Välj en sida

 

Teknisk administratör till Mercedes-Benz i Malmö

 

Academic Work – Malmö

 

Malmö
Vi tror att du är människan som kan sina bilar. Du har en teknisk förståelse, samt den administrativa vanan, vilket gör att du kommer att trivas bra på Mercedes-Benz och i detta team. Du kan börja omgående och är redo för din nya resa hos en av världens främsta biltillverkare. Sök tjänsten redan idag då vi jobbar med löpande urval!

Om tjänsten
Vi söker nu för Mercedes-Benz räkning en teknisk administratör till deras tekniska support. Du kommer att bli del av ett erfaret team som sitter placerat på Dockan. Personen som har haft denna roll tidigare har gått vidare internt och vi söker därför efter en vikarie under denna perioden. Du kommer att få en upplärning på plats för att komma in i rollen på ett bra sätt.

Arbetsuppgifterna kommer att bestå bland annat av:

Hantering av administrationen kring serviceuppdateringar och återkallelser av bilar
Sammanställning av underlag för kontering, fakturering och hantering av licenser
Viss kontakt med återförsäljare
Du erbjuds
Ett vikariatet på cirka 6 månader. Du kommer att bli anställd som konsult med ett kontrakt initialt på sex månader. Så länge alla parter är nöjda med samarbetet kommer du att bli på förlängd på uppdraget inom vikariatet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Vi söker dig som
Har god kännedom om fordon och dess uppbyggnad
Har erfarenhet av administrativt arbete
Har mycket goda kunskaper i Officepaketet inklusive Excel
Har goda språkkunskaper i engelska språket
Har god förståelse för det danska språket då viss kontakt kommer att vara mot den danska marknaden
Det är meriterande om du:

Har erfarenhet av MS Access
Har arbetat i bilbranschen
Stor vikt i denna processen kommer att läggas på dina personliga egenskaper samt din motivation för tjänsten. Som person är du:

Självgående
Noggrann
Har god samarbetsförmåga
Övrig information
Start: Omgående
Omfattning: Heltid, vikariat som initialt sträcker sig på 6 månader
Placering: Malmö, Dockan
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Mercedes-Benz önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Läs mer om Mercedes-Benz här!

 

Ansök här: https://jobs.academicwork.se/annons/teknisk-administrator-till-mercedesbenz-i-malmo/15042447?utm_source=indeed&utm_medium=organic&utm_campaign=indeed

 

Nu söker vi en ekonomiadministratör till Ekonomienheten

 

Höörs Kommun

 

Välkommen till Höörs kommun!

Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 600 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1200 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

I Höörs kommun fokuserar vi på ledarskap och medarbetarskap. Vi strävar efter att ledarskapet ska vara tydligt, synligt och inspirerande för medarbetarna.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och kompetens. Som medarbetare är din insats viktig för att vi ska uppnå målen för verksamheten och leverera hög kvalité. Alla medarbetare ansvarar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god arbetstrivsel, genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor. Som anställd i Höörs kommun kan du förvänta dig att bli bemött av dina kollegor med ett professionellt förhållningssätt och god serviceanda. Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära.

Höörs kommun har organisatoriskt samtliga ekonomer och ekonomiadministratörer samordnade i en ekonomifunktion tillhörande kommunledningskansliet underställt kommunstyrelsen och vi sitter centralt tillsammans i kommunhuset. Vi på ekonomienheten erbjuder dig ett öppet arbetsklimat bland engagerade och professionella kollegor.

ARBETSUPPGIFTER
Som ekonomiadministratör kommer dina huvudsakliga ansvarsområden blir att:
Vara ansvarig för kundreskontran
Hantera kundfakturor
Hantera påminnelser, krav och inkasso
Kontoavstämning
Löpande bokföring
Hantera kommunens anläggningsreskontra
Redovisning av kommunens stiftelser
Kontaktperson till kommunens försäkringsagent
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning med goda kunskaper i redovisning. Om du dessutom har erfarenheter av att ha arbetat inom offentlig verksamhet, ser vi det som positivt.

För att lyckas i rollen behärskar du det svenska språket i tal och skrift. Det är även viktigt att du är van att arbeta med datorn som arbetsredskap och att du har goda kunskaper i excel och övriga program i officepaketet.

Vi söker dig som har god känsla för siffror och ordning och reda. Du behöver vara trygg i dig själv och självgående i ditt arbete. Som person är du öppen och har lätt för att skapa relationer med personer i din omgivning, både internt och externt. Du arbetar nära dina kollegor på enheten och det är därför en förutsättning att du har lätt för att samarbeta. Du är van att planera och strukturera ditt arbete och är ansvarstagande. Det är viktigt för oss är att du har rätt personliga egenskaper och engagemang och att du vill jobba för att göra nytta för samhället och medborgarna.

ÖVRIGT
Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/Public/Login/Applicant.aspx?ReturnUrl=%252fApplicant%252fApply.aspx%253fguidAssignment%253da1dc1a20-1f03-49ea-918c-03104ecc5692%2526frameablegui%253d

 

Utbildningskoordinator

 

Region Skåne – Lund

 

Gör skillnad. Varje dag.

