Välj en sida

Receptionist

BDO Syd AB – Malmö

Vill du jobba i en social och varierad roll med många kontaktytor och stort eget ansvar? Är du en skicklig relationsskapare med hög känsla för service? Då måste du söka rollen som receptionist hos oss på BDO i Malmö! Läs vidare nedan och skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande!

Om tjänsten

Rollen som receptionist hos oss är varierad och innefattar många olika uppgifter. Allt ifrån att ta emot kunder och hålla ordning på kontoret till att vara med och koordinera event och aktiviteter. Arbetstempot varierar från att det ena dagen är många möten och uppgifter som snabbt behöver lösas till att det nästa dag kan vara lugnare.

Rollen innefattar även:

 • Hantering av bud och kundmaterial

 • Ordna beställningar så som fika, luncher och kontors- och förbrukningsmaterial

 • Kontakt med ekonomiavdelning angående frågor som inköp, attestering av fakturor och bistå med underlag

 • Posthantering

 • Ansvar för larmsystemetet på kontoret

 • Kontakt med leverantörer

 • Assistera medarbetare med att registrera reseräkningar och utlägg, beställa resor, förbereda möten med mera

Kontoret i Malmö består av 35 konsulter inom områdena revision, redovisning, lön, skatt och rådgivning. Kontoret ligger centralt i Malmö, cirka 2 minuter från centralstationen. Arbetstiderna är måndag till fredag klockan 8–17.

Vi söker dig som

 • Har en avklarad gymnasieutbildning

 • Har tidigare arbetslivserfarenhet inom service

 • Kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift

Det är meriterande om du har någon ekonomierfarenhet sedan tidigare, till exempel om du har läst ekonomi på gymnasiet.

Utöver dessa formella krav ser vi att du som person är strukturerad och van att hålla många bollar i luften samtidigt då rollen innefattar olika typer av uppgifter som du behöver hantera parallellt. Samtidigt behöver du vara flexibel och prestigelös eftersom det kan dyka upp saker som behöver hanteras under dagen. Vi ser även att du är serviceinriktad, engagerad och lyhörd mot såväl våra interna medarbetare som mot våra kunder och leverantörer. Då du är ensam i rollen som receptionist är det viktigt att du trivs med att jobba självständigt och att du vågar ta egna beslut.

Vi erbjuder dig

 • En familjär kultur och trevliga kollegor

 • En varierad roll med stort eget ansvar

 • Möjligheten att själv styra tjänsten mot sådant som du tycker är intressant

 • Ett brett förmånspaket, hälsofrämjande aktiviteter, after work med mera

Hos oss på BDO tror vi på att våra medarbetare själva är med och påverkar sin framtid – om du har viljan och engagemanget kan du nå hur långt du vill!

Om oss
BDO är en heltäckande affärspartner till företag i deras vardag och på sin utvecklingsresa. Vi erbjuder bred och djup kunskap inom affärsrådgivning, revision, skatt och outsourcing av redovisning och lön. Vi finns på ett tjugotal kontor runt om i Sverige och ingår i BDO:s världsomspännande nätverk – en av världens största revisions- och konsultorganisationer med över 91 000 medarbetare i fler än 160 länder, och i Sverige är våra cirka 700 medarbetare grunden till vår utveckling och vår absolut viktigaste tillgång.

Läs mer om BDO som företag här.

Vill du bli en av oss?

Vad kul! Skicka i så fall in ditt CV och personligt brev redan idag då vi jobbar med löpande urval. Vid frågor, hör av dig till ansvarig rekryterare nedan. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

 • Start: 1 september

 • Omfattning: heltid

 • Tjänstgöringsgrad: 80 eller 100 %

 • Anställningsform: provanställning

 • Ort: Malmö

Varmt välkommen med din ansökan!

Här kan du läsa mer om hur vi på BDO behandlar dina personuppgifter.

 

Ansök här: https://se-www.bdo.global/sv-se/karriar/lediga-tjanster-dold/lediga-tjanster?jobid=163510&ref=indeed

 

Vuxenutbildningen söker yrkeslärare inom vård- och omsorg

Eslövs kommun – Eslöv

Som yrkeslärare hjälper du eleverna att utveckla sin yrkeskompetens för att bli anställningsbara inom vård och omsorg. Du undervisar enligt skolverkets vård- och omsorgskurser. Du ingår i ett team av vårdlärare där samverkan mellan yrkeslärare och språklärare är viktigt och där elevernas behov tillgodoses. Samverkan med studie- och yrkesvägledare, yrkeslärare på gymnasiet och handledare på arbetsplatser är en viktig del i ditt arbete.

