Välj en sida

Avarn Security söker väktare, sommarvikarier till Nordvästra Skåne

 

Tjänsteställe: Nordvästra Skåne, Helsingborg med omnejd

Arbetstider: Varierande

Varaktighet: Sommarvikariat med goda möjligheter till förlängning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kvalifikationer: Vi söker säkerhetsmedvetna, sociala, empatiska och positiva personer med en inre trygghet och en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till. Väktare arbetar i många olika miljöer med väldigt varierande arbetsuppgifter – vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och som har ett tydligt serviceinriktat engagemang. Vi ser också gärna att du har en förmåga att arbeta självständigt lika naturligt som tillsammans med andra. Våra värderingar är viktiga för oss och vi är övertygade om att vi med ansvar, omtanke och samarbete skapar en arbetsmiljö där vi alla trivs och ständigt utvecklas

Våra allmänna krav är att du som söker ska ha:

 • fyllt 18 år och vara ostraffad

 • drogfri

 • gymnasiekompetens

 • god svenska i tal och skrift

 • god hälsa och fysik

 • ordnad ekonomi

 • körkort vid rondbevakning

Väktarutbildning är meriterande. Andra meriterande kvalifikationer är erfarenhet av arbete i bevakningsbranschen, visst tekniskt kunnande, ytterligare språkkunskaper utöver svenska och engelska samt tidigare erfarenhet av arbete i publika miljöer.

Har du ingen utbildning men rätt profil för Avarn så erbjuder vi dig utbildning.

Varmt välkommen in med din ansökan! Urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt – dock senast 2020-05-09 , sök tjänsten via vår hemsida- ej via mejl.
Tester kommer att tillämpas i rekryteringsprocessen

 

Urval av kandidater kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I005/1005/job?site=10&lang=SE&validator=1fdd6014c278efcdfe816cb297c6c6f4&ref=https%3A%2F%2Fwww.avarnsecurity.se%2Fkarriar%2F&job_id=2580&jobboard=Indeed&c=organic

 

ATCC MALMÖ SÖKER FLIGHT DATA OPERATOR

 

Luftfartsverket – Malmö Airport

 

Din roll
I befattningen som Flight Data Operator svarar du med att förse det operativa flygledningssystemet TopSky med korrekt och aktuell färdplansinformation, vara färdplansspecialist och spindeln i nätet i den operativa verksamheten. Till din hjälp i arbetet har du modern IT teknik. Det kan även tillkomma andra arbetsuppgifter som till exempel att tjänstgöra i utbildningssimulatorn för flygledare.

Arbetet innebär treskiftstjänstgöring, årets alla dagar.

Din profil
Vi söker dig som har:

 • grundläggande högskolebehörighet

 • mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

 • god syn (synskärpa 1,0 med korrigering), normal hörsel (eventuellt med hjälpmedel) och normalt färgseende

 • god kunskap och erfarenhet av Officepaketet

Du ingår i en arbetsgrupp med ny sammansättning varje dag, där ni är beroende av varandra för att lösa uppgifterna. Du har god samarbetsförmåga och tar ansvar för en god arbetsmiljö. Du arbetar också stundtals ensam och självständigt och behöver ha en god beslutsförmåga.

Arbetstempot varierar och stundtals är arbetsbelastningen hög, vilket kräver en mycket god förmåga att prioritera bland arbetsuppgifterna. För att klara av arbetet på bästa sätt bör du vara stresstålig, lösningsorienterad och flexibel.

Verksamheten är regelstyrd och kräver att du följer föreskrifter och gällande bestämmelser. Du är analytisk och noggrann.

Tidigare erfarenhet av operativt arbete från flygverksamhet, ledningscentral eller annan verksamhet som bedöms likvärdig är meriterande.

Du kommer att genomgå urvalstest och kan därefter komma att väljas ut för intervju. I det slutgiltiga urvalet läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper och meriter, samt att du har förståelse för och kommer att agera utifrån LFV värderingar.

Tjänsten kan komma att kräva att du är svensk medborgare. Du kommer att bli föremål för säkerhetsprövning och krigsplacering. LFV tillämpar drogtest.

Anställning
Anställningen som FDO inleds med en utbildning och en tidsbegränsad anställning. Efter godkänd utbildning blir du tillsvidareanställd på ATCC Malmö.

Utbildningen till FDO inleds med grundutbildning, Basic ATS, förlagd till flygtrafikledningsskolan Entry Point North vid Malmö Airport, Sturup. Därefter tar specialistutbildningen vid, varvad teoretisk och praktisk utbildning under ca 7 månader. Denna del av utbildningen genomförs på ATCC Malmö, Sturup.