Digitalisering IT och MT (IT/MT) är Region Skånes nya förvaltning och består sedan årsskiftet av en sammanslagning av avdelningen för Digitalisering och IT samt av verksamhetsområdet Medicinsk teknik (MT). Syftet med den nya förvaltningen är att bättre kunna tillvarata möjligheterna inom den eskalerande utvecklingen inom digitaliseringsområdet, samt för att samla resurserna i samband med införandet av Skånes Digitala Vårdsystem (SDV).

Förvaltningens uppdrag blir att införa en modern och sammanhållen digital vårdmiljö genom att bland annat utveckla och införa nya e-hälsotjänster parallellt med drift och effektiv konsolidering av dagens befintliga IT-miljö. I uppdraget ingår även förvaltning och support av befintliga och kommande system. Det medicintekniska verksamhetsområdet (MT) i förvaltningen arbetar med service, underhåll, inköp och egentillverkning av medicinteknisk utrustning. Den nya förvaltningen kommer innehålla drygt 300 medarbetare och finnas representerad på samtliga sjukhusområden i Skåne.

Verksamhetsområde (VO) SDV är en del av den nya förvaltningen och kommer att innehålla sju enheter. Enheterna kommer successivt att byggas upp till att innehålla cirka 130 medarbetare. Idag finns fyra enheter inom verksamhetsområdet: support vårdsystem, digitala vårdprocesser, SDV support och hälsoinformatik som under 2020 behöver utökas med ytterligare tre enheter.
SDV är Skånes största vårdinnovation någonsin där vi nu som första region i Sverige ska införa ett modernt vårdinformationssystem, Skånes Digitala Vårdsystem (SDV). Detta kommer att ersätta befintliga journalsystem och innebär nya möjligheter att förbättra hälso- och sjukvården i regionen. Vi har nu möjligheten att tillsammans utforma en sjukvård med bättre vårdflöden, effektivare arbetssätt och ökad patientsäkerhet. Förutsättningarna och önskemålen på hur systemet ska fungera skiftar och därför görs nu ett stort arbete med att anpassa systemet till svenska. Projektet pågår i 60 månader och berör tre olika områden; kliniska, tekniska samt träning/utbildning av användare i samband med utrullning av systemet.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en utbildningskoordinator till SDV projektet som i förlängningen övergår i förvaltning till en mer övergripande och strategisk roll inom enheten träning i verksamhetsområdet SDV inom förvaltningen Digitalisering IT och MT.

I rollen som utbildningskoordinator är du en i träningsteamet i SDV projektet. Träningsteamet uppgift är att se till så att alla medarbetare är väl förberedda för att använda SDV i sitt dagliga arbetet.

Du kommer att ansvara för, i nära samverkan med de mottagarorganisationen att tidsplanera och lägga upp all utbildnings loggestik så varje medarbetare får rätt träning i rätt tid inför implementeringen av SDV. I arbetsuppgifterna ingår också att planera behovet av till exempel antal utbildningsrum, hur många veckors utbildning som behövs för respektive mottagarorganisation samt att ta fram ekonomiska underlag.

Du kommer också att ansvara för att rekrytera de tränare som ska utbilda medarbetarna i Region Skåne samt leda och organiserad deras arbete.
Beroende på i vilket skede projektet är kommer andra arbetsuppgifter att förekomma, så som att ta fram koncept för träningsupplägg för SDV coacher och tränare. Du kommer också att vara administratör i träningsportalen och hjälpa till att lägga in träningsplaner och utbildningsmaterial tillsammans med andra i träningsteamet.

Utbildningskoordinatorn utformar tillsammans med enhetschefen inom enheten Träning för SDV långsiktiga planer för träning i förvaltningen av SDV.

Som utbildningskoordinator inom Region Skånes träning i SDV är du ansvarig för att planera hur processen för träning ska säkerställas och kvalitetsgranskas och lägga upp en strategi för det. För att klara denna uppgift måste du känna till Region Skånes organisation och verksamhet väl och veta vilka behov som finns. I rollen ingår att utreda och lämna förslag till beslut för ärende som rör verksamhet och träning i SDV.

En annan viktig del av arbetet är att ha förmåga att ta reda på de nyheter som är på väg inom träningsområdet, föreslå hur ny teknik kan användas och ge råd till verksamhet och beslutsfattare.

Kvalifikationer

Har du en god känsla för både detaljer och helhet samt trivs med att leda projekt? Vill du vara delaktig i ett av Region Skånes mest omfattande projekt? Då kan detta vara något för dig.

Vi söker dig som har högskoleutbildning som är relevant för uppdraget samt bakgrund med dokumenterad flerårig yrkeserfarenhet inom vård med erfarenhet som chef. Krav att ha arbetat med verksamhetsutveckling och projektledning. Hög kännedom om arbetsflöden, både kliniska och icke kliniska är meriterande och en stor fördel.

För att lyckas är det viktigt att du är intresserad av hur teknik kan användas inom vården. Som träningskoordinator behöver du vara bra på att planera och se stora sammanhang. Stor vikt kommer att läggas vid balansen mellan färdighet, erfarenhet och personlig lämplighet.

Flerårig erfarenhet som chef inom Region Skånes verksamheter och erfarenhet av verksamhetsutveckling är ett krav för tjänsten. Projektledningserfarenhet med förmåga att hantera flera projekt samtidigt och med uppmärksamhet på detaljer. Du måste också ha lätt för att kommunicera med din omgivning samt ha en god pedagogisk förmåga. Eftersom en del dokumentation och referenslitteratur är på engelska är goda språkkunskaper i tal och skrift på engelska viktigt.

