Välj en sida

Säljare semestervikariat 50-75%, Trelleborg

Jysk – Trelleborg

 

Jobbeskrivning


Är du villig att ge det där lilla extra för en försäljning? Drivs du av att arbeta i en omväxlande miljö med konstanta utmaningar? Får du en kick av att arbeta i ett dynamiskt team? Då är du den vi söker.

Du är engagerad och…

 • Har viljan att sälja

 • Sätter kunderna först och ger dem en oförglömlig upplevelse

 • Arbetar hårt och är en lagspelare

 • Trivs i en fartfylld och energisk arbetsmiljö

 • Har ett driv och ambitioner att göra karriär i JYSK

Du ges möjligheter och…

 • En stark tävlingskultur som belönar bra försäljning och goda resultat

 • Utvecklingsmöjligheter och förstklassiga praktiska utbildningar

 • Chansen att tävla, vinna och fira bedrifter

 • En framstående företagskultur

JYSK har expanderat från en butik i Danmark 1979 till mer än 2700 butiker över hela världen. För att säkra framtida tillväxt, behöver vi de bästa medarbetarna. Ta tillvara på detta tillfälle att bli en del av JYSK. If you bring dedication, you will meet possibilities.

Klicka på – jag är intresserad – för att ansöka och ta kontrollen över din karriär.

 

 

Ansök här: https://jobs.smartrecruiters.com/JYSK/743999740046240-saljare-semestervikariat-50-75-trelleborg?utm_source=Indeed&utm_medium=organic&utm_campaign=Indeed

 

 

Mätnings- och kartingenjör

Lantmäteriet – Malmö

 

 

Vi erbjuder dig

Som mätnings- och kartingenjör kommer du att arbeta teambaserat i ett nära samarbete med kollegor i förrättningsteam som består av förrättningslantmätare och förrättningsassistenter. För att trivas hos oss behöver du tycka om att arbeta självständigt men samtidigt uppskatta att samarbeta med andra då rollen innebär många kontakter med kunder.

Som mätnings- och kartingenjör hos Lantmäteriet har du goda utvecklingsmöjligheter att specialisera dig. Inom Lantmäteriet tillämpar vi en karriärtrappa för mätnings-och kartingenjörer vilken ger dig goda utvecklingsmöjligheter. Vi söker nu mätnings- och kartingenjörer till samtliga steg i karriärtrappan. För inplacering i rätt steg använder vi oss av teoretiska och praktiska arbetsprov. Vill du ha närmare information om karriärtrappan och kriterierna för respektive tjänst är du välkommen att kontakta oss.

Din profil

Vi söker dig som har en mätningsteknisk utbildning om minst två år eller motsvarande arbetslivserfarenhet som Lantmäteriet bedömer som relevant för tjänsten. Du som har mindre än sex månader till examen är välkommen att söka tjänsten. Du har grundläggande mätningskunskaper avseende etablering av totalstationer, inmätning och utsättning, samt kännedom om geodesins grunder. Du har god muntlig och skriftlig kommunikativ förmåga i det svenska språket. Tjänsten kräver B-körkort.

Det är meriterade om du har:

 • arbetslivserfarenhet inom förrättningsmätning

 • kunskaper inom fastighetsrätt

 • erfarenhet av arkivforskning i lantmäteriförrättningar

 • erfarenhet av arbete i offentlig förvaltning

 • erfarenhet av att självständigt ansvara för alla tekniska

moment som ingår i ett förrättningsärende.

 • god förmåga att tolka såväl analoga som digitala

mätningshandlingar och detaljplaner

 • fördjupad kunskap och förståelse för grunddata och dess kvalité.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team och dela med dig av dina kunskaper. Du bemöter kollegor och kunder på ett vänligt, sakligt och professionellt sätt. Du är noggrann, effektiv och kvalitetsmedveten och har en god förmåga att ta egna initiativ och planera ditt arbete på ett strukturerat sätt.

