Välj en sida

 

ST-läkare

 

Region Skåne – Vellinge

 

Vi letar nu efter dig som har ett intresse av att tillsammans med oss utveckla vår vårdcentral!

Vårdcentralen Vellinge är en välfungerande vårdcentral som prioriterar hög kvalitet och service till våra patienter. Vårdcentralen ligger cirka 20 minuters bilväg söder om Malmö och har ungefär 12000 listade patienter. Vårdcentralens lokaler är fräscha med gratis parkering och nära till kollektivtrafik. Till vårdcentralen hör två äldreboenden och en BVC som ingår i ett Familjecentrals samarbete. Vi har även äldre-, diabetes-, distriktssköterske- och astma/KOL-mottagning samt sjukgymnaster, arbetsterapeut, kurator och dietist.

För oss är det viktigt med ett bra arbetsklimat med god sammanhållning och högt i tak. Som läkare hos oss har du ett nära samarbete med engagerad och kunnig personal i en trivsam miljö.

Arbetsuppgifter

Vi välkomnar dig som är legitimerad läkare med ett stort intresse för allmänmedicin. Hos oss får du ett omväxlande arbete som kan leda till en ST-tjänst om intresse finns.

Du kommer att arbeta med vanligt förekommande uppgifter för en läkare på en vårdcentral med planerad och akut mottagning. Som läkare hos oss finns möjlighet till egna ansvarsområden och du erbjuds individuella lösningar med exempelvis ditt schema.

Kompetensutveckling är en självklar del av arbetet, både för den egna utvecklingen såväl som för vårdcentralens samlade kompetens. För den som är intresserad finns därmed stora möjligheter till ST-tjänstgöring. Vi erbjuder handledning och deltagande i ST-läkarnas utbildningar.

Har du frågor om oss eller tjänsten tveka inte att kontakta oss!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har svensk läkarlegitimation, gärna med tidigare erfarenhet från arbete inom primärvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav.

Som person är du lojal och trygg i ditt arbetssätt gentemot patienterna. Du har ett positivt förhållningssätt och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter på ett självständigt sätt. Vi värdesätter dessutom att du har ett gott bemötande, har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta i team.

Vi tillämpar löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Primärvården erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum, Kompetenscentrum för primärvård och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 100 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus
kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=de405d26-6ce1-4766-bfa7-b46619ed3fe9

 

Platschef

 

SOS Alarm Sverige – Malmö

 

Vi på SOS Alarm är varje dag med och skapar ett tryggare Sverige. Vi larmar ut hjälpresurser vid olyckor och samhällskriser dygnet runt, årets alla dagar. Vi är ett värderingsstyrt bolag med en vision om ett tryggare Sverige för alla. Utöver det har vi även en central roll i samhällets krisberedskap. Vi är marknadsledande och verksamma inom såväl offentlig som privat marknad, med växande kommersiella tjänsteområden.

Din vardag som Platschef

Som Platschef i Malmö leder du ditt team och SOS-centralen framåt. Du skapar förutsättningar för ett utvecklande och positivt arbetsklimat som ger både chefer och medarbetare möjlighet att utvecklas i sina roller och genomföra sina uppdrag på bästa sätt.

Du är en del av den nationella ledningsgruppen inom produktion och leder den lokala ledningsgruppen med fem direktrapporterande gruppchefer samt produktionskoordinator och produktionsamordnare.

Som Platschef är även en viktig del av ditt uppdrag kontakten med kunder och samarbetspartners avseende leverans för befintliga avtal, självklart med ett öga för hur vi kan utveckla befintliga avtal och samarbeten tillsammans med affär/ KAM. För oss är tron på att alla vill ta ansvar för vårt uppdrag och vår utveckling viktig och att det stöds av ett ledarskap som bygger på ett coachande förhållningssätt, tillit och helhetssyn.

Vi söker dig

Som vill vara med att påverka och göra skillnad för att tillsammans dygnet runt, året om, se till att rätt hjälp kommer till rätt plats i rätt tid.

Du är trygg i din roll som chef och ledare samt har flera års erfarenhet av en ledande befattning med direktrapporterande chefer. Som person är du lyhörd, driven och är bra på att engagera och motivera dina medarbetare. Du är en duktig kommunikatör och har flera års erfarenhet av värderingsbaserat ledarskap. Du trivs med att variera emellan operativa och strategiska frågeställningar. Du har arbetat med uppföljning av nyckeltal, affärsutveckling och ledningsgruppsarbete. Du har tidigare erfarenhet av ansvar för produktionsplanering, styrning och utveckling. Meriterande är om du har erfarenhet från en 24/7/365 eller annan skift verksamhet.