Självklart känner du dig hemma i Region Skånes värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling.

Varmt välkommen med din ansökan!
Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
Digitalisering IT och MT ger stöd och service till den skånska hälso- och sjukvården. Förvaltningen arbetar med digitalisering av vården, och utveckling av e-hälsa inom Region Skåne. Medicinsk teknik, MT, arbetar med service, underhåll, inköp och egentillverkning av medicinteknisk utrustning. Förvaltningen ansvarar också för degrundläggande vårdinformations-systemen, och driver utvecklingen av framtidens vårdinformation. Vi är cirka 300 medarbetare i förvaltningen och finns vid samtliga sjukhusområden i Skåne medhuvudsäte i Lund.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatuskan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Tillbemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=3058b5c2-01cc-48be-9a79-d313b54384a6

 

 

 

Elgiganten Mobilia söker Säljledare Tele

 

Elgiganten – Malmö

 

Som Säljledare Telefoni kommer du att både att utbilda och coacha ditt team i försäljning och produktkunskap. Du arbetar med kunder och försäljning, har ett personligt säljmål och är produktspecialist. Säljledaren är en förebild för teamet i kundbemötande och försäljning. Ditt sätt att stötta och motivera dina medarbetare har direkt påverkan på produktområdets resultat. Du samarbetar tätt tillsammans med övriga Avdelnings- och Säljledare samt rapporterar till Avdelningsledare Tech.

Ansvar för att coacha och träna andra
Som produktspecialist ansvarar Säljledaren för att säkerställa medarbetarnas produktkunskap inom, håller egna produktutbildningar, arrangerar leverantörsutbildningar och tar fram skriftlig produktinformation. Säljledaren driver försäljning av kompletta ”sälj”, det vill säga rätt produkt, rätt tillbehör, rätt tjänster och rätt trygghet för kunderna.

Som Säljledare har du en teamleader-roll och du skapar ett vinnande team med produktområdets säljare. Tillsammans med Avdelningsledaren motiverar, coachar och utbildar du medarbetarna att nå så bra försäljningsresultat som möjligt. Ni arbetar för teamet och skapar sammanhållning och gott samarbete i teamet. Du har lätt för att kommunicera och en vilja att hjälpa och utveckla andra.

Kund- och Försäljningsansvar
Säljledaren ansvarar för produktområdets kundrelationer och försäljningsresultat. Du ansvarar för att kunden ges snabb hjälp och professionell rådgivning. Säljledaren ansvarar även för att följa upp kunders feedback och kundärenden.

Som Säljledare arbetar du dagligen i kundområdet tillsammans med säljarna. Du motiverar och coachar säljarna, ditt eget sälj inspirerar andra att nå sina mål. Du uppfattar, genomför och förmedlar säljstrategier och vet hur säljmetodik och försäljningsmekanismer fungerar. Du följer upp försäljnings- och marginalutveckling samt genomför kampanjer.

Ansvar för hur avdelningen drivs och fungerar
Du arbetar med produktområdets varuexponering, standards, ordning och attraktivitet. Du säkerställer utställning, prislappar/energidekaler, B-varor, etc i enlighet med Elgigantens driftstandard. Allt för en positiv köpupplevelse och att vara kundens förstahandsval.

Verksamhetsnära ledare
Elgigantens vardag präglas av nyheter och förändringar, högt tempo och möten med olika människor. Det krävs att du är flexibel och verksamhetsnära i din ledarroll. Du medverkar och agerar i avdelningens dagliga arbete eftersom det är där som den faktiska driften och det aktiva ledarskapet sker.

Säljledaren ansvarar för

Motivera, coacha och träna säljare
Förebild och ansvar för köpupplevelse och kundrelationer
Försäljningsresultat för produktgruppen
Hur avdelningen drivs och fungerar
Säljledarens arbetsuppgifter

Arbetsleda och bemanna
Utbilda och träna i försäljning och produkter
Följa upp, motivera och coacha produktgruppens säljare
Genomföra och förmedla säljstrategier och kampanjer
Personligt säljmål, egen försäljning
Följa upp försäljnings- och marginalutveckling
Hantera feedback och kundärenden
Arbeta med varuexponering och driftstandard
Hålla dig uppdaterad och vara specialist på produktgruppen
Tele-avdelningen
Avdelning Tele hjälper, vägleder och säljer de produkter som bäst uppfyller kundens behov inom sektorerna tele.Tillsammans erbjuder ni våra kunder de bästa lösningarna, enkelt och utan krångel. En positiv köpupplevelse som ger förutsättningar för att kunden ska återkomma till just Elgiganten nästa gång.

Profil & Bakgrund
Dina egenskaper och sätt att vara är viktigare för oss än en imponerande meritförteckning eller dokumenterad ledarerfarenhet. Du har en mogen inställning till ledarskap, en vilja att utvecklas och att göra ditt absolut bästa.

Den här rollen kräver minst 2 års erfarenhet av försäljning inom retail med gott försäljningsresultat och förståelse för hur en butikskedja driver koncept och store standard. Det krävs också erfarenhet av arbete med personlig uppföljning och coachning.

