Välj en sida

Varuplockare

 

Biltema – Malmö

 

Biltema erbjuder ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/Teknik, Bygg, Bilvård, Verktyg. Biltema finns på över 130 orter i Skandinavien och med 54 varuhus i Sverige. Biltema är ett starkt varumärke i en spännande expansion, som de närmsta åren kommer öppna ett 50-tal nya varuhus i Norden.

 

Varuplockare

Om tjänsten:

Nu söker vi butiksmedarbetare som tycker om att arbeta med kroppen och vill arbeta deltid. Då varorna kommer tidigt och för att få upp varorna snabbt kräver detta arbeta att du kan börja redan kl 06:00 på morgonen.

Som varupplockare på Biltema jobbar Du med att fylla på varor och se till att det ser snyggt ut i hyllorna.

Du är Biltemas ambassadör i varuhuset och det är Du som ser till att kundens upplevelse blir positiv och minnesvärd genom att se till att varuhuset alltid är välfyllt och städat och att kunden alltid får den hjälp och uppmärksamhet de behöver.

 

Kvalifikationer:

Du gillar ett högt arbetstempo, vill jobba med kroppen och lägger i en extra växel när det behövs. Att hålla ordning runt omkring dig ser du som en självklarhet. Du som söker har en genuin känsla för service och har alltid kunden i fokus.

Vi ser gärna att Du har arbetat inom detaljhandeln eller dagligvaruhandeln tidigare, och att Du är van att arbeta med många bollar i luften i en vardag där den ena dagen inte är den andra lik.

Givetvis delar Du Biltemas värderingar Enkelhet, Sparsamhet, Handlingskraft, Ordning och Reda samt Flexibilitet.

 

Om Du ger oss Ditt driv, ger vi Dig chansen att arbeta i ett expansivt företag med goda utvecklingsmöjligheter!

 

Sista ansökningsdag: 2020.05.17

Arbetsplats/placering: Biltema Malmö

Anställningsform: Visstid

Lön: Enligt avtal

Arbetstider: Varierar och innefattar kvällar och helger

Frågor kring tjänsten kontakta: Biltema Malmö, Jan Ekström, manager.malmo@biltema.com

Observera att vi inte tar emot ansökan via post eller mail. Välkommen att ladda upp ditt CV samt Personliga brev på Biltemas hemsida. Urval kommer att ske löpande och anställning kan därför ske innan annonsens eventuella slutdatum. Vänta därför inte för länge med att registrera din ansökan.

Biltema har gjort ett medvetet medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

 

Ansök här: https://biltema.easycruit.com/vacancy/2506741/147371?iso=se

Handläggare Kundservice

 

Kronofogden – Kristianstad

 

Kundservicehandläggare

Inom kundservice är du ofta våra kunders första kontakt med myndigheten. Du möter varje dag många som behöver vår hjälp. Du jobbar brett med många olika typer av frågor och i flera olika verksamhetssystem. Inom Kronofogden vill vi hjälpa kunden att göra rätt från början.
Dina arbetsuppgifter består av att besvara frågor från våra kunder i telefon. Som handläggare på kundservice trivs du med den direkta kundkontakten, du är snabb och flexibel i ditt arbetssätt. Vi arbetar även med att möta våra kunder genom e-post. Du besvarar frågor från privatpersoner och företag, vilket gör att de personer du pratar med har en varierande bakgrund och frågor. På kundservice arbetar vi med frågor som rör hela myndighetens verksamhet, och hos oss är det viktigt att ha en övergripande förståelse för vårt uppdrag och vår verksamhet, samt att snabbt kunna ställa om och arbeta lösningsorienterat i olika situationer.
Vi söker dig som har

grundläggande behörighet till högskola och universitet
under de senaste fem åren har arbetat minst ett år inom ett serviceyrke, där huvudarbetsuppgiften varit kundkontakter i ett högt tempo
goda it-kunskaper och erfarenhet av att arbeta i flera olika system samtidigt
goda kunskaper i engelska
uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska
Du har personliga egenskaper som innebär att du brinner för service och sätter kunden i första rummet. Du är kommunikativ och pedagogisk. Du agerar flexibelt, är förtroendeingivande och stabil i samtalen med kund. Du gillar att samarbeta med andra.

Det är meriterande om du har erfarenhet av kundservice hos Kronofogden sedan tidigare.

 

Information om oss och jobbet

 

Vid tillsvidareanställningar tillämpar vi provanställning på sex månader.

