Välj en sida

Studieadministratör

Malmö Universitet – Malmö

Malmö

Ref REK 2021/125

Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare och studenter vill vara med där det händer och tillsammans med andra skapa, dela och sprida kunskap för att förstå, förklara och utveckla samhället. Både lokalt och globalt.

 

Fakultet

Odontologiska fakulteten är en av fem fakulteter inom Malmö universitet och är organiserad i fyra sektioner för undervisning och forskning och en tandvårdsverksamhet benämnd Universitetstandvården. Vid fakulteten bedrivs utbildning till tandläkare, tandhygienister och tandtekniker samt specialist- och forskarutbildning. Både forskning och utbildning syftar till att förbättra människors orala hälsa och höja kvaliteten i tandvården. Forskningen hämtar sina frågeställningar från tandvården och kunskapsutbyte sker kontinuerligt mellan vård och forskning. Samverkan med omgivande samhälle är central och forskningen har en stark internationell förankring.

Fakultetens medarbetare och studenter finns på Tandvårdshögskolan nära Skånes universitetssjukhus, där fakultetens kansli också finns. Läs mer om Odontologiska fakulteten här.

Innehåll och arbetsuppgifter

Som studieadministratör tillhör du det administrativa kansliet vid fakulteten. Kansliets medarbetare arbetar med studieadministration, administrativt stöd till nämnder, forskning, uppdragsutbildning samt stöd till chefer och ämnesföreträdare vid sektionerna och universitetstandvården. I rollen som studieadministratör ingår du i det studieadministrativa teamet som består av studieadministratörer och utbildningshandläggare. Du arbetar nära kurs- och programansvariga men i nära dialog med dina kollegor och fakultetens administrativa chef, som även är din närmaste formella chef.

En viktig arbetsuppgift är att stödja kurs- och examinationsansvariga för planering och genomförande av fakultetens utbildningar.

I arbetsuppgifterna ingår all typ av utbildningsadministration, bland annat registreringar, uppföljning, uppdatering av utbildningsinformation, kontakt med lärare, studievägledare och studenter. Utveckling av kurshemsidor i lärplattformen Canvas. Andra studieadministrativa arbetsuppgifter kan också förekomma. Observera att dessa arbetsuppgifter endast utgör exempel och att arbetsuppgifterna kan komma att förändras efter hand.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av utbildningsadministrativt arbete gärna inom universitets – och högskolesektorn. Du har minst treårig gymnasieutbildning eller motsvarande. Du är van vid att arbeta i en digital miljö och du är väl förtrogen med exempelvis MS Office. Vi befinner oss i en internationell arbetsmiljö vilket kräver att du har mycket god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift på både svenska och engelska.

Egna erfarenheter av studier vid universitet eller högskola är meriterande. Erfarenhet av studieadministrativt arbete med lärplattformar och utbildningsadministrativa system såsom Ladok vid högskola eller universitet är också meriterande.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga, initiativförmåga, ordningssinne, systematisk förmåga och flexibilitet. Arbetet som studieadministratör innebär många sociala kontakter, varför det är viktigt att du har en mycket väl utvecklad servicekänsla och förmåga att kommunicera på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar

Daniel Bengmark, administrativ chef, 040-6658455

Inför rekryteringsarbetet har Malmö universitet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansökan

Du söker anställningen via Malmö universitets rekryteringssystem .
Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast 2021-06-17.

Löneanspråk ska anges i ansökan.

Övrigt

Anställningen är en tillsvidareanställning med en omfattning på 100% av en heltid.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Malmö universitet är en arbetsplats och ett lärosäte som präglas av ett öppet och inkluderande synsätt, där jämställdhet och lika villkor tillför mervärde i vår verksamhet.

Malmö universitet tillämpar individuell lönesättning.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Fackliga företrädare

Saco-S: ellen.albertsdottir@mau.se

OFR/ST: Naser Eftekharian, naser.eftekharian@mau.se

 

Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Du ansöker senast 2021-06-17

 

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I005/1015/job?site=6&lang=SE&validator=df9f5539db53eab37b3e3087d2a2669b&job_id=1930

 

 

Kvällssjuksköterska sökes till Eslövs kommun

Eslövs kommun – Eslöv

 

Som kvällssjuksköterska arbetar du inom hela vår hemsjukvård och träffar patienter på särskilt boende och i ordinärt boende. Arbetet är i stor grad självständigt men du kommer ingå i team av erfarna kollegor och få möjlighet till stöd.

Arbetsuppgifterna består av i hög grad punktinsatser men också att lösa akuta behov som uppstår hos våra patienter med hemsjukvård. Vi bedriver en avancerad vård i hemmet med stöd av vårdcentralerna, ASIH, Mobila teamet och Falks. Detta innebär att som kvälls sjuksköterska i kommunen har du många kontaktytor och är en del av ett stort nätverk då vi arbetar över hela hemsjukvården. Vår kvällstjänst ger stor möjlighet till variation i arbetet då vi hjälper patienter med alla olika behov av HSL.

Tjänsten är förlagd till kväll, och helgtjänstgöring ingår var tredje helg.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av hemsjukvård eller liknande erfarenhet som av arbetsgivaren kan jämföras. Det är meriterande med vidareutbildning som distriktssjuksköterska, vård av äldre eller med onkologi/palliativvård . Du bör kunna arbeta självständigt med en god patientsäkerhet som fokus. Det är även viktigt med en god förmåga till beslutsfattande och att du kan strukturera och planera dina arbetsuppgifter. Du har en god samarbetsförmåga och ett gott bemötande till alla du möter i arbetet.