Kvalifikationer:

Du som söker har utbildning och erfarenhet inom vård och omsorg, gärna från äldreboende och/eller inom LSS. Vi ser gärna att du är legitimerad yrkeslärare inom vård och omsorg eller har påbörjat din utbildning. Vi ser det som meriterande om du är utbildad sjuksköterska och/eller har kompetens inom psykiatri. Vi använder oss utav lärportalen It´s Learning och ser gärna att du har god digital kompetens.

I din roll som lärare är du en viktig och drivande kraft för att, med eleverna i fokus och i samarbete med kollegor, utveckla såväl programmet som yrkesämnet. Vi söker dig som har en god förmåga att planera, dokumentera och följa upp din undervisning. I ditt arbete kommer du möta människor i olika sammanhang, därför är det viktigt att du har ett förtroendeskapande förhållningssätt till alla du möter. För att du ska trivas hos oss ser vi gärna att du uppskattar omväxling och snabbt kan ställa om vid förändringar och ändrade behov. Vidare ser vi gärna att du är bekväm med att ha en ledarroll och är en bra förebild. Du är engagerad, nyskapande och ser allas lika värde i dina kontakter med elever och kollegor.

Välkommen med din ansökan!


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/naringsliv-arbete/jobba-hos-oss/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Antal platser: 2


Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2021-06-15

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=1AE22604-7590-4070-8C5B-0199728978A1&templateid=0

 

Fordonstekniker

Mekka Traffic – Trelleborg

Inom Mekka Traffic-koncernen finns idag cirka 1350 fordon samt 20 moderna och ändamålsenliga serviceverkstäder för koncernens fordonsflotta samt externa kunder. Till vår serviceverkstad i Trelleborg söker vi nu en fordonstekniker med inriktning på tunga fordon.

Arbetsuppgifter

Hos oss får du arbeta med alla typer av fordonstekniska jobb, allt från service till kvalificerad felsökning, diagnos samt reparationer. Du får en varierad arbetssituation, ena dagen jobbar med ett tiotal fordon med enklare skador eller service medan du nästa dag kan ha ett mer avancerat jobb på en buss som kräver mer eftertänksamhet. Mekka Service största kund är dotterbolaget Bergkvarabuss, som utför trafik i området. Att trafiken ska kunna flyta på ett obehindrat sätt är ett viktigt uppdrag och det blir din uppgift att finna snabba och effektiva lösningar där kvalitet och säkerhet är av högsta prioritet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning med fordonsteknisk inriktning eller motsvarande yrkeserfarenhet från fordonsbranschen. Du har vana av att arbeta med tunga fordon och innehar minst ett B-körkort. Meriterande är C- och D körkort liksom kännedom om diagnosverktyg eller annan spetskompetens, exempelvis AC-certifiering. I koncernen använder vi oss främst av svenska, men vi ser gärna att du även har goda kunskaper i engelska.

För att trivas hos oss och i arbetet bör du vara initiativrik, noggrann och flexibel samt att du besitter en god samarbetsförmåga. I ditt dagliga arbete värdesätter du att jobba under eget ansvar och har förmågan att självständigt lösa problem. För att få bästa förutsättningar kommer du utbildas både internt och externt för att lära dig mer om de specifika fordonstyper och modeller som handhas i verkstaden. Provanställning kan komma att tillämpas. Urval sker löpande.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök här: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1710&ProjectId=144775&DepartmentId=18957&MediaId=5&SkipAdvertisement=False

 

Chefsstöd/skolsekreterare till Killebäckskolan

Lunds kommun – Södra Sandby

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Om oss

Killebäckskolan är belägen i natursköna Södra Sandby, strax öster om Lund. Skolan är en 4-9 skola med ca 425 elever. Det finns även en fritidsverksamhet för 10-13 åringar.

Medarbetare på Killebäckskolan är organiserade i arbetslag och kännetecknas som nyfikna, kreativa och engagerade med god elevkontakt. Det är högt i tak, god sammanhållning och ett bra samarbetsklimat på skolan. Killebäckskolan totalrenoverades 2010 och är en välutrustad skola med fina ändamålsenliga lokaler.

Vårt viktigaste gemensamma mål på skolan är att utvecklas så långt som möjligt. Vi lägger därför stor
vikt på kontinuerligt kvalitetsarbete.