Abonnemangs försäljning är ett krav,

Arbetsglädje
Här jobbar ett gäng personer som är drivna och intresserade i kontakt med kunder och kollegor. Vi är ärliga, ödmjuka och lyssnar på kunden och kundens behov. Vi söker en kollega som är en peppande, lojal och hjälpsam person som ställer upp för andra. Som löser problem som uppstår på ett effektivt sätt och håller dig uppdaterad på företagets produkter.

Vår kultur är viktig för oss och i stort sett allt som du gör som medarbetare på Elgiganten genomsyras av våra tre grundstenar: Ansvarstagande, Engagemang och Effektivitet.

De som har affärssinne, gillar att tävla och vill bidra till positiva resultat för företaget brukar trivas väl hos oss. Det är personer som gillar att utvecklas och tar sig an sina arbetsuppgifter på ett effektivt, strukturerat och noggrant sätt. Är du en av dem? Då gillar du säkert snabba förändringar och det faller sig naturligt för dig att ta egna initiativ. Vi kommer att ha kul tillsammans!

Utveckling på Elgiganten
Vårt mål är att bli branschens bästa arbetsgivare och vi tror att vi når dit genom ett gott ledarskap. På Elgiganten skapar en god ledare engagemang, arbetsglädje och motiverade medarbetare med hjälp av en stor portion vanlig snällhet och sunt förnuft. Som stöd finns en stöttande varuhuschef och ett omfattande utbildningsprogram i ledarskap och personlig utveckling.

Har du massor av energi, är social och är bra på ditt jobb, kan vi garantera att du får både möjligheter och utmaningar hos oss. Vi investerar årligen över 50 mkr och 36.000 kursdagar i att utbilda och träna våra medarbetare inom produktkunskap, försäljning och kundvård.

Elgiganten erbjuder

Avtalsenlig lön och pension
Generöst bonusavtal
Förmåner inom friskvård och personalköp
Internt utbildningsprogram för medarbetare och ledare
Goda karriärmöjligheter
På Elgiganten gillar vi mångfald och välkomnar därför alla sökanden oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund. Vi ser gärna fler kvinnliga kollegor.

Ansökningar utvärderas löpande och hittar vi en passande Gigant kan rekryteringsprocessen gå snabbare än planerat. Frågor om tjänsten besvaras av Mirlind Ismaili på storemanager.mobilia@giganten.se.

Tycker du detta låter kul? Då hoppas vi att du vill jobba hos oss!
Varmt välkommen med din ansökan.

Observera att vi använder oss av lämplighets- och personlighetstest i vår rekrytering.

 

Ansök här: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1548&ProjectId=150376&DepartmentId=19494&MediaId=4629&SkipAdvertisement=False&uiculture=sv

Anestesisjuksköterska

 

Region Skåne – Hässleholm

 

Gör skillnad. Varje dag.

I Hässleholm finns det personliga och välkomnande sjukhuset med det stora drivet. Här finns närhet och det lilla sjukhusets fördelar kombinerat med kunskap och ödmjuk stolthet. Hos oss finns vilja och utvecklingslust. Tillgänglighet och tillförlitlighet har blivit våra honnörsord.

– Här finns ett driv att utveckla verksamheten och effektivisera arbetssätten – tillsammans! säger Jannicke Persson, anestesisjuksköterska.

Verksamhetsområdet ortopedi bedriver verksamhet på sjukhusen i Hässleholm och Kristianstad. Anestesi- och operationsavdelningen i Hässleholm arbetar huvudsakligen med elektiva ortopediska operationer på hela rörelseapparaten. Ledartroplastiker inom knä-, höft-, axel-, hand-, och fotled tillhör våra specialiteter men även övriga ingrepp som, till exempel ryggkirurgi och idrottsskador. Operationsverksamheten bedrivs dagtid måndag-fredag med jourtjänstgöring dygnet runt för akuta tillstånd. Möjlighet till endast dagtjänstgöring finns.

Som anestesisjuksköterska hos oss får du dessutom möjlighet att ingå i forsknings-och utvecklingsteam då vårt verksamhetsområde är en universitetssjukvårdsenhet, utsedd till Center of Excellence. Ambitionsnivån är hög och vi strävar mot gemensamt mål om att bli ett personligt sjukhus i framkant som levererar kvalitet i världsklass.

Du får även vara en del av projekt FORTH, framtidens ortopedi Hässleholm. Det är en kommande, spännande, utveckling av ortopedverksamheten med en nybyggnation av hela operationsenheten. Detta kommer bland annat innebära nytänkande och utveckling av patentprocesser avseende logistik, patient, personal och utrustning.

Som ny medarbetare hos oss erbjuds du en grundlig individanpassad bredvid gång. För oss är det viktigt att du som medarbetare vill växa och utvecklas tillsammans med verksamheten därför erbjuder vi kontinuerlig vidareutbildning och kompetenshöjning inom området.
Vill du vara en del av detta, en utvecklande arbetsplats med god kamratskap, tveka då inte med att söka tjänst som anestesisjuksköterska. Välkommen till oss!