Hos oss är våra värderingar, Professionella & Empatiska samt Ansvarstagande & Samverkande, något som genomsyrar hela kulturen på SOS Alarm och att du kan relatera till dessa är en förutsättning för att trivas hos oss!

Vi erbjuder dig

Som Platschef hos oss får du en roll med stort ansvar och mandat. Du leder din central med SOS alarms övergripande mål och affärsplan i fokus men även gentemot lokala kunder och avtal. Hos oss får du även möjlighet att vara del av en kultur och gemenskap som sticker ut från mängden där vi tillsammans lägger grunden för SOS Alarms fortsatta utveckling.

Se gärna vår film och möt Jannice som är ansvarig för produktion genom att klicka här.

Eftersom SOS Alarm är ett säkerhetsklassat företag görs en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen. Drogtest utan anmärkning är en förutsättning för anställning.

Låter detta intressant? Välkommen att skicka in din ansökan, dock senast den 14 Juni 2020.

Har du frågor? Kontakta Jannice Mattsson, Chef Produktion jannice.mattsson@sosalarm.se

 

Ansök här: https://jobb.sosalarm.se/jobs/888633-platschef

 

Fastighetstekniker

 

Lunds Kommun

 

Serviceförvaltningen
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Serviceförvaltningen har till uppgift att efter beställning tillgodose övriga kommunala förvaltningars och kommunala bolags behov av service. Serviceförvaltningen har drygt 600 anställda som är fördelade på affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad, Måltidsservice samt Servicestaben.

Om oss
Lundafastigheter är ett affärsområde inom Serviceförvaltningen. Vi förvaltar 500 fastigheter caomfattande drygt 550 000 kvm åt kommunens olika verksamheter såsom förskolor, skolor, gruppboenden, idrottsanläggningar, kontor m m.

 

Arbetsuppgifter
Är du vår nya fastighetstekniker.

Då är du serviceinriktad, flexibel och en god problemlösare.

Du kan hantera stressiga situationer samtidigt som du är noggrann och kan fatta snabba beslut.

Vi ser att du är ansvarstagande, leveranssäker och har en god kommunikativ förmåga.

Ansvarsområden

Felavhjälpande underhåll (åtgärda alla typ av fel som kan förekomma på våra fastigheter) samt tillsyn & skötsel.

Förekommande arbetsuppgifter kan vara felsökning och mindre reparationer, underhåll av ventilation, värme och kyla, skötsel av brandlarm och systematiskt brandskyddsarbete.

 

Vi söker dig som
Teknisk utbildning eller byggservicebakgrund, på minst gymnasienivå.

Arbetat som fastighetstekniker, fastighetsskötare eller hantverkare.

God datavana.

Behärskar svenska språket.

Meriterande om du har Fastighetsteknik utbildning,

El eller VVS utbildning, Anläggningsskötarutbildning, Kunskaper om brandlarm, Certifikat för heta arbeten.

Att du har erfarenhet inom olika hantverkstjänster som renoveringar, takarbete, ombyggnationer, besiktningsarbete eller annat som kan vara relevant för tjänsten. Dessutom bör du ha en administrativ- och datavana och ha arbeta i olika system för att rapportera arbete.

 

Ansök här: https://www.lund.se/arbete–lediga-jobb/lediga-jobb/jobb-detalj/?guid=337358

UX-designer

 

Skatteverket – Malmö

 

Skatteverkets uppdrag är att bidra till att säkra finansieringen av den offentliga sektorn, bidra till ett väl fungerande samhälle och att motverka brottslighet. Vi skapar förtroende genom att vara lyhörda och ge alla ett bra bemötande. Genom att använda digitaliseringens möjligheter vill vi underlätta för privatpersoner och företag i deras vardag. Tillsammans gör vi samhället möjligt.

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
2

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Malmö

Län
Skåne län

Land
Sverige

Referensnummer
2020/541

Kontakt
Håkan Bengtsson, sektionschef, 010-574 40 26
Daniel Palm, hr-specialist rekrytering, 010-5750011

Facklig företrädare
Jeanette Forsgren, ST, jeanette.forsgren@skatteverket.se
Annakarin Roos, Saco, annakarin.roos@skatteverket.se

Publicerat
2020-05-27

Sista ansökningsdag
2020-06-14

 

Ansök här: https://skatteverket.varbi.com/se/what:job/jobID:337178/iframeEmbedded:0/where:4

Vill du jobba extra som kontaktperson?

