Välj en sida

 

Räddningstjänsten Skåne Nordväst söker inre befäl

Räddningstjänsten Skåne Nordväst – Helsingborg

Räddningstjänsten Skåne Nordväst (RSNV) är ett kommunalförbund med fyra medlemskommuner: Helsingborg, Ängelholm, Bjuv samt Örkelljunga med totalt cirka 210 000 invånare. Vi ansvarar för operativ utryckningstjänst och förebyggande skydd med målet att skapa trygghet för de som bor och vistas i våra kommuner. Under de närmaste åren förväntas flera kommuner ansluta sina räddningstjänster inom samarbetet Familjen Helsingborg till förbundet.

Räddningstjänsten Skåne Nordväst har idag cirka 270 anställda. Den centrala administrationen finns i Bårslöv, nära Helsingborgs södra infart från E6.

I Bårslöv finns Räddningscentralen (RC) med tillhörande stabslokaler, där man bedriver övergripande ledning för förbundets kommuner samt för några av de angränsande kommunerna. Lokalerna är moderna och väl anpassade för såväl lednings som stabsarbete. På station Bårslöv finns även en utryckande styrka samt förbundets centrala administration.

I samma lokaler finns även SOS med sin Räddningsåtgörare som larmar ut de operativa enheterna i samma geografiska område som Inre befäl ansvarar för. SOS driver även den kommunala jourcentralen för Helsingborgs stad med bl.a. kamerabevakning av flertalet kommunala objekt och hanterar ett antal jourtjänster. Centralen är av SOS utpekad som en av landets utvecklingscentraler och det pågår just nu diskussioner om att starta upp ett flertal intressanta utvecklingsprojekt.

ARBETSUPPGIFTER
Inre befäl vid RSNV tjänstgör dygnet runt i anslutning till RC i Bårslöv. Huvuduppgiften består i att bedriva s.k. övergripande ledning av räddningstjänst för förbundets kommuner samt de kommuner som finns anslutna till centralen. Det innebär att man leder och stödjer räddningsinsatserna i RC Bårslövs insatsområde.

Till övergripande ledning räknas bland annat:

 • Säkerställa en god beredskap

 • Tidigt ta ställning till om räddningsinsats ska inledas

 • Värdera behov av såväl initiala resurstilldelningar som förstärkningar

 • Prioritera mellan flera samtidiga resursbehov

 • Följa upp och säkerställa måluppfyllelse för räddningsinsatserna över tid

 • Samverka med andra aktörer och bidra till aktörsgemensam inriktning och samordning

 • Bedriva kontinuerlig omvärldsbevakning, relevant för uppdraget och dess riskbild.

 • Lämna information om pågående räddningsinsatser till media.

Andra arbetsuppgifter som förekommer är personalplanering för de operativa enheterna gällande vakanser som uppstår på kort sikt samt att arbeta med att kvalitetssäkra och utveckla Inre befäls roll.
På senare tid har det etablerats en fördjupad samverkan med övriga två RC i Skåne, där dagliga kontakter tas mellan de olika centralerna för att dela information och för att stödja varandra med olika typer av uppgifter.

Tjänsten innebär att man arbetar i ett schema bestående till huvuddelen av skiftarbete. För nuvarande är schemat fördelat på 4 veckor skift och 1 vecka dagtid, på en 5 veckors period. Arbetsgivaren ambition är att gå mot ett schema som består av 4 veckor skift och 2 veckor dagtid, på en 6 veckors period.

KVALIFIKATIONER
Formell kompetens är behörighet att vara räddningsledare enligt SRVFS 2004:9 samt flerårig operativ erfarenhet, gärna i ledande funktioner på skadeplats.

Personliga egenskaper:
Som Inre befäl vid RSNV ska du vara analytisk och lösningsorienterad samt har förmågan att kunna hålla många bollar i luften. Det är även viktigt att du kan utföra relevanta bedömningar och fatta snabba beslut under press.
Eftersom mycket av det arbete som Inre befäl utför sker i teknisk miljö är det en förutsättning att du har god datorvana samt goda datorkunskaper.
Då en del av arbetsuppgifterna är att utveckla och kvalitetssäkra Inre befälsrollen samt den övergripande ledningen, ser vi gärna att du har en förmåga att både driva egna projekt och att arbeta tillsammans med andra i grupp.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här: https://recruit.visma.com/Public/Login/Applicant.aspx?ReturnUrl=%2Fspa%2Fsv%2Fapplicant%2Fapply%3FguidAssignment%3Dceb721a7-8838-42b7-9d85-6365b8f7aa37%26frameablegui%3D