För att du ska trivas hos oss ser vi gärna att du uppskattar omväxling och snabbt kan ställa om vid förändringar och ändrade behov. Vi ser gärna att du arbetat inom kommunal vård och omsorg tidigare.

Då du i rollen kommer att ha daglig kontakt med patienter är det ett krav att du behärskar det svenska språket, både skriftligt och muntligt. I arbetsuppgifterna ingår även dokumentation, vi arbetar med att utveckla oss mer digitalt vilket ställer krav på datorvana.

Körkort för manuell växellåda är ett krav då du behöver ta dig runt till våra patienter som finns i hela kommunen.

Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/naringsliv-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-kommunen/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Tillträde: snarast
Antal platser: 2


Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2021-06-17

 

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=3738F883-3945-451F-8E70-E1E0CE4443F8&templateid=0

 

Sommarjobb som plockande fältsäljare

Vitamin Well – Malmö

Vitamin Well är ett svenskt företag som sedan starten 2008 växt kraftigt och består idag av fem varumärken; Vitamin Well, NOCCO (No Carbs Company), Barebells, NOBE aloe vera och Tyngre och finns representerade i större delen av Europa, USA samt delar av Asien.

Vitamin Well-koncernen består av drivna personer med intresse, engagemang och hjärta för vår verksamhet. Att arbeta på Vitamin Well innebär att arbeta tillsammans i högt tempo med fokus på innovation och affärsnytta. Det är medarbetarna som gör skillnad varje dag och som är vår främsta konkurrensfördel. Men vår resa har bara börjat. Vill du vara med?

OM TJÄNSTEN

Är du en utåtriktad, positiv och ambitiös person redo för ett fartfyllt jobb som plockande fältsäljare utav funktionell dryck och mat? Som medarbetare hos oss erbjuds du en arbetsmiljö som präglas av engagemang och framåtanda. Korta beslutsvägar gör att en idé snabbt blir till verklighet, den entreprenöriella andan genomsyrar hela verksamheten och de människor som jobbar i den. Varje enskild individs prestation påverkar företagets framgång därför värdesätts alla roller i företaget lika mycket. Vi är ett innovativt företag som vill göra allt lite annorlunda, lite bättre. Nu söker vi efter dig som vill sommarjobba hos oss! Med chans till förlängning.

DITT ANSVARSOMRÅDE

Dina arbetsuppgifter är att jobba med varuplock och merchandise hos våra viktigaste kunder, samt driva och utveckla försäljningen på ditt distrikt. Du kommer att sälja in befintligt sortiment, nyhetslanseringar och kampanjer mot våra kunder inom både dagligvaruhandeln, servicehandeln och även våra sommarkunder. Du brinner för att hitta nya kreativa försäljningslösningar tillsammans med dina kunder och du tror på att etablera långsiktiga relationer. Du kommer att ta hand om allt från varuplock i kylar/hyllor, orderläggning, till aktuell butiksbyggnation och distribution. Vi jobbar långsiktigt och tar alltid ansvar hela vägen.

DIN ERFARENHET OCH DINA FÖRMÅGOR

Trivs allra bäst med ett högt tempo, fysiskt arbete och snabba beslut. Du är socialt kompetent och ödmjuk mot såväl kunder som kollegor. Vi ser även att du är välorganiserad, noggrann, strukturerad samt har en hög arbetsmoral. Dina blivande kollegor är ett ungt och drivet gäng med stor passion för träning och hälsa. Det är viktigt att din grundinställning är att allt är möjligt och inser att vi alltid gör vad som krävs ute hos våra kunder. Tidigare erfarenheter inom dagligvaruhandeln/servicehandeln, försäljning eller kundrelationer är självklart meriterande även om det viktigaste för oss är att du har rätt attityd och att du är en team player. Vi ser gärna att din dröm är att bli säljare framöver.

Vi söker dig som är tillgänglig att arbeta v.25-31, måndag till fredag mellan 8-17 i Malmö. B-körkort är ett krav.

Rekrytering sker löpande och vi önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Ansök här: https://career.vitaminwell.com/jobs/1183443-sommarjobb-som-plockande-faltsaljare

 

 

Bibliotikarie / verksamhetsutvecklare med digital inriktning

Lunds kommun – Lund

 

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Om oss

Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för verksamheten inom områdena bibliotek, fritid, idrott och kultur samt har cirka 350 medarbetare. En stark kultur- och fritidsverksamhet bidrar till en god livskvalitet och är viktig för utvecklingen av stimulerande livsmiljöer i kommun och region. Förvaltningens verksamhet är därmed en viktig grund i ett gott samhälle där människor mår bra till både kropp och själ.

Folkbiblioteken i Lund har en omfattande verksamhet med Stadsbibliotek samt nio stadsdelsbibliotek och skolbibliotekscentral. 2018 gick biblioteken in i en ny organisation som tar sin utgångspunkt i Lunds kommuns biblioteksplan. Organisationen utgår från i vilket gränssnitt vi möter våra användare: det fysiska, digitala eller rörliga biblioteket och består av fyra enheter: Stadsdelsbiblioteken, StadsbiblioteketDigitala/rörliga biblioteket och Gemensamma resurser.

Folkbiblioteken i Lund är HBTQI-certifierade.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Enhet Digitala och rörliga biblioteket.