Lär känna oss bättre genom att följa oss på LinkedIn och besöka vår webbplats.

Ett jobb som räknas- för andra och för dig! På Kronofogden jobbar vi nära människor i utsatta situationer. Vår uppgift är att hjälpa den som inte har fått betalt och vägleda den som ska betala. Det kräver kunskap och handlingskraft. Omtanke och mod. Hos oss kan du räkna med utmanande arbetsuppgifter som även är utvecklande för dig. Så när du går hem från en dag på jobbet kan du vara säker på att du har gjort något som verkligen räknas – både för andra och för dig.

 

Ansök här: https://kronofogden.varbi.com/se/what:job/jobID:331353/iframeEmbedded:0/where:4

SEB söker Företagsrådgivare till Lund

 

SEB – LUND

 

Vill du göra skillnad för våra kunder och bygga långsiktiga relationer? Tänker du alltid kund först och vill bidra till vår affär genom rådgivning? Då kommer du trivas i rollen som Företagsrådgivare hos oss!

 

Om jobbet

 

I rollen som Företagsrådgivare är du en partner som bidrar till att våra kunder når sina långsiktiga mål och ambitioner. Genom att stötta våra kunder i alla olika faser så skapar vi ett långsiktigt, hållbart och lönsamt partnerskap. Du kommer att arbeta med rådgivningsmöten med fokus på hållbar rådgivning och du ansvarar för att din rådgivning säkerställer försäljning baserat på kundernas identifierade behov. Som företagsrådgivare har du ett strategiskt såväl som operativt ansvar för dina kunder. Rollen fokuserar både på prospektering och utveckling av den egna kundportfölj.
Kontoret består av ca 30 medarbetare fördelat på Företagsrådgivare, Private Bankers, Privatrådgivare, Kundtjänstmedarbetare och Försäkringsrådgivare. Vi verkar i en spännande marknad med stor potential för tillväxt och den präglas av universitetets närvaro, entreprenörskap och innovation.
Kulturen präglas av affärsmässighet och att vi har roligt på jobbet och vi ser det som en självklarhet att hjälpa varandra till framgång. I teamet delar vi med oss av våra erfarenheter och vi gläds åt varandras framgångar och du blir en viktig del av detta.

 

Vem är du?

 

Du är en team-spelare som brinner för service, du har lätt för att bygga långsiktiga och starka relationer och drivs av att hitta nya affärsmöjligheter. Du vill igenom hög aktivitet och servicekänsla bidra till att SEB blir det självklara valet för företag i vår marknad. Du är en prestigelös lagspelare som drivs av att hjälpa våra företagskunder att växa och bli framgångsrika. En stark egen drivkraft och ett gott affärsmannaskap är därmed viktiga egenskaper i den här rollen likaså en god analytisk förmåga. Du gillar helt enkelt att skapa resultat och leverera service i världsklass!
Du har Swedsec licens (inkl. certifiering försäkringsförmedling) och vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom ekonomi och är en erfaren företagsrådgivare. Körkort är ett krav eftersom våra kunder finns i olika delar av Lund och Mellersta Skåne. En gedigen erfarenhet av kreditarbete och relevant kunskap om våra tjänster och produkter är meriterande.
Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career
På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer – dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet.

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 18/5. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Sonny Larsson, Företagsmarknadschef, på 0707-621236 eller på sonny.larsson@seb.se

Ansök här: https://sebse.easycruit.com/vacancy/2506269/41920?iso=se&source=Indeed

Butiksmedarbetare Bygg 30 tim Vik

 

HORNBACH – ARLÖV

 

 

Det finns alltid nåt att göra!

”Vår produkt är inte varan. Vår produkt är nöjda kunder.”

1 000 projekt. 1 partner: HORNBACHs kunder satsar stort. Oavsett om du ska renovera din lägenhet, bygga ditt drömhus eller planterar växter i din trädgård är vårt uppdrag att stötta dig! När det handlar om att förverkliga projekt satsar våra kunder på proffsen i branschen. Och varför inte göra detsamma när det gäller din karriär?

Butiksmedarbetare Bygg 30 tim Vik

Dina Arbetsuppgifter

Har du har en utpräglad känsla för service och brinner för försäljning? Då kan du vara den vi söker! Nu söker vi en butikssäljare till vår byggavdelning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av professionell rådgivning och försäljning av byggvaror.