Vill du veta mer om oss? Följ oss gärna på Instagram! https://www.instagram.com/hassleholmssjukhus/

Arbetsuppgifter

Som anestesisjuksköterska arbetar du med och peri-operativ omvårdnad och med sedvanliga arbetsuppgifter för en anestesisjuksköterska. Arbetet innebär ett högt patientinflöde och det kräver eget ansvar, engagemang och flexibilitet. Du arbetar i ett team med olika professioner. Avdelningsarbetet varieras med preoperativt mottagningsarbete med narkosbedömningar av ASA-klass l-ll patienter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård samt specialistutbildning inom anestesisjukvård. Språkkunskaper i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Tidigare erfarenhet inom anestesisjukvård ses som meriterande.

För att trivas i tjänsten är det av stor vikt att du tycker om att arbeta i team och bidrar till fungerande samarbete även när tempot är högt. Som person har du självkännedom, är prestigelös och flexibel samt lyhörd gentemot såväl patienter som kollegor i din omgivning.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Skånes sjukhus nordost är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar och omfattar Centralsjukhuset Kristianstad (CSK) och Hässleholms sjukhus. Våra 2 600 medarbetare driver och utvecklar hälso-och sjukvården i livets alla skeden tillsammans med våra patienter och deras närstående. CSK är ett akutsjukhus med verksamhet dygnet runt och vi erbjuder specialiserad vård inom många olika specialiteter. På Hässleholms sjukhus bedriver vi ortopedi, närsjukvård med rehabilitering. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser

 

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=b308ccc5-9f3e-49fe-91c8-2a523c97016a

Enhetsadministratör

 

Lunds Kommun

 

Vård- och omsorgsförvaltningen
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 000 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Vi arbetar efter vår värdegrund där individens behov står i centrum. Våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Om oss

Vi är en organisation inom verksamhetsområdet hemvård, rehabilitering och service för seniorer som bistår våra patienter med insatser beviljade utifrån hälso- och sjukvårdslagen. Hos oss arbetar främst legitimerad personal. Våra medarbetare finns på olika hemvårdsområden i Lunds kommun.

Arbetsuppgifter

Du kommer att utföra administrativa uppgifter i ett nära samarbete med enhetscheferna. Huvudsakligen kommer du att arbeta med personaluppgifter vad gäller bemanning av sjuksköterskor på enheten så som schemaläggning, vikarieanskaffning samt avrop mot bemanningsföretag.

Du kommer att vara ansiktet utåt i kontakt med bemanningsföretag och det är viktigt att du känner dig bekväm i att tolka avtal. Du kommer också i vårt HR-system att bevaka och tillstyrka personaluppgifter.

Din tjänst innefattar även vissa ekonomiuppgifter så som kontering av leveransfakturor och att skapa kundfakturor. Du kommer även att göra vissa IT-beställningar.

System som används är: Raindance, HR-portalen, Procapita, Phoniro care samt Office Excel.

Vi söker dig som

är positiv, engagerad, flexibel och serviceinriktad samt har en god förmåga att prioritera. Du ska tycka om att vara spindeln i nätet både inom verksamheten och utåt sett.

Du behöver ha en gymnasieutbildning med administrativ eller ekonomisk inriktning samt några års erfarenhet av administrativt arbete eller annan lämplig utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig av arbetsgivaren.

Arbetet kräver goda kunskaper i Officepaketet och att du enkelt kan sätta dig in i förvaltningens IT-baserade system. Du måste ha goda kunskaper i svenska språket och ha lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt

Våra medarbetare är vår styrka och främsta tillgång. Därför erbjuder vi alla som arbetar hos oss ett antal förmåner. Du kan läsa mer om dessa på www.lund.se/formaner

 

Anställning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Löneanspråk
Tillträde: Enligt överenskommelse
Ansökan
Ansök här
Ansök senast
Sista ansökningsdag: 2020-06-14

Referensnummer
2020/480
Kontaktperson(er)
Malin Ask, 046-359 64 86
Helen Niesel, 046-359 49 23
Facklig(a) företrädare
Lars Öst, Vision, 046-359 55 77

 

Ansök här: https://www.lund.se/arbete–lediga-jobb/lediga-jobb/jobb-detalj/?guid=336747

Trädgårdsskötare/Parkarbetare/utemiljöarbetare sökes för arbete i Malmö med omnejd

 

Montico – Malmö

 

Om tjänsten
Vår kund är en av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på cirka 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men självständigt. Arbetet skiftar under dagen, det komma att man börjar med att blåsa löv på förmiddan, senare trimma gräset och avsluta dagen med renhållning.

Arbetstiderna: 07:00 – 16:00
Anställning:3-6 månader
Lön: Enligt kollektivavtal
Start: Preliminärt junii år 2020

Vi söker dig som
Krav:
B-körkort för bilar med manuellväxel
Relevant utbildning eller minst 6 månaders relevant erfarenhet.
Arbete på väg 1 o 2

Du ska vara en lagspelare som är drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Då arbetet Vi kommer att lägg stor vikt på personligheten i denna rekryteringen. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förbered på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Känner du igen dig i beskrivning sök redan idag.

