Välj en sida

Timanställda köksbiträden till vikariepool

Landskrona Stad – Landskrona

 

Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök.

I Landskrona stad arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. BRA är fundamentet som alla våra medarbetare bär med sig i sitt arbete och sina möten med kommuninvånare, kollegor, myndigheter och andra aktörer. Vi har ett professionellt och respektfullt bemötande, oavsett vem vi möter. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, där vår värdegrund avspeglar sig i all vår verksamhet.Vi vet, att olikheter bland oss medarbetare berikar och utvecklar. Med vår personalpolitik skapar vi en BRA arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet, har inflytande, lust att lära och möjlighet att utvecklas. Och det är – precis som vår värdegrund – BRA

Serviceavdelningen ansvarar för att serva stadens verksamheter med olika tjänster så som måltider, lokalvård, tvätt, elev- och måltidstransporter, vaktmästeri och fordonshantering.
Vi fyller en viktig funktion i att underlätta för kärnverksamheterna och bidra till säkra och attraktiva miljöer för både barn och vuxna samt en effektiv resursanvändning.
På avdelningen arbetar cirka 220 medarbetare och utöver detta handleder vi ett 40-tal deltagare i arbetsmarknadsprojekt.

Måltidsservice tillagar och förser stadens skolor, förskolor och äldreboenden med näringsriktig, god och attraktiv kost. Det finns fyra stora tillagningskök och ett 30-tal mottagande enheter. Vi tillagar så mycket som möjligt av maten från grunden. Nu söker vi vikarierande köksbiträden som kan stärka upp och bidra till vår verksamhet och dess fortsatta framgång.

VÄLKOMMEN TILL OSS!

Arbetsuppgifter

Som timanställd vikarie förväntas du med kort varsel rycka in vid frånvaro eller arbetstoppar. Därför är det viktigt att du kan ta dig till våra olika arbetsplatser på ett snabbt och smidigt sätt då behov kan uppstå när som helst.

Du förväntas utifrån din kompetens att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter i ett kök såsom förberedning, tillagning, servering, rensning och disk. Viss administration, t.ex att rapportera matsvinn kan förekomma samt även beställning av varor. Även sysslor inom lokalvård kan förekomma då vi på vissa arbetsplatser arbetar med kombinationstjänster.

Serviceavdelningen präglas av en god teamanda och engagemang där samarbetet är viktigt för att leverera en bra service och en god måltidsupplevelse till våra kunder.
Tillsammans arbetar vi för en bra arbetsvardag och hjälps åt.

Kvalifikationer

Erfarenhet – Krav
Du har minst två (2) års erfarenhet av att arbeta i kök eller restaurang

Språk – Krav
Du har förmåga att ta till dig muntliga och skriftliga instruktioner och pratar och skriver svenska obehindrat vilket ska framgå i din ansökan.

Utbildning – Meriterande
Har du utbildning inom området, såsom kock eller livsmedel, ser vi detta som meriterande

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling.

Läs mer om oss på: landskrona.se/Jobba hos oss

I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsvillkor

Timlön, Timavlönad, Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs. Minst två (2) års erfarenhet av att arbeta i kök eller restaurang
Arbetstid: Dagtid. Helgarbete kan förekomma
Tillträde: 2021-05-17. De kandidater som vi finner lämpliga kommer att starta med 2 dagars introduktion i mitten av maj.
Tidsbegränsat till: Vid behov, t.ex vid frånvaro eller arbetstoppar
Antal platser: 3

Ansökan

Förvaltning: Landskrona stad – Serviceavdelningen

Arbetsgivarens referensnummer: C54193

Sista ansökningsdatum: 2021-05-10

Kontaktpersoner

Liselott Francke
Enhetschef
Telefon: 0418-474905
E-post: LISELOTT.FRANCKE@ landskrona.se

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guidGroup=1365fca2-f0ca-4d5b-8fe3-fd7f790255cc&guid=6FF40476-69D8-42CB-87DE-045FEF78BECE

 

Affärschef till Skåne

Transdev – Lund

Transdev söker en Affärschef till Skåne

Vill du arbeta på ett av de marknadsledande bolagen inom persontransporter? Vill du vara en viktig funktion för våra affärsavtal i Skåne och bidra till ökat resande inom kollektivtrafiken och samtidigt bidra till hållbar utveckling i en samhällsviktig funktion? Är du en lyhörd, engagerad och naturlig ledare som vill styra och leda en egen affär inom persontrafik, kan du vara den vi söker.
Om tjänsten

