Välj en sida

 

Betongarbetare till Skandiaviska byggelement i Ängelholm

Premier Service Sverige AB – Helsingborg

 

Skandinaviska Byggelement är en av Sveriges ledande leverantörer av kompletta stomsystem i betong och prefabricerade betongelement. Vi producerar och levererar projektanpassade stommar och element direkt till byggarbetsplatsen, färdiga för montage. Vi levererar både semi- och helprefab till olika typer av byggnader, t.ex. flerbostadshus, kontor, hotell- och industribyggnader, affärslokaler samt vård och skola. Skandinaviska Byggelement startade 2004 och ingår sedan år 2006 i Peabkoncernen.

 

Tjänstebeskrivning

Vi söker nu betongarbetare till vår kund Skandinaviska byggelement. Detta är en heltidstjänst och du arbetar dagtid; måndag till fredag. Uppgifterna innebär att jobba med formsnickeri/armering samt gjutning och avformning/slipning av färdiga betongelement. Du kan få en god inblick genom att läsa mer på https://byggelement.se/.

 

Kvalifikationer

Vi söker efter dig som vill arbeta fysiskt och har goda förutsättningar för att göra det. Den här tjänsten passar dig som är allmänt händig och är intresserad av att lära dig nya arbetsuppgifter. Sjävklart är du noggrann och förstår vikten av ett gott samarbete mellan kollegor. Har du utbildning och/eller erfarenhet inom ritningsläsning är det ett plus. Det är också mycket meriterande med traverskort. Låter det intressant? Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan! Att arbeta som konsult på Premier Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare. Om Premier Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.
Kontaktperson(er)
Veronica Olsson

veronica.olsson@premier.se

 

Anställningsomfattning

Heltid

 

Anställningsform

Visstidsanställning

 

Tjänstgöringsort

Helsingborg

Publiceringsdatum
24 March 2020

 

Ansök här: https://www.premier.se/soker-du-jobb-2/?jaid=2493

 

 

Key Account Manager

 

Nestlé – Helsingborg

Har du ett passionerat intresse för försäljning och kaffe? På Nestlé Professional är vi världsledande inom varma och kalla icke kolsyrade dryckeslösningar. Vi arbetar dedikerat business-to-business med att erbjuda våra kunder inom bland annat café, restaurant, hotell och kontor gott kaffe. Vi strävar efter att vara en stimulerande tillväxtpartner och tillhandahålla kreativa lösningar som ger våra kunder möjlighet att inspirera och tillfredsställa sina kunder.
Till vårt Key Account team på Nestlé Professional Beverages i Helsingborg söker vi dig som vill jobba med försäljning av kaffe och starka varumärken såsom ZOÉGAS och NESCAFÉ.

Vi Erbjuder

Som Key Account Manager blir du en del utav ett team av 5 personer som alla arbetar mot out of home, office coffee, caterers och kontorsgrossister. Du får ett stort kontaktnät externt med kunder, och internt på Nestlé. På Nestlé Professional Beverages är vi branschdrivande och agerar innovativt hos den kundgrupp vi vänder oss mot.
Dina Utmaningar
Du ansvarar för att driva och utveckla existerande affärer samt skapa nya i Sverige och du rapporterar till vår Nordic Channel Manager.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter ser ut som följer:

utveckla och implementera en komplett kundplan för att driva den totala affären. Arbeta tillsammans med marknadsavdelningen för att optimera den totala affären.
genomföra planer med tilldelade kundkonton som är i linje med affärsmål och kundstrategier
ansvar för att uppnå överenskomna Key Account mål och KPI:sutveckla produktiva affärsrelationer på rapporteringsnivåer över den ansvariga köparen/kategorichefen och med andra funktioner hos kund, däribland planering, uppföljning och prognosticering. Kontinuerligt följa upp med återgärder om så krävs.

Utbildning av kunder

Följa alla Nestlés affärsprinciper och policies, vilket bland annat inkluderar Nestlés Trade Policy, Local Sales Policy, Trade Terms, Safety and Legal Regulations
Tjänsten är placerad i Helsingborg och innebär ca 40 resdagar med övernattning per år. Annan lämplig placeringsort kan även vara Stockholm där flera av våra kunder och sammarbetspartners är baserade.
Dina Erfarenheter och Kvalifikationer
Du har arbetat med försäljning och har erfarenhet av företagskunder, Key Account Management, affärsutveckling och projektledning i någon form. Du har kaffekunskaper och passion för kaffe! Vi tror att du har en utbildning inom försäljning och marknad eller liknande. Det är viktigt att du kommunicerar obehindrat på engelska och svenska. Du skapar och genomför muntliga och skriftliga presentationer som är professionella och effektiva i sitt budskap.

 

Dina egenskaper

Som person är du självgående i hög utsträckning, ansvarstagande, drivande och kreativ. Tjänsten är strategisk, operativ och utförande i sin natur, så du bör trivas med variation och kan enkelt växla hatt. Dina kontaktytor kommer att vara breda och på alla organisationsnivåer, du är därför en mästare på att skapa, utveckla och bibehålla relationer och förtroenden, externt med kunder och internt hos oss på Nestlé. För att trivas i rollen som Key Account Manager inom Nestlékoncernen är du strukturerad och förstår vikten av att följa strukturer och processer.
Är du Intresserad?

Välkommen med din ansökan senast 13 april. Vi kommer endast kunna beakta ansökningar genom vårt rekryteringsverktyg. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Nordic Channel Manager Lennart Svensson, Nestlé Professional, 0709-21 24 24, lennart.svensson@se.nestle.com.

 

Vi ser framemot din ansökan!

 

Ansök här: https://jobdetails.nestle.com/job/Helsingborg-Key-Account-Manager/596797801/?feedId=256801&utm_source=NestleCareers&jobPipeline=Indeed