I rollen som butikssäljare deltar du aktivt i avdelningens dagliga göromål, är lyhörd och har kunskap för kundernas önskemål, behov samt förväntningar och därigenom säkerställa att personen kan genomföra sitt projekt.

Du ska hjälpa till att analysera avdelningens varupresentation och föreslå förbättringar. Som säljare hos oss förväntar vi oss att du har ett strukturerat arbetssätt med tydligt affärsfokus.

 

Din profil

Vi ser gärna att du som söker har goda kunskaper inom maskin och bygg samt erfarenhet av butiksförsäljning.

Du som söker har en utpräglad känsla för service och kundorientering samt brinner för försäljning.

Vi värdesätter ett gott ordningssinne och förväntar oss att du har ett naturligt utåtriktat arbetssätt. Som person är du noggrann, lyhörd och lösningsorienterad. Truckvana och truckkort är meriterande.

 

Arbetstid/Varaktighet: Vikariat. Deltid, 30 timmar/veckan .Arbetstiderna är morgon, kväll samt varannan helg.

Lön: Lön enligt kollektivavtal.

Förmåner: Rabatterade gymkort och tjänstepension.

Tillträde: 1/6 – 31/8 2020

 

I vårt team med mer än 19 000 medarbetare finns det alltid behov för nya idéer och duktiga medarbetare. Skicka oss din ansökan och bli en del av HORNBACH-familjen.

Ansök online nu.

Nyckelord: Säljare Bygg, Malmö

Referenznummer: 41581

 

Ansök här: https://jobs.hornbach.com/Sweden/job/Arl%C3%B6v-Butiksmedarbetare-Bygg-30-tim-Vik-232-61/600098701/?feedId=206101&utm_source=Indeed&utm_campaign=Hornbach_Indeed

 

 

Kundtjänstmedarbetare sökes på heltid till Bredband2 omgående!

Studentconsulting – Malmö

Är du driven, engagerad och serviceminded? Är du IT-intresserad och vill växa inom Bredband2 i Malmö i en långsiktig tjänst? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Student Consulting söker nu kundtjänstmedarbetare/ 1st-line supporter till växande Bredband2. Tillsättning omgående.

Arbetsuppgifter:
– Inkommande samtal från privat- och företagskunder

  • Ge kundsupport i ärenden och bra service
  • Admininstrativa uppgifter kopplat till samtalen


Tjänsten är förlagd i moderna lokaler i hjärtat av Malmö och du kommer arbeta i en händelserik atmosfär med stort fokus på kvalité, arbetsglädje och teamkänsla i en ung och dynamsikt företagskultur. I tjänsten finns goda utvecklingsmöjligheter för den som visar framfötterna!

Tjänsten är förlagd måndag- fredag klockan 9-18. Det kommer förekomma helgarbete ungefär 4 helger per år. Du kommer inledningsvis vara anställd som konsult hos StudentConsulting och uthyrd till Bredband2, men på sikt är planen att du kommer gå över direkt till Bredband2.

Detta söker vi:

 

  • Dig som brinner för att ge service med det där lilla extra
  • Dig som letar efter en tjänst på heltid och vill utvecklas inom arbetslivet
  • Som har ett tekniskt intresse och vill lära dig mer inom området
  • Driven, engagerad och målmedveten
  • Tidigare erfarenhet inom service är mycket meriterande, men inget krav. Det viktigaste för tjänsten är dina personliga egenskaper.

Tillsättning omgående så sök redan idag!

Sökord: 1st-line support, IT, Kundtjänst, teknisk support

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

 

Ansök här: https://www.careerbuilder.se/jobs/j3n74x74gw0hznv25wt?job_did=J3N74X74GW0HZNV25WT&siteid=int_seindeedpd&utm_source=indeed&utm_medium=aggregator&utm_campaign=all-jobs&show=yes

 

Platschef till Malmö

 

Svevia – Malmö

 

Svevia har fått förtroende av Trafikverket att underhålla och sköta om de allmänna vägarna kring Malmö och Lund under flera år. Detta är Sveriges största driftkontrakt (basunderhåll). Till Arbetschefsområde Skåne vill vi nu rekrytera en platschef med goda ledaregenskaper och anta utmaningen att driva vår verksamheten framåt!