Transdevs affärsområde Syd söker en Affärschef till Skåne. Som Affärschef kommer du arbeta med våra affärer i Skåne där du kommer säkerställa och utveckla trafikleverans i enlighet med våra befintliga avtal.
I rollen är du ansvarig för att affärens verksamhetsområde bedrivs och utvecklas i enlighet med definierade mål, och planer, samt säkerställa att affären och dess medarbetare följer avtal, lagar och föreskrifter.
Som Affärschef är du resultat- och verksamhetsansvarig för dina affärer, vilket innebär att verksamheten ska bedrivas i enlighet med affärsområdets uppsatta mål i affärsplanen och enligt Transdevs övergripande strategi, Long term plan (LTP) och vår värdegrund. I rollen ingår att Affärschefen kommer arbeta såväl operativt med driftnära frågor samt strategiskt med stort fokus på att öka antalet resenärer. En god relation med vår Trafikhuvudman Skånetrafiken är centralt och i rollen som Affärschef är det viktigt att bibehålla och utveckla denna relation på såväl taktiskt som strategisk nivå.
Du rapporterar till Affärsområdeschefen och ingår i affärsområdets ledningsgrupp.

I rollen kommer du bland annat ansvara för:
Målstyrning

Lönsamhet och tillväxt inom affären

Resultatansvar

Upprättandet av budget och prognos inom affären

Medverka och bidra i arbetet med framtagande av en årlig LTP

Utveckling och uppföljning av kundavtal

Contract management, följa upp, optimera och utveckla affären på kort och lång sikt

Marknadsanalys och affärsanalys

Managementrapportering

Kommunikation mot marknaden

Vara talesperson gentemot media rörande frågor om affärens verksamhetsområde

Vi söker dig

Som har en akademisk examen alternativt har tillförskansat dig relevant erfarenhet genom arbetslivserfarenhet. Vi ställer höga krav på att vara en god förebild som chef och ledare vilket innebär att du ska ha goda kunskaper och erfarenhet att leda och utveckla personal.
För att bli framgångsrik i rollen har du har goda kunskaper inom ekonomi och är van vid budgetarbete, en god förhandlare samt kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö. Vi ser att du har god erfarenhet att driva en egen affär med ett produktionstänk. Har du branscherfarenhet är det en fördel men inget krav, kanske har du arbetat i en motsvarande roll i annan bransch, vi är öppna att se vilka fördelar vi kan få med erfarenheter från andra branscher.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och det är viktigt att du som person är en prestigelös och lyhörd ledare och chef, som brinner för att se andra utvecklas och växa. Du har förmåga att arbeta både på strategisk, taktisk och på en operativ nivå och är en person som gärna delar med dig av erfarenhet och kunskap.
Att skapa relationer och ha förmåga att kommunicera på ett tydligt och lättsamt sätt är en självklarhet för dig oavsett vem målgruppen är. Vidare är du strukturerad och noggrann och sätter ett stort värde att leverera efter verksamhetens mål och våra huvudmäns krav och önskemål.

Vi erbjuder

Transdev Sverige med ca 5 500 medarbetare ingår i koncernen Transdev Group , som driver persontrafik och skapar integrerade transportlösningar i 17 länder. Varje dag möjliggör våra 80 000 medarbetare mer än 11 miljoner effektiva, smidiga och miljövänliga resor världen över. Som medarbetare på Transdev får du arbeta i en spännande bransch som ständigt utvecklas och förändras och som dessutom fyller en viktig samhällsfunktion. Transdev är ett företag med en uttalad ambition att vara ett persontransportföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar för att öka kollektivtrafiken. Våra värderingar ”Handling, Ansvar, Nytänkande och Samspel”, styr vår vardag och du blir en viktig resurs i det arbetet. Du kommer att vara placerad i Lund men du kommer att resa mellan våra depåer i Skåne.

Mer information och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Transdev vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.
Har Du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig för rekryteringen, Susanna Ask, HR Business Partner; susanna.ask@transdev.se tel. 08-629 50 22

Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut, så skicka din ansökan så snart som möjligt
Välkommen med din ansökan!