För mer information är du välkommen att kontakta
Gruppchef Camilla Neckmar Kristensson, 0733-12 15 83, camilla.neckmar@lfv.se

Fackliga frågor besvaras av
Leena Andersson, ST flygledning inom LFV, leena.andersson@lfv.se

För mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta
Sofie Kihlström, HR Business partner, 0721-452872

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan, innehållande CV och personligt brev, senast den 14 maj 2021.
Visst urvalsarbete kan komma att påbörjas innan ansökningstidens slut.

Ansök här: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=217&ProjectId=190050&DepartmentId=11045&MediaId=3567&SkipAdvertisement=False

 

Säljare Malmö

Sector Alarm – Malmö

 

Snart är sommaren här och vi på Sector Alarm söker en ny stjärna på försäljning! Ansök enkelt redan idag via mobilen eller datorn.

Är du redo att anta en ny utmaning, där ingen dag är den andra lik, tillsammans med ett härligt team i Malmö? Vi vill nu uttöka vårt team med ytterligare en energifull säljare på heltid för att komplettera vårt redan befintliga team. Är du den vi söker?

I denna rekryteringsprocess lägger vi framför allt fokus på dina personliga egenskaper och vi värderar din motivation samt inställning till att bli bättre! Du trivs med att arbeta i en social miljö, där möten med kunder och samarbete med kollegor är en naturlig del av din vardag. Eftersom tjänsten är mycket social och då du kommer arbeta med kontraktsskrivning är det viktigt att du är flytande i svenska i både tal och skrift.

Dina arbetsuppgifter

Rollen som säljare innebär att du är ansvarig för vår nykundsförsäljning. Du kommer att jobba med försäljning, service, rådgivning och kontraktsskrivning. Du ansvarar från första kontakten med kund, boka möte, för att sedan genomföra kundbesök där du tillsammans med kunden går igenom våra tjänster och produkter samt deras specifika behov och intressen.

Krav

 • Du är flytande i svenska i både tal och skrift.

 • Du kan arbeta heltid, dvs 40h/vecka.

 • Du kan arbeta mellan 14:00-22:00

 • Du är prickfri i polisens belastningsregister.

Sector Alarm är 2021 utsett till årets karriärföretag – för sjätte året i rad! Många av våra säljare gör raketkarriär inom företaget och vi har en av Sveriges främsta och mest meriterande säljskolor, Sector Way Academy. Satsar du på oss, satsar vi på dig!

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande. Vi arbetar med en fördomsfri rekryteringsprocess där vi som första steg kontaktar samtliga kandidater via en kortare telefonavstämning. Ha därför telefonen redo!

Jobbtyp: Heltid, Fast

Schema:

 • Dag

 • Kväll

Arbeta på distans:

 • Nej

Försiktighetsåtgärder med anledning av covid-19:

 • Riktlinjer för social distansering finns

 

Ansök här: https://www.sectoralarm.se/jobb/forsaljning/form/?gh_src=62febedb2

 

 

Grundskollärare i Spanska/Engelska till Dalslundskolan 7-9

Burlövs kommun – Burlöv

Om arbetsplatsen

Burlöv är en spännande kommun i tillväxtregionen mellan Malmö och Lund. Vi har en nära organisationskultur som möjliggör och betonar samarbete, innovation och ett hållbart arbetsliv. Tillsammans utvecklar vi verksamheten och skapar värde för våra medborgare.

Vill du vara med och bygga det attraktiva, tillgängliga, hållbara och trygga Burlöv?

I Burlövs kommun arbetar vi alla utifrån en värdegrund där vi ger ett gott bemötande till varandra och de personer som vi möter i vårt arbete. Vi möter varandra på ett likvärdigt sätt som präglas av respekt, vänlighet och förståelse för varandras olikheter. Vi ger en god service till våra medborgare på ett professionellt sätt, där dialogen lägger grunden till förbättringar i våra verksamheter och vårt arbete.

Vårt uppdrag är att ge service till kommunens invånare och göra det med hög kvalitet.
Burlövs kommun skolor har klättrat i SKL:s rankning 120 platser som en följd av ett medvetet kvalitetsarbete.

Åkarp är ett litet samhälle med närhet till Malmö och Lund samt Alnarps inspirerande naturmiljö. Åkarp har goda kommunikationer med buss och tåg. Skolan har ett centralt läge med 3 min promenadväg från Åkarps station.
Åkarp har 5 skolor fördelade på 4 skolenheter från f-9. Fokus i tjänsten ligger på Dalslund 7-9.