 

Lunds Kommun

 

Vård- och omsorgsförvaltningen
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 000 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Vi arbetar efter vår värdegrund där individens behov står i centrum. Våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Vad innebär uppdraget?
Önskar du ett stimulerande och utvecklande uppdrag där du som kontaktperson får möjlighet att bidra till att bryta den isolering och utanförskap som personer med funktionsnedsättning ofta upplever?

Du underlättar och ger stöd till den enskilde att leva ett självständigt liv genom att minska social isoleringen och att stimulera till en aktiv fritid samt ge råd i enkla vardagssituationer.

Du jobbar ensam med brukaren och därför är det viktigt att du är trygg i din roll. Vi söker dig som är lyhörd och uppmärksam i kontakten med andra människor samtidigt som du ska ha förmågan att förhålla dig professionellt utifrån ditt uppdrag. I uppdraget som kontaktperson utgår du utifrån den enskildes behov och intressen samt följer upprättad genomförandeplan.

Uppdraget innebär att du träffar din brukare ca 1 gång per vecka, några timmar åt gången. Tiderna som man träffas på kan vara förlagda på dagar, kvällar eller helger utifrån brukarens önskemål.

Som ersättning utgår ett arvode och omkostnadsersättning som täcker dina merkostnader.

Kvalifikationer
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har kunskaper inom autismspektrum.

Du måste ha fyllt 18 år.

Ingen erfarenhet krävs.

Vi kräver utdrag ur Belastningsregistret, beställs på länk nedan:

https://polisen.se/Skane/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Antal tjänster
10

Anställning
Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader
Omfattning: Deltid
Lön: Arvode
Tillträde: Efter överenskommelse
Ansökan
Ansök här
Ansök senast
Sista ansökningsdag: 2020-06-27

Referensnummer
2020/490
Kontaktperson(er)
Anna Andersson, 046-3596513
Hilkka Haapaniemi, 046-3595453
Philip Åkervall, 046-3596932

 

Ansök här: https://www.lund.se/arbete–lediga-jobb/lediga-jobb/jobb-detalj/?guid=337283

 

Materialkonsulent

 

Region Skåne – Malmö

 

Gör skillnad. Varje dag.

På Koncernstab inköp och ekonomistyrning arbetar ca 55 personer med att driva Region Skånes inköpsaffärer för varor och tjänster. Offentlig upphandling genomgår en snabb utveckling där Region Skåne utmärker sig nationellt vad gäller att anamma och utveckla effektiva metoder.

Digitaliseringen av sjukvården påbörjas nu och stora förändringar kommer att ske – här spelar Koncernstab inköp och ekonomistyrning en viktig roll i förändringsprocessen liksom för att möjliggöra att ny innovativ teknik kan användas. Koncernstab inköp och ekonomistyrning genomför upphandlingar för sammantaget cirka sju miljarder kronor per år och utgörs av tre enheter.

Till enheten för verksamhetsnära inköp söker vi nu en Materialkonsulent. Enheten består av strategiska inköpare, materialkonsulenter och en inköpsassistent vilka är fördelade i fyra kategoriteam som vardera leds av en kategoriledare. Som nyanställd på Koncernstab inköp och ekonomistyrning tilldelas du en mentor och genomgår ett introduktionsprogram och under din anställning hos oss får du kontinuerlig utveckling inom ditt område.

 

Arbetsuppgifter

Till Enheten för verksamhetsnära inköp söker vi en materialkonsulent inom kategorin vårdrelaterad förbrukning.