Ansök här: https://jobb.transdev.se/jobs/1155888-affarschef-till-skane

 

Servicemarknadssäljare

Bilmånsson i Skåne AB – Ängelholm

Primära arbetsuppgifter


Som Servicemarknadssäljare kommer Du proaktivt sälja och supportera serviceavtal, proaktivt sälja däck, proaktivt boka däckkunder samt proaktivt sälja Bilmånssons övriga mobilitetstjänster. Du kommer ingå i ett agilt och crossfunktionellt team av trevliga, drivna och duktiga medarbetare.

 

Kompetenskrav


Du har en fordonsteknisk bakgrund, grundläggande teknisk kompetens samt god datorvana.

Personliga egenskaper

Som person är Du engagerad, driven, målmedveten, kommunikativ, serviceminded, lyhörd, stresstålig och förändringsbenägen. Ditt arbetssätt är strukturerat och lösningsfokuserat och Du är van och gillar att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Du har ett professionellt och trevligt förhållningssätt mot kunder och arbetskollegor. Du kommunicerar obehindrat via telefon, har lätt att formulera Dig i både tal och skrift och trivs i det digitala kundmötet.

Information och kontaktpersoner

För mer information eller frågor angående tjänsten kontakta:
Erik Harrysson Servicemarknadschef, 0413-688 73

Thord Eliasson Servicemarknadschef, 0431-898 41
Anställningsform, omfattning och placeringsort
Anställningen är tillsvidare, heltid med placering i Eslöv eller i Ängelholm.
Vi tillämpar löpande urval, så tveka inte att visa Ditt intresse för tjänsten!
Välkommen med Din ansökan!

 Ansök här: https://jobb.bilmansson.se/jobs/1155898-servicemarknadssaljare

 

 Butikssäljare – sommarvikariat i Malmöregionen

Clas Ohlson – Malmö

 

Clas Ohlson brinner för att förenkla livet i varje hem. Vi strävar efter att jobba smartare varje dag när vi hjälper kunder med smarta produkter och tjänster som förenklar vardagen. Som arbetsgivare erbjuder vi dig rum att växa och en fantastisk företagskultur där vi uppmuntrar dig att vara dig själv. Clas Ohlson har funnits i 100 år nu, och med din hjälp kommer vi att finnas i minst 100 år till.

Nu söker vi medarbetare till flera av våra butiker i Malmöregionen inför sommaren. Är du redo?

Som säljare är din främsta uppgift att få kunden att trivas, känna sig välkommen och att se till de hittar rätt produkter och lösningar under sitt besök. Med engagemang, personligt ansvar och initiativkraft lyfter du tillsammans med dina kollegor upplevelsen av att handla på Clas Ohlson. På ett serviceinriktat sätt tar du aktivt kontakt och skapar kundmöten, svarar på frågor och berättar om våra produkter. I din roll ingår det också att arbeta i kassa och vara en del av varuflödet i form av påfyllning.

För att uppnå detta arbetar du bland annat med att:

 • Vara tillgänglig och kontakta kunder proaktivt samt alltid sträva efter att ge kundservice i världsklass
 • Ha inställningen att göra varje kund nöjd, oavsett situation, inom givna ramar
 • Delta i samtliga arbetsuppgifter i butiken samt följa rutiner och arbetssätt
 • Medverka till att utveckla kundmötet, butiksrutiner och arbetsuppgifter
 • Hjälpa till i introduktionen och i utbildningen för nya medarbetare och kollegor
 • Vara delaktig i att butiksytor, bakomlager och kontor är städade och i god ordning

Vem söker vi?

 

 • Avklarad gymnasieutbildning, meriterande med utbildning inom Handel- och administration
 • Arbetslivserfarenhet inom serviceyrke och/eller någon av våra produktkategorier är meriterande
 • Goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
 • Du behöver ha fyllt 18 år för att arbeta hos oss

Vi tror att du som söker denna tjänst brinner för mötet med kunder och drivs av att få arbeta med försäljning. Som person ser vi också att du har lätt för att ta initiativ och motiveras av att leverera resultat. För att trivas hos oss ser vi det som viktigt att du är en teamspelare som motiveras av att ha nära samarbete med dina kollegor i det dagliga arbetet. Du är också positiv till att arbeta i flera olika butiker. Vi tror också att du drivs av att vara i en arbetsmiljö som är snabbrörlig där du förväntas vara flexibel och stresstålig.