Arbetsuppgifter

Enhetens uppdrag är att utveckla, samordna och driva rörlig och digital biblioteksverksamhet. I detta ligger uppsökande arbete med fokus på prioriterade grupper: exempelvis förskolebibliotek, skolbibliotekscentral, läsombudsverksamhet inom vården, centraliserad boken kommer. Med popup-cyklar och kommande biblioteksbuss besöker vi platser och arenor utanför våra egna. Vi ansvarar för samordning och utveckling av webbplats, digital förmedling och inkludering. Det digitala rummet på Stadsbiblioteket och digitala lådor på olika teman som kan användas i det uppsökande arbetet är viktiga delar. Medskapande och dialog med våra användare samt inkluderingsperspektivet är prioriterade utvecklingsområden framöver. Vi är metodutvecklare och ett bollplank för hela organisationen när det gäller rörlig och digital verksamhet.

Nu söker vi dig som tillsammans med oss vill fortsätta driva och utveckla bibliotekens verksamhet i ett digitalt samhälle med fokus på inkludering & förmedling, digitala tjänster och digital tillgänglighet. Vi vill i högre grad arbeta uppsökande med digital delaktighet och digital förmedling. Vi vill utveckla arbetssätt och metoder för att verka på arenor som inte är våra egna och att nå ut till allmänhet och prioriterade grupper på nya sätt. Vi söker dig som vågar tänka nytt, som höjer blicken och kan omsätta dina idéer.

Du kommer arbeta för att öka vår samverkan med relevanta aktörer inom kommunens förvaltningar och andra samarbetspartners samt arbeta för att hitta vägar och metoder för att nå ut med insatser på andra arenor än våra egna. Dina arbetsuppgifter kan handla om att planera och genomföra insatser inom det digitala området, för våra användare och för bibliotekets personal eller att utveckla metoder och arbetssätt för både digital inkludering och förmedling.

Schemalagda pass i olika delar av den publika verksamheten såväl på fysiska bibliotek som i den rörliga, uppsökande verksamheten är en del av arbetet, liksom kvälls- och helgtjänstgöring enligt schema.

Vi söker dig som

 • har högskoleexamen i biblioteks- och informationsvetenskap eller annan relevant högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig

 • har flera års erfarenhet av publikt arbete på bibliotek eller liknande verksamhet

 • har erfarenhet av verksamhetsutveckling inom digitaliseringsområdet

 • är en utvecklingsorienterad omvärldsbevakare

 • har en god förståelse av bibliotekens roll i ett digitalt samhälle

 • har erfarenhet av och ett engagemang för att samverka med olika aktörer

 • har god kommunikativ och pedagogisk förmåga

 • är utvecklingsorienterad och med förmåga att generera och genomföra nya idéer

 • är ansvarstagande, flexibel och utåtriktad

 • kan arbeta självständigt men också tillsammans med andra

Det är meriterande om du

 • har pedagogisk utbildning och/eller erfarenhet inom digitaliseringsområdet

 • har språkkompetens kopplat till bibliotekets prioriterade grupper

 • har erfarenhet av att arbeta med utgångspunkt från barnens eget perspektiv

 • har erfarenhet av projekt- eller processledning

 • har erfarenhet av en yrkesroll med samordnings- eller verksamhetsutvecklingsansvar

 • har erfarenhet av att planera och genomföra kompetensutvecklande insatser, gärna inom det digitala området

 • har intresse för omvärldsanalys och att testa nya tjänster, metoder och arbetssätt

 • har körkort

 

Ansök här: https://lund.varbi.com/se/what:job/jobID:407885/type:job/where:62/apply:1

 

 

Butiksmedarbetare team färskvaror

Willys – Staffanstorp

 

Roll: Butiksmedarbetare

Typ av tjänst: Tillsvidare

Placering: Staffanstorp, Skåne län, Sverige

Tycker du att det är kul med människor, service och försäljning? Vill du bidra till att ännu fler kan handla bra och hållbar mat? Bra! Då tror vi att du kommer att gilla att jobba hos oss. Willys är ett framgångsrikt företag med ett tydligt koncept där vi tillsammans arbetar för att alla ska kunna äta det de vill. Varje dag. Nu behöver vi fler härliga medarbetare som kan hjälpa oss bli ännu bättre.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Butiksmedarbetare får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Du ska se till att våra hyllor är välfyllda och att det är rent och snyggt i vår butik. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet. Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. I utbyte kan vi lova goda utvecklingsmöjligheter i en organisation där vi vågar tänka i nya banor. Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga gäng på Willys Staffanstorp Rondellen T. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på i genomsnitt 32 timmar per vecka, provanställning tillämpas. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid, kvällar och helger.

Det här förväntar vi oss

För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften av butiken. Det innebär exempelvis att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du har sinne för såväl detaljer som helhet.

Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Martin Ahlberg, martin.ahlberg@willys.se. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2021-06-10. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.

Om Willys
I över 40 år har vi hjälpt att sätta bra mat på fler middagsbord genom vår affärsidé: Sveriges billigaste matkasse. Något som genomsyrar allt vi gör. Idag har vi mer än 200 butiker från Kalix i norr till Trelleborg i söder och under 2019 omsatte vi över 29 miljarder.

Tillsammans med bland annat Hemköp, Mat.se och Dagab ingår vi i Axfood – ett av de största företagen inom svensk dagligvaruhandel. Hos oss finns det gott om möjlighet att växa och utvecklas.