Arbetsuppgifter

Vi söker en skolsekreterare för ett vikariat på ett år till Killebäckskolan. Du kommer att arbeta som
chefsstöd åt två skolledare.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat personal-och elevadministration, rekrytering, rehabilitering,
arbetsrätt, vikarieanskaffning, dokumentation, arkivering, fakturahantering. Du är en av skolans
nyckelpersoner med insyn och kunskap om det mesta som händer inom verksamheten och är också
ansiktet utåt.

Arbetet kräver en förmåga till överblick, att kunna arbeta med många arbetsuppgifter parallellt samt hög servicekänsla. Digitala system som du kommer att arbeta i; Lunds kommuns HR-portal, Tieto Education, Raindance, Varbi rekrytering, Skola24 och Unikum.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har en utbildning inom personal och arbetsliv eller någon annan likvärdig utbildning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av administrativt arbete och gärna på en skola.

Eftersom arbetsuppgifterna till största delen är av administrativ karaktär måste du ha stor datavana och trivas med administrativt arbete. Tidigare erfarenhet av våra administrativa system är meriterande. Du behöver kunna hantera varierande arbetsuppgifter i högt tempo och ha en förmåga att prioritera, hålla deadlines och ta ansvar för dina arbetsuppgifter.

Du behöver kunna arbeta självständigt och fatta egna beslut eftersom skolledare inte alltid finns på plats samtidigt som du trivs med att samarbeta med andra. Du förutsätts vara ordningsam och strukturerad, serviceinriktad samt ha ett utpräglat kommunikativt förhållningssätt med förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på ett tydligt och korrekt sätt. Vi önskar att du är en drivande person med förmåga att hitta lösningar på situationer som uppstår.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

För att få arbeta med barn inom skola och förskola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

 

Ansök här: https://lund.varbi.com/se/what:job/jobID:407604/type:job/where:62/apply:1

 

Handyman

TechBuddy AB – Malmö

TaskRunner är en förmedlingsplattform som erbjuder hushållslnära tjänster som möbelmontering, transport, trädgårdshjälp, målning och mycket mer. Vi utför dagligen uppdrag för kunder i Stockholm, Göteborg, Malmö och fler storstäder i Sverige. Nu söker vi fler Runners som kan vara med och dagligen ta uppdrag via vår plattform.
Är du…
Händig och kallas för familjens handyman?
Service minded och social?
Drivs av att hjälpa andra?
Sugen på att själv bestämma över schema och timmar i veckan?

Vi söker dig som är händig, har enkelt för att hitta lösningar och har en bred kompetens inom hantverk. Du gillar att göra roliga hemmaprojekt och har kanske hjälpt familj och vänner med att montera ihop möbler från IKEA eller måla om ett sovrum.

Som en Runner på TaskRunner ser vi gärna att du:
Är självgående och ansvarsfull
Har erfarenhet eller grundläggande förståelse inom möbelmontering, hantverk, bygg, målning eller liknande
Är flytande i svenska, både i tal och skrift
Är över 18 år gammal
Har svenskt körkort, ID-handling eller pass
Är intresserad av att ta uppdrag minst ett par timmar i veckan

Uppdrag kommer in dagligen och ökar i antal i storstäderna, då vi just nu växer i snabb takt.

Våra uppdrag består bland annat av:
Möbelmonteringar.
Transport av möbler, skräp till återvinningen.
Målning samt tapetseringsarbeten.
Hänga upp tv, hyllor mm på väggen.
Bygga altaner, staket mm.
Köksrenoveringar & fasadrenoveringar.
Inget jobb är för litet eller för stort för oss.

Vill du hänga med på vår resa? Då ser vi gärna att du ansöker om att bli Runner hos oss. Du ansöker om att bli en Runner hos oss enkelt direkt via vår smarta app TaskRunner – För Runners.
Ladda ned appen för iPhone: https://apple.co/3bUt4EO
Ladda ned appen för Android: https://bit.ly/3uk1M0Y

Om du vill läsa mer om hur det är att vara Runner kan du besöka oss på https://taskrunner.se/runners/

 

Ansök här: https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/24831355

 

Kundtjänstmedarbetare

Solid Försäkrings AB – Helsingborg

 

Är Solid Försäkring något för dig?

Vi ger dig en arbetsplats där engagemanget är stort och tempot högt. För att bygga en miljö där idéerna kan slå gnistor rekryterar vi nyfikna och drivna människor som vi uppmuntrar med ansvar och stor frihet.

