Välj en sida

Butiksmedarbetare E-handel Willys Staffanstorp Rondellen T

 

Willys AB – Staffanstorp

 

Tycker du att det är kul med människor, service och försäljning? Vill du bidra till att ännu fler kan handla bra och hållbar mat? Bra! Då tror vi att du kommer att gilla att jobba hos oss. Willys är ett framgångsrikt företag med ett tydligt koncept där vi tillsammans arbetar för att alla ska kunna äta det de vill. Varje dag. Nu behöver vi fler härliga medarbetare som kan hjälpa oss bli ännu bättre.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Butiksmedarbetare får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Du ska se till att våra hyllor är välfyllda och att det är rent och snyggt i vår butik. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet. Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. I utbyte kan vi lova goda utvecklingsmöjligheter i en organisation där vi vågar tänka i nya banor. Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga gäng på Willys Staffanstorp Rondellen T. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på deltid om genomsnittligt 26 timmar/vecka. Provanställning tillämpas. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid, kvällar och helger.

 

Det här förväntar vi oss

För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften av butiken. Det innebär exempelvis att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du har sinne för såväl detaljer som helhet.

 

Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Martin Ahlberg, martin.ahlberg@willys.se. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2020-04-10. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.

 

Om Willys

I över 40 år har vi hjälpt att sätta bra mat på fler middagsbord genom vår affärsidé: Sveriges billigaste matkasse. Något som genomsyrar allt vi gör. Idag har vi mer än 200 butiker från Kalix i norr till Trelleborg i söder och under 2018 omsatte vi över 27 miljarder. Tillsammans med bland annat Hemköp, Mat.se och Dagab ingår vi i Axfood – ett av de största företagen inom svensk dagligvaruhandel. Hos oss finns det gott om möjlighet att växa och utvecklas.

 

Ansök här: https://jobb.axfood.se/willys/job/Staffanstorp-Butiksmedarbetare-E-handel-Willys-Staffanstorp-Rondellen-T-Sk%C3%A5n/596946801/?sType=Indeed

 

 

Kockutbildade timvikarier sökes med anställning omgående!

 

Hässleholms Kommun

 

Med anledning av Coronavirusets spridning förbereder vi oss inför ett eventuellt försämrat läge genom att anställa timvikarier till kostenheten inom omsorgsförvaltningen. Vi söker nu kockar till våra tillagnings- och mottagningskök som finns utspridda i hela kommunen.

Det här erbjuder vi dig!

Du kommer att arbeta som kock och ingå i ett arbetslag där ni tillsammans ansvarar för måltidskvalitén och hjälps åt med kvalificerad matlagning i köket. Våra måltider ska präglas av god kvalité och en upplevelse. Tillsammans med 1:e kock planerar, organiserar och leder du det dagliga arbetet i köket. I arbetsuppgifterna ingår beredning och tillagning av mat och måltider till äldreomsorgen. I arbetet ingår även att på ett säkert sätt kunna tillaga och hantera olika konsistens- och specialkost. Maten ska vara god, näringsriktig och tilltalande för ögat.
Vidare ingår sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer i kök/restaurang så som servering, egenkontroll, diskning, städning m.m.

Vem är du?

Vi söker dig som är kockutbildad, Restaurang- och storköksutbildning 3 år på gymnasienivå eller motsvarande, exempelvis vuxenutbildning.. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från restaurang eller storkök. Du ska även känna till olika regelverk såsom livsmedelshygien och egenkontroll.
Du är en flexibel, engagerad och positiv person som har förmågan att entusiasmera dina medarbetare och finna lösningar. Du är kvalitetsmedveten, har ett genuint intresse för mat och människor samt har god samarbetsförmåga.

För att klara arbetet behöver du goda kunskaper i svenska, tal och skrift samt god datorvana.
Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy, medarbetar- och ledarpolicy Övrigt
Rekryteringen kommer att ske löpande så vi välkomnar dig därför att skicka in din ansökan redan idag!

Vid nyanställning begär arbetsgivaren utdrag ur belastningsregistret, kontroll av egna uppgifter (442.3). Detta görs som ett sista steg i rekryteringsprocessen. Vill du beställa utdraget redan nu kan du göra det här.
Om oss

Omsorgsförvaltningens uppdrag är att ge omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Förvaltningen har cirka 1700 tillsvidareanställda medarbetare och omsätter drygt en miljard kronor. Vi är stolta över våra medarbetare och arbetar efter vår vision ”Hässleholms kommun erbjuder Sveriges bästa vård och omsorg utförd av de stoltaste medarbetarna”.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Anställningsform

Visstidsanställning kortare än 3 månader

Anställningen avslutas

2020-06-30

Anställningens omfattning

Deltid

 

Tillträde

Omgående

Löneform

Timlön

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
Varierande

Ort
Hässleholm

Län
Skåne län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/197

Kontakt

Lena Widarsson, enhetschef, 0451-26 74 02
Rune Andersson, enhetschef, 0451-26 87 38

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel., 0451-26 70 00

Publicerat
2020-03-27

Sista ansökningsdag
2020-04-26

 

Ansök här: https://hassleholm.varbi.com/se/what:job/jobID:325999/type:job/where:4/apply:1

 

 

Överförmyndarnämnden söker handläggare!

 

Eslövs Kommun

 

Det primära uppdraget att utöva tillsyn utförs i huvudsak genom granskning av redovisningar och förteckningar som ställföreträdarna lämnar till nämnden. I arbetsuppgifterna vid överförmyndarnämnden ingår också bland annat att ta beslut på delegation i ärenden som gäller myndighetsutövning mot enskild, till exempel att skriva yttranden till tingsrätt eller samtycka till placering av pengar. Du kommer att delta vid förhandlingar i tingsrätten och skriva förslag till beslut till överförmyndarnämnden i frågor som ej får delegeras. Du kommer också att ge stöd och information per telefon till både huvudmän och ställföreträdare. Du kommer tillsammans med en kollega att hålla utbildningar för nya ställföreträdare på kvällstid och du kommer att ha telefontid vissa dagar i veckan. Arbetsuppgifterna baseras både på föräldrabalken och på lagen om god man för ensamkommande barn.

 

Kvalifikationer:

Är du utbildad jurist eller kanske ekonom och värnar om de svagaste i samhället?

Då kan vi erbjuda dig ett viktigt och ansvarsfullt arbete. Du måste ha förmåga att kombinera myndighetsutövning med att ge bra service.
Du måste även kunna uttrycka dig väl både i tal och skrift och kunna anpassa ditt sätt att tala/informera så att det passar både huvudmän, ställföreträdare och myndigheter.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation och/eller av överförmyndarnämnd.
Du måste även ha god kännedom om hur det svenska samhället fungerar och om olika myndigheters ansvar.
Du måste kunna arbeta såväl i team som självständigt. Du måste även vara en god organisatör och ha en hög grad av noggrannhet.

 

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

 

Övrigt:

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/naringsliv-arbete/jobba-hos-oss/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Tillträde: Omgående tillträde eller enligt överenskommelse.
Antal platser: 1
Ansökan:
Sista ansökningsdag: 2020-04-14

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=3B96872F-D8BE-448D-9D0B-155F688900FD&templateid=0