Välj en sida

Sommarjobb Service Fulfilment Operations, Helsingborg

IKEA – Helsingborg

 

VEM ÄR DU

Du är en person som tycker om att analysera och arbeta med siffror samtidigt som du drivs av att ge bra service ut i organisationen. Du har inga problem med att arbeta med Microsoft Office-paketet och att växla mellan olika program och du är även en god kommunikatör både verbalt och via mail. Du är självgående, ansvarstagande och har givetvis ett intresse för heminredning. Vi tror att du som söker är driven och antingen ska påbörja ditt sista år med universitetsstudier eller ta examen till sommaren. Ett plus är om du har en bakgrund inom logistik och logistikplanering.

DITT ANSVAR

Vi söker nu sommarjobbare till vårt Service Fulfilment Operations team som arbetar med IKEAs olika servicetjänster och leverantörer kopplat till hemleveranser till våra kunder. Du kommer att supportera våra ordinarie medarbetare i deras arbete genom att bemanna vår Dagliga support med inkommande mail och telefonsamtal. Du kommer även supportera att administrera kapaciteter och vissa uppföljningar.

VÅRT TEAM INOM IKEA

Service Fulfilment Operations är en del av Customer Fulfilment (CFF) organisationen och är ansvariga för den operationella expertisen och utvecklandet av våra servicetjänster som ska resultera i ett relevant, effektivt, kostnadseffektivt och hållbart serviceerbjudande till våra kunder.

FRÅGOR OCH SUPPORT? LÅT OSS KNYTA KONTAKT!

Vi erbjuder en tidsbegränsad anställning på heltid som sträcker sig mellan veckorna 23-34. Då vi levererar varor till våra kunder även under helgerna kommer visst helgarbete att ingå. Har du frågor som rör tjänsten, vänligen kontakta Mats Persson på mail mats.persson4@ingka.ikea.com. Har du frågor rörande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Recruitment and Selection Specialist, Inez Kjellman, på mail inez.kjellman@ingka.ikea.com.

Det första steget i denna rekryteringsprocess är en videointervju, så håll utkik i din inkorg (och även i skräpposten), om det är så att vi är intresserade av att veta mer om just dig!

Trivs vi bra ihop kan detta vara starten på ett långt samarbete välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök här: https://en-global-jobs.about.ikea.com/job/helsingborg/sommarjobb-service-fulfilment-operations-helsingborg/22908/6088667840?source=Indeed

 

 

Account Manager B2B

Pocketogram – Vellinge

 Är du sugen på nästa utmaning i ett litet och glatt gäng? Ett jobb som säljare med stor potential och många glada kunder? Då kanske jobbet som Account Manager på Pocketogram kan passa dig! På Pocketogram AB är vi idag fyra glada personer – och nu känner vi oss redo för en femte. Dina närmaste kollegor blir säljmaskinen och det sociala geniet, men självklart jobbar vi alla tätt ihop – dock numera lite geografiskt utspridda!

Pratglad & arbetssam

Ditt jobb är att på bästa sätt göra våra kunder glada. Så att de i sin tur kan göra sina medarbetare eller kunder glada. Huvudsakligen kommer du att göra det genom att telefonledes hålla kontakt med dem, så du bör inte vara telefonrädd. På sikt har du full frihet att sköta kontakten på det sätt du vill – vi pratar helst med kunderna på det sätt som de vill prata med oss.

Potentialen är enorm, vi har tusentals kunder som vi i dagsläget inte hinner söka upp, vilket gör att det finns mycket att gräva i (genom åren har vi varit väsentligt fler säljare). För att inte tala om alla de tiotusentals företag som ännu inte kommit på vad som är den bästa julklappen, sommarpresenten eller gåvan. Du kommer över tid att bygga din egen kundbas och har kontakt med kunderna över lång tid – de flesta blir ju återkommande! Du bör med andra ord ha ett driv och en arbetsvilja samtidigt som du har tålamodet och förmågan att se målet lite längre fram längs vägen.

Serviceorienterad

Vi älskar att ta hand om våra kunder, att utmanas att göra saker vi inte gjort förut och att chockera våra kunder med vår servicevilja och flexibilitet. Det är ditt jobb att föra kundens talan och att se till att det blir som kunden förväntat sig. Du bör med andra ord vara bra på att lyssna och på att se potentialen i mötet mellan vår produkt och kundens behov – och förstås en vilja att följa upp i så att allt blev bra när affären är genomförd.

Noggrann

Sedan våren 2020 är vi en av tre ramavtalsleverantörer för gåvokort via Avropa.se vilket gör att flödet av anbud är väsentligt större än tidigare. Har du erfarenhet av att skapa anbud eller att vara med vid skapandet av anbud är det meriterande – och här kan du skaffa dig en gedigen erfarenhet på området!

Du?