Vårt företag
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vi har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Vi har kontor på över 20 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Ansök

Kontakt
Daniel Lorenz

 

Ansök här: https://jobb.montico.se/lediga-jobb/5866?utm_source=Indeed&utm_medium=CPC

Säljare till Arken Zoo, Kristianstad

 

Arken Zoo – Kristianstad

 

Arken Zoo är en rikstäckande kedja inom zoobutiksbranschen som driver franchise och centralägda butiker. Företaget har vuxit snabbt de senaste åren och vi fortsätter att expandera och varumärket Arken Zoo stärks kontinuerligt. I våra butiker har vi ett noga utvalt sortiment till många olika typer av husdjur. Vi älskar djur och våra kärnvärden är kärlek, kunskap och kvalitet.

 

Om anställningen

Du erbjuds en anställning vid behov i ett lönsamt och snabbt växande företag. Tjänsten är förlagd till Arken Zoos butik Kristianstad.

Visstidsanställning, det innebär att du kontaktas om anställning vid varje tillfälle. Du hjälper oss vid t ex sjukdom, semester eller andra tillfällen då vi behöver en hand extra.
Anställningsavtal och lön mm. enligt Handels kollektivavtal.
Tillträde 200803 eller enligt ök

 

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär bland annat:

Att du ger bästa kundservice varje gång du jobbar och att du alltid hjälper kunden till rätt val av produkt.
Att du är en driven säljare som älskar mötet med kunden.
Butiksskötsel, underhåll, uppackning, påfyllning och försäljning

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en passion för husdjur, särskilt hund och katt. Du ska vara en utpräglad servicemänniska och ha en viss erfarenhet av butiksarbete och försäljning inom detalj- eller dagligvaruhandeln.

Djurvårdsutbildning från gymnasiet, djurparker etc. är en merit men inget krav.

 

Så här söker du tjänsten

Klicka på ”Skicka ansökan”, fyll i formuläret och ladda upp dina ansökningshandlingar.

Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast, dock senast 2020 06 07 Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta butikschef Hanna Sönnby på bc.kristianstad@arkenzoo.se

Observera att ansökningshandlingar endast kan skickas via ”Skicka ansökan”-funktionen. Inskickade ansökningar via e-mail kan ej behandlas.

Sista ansökningsdag är 2020-06-07

Välkommen med din ansökan!

 

Ansök här: https://karriar.arkenzoo.se/jobs/887255-saljare-till-arken-zoo-kristianstad

 

Copywriter (Ängelholm)

 

Prisjakt – Ängelholm

 

Vi på Prisjakt söker någon som är extraordinärt bra på att skapa redaktionellt innehåll och marknadscopy. Kan du dessutom tänka dig att hjälpa till lite överallt där det behövs i textväg? Vill du dessutom, med din copy, hjälpa tusentals konsumenter att fatta kloka köpbeslut varje dag? Då är det här jobbet som gjort för dig.
Prolog

På Prisjakt använder vi redaktionellt innehåll för att locka nya användare och bygga ett starkt varumärke. Därför söker vi nu en skicklig copywriter som älskar att skapa framgångsrika kommunikationskoncept och som vill använda sina arbetsdagar till att skapa engagerande och välskrivet redaktionellt innehåll.

Kontext

Högst på din todo-lista blir att forma och producera kommunikationsidéer samt följa upp och utvärdera hur väl de flög. Du kommer vara en av tre som jobbar dedikerat med redaktionellt innehåll till våra olika kanaler. Tillsammans stöttar du också resten av marknadsavdelningen och Prisjakt med mindblowing copy. Formatet varierar och det kan handla om allt från annonstexter, microcopy och produktbeskrivningar till en kollegas barnkalasinbjudningar.

Du kommer bli en del av Prisjakts redaktion som idag består av en skribent, en översättare, en PR-expert och en chef. När de inte jobbar byter de ut tangentbordet mot en kamera, driver ekologiskt jordbruk och jagar författardrömmar.

Din innehållsförteckning

Har erfarenhet av redaktionellt arbete; kanske som journalist, kommunikatör eller marknadsmänniska
Är grym på att skapa innehåll och marknadscopy
Är kreativ och älskar att uppfinna klockrena kommunikationskoncept
Kan jonglera med olika röst och ton
Hanterar engelska som om du föddes i en fish’n’chips
Vore fint om du kan det där med videoproduktion
Snakker du norsk, taler dansk eller kanske suomi är det ett plus
Om vi gissar tror vi att du är en kreativ person som likt en robotdammsugare bara glider fram och får jobbet gjort. Du är den perfekta kombinationen av strukturerad och lite smågalen och kanske tycker du också om att driva projekt. Du är van att kombinera text med bild för att förmedla tydliga budskap och älskar att utvärdera effekten av ditt arbete.

Epilog

På Prisjakt behöver du ingen jobbpersona. Vår allra viktigaste princip är att du är välkommen precis som du är. Vi gör vårt allra bästa för att du ska känna “äntligen måndag” varje vecka och samtidigt underlätta för dig att få ihop livpusslet. Hos oss har du fem timmar att spendera på dig själv varje vecka, två av dessa på fysisk aktivitet och tre på fri kompetensutveckling (någon spelar i ett band, en annan tragglar körkortsteori och en tredje lär sig skapa magi i ny 3D-applikation).

På Prisjakt är vi stolta över vår avslappnade och familjära stämning. På kontoret kommer du (om du vill) förutom att jobba också lära dig göra kaffe som en riktig barista på vår älskade espressomaskin, kunna bjuda in vänner och familj på biokvällar i vår alldeles egna biosalong eller lapa sol på vår stora terrass. Fortfarande inte helt övertygad? Bläddra då lite i Prisjakt Culture book (http://bit.ly/2fPgXeB) gillar du den så kommer du gilla oss.