Vårdrelaterad förbrukning upphandlar förbrukningsmaterial till sjukvården t ex material inom operation, anestesi, sårvård och allmän sjukvård. Din uppgift är att vara länken mellan Koncernstab inköp och ekonomistyrning, vården och produktleverantörerna. Tillsammans med inköpare planerar och genomför du kvalificerat inköpsarbete inom ditt kategoriområde.
Till din hjälp har du expert/referensgrupp från verksamheten.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:

inventera vårdens produktspecifika behov och omvandla dessa till kravspecifikation tillsammans med expert/referensgruppen
tillsammans med expert/referensgruppen testa och utvärdera samt bedöma kvalitét och funktion på produkt enligt kravspecifikation
analysera olika produktområden, verksamhetsbehov och leverantörsmarknader
planera produkttester, utvärdera och sammanställa resultat
analysera nya produkter under avtalsperioden, föreslå utbyten
följa utveckling gällande vård, metoder, produktförändringar, lagar, standarder och föreskrifter
informera och vara rådgivande om upphandlande produkter till berörda parter i vården
följa upp hur verksamheten nyttjar upphandlat sortiment samt medverka till förbättringar
hantera leveransstörningar och reklamationer
initiera utbildnings
initiera utbildningsinsatser och information om upphandlade produkter till berörd personal

Kvalifikationer

Vill du bli en del av vårt team? Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska gärna med mångårig erfarenhet från olika verksamhetsområden.

Har du vidareutbildning inom anestesi alternativt intensivvård är det en fördel. Har du deltagit i upphandlingsarbete i expert/referensgrupper är det meriterande men inget krav.

Är du även nyfiken på att lära dig nya områden kan tjänsten vara något för dig. Arbetsuppgifterna ställer krav på att du är strukturerad, målfokuserad, en god lyssnare samt har god förmåga att upprätthålla och vidareutveckla relationer med uppdragsgivare, marknadens olika aktörer och övriga intressenter.

Som person är du driven och har god förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du värdesätter ett gott samarbete med dina kollegor. Du är en problemlösare med ett högt arbetstempo. För att bli framgångsrik i tjänsten krävs det att du är serviceinriktad och tycker om att informera/utbilda såväl individer som grupper. Du uppskattar att utvecklas och att bidra till dina kollegors utveckling. Erfarenhet av MS Office är ett önskemål för tjänsten. Arbetet förutsätter goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift.

I den här rekryteringen använder vi oss utav löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Koncernkontorets uppdrag är att stödja regionstyrelsen, som har ansvaret för den samlade förvaltningsorganisationen i Region Skåne. Koncernkontoret arbetar bland annat med frågor som rör regional utveckling, folkhälsa och miljöfrågor, hälso- och sjukvårdsplanering, kommunikation, ekonomi och HR. Vi är drygt 800 medarbetare och våra arbetsplatser finns främst i Kristianstad och i Västra Hamnen i Malmö.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=0eeb2471-a212-4aac-8f15-ef6120906db1

HOTELLSTÄDARE TILL EN AV VÅRA KUNDER I KRISTIANSTAD

 

Jobbarenan AB – Kristianstad

 

JOBBARENAN är ett företag som arbetar med kompetensförsörjning inom bl. a. rekryterings- bemanningstjänster i södra Sverige. Våra huvudmarknader är Malmö, nordöstra och nordvästra Skåne. Vi är mycket kunniga inom chefer/ledare, verkstad/industri, administration/ekonomi, IT/Media, bygg/anläggning, serviceyrken och transport/lager. Där vi skräddarsyr olika lösningar för våra kunder. Ledningen har arbetat i ledande befattningar inom arbetsledning, rekrytering, uthyrning och försäljning sedan 1994. Vi skapar en bättre vardag för små och mindre företag.

Företaget/kunden
Företaget är ett mindre hotell i centrala Kristianstad.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med sedvanlig hotellstädning, bäddning, damning, dammsugning, toaletter, våt torkning. Arbetet ska utföras på en viss tid per rum och gemensamma ytor. Tjänsten är på deltid ca 6-10 timmar i veckan så vi tror att du har något annat jobb och vill jobba extra. Start tid är 09:00 du jobbar tills rummen är klara.

Erfarenheter och utbildning
1-2 års arbetsplatserfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom städning på hotell eller B&B.
Svenska i tal och skrift.
Personliga egenskaper
Social
God lyssnare
Självständig
Drivande
Ambitiös
Noggrann
Vilja utvecklas
Välkommen att registrera ditt intresse på vår hemsida jobbarenan.se eller via mail stefan@jobbarenan,se Urvalet sker löpande, detta innebär att vi behöver din ansökan så fort som möjligt.

 

Ansök här: https://jobbarenan.varbi.com/what:job/jobID:248681/type:job/where:1/apply:1

 

Vi söker Läkare i Allmänmedicin till Väla Hälsocenter!