Bli en del av oss!

Tycker du rollen låter spännande? Tveka inte med att skicka in din ansökan! Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt – dock inte senare än den 27:e april.

Tjänsten är ett sommarvikariat och det finns möjligheter till fortsatt arbete till hösten. Arbete kan förekomma i flera av våra butiker i Malmö med omnejd, och väljer du att skicka in en ansökan kommer det finnas flera kryssalternativ utifrån vad som intresserar dig. Tillträde sker enligt ö.k i maj eller juni.

Om du har specifika frågor kopplat till tjänsten ber vi dig kontakta koordinerande butikschef Martin Cedergren via mejl: martin.cedergren@clasohlson.se

Vi tar dock inte emot några ansökningar per mejl!

Mångfald & inkludering

Clas Ohlson brinner för att förenkla livet i varje hem, för alla typer av människor. Vi uppskattar, respekterar och värderar varandras skillnader och delar med oss av information och kunskap för att lära av varandra. Mångfald är för oss att vara en dynamisk organisation som uppmuntrar till olika idéer och perspektiv. Vi hoppas att du, med din personlighet och bakgrund, vill vara med på vår resa som ska ta oss framåt i ytterligare 100 år. En resa där vi gör det möjligt för alla att bidra med sin fulla potential i vår dagliga verksamhet.

Ansök här: https://jobb.clasohlson.com/jobs/1139693-butikssaljare-sommarvikariat-i-malmoregionen

 

Skadetekniker Helsingborg

Hedin Bil – Helsingborg

 

I samband med att Hedin Group utsågs att bli distributör av MG i Sverige, så blev Helsingborgsanläggningen en av anläggningarna som fick äran att ha MG hos sig.
Därför behöver vi nu stärka upp teamet med en säljare till som vill vara med på tillväxtresan och bygga upp MG, från grunden i Helsingborg. Home – Recharge yourself (mgmotor.eu)

Om rollen
Som en del av vår satsning framåt söker vi efter en driven och engagerad personbilsäljare. Du kommer att arbeta med bilaffärer på hög nivå med försäljning av både begagnade och nya bilar – hela cykeln från inbyte till avtalsskrivning. Du guidar din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet.

Din profil
Vi söker Dig som är driven och tar initiativ till affärer och som alltid har affärsmöjligheter i åtanke. Som säljare är du förtroendeingivande, disciplinerad och social. Ett krav är att du har minst ett par års relevant arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med försäljning av bilar. Vi förutsätter att du har ett högt driv och att du har kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. Du är en självständig person, men har också lätt för att samarbeta. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer!
B-körkort fodras.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!

 

Ansök här: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1216&ProjectId=145613&DepartmentId=18958&MediaId=5&SkipAdvertisement=False

 

 

Cool ekonomiassistent till häftigt bolag i Lund

Gigstep – Malmö

 

Fullt fokus för dig kommer vara leverantörsreskontra och fakturering! Givetvis kommer du hjälpa till med andra ad hoc uppgifter som tillkommer på en ekonomiavdelning.
Du får välja själv om du vill arbeta 75% eller 100%. Vi anpassar oss efter vad som passar dig och ditt liv bäst.
Giget är under JUNI, JULI, AUGUSTI och SEPTEMBER. Att ha i åtanke är att det går bra för företaget, så även om tiden efter det är oviss så vet man aldrig vilka möjligheter som finns!
Erfarenhet av jobb i Dynamics365 ger dig ett stort plus i kanten, men är du en fena på system och teknik så löser du det!
Du behöver ha erfarenhet sedan tidigare. Kanske har du studerat på YH eller universitet och haft praktik/extrajobb eller liknande. Eller så har du arbetat med liknande jobb tidigare och är redo för ny utmaning.

 

Ansök här: https://jobs.gigstep.se/jobs/1156197-cool-ekonomiassistent-till-haftigt-bolag-i-lund

 

Kommersiell förvaltare

Riksbyggen – Lund

 

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!