Din vilja och ambition är det viktigaste och vi har inga krav på massor av års erfarenhet av exakt samma typ av B2B-försäljning, någon form av dokumenterat intresse för försäljning är dock meriterande. Framgångsrika säljare av Pocketogram har haft en bakgrund i allt från serviceyrken och musikproduktion till wellpappfabriker och telemarketing. Det är dock inte en tvilling vi söker, utan bara en ny familjemedlem!

Eftersom säljprocessen oftast består av flera steg – och du kommunicerar med dina kunder i alla kanaler – så är det viktigt att du har förmågan att uttrycka dig väl i både tal och skrift. Viss datorvana, främst Word, Excel och mail är också av värde. Du är glad och positiv och inte rädd för att hugga i där det behövs!

Tjänsten

Vi tänker oss att tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med normal provanställning. Lönen består av en kombination av fast lön och provision. Kontoret hittar du på samma adress som vårt lager i Vellinge. Du kommer också att ha kollegor som jobbar från Stockholm.

 

Ansök här: http://pocketogram.se/pocketogram-soker-account-manager-b2b/

 

 

 Utbildningssjuksköterska

Burlövs kommun – Burlöv

 

 Om arbetsplatsen

Burlöv är en spännande kommun i tillväxtregionen mellan Malmö och Lund. Vi har en nära organisationskultur som möjliggör och betonar samarbete, innovation och ett hållbart arbetsliv. Tillsammans utvecklar vi verksamheten och skapar värde för våra medborgare.

Vill du vara med och bygga det attraktiva, tillgängliga, hållbara och trygga Burlöv?

Inom vård- och omsorg ryms verksamheterna Hemvård, hemsjukvård, särskilt boende, biståndshandläggning och LSS. Vi arbetar i tvärprofessionella team.

Arbetsuppgifter

Vi tar nu nästa steg för att möta framtidens behov inom vård och omsorg och förstärker nu organisationen med två utbildningssjuksköterskor. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera och genomföra utbildnings/ utvecklingsinsatser. Insatserna ska planeras och genomföras på uppdrag av styrgruppen. Organisatoriskt kommer tjänsterna att ingå i sjuksköterskegruppen. Tjänsterna ingår i ett projekt som pågår i första hand till 31/12 2021. Avslutas projektet så övergår tjänsterna till en tillsvidareanställning som sjuksköterska.

Kvalifikationer

Leg. Sjuksköterska gärna med vidareutbildning, exempelvis vård av äldre. För att lyckas i uppdraget behöver du ha god kännedom om kommunens uppdrag när det gäller vård och omsorg. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och engagemang.

Vi söker dig som ser möjligheter och är lösningsfokuserad. God pedagogisk förmåga är ett krav. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Du bör även ha förmåga att arbeta självständigt och fatta egna beslut.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

 

Omfattning: Heltid

 

Urval och intervjuer sker löpande

Ansökan

Ansök senast: 2021-04-08

Referensnummer: A1017238

Ansök nu

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 2

 

 Ansök här: ecruit.visma.com/External/OJCustomer3/AssignmentView.aspx?GuidExtSoftware=9192a28a-8cdc-411a-b22c-f35d938e5dab&guid=C8F6ACAC-006B-4238-AB90-0DB0063F5CE8&locId=1

 

 

 Maskinoperatör

TePe Sweden – Malmö

 

 

Som maskinoperatör på TePe arbetar du i en ren och fin produktionsmiljö vid till stor del automatiserade maskiner. Tillsammans med dina kollegor ansvarar ni för att produktionen flyter på som planerat. Dina arbetsuppgifter innebär exempelvis påfyllning av material, granskning av detaljer på färdiga produkter och paketering. Du gör även kvalitetsgranskningar och enklare inställningar på maskinerna.

Arbetet bedrivs i 2-skift, varannan vecka kl.06-14 respektive kl.14-23, alternativt ständigt nattskift med arbetstiderna 23.00-06.00.
Krav på tjänsten är att du har gymnasieutbildning och behärskar svenska samt gärna även viss engelska. För att kunna rapportera i våra system behöver du också ha grundläggande datorkunskaper.
Har du arbetat tidigare inom industri och/eller produktion är det väldigt positivt, men det är inget måste. Vi lägger istället stort fokus på personliga egenskaper.
Arbetet innebär ett högt tempo och det krävs därför att du kan arbeta strukturerat och effektivt. Vi tycker också att det är viktigt att du har en positiv inställning, har lätt för att samarbeta och vill bidra till en god stämning! Har du utöver detta ett tekniskt intresse och god teknisk förståelse så är det väldigt positivt.

 

 Ansök här: https://karriar.tepe.com/jobs/1061931-maskinoperator

 

 

Butikssäljare Trademax 70%

Home Furnishing Nordic – Kristianstad

 

 Home Furnishing Nordic AB söker en driven butikssäljare till vår Trademax-butik i Kristianstad.