När: gärna i eftermiddag

Var: centrala Ängelholm

Hur: precis som du är

Vi vill gärna ha dig på plats så snart det bara går och kommer därför kalla till intervjuer löpande, så se till att skicka din ansökan på studs. Om du vill imponera skickar du gärna med en länk till din portfolio. Som del av rekryteringsprocessen kommer du att genomföra ett arbetsprov.

 

Ansök här: https://prisjakt.teamtailor.com/jobs/887357-copywriter-angelholm

 

Upphandlare

 

Malmö Stad

 

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder dig ett arbete i en positiv och trivsam miljö. Stadsfatigheter består av engagerade och kompetenta medarbetare och du ges löpande kompetensutveckling inom relevanta områden.

Du ska som upphandlare arbeta självständig som projektledare och bistå organisationen i olika typer av upphandlingar genom hela processen, vilket som regel innefattar behovsanalys, marknadsanalys, upphandlingsstrategi, upphandlingsarbete och i många ärenden även aktiv och kontinuerlig avtalsuppföljning.

Vi söker nu en ny medarbetare med erfarenhet av upphandling och inköp. Vi ser att du har ett stort intresse av komplexa processer inom offentlig verksamhet. På stadsfastigheter kommer du självständigt ansvara för att upphandlingsprojekt och avtalsuppföljning framför allt av ramavtal inom stadsfastigheter.

Du kommer driva driva dina ärenden självständigt samtidigt som du leder arbetsgrupper inom dina projekt.

 

Kvalifikationer
Vi vill att du har en akademisk utbildning inom ekonomi, juridik eller teknik. Vi ser också att du har arbetslivserfarenhet inom upphandlings- eller inköpserfarenhet. Meriterande är om du har arbetat inom ramen för LOU. Meriterande är också om du har arbetat i de IT-system vi använder oss av inom stadens upphandlingsverktyg (EKOT och Visma TendSign).

För att lyckas i ditt arbete och bli framgångsrik i dina åtaganden krävs att du har ett strukturerat sätt att arbeta och en analytisk och pedagogisk förmåga parallellt med en förmåga att skapa och bibehålla goda relationer.

Det är viktigt att du kan behärska det svenska språket på ett korrekt och obehindrat sätt. Du måste dessutom ha en god förmåga att uttrycka dig skriftligt och muntligt då du kommer hålla i möten och ibland även genomföra prestationer inför publik.

 

Om arbetsplatsen
Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara i Malmö stads växel. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får god, varierad och näringsriktig mat.

Stadsfastigheters 130 anställda förvaltar Malmö stads fastigheter för skola, barnomsorg, äldreomsorg och kultur. Beståndet uppgår till över 1,7 miljoner kvadratmeter och omsätter årligen ca 2 miljarder kronor. Vår viktigaste uppgift är att tillgodose våra hyresgästers behov av väl fungerande lokaler.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.

 

Information om tjänsten
Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

 

Övrigt
Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så märker du kanske att du söker till denna tjänst på ett nytt sätt. Vi byter rekryteringssystem för att det ska vara enklare för dig att söka våra tjänster. Om du vill återanvända en ansökan du gjort för en tidigare tjänst hos oss kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.

 

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

 

Ansök här: https://www.careerbuilder.se/jobs/j3m51s65q4qss9n712z?job_did=J3M51S65Q4QSS9N712Z&siteid=int_seindeedpd&utm_source=indeed&utm_medium=aggregator&utm_campaign=all-jobs&show=yes

 

Säljare inom Produktutveckling

 

Prevas – Malmö

 

På Prevas löser vi problem. Många skulle nog påstå att vi gör det med olika tekniska lösningar – och visst stämmer det. Fast ännu viktigare är kanske påhittigheten. Det som Prevas egentligen handlar om. Om att tillsammans se saker som andra inte ser. Om möjligheter. Vi tror att det är just påhittigheten som kommer att rädda världen. Duktiga människors förmåga att se lösningar som ännu inte finns. Som gör det möjligt för hjärtsjuka att via en uppkoppling hemifrån mäta och meddela sitt EKG till sjukhuset. Eller hjälper stålindustrin att effektivisera sin produktion och samtidigt minska energiförbrukningen. Eller ser hur framtidens cykelhjälm bör konstrueras för att rädda så många liv som möjligt. Vi tror att påhittigheten kommer att göra andra saker också. Mindre saker, men ändå viktiga för många människors vardag.
På vårt centralt belägna kontor, vid Gustav Adolfs Torg i Malmö, jobbar drygt 50 personer med tekniska lösningar för att ta olika produkter, tjänster eller industrier till nya nivåer. Vi har en spännande resa framför oss som du kommer att bli en stor del av!

Rollen
Du kommer vara en central spelare i vårt ledningsteam som säljare i Malmö och vi väntar oss att du vill vara med och påverka, både innehållet i din roll och hur vi på Prevas fortsätter utveckla verksamheten tillsammans.
Vi erbjuder en spännande säljroll med fokus inom området produktutveckling. Du kommer att bearbeta, vårda och utveckla befintliga kundrelationer såväl som att identifiera nya kunder och affärsmöjligheter. Du kommer också vara delaktig i olika marknadsaktiviteter. I denna roll samarbetar du med det övriga säljteamet inom Prevas och du har många olika kontaktytor, både internt och ute hos våra kunder.