Du tror på samarbete och på att kollegialt bidra till både din egen och dina kollegors utveckling. Du utgår från ett grundligt arbete på vetenskaplig grund och utifrån beprövad erfarenhet. Du är övertygad om att alla barn och elever kan lyckas och att du är en mycket viktig del i det. Du inser vikten av en rik och bred undervisning/verksamhet och stimuleras av detektivarbetet att leta efter metoder för varje barns lärande.

Dalslund 7-9 ERBJUDER:


Verksamhet i en kommun med spännande satsningar på skolutveckling och stora möjligheter till utveckling i den egna yrkesrollen
Trygg och stimulerande arbetsmiljö

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en positiv, engagerad lärare som vill vara med och driva vår pedagogiska utveckling framåt och som ser möjligheter även när något är svårt. I vårt utvecklingsarbete fokuserar vi på elevaktiva och formativa arbetssätt, samt på reflekterande lärande. Störst fokus har vi haft på elevaktiva arbetssätt med hjälp av kooperativa lärstrukturer. Vi tror att du har lätt att skapa relationer med andra och att du gillar att arbeta tillsammans i team och att inspirera och bli inspirerad av dina kollegor i arbetslaget.

Du tycker om att arbeta nära eleverna och ett aktivt mentorskap är viktigt för dig. Som mentor stimulerar du elevernas nyfikenhet och utveckling mot trygga, ansvarskännande individer och arbetar aktivt med att förebygga mobbing och kränkande behandling. Som stöd i detta arbete har du skolans likabehandlingsgrupp.

Att använda digitala verktyg är en självklar del av din lärargärning och du strävar efter att utveckla din egen och framför allt elevernas digitala kompetens i er vardag. Då både du och eleverna har personliga digitala verktyg, och det finns en projektor i varje klassrum, finns möjligheterna att använda en modern pedagogik där tekniken stödjer elevernas lärande.

Under höstterminen kommer vi inleda ett skolutvecklingsarbete som är gemensamt för alla skolor i Burlöv. Burlöv bygger utmärkt undervisning är namnet på vårt arbete och vi ska arbeta med kollegialt lärande för att utveckla undervisningen i klassrummet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad grundskollärare med ämnesbehörighet i spanska och engelska. Vi behöver dig som är beredd att satsa helhjärtat på barnen/eleverna och är flexibel och lyhörd för både barn och föräldrar. Du bör kunna använda ett lösningsfokuserat arbetssätt och ha förmåga att locka fram elevernas och föräldrarnas tillit.
Den psykosociala arbetsmiljön skall bygga på öppenhet, samarbete och nyfikenhet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

2021-08-11

Ansökan

Ansök senast: 2021-05-23

Referensnummer: A1025112

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/AssignmentView.aspx?GuidExtSoftware=9192a28a-8cdc-411a-b22c-f35d938e5dab&guid=04E47639-6184-4366-BA2E-4A7CF5DA55D4&locId=1

 

Vikarier sökes till Svarte Särskilda Boende

Ystads kommun – Ystad

Vikarier sökes till Svarte Särskilda Boende

Om arbetsplatsen

Svarte särskilda boende är beläget i Svarte ca en mil väster om Ystad. Boendet har inriktning mot personer som har demens. Boendet har 28 lägenheter och de gemensamma uteplatserna används ofta till både att sola, dricka kaffe eller grilla på. Landskapet i Svarte är en naturskön miljö med fina promenadstråk.

Arbetsuppgifter

Svarte särskilda boende söker nu två vikarier till längre tidsbegränsade anställningar, varav en på natten och en på dagen. Dagstjänsten är på 100 % och sträcker sig från maj till augusti, önskas lägre tjänstgöring finns denna möjligheten. Nattjänsten är kring 65% och sträcker sig från juni till september. Det finns chans för förlängning på både tjänsterna. Som medarbetare i Ystads kommun arbetar du enligt socialtjänstlagen med att bevara och utveckla brukarens egna resurser utifrån ett salutogent synsätt. De biståndsbedömda insatserna består av personlig omvårdnad, städ, måltidsinsatser, ledsagning etc. samt HSL-delegerade arbetsuppgifter så som läkemedelshandräckning. Du ska bidra till att skapa en trivsam atmosfär för brukarna.

Tunga lyft kan förekomma. Ensamarbete förekommer.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet, och meriterande om du har erfarenhet av demensvård. Är du dessutom utbildad undersköterska ses detta som positivt.