 

Familjeläkarna i Olofström AB – Helsingborg

 

Väla Hälsocenter är en vårdcentral med kvalité och bemötande i fokus. Personalgruppen består av ca 30 personer och vi har allmänspecialister, utbildningsläkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, dietist, fysioterapeut, arbetsterapeut och socionom. Vi finns vid Väla Köpcenter och vi har ca 6 600 listade patienter. Läs vidare här: http://välahälsocenter.se/

Vi ingår i Lideta som är ett vårdbolag med verksamhet inom primärvård, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Idag består koncernen av cirka 50 enheter och vi har ca 250 000 listade patienter. I Lideta ingår också vårdkoncernen Mama Mia.

Hej!
Jag heter Isabell Westman och är verksamhetschef på Väla Hälsocenter, Viken Hälsocenter och Väla Hälsa & Vaccin som finns inne på Väla köpcenter. Jag söker dig som är allmänspecialist och som vill vara med i vårt team och jobba för morgondagens primärvård.
Hos mig får du en stabil arbetsgivare och kompetenta kollegor som värdesätter arbetsglädje!

Dina arbetsuppgifter:
Ditt jobb kommer innebära att du tillsammans med våra allmänspecialister Adam, Eva, Dan och Laura, våra 2 ST läkare och vår AT läkare jobbar med mottagningsarbete, där vi arbetar med såväl planerade som akuta besök.
I tjänsten ingår handledning av läkarstudenter och AT-/ST-läkare och hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen.
Alla våra patienter har sin fasta patientansvariga läkare och vi jobbar i team där varje läkare har en egen ansvarig sjuksköterska.
Vi jobbar gärna med ansvarsområde inom det område du själv brinner för eller har extra intresse för.
Kontinuitet, stabilitet och gemenskap är någonting vi värdesätter på Väla Hälsocenter.

Din profil:
Du är en positiv människa med ett intresse för livet och vårt uppdrag. Du är specialist i allmänmedicin och du bör ha förmågan att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv med fokus på patienten och verksamheten.
Det är viktigt för mig att du har en god kommunikationsförmåga, för att skapa goda relationer med både patienter och dina kollegor. Som person är du lyhörd för våra patienters totala behov och bemöter patienten med ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt. Du är stabil, har lätt att anpassa dig till olika situationer och har lätt för att samarbeta.

Vi erbjuder dig:
Vi erbjuder dig en stabil arbetsplats där vår syn på primärvård är att vi arbetar tillsammans med samtliga kompetenser och där alla delar är lika viktiga. Du kommer ha stor möjlighet att påverka din arbetsmiljö och ditt schema och utformning av din tjänst. Fortbildning och tid för medicinskt resonemang tillsammans med dina kollegor är en självklarhet för oss.
Vi ser det som en självklarhet att du vill vara med och bidra med arbetsglädje!

 

Ansök här: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/33327-lideta-halsovrd-ab-helsingborg-vi-soker-lakare-i-allmanmedicin-till-vala-halsocenter/tracking/5

 

Säljare av ID-bevakning

 

Uniq Dialog i Malmö AB – Malmö

 

Prisbelönt företag växer och söker resursförstärkning!
Uniq Dialog startades år 2007 och är en av Malmös tongivande arbetsplatser för unga och har valts bl a till Årets Jobbkomet i Malmö Stad samt kvalat in sig på Veckans Affärers lista över Sveriges 442 superföretag och vi har belönats med Gasellpriset tre år i rad.
Vi erbjuder en rad olika tjänster inom såväl outbound som inbound marknadsföring, och bland våra uppdragsgivare finns bl. a finans- och försäkringsbolag, elbolag, telekomföretag, tidningsförlag och postorderföretag.
Vi är medlemmar i branschföreningen Kontakta och arbetar tillsammans med föreningen för att främja utvecklingen av seriös och kvalitativ försäljning på distans.

Vi söker dig som:
Är flytande i tal och skrift i det svenska språket.
Gillar ett högt tempo och spännande utmaningar
Har en fantastisk inställning till livet!
Har höga ambitioner och vill utvecklas!
Älskar utmaningar och möjligheten att påverka din lönenivå.
Brinner för att jobba med människor och kundkontakt!
Är tävlings- och målinriktad!
Om tjänsten:
Med ett högeffektivt telefonisystem som kommunikationsverktyg kommer du att ta kontakt med mestadels befintliga kunder som på något sätt har-eller har haft en relation till produkten eller tjänsten vi erbjuder. Du kommer att ingå i en grupp av drivna och ambitiösa individer som gemensamt arbetar mot uppsatta mål och budgetar.
Hos Uniq Dialog får du en gedigen utbildning om produkterna/tjänsterna vi säljer samt i säljteknik. Vi arbetar med daglig coachning för att du som säljare skall få de bästa förutsättningarna för att utvecklas i din roll. Anställningen påbörjas alltid med 3 heldagsutbildningar. Vi erbjuder alla anställda en fast lön – men vi jobbar även med prestationsbaserad provision, och det finns inget lönetak!

