Välj en sida

Sommarjobb som skattehandläggare inom inkomstbeskattning

Skatteverket – Kristianstad

Skatteverkets uppdrag är att bidra till att säkra finansieringen av den offentliga sektorn, bidra till ett väl fungerande samhälle och att motverka brottslighet. Vi skapar förtroende genom att vara lyhörda och ge alla ett bra bemötande. Genom att använda digitaliseringens möjligheter vill vi underlätta för privatpersoner och företag i deras vardag. Tillsammans gör vi samhället möjligt.

 

Anställningsform
Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
2021-05-03
Löneform
Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar
5
Sysselsättningsgrad
100 %
Ort
Kristianstad
Län
Skåne län
Land
Sverige
Referensnummer
2021/179
Kontakt
  • Karl-Henrik Malmörn, Sektionschef, 010-574 57 52
  • Vid frågor kontakta, sommarjobb@skatteverket.se
Facklig företrädare
  • Johan Nuca, ST, 010-5745732
  • Annika Lindström, SACO, 010-5759534
Publicerat
2021-01-28
Sista ansökningsdag
2021-02-11

Grymma säljare sökes!

Allgreen ABÄngelholm

Söker du dig till en yrkesmässig utveckling och en väldigt bra lönsamhet?

Välkommen till oss på Allgreen AB! Du kommer ingå i ett team med erfarna säljare som tillsammans arbetar mot tydliga mål.

Vi på Allgreen hjälper våra uppdragsgivare att utmana telekommarknaden, och har en ledande plats. Vi erbjuder en unik arbetsplats med 10 platser per kontor som ger dig en chans att utveckla din arbetskarriär såväl som fortsätta att utveckla den ännu mer för långsiktighet. Idag arbetar vi med en av dem största uppdragsgivarna inom telefonibranschen där kvalitet och kvantitet står i fokus. Idag har vi kontor i medeltida byn Jakriborg i Hjärup och Ängelholm!

Vi söker nu dig som vår nya medarbetare i Ängelholm, kontoret ligger precis vid stationen, därifrån är det 1 min gångväg.

Allgreen har genom lång erfarenhet inom callcenterbranschen insett att störst är inte bäst. Våra kollegor i branschen satsar idag på stora lokaler med opersonliga platser, vi vill annorlunda. Vi bryter mönster, vi satsar på den individuella medarbetaren.

Vårt arbetssätt fokuserar på utveckling, personlighet och stabilitet. Kontoren är inriktade på 10 unika platser per kontor. Dessa 10 unika platser behåller ett hållbart arbetssätt inom callcenterbranschen och skapar en fantastisk lagkänsla. Teameffektiviteten ökas och ger otroligt stöd för varje enskild medarbetare. Som account manager hos oss arbetar man tillsammans med erfarna medarbetare och coacher som alltid har fokus på att du och ditt team ska utvecklas och nå nya mål.

Grundidén av Allgreen är att fokusera på den individuella medarbetaren och ge fokus på unika få platser för att ge utrymme för utveckling, både i grupp och personligt för att bygga något stort, tillsammans.

I rollen som account manager hos oss kommer du att nå ut till nya, potentiella, kunder. Du ser över dessa potentiella kunders nuvarande eller kommande behov av mobila lösningar genom att kombinera dina samtal med att skapa och presentera offerter. I din roll kommer du att arbeta både mot individuella samt teamets mål med hjälp av din närmsta chef.

Har du vad som krävs?

För att du ska få den bästa arbetsupplevelsen ser vi gärna att du är energisk och drivande. Du bör motiveras av att arbeta målfokuserat med kämpaglöd då du dagligen strävar efter att uppnå din och ditt teams budget. God kommunikationsförmåga är viktigt då du använder det för att bygga upp relationer med kunderna, eftersom detta skapar grunden till en långvarig relation mellan kunden och dig. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig en livfylld arbetsplats med massor av utvecklingsmöjligheter. Utbildning och daglig coachning är också något du kan räkna med. Vi bryr oss mycket om vår företagskultur och jobbar ständigt för förbättring. Hos oss får du bästa möjliga förutsättningar för att lyckas inom försäljning. Detta, då vi fokuserar på våra unika 10 platser per kontor. Dessa unika platser ger större utrymme för varje enskild individ att utvecklas och förbättras. Hos Allgreen är man inte bara en i mängden, hos oss är varje medarbetare betydelsefull.