Är du målinriktad, ambitiös och älskar att möta kunden genom aktiv försäljning? Vi söker en person med ett stort driv och resultatfokus som gillar att prata med människor och erbjuder service i världsklass.
Om tjänsten
Som butikssäljare på Trademax kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att sälja möbler och heminredningsprodukter genom aktiv försäljning till kunder i butik. Du ansvarar för kundupplevelsen genom ditt bemötande och säkerställer att butiken upplevs som välordnad och attraktiv.
För att passa i tjänsten krävs det att du är

Resultatdriven – du älskar att sälja och motiveras av goda försäljningsresultat. Du är driven och prestigelös i din försäljning och kämpar för att ständigt förbättras.

Relationsinriktad – du har ett genuint intresse av kundmötet och förstår värdet av att leverera högklassig service till alla besökare.

Lagspelare – du är en god kollega och samarbetar med ditt team för att nå era gemensamma mål.

Vi söker dig som har

Avslutad gymnasieutbildning

Fyllt 18 år

Erfarenhet av försäljning. Meriterande om du har arbetat i en liknande roll som butikssäljare.

Vidare kan du kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift då det krävs i det dagliga arbetet.
Övrigt
Tjänsten är tillsvidare på 70% med tillträde enligt överenskommelse.
Matchar du vår beskrivning och tycker att detta låter som en intressant tjänst för dig? Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 2021-04-30.
Om företaget
Home Furnishing Nordic AB är en av norra Europas största e-handlare inom möbler och inredning och ingår som ett av två segment i BGH Group. Inom Home Furnishing Nordic AB ingår många olika online-butiker, bl.a. Trademax, Chilli, Furniturebox och WeGot. Vi har även ca 20 fysiska butiker från Malmö i söder till Sundsvall i norr.
Nu ger vi dig möjlighet att få vara med i ett expansivt bolag och chansen att få växa och utvecklas i verksamheten tillsammans med kompetenta kollegor. Home Furnishing Nordic AB är ett bolag med hög prestationsnivå, stor drivkraft och höga mål där fokus ligger på möjligheterna. Ta chansen att söka till en av Sveriges främsta e-handlare!

 Ansök här: https://homefurnishingnordic.teamtailor.com/jobs/1121821-butikssaljare-trademax-70

 

 

Gör skillnad som värvare i Malmö Infinity team!

Röda Korset – Malmö

 

Låt ditt arbete rädda liv! Jobba som värvare för Röda Korset i Malmö!

Jobba som värvare för Röda Korset i vårt Malmö Infinity , hjälp oss att sprida hopp världen över!

Du försöker i vardagen göra skillnad genom att debattera och engagera andra i din omgivning för att uppmärksamma dem på krig, kris, sjukdomar katastrofer runt om i världen. I jobbet som värvare för Röda Korset får du möjlighet att göra just det! Värvare behövs nu mer än någonsin!

Röda Korset är världens främsta katastroforganisation – och du kan vara med och bidra till att fler får hjälp! Som värvare hos oss är ditt uppdrag att värva månadsgivare och medlemmar, vilket du gör genom direktdialog. Tillsammans med ditt värvarteam representerar du Röda Korset och jobbar för att fler ska stötta vårt arbete och våra frivilliga i krig, kris och katastrofer runt om i världen – såväl i Sverige som internationellt. Här är ditt tillfälle att prata om något du brinner för; samtidigt som du utvecklar din kommunikationsförmåga och tar ett stort steg framåt i din karriär!

Vi erbjuder dig

 • Att genom ditt jobb göra skillnad för människor i utsatthet

 • Att arbeta tillsammans med ett team som vill utvecklas och göra skillnad!

 • Fast timlön och trygga arbetsvillkor

 • Direkt inblick i Röda Korsets arbete

 • En förberedande introduktionsutbildning samt olika uppföljningsutbildningar (första hjälpen/HLR)

 • Fortlöpande utbildningar inom humanitära insatser, sälj-, kommunikations- och värvningsteknik

Vi söker dig som

 • Är bra på att engagera och övertyga människor

 • Trivs att jobba utomhus i alla väder

 • Är öppen, social och positiv

 • Vill utvecklas och är resultatfokuserad

 • Talar svenska

 • Delar Röda Korsets värderingar

 • Har fyllt 18 år.

Lär dig argumentera och påverka, bli värvare hos Röda Korset! https://www.youtube.com/watch?v=7SH2EZaEC8I

Praktisk information

 • Lön: 123 kr/h (137kr i timmen inkl. semers.)

 • Anställningsform: Provanställning

 • Arbetsort: Malmö med omnejd

 • Arbetstider: mån, tis, tors, fre: 10:30-17:15 , lördag och söndagar: 10:00- 16:45

 

 • Omfattning: 2-5 dagar i veckan

 • Start: April- maj

Rekryteringen sker löpande så ansök så snart som möjligt. Obs! Inga ansökningar behandlas via mail.

Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete både i Sverige och i resten av världen! Bli en del av världens största humanitära nätverk och ansök idag!

 

 Ansök här: https://www.rodakorset.se/om-oss/jobba-hos-oss/lediga-jobb/?jobid=155186&ref=indeed