Välj en sida

 

Evidensia Djursjukvård – Höllviken

 

Välkommen till Evidensia Höllviken

Evidensia Djurkliniken i Höllviken är en välutrustad klinik med operation, röntgen, tandvård inkl. dentalröntgen, laboratorium, ultraljud och en stor butik.

Vi är ett underbart team som värderar glädje och respekt på arbetsplatsen!

Vi söker leg djursjukskötare eller djurvårdare på utökad nivå som har D9 utbildning och erfarenhet som gillar nya utmaningar och vill utvecklas i sin yrkesroll. Vi söker dig som önskar arbeta på en härlig djurklinik med närhet till djuren och våra kunder

Personliga egenskaper såsom positiv attityd, nyskapande, driven och service är viktigt för oss!

Du som söker är stresstålig och kan arbeta såväl självständigt som i team. Du ska gilla att utveckla din arbetsplats.

Merit är att du kan jobba i butiken och även ta hand om våra kunder i butik.

Kunskap om röntgen, blodprovstagning, kostrådgivning etc är ett måste. Kvällstjänstgöring kan förekomma.

För mer information om tjänsten kontakta klinikchef Helena Lund på helena.lund@evidensia.se eller 0739-093290
Tjänsten är ett vikariat för en föräldraledighet med 80-100% tjänstgöring och tillträde 17/8-20. Vikariat gäller minst ett år

 

Vad erbjuder vi?

Evidensia Djurkliniken Höllviken tar varje år emot över 9000 patienter och har en fullutrustad klinik som är under ständig utveckling och som vi vill expandera.

Kliniken befinner sig i en utvecklingsfas där du kommer att vara viktigt för framtiden. Du kommer att få arbeta i nya lokaler och vi satsar mycket på kompetensutveckling.

Vilka är vi? Kliniken består av medarbetare som enas kring en gemensam vision om att i en lugn, modern miljö lära känna våra patienter och följa dem på deras resa genom livet. Vi utvecklar ständigt våra kompetenser genom kurser, kongresser och auskultation. Våra poliklinikrum, tand- och operationssalar är moderna och möter våra högt ställda krav på teknik, funktionalitet och ergonomi. Det veterinärmedicinska teamet erbjuder ett gott och engagerande samarbete med högt i tak och vänskaplig inställning.

Då är du välkommen med en ansökan.

Vi kommer att hantera ansökningarna löpande dock senast den 31/5-20

Vikariatet kan tillsättas innan sista ansökningsdatumet.
Välkommen att dela en spännande framtid med oss på Evidensia Djurkliniken Höllviken!

 

Ansök här: https://jobb.evidensia.se/jobs/873594-djurvardare-niva-3-leg-djursjukskotare

 

 

Säljare till event med egna butiker Lund

 

Personal Best – Lund

 

Hej där!
Vill du blanda butiksförsäljning med uppsökande sälj? Vill du bli riktigt duktig och bestämma din egen lön? Har du kanske vad som krävs för att axla rollen som teamleader?

Om du vill utvecklas varje dag och ta dig ur ekorrhjulet – kom till oss på Personal Best och ta steget uppåt i karriären.
Vi lär dig hantverket försäljning!

Tänk dig ett jobb som säljare där du har obegränsad tillgång till varma kunder och där du har friheten att inleda försäljning med vem du vill.
På Personal Best får du alla verktygen och den vetenskapligt beprövade säljtekniken till att bli en säljare i toppklass. Med drivna och positiva kollegor så har du tryggheten och lagkänslan som ger dig alla förutsättningar som krävs för att du ska uppnå dina mål.

 

Vad kan vi erbjuda dig?

En produkt som du kan stå bakom till 100%
Daglig säljträning och regelbundna seminarium
En belönande provisionsmodell utan tak
Beprövad säljteknik baserad på senaste forskningen
En positiv och energifylld kultur – vi är ett team!

Vad ska du göra?

Tjänsten går ut på att förmedla vårt erbjudande till kunder som besöker din unika butik, vi jobbar alltså face2face. Vi på Personal Best lägger störst fokus på kundnöjdhet och kvalité, därför söker vi personer som brinner för kundservice och försäljning. Det bästa med vårt erbjudande är att vi ger kunden ett presentkort på 500 kr att handla för direkt. Du får upp intresset väldigt snabbt och du kommer dagligen ha många roliga och spännande möten t.ex sälja på kändisar! Om du gillar frihet under ansvar; vill lära dig försäljning på riktigt och samtidigt tjäna bra pengar- då har du kommit rätt.

Vad gör vi?

Personal Best är arbetsplatsen för dig som alltid strävar efter att bli lite bättre, varje dag. Vi ser oss själva snarare som ett idrottslag än en familj, vi stöttar varandra samtidigt som vi håller varandra till en högre standard.

Vårt främsta mål är att alla i vår omgivning, kunder som anställda, ska känna att försäljningen vi gör och beteendet vi har, är på absolut högsta nivå.

Dessutom, om du är lika besatt som vi är när det kommer till egen utveckling, coachning och att hjälpa andra uppnå sina mål- då finns det gott om platser för dig som är driven att kliva upp och bli chef i stort sett direkt.
Just nu lanserar vi flera butiker i hela landet.
Ansök idag, med eller utan CV.

 

Ansök här: https://personalbest.teamtailor.com/jobs/873572-saljare-till-event-med-egna-butiker-lund