Arbetstiderna är måndag-fredag 08.45-17.30.

Vi erbjuder hög provision plus bonusstegar!

Kolla gärna vår instagram för att se fler bilder! https://www.instagram.com/allgreenab/

Denna chansen vill du inte missa.

Ansök här: https://allgreen.teamtailor.com/jobs/1060926-grymma-saljare-sokes?promotion=204290-arbetsformedlingen

Stödassistenter/stödbiträden/personliga assistenter för sommarvikariat

Landskrona Kommun

Omsorgsförvaltningen ger äldre och personer med funktionsnedsättningar service och omvårdnad. Vår målbild är att se till varje människas behov och skapa förutsättningar för ett friskare och självständigare liv.

I Landskrona stad strävar vi kontinuerligt efter att vara en attraktiv och jämlik arbetsgivare, där vår värdegrund avspeglar sig i all vår verksamhet. Vi vet, att olikheter bland oss medarbetare berikar och utvecklar! Vårt mål är att bli ännu bättre än vad vi redan är, ett arbete som aldrig avstannar hos oss! Vi vill dessutom att vår värdegrund BRA (bemötande, resultat, ansvar) ska genomsyra allt vårt arbete.

ARBETSUPPGIFTER
Område stöd och service (OSS) söker stödassistenter/stödbiträden/personliga assistenter för sommarvikariat till verksamheterna inom området funktionsnedsättning. Vi söker dig som vill ha ett utvecklande jobb, där du får möjlighet att göra skillnad. Som stödassistent/ stödbiträde/personlig assistent arbetar du bland annat på bostäder med särskild service, i daglig verksamhet, inom personlig assistans och på korttidsvistelse med personer som har intellektuella, fysiska, neuropsykiatriska eller psykiska funktionsnedsättningar. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att ge praktiskt och pedagogiskt stöd i vardagen, personlig omvårdnad och att dokumentera. Tillsammans med dina kollegor bidrar ni till att skapa en kvalitativ och aktiv vardag utifrån den enskildes individuella behov och förutsättningar.

Välkommen till ett intressant och stimulerande arbete där fokus ligger på att främja individens förutsättningar till självständighet i vardagen!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet av vård- och omsorg eller motsvarande. För att få arbeta i våra verksamheter behöver du ha fyllt 18 år.
Det är meriterande om du har utbildning inom området eller erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättningar. Som stödassistent hos oss är det viktigt att du visar respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll, där du utgår ifrån allas lika värde. Du är tillmötesgående, har en positiv attityd och samarbetar väl med andra. För tjänsten krävs även att du är lyhörd inför din omgivning och att du sätter brukarens behov i centrum. Vidare behöver du vara flexibel gällande arbetstider och arbetsplatser samt att du snabbt sätter dig in i verksamhetens rutiner och arbetssätt. För att kunna kommunicera med kollegor, brukare och anhöriga samt för att kunna ta del av instruktioner och dokumentera behöver du ha tillräckliga kunskaper i det svenska språket, såväl muntligt som skriftligt.

Vi ser fram emot att höra från dig, tjänsterna kommer att tillsättas kontinuerligt under ansökningstidens gång, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Namnge även två referenspersoner i din ansökan och kontaktuppgifter till dessa (till exempel tidigare chef eller lärare).

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling.