Om tjänsten
Som Platschef är ditt ansvar att planera, driva och följa upp egna projekt med ansvar för personal-, ekonomi-, arbetsmiljö- och kvalitetsfrågor. Du har daglig kontakt med dina medarbetare, kunder och leverantörer vilket ställer stora krav på samarbetsvilja och god kommunikativ förmåga. Du arbetar också aktivt med marknadsbevakning och kundvård och förväntas leda, motivera och engagera din personal till utveckling. För oss är du som platschef en nyckelperson som deltar i arbetschefens ledningsgrupp och är direkt underställd arbetschef. Tjänsten är heltid tillsvidare med med huvudsaklig placering i Landskrona.

Vill du veta mer om tjänsten kan du kika på en film där Emma Hörnfeldt, platschef på Driften i Umeå, berättar om hennes roll på Svevia: Klicka här

Din profil
Vi söker dig som är trygg och förtroendeingivande i din ledarroll och som förstår vikten av stolta och engagerade medarbetare och dess påverkan på finansiella resultat. Du drivs av att utveckla såväl affär som medarbetare och har förmågan att motivera andra. Vår utgångspunkt är att du har erfarenhet av ekonomi- och personalansvar. Det är vår värdegrund som bygger vår kultur, stärker vårt varumärke och intuitivt leder oss rätt i våra beslut och handlingar. Våra värderingar är därmed viktiga för oss och enkelt sagt så vill vi att du kan identifiera dig med och lever upp till dessa; Engagemang, Samarbete och Ansvar.

Du har en anläggningsteknisk utbildning från högskola, eller motsvarande kompetens förvärvad från arbetslivet i minst fem år. Det är en förutsättning att du har grundförståelse för drift och underhåll, skötsel eller mark- och anläggningsarbeten. B-körkort och god svenska i tal och skrift är krav i rollen.

Dela väg med oss
Vem du än är så kommer du vara omgiven av mycket duktiga och härliga kollegor som gärna vägleder dig och delar med sig av sina erfarenheter. Du kommer bli en del av en gemenskap som alla är fokuserade på att tillsammans utveckla individen, teamet och affären. Du får stimulerande arbetsuppgifter och möjlighet att utvecklas tillsammans med branschens ledande specialister. Vi ger dig en utmanande vardag.

Vill du dela väg med oss?

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan senast 2020-05-31, men sök gärna redan idag då vi genomför intervjuer löpande under ansökningstiden. För mer information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Arbetschef Anders Thomasson, tlfn: 040-287922 . Fackliga företrädare nås via vår växel, tel. 08-404 10 00.

Vi undanber oss säljsamtal för ytterligare annonsering vänligt men bestämt.

 

Ansök här: https://jobb.svevia.se/jobs/873344-platschef-till-malmo

 

Teknisk förvaltare

 

Bredablick Förvaltning – Malmö

 

Vi erbjuder dig en möjlighet att göra karriär och utvecklas i ett snabbt växande företag med fortsatta expansionsplaner. Du ges chansen att växa inom organisationen och vara med att skapa företagets framtid.

Som teknisk förvaltare hos Bredablick vårdar och vidareutvecklar du företagets kundrelationer. Du har ett övergripande ansvar för kundernas tekniska förvaltning. Din prestation mäts förutom i kundnöjdhet, i hur du kan utveckla ditt konto med merförsäljning.

Dina arbetsuppgifter inkluderar:
Kontinuerlig kundkontakt och uppföljning
Teknisk rådgivning åt kunderna
Tillsyner och underhållsbesiktningar
Handlägga försäkringsärenden
Ansvara för driftsekonomi
Driva mindre projekt
Vi söker dig med gedigen erfarenhet inom området. Det är meriterande om du innehar en relevant eftergymnasial utbildning inom fastighetsteknik eller liknande. Det är meriterande om du har kunskap om fastighetsinstallationer Det är viktigt att du har en hög social kompetens med en känsla för service och kvalité.

Du är driven, initiativrik, resultatmedveten, kundorienterad och har en förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer. Som medarbetare på Bredablick är det viktigt att du tycker om att arbeta i ett högt tempo, är bekväm med modern teknik samt har en positiv attityd kombinerat med ett glatt humör!

Körkort: B-körkort är ett krav.
Placering: Grimsbygatan 24, Malmö.
Anställningsstart: Enligt överenskommelse.

Välkommen att skicka din ansökan till jobbteknisk_mo@bblick.se. Märk din ansökan med ”Förvaltare Malmö”. Vi arbetar med löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan snarast. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

 

Ansök här: https://bredablickforvaltning-1587476435.teamtailor.com/jobs/873876-teknisk-forvaltare