Välj en sida

Nämndsekreterare

Burlövs Kommun

Om arbetsplatsen

Burlövs kommun – den kreativa mötesplatsen för boende, näringsliv, utveckling och kultur.
Här skapar vi värde för våra medborgare i en kommun i tillväxt.

Vill du vara med och bygga det attraktiva, tillgängliga, hållbara och trygga Burlöv?

Kansliavdelningen är en stödfunktion till hela den kommunala organisationen. Avdelningen ansvarar bland annat för kommunens informationsförvaltning, den politiska ärendeprocessen, utredningar, juridisk vägledning, säkerhet och krisberedskap.

Arbetsuppgifter

Vi söker en erfaren nämndsekreterare till kommunens gemensamma nämndskansli. Huvudansvaret för tjänsten är sekreterarskap i utbildnings- och kulturnämnden och dess utskott, men även tjänstgöring i andra nämnder eller beredningsorgan kan förekomma. Arbetet innebär viss tjänstgöring kvällstid.

Tillsammans med övriga nämndsekreterare och nämndsadministratörer på avdelningen, som du har ett nära samarbete med, kommer du att ha en central roll i nämndsprocessen.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att ansvara för berednings- och ärendehanteringsprocessen mellan förvaltning och nämnd och att stödja den politiska organisationen inför, under och efter mötet. Du korrekturläser texter, skriver och kvalitetssäkrar beslutsunderlag till nämnd och samordnar ärenden såsom intern kontroll, delegationsordningar, informationshanteringsplaner, och uppföljning av politiska beslut.

I tjänsten ingår även att delta i projekt och utredningar där din sakkunskap behövs. Tjänsten innebär att du har många kontakter och du kommer i din roll att konsulteras i frågor från politiker, tjänstemän och medborgare i kommunen.

I uppdraget ingår att svara för avdelningens information till de förtroendevalda och utveckling av digitala verktyg i samband med detta. Tillsammans med dina kollegor arbetar du med att utveckla och förbättra våra arbetssätt och bidrar till att säkerställa att den politiska gången följs i enlighet med gällande lagar och fastställda styrdokument.

Kvalifikationer

Formella kvalifikationer:

 • Relevant akademisk utbildning med inriktning statsvetenskap eller juridik, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
 • Goda kunskaper i kommunallagen, förvaltningslagen och offentlighets- och sekretesslagen
 • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i offentlig förvaltning

Personliga egenskaper

 • Väl utvecklad kommunikativ förmåga på svenska, såväl i tal som i skrift
 • Förmåga att arbeta självständigt och strukturerat, och att planera, organisera och prioritera det egna arbetet
 • Förmåga att anpassa sig efter ändrade omständigheter
 • Gott omdöme och hög integritet
 • Samarbetsförmåga och ett lösningsfokuserat synsätt

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Urval kommer att ske löpande.

 

Ansökan

Ansök senast: 2021-02-15

Referensnummer: A1001762

 

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/AssignmentView.aspx?GuidExtSoftware=9192a28a-8cdc-411a-b22c-f35d938e5dab&guid=27722FE6-7986-4A22-988B-58FF570F5BBF&locId=1

 

 

Starta det nya året med oss på Sector Alarm

Sector Alarm – Malmö

Är det dags för en ny utmaning 2021?

Sector Alarm letar efter nya stjärnor som vill växa och komma framåt i karriären. Har du viljan så har vi verktygen till att göra dig till en riktigt duktig säljare. Var med och ta dig an livet som fältsäljare hos oss och bli en del av vårt team i Malmö.

Rollen innebär i huvudsak försäljning men även service, rådgivning och möten med nya människor. Vi ser gärna att du som person sprider en härlig energi samt är social och utåtriktad. Vår säljchef är dagligen med på kundmöten för att stötta, peppa och följa din utveckling hos oss. Du kommer därför ha ett nära samarbete med både vår säljchef och vårt befintliga team.

Gillar du att sova ut på morgonen så kommer du att trivas bra med våra arbetstider! För att möta våra kunder på bästa sätt så jobbar vi från 13:00 – till ca 22:00 och är lediga på fredagar och lördagar.

Vi söker dig som brinner för försäljning och som drivs av att utmana dig själv. Som person sprider du härlig energi samt är social och utåtriktad. Vi ställer inga krav på att du ska ha jobbat med försäljning tidigare, utan vi ser till din personlighet och inställning. I kombination med din rätta inställning och vår upplärning samt utbildning kommer du att utvecklas och få erfarenhet för livet!

Det vi kräver utav dig

 • Du är prickfri i polisens belastningsregister.
 • Du klarar av det svenska språket i både tal och skrift
 • Du kan arbeta heltid

Urval

Urval och intervjuer för tjänsten sker löpande efter årsskiftet så ansök redan idag för din chans till att bli en del av ett framgångsrikt säljteam!

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Daniel Sumberaz på 073-375 71 63.

Sista ansökningsdagen är 7e februari

Jobbtyp: Heltid, Fast

Schema:

 • Dag
 • Kväll

Språk:

 • Svenska (Krav)

 

Ansök här: https://www.sectoralarm.se/jobb/forsaljning/form/?gh_src=62febedb2

 

 

Lokförare timanställning

SJ ÖresundHässleholm

SJ Öresund tog i december 2020 över driften samt underhållet av Öresundståg och vi behöver nu fler som vill vara med från början och skapa SJ Öresund med oss.

Trivs du i att arbeta i en rörlig miljö och ha ansvaret för att ta våra kunder mellan sina resmål. Vill du också tillhöra en verksamhet som tar ansvaret för vår miljö? Som lokförare på SJÖ arbetar du ombord på våra tåg och ser till så våra resenärer känner sig trygga och når sina destinationer.