Läs mer om oss på: landskrona.se/Jobba hos oss

I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök här: https://recruit.visma.com/Public/Login/Applicant.aspx?ReturnUrl=%2Fspa%2Fsv%2Fapplicant%2Fapply%3FguidAssignment%3Dc50f934e-a46a-4aa5-8e60-3dab79cccb84%26frameablegui%3D

Butikssäljare (Alpint/verkstad)

Intersport – Helsingborg

På INTERSPORT arbetar vi tillsammans som ett team där våra medarbetares engagemang och passion är avgörande för att vi ska nå hela vägen. Tillsammans skapar vi köpupplevelser i världsklass och inspirerar till ett hållbarare liv!

Vi letar efter dig som tycker att kombinationen av att jobba med försäljning, sport och människor vore ditt drömjobb.

Är du redo att ge dig in i matchen?

Tjänsten är en Tillsvidare på 70% och du förväntas kunna arbeta såväl dagtid som vissa kvällar och helger.

(Vi tillämpar 6 mån provanställning)

Det här innebär rollen

Rollen som Säljare på INTERSPORT är en varierande, spännande och framförallt helt avgörande roll för vår fortsatta framgång! Duktiga och engagerade Säljare är vad som gör att kunderna vill komma tillbaka till oss, om och om igen. Försäljning hos oss på INTERSPORT innebär lyhördhet, att vara aktiv i kundmötet, fokus på att skapa en inspirerande kundupplevelse och personlig helhetförsäljning med de bästa lösningarna!

Till teamet söker vi en glädjespridande Butikssäljare vars fokus kommer vara försäljning av produkter inom Alpint.

Vad vi förväntar oss av dig

INTERSPORT andas sport och utmaningar, därför ser vi det som självklart att du som Säljare gör detsamma. Det viktigaste för oss är att du som söker har ett genuint intresse för försäljning och kundservice i kombination med en inre drivkraft och en vilja att fortsätta utvecklas.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av Alpint och skidverkstad sen tidigare och har ett brinnande intresse för sporten, för att kunna ge våra kunder en service i världsklass. Du har även det mänskliga mötet som din starkaste styrka och är beredd att jobba hårt och tålmodigt för att lära dig allt det andra.

Vi söker dig som motiveras av att arbeta mot mål, som är bra på att ta initiativ och som tycker om utmaningar. Du älskar kundmötet, lyfts av att tillhöra ett team som vill framåt samt uppmuntrar och lyfter dina kollegor. Du är ett föredöme i arbetet, skapar förtroende och bidrar till ett öppet arbetsklimat där människor inspireras och vågar utmana.

Det här tror vi på

Vi tycker det är viktigt att alla våra medarbetare utmanas och utvecklas. Vi har därför flera intressanta utbildningar gällande allt från försäljning och service till produktkunskap och ledarskap. Vi tycker att passion och inspiration inte bara är till för våra kunder, det är till för alla som arbetar hos oss.

Din ansökan

Vill du bli en av oss? Ansök redan idag! I din ansökan ber vi dig inkludera CV och personligt brev.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att maila butikschef christian.goeransson@intersport.se (vi tar inte emot ansökningar och CV via mail).

Välkommen med din ansökan!

INTERSPORT Sverige AB är licenstagare och aktieägare i Intersport International Corporation som är världens största sportkedja med 5 500 butiker i 44 länder. 2018 omsattes över 11,5 miljarder euro globalt. INTERSPORT samarbetar med över 1200 föreningar inom bl.a. fotboll, hockey och friidrott och uppmuntrar till så mycket sport och gemenskap som möjligt.

INTERSPORT bildades 1968 är ett av Sveriges mest kända varumärken med 130 butiker i Sverige. Sedan 2014 ingår även Löplabbet i INTERSPORT-koncernen med 8 butiker över landet. INTERSPORT är den ledande omnikanal återförsäljaren inom sport genom en köpupplevelse oavsett om den startar digitalt eller i butiken.

Ansök här: https://karriar.intersport.se/jobs/148246-butikssaljare-alpintverkstad-intersport-helsingborg-vala?idOrigine=1514