Välj en sida

Utvecklings- och framtidsstrateg

 

Landskrona Stad

 

Del av ledningsgruppen, rapporterar direkt till Förvaltningschef

Uppdrag: Du skall leda, coacha om motivera Landskrona stads utbildningsorganisation mot lärande och erfarenheter som förbereder våra barn, elever och medarbetare för en föränderlig framtid där de når längre än de själva tror är möjligt. Du får dem alla att känna att det är viktigt, motiverande och givande att arbeta med ett livslångt lärande. Du kommer att möta både små och stora utmaningar i vår resa att bli Sveriges mest intressant och givande utbildningsorganisation att arbeta i där du förväntas både vilja kavla upp ärmarna och aktivera din fulla hjärnkapacitet i uppdraget. Du förutsätts ha ett holistiskt och vetenskapligt perspektiv på ditt uppdrag och kunna visa på dokumenterad hög måluppfyllelse i en av dig ledd organisation. Du har erfarenheter från skolvärlden och skall vara väl förtrogen med de styrdokument som reglerar våra verksamheter (förskola, grundskola, gymn, vux).

Kvalifikationer
Utbildningskrav: – Krav
Akademisk examina är ett krav. Du är flytande i tal och skrift i engelska och svenska.

 

Övrigt
Vi tillämpar fortlöpande rekrytering för denna tjänst.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den utannonserade befattningen inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsvillkor
Månadslön, Heltid, TillsvidareAnställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs. Erfarenhet: Du är konkret, praktisk och pragmatisk samtidigt som du kan visionera, resonera och vid behov även missionera kring våra mål och budskap. Du kommer att ha en nära relation till vårt kvalitetsteam, hur den relationen mer exakt ser ut låter vi växa fram under hösten.
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2020-09-01
Antal platser: 1
Ansökan
Förvaltning: Landskrona stad – Utbildningsförvaltningen

Arbetsgivarens referensnummer: C38893

Sista ansökningsdatum: 2020-06-07

 

Sök tjänsten här

 

Kontaktpersoner
Fredrik Menkus Wegbratt
Förvaltningschef
Telefon: 0418-474777
Fackliga kontaktpersoner

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guidGroup=1365fca2-f0ca-4d5b-8fe3-fd7f790255cc&guid=6F41C038-89AC-4360-98A5-C3328EF57E92

Grundskollärare F-3

 

Lunds Kommun

 

Barn- och skolförvaltning
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Om oss
Delfinskolan är en F–3-skola med en-två paralleller med cirka 120 elever som ligger på Norra Fäladen i Lund. Skolan är nybyggd och invigdes inför läsåret 2019/2020. Vid sidan om Delfinskolan ligger Delfinens förskola vilket möjliggör vistelse i samma byggnad från tidig ålder tills eleven slutar årskurs 3.

Delfinskolans ledord:
Kunskap: Vi vill att våra elever vågar prova och tillsammans med andra utveckla sina kunskaper.
Innovation: Vi vill att våra elever behåller sin nyfikenhet, stimuleras i sitt lärande och sin kreativitet samt vågar tänka nytt.
Öppenhet: Vi vill att våra elever utvecklar förmågan att bidra till ett tillåtande klimat genom att vara nyfikna, förstående och våga dela med sig

Arbetsuppgifter
Du planerar, genomför, dokumenterar och utvärderar undervisningen enligt gällande styrdokument. Du samverkar och utvecklar arbetsmetoder för ett lustfyllt lärande med hög måluppfyllelse för eleverna. Du skapar en arbetsmiljö för eleverna som präglas av trygghet, studiero och förtroende.

Det praktiska arbetet sker i arbetslag tillsammans med fritidspedagog, men även tillsammans med övrig personal på skolan.

På Delfinskolan arbetar all pedagogisk personal med kooperativt lärande, KL, ute i verksamheten. Kooperativt lärande skapar ett demokratiskt och inkluderande klassrum där varje elevs utveckling och lärande säkras. Genom strukturer, interaktionsmodeller och samspelsprocesser har alla elever en uppgift och måste därmed ta ansvar. Detta stimulerar till ett fokuserat arbete vilket i sin tur skapar motivation och känslomässigt engagemang.

Vi lägger stor vikt vid att synliggöra elevernas utveckling och lärande, både för eleverna och för vårdnadshavaren. Vi värdesätter ett ömsesidigt samarbete med vårdnadshavarna för att på bästa sätt utveckla och utmana våra elever så långt som möjligt enligt utbildningens mål.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har lärarexamen mot grundskolans tidiga år. Avslutad lärarutbildning och legitimation är ett krav. Du har tidigare erfarenhet av att undervisa och en förmåga att kunna se varje enskild elevs behov av utveckling, i förhållande till läroplan och kunskapskrav.