Den du är
Vi tror att du har några års erfarenhet av försäljning av utvecklingsprojekt. Fördelaktigt om du har ett etablerat nätverk i vår region, förståelse för våra kunders verksamhet, en framåtlutad approach samt drivs av utmaningar och resultat. Du bör vara tekniskt intresserad för att trivas i rollen men behöver inte vara expert.

Du är en person som uppfattas som naturligt utåtriktad med ett stort engagemang och som har lätt för att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare i din omgivning. Som säljare är det också en självklarhet att du är affärsmässig och målfokuserad. Du trivs när du får arbeta nära både människan och tekniken.

Körkort samt flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Vad vi erbjuder

En miljö med både kvinnor och män i alla åldrar där vi har roligt på jobbet
Teamaktiviteter med t.ex. AW-kvällar, konferensresor, motionslopp m.m.
Stor möjlighet till kompetensutveckling genom utbildningar och teknikgrupper
Kollektivavtal
och mycket mer!

Kontakt
Har du funderingar kring tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta rekryterande chef Patrick Buschow på Tel:070-743 53 81 alternativt Rekryteringsansvarig Peter Löving, 070-335 20 79

Prevas Core Values
Gemensamma kärnvärden är nyckeln till vår framgång. De banar vägen för bättre kommunikation och samarbete, minskar behovet av detaljerade regler och förordningar och gör vår organisation mer agil och dynamisk. Att dela värderingar ger större frihet att agera utan detaljerade regler. Att dela gemensamma värderingar betyder inte att vi alla är lika. Vi älskar skillnader och främjar mångfald. Vi tror att unika individer är viktiga för att skapa starka och framgångsrika team. Våra värderingar styr vårt dagliga beteende gentemot både kunder och medarbetare. När vi respekterar våra värderingar och uppträder i enlighet med dem, ger vi uttryck för vår företagskultur. På Prevas sammanfattar vi våra värden i akronymen BOAT – Business driven, Open-minded, Active och Team player.

 

Ansök här: https://www.prevas.se/lediga_jobb_prevas.html?jobid=111002&ref=indeed&utm_source=indeed&utm_medium=cpc

 

Resurspedagog till Dalslundskolan F-3

 

Burlövs Kommun

 

Om arbetsplatsen
Burlövs kommun – den kreativa mötesplatsen för boende, näringsliv, utveckling och kultur.
Här skapar vi värde för våra medborgare i en kommun i tillväxt.

Vill du vara med och bygga det attraktiva, tillgängliga, hållbara och trygga Burlöv?

Åkarp är ett litet samhälle med närhet till Malmö och Lund samt Alnarps inspirerande naturmiljö. Åkarp har goda kommunikationer med buss och tåg.
Dalslundskolan F-3 söker lösningsfokuserad, driven och engagerad resurspedagog.
Dalslund F-3 är en två- parallella F-3 skola i Åkarp med cirka 200 elever, fördelade på 8 åldershomogena klasser, samt två fritidshemsavdelningar.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är positiv och engagerad och som vill vara ett stöd för en elev i förskoleklass samt för gruppen i stort. Att finnas som ett stöd på lektioner, raster och fritids ser du som en självklarhet. Kreativitet, engagemang och driv präglar ditt arbetssätt. Det är av stor vikt att du ser möjligheter och finner det utvecklande att arbeta tillsammans med andra för att skapa en så inspirerande och utmanande verksamhet som möjligt.

Kvalifikationer
Du ska ha erfarenhet av barn med funktionshinder och diagnoser, vara pedagogisk, ha stort tålamod och kunna bemöta elever utifrån behov. God språklig förmåga är av vikt för att utveckla elevens kommunikation och språkförståelse.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom skola och fritidshem sedan tidigare och har ett ödmjukt och professionellt förhållningsätt till eleverna.
Utbildning inom området är meriterande.

Du är en kommunikativ person som kommunicerar skolans värdegrund i både ord och handling. Vidare är du lyhörd mot elevers behov och har lätt för att samverka med kollegor, elever och vårdnadshavare. Du förstår även vikten av att vara en förebild för eleverna.

Du värnar om den goda arbetsmiljön och ser vikten av ditt eget bidrag. Du står för öppenhet, nyfikenhet och samarbete. Du tar dig an uppdraget med ett stort engagemang och arbetar med glädje mot höga kvalitetsmål där elevernas resultat och välmående är i fokus.
Du ser även vikten av att hela tiden utvecklas och vi ser gärna att du tar del av aktuell forskning samt har intresse och kunskap att driva pedagogik utifrån moderna verktyg.

Ingen erfarenhet krävs

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
2020-08-18 eller enligt överenskommelse

Tidsbegränsad till: 2020-12-18
Ansökan
Ansök senast: 2020-06-18

Referensnummer: A956933

Ansök nu

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 1

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/AssignmentView.aspx?GuidExtSoftware=9192a28a-8cdc-411a-b22c-f35d938e5dab&guid=613C11B2-0C10-47D9-AADA-48FA3EB411D6&locId=1