Vi jobbar aktivt med ledarskap, hållbarhet, jämställdhet och med tydliga värderingar som grund vågar vi testa nya vägar som leder till ännu bättre tjänster för våra kunder.

Vad kommer du att arbeta med?

Du erbjuder service av världsklass och säljer våra produkter på inkommande och utgående samtal, underhåller och vårdar befintliga kunder och ser till att kunden får rätt försäkring till rätt premie. Andra arbetsuppgifter som du ansvarar för är att lägga upp nya försäkringar, hjälpa kunden med frågor om inbetalningar /autogiro och besvara kundmail.

Solid är en organisation under ständig förändring, därför behöver vi dig som gillar att arbeta i en snabbrörlig miljö där du säkerställer nöjda kunder och att kundens väntetid i telefon blir kort. Det viktigaste för oss är att kunden ska känna att vi levererat lite mer då kunden lägger på luren!

Vem är du?

Du har minst gymnasiekompetens, har tidigare arbetat med försäljning över telefon eller säljande kundtjänstarbete och/eller på försäkringsbolag. Du behärskar svenska mycket bra i tal och skrift. Har du ytterligare språkkunskaper som Norska eller Danska är det mycket meriterande.

Du är engagerad och modig, har ett visst mått av tävlingsinstinkt och har lätt för att fatta snabba beslut. Du har lätt för att formulera dig i tal och skrift och vara en tydlig kravställare. Samtidigt tror vi att du är nyfiken av dig och har lätt för att samarbeta med andra genom att vara lyhörd och lojal.

Så går rekryteringen till

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Övrig information:
Tillträde: Snarast, enligt överrenskommelse

Anställningsgrad: Heltid, deltid, tim, vikariat

Arbetstider: Kontorstider med flextid

Plats: Helsingborg, fri parkering och kollektivtrafik som stannar precis utanför kontoret

#SF

Resurs Holding (Resurs), som verkar genom dotterbolagen Resurs Bank och Solid Försäkring, är ledande inom retail finance i Norden och erbjuder betallösningar, konsumentlån och nischade försäkringsprodukter. Resurs Bank har sedan starten 1977 etablerat sig som en ledande partner för säljdrivande betal- och lojalitetslösningar för butik och e-handel och därigenom har Resurs byggt en kundbas på cirka 6 miljoner privatkunder i Norden. Resurs Bank har sedan 2001 bankoktroj och står under tillsyn av Finansinspektionen. Resurskoncernen har verksamhet i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Vid utgången av det första kvartalet 2021 uppgick antalet anställda till 702 personer och låneboken till 31,6 miljarder SEK. Resurs är noterat på Nasdaq Stockholm.

 

Ansök här: https://www.resursjobs.com/open-jobs/position/kundtjanstmedarbetare

 

Jobba som sälj- eventpersonal med fast lön

Millbert Event AB – Lund

 

Event och säljbolag

.Vi söker sälj- och eventpersonal på del- och heltid med fast lön i Skåne

För dig som värdesätter service och kvalitet erbjuder vi en deltid/heltidstjänst i Stor Stockholm med fast lön.

Du får jobba med roliga säljuppdrag och events med flexibla arbetstider med några av Sveriges största varumärken?

Millbert Event är ett ledande företag inom event och marknadsföring i Sverige, både mot privatpersoner och mot företag. Våra uppdragsgivare är välkända och etablerade företag med några av världens största varumärken. Vårt uppdrag är att möta kunder och sköta försäljning och marknadsföring ute på publika ytor runt om i Skåne på olika köpcentrum, butiker, gallerior, mässor och events. Även vissa resor kan förekomma till andra städer, vi står självklart för hotell och resekostnader.

Arbetsbeskrivning
Som sälj- och eventpersonal för Millbert Event är du en ambassadör för hela företaget. Arbetet innebär en säljande och informativ roll och sker i en tempofylld och stimulerande miljö med många spännande möten. Vi arbetar i team där engagerade kollegor och ledare ger dig stöd och möjlighet att utvecklas.

Dina egenskaper
Vi som arbetar hos Millbert Event kännetecknas av servicekänsla, framåtanda och stort engagemang. Det tror vi också att du gör. Tidigare erfarenhet av event, kundbemötande och försäljning är inget krav men naturligtvis meriterande. Du måste dock ha drivet och viljan att alltid göra ditt bästa och sätta varje person du träffar i första rummet.

Om detta stämmer på dig så är du helt rätt person hos oss!

Vi erbjuder dig:

 • Goda möjligheter att utvecklas vidare i ett snabbt växande företag.