Vi erbjuder:
Produkt- & säljutbildning (ingen erfarenhet behövs)
Daglig coaching så att du utvecklas på bästa möjliga sätt som säljare!
Möjligheter att jobba långsiktigt och klättra i organisationen.
En av branschens konkurrenskraftigaste löner.
Minnen och vänner för livet.
Tjänsten innebär:
Arbetet består av att erbjuda Id-bevakning till kunder som sedan tidigare har eller haft någon relation till produkten. Du representerar Sveriges största kreditupplysningsbolag.
Vi kommer kombinera teori med praktik de första utbildningsdagarna som självklart avlönas där du kommer att lära dig allt som behövs för att sälja på alla typer av kundunderlag. ALLA som jobbar här är måna om att du som börjar här ska trivas och få den hjälp du verkligen behöver för att lyckas riktigt bra!
Arbetstiderna är måndag-fredag 8:00-17:00
Lön: 20 000 + provision. Notera att den fasta lönen inte är villkorad till något resultat.
Anställningsform: Tillsvidareanställning med en inledande provanställning på 6 månader.
Om du vill bli vår nästa stjärna i vår sammansvetsade trivsamma grupp och om du bara någon gång tänkt tanken att försäljning kanske kunde vara din grej, skicka in din ansökan via vår hemsida eller ring oss och berätta lite om dig själv och varför du vill bli vår nästa medarbetare.
Vi hörs.

 

Ansök här: https://uniqdialog.se/

 

El-ingenjör till VA SYDs El- & Automationenhet

 

Va Syd – Malmö

 

Vad sägs om att bli vår nästa tekniska specialist inom el-anläggningsteknik, el-konstruktion och el-besiktning? Om det låter lockande så läs vidare!

Det här handlar jobbet om Hos oss kommer du att arbeta med arbetsuppgifter inom el-kraft. Du kommer att involveras i ett flertal olika uppdrag med arbetsuppgifter inom förebyggande underhåll på el-anläggningar och VA SYDs el-standard. Du kommer även att få ta del i projekt som teknisk specialist inom el-konstruktion och el-besiktningar. Tillsammans med VA SYDs el-ingenjörer ser du till att vi tillsammans lever efter de regler som sätts och att VA SYDs el-anläggningar uppfyller lagstadgade krav.

I rollen som el-ingenjör ansvarar du därför för att:
arbeta med el-tekniska frågor från konstruktion till förvaltning av el-anläggningar
genomföra riskanalyser på VASYDs el-anläggningar
upprätta planer för förebyggande underhåll på el-anläggningar
medverka vid el-besiktningar och projektarbete som teknisk specialist inom el-kraft
ta rollen som el-anläggningsansvarig för en del av VASYDs el-anläggningar
Vi erbjuder Du kommer till en arbetsplats med god gemenskap och stolthet över vårt viktiga samhällsuppdrag. El-ingenjören ges mycket eget ansvar och möjlighet att påverka både arbetet och sin egen kompetensutveckling. Du kommer att ingå i en grupp bestående av 30 kompetenta elektriker, automationsingenjörer och instrumenttekniker. Du kommer att utgå från Sjölunda verket som förutom moderna arbetsplatser erbjuder ett uppskattat gym att använda före eller efter arbetstid, samt under en friskvårdstimme i veckan. 2018 och 2019 blev vi ett certifierat Great Place to Work® vilket innebär att VA SYD uppfattas som en mycket bra arbetsplats av våra anställda.

Vem är du? Som el-ingenjör gillar du att samarbeta och är både modig och relationsorienterad. Vi förutsätter att du vill bidra till bra resultat och vårt positiva arbetsklimat. Som person är du ansvarstagande och tycker om att lösa komplexa arbetsuppgifter, självständigt och i samarbeta med andra. Du är duktig på att planera och strukturera ditt arbete och får saker uträttade i tid. Du är utåtriktad och kommunikativ.