För att trivas och göra ett bra arbete hos oss behöver du ha lätt för att samarbeta med såväl personal som elever. Du har erfarenhet av att möta elever med olika språklig bakgrund och varierande förkunskaper.

I rollen som pedagog är du en tydlig ledare och du arbetar aktivt med att hitta olika vägar för att skapa engagemang och delaktighet bland dina elever. Din kommunikativa förmåga är mycket god och du har väl fungerande relationer med såväl elever som vårdnadshavare.

Du är professionell i din yrkesroll och tar ansvar för att arbeta med ständiga förbättringar. Du är bekväm med att använda digitala verktyg i undervisningen, det verktyg eleverna arbetar med är iPad. Som person är du initiativrik, ansvarstagande och lösningsfokuserad.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 2020-08-10
Ansökan
Ansök här
Ansök senast
Sista ansökningsdag: 2020-06-08

Referensnummer
2020/468

 

Ansök här: https://www.lund.se/arbete–lediga-jobb/lediga-jobb/jobb-detalj/?guid=336315

Förskollärare

 

Landskrona Stad

 

Till Härslövs förskola söker dig som är en professionell, engagerad och ansvarsfull förskollärare. Du arbetar för att skapa en utbildning och en undervisning som är varierad och ger möjlighet till lärande inom samtliga målområden i läroplanen. Du är lyhörd och din undervisning tar sin utgångspunkt i barnen intressen och behov, så att barnen får möjlighet att upptäcka, utforska och reflektera över sitt lärande.
Du skapar tillsammans med dina kollegor lär- och lekmiljöer som är tillgängliga, inbjudande och föränderliga. Ni skapar mötesplatser där barnen får möjlighet att tänka och lösa problem tillsammans.
Ditt förhållningsätt är att barn inte är på ett visst vis utan blir på olika sätt i olika situationer och i möten med olika människor. Du ser barnen som kompetenta och arbetar medvetet med delaktighet och inflytande.
Du dokumenterar och reflekterar över din undervisning och utvecklar tillsammans med dina kollegor förskolans utbildning.

Kvalifikationer
Du ska vara väl förtrogen med läroplanen för förskolan och kunna undervisa i enlighet med dess mål.
Du har en förmåga att ha struktur i ditt arbete och kan se både till detaljer och helheten.
Du är positiv, engagerad och ser möjligheter.
Du har en god samarbetsförmåga.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den utannonserade befattningen inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsvillkor
Månadslön, Heltid, TillsvidareAnställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2020-08-10
Antal platser: 1
Ansökan
Förvaltning: Landskrona stad – Härslöv förskola

Arbetsgivarens referensnummer: C38749

Sista ansökningsdatum: 2020-06-12

 

Sök tjänsten här

 

Kontaktpersoner
Maria Flinck
rektor
Telefon: 0418474370
Mobil: 0733474370
E-post: maria.flinck@ landskrona.se
Fackliga kontaktpersoner
Fackliga representanter nås via stadens växel
Telefon: 0418-47 00 00

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guidGroup=1365fca2-f0ca-4d5b-8fe3-fd7f790255cc&guid=094B01F8-2D02-4550-978A-9D292344DA7D

Löne- och HR- administratör

 

Avensia – Lund

 

Vi söker efter en serviceinriktad administratör som vill vara med på vår spännande tillväxtresa!
Vilka vi är
Avensia är ett ledande expertföretag inom modern handel. Vi implementerar systemlösningar, optimerar e-handel och utvecklar digitala strategier som gör våra kunder ledande inom sina marknader. Vi är stolta över att räkna många välkända varumärken som våra kunder – bl.a. LYKO, Kjell & Company, Filippa K, NA-KD och Coop.

Vår kultur

Att jobba hos oss innebär mycket frihet och möjlighet att växa med ditt ansvar. Vi är ett dynamiskt och snabbt växande företag där mycket spännande saker händer hela tiden. Våra kunder säger ofta att vi är roliga att arbeta med. Det beror antagligen på att alla våra anställda, utöver sin starka kompetens, är mycket engagerade i, och genuint intresserade av, våra kunders verksamhet. Vi tror starkt på att en bra arbetsplats leder till bättre resultat och är därför fast beslutna om att upprätthålla en sund work-life balance.