 • En härlig teamkänsla där vi utöver jobbet hittar på kul aktiviteter tillsammans.

 • Flexibla arbetstider

 • Möjlighet att själv påverka din lön.

Du får en komplett utbildning innan du börjar din anställning.

Tjänsten avser 30-40 tim/vecka med möjlighet att jobba mer. Helgjobb kan förekomma.

Millbert Event har 15 års erfarenhet av event och marknadsföring, och har i nuläget kontor i Malmö, Göteborg Stockholm och Uppsala med intentioner om att öppna nya kontor inom kort. Vi är ett modernt, nytänkande företag som värdesätter duktiga, drivna personer och har som avsikt att fortsätta växa de kommande åren tillsammans med våra utomordentligt duktiga medarbetare.

Lars Millbert, VD
Millbert Event
Tel: 0707660099
Mer information www.millbertevent.se

Ansök här: https://my.careerhub.se/?jobid=118361&source=AMS&showjob=1

 

IT-administratör till Malmös trevligaste arbetsplats!

Gigstep – Malmö

Vill du arbeta i ett härligt gäng där intresset hos många av dina kollegor är just
IT? Där du ingår i ett team som koordinerar ärenden, arbetar med garantier och
försäkringshantering samt enklare felsökning? Boom! Världens chans är här!
Vad kommer dina arbetsuppgifter vara?
Servicedesken löser ständigt IT-relaterade problem, men din roll är mer av administrativ karaktär. Ditt team
ansvarar bland annat för garantirelaterade ärenden från olika kunder. Ni
arbetar som ett lag och ska tillsammans ge era företagskunder bästa möjliga
service. Du har dagligen kontakt med både interna och externa kontaktytor. I
många fall tar du emot felanmälningen från kunden, identifierar vem som äger
frågan och skickar sedan vidare till rätt person inom organisationen. Sedan är
det du som ”äger” ärendet och ser till så att kunden blir uppdaterad
om status. Det gäller att vara duktig på att ha koll på organisationens/kundens
avtal och kommunikationsvägar.

Det är viktigt att du förstår vikten av en bra
kundupplevelse, att du vill ge bra service och att du har en hög administrativ
förmåga. Om du är IT intresserad och har bra baskunskaper så kommer det att
underlätta i ditt dagliga arbete.
Vad har du gjort tidigare?
Du kan tex ha arbetat administrativt eller i en kundtjänst,
varit den IT intresserade butikssäljaren eller varit den andra sökt hjälp av
när de haft administrativa eller IT relaterade utmaningar. Du talar och skriver svenska flytande. Som person är du kommunikativ, serviceinriktad
och tycker om att lösa ärenden. Det något slitna uttrycket ”spindeln i
nätet” är relevant här och du är en person som trivs med att vara den som
har koll på läget. Din datorvana är mycket hög och du trivs i en miljö som är
tempoväxlande.
Som IT-administratör kommer du arbeta i ett riktigt trevligt team. Ni är klipporna som har koll på det mesta. Ni koordinerar ärenden, hjälper kunden och har stenkoll på läget!

Ansök här: https://jobs.gigstep.se/jobs/1193009-it-administrator-till-malmos-trevligaste-arbetsplats

 

Fordonstekniker / Bilmekaniker

Dahlqvists Bil – Ängelholm

Fordonstekniker / Bilmekaniker – Hässleholm och Ängelholm

Beskrivning av huvudsakliga arbetsuppgifter & Personliga kvalifikationskrav:

Vi behöver förstärka med ytterligare en Fordonstekniker / Bilmekaniker i Hässleholm och Ängelholm.

Beskrivning av huvudsakliga arbetsuppgifter & Personliga kvalifikationskrav: Vi behöver ytterligare en fordonstekniker/bilmekaniker som kommer att jobba med felsökning, reparationer och underhåll av Fords personbilar och/eller transportbilar.

Du har en fordonsteknisk utbildning med minst gymnasial utbildning, minst 2 års yrkeserfarenhet, B-körkort och ett stort intresse för bilbranschen precis som vi har. Du ska ha goda kunskaper i svenska och vara van att arbeta i IT miljö. Vana vid felsökning och diagnostisering är meriterande.

Som person är du kvalitetsmedveten, ”serviceminded”, noggrann och strukturerad. Du brinner för yrket och har hela tiden en positiv inställning till jobbet. Att jobba i högt tempo och vara en lagspelare är något du är van vid och gillar.