Tjänsten

Nu söker vi ett antal personer som vill arbeta extra timmar hos oss på SJ Öresund. Som lokförare är din huvudsakliga uppgift att sätta säkerheten först när du axlar rollen som förare för att ta Öresundstågen och dess resenärer runt om i södra Sverige. I rollen ingår att vara väl förbered inför varje tur, genom att hålla sig uppdaterad i våra olika kanaler så som intranät, ordertavla och mail. Vidare ska du arbeta proaktivt genom att uppmärksamma och hantera samt rapportera avvikelser, detta gäller såväl på fordonet, arbetsmiljön och säkerheten. I tjänsten ingår även att agera gulväst vid eventuella störningar då det inte finns behov av att tåg framförs.

Vår verksamhet är öppen alla dagar om året, det innebär att arbetet som Lokförare inkluderar helgarbete såväl som tidiga morgnar och nätter samt övernattning på annan ort.

Tjänsten är en timanställning

Din profil

Vi ser att du som söker har en gymnasieutbildning eller motsvarande. Vidare är kravet att du har en godkänd lokförarexamen och ett giltigt lokförarbevis. Som person är du bland annat säkerhetsmedveten, ansvarstagande, jobbar proaktivt och är lösningsorienterad. Du har förmågan att på ett tryggt och självständigt tillvägagångssätt fatta egna beslut. Lokföraryrket stället höga krav på din stresstålighet. Du är oftast ensam i hytten men det krävs ändå att kunna samarbeta på ett föredömligt sätt med våra tågvärdar, dryftningen m.m. för att tillsammans ge kunden en trygg och behaglig resa.

Vidare ser vi även att du uttrycker dig obehindrat på svenska och kan kommunicera väl på engelska samt har en förståelse för det danska språket. Då arbetstiderna går utanför kommunaltrafiken behöver du på ett obehindrat sätt kunna ta dig till arbetet alla tider på dygnet.

Vi erbjuder

Som anställd på SJ Öresund kommer du få vara med om en spännande framtid. För att du ska ha en attraktiv anställning och rätt förutsättningar i din roll kommer du bland annat få del av löpande kompetensutveckling, SJs erbjudande via Förmånståget, friskvårdsbidrag och hälsosatsningar, volontärsuppdrag på arbetstid och förmånligt privat resande.

SJ Öresunds arbetsplats ska präglas av pålitlighet, omtänksamhet och framåtanda. Vi är en viktig del för att Sveriges klimatmål ska uppnås och vi är stolta över att vara med och bidra till ett hållbart samhälle.

Vi erbjuder även den företagsspecifika utbildningen till sökande som saknar denna efter avslutad YH-examen.

Särskilda krav

SJ utför bakgrundskontroller (genom tredjepartsföretag) och tar kreditupplysning som ett obligatoriskt moment om man går vidare i rekryteringsprocessen. SJ Öresund tillämpar också, i enlighet med Transportstyrelsens riktlinjer, slumpmässiga alkohol- och drogtester. Du kommer även få genomgå en hälsoundersökning. Du ska vara drogfri, ha god syn och färgseende, god hörsel samt i övrigt uppfylla krav enligt Transportstyrelsens regler om hälsoundersökningar och hälsotillstånd (TSD Drift 2015/995). Vill du läsa mer om hälsokrav så finns det här: https://www.transportstyrelsen.se/sv/jarnvag/till-dig-i-branschen/trafikmedicin/halsokrav-for-lokforare/

Om urvalsprocessen

Vi kommer att arbeta med digitala intervjuer genom telefon eller videointervjuer. Om du kvalificerar dig vidare i urvalet ingår följande steg: intervjuer med HR samt representant från SJ Öresund, tester i viss mån, hälsoundersökning, bakgrundskontroller och referenstagning.

Kontaktperson för tjänsten

Mikaela Fönss

0700029850

Mikaela.fonns@sj.se

Din ansökan

Låter det här intressant? Sök så fort som möjligt då vi kommer arbeta med löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. I din ansökan ber vi dig inkludera CV och personligt brev där du förklarar varför du borde bli en del av SJ Öresund. På grund av GDPR godtar vi EJ några ansökningar som inkommer på annat sätt än via den här annonsen.

Varmt välkommen med din ansökan om du vill vara med på vår resa!

 

Hässleholm

SJ Öresund

 

Ansök här: http://www.jarnvagsjobb.se/lediga-jobb/sj_ab-lokforare_timanstallning/

 

 

Förare till teleskoplastare

Lambertsson Kran ABHelsingborg

Förare sökes till runtomsvängande teleskoplastare.

Nu söker vi förare till Runtomsvängande teleskoplastare Manitou 2150 till Bärarelaget/Ralling med utgångsort Helsingborg.

Om tjänsten

Som maskinförare hos oss på Bärarelaget/Ralling är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att lasta, lossa och hantera olika sorters gods. I arbetet ingår även viss översyn och lättare underhåll av din maskin. En stor del av arbetet utförs ute hos våra kunder inom bygg, anläggning och industri.

Kvalifikationer

 • Erfarenhet av runtomsvängande teleskoplastare
 • Yrkesbevis

Personliga egenskaper

Vi söker dig som trivs med att ta egna initiativ och har förmåga att arbeta självständigt. Arbetet som maskinförare ställer även höga krav på flexibilitet, koncentration, kundkänsla och koordinationsförmåga.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi kan dock komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag, så sök redan idag!

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan 2021-02-16

Ansök här: https://peabmarin.se/jobba-hos-oss/lediga-tjanster/lediga-tjanster-inom-peabkoncernen/ledig-tjanst/2636875/