 

Verkstadsarbetare

Ateljé Lyktan – Kristianstad

Är du en person som trivs med att jobba i verkstadsmiljö? Då kan detta vara en möjlighet för dig! Till vår kund Ateljé Lyktan söker vi en verkstadsarbetare med omgående start.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som verkstadsarbetare kommer du att arbeta med kantpressning, kapning, borrning, svetsning, fräsning och enklare monteringsarbeten. Det krävs att du har kunskaper inom ritningsläsning. Det förekommer truckkörning och du behöver ha ett giltigt truckkort för A2 och B1 dvs. ledstaplare och motviktstruck.

Din profil

Vi söker dig som tycker om att arbeta i verkstadsmiljö. Du har erfarenhet av liknande roll inom industri eller tillverkning. Arbetet ställer krav på att du kan läsa och förstå instruktioner på svenska. Du bör ha viss datavana samt ha körkort och egen bil.

Din vilja och inställning är mycket viktig för oss. Du har en förmåga att snabbt komma in i arbetsuppgifterna, är effektiv och samtidigt mån om att hålla en hög kvalité på ditt arbete.

Övrig information

Placeringsort: Åhus

Start: Omgående efter överenskommelse

Varaktighet: Månadsvis med möjlighet till förlängning

Arbetstid: Heltid mån-tors 06.50-16 fre 06.50-13.55

Ansökan och sista ansökningsdag

Ansökan mottages via vår hemsida www.maxkompetens.se . Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR. Tänk på att din ansökan är personliga uppgifter så ladda gärna upp ditt CV samt eventuellt personligt brev i PDF format.

Vi arbetar med löpande urval och tillsättning av tjänsten kan ske innan ansökningsperioden är slut. Sista ansökningsdag är 12 maj 2021. Eventuella frågor besvaras av ansvarig rekryterare Emilie Määttä på 044-781 44 81.

Mer om Ateljé Lyktan

Ateljé Lyktan är ett traditionsrikt belysningsföretag som utvecklar, tillverkar och marknadsför belysningsarmaturer för både ute- och inomhusbruk, med svensk design för offentlig miljö och kräsna konsumenter. Vår vision är att med innovativa lösningar och fulländad design bli en attraktiv leverantör till samtliga våra samarbetspartners och kunder. Vi skall också vara extremt lyhörda för kundens önskemål och marknadens krav gällande våra produkter och tjänster, för att på så sätt möta dessa behov tidigt i utvecklingsprocessen. Vi strävar efter att med modernaste teknik och energieffektiva lösningar bidra till en bättre miljö både för våra kunder och för den värld vi lever i.

Ansök här: https://www.wappare.se/

 

Timanställda Kundrådgivare (kundtjänstmedarbetare) Malmö

Nordea – Malmö

Job ID: 185
Job Country: Sweden
Job City: Malmö

Till servicekontoret i Malmö söker vi nu dig som vill vara med och bidra till våra kunders framtidsplaner genom förstklassig service som underlättar deras vardag. Vi ser fram emot att träffa dig som trivs med att arbeta i team där vi hjälper varandra att nå framgång och skapa positiva kundupplevelser.

Om tjänsten

 • Tillsammans med dina kollegor ansvara för att skapa hög tillgänglighet, tillit och kundnöjdhet, med fokus på att lösa kundens ärende direkt.

 • Med ett proaktivt arbetssätt fokusera på hitta sälj- och servicemöjligheter i kundsamtalet, och vid behov säkerställa att kunden får träffa Privatrådgivare eller Företagsrådgivare för att bidra till långsiktiga kundrelationer.

 • Utifrån kundernas behov aktivt se till att de erbjuds våra olika tjänster, produkter och kanaler.

Tjänsten är placerad Malmö vid centralstation. Du förväntas arbeta minst sex dagar per månad under termin samt under semesterperioder som jul och sommar för ordinarie medarbetare.

Vem du är

Vi söker dig som har ett genuint intresse för service och av att vinna kundernas förtroende och lojalitet.

 • Har förmågan att sätta dig in i kundens situation och har en naturlig fallenhet för att etablera kontakt i mötet med både kunder och kollegor.

 • Stimuleras av att arbeta resultatinriktat, där du på ett skickligt sätt kopplar samman kundens behov med våra produkter och tjänster.