Ansök här: https://jobb.axfood.se/willys/job/Staffanstorp-Butiksmedarbetare-team-f%C3%A4rskvaror-Willys-Staffanstorp-Rondellen-T-Sk%C3%A5n/678714701/?sType=Indeed

 

Budbilsförare till vår hub i Helsingborg

Instabox – Helsingborg

Om oss
Instabox är ett tech/logistik företag som vill förändra branschen för en smartare och fossilfri framtid. Vi tycker att det ska vara okrångligt att handla på nätet och erbjuder därför våra kunder ett snabbt och smidigt leveransalternativ, allt för att göra vardagen enklare. Vår resa startade i Stockholm 2015 och har redan tagit oss runt Norden, Nederländerna & detta är bara början!
På Instabox är du välkommen för den du är, så länge du motiveras av att ständigt utmana marknaden tillsammans med oss. Vi har en passion för innovation och älskar när våra anställda känner detsamma. Fler och fler kunder och samarbetspartners ser värdet i vår okrångliga lösning. Det gör att vi växer mycket snabbt. Därför är vi på jakt efter bra chaufförer och det är där du kommer in i bilden!
Om jobbet
Vi har kommit till den punkten då vi växt så pass mycket att vi behöver utöka vårt team i hjärtat av vår verksamhet – produktionen. Låt oss därför presentera rollen som budbilschaufför med B-körkort! Att arbeta som budbilschaufför hos oss innebär mer än att du är bra på att köra bil. Vi söker dig som också tycker om att ge bra service.
Jobbet är på deltid och arbetstiderna kommer att variera mellan 08:00-00:30 efter ett rullande schema veckans alla dagar. Du kommer att utgå från vår hubb i Helsingborg där du kör och levererar paket till våra skåp som står i vårt distrikt vilket sträcker sig från Halmstad till Lödde.
Om dig som söker
För att lyckas i den här rollen bör du vara en person som älskar service eftersom du kommer att komma i kontakt med våra kunder. Hos oss trivs du om du triggas av en arbetsmiljö i ständig rörelse och med snabba förändringar. Vi söker dig som gillar att jobba efter uppsatta deadlines för att säkerställa att våra paket kommer fram till rätt plats på rätt tid. Du är pålitlig, noggrann ut i fingerspetsarna och personen som löser problem på ett okrångligt sätt.
Hos oss är teamwork väldigt viktigt för att vi ska fortsätta utmana, så ser vi väldigt gärna att du drivs och motiveras mycket av att samarbeta. Sist men inte minst är du såklart taggad på att vara med och skapa Sveriges okrångligaste fraktalternativ!
Krav

Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Tidigare erfarenhet från serviceyrken

B-körkort

Meriterande

C/CE -körkort

Idrottsbakgrund, helst lagsport

Tekniskt intresse

Övrigt
Som en del av vårt arbete med att skapa en trygg arbetsplats genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: Vanliga frågor och svar om bakgrundskontroller .
Vi erbjuder dig
Vi kan lova dig att du kommer få möjligheten till personlig utveckling på Instabox. Dessutom får du chansen att jobba med fantastiska och skarpa kollegor. Vår verksamhet växer väldigt mycket vilket gör att rätt personer kan erbjudas andra utvecklingsmöjligheter snabbt. Vår resa är en del av målet, därför är det av största vikt att vi gör den fantastisk, tillsammans.
Som anställd hos oss erbjuder vi även dig såklart en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag efter 6 månader samt pension för dig som är 25+ via FORA, men mer om det tar vi i ett senare skede….
Välkommen med din ansökan – vi ser fram emot att höra från dig!

 

Ansök här: https://jobb.instabox.se/jobs/1195623-budbilsforare-till-var-hub-i-helsingborg

 

Är du vass på siffror? Bredablick söker en…

Bredablick Förvaltning – Malmö

 

Följ med på vår spännande resa! I takt med Bredablickgruppens expansion behöver vi förstärka vårt team med en driven och initiativtagande löneadministratör. I denna roll fyller du en viktig funktion i vår koncern och för våra kunder.
Bredablick är en organisation utan glastak, där befordringar inte bestäms av ålder eller år i företaget utan av vad just du bidrar med. Vi kan ge dig en språngbräda till en häftig karriär och möjlighet att påverka på ett tidigt stadium om du ger oss ditt engagemang. Med en starkt tillväxtorienterad kultur är vi ett bolag som växer kraftigt år för år med en arbetsmiljö präglad av entreprenörsanda och driv. Samtliga medarbetare på alla nivåer i företaget ska tycka att det är kul att bidra till nöjda kunder, hög lönsamhet och stark tillväxt.
Vi söker därför dig som är i slutfasen av din utbildning till löneadministratör alternativt har något års erfarenhet från liknande tjänst. Då löneprocessen fluktuerar i arbetstoppar under en månad lägger vi stor vikt vid flexibilitet i denna rekrytering.

I tjänsten som löneadministratör är du en del av koncernens ekonomifunktion där du självständigt administrerar löneprocessen. Du arbetar även nära med vår HR-avdelning samt med organisationens chefer.

Kortfattat inkluderar dina arbetsuppgifter bland annat:
Administration innefattande hela löneprocessen, från att hantera tidrapportering och löneunderlag till inrapportering till externa myndigheter och institut.

Månadsavstämningar

Hålla samtliga lönesystem uppdaterade med aktuella uppgifter

Ta fram uppföljning av personalstatistik

Utveckla och effektivisera löneadministrativa rutiner

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har god kunskap och lätt för att tolka kollektivavtal samt regelverk och lönerelaterade lagar och förordningar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av personal- och lönesystem.
Som person är du serviceinriktad och strukturerad i ditt arbete och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du gillar att ta dig an nya utmaningar och kommunicerar på ett pedagogiskt och tillmötesgående sätt i alla situationer.
Låter det intressant? Sök redan idag!