Du ska ha en professionell inställning, vara lyhörd, ansvarstagande och serviceinriktad. Du har lätt för kommunicera och samarbeta samt ser utveckling och nya förutsättningar som en positiv utmaning. Du behärskar svenska språket väl både i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Övrigt

Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare. Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet.

Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid.

All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

 

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum: 2021-05-10

Referensnummer: 21-121

Anställningsvillkor

Tjänsteort: Ystad

Antal tjänster: 2

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

100%

Tillträde: 2021-06-01

Tillträde i maj respektive juni.

Arbetstid: Schema

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Erfarenhet av vårdyrket, inte krav på utbildning.

Lön & förmåner

Lön: Månadslön

 

Kontaktpersoner

Lotta Larsson

Enhetschef Svarte särskilda boende

0411-57 81 00

Facklig företrädare

Kommunal

0411- 57 76 07

sydost.ystad.skane@kommunal.se

Ansök här: https://www.ystad.se/jobb/?guidAssignment=ed7653d5-1e32-4284-a240-41b2cd788847

 

Lastbilsmekaniker Teamleader kvällsskift Trucks Veho Bil Sverige AB-Malmö

Veho Bil Sverige AB – Malmö

Du kommer att arbeta med


På vår nybyggda anläggning i Malmö får du arbeta med Mercedes-Benz fantastiska produkter som ständigt utvecklas med den modernaste tekniken. Du kommer att tillsammans med dina kollegor få möjligheten vara med och starta upp en ny verksamhet för Veho Bil inom lastbilssegmentet i Malmö.
Du kommer att i din roll som teamleader på kvällsskiftet ansvara för det operativa arbetet på verkstaden, coacha och stötta mekanikerna, kundkommunikation och verkstadsadministration. Dina arbetsuppgifter innefattar även service och reparationer av Mercedes-Benz lastbilar.


Vem du är


Du jobbar eller har jobbat som buss- eller lastbilsmekaniker och vill ta nästa steg i din karriär för att utvecklas i en mer ledande befattning. Vi vill att du som söker denna tjänst har fordonsteknisk utbildning och dokumenterad erfarenhet av mekanikeryrket som lastbil eller bussmekaniker. Erfarenhet från Mercedes-Benz är mycket meriterande. Du innehar C-körkort.

Då vi har stort fokus på nöjda kunder är det viktigt att du är serviceinriktad, social och positiv. Dessa egenskaper visar du också självklart gentemot dina kollegor på jobbet då du bidrar med god stämning och prestigelöshet som genererar den speciella teamkänslan och yrkesstoltheten som finns hos oss inom Veho Bil.


Vi erbjuder dig


Veho Bil erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i ett flexibelt, ödmjukt team som kännetecknas av familjär stämning där vi alla hjälper varandra och accepterar varandras olikheter. Vi har ett stort engagemang och mycket arbetsglädje och din kompetens kommer att göra skillnad. Om du är en person med ansvarstagande och egen drivkraft finns stora möjligheter till utveckling.
Vi tycker det är viktigt att du trivs hos oss

Därför investerar vi kontinuerligt i kompetenshöjande utbildningar för våra medarbetare. Förutom kompetensutveckling erbjuder vi förmåne

r såsom friskvårdsbidrag och olika former av rabatter vid köp av bil med mera.
Vi har också ett samarbete med Great Place To Workdär vi jobbar med olika aktiviteter och ett förbättringsarbete för att nå målet att bli en av Sveriges bästa arbetsplatser.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök här: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationForm.aspx?cid=1845&departmentId=18956&ProjectId=143634&MediaId=4614

 

Servitör / Servitris

Bishop Scandinavia AB – Hässleholm

Vi söker nu en utåtriktad person med flerårig erfarenhet av bar-/servisarbete.

För att lyckas som servitör/servitris inom The Bishops Arms krävs stort intresse inom Öl, mat, dryck i allmänhet och en stor passion för service.
Du bör vara stresstålig och kunna ta initiativ för att lösa de utmaningar som kan uppstå under arbetstid och bör ha erfarenhet av att läsa av olika gästers behov. Arbetstiderna är framförallt kvällar och helger då vi inte har någon verksamhet under dagtid.
Utöver ordinarie servisarbete ansvarar du som servitör/servitris för att kassa- och alkoholhantering följs enligt gällande rutin och regelverk.

Vi har flera behov av personal 1 på 50% samt någon på kvällar och helger.

Ansök här: https://bishopsarms.teamtailor.com/jobs/914249-servitor-servitris?promotion=230463-arbetsformedlingen