 • Arbetar aktivt med att utveckla dina egna kompetenser och dela kunskap med kollegor, samt bidra till ett öppet och positivt klimat.

 • Tar till dig ny teknik som du använder i mötet med kunden.

Du har professionella kunskaper i engelska och svenska, i både tal och skrift. Du studerar t ex ekonomprogrammet och är i början av dina studier.

Om det här låter som du, tveka inte att höra av dig!

Nästa steg

Välkommen med din ansökan på svenska, inklusive CV, senast 2021-05-09

För mer information om tjänsten, är du välkommen att kontakta kontorschef Carl-Johan Möncke, carl-johan.moncke@nordea.se


Vi tror att mångfald bidrar till att våra team uppnår bättre resultat. Därför strävar vi efter att skapa team med en mix av profiler med olika kön, i olika åldrar och med olika bakgrund och erfarenheter.

Endast för kandidater i Sverige -för facklig information, kontakta Finansförbundet på finansforbundet@nordea.com eller SACO på saconordea@nordea.com

Ansök här: https://careers.nordea.com/job/Malm%C3%B6-Timanst%C3%A4llda-Kundr%C3%A5dgivare-%28kundtj%C3%A4nstmedarbetare%29-Malm%C3%B6/670428001/?feedId=335801&utm_source=CareerSite

 

Säljare till Arken Zoo Ängelholm

Arken Zoo – Ängelholm

Arken Zoo är en rikstäckande kedja inom zoobutiksbranschen som driver franchise och centralägda butiker. Företaget har vuxit snabbt de senaste åren och vi fortsätter att expandera och varumärket Arken Zoo stärks kontinuerligt. I våra butiker har vi ett noga utvalt sortiment till många olika typer av husdjur. Vi älskar djur och våra kärnvärden är kärlek, kunskap och kvalitet.

Om anställningen
Du erbjuds en anställning vid behov i ett lönsamt och snabbt växande företag. Tjänsten är förlagd till Arken Zoos butik Ängelholm.

 • Visstidsanställning, det innebär att du kontaktas om anställning vid varje tillfälle. Du hjälper oss vid t ex sjukdom, semester eller andra tillfällen då vi behöver en hand extra.

 • Anställningsavtal och lön mm. enligt Handels kollektivavtal.

 • Tillträde 2021-05-24

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär bland annat:

 • Att du ger bästa kundservice varje gång du jobbar och att du alltid hjälper kunden till rätt val av produkt.

 • Att du är en driven säljare som älskar mötet med kunden.

 • Butiksskötsel, underhåll, uppackning, påfyllning och försäljning

 • Kloklippning

Kvalifikationer


Vi söker dig som har en passion för husdjur, särskilt hund och katt. Du ska vara en utpräglad servicemänniska och ha en viss erfarenhet av butiksarbete och försäljning inom detalj- eller dagligvaruhandeln.
Djurvårdsutbildning från gymnasiet, djurparker etc. är en merit men inget krav.
Erfarenhet från kommersiell kloklippning är ett måste

Så här söker du tjänsten


Klicka på ”Skicka ansökan”, fyll i formuläret och ladda upp dina ansökningshandlingar.
Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast, dock senast 2021-05-14. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta butikschef Frida Jönsson på bc.angelholm@arkenzoo.se
Observera att ansökningshandlingar endast kan skickas via ”Skicka ansökan”-funktionen. Inskickade ansökningar via e-mail kan ej behandlas.
Sista ansökningsdag är 2021-05-14
Välkommen med din ansökan!

Ansök här: https://karriar.arkenzoo.se/jobs/1158248-saljare-till-arken-zoo-angelholm-behovsanstallning-kloklippning

 

Flyttpersonal Möbelkillarna

Möbelkillarna AB – Malmö

Möbelkillarna söker just nu flyttpersonal!
Som flyttfirma är det lätt att tro att vi säljer flyttar. Men mer än något annat säljer vi trygghet. Vi hjälper personer i en av de stressigaste perioderna i deras liv. Med deras hem som arbetsplats.
Vi söker därför dig som kan omfamna vår syn på flyttar. Du som tar hand om kundernas möbler som om de var dina egna. Som både kan förstå och bli förstådd av kunden precis när det är som stressigast. Sedan se till att avlasta och hjälpa dom på bästa möjliga sätt.
Med andra ord en riktig Möbelkille…
I utbyte kommer du få en arbetsplats där fokus ligger på trivsel. Där du får röra dig och arbeta med kroppen och där målet med varje dag är ett raving fan. Någon som både är nöjd med flytten men som även har ett leende på läpparna.
Du kommer köra nya bilar i nya kläder och med nya verktyg. Du kommer arbeta med ett gäng andra Möbelkillar som är precis lika positiva som du är. Vi ger dig även alla de medel du behöver för att lyfta kundens upplevelse och är öppna för din personliga touch för att varje flytt blir ”den perfekta flytten”.
För närvarande letar vi efter personal till en timanställning. Men visar du framfötterna och en god arbetsvilja finns det goda möjligheter till timmar som motsvarar en heltid. Vi ger dig även möjligheter att växa i företaget. Att ta mer ansvar och i längden kunna köra egna bilar med egna arbetslag.
Låter detta intressant och vill du veta mer?