Som förvaltare ingår du i ett team som ansvarar för Riksbyggens förvaltningstjänster, och arbetar för att bibehålla den förvaltade fastighetens värde på kort och lång sikt. I den här aktuella rollen arbetar du i huvudsak mot kommersiella bostadskunder. Förvaltaren säkerhetsställer på ett systematiskt sätt den tekniska standarden och säkerheten i kundens fastighet (er). I rollen ingår också att vara fastighetsägarens förlängda arm, avseende frågor kring hälsa och säkerhet hos den som bor, arbetar och vistas i och omkring fastigheten.

Du ansvarar för att leverans enligt avtal utförs på ett sätt som överensstämmer med gällande regelverk, kopplade till fastighetsägarens ansvar. Du ansvarar även för fastighetens driftnetto och har ekonomiskt ansvar för förvaltningsobjekten, som innefattar säkerhetsställande av intäkter och kostnader, vakansgrad, underhållsplanering och energiuppföljning etc.

Vad ska du göra?
I denna roll är dina huvudsakliga arbetsuppgifter följande:

 • Planering och genomförande av övergripande tillsyns- och underhållsbesiktningar.
 • Upprätta och revidera underhållsplaner. Analysera drifts- och underhållsbehov samt identifiera lönsamma investeringar.
 • Införsäljning och offerering av underhållsåtgärder.
 • Projektledning innefattande planering, upphandling och kontroll av underhållsåtgärder.
 • Säkerställa att ritningar för fastigheten är uppdaterade.
 • Konsultation avseende byggnadstekniska och fastighetstekniska frågor.
 • Handlägga försäkringsfrågor och störningsärenden.

Du behöver även säkerställa att myndighetsbesiktningar och lagstadgade kontroller utförs. Du ska utifrån kundernas behov identifiera och lyfta fram förslag till merförsäljning. Internt så ska du samverka som stöd och bollplank till kundansvarig i dess rådgivande roll. Övriga arbetsuppgifter som ingår i rollen är bland annat uthyrning av lägenheter samt säkerställa att hyresförhandling genomförs, besiktning av hyreslägenhet/lokal vid avflyttning/inflyttning samt handlägga hyresjuridiska frågor.

Vem är du?
Vi söker dig som har akademisk utbildning från universitet/högskola eller motsvarande med inriktning mot fastighetsförvaltning, byggnads- och/eller fastighetsteknik. Du bör även ha erfarenhet av fastighetsekonomi, att tolka och upprätta upphandlings- och avtalsdokument, t.ex. AFF, AB, ABT och ABK. Kunskap kring lagar och myndighetskrav för området samt kalkylering är en förutsättning för denna tjänst. Vi ser gärna att du har erfarenhet av offertarbete gällande entreprenader, kunskap om projektledning samt god kunskap av fastighetstekniska system och dess funktion.

Du har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Förtroende, samarbete, engagemang och ansvarstagande är hörnstenar i Riksbyggens syn på medarbetarskap. Du trivs med att arbeta självständigt och ta eget ansvar. Du bör vara kundorienterad och lyhörd, samt ha förmågan att se och möta våra kunders behov. Vi söker dig som är serviceinriktad och professionell. Du är förändringsbenägen, driven samt initiativrik. Du är analytisk och lösningsorienterad samt social och utåtriktad.

Tjänsten kräver B-körkort och egen bil. Svenska i tal och skrift.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Kontakt och ansökan
Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 2021-05-23. Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Vid frågor om tjänsten kontakta Leveranschef Maria Gullberg e-postadress: maria.gullberg@riksbyggen.se

 

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

 

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I003/471/job?site=2&lang=SE&validator=cfb1198ec6d1d26052b7db3c446b6bf3&ref=https%3A%2F%2Fwww.riksbyggen.se%2Fom-riksbyggen%2Fjobb-och-karriar&job_id=4520

 

Grundskollärare till årskurs 4-6

Landskrona Stad – Landskrona

 

Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök.
I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas.