Övrig information

På Lantmäteriet arbetar vi med att säkra ägandet av fastigheter och att tillgängliggöra geodata till samhället och vi är myndigheten som tar ledning i digitaliseringen av samhällsbyggnadsprocessen. Vi vet att våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att lyckas med vårt uppdrag. Genom att arbeta med jämställdhet och mångfald som självklara delar av verksamheten skapar vi en inkluderande kultur där olikheter är en av våra framgångsfaktorer. I vårt medarbetarskap ingår det att alla medarbetare agerar utifrån vår värdegrund: service, öppenhet och handlingskraft.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om tjänsten besvaras av de kontaktpersoner som anges i annonsen.

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Om Lantmäteriet

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang.

Genom effektiv, rättssäker och kvalitativ fastighetsbildning skapar du som medarbetare på Lantmäteriet förutsättningar för en hållbar tillväxt i det svenska samhället. Det lägger grunden för ett tryggt fastighetsägande och bidrar till en stabil samhällsekonomi.

 

Ansök här: https://www.lantmateriet.se/sv/jobba-hos-oss/lediga-jobb/?jobguid=DA125945-D75A-408B-BEFF-83954ACF1A19

 

 

Grundskollärare i Svenska/Engelska till Dalslundskolan 7-9 i Åkarp

Burlövs Kommun – Burlöv

 

Om arbetsplatsen

Burlöv är en spännande kommun i tillväxtregionen mellan Malmö och Lund. Vi har en nära organisationskultur som möjliggör och betonar samarbete, innovation och ett hållbart arbetsliv. Tillsammans utvecklar vi verksamheten och skapar värde för våra medborgare.

Vill du vara med och bygga det attraktiva, tillgängliga, hållbara och trygga Burlöv?

Vårt uppdrag är att ge service till kommunens invånare och göra det med hög kvalitet.
Burlövs kommun skolor har klättrat i SKL:s rankning 120 platser som en följd av ett medvetet kvalitetsarbete.

Under höstterminen kommer vi inleda ett skolutvecklingsarbete som är gemensamt för alla skolor i Burlöv. Burlöv bygger utmärkt undervisning är namnet på vårt arbete och vi ska arbeta med kollegialt lärande för att utveckla undervisningen i klassrummet.

Åkarp är ett litet samhälle med närhet till Malmö och Lund samt Alnarps inspirerande naturmiljö. Åkarp har goda kommunikationer med buss och tåg. Skolan har ett centralt läge med 3 min promenadväg från Åkarps station.
Åkarp har 5 skolor fördelade på 4 skolenheter från f-9.

Dalslund 7-9 ERBJUDER:

 • Verksamhet i en kommun med spännande satsningar på skolutveckling och stora möjligheter till utveckling i den egna yrkesrollen

 • Trygg och stimulerande arbetsmiljö

 • Inflytande och delaktighet

 • Elever med hög måluppfyllelse

 • Engagerade elever och medarbetare samt förväntansfulla föräldrar

Arbetsuppgifter

Fokus i tjänsten ligger på Dalslund 7-9.
Nu söker vi en positiv, engagerad lärare som vill vara med och driva vår pedagogiska utveckling framåt och som ser möjligheter även när något är svårt. I vårt utvecklingsarbete fokuserar vi på elevaktiva och formativa arbetssätt, samt på reflekterande lärande. Störst fokus har vi haft på elevaktiva arbetssätt med hjälp av kooperativa lärstrukturer. Vi tror att du har lätt att skapa relationer med andra och att du gillar att arbeta tillsammans i team och att inspirera och bli inspirerad av dina kollegor i arbetslaget.

Du tycker om att arbeta nära eleverna och ett aktivt mentorskap är viktigt för dig. Som mentor stimulerar du elevernas nyfikenhet och utveckling mot trygga, ansvarskännande individer och arbetar aktivt med att förebygga mobbing och kränkande behandling. Som stöd i detta arbete har du skolans likabehandlingsgrupp.

