgifter

Som administrativt stöd arbetar man tillsammans med sjuksköterskor och verksamhetschef. Ditt arbete kommer vara att stötta upp sjuksköterskor och chefer i administrativa uppgifter så som att öppna, föra och avsluta samt arkivera journaler, samverka med vårdgivare, utföra egenkontroller samt till viss del arbeta med bemanning mm.

Om dig

Du tycker om att arbeta i team, har god samarbetsförmåga och tycker om varierande administrativa uppgifter.

Vi söker dig som har en utbildning inom vårdadministration eller en utbildning som arbetsgivaren anser vara likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom psykiatri och samsjuklighet. Det ses även som mycket meriterande om du har erfarenhet av arbete i safe-doc och medvind.

Du ska kunna arbeta självständigt och ha god datorvana.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Dagtid 50-100 % efter överenskommelse

Tjänsten avser ett vikariat till och med 210831.

Lön: Månadslön. Lönen sker enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Snarast.

Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund – engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.

Arbetstid / Varaktighet: / Dag

Sök jobbet senast 2021-06-30

Kontaktperson

Sofia Edlund Enhetschef

 

Ansök här: https://www.humana.se/jobbportalen/lediga-jobb/administrativs-stod/

Fönsterputsare
Hemrex AB – Ystad

Känslan av att vara efterlängtad när man kommer till sitt arbete och vetskapen om att man gjort något riktigt bra när man går hem, är oslagbar. Det är utifrån den värdegrunden vi på Hemrex, ett av de ledande företagen i branschen, bygger vår verksamhet.

Hemrex hjälper till med hushållsnära tjänster såsom städning, fönsterputsning, trädgårdsarbete, flytthjälp, hantverk, seniorservice m.m.

Just nu söker vi personer som kan förenkla människors vardag genom att hjälpa till med fönsterputs i och runt omkring Ystad.

Vi söker dig som:

 • Gärna har erfarenhet, dock inget krav

 • Har rätt attityd och inställning till jobbet

 • Är bekväm att arbeta med olika typer av kunder

 • Kan arbeta självständigt och trivs med att ta ansvar

 • Förstår värdet i att ge god service och gärna gör det lilla extra

 • Tycker om variation i arbetet

 • Har B-körkort

Hemrex erbjuder:

En arbetsplats där medarbetaren är prioriterad. Vi ser till att du som jobbar hos oss får en bra introduktion och utbildning innan du ska ut och möta kund. Dina arbetsuppgifter är omväxlande och du får möta en stor variation av människor, både i kunder och kollegor. För Hemrex är det viktigt att man som medarbetare trivs, känner sig trygg och tycker att det är kul att gå till jobbet. Vi har kollektivavtal och friskvårdsbidrag, vi ser till att du har bra utrustning och kläder som är anpassade efter det du ska göra. När du kör i jobbet med egen bil har du körersättning.

Vi vill att du som jobbar hos oss på Hemrex känner en stolthet i det du gör och alltid känner dig som en Hemrexare!

Välkommen med din ansökan

Urval och intervjuer sker löpande.

Ansök här: https://cv.hemrex.se/cv_hemrex/assignment.jsp?mtrpage=assignment&id=448&tc=cv&mt