Rollen
I rollen som Löne- och HR-administratör hos oss stöttar du såväl vår ekonomiavdelning som vår HR-avdelning. Du kommer att ha en tudelad roll men ditt huvudsakliga fokus kommer ligga på administration och hantering av löner, och andra ersättningsaspekter, för samtliga medarbetare anställda inom Avensia´s svenska verksamhet. Du kommer därtill vara behjälplig med enklare bokföringsgöromål och personaladministrativa arbetsuppgifter.

Arbetsbeskrivning:
Upprätta och skicka detaljerade lönebesked till samtliga medarbetare baserat på uppgifter i tidsredovisningen
Ta fram betalningsfiler
Upprätta arbetsgivardeklarationer, kontrolluppgifter och årssammanställningar
Upprätta underlag till myndigheter och andra eventuella ”stakeholders”
Diverse enklare bokföringsuppgifter kopplade till de svenska bolagen inom Avensiakoncernen
Vara en drivande kraft i interna rekryteringsprocesser när det kommer till att koordinera möten, genomföra referenstagningar samt administrera tester
Inom HR-avdelningen ansvara för administrativa uppgifter såsom upprättelse av anställningsavtal samt allmän löpande personaladministration
Vem är du?
Vi lägger stor vikt vid att du, utöver att vara noggrann och strukturerad i ditt arbete, samtidigt är serviceminded och flexibel. Vidare har du:
minst 2-3 års erfarenhet av att administrera tjänstemannalöner
erfarenhet av att arbeta med arbetsrätt, bokföring och personaladministration, t.ex. avtalsskrivning
vana av att optimera och förfina arbetsprocesser
en fallenhet för koordinerande arbete
vana av att initiera sociala kontakter då du kommer agera spindel i nätet i våra rekryteringsprocesser
god kommunikationsförmåga både skriftligt som muntligt, i såväl svenska som engelska
erfarenhet av att hantera rörliga löner är meriterande

Anställningsform: Heltid
Var: Lund

 

Ansök här: https://career.avensia.com/jobs/881266-lone-och-hr-administrator

Max söker medarbetare

 

Max Burgers AB – Landskrona

 

MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 100 restauranger och sysselsätter cirka 5000 medarbetare.

Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi du kan gilla att jobba hos oss!

Max utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

 

Som restaurangbiträde serverar du gäster, jobbar i köket, kassan och håller rent i restaurangen. Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi alltid serverar gästerna Sveriges godaste burgare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat precis här.

 

Vem är du?

För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du tycker om att jobba i team och presterar bäst som en del av en grupp. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann men samtidigt effektiv.

 

Vad erbjuder vi?

Ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

 

Vi tittar på ansökningarna löpande och jobbet kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd

 

Ansök här: https://max.varbi.com/se/what:job/jobID:336713/type:job/where:62/apply:1

Butikssäljare Höör

 

Lidl Sverige – Höör

 

Som butikssäljare på Lidl har du en nyckelroll! Du är ansiktet utåt mot våra kunder och för dig är kunden alltid nummer ett. Du brinner för att ge bra service varje dag.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.

 

Din bakgrund
Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.

För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har fyllt 18 år, har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

 

Vad vi erbjuder
Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt. Vi växer just nu i Europa och har nyligen även etablerat oss i Nordamerika. För den som vill utvecklas hos oss finns möjligheter att växa inom många olika verksamhetsområden, exempelvis försäljning, logistik eller administration.

Tjänsten är ett timanställning med start omgående eller enligt överenskommelse. Då butiken är öppen alla veckans dagar kommer både dags-, kvälls- och helgarbete att förekomma. Som anställd på Lidl omfattas du av ”Kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln”.

När du har skickat in din ansökan så får du ett mail som bekräftar att vi mottagit denna. I detta mail skickar vi även med en länk och ett lösenord som ger dig tillgång till två kapacitetstester, som vi vill att du genomför som ett nästa steg i vår rekryteringsprocess. Testerna tar ca 30 minuter att genomföra och tänk på att sitta ostört när du gör dem. Observera att testlänken endast är giltig i sju dagar och att testerna är obligatoriska att utföra för att kunna gå vidare i rekryteringsprocessen.