Mitt i denna spännande stad ligger Västervångskolan som är en F-9 skola med drygt 800 elever där både grundskola och särskola ingår. Just nu pågår ett strukturerat och dynamiskt utvecklingsarbete. Vill du bli en del av denna verksamhetsutveckling samt arbeta i ett härligt gäng så tveka inte att skicka in din ansökan.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som klasslärare i årskurs 4 på Västervångskolan i Landskrona.
Vi söker en legitimerad lärare med behörighet att undervisa som klasslärare i åk. 4-6, Du får gärna ha några års erfarenhet och gärna kompetens och behörighet att med tiden följa eleverna upp i år 7-9. I uppdraget ingår att planera, genomföra, bedöma undervisningen samt dokumentera och följa upp elevernas resultat i samarbete och dialog med dina närmsta kollegor. Vi ser gärna sökande med erfarenhet av att arbeta språkstärkande och språkutvecklande i sin undervisning.
Du är en viktig del i arbetslaget 4-6 och har ett nära samarbete med skolledning, elevhälsoteamet och andra professioner internt och externt. På vår skola är det viktigt att skapa en god och inkluderande lärmiljö för alla elever och att ha förmåga att individuellt kunna anpassa undervisningen efter elevernas styrkor, behov och förutsättningar.
Vi sätter stor vikt vid förmåga att skapa goda relationer, både med elever, vårdnadshavare, kollegor samt skolledning på skolan. Du behöver även vara en tydlig ledare i klassrummet där du ger alla elever möjlighet att utvecklas så långt som möjligt utifrån sina förutsättningar.

Kvalifikationer

Krav på lärarlegitimation för undervisning i årskurs 4-6 samt helst erfarenhet av både undervisning och mentorskap. Vi ser gärna att du har behörighet och erfarenhet att även undervisa i år 7-9 då vi är en F-9 verksamhet.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den utannonserade befattningen inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsvillkor

Månadslön. Ferielön, Heltid, TillsvidareAnställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2021-08-12
Antal platser: 1

 

Ansökan

Förvaltning: Landskrona stad – Västervångskolan

Arbetsgivarens referensnummer: C53490

Sista ansökningsdatum: 2021-05-16

Kontaktpersoner

Anna Olls
Bitr rektor med ansvar för arbetslag 4-6
Telefon: 0418-474147
E-post: anna.olls@landskrona.se

Lina Johansson
Rektor
Telefon: 0418-47 45 75
E-post: lina.johansson@ landskrona.se

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guidGroup=1365fca2-f0ca-4d5b-8fe3-fd7f790255cc&guid=6A8353C6-73D6-47E8-A96F-59501E05E894

 

Butikssäljare till Byggmax Rydebäck

Byggmax – Rydebäck

 

Vill du hjälpa människor förverkliga sina drömmar? Byggmax affärsidé är att sälja byggmaterial av hög kvalitet till lägsta möjliga pris för att på så vis ge människor råd och möjlighet att förverkliga sina byggdrömmar. Vi erbjuder dig utmaningen att bidra till företagets expansiva utveckling och spännande resa mot att bli världens bästa byggvaruhandel! Alla medarbetare utför samtliga arbetsuppgifter på våra anläggningar, vilket gör arbetet väldigt roligt och varierande. Är du handlingskraftig och kan greppa en hammare?

Vill du arbeta i Byggmax stora flaggskeppsbutik i Rydebäck med trevliga kollegor och en stark företagskultur?

Som butikssäljare är ditt viktigaste uppdrag att se och lösa kundens behov, vilket möjliggörs genom kundbemötandet och upplevelsen av anläggningens ordning. Detta görs genom att:

 • Arbeta aktivt med kundbemötandet – vi vill ge alla kunder en förstklassig service.
 • Sälja högkvalitativa byggvaror till marknadens bästa pris.
 • Hålla ordning och reda i lokalerna och se till att hyllorna alltid är välfyllda.
 • Plocka virke, inventera, hantera inleveranser, skötsel av trädgårdsavdelningen och uppdatera priserna, allt för att säkerställa att kundens upplevelse blir positiv
 • I ditt arbete kan där förekommer tunga lyft, vilket innebär att du behöver trivas med fysiskt arbete och högt tempo.
 • Hjälpa kunderna att mäta, räkna och skriva underlag.

Tjänsten är en en tillsvidareanställning på deltid 50% med start omgående.

KVALIFIKATIONER

 • Har Truckkort.
 • Vill arbeta med service och försäljning
 • Kan göra dig förstådd på både svenska och engelsk.
 • Har ett intresse eller erfarenhet av bygg, detaljhandel, trädgård och kundbemötande
 • Finns tillgänglig att arbeta under anläggningens öppettider

Vi värdesätter dina personliga egenskaper framför erfarenhet och ser gärna att du är snabb, effektiv och lyhörd på samma gång – egenskaper som kan ge en god kundupplevelse. Det du inte redan har kunskap kring, har vi utbildningar för. Vi har en väldigt stark företagskultur med mycket glädje och starkt samarbete i grunden och vi söker dig som vill vara en del av detta. För att matcha oss är du redo att ta ansvar för både din utveckling och för anläggningens framgång, med inställningen laget före jaget.