Då kan du skicka in din ansökan genom att klicka på ansökningsknappen.
Välkommen med din ansökan så hoppas jag vi hörs snart.

Ansök här: https://mobelkillarna.teamtailor.com/jobs/1157841-flyttpersonal-mobelkillarna

 

Restaurangbiträde Center Syd

Rosegarden – Löddeköpinge

Just nu söker vi Restaurangbiträden som älskar att ge Service
Rosegarden Centersyd , Deltid
Service är kärnan i vår affärsverksamhet. Kraven är därför högt ställda på vår personal. Som restaurangbiträde tar du hand om gästernas beställningar vid kassan och ansvarar för att ge gästerna en unik upplevelse och service. Vår framgång ligger i förmågan att samarbeta oavsett hur situationen ser ut. Därför är det viktigt att du är en lagspelare och kan hantera stressiga situationer.
Ditt arbete

Ge alla gäster en unik upplevelse och god service

Kommunicera och samarbeta med köket

Samla information från våra gäster och rapportera det till restaurangchefen

Delta i planering , arrangemang av kampanjer samt evenemang relaterade till restaurangenheten

Erfarenheter och färdigheter

Gärna tidigare erfarenhet från restaurang eller hotellbranschen

Vi tror att den rätta kandidaten har en drivkraft utöver det vanliga och en naturlig känsla för service.

För att klara av jobbet måste du vara engagerad i ditt arbete och kunna hantera stressiga situationer.

Du behärskar gärna det engelska och svenska språket

Meriterande är om du har ett stort intresse för den asiatiska matkulturen och språket

Låter det som något for dig? Varmt välkomna med er ansökan.

 

Ansök här: https://career.rosegarden.se/jobs/1157465-restaurangbitrade-center-syd

 

Var med och gör digital skillnad – Digitalisera Sverige…

Softhouse – Malmö

Softhouse befinner sig i en viktig fas på sin tillväxtresa och nu behöver vi bli fler experter för att kunna möta marknadens behov där efterfrågan på våra tjänster växer kontinuerligt.
Softhouse tar ett aktivt samhällsansvar och genom expertiskompetens bidrar till den svenska digitaliseringsstrategin för ett hållbart digitaliserat Sverige .
Detta gör vi genom handplockade experter som tillsammans tacklar de allra svåraste utmaningarna inom teknik och digitalisering . Vi är noga med att anställa de allra bästa för att kunna leverera digitalisering på absolut högsta nivå mot våra spännande kunder.
Vi letar alltid efter nya lagspelare till våra olika team. Här på Softhouse får du vara en del av ett redan framgångsrikt team med 300 experter som levererar tjänster och mjukvara i världsklass för krävande kunder med roliga och utvecklande uppdrag. Du är med och digitaliserar Sverige på riktigt.
Vi har varit ledande inom Lean och Agil mjukvaruutevckling sedan 1996 och finns verksamma på sju olika orter i Sverige med ett kontor i Sarajevo. Vi har sedan starten varit en lönsam verksamhet vilket gör att vi kan erbjuda dig en stabil och trygg arbetsplats där vi växer med våra uppdrag. Var med och gör digital skillnad, på riktigt, tillsammans med oss
Just nu söker vi dig som är en lagspelare, som har en öppen attityd och agerar konsultmässigt i alla lägen. Här får du vara med och driva, utveckla och förflytta ett välmående bolag till framtidens vassaste IT-leveranser där vårt största mål är att se till att våra kunder lyckas med sina digitala transformationer och projekt.
Här kan du vara med och bygga teknik och utveckla digitala produkter och tjänster för några av Sveriges coolaste IT-bolag. Vi jobbar med flera världsledande bolag som är bäst i sin bransch vilket gör att vi ständigt utmanas och utvecklas i våra uppdrag.