 

Ansök här: https://jobb.bredablickforvaltning.se/jobs/1194947-ar-du-vass-pa-siffror-bredablick-soker-en-loneadministrator

 

Brandskyddstekniker

Presto – Helsingborg

Vill du vara med i vidareutvecklingen av ett av landets mest välrenommerade företag i branschen och arbeta som Brandskyddstekniker i en organisation med många trevlig kollegor och god stämning?
Presto expanderar och söker därför en ny medarbetare. Har du viljan, ambitionen och drivkraften kan du mycket väl vara rätt person för bolaget. För dig som är ny i branschen kommer Presto utbilda dig inom området. Läs mer om tjänsten och sök redan idag!

Vad är vårt VARFÖR?
Varje timme förändras förutsättningar för företag och verksamheter då olyckor sker eller brand bryter ut. Varje timme riskeras människors liv och hälsa. Varje timme förstör brand och olycka resurser och tillgångar och gör framtiden osäker.
Varje timme gör vi alla på Presto något åt det. Vi utbildar människor, installerar system, förekommer risker och utvecklar nya sätt och lösningar som skapar trygghet och värden i vardagen. Vi stöttar, diskuterar och ger råd. Vi servar, upptäcker och hör av oss. Vi ligger steget före. För oss är varje timme viktig. För att ingen och inget skall skadas av bränder och olyckor.
Vad är vårt HUR?
Med visionen ingen och inget skall skadas av bränder och olyckor kommer du som Brandskyddstekniker säkerställa våra kunders systematiska brandskyddsarbete med målet att skapa trygghet för människor i vardagen. Vi tillbringar mycket tid på jobb och då är det ännu viktigare att kunna känna sig trygg och säker. Därför tror vi på #varjetimme.
VAD gör en Brandskyddstekniker?

 • Levererar och monterar/installerar brandutrustning.

 • Genomför service av befintligt brandskydd med fokus förstahandsredskap.

 • Stärker och bygger starka kundrelationer där vi genom service och kunddialog hjälper våra kunder med deras systematiska brandskyddsarbete.

Vidare:
Du kommer ansvara för att boka upp kunder inför utförande av uppdrag.

Du kommer på daglig basis genomföra uppdrag hos våra kunder, ge kunder feedback på deras brandskyddsarbete där du avslutar med att dokumentera. Allt uppdragshantering sker i vår digitala plattform mobigo.

Tjänsten passar dig som tycker att ett fullgott brandskydd är viktigt och du trivs samtidigt med att arbeta ute på fält.

Ditt arbetsområde kommer utgå från depån med omnejd men du bör vara beredd på att arbeta även på andra orter på Regionen.

Presto tillhandahåller en servicebil som du har möjlighet att ta med hem för att lätt nästa dag kunna åka direkt till nästa inbokade uppdrag.

VEM ÄR DU?

 • Engagerad, driven och extremt serviceminded mot kunder och kollegor.

 • En lagspelare som vet att vi tillsammans är starka.

 • Skicklig i kommunikation där du kan hantera och möta olika typer av människor.

 • Uppskattar eget ansvar och har god förmåga att planera dina dagar.

 • Du trivs i föränderliga miljöer där ingen dag är den samma och där du samtidigt engagerar dig för att hitta lösningar framåt.

 • Du är praktiskt lagd och gillar kombinationen av både service- och administrativt arbete.

 • Och det viktigaste; du bidrar med positiv energi i vardagen där du tar en utmaning med glädje och fokuserar på att jobba utvecklingsorienterat.

Innan du ansöker förutsätter vi att du:

 • Kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

 • Har god datorvana i Officepaketet.

 • Innehar B-körkort.

 • Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom branschen men det är inget krav för tjänsten.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid tillsvidare, provanställning tillämpas.
Arbetstider: Vardagar mellan kl. 07:00-16:00. 40 timmar/vecka.

Ansök här: https://www.jobbapapresto.se/jobs/1195638-brandskyddstekniker?source=Indeed

 

Kontaktperson

Svalövs kommun – Svalöv

Om arbetsplatsen

Svalövs kommun – med ett strategiskt läge inom familjen Helsingborg – erbjuder närhet, optimism och ett gynnsamt klimat för arbete och liv, samt goda förutsättningar för ett dynamiskt företagande. Bra kommunikationer gör det lätt att arbetspendla. Här bor ca 14 300 invånare.

Vi söker just nu kontaktpersoner för att verkställa insatsen kontaktperson § 9:4 LSS.
Behovet är i skrivande stund störst vad det gäller manliga kontaktpersoner med intresse av tex fotboll, hockey, bad, musik mm.

Arbetsuppgifter

Att vara kontaktperson innebär att vara en person med stort engagemang och intresse av andra människor.

Insatsen syftar till att ge den enskilde ett personligt stöd för att exempelvis kunna bryta social isolering och för att kunna få sitt behov av vän/medmänniska tillgodosett.
Kontaktpersonens uppdrag kan vara att ge råd till den enskilde i olika frågor som inte är av komplicerad natur, men också att bara vara en person att regelbundet prata och umgås med. Det kan också handla om att kontaktpersonen följer med på olika aktiviteter så som bio, promenader etc.
Att vara kontaktperson innebär att du tar på dig ett uppdrag som stäcker sig över en längre tid. Det utgår ingen lön, däremot ett arvode, samt en omkostnadsersättning för att täcka utlägg i samband med uppdraget.

 

Kvalifikationer

 

Något krav på särskild utbildning eller yrkeskompetens finns inte. Personlig lämplighet och mognad är viktigt för att insatsen ska genomföras på ett bra sätt.

