Välj en sida

Sommarpersonal till Åstorp

 

Systembolaget Åstorp

 

Vill du jobba hos oss i sommar? Vi söker dig som gillar att möta människor och brinner för service!
Till butiken i Åstorp söker vi en försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Anställningen sträcker sig över sommarmånaderna och du kommer att ha en viktig roll hos oss. Tjänsten är på ca 28 timmar i veckan.

 

Om arbetet

Som försäljare är du Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassan eller på lagret, samt plocka upp varor i butiken. Stark teamkänsla, högt tempo och trevliga möten kännetecknar arbetet.

Vi möter många olika människor i butikerna, vårt mål är att spegla samhället, så alla är välkomna att söka arbete hos oss! Talar du något annat språk än svenska är det en tillgång.

Observera att för att arbeta hos oss behöver du vara 20 år eller äldre.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Alla nyanställd får till exempel en introduktionsdag som genomförs i det område butiken tillhör.

 

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Johnny Sörensen, butikschef, på telefonnummer: 042-553 03

 

Ansökan

Vid intresse är du välkommen att registrera din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 22:e april Vi behandlar ansökningar löpande, och butiken kan komma att avsluta sin annonsering tidigare. Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev.

I vårt arbete med att välja vilka som går vidare använder vi olika automatiska steg, med frågor som ska besvaras. Det är viktigt att du svarar på de frågeformulär som du får skickat till dig, annars kommer du inte vidare i processen.

 

Ansök här: https://www.omsystembolaget.se/jobba-hos-oss/soka-jobb/lediga-jobb/sommarpersonal-till-astorp-1284

 

Administratör inom kundsupport för start omgående

PerformIQ – Landskrona

 

Tjänstebeskrivning

Har du en administrativ ådra och drivs av att arbeta med kvalitet och struktur? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som administratör.

PerformIQ söker för kunds räkning en administratör för arbete inom kundsupport. Tjänsten som administratör innebär att du arbetar med enklare administrativa arbetsuppgifter i ett team med högt arbetstempo som präglas av samarbete och teamkänsla. Vår kund har nyligen bytt affärssystem och behöver således hjälp med administrativa uppgifter så som att överföra data mellan dessa system för att underlätta arbetet för de övriga i teamet. Vi ser att du är en person som har arbetat med administrativa arbetsuppgifter sedan tidigare och är tillgänglig för start omgående.

I rollen som administratör är vanliga arbetsuppgifter till exempel att:

Migrera orderinformation mellan affärssystem
Administrera orderbekräftelser
Hantera fakturor
Supportera via mejl samt i vissa fall även via telefon
Agera stöd kring information och underlag, så som sammanställning av rapporter
Krav på person
Vi söker dig som har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter, har en bra samarbetsförmåga och ett intresse för administrativa arbetsuppgifter.

För att lyckas i rollen som administratör krävs vidare att du:

Har tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter
Behärskar svenska engelska i tal och skrift då koncernspråket är Engelska
Är ansvarsfull och strukturerad
Är driven och har en god initiativförmåga
Det är meriterande om du har erfarenhet av fakturahantering samt arbete i affärssystemet Oracle sedan tidigare.
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som administratör. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

 

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Heltid, 1-2 månader, möjlighet till förlängning
Arbetstid: 8.00 – 17.00
Plats: Landskrona

Sökord: administration, orderhantering, fakturering, Oracle

 

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

 

Ansök här: https://performiq.se/lediga-jobb/5473/