Att använda digitala verktyg är en självklar del av din lärargärning och du strävar efter att utveckla din egen och framför allt elevernas digitala kompetens i er dagliga vardag. Då både du och eleverna har personliga digitala verktyg, och det finns en projektor i varje klassrum, finns möjligheterna att använda en modern pedagogik där tekniken stödjer elevernas lärande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad grundskollärare med ämnesbehörighet i svenska och engelska. Vi behöver dig som är beredd att satsa helhjärtat på barnen/eleverna och är flexibel och lyhörd för både barn och föräldrar. Du bör kunna använda ett lösningsfokuserat arbetssätt och ha förmåga att locka fram elevernas och föräldrarnas tillit.
Den psykosociala arbetsmiljön skall bygga på öppenhet, samarbete och nyfikenhet.

Du tror på samarbete och på att kollegialt bidra till både din egen och dina kollegors utveckling. Du utgår från ett grundligt arbete på vetenskaplig grund och utifrån beprövad erfarenhet. Du är övertygad om att alla barn och elever kan lyckas och att du är en mycket viktig del i det. Du inser vikten av en rik och bred undervisning/verksamhet och stimuleras av detektivarbetet att leta efter metoder för varje barns lärande.

Vi möter varandra på ett likvärdigt sätt som präglas av respekt, vänlighet och förståelse för varandras olikheter.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

 

Omfattning: Heltid

 

2021-08-11

Ansökan

Ansök senast: 2021-04-25

Referensnummer: A1016794

 

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

 

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/AssignmentView.aspx?GuidExtSoftware=9192a28a-8cdc-411a-b22c-f35d938e5dab&guid=DF15126C-8B78-47EF-ACAE-9858F3DDC678&locId=1

 

 

 

 Administratör till logistikavdelningen

Home Furnishing Nordic AB – Helsingborg

 

 

Home Furnishing Nordic AB är en av norra Europas största e-handlare inom möbler och inredning och ingår som ett av två segment inom BHG Group. Inom Home Furnishing Nordic AB ingår populära destinationer, bl. a. Trademax, Chilli, Furniturebox och WeGot. BHG Group är en dynamisk och snabbt växande koncern som startade 2006 med en bolagskultur som kännetecknas av resultatfokus och stark entreprenörsanda. Koncernen växer såväl organiskt som genom en aktiv förvärvsstrategi.

Nu ger vi dig möjlighet att få vara med i ett expansivt bolag och chansen att få växa och utvecklas i verksamheten tillsammans med kompetenta kollegor. Home Furnishing Nordic AB är ett bolag med hög prestationsnivå, stor drivkraft och höga mål där fokus ligger på möjligheterna.

Ta chansen att söka till en av Sveriges främsta e-handlare!

Om tjänsten

Vi söker nu dig som vill jobba med administrativa uppgifter på vår logistikavdelning, du kommer ingå i vårt team som arbetar med lager, logistik och produktion. I tjänsten kommer du att i första hand hantera misstänkta bedrägerier där du har kontakt med våra betalningspartner, transportörer och lagerpartners.

Om dig

Du bör vara flexibel och ha förmåga att prioritera då dina arbetsuppgifter kan komma att variera från dag till dag. Som person behöver du kunna vara kommunikativ i tal och skrift, ha god datorvana och inte vara rädd för att ta tag i nya arbetsuppgifter.

Vidare är du strukturerad, serviceminded och en riktig lagspelare!

Vi erbjuder

Härlig stämning i ett team med mycket internt stöd från kollegor och högt i tak. Stora möjligheter att bidra och utvecklas i inom företaget.

Tjänsten är på heltid. Arbetstiderna är mån-fre 08.00-16.30. Start sker så fort vi hittat rätt kandidat.