Anställningens omfattning

 

Enligt överenskommelse
Ca 10 timmar per månad
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer: A1034054-2021

Ansök här: https://www.offentligajobb.se/jobad/kontaktperson_sval%C3%B6v-sk%C3%A5ne-l%C3%A4n-sverige_aa6a0ac3-17c2-4c5f-a539-f632267f947f

 

Undersköterskor, timanställning till bemanningsenheten

Region Skåne – Lund

Gör skillnad. Varje dag.

Tillsammans skapar vi på Skånes universitetssjukhus (Sus) vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus.

Bemanningscentralen är en del av område bemanning vid Skånes universitetssjukhus interna resursorganisation.

Vårt uppdrag är att bemanna vårdavdelningarna med engagerad och kompetent personal vid akut korttidsfrånvaro. Som timanställd på bemanningscentralen har du möjlighet att ambulera mellan ett flertal avdelningar.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder nu dig som är utbildad undersköterska en timanställning hos oss. I rollen som undersköterska arbetar du med personliga omvårdnads- och rehabiliteringsinsatser i nära patientarbete, vilket bland annat innebär provtagningar, kontroller och rapporteringar. Med hjälp av vårt bokningssystem Vikariebanken bokas du in på arbetspass utefter din egen tillgänglighet, du styr därmed själv när du kan arbeta. När du börjar hos oss får du introduktion och även bredvidgång på avdelning.

Kvalifikationer

Nu välkomnar vi dig som vill jobba som timanställd hos oss på bemanningsenheten. Du som söker är grundutbildad undersköterska med inriktning akutsjukvård och du har erfarenhet av arbete på sjukhus. Du kan också studera på läkarprogrammet (avslutad termin sex) eller sjuksköterskeprogrammet och vara klar med den termin som just ditt universitet/högskola ger dig behörighet att arbeta som undersköterska. Om du är studerande ska du dessutom ha erfarenhet av arbete som undersköterska.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom akutsomatisk vård. Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift är ett krav. Har du även erfarenhet av att utföra kontroller så som provtagning, puls och blodtryck är det mycket meriterande.

Du som person är serviceinriktad och flexibel. Du har ett genuint intresse för människor och ett stort engagemang i ditt arbete. Då du ambulerar mellan olika avdelningar behöver du vara en god lagspelare med en öppensinnad inställning inför nya miljöer och arbetsgrupper. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intervjuer hålls löpande under ansökningsperioden.
Vi ser fram emot din ansökan! Varmt välkommen!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=3810c84a-9765-424b-b5c7-46e91a133ad3

Brevbärare

CityMail Sweden AB – Malmö

Är du vår nya kollega?

Nu söker vi fler brevbärare till våra lokalkontor i Malmö! Som brevbärare jobbar du både med att sortera och dela ut försändelser. I tjänsten ingår också att hålla adressuppgifter uppdaterade samt övriga arbetsuppgifter för att kvalitetssäkra vår leverans av försändelser. Vi använder cykel, moped och bil i utdelningen.

Vem söker vi?

För att jobba som brevbärare behöver du:

 • Vara minst 18 år

 • Kunna svenska

 • Värdesätta noggrannhet och kvalitet i ditt arbete

 • Trivas med ett fysiskt och rörligt arbete

 • B-körkort är ett krav

Vi erbjuder

Som brevbärare på CityMail får du ett fritt, rörligt och aktivt arbete med mycket eget ansvar. En av våra främsta styrkor enligt medarbetarundersökningarna är också gemenskapen och samarbetet med kollegorna. Vi fokuserar på vad du kan, inte på vem du är och har en inkluderande företagskultur som respekterar och tillvaratar olikheter.

En start med många möjligheter

Hos oss tar många det första steget in i arbetslivet. Vi strävar ständigt efter ökad mångfald och inkludering i företaget utifrån aspekter som etnisk bakgrund, funktionsvariation, fler kvinnor mm. CityMail har även en väl utvecklad internrekryteringsprocess och för medarbetare med viljan att växa finns goda möjligheter att gå vidare i företaget, inte bara inom utdelningsorganisationen.

Arbetstid/Varaktighet

Tjänsten är en behovsanställning, men med goda möjligheter till övergång i fast anställning. Arbetspasset startar vanligtvis någon gång mellan 07.00-08.00 och slutar mellan 15.30-16.30.

Lön
Fast tim- eller månadslön enligt kollektivavtal. Lönetrappa tillämpas, för både ordinarie och timanställda. Ingångsnivå timlön 117,06 kr exkl. 12% semesterersättning (131,11 kr inkl. semesterersättning).

Ansökan
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt då rekrytering sker löpande. Har du frågor om din ansökan? kontakta oss på rekrytering@citymail.se så försöker vi hjälpa dig så snart vi kan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

CityMail hjälper företag att kommunicera via brevlådan som kanal. Våra kunder anlitar oss som partner för att nå rätt person, vid rätt tidpunkt, med rätt budskap. Vi startade 1991 som världens första fria postföretag, och vi fortsätter att utmana marknaden. Tillsammans med våra samarbetspartners når vi ca 64% procent av Sveriges hushåll och företag med hjälp av ungefär 1600 medarbetare. CityMail är ett modernt företag med öppet arbetsklimat där kamratskap, laganda och din åsikt är viktiga byggstenar. Vi vet att en arbetsplats där medarbetarna har olika bakgrund, och inte minst olika kön, är viktigt för att nå framgång. Har du viljan finns goda möjligheter att utvecklas hos oss.