Dina erfarenheter Vi söker dig som har:
eftergymnasial utbildning inom el, el-kraft, el-anläggningsteknik (eller en annan utbildning som kan betraktas som likvärdig)
el-auktorisation A eller AL

tidigare erfarenheter med ElProCad och/eller EPlan

allmänna kunskaper om el-säkerhetverketsstandarder och regler kring el-installationsarbete
arbetserfarenhet från konstruktion, installation och dimensionering av industriella el-anläggningar
förmågan att uttrycka sig väl i svenska (tal och skrift)
goda kunskaper i MS Office
svenskt medborgarskap (tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär krav på svenskt medborgarskap samt godkänd säkerhetsprövning inklusive registerkontroll).
förmågan och viljan att stå bakom vår miljöidentitet och våra kärnvärden kvalitet, engagemang och lyhördhet
Välkommen med din ansökan!

Vilka är VA SYD?

VA SYD är en av Sveriges största VA- och avfallsorganisationer som storsatsar på hållbar avloppsrening och driver på miljösmarta lösningar i samhällsbygget. Inom branschen ska vi vara en av Europas modernaste och mest effektiva organisationer. Vår verksamhet är igång 24/7, har en halv miljon kunder och omsätter en miljard per år. Vi renar, kvalitetssäkrar och levererar dricksvatten och tar hand om det som spolas ner i våra avlopp för att vårda hav och vattendrag. Vi hanterar skyfall genom att skapa kreativa lösningar för vattnets väg och samlar in avfall och matrester för återvinning och återbruk. Vi motiverar och inspirerar våra kunder till att göra smarta miljöval.

Vi vill hjälpa till att rädda världen genom våra sex mål:
Vara klimatneutralt och energipositivt år 2030
Produktifiera och ha nyttiggjort restprodukter år 2025
Vara en av Europas mest effektiva VA- och avfallsorganisationer år 2025
Leda utvecklingen för hög vattenkvalitet till rekreation och dricksvatten år 2025
Uppnå nollvision för oplanerade driftstörningar för kund år 2030
Inspirera och ha aktiverat alla kunder för en bättre miljö år 2025
Övrig information På VA SYD arbetar vi med samverkan för ökad dialog och ett långsiktigt hållbart arbetsliv. Våra fackliga organisationers (Kommunal, Vision, Ledarna och SACO-förbunden) representanter når du via vår kundservice på 040-635 10 00. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos VA SYD samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller pappersformat.

 

Ansök här: https://vasyd.easycruit.com/vacancy/application/send/2504899/179635?iso=se&channel=amv

 

Lagermedarbetare med truckvana till HBS Nordic

 

PIKE Personal – Limhamn-Bunkeflo

 

HBS Nordic är nordisk distributör av avancerad hudvård och arbetar med några av de starkaste salongvarumärkena på marknaden – Exuviance och NeoStrata. Företaget har som mål att hjälpa människor till ett ökat välmående genom en bättre hud. De har gedigen kunskap och stor passion för hälsa och skönhet och erbjuder vetenskapligt utvecklad hudvård för att nå bästa möjliga resultat.
Värdeorden för företaget är Personlig, Professionell och Passionerad vilket styr och ligger till grund för allt arbete.

Företaget behöver nu stärka upp teamet med en ny kollega så därför söker vi nu en duktig lagermedarbetare med god truckvana till HBS Nordics lager i Vellinge. Arbetsuppgifterna utgörs av sedvanligt lagerarbete som hantering av in- och utleveranser, plockning och paketering av orders , etikettering, följesedelshantering och annan transportadministrativ hantering samt inventering.
För tjänsten krävs det att du har truckkort och erfarenhet av att köra truck.

Vi söker nu dig som är noggrann, flexibel och prestigelös till din person. Du kommer med en positiv inställning, tar gärna egna initiativ och är engagerad i ditt arbete.
Du kommer arbeta i ett mindre team där kamratskap är viktigt och vi värdesätter därmed även egenskaper så som god samarbetsförmåga.

Arbetet löper på heltid under vardagar och är förlagt på dagtid.

Detta är en direktrekrytering för HBS Nordic i samverkan med PIKE Personal.

Urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen in med din ansökan.

 

Ansök här: https://pikepersonal.teamtailor.com/jobs/888099-lagermedarbetare-med-truckvana-till-hbs-nordic