Vi värdesätter mångfald och välkomnar alla sökande, vår rekryteringsprocess är därför byggd för att ge oss en objektivitet. Känner du att detta är rätt utmaning för dig? Svara då på urvalsfrågorna.

Urvalet sker löpande, skicka därför din ansökan redan idag.

 • Goda utvecklingsmöjligheter
 • Friskvård och balans i livet
 • Teamaktiviteter och festligheter
 • Stark entreprenöriell anda
 • Värderingsstyrd kultur
 • Pensionsavsättningar

 

Ansök här: https://emp.jobylon.com/jobs/81765-byggmax-butikssaljare-till-byggmax-rydeback/

 

 Grundlärare

Staffanstorps kommun – Staffanstorp

 Om arbetsplatsen

I Staffanstorp finns många kreativa tankar och idéer om hur vi vill utveckla vår kommun i framtiden – och viljan och förmågan att förverkliga detta! Staffanstorp är en ung och expansiv kommun med ca 26 000 invånare, ett utmärkt näringslivsklimat och attraktiva boendemiljöer. Våra ca 1000 anställda arbetar för att skapa en högkvalitativ service, trygghet och livskvalitet för våra invånare. I Staffanstorps kommun tänker vi utanför ramarna och långsiktigt.

Utbildningsförvaltningen arbetar i ett 1-19-års perspektiv och omfattar förskola, skola och fritidshem. Vi arbetar systematiskt och inkluderande i våra processer med ett tydligt barn- och elevfokus, vilket är en av orsakerna till våra goda resultat i både förskola och skola. Är du en person som vill vara med och påverka framtidens generation tillsammans med oss?

På Baldersskolan, med lite drygt 480 elever, ges du möjlighet att arbeta i professionella och kreativa arbetslag. Tillsammans med kollegor och skolans två rektorer får du vara med och bygga upp och vidareutveckla Baldersskolan.

Arbetsuppgifter

Du som vill arbeta tillsammans med oss är kreativ och vill aktivt vara med och utveckla vårt fritidshem. Du kommer att ha din främsta tillhörighet i vårt fritidshem (F-6) men även vara knuten till idrottsundervisning F-3 under skoltid.

Du bör ha ett intresse av hålla i rastaktiviteter och kommer att driva uppstart av en skolidrottsförening tillsammans med annan skolpersonal.

Kvalifikationer

Du som söker:

 • är legitimerad fritidspedagog eller grundlärare i fritidshem
 • har stor förmåga att samarbeta och samverka.
 • är flexibel och ser möjligheter utifrån skiftande förutsättningar.
 • tar ansvar för att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.
 • har legitimation att undervisa i praktiskestetiska ämnen. Gärna idrott.

 Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

 Omfattning: Heltid

 Tillträde: 2021-08-09

 Ansökan

Ansök senast: 2021-05-07

Referensnummer: 2021-220

 Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

 Kontakt

Kontaktperson

Madelene Skog
Rektor
046-251158
0709-451286
madelene.skog@staffanstorp.se

Facklig företrädare

Lärarförbundet Staffanstorp
Lokalt ombud
072-1729847
lararforbundet@staffanstorp.se

LR: Maria Hernandez
Lokalt ombud
maria.hernandez@staffanstorp.se

Övrigt

En löpande urvalsprocess kan komma att användas och vi kan komma att anställa innan ansökningstiden löpt ut. Så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vill du veta mer om vår kommun så gå in på www.staffanstorp.se.

Du som bor och jobbar i Staffanstorps kommun, vill du bli deltidsbrandman? Ring 046-25 11 90 och prata med oss, eller hör av dig till räddningstjänstens mailadress: rtj @ staffanstorp.se.

Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/AssignmentView.aspx?GuidExtSoftware=b1be338c-dd40-44f0-888c-13d27818ea66&guid=0BF55632-8792-4F84-97B9-4CF8DA0FA6DE&locId=1