Ansök här: https://jobb.citymail.se/jobs/761-brevbarare-sokes-till-malmo

 

Arbetsmarknadscoach

Hässleholms kommun – Hässleholm

Det här erbjuder vi dig!

Hässleholms kommun har blivit beviljade riktade projektmedel under perioden 2020-2022 för att utveckla särskilda arbetsmarknadspolitiska insatser till våra målgrupper. Arbetsförmedlingen, Region Skåne, Försäkringskassan, privata näringslivet och ideella föreningar är viktiga samarbetspartners till Hässleholms kommun. Målsättningen är att metoderna som arbetas fram inom projekten ska implementeras i en ordinarie verksamhet.

I din roll som arbetsmarknadscoach är du med och utvecklar vår framgångsrika verksamhet. Din uppgift är att leda de individuella processerna framåt för våra deltagare. Du ska genomföra professionella samtal, där ni tillsammans kommer överens om handlingsplaner och insatser som ska leda fram till arbete eller studier.

Inom arbetsmarknadsenheten finns flera olika verksamheter för deltagarna, som alla syftar till att kartlägga, motivera och aktivera deltagarna. I nära samarbete med dina kollegor ska nya vägar till arbetsmarknaden skapas! Det enskilda samtalet står i fokus. Din roll är att vara ”spindeln i nätet”, att koordinera och skapa rätt förutsättningar för varje individ att få rätt typ av arbetsmarknadspolitiska insatser. Det innebär att du också är delaktig i processer som utbildning och matchning av dina deltagare till presumtiva arbetsgivare. Dina arbetsuppgifter blir mycket omväxlande och du har goda möjligheter att själv styra din arbetsdag.

Din arbetsplats blir Arbetsmarknadsenheten, naturskönt beläget ute på gamla regementsområdet P2. Läs mer om oss på vår hemsida

Vi erbjuder två visstidsanställningar med start snarast och med 6 respektive 12 månaders anställningstid. Hos oss finns möjligheten till önskad sysselsättningsgrad. Vi tillämpar individuell lönesättning och kommer att fråga om ditt löneanspråk vid en eventuell intervju.

Hässleholms kommun vill skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. En viktig del är att erbjuda bra förmåner till våra medarbetare som till exempel friskvårdsbidrag och möjlighet till byte av semesterdagstillägg mot lediga dagar.

Vem är du?

Vi söker dig som vill coacha individer och grupper mot bestämda mål. Har du tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är det meriterande. Du har beteendevetenskaplig högskoleutbildning eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer lämplig.

Har du erfarenhet av uppsökande verksamhet och att föra diskussioner och förhandlingar med chefer och arbetsgivare på olika nivåer är det en fördel. Arbetet ställer stora krav på kommunikativ och diplomatisk förmåga, och din samarbetsförmåga är direkt avgörande för hur väl du kommer att lyckas med ditt arbete.

Du har en god analytisk och organisatorisk förmåga, och är duktig på att motivera och inspirera personer genom professionella samtal. Du har också goda kunskaper och intresse om arbetsmarknaden, olika yrken, samhälle och ekonomi och är van att själv prioritera och strukturera ditt dagliga arbete.

Din förändringsbenägenhet är stor, det är en förutsättning för att du ska trivas hos oss! Med dina kunskaper, flexibilitet, humor och positiva, tålmodiga inställning lyckas du också påverka andra människor till förändring. Då du behöver ta dig runt i kommunen med bil är B-körkort ett krav.

Som en viktig del i en ständigt utvecklande verksamhet välkomnar vi alla sökande då vi vill spegla Hässleholms kommuns alla invånare.

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy.

Övrigt

Vänta inte med att skicka in din ansökan! Rekryteringsprocessen kommer ske löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan ansökningstiden löpt ut.

Om oss

Arbetsmarknadsförvaltningen ansvarar för ekonomiskt bistånd, arbetsmarknadspolitiska insatser och kommunens vuxenutbildning. Vi arbetar strategiskt med insatser som möter medborgarens och arbetsmarknadens behov. I förvaltningen finns Integrationsenheten, Försörjningsstödsenheten, Arbetsmarknadsenheten, Komvux, Sfi och Yrkeshögskolan Syd.

Arbetsmarknadsenheten ansvarar för kommunens arbetsmarknadspolitiska insatser. Vår övergripande uppgift är att aktivt motverka arbetslösheten i kommunen. Vi har fokus på de som står långt från arbetsmarknaden och arbetar ständigt med metod- och organisationsutveckling, ofta i projektform. Vår målsättning är att skräddarsy olika lösningar så att våra deltagare så snabbt som möjligt går vidare till studier eller får ett avlönat arbete.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Ansök här: https://hassleholm.varbi.com/se/what:job/jobID:407860/type:job/where:62/apply:1

Vi vill ha Sveriges bästa undersköterskor

Lomma kommun – Lomma

Lomma kommun erbjuder en attraktiv och trygg livsmiljö mitt i Öresundsregionen. Här vill människor leva, verka och utvecklas. Vi värnar om invånarna, miljön och havet. Lomma kommun står för utveckling och hög kvalitet.

I Lomma kommun arbetar vi med en värdegrund som utgår från orden öppenhet, respekt och ansvar. Vår värdegrund ger uttryck för ett synsätt som guidar våra medarbetare i vardagen. Engagerade medarbetare driver utvecklingen framåt och gör Lomma kommun till en arbetsgivare som stimulerar glädje och engagemang. Välkommen att arbeta tillsammans med oss!