Om BHG Group

BHG Group är den ledande onlinebaserade leverantören av hemförbättringsprodukter i Norden. Vi erbjuder våra kunder ett brett produktsortiment till attraktiva priser med bekväm hemleverans. Vi bedriver verksamhet inom två segment, DIY och heminredning, där DIY innefattar försäljning av produkter från välkända varumärken för hem och trädgård och heminredning innefattar försäljning av möbler och dekorationsprodukter, huvudsakligen under egna varumärken. BHG Group omsatte knappt 9 miljarder kronor 2020, har huvudkontor i Malmö och är noterat på Nasdaq Stockholm, Large Cap. Läs mer på www.wearebhg.com (http://www.wearebhg.com/)

 

 

Ansök här: https://homefurnishingnordic.teamtailor.com/jobs/1119786-administrator-till-logistikavdelningen?promotion=220753-arbetsformedlingen

 

 

 Butikssäljare

Byggmax – Kristianstad

 

 

Vill du hjälpa människor förverkliga sina drömmar? Byggmax affärsidé är att sälja byggmaterial av hög kvalitet till lägsta möjliga pris för att på så vis ge människor råd och möjlighet att förverkliga sina byggdrömmar. Vi erbjuder dig utmaningen att bidra till företagets expansiva utveckling och spännande resa mot att bli världens bästa byggvaruhandel! Alla medarbetare utför samtliga arbetsuppgifter på våra anläggningar, vilket gör arbetet väldigt roligt och varierande. Är du handlingskraftig och kan greppa en hammare? Vill du arbeta i en snabbrörlig och föränderlig organisation med trevliga kollegor och en stark företagskultur?

Som butikssäljare är ditt viktigaste uppdrag att se och lösa kundens behov, vilket möjliggörs genom kundbemötandet och upplevelsen av anläggningens ordning. Detta görs genom att:

 • Arbeta aktivt med kundbemötandet – vi vill ge alla kunder en förstklassig service.

 • Sälja högkvalitativa byggvaror till marknadens bästa pris.

 • Hålla ordning och reda i lokalerna och se till att hyllorna alltid är välfyllda.

 • Plocka virke, inventera, hantera inleveranser och prismärka varor för att säkerställa att kundens upplevelse blir positiv

 • Hjälpa kunderna att mäta, räkna och skriva underlag.

Tjänsten är en en visstidsanställning på deltid 75

NÅGRA AV VÅRA MEDARBETARE

Malin Thorildsson

Platschef

”Jag kunde inte låta bli att söka, och det är jag väldigt glad för idag.”

Johan Quist

Head of Store Development

”Det bästa med att jobba på Byggmax är att det hela tiden händer nya saker”

KVALIFIKATIONER

 • Vill arbeta med service och försäljning

 • Kan göra dig förstådd på både svenska och engelska

 • Har ett intresse eller erfarenhet av bygg, detaljhandel och kundbemötande

 • Har B-körkort. Truckkort får du genom oss om du inte har ett sedan tidigare

 • Finns tillgänglig att arbeta under anläggningens öppettider

Vi värdesätter dina personliga egenskaper framför erfarenhet och ser gärna att du är snabb, effektiv och lyhörd på samma gång – egenskaper som kan ge en god kundupplevelse. Det du inte redan har kunskap kring, har vi utbildningar för. Vi har en väldigt stark företagskultur med mycket glädje och starkt samarbete i grunden och vi söker dig som vill vara en del av detta. För att matcha oss är du redo att ta ansvar för både din utveckling och för anläggningens framgång, med inställningen laget före jaget.

Vi värdesätter mångfald och välkomnar alla sökande, vår rekryteringsprocess är därför byggd för att ge oss en objektivitet. Känner du att detta är rätt utmaning för dig? Svara då på urvalsfrågorna och genomför de eventuella testpaket som skickas till dig. Urvalet sker löpande, skicka därför din ansökan redan idag.

 • Goda utvecklingsmöjligheter

 • Friskvård och balans i livet

 • Teamaktiviteter och festligheter

 • Stark entreprenöriell anda

 • Värderingsstyrd kultur

 • Pensionsavsättningar

 

 

 

Ansök här: https://emp.jobylon.com/jobs/78362-byggmax-butikssaljare-till-byggmax-kristianstad/