Vi söker flera roller:
Seniora utvecklare (Embedded C/C++, Fullstack, front- och backend, .NET, C#, React, NodeJS, Android, iOS)

Cloud arkitekter / Cloud architects med erfarenhet av AWS, Azure och/eller GCP

Vi söker dig som:
Är en lagspelare och vill vara en del av ett framgångsrikt team

Gillar att dela med dig av det du kan till både kollegor och kunder

Har en teknisk bakgrund och som har hängt med i IT-branschen ett tag och trivs med att jobba enligt agila principer och metoder

Uppskattar att vara en del av en feedbackkultur och har en ödmjuk attityd

Vill ha en ledning som verkligen bryr sig och som finns till för att hjälpa dig att lyckas i dina uppdrag, även om du styr din egen utveckling

Trivs i moderna lokaler med mycket kollegor (när det inte är pandemi)

Söker ett fokus på kunskapsdelning och där du får prioritera din kompetensutveckling

Har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska för att på så sätt säkerställa en bra dialog och leverans mot våra kunder

Vi har dessutom flera fina förmåner som du får ta del av. Som t.ex. vinstdelning till alla medarbetare , ett högt friskvårdsbidrag (5.000 kr), regelbundna tränings- eller afterwork-aktiviteter med dina kollegor, möjlighet att jobba med den allra senaste tekniken, kontinuerlig kompetensutveckling genom Softhouse Akademi och såklart mycket mer.
Det är precis lika viktigt att du passar för oss – som att vi passar för dig!
Tycker du att det låter intressant? Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan eller hör av dig till oss så snart som möjligt så träffas vi gärna över en kaffe för att berätta mer.
Om oss
Softhouse Consulting var ett av de allra första bolagen att introducera agil metodik i Sverige och vi skrev vårt första agila kontrakt redan 2002. Sedan dess har vi stöttat några av Sveriges främsta bolag att utveckla sina mjukvaruverksamheter. Vi har nu rådgivit och coachat åtskilliga agila transformationer , utbildat flera tusen Scrum Masters och givit ut över 20 publikationer inom lean och agilt ledarskap. 2016 tog vi ett nytt viktigt steg genom att introducera Softhouse Invest AB.
I en marknad där hjulen rullar allt snabbare och kraven hela tiden ökar på specialisering och professionalism behövs nya samarbetsformer. Genom vår investeringsverksamhet kan vi fördjupa samarbetet med våra kunder ytterligare, erbjuda aktivt kapital där vår partner ges möjlighet att dra nytta av vår mjukvaruexpertis och samtidigt stärkas finansiellt.

Ansök här: https://softhouse.teamtailor.com/jobs/1155944-var-med-och-gor-digital-skillnad-digitalisera-sverige-med-oss

 

Maskinoperatör

Finja Betong – Hässleholm

Finja Betong söker en Maskinoperatör till Golvtillverkningen i Hässleholm som är praktiskt lagt och van att arbeta i maskinella tillverkningsprocesser.

Som Maskinoperatör ingår du i ett team där ni med hjälp av automatiska processer tillverkar Finja Betongs produkter. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att köra, övervaka samt underhålla maskiner i produktionen. Arbetet innefattar även truckkörning, felsökningar av maskiner och produktionslinjen och viss manuell hantering av maskiner.

Vi söker dig som är ansvarstagande, trivs med att arbeta i ett högt tempo och inte är rädd för att ta i när det behövs. Du har vana av maskinella tillverkningsprocesser, trivs i industrimiljö och kan lösa mindre driftstopp självständigt. Din samarbetsförmåga är god men du trivs även med att jobba självständigt. Det viktigaste är att du har viljan att arbeta och att utföra arbetet väl.

Bakgrund och egenskaper:

 • Gymnasieutbildning med inriktning teknik, industri, fordon eller arbetserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

 • Tidigare erfarenhet från arbete inom betongindustrin eller annan processindustri med erfarenhet av att lösa mindre driftstopp självständigt.

 • Truckförarerfarenhet, god vana av körning med motviktstruck. Truckkort minst B1 är ett krav.

 • Certifikat i Heta Arbete är önskvärt

Övrigt

 • Tjänsten är på heltid och skiftarbete förekommer.

 • Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 • Vi tar endast emot ansökningar via detta ansökningsformulär.

 

Ansök här: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1581&ProjectId=143729&DepartmentId=18988&MediaId=5&SkipAdvertisement=False