Socialförvaltningen som är en av fyra förvaltningar i kommunen har inlett en stor förändringsresa. Vi synar både vår organisation, arbetskultur och struktur för arbetet, allt för bästa möjliga leverans till våra medborgare.

På resan välkomnas nu de särskilda boendena som from 1 mars 2021 åter ska drivas i kommunal regi. Ungefär 150 invånare får dagligen stöd inom de särskilda boendena. Ett jobb i Lomma kommun är ett jobb som del i en helhet och tillsammans ska vi utveckla verksamheten. Vi erbjuder ett utmanande och omväxlande uppdrag i en roll som har stor betydelse för våra äldre medborgare.

Vi ser utmaningen, vi antar den och vi tänker bli en av de bästa kommunerna på äldreomsorg i Sverige! Är du sugen på att vara med på vår resa?

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara en del av vår resa och axla rollen som nytänkande och drivande undersköterska på våra fyra särskilda boende. Du ska ha ett stort engagemang för omsorgsarbetet, är initiativrik och lyhörd för vårdtagarens behov och känner en självklar respekt för andra människor. Genom nöjda medarbetare och vårdtagare, är vårt mål att åstadkomma den bästa kvalitén i våra verksamheter. Dina erfarenheter i förändringsarbete samt nyfikenhet är viktigt för oss i vår resa att skapa en av Sveriges bästa äldreomsorg. Det är viktigt att våra vårdtagare är i fokus och vi arbetar med personcentrerad vård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har genomgått omvårdnadsprogram eller motsvarande utbildning. Du har erfarenhet och kunskap av medicinska uppgifter, har kompetens att ta emot delegering från olika professioner i verksamheten.

Vi söker undersköterskor med alldeles särskilda kunskaper i omvårdnad av både somatik och demens. Vågar du dessutom tänka utanför ramarna och har lätt för skratt och är en bra lagspelare så är det just dig vi söker.

Goda datorkunskaper och att arbeta med olika system och digitala verktyg är viktigt i det dagliga arbetet. Vi arbetar med nationella kvalitetsregister och ser gärna att du har kunskap av dessa.

Du ska ha förmåga att uttrycka dig väl i svenska språket i tal och skrift.

Lomma kommun har rökfri arbetstid.

Urval kommer att ske fortlöpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid / deltid

Ansökan

Ansök senast: 2021-06-15

Referensnummer: 65-2021

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson

Petra Carryson, enhetschef
0733-411538

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås via Kontaktcenter
040- 641 10 00

Övrigt

Som medarbetare i Lomma kommun erbjuds du friskvårdsbidrag och möjlighet till semesterväxling. Att kombinera arbete med föräldraskap är en självklarhet för oss.

Lomma kommun arbetar för lika rättigheter och möjligheter som motverkar diskriminering. Vi välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. I Lomma kommun är alla lika unika!

I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-693 693.

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/AssignmentView.aspx?GuidExtSoftware=f6cdc637-2c5f-4580-bcbb-0f934e5c548f&guid=EEBBDBAF-98DF-4FCE-A4B1-18BB5ECF7AB9&locId=1

 

Värd / Värdinan till Jensens Bøfhus

Jensens Bøfhus – Malmö

 

Kan du springa maraton med ett leende på läpparna?

Värd/värdinna till Jensen’s Bøfhus Malmö

Som värd/värdinna är du restaurangens ansikte utåt och arbetar hela tiden för att ge våra gäster superb service samt en bra helhetsupplevelse av besöket hos oss.

På Jensen’s Bøfhus satsar vi stort på teamwork och sammanhållning eftersom glada och motiverade medarbetare är nyckeln till bra gästservice.

Du kommer att utbildas internt genom våra strukturerade träningsprogram och kurser. Har du viljan och förmågan att avancera och lära vidare finns det goda möjligheter för detta inom företaget. Genom vidareutbildning och ytterligare träning kan du på sikt utöka dina ansvarsområden och därmed få större inflytande samt möjlighet att påverka restaurangens dagliga drift.

Din profil:

 • Du har ett leende som smittar och ett intresse av att verka för att ge våra gäster bästa möjliga service.

 • Du har lätt för att skaffa dig överblick samt en förmåga att hålla huvudet kallt i stressiga situationer.

 • Du har en positiv inställning till gäster och kollegor.

Tjänsten:

 • Ta emot beställningar och ansvara för servering av mat och dryck.

 • Avdukning och bordsuppdukning.

 • Påfyllning samt lättare rengöring i restaurangen.

 • Ta emot bordsbokningar.

 • Aktivt bidra till att skapa och upprätthålla ett välfungerande samarbete och en god ton kollegor emellan.

Vi erbjuder:

 • Flexibla arbetstider. Vi arbetar efter fyraveckorsscheman vilket ger dig möjlighet att löpande komma med önskemål gällande arbetstider.

 • Bra lön samt en rad andra anställningsförmåner.

 • Du får dessutom möjlighet att arbeta utifrån ett väletablerat koncept i ett företag med god ekonomi.

Jensen’s Bøfhus är ett danskt företag med ett flertal restauranger runtom i Danmark, Sverige och Norge. I Sverige finns det för närvarande i alt 6 restauranger i Malmö, Stockholm, Göteborg och Jönköping. Ta chansen att få arbeta i en spännande organisation med utmanande och utvecklande arbetsuppgifter. Mer information om Jensen’s hittar du på www.jensens.se

 

Ansök här: https://jensens.easycruit.com/intranet/sverige/vacancy/2713125/93425?iso=dk