Du kommer till en toppmodern verkstad, starkt varumärke med gedigen historia samt engagerade kollegor. Stora möjligheter till personlig utveckling, regelbundna utbildningar på befintliga och kommande modeller för att stärka kompetens för att kunna leverera bästa möjliga service till våra kunder.


Tillträde:
Omgående
Anställning: Heltid, tillsvidareanställning
Lön: Enligt överenskommelse

Antar du utmaningen vill vi ha din ansökan snarast då vi tillämpar löpande prövning.

Ansökan bestående av ett personligt brev och CV skickas till Hässleholm e-post: kundservice.hassleholm@dahlqvists.se

Frågor kring tjänsten besvaras av Mikael Stedt (Servicerådgivare) via tel: 0451-74 55 54

Ansökan bestående av ett personligt brev och CV skickas till Ängelholm e-post: kundservice.angelholm@dahlqvists.se

Frågor kring tjänsten besvaras av Peter Sandgren (Servicemarknadschef): 0431-45 89 11


VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök här: https://www.dahlqvists.se/Sida/35/karriar

 

Servispersonal till Pinchos

Pinchos – Kristianstad

Just nu söker vi medarbetare till Servisen
Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö.
Alla ska känna sig välkomna till Pinchos och i Servisen har du därför en mycket viktig roll. Här behöver du vara lyhörd för våra gästers önskemål och få alla att trivas och vilja komma tillbaka. Du kommer få förklara vårt koncept och vår unika app, lära dig
vår meny, hålla rent och fint och såklart ha roligt – både med våra gäster och med dina härliga kollegor. Vi kan erbjuda dig

Ett härligt gäng kollegor

Ett innovativt koncept

En möjlighet att växa och vara med på vår Pinchosresa in i framtiden

Att genom våra gäster få uppleva stunder i livet som är värda att fira!
För att passa bra hos oss tror vi att du

Har lätt för att ta egna initiativ

Är noggrann och effektiv

På ett naturligt sätt ger våra gäster ett varmt bemötande

Sprider positiv energi omkring dig

Trivs med att jobba i ett högt tempo

Gärna har tidigare erfarenhet från restaurang/Servis

Låter det som något för dig? Skynda dig att söka. Tillsammans skapar vi festen!

Ansök här: https://pinchos.teamtailor.com/jobs/1193655-servispersonal-till-pinchos-kristianstad

 

Visningsvärd till Helsingborg
Bjurfors – Helsingborg

Du som läser på mäklarutbildningen har möjlighet att bli en del av vårt karriärprogram Bjurfors Academy, som kompletterar din akademiska utbildning med en gedigen praktisk utbildning inom alla delar av mäklaryrket. Inom Bjurfors Academy skräddarsyr vi tillsammans din praktiska utbildning, så att du kan optimera din studietid och få tillräckligt med erfarenhet för att vara flygfärdig mäklare när du är klar med dina studier.

Inom Bjurfors Academy kan du jobba som Innesäljare på vår kundvårdsavdelning, visningsvärd åt våra mäklare eller i vår eventpool. Du kan även göra praktik och när du börjar närma dig examen kan du söka till vårt uppskattade traineeprogram.
Just nu söker vi efter fler visningsvärdar i Helsingborg som vill hjälpa oss att ge våra kunder den bästa visningsupplevelsen på marknaden.
Du får
Erfarenhet av att arbeta ”ute på fältet”
Generös ersättning
Möjlighet att kombinera med jobb som innesäljare
Förtur till praktikplatser på Bjurfors
Din profil
Du älskar kontakten med människor och har servicekänslan i ryggraden.
Du är självständig, uppmärksam och noggrann.
Du är engagerad och strukturerad.
Du studerar idag till fastighetsmäklare.
Din roll hos Bjurfors Öresundsregionen

Du jobbar tillsammans med fastighetsmäklare på våra visningar och ger våra kunder bästa tänkbara bemötande och service. Du hjälper även till med förberedelser inför och efter visningarna.
Arbetet är främst förlagt till söndagar och vardagskvällar, samt i vissa fall lördagar. Du arbetar mellan 10-20 timmar i månaden.
Låter det intressant? Ansök idag genom att klicka på ”Skicka ansökan”.

Frågor besvaras av:
Sara Persson
Kundvårdsansvarig, Bjurfors Öresundsregionen
Telnr direkt: 040-608 30 30
E-post: sara.a.persson@bjurfors.se

Ansök här: https://karriar.bjurfors.se/jobs/1192746-visningsvard-till-helsingborg