Har vi väckt ditt intresse?
Vi hoppas det! Du är varmt välkommen att söka någon av våra lediga tjänster. Ansökningsprocessen påbörjar du genom att klicka på ”Ansök nu”. Ett nytt fönster öppnas och du kan här registrera din ansökan genom att följa de olika stegen i ansökningsguiden. Obs! Öppnas inget fönster måste du avaktivera blockering av popup-fönster. Kopior på betyg och liknande tar du med till en eventuell intervju. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via vår hemsida. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion som nås via vår växel på 08-55 55 70 00

 

Ansök här: https://jobb.lidl.se/sv/lidl-lediga-tjanster-347/Butikss%C3%A4ljare-H%C3%B6%C3%B6r-timanst%C3%A4llning-4449?utm_source=Indeed&utm_medium=organic&utm_campaign=Indeed

Säsongsmedarbetare Kassa 30 tim

 

HORNBACH – Helsingborg

 

Det finns alltid nåt att göra!

”Vår produkt är inte varan. Vår produkt är nöjda kunder.”

1 000 projekt. 1 partner: HORNBACHs kunder satsar stort. Oavsett om du ska renovera din lägenhet, bygga ditt drömhus eller planterar växter i din trädgård är vårt uppdrag att stötta dig! När det handlar om att förverkliga projekt satsar våra kunder på proffsen i branschen. Och varför inte göra detsamma när det gäller din karriär?

Säsongsmedarbetare Kassa 30 tim

Dina Arbetsuppgifter

Vill du vara med och stärka vårat befintliga team? Inför säsong söker vi nu duktiga kassamedarbetare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att expediera kunder i kassan samt genomföra dagliga rutiner kring kassaarbetet och ansvara för kassaområdets varuexponering. Då kassan ansvarar för varuhusets penningflöden innefattar tjänsten även en del administration. Som kassamedarbetare hos oss deltar du aktivt i det dagliga arbetet och bidrar till att varuhusets arbetsklimat, kompetens- och servicenivå är bra.

 

Din Profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av kassaarbete, gärna från butik/varuhus med stor produktbredd. Arbetet innebär ett högt tempo och mycket frågor från kunderna därför tror vi att du som söker har en utpräglad känsla för service, kundorientering och brinner för försäljning. Kassan är ofta det sista kunden möter, och en enormt viktig resurs i våra varuhus. Därför är det väsentligt för oss att kunden är nöjd över sin köpupplevelse vilket ställer krav på att du är noggrann, lyhörd och lösningsorienterad.

 

Arbetstid/Varaktighet: Säsongsanställning. Deltid 30 tim/v. Arbetstiderna är morgon, kväll samt varannan helg.

Lön: Lön enligt kollektivavtal.

Förmåner: Rabatterade gymkort och tjänstepension.

Tillträde: Omgående t.o.m. 30/8 2020

 

I vårt team med mer än 19 000 medarbetare finns det alltid behov för nya idéer och duktiga medarbetare. Skicka oss din ansökan och bli en del av HORNBACH-familjen.

Ansök online nu.

Nyckelord: Kassa, Kassamedarbetare

Referensnummer: 44479

 

Ansök här: https://jobs.hornbach.com/Sweden/job/Helsingborg-S%C3%A4songsmedarbetare-Kassa-30-tim-254-64/602900601/?feedId=206101&utm_source=Indeed&utm_campaign=Hornbach_Indeed

Kundtjänstmedarbetare på 80% till postnord i malmö

 

PostNord Sverige AB – Malmö

 

arbetsbeskrivning.

Söker du efter ett arbete där du dagligen har kundkontakt? Är du en mästare på problemlösning och gillar högt tempo? Värderar du laganda och sammanhållning på en arbetsplats? Varmt välkommen att söka tjänsten som kundtjänstmedarbetare på Postnord i Malmö. Är du intresserad av att jobba hos oss framöver, eller kanske bara letar efter en säsongsanställning? Vi letar efter just nu efter framtida kollegor samt säsongsanställda under sommarperioden

ansvarsområde.

I tjänsten som kundtjänstmedarbetare är din huvudsakliga uppgift att ta emot inkommande samtal från privatpersoner och under samtalet samt kort därefter även administrera i system. Du tar emot ärenden gällande såväl brev som paket för att exempelvis spåra försändelser, lägga reklamationer eller svara på frågor om Postnords produkter och tjänster.

En del av det dagliga arbetet på kundservicen innebär stundtals hög belastning i telefonin med köer och stor variation på de inkommande samtalen. Förståelsen för att varje kund är unik och viljan att ge femstjärnigt bemötande i varje ärende är därför central i rollen som kundtjänstmedarbetare. Mot bakgrund av detta tror vi att rätt person har förmågan att plocka fram en stresstålig, målmedveten och framåtlutad sida såväl som en god lyssnare med ”utanför boxen-tänk”.

Då arbetsuppgifterna utförs framför datorskärm har du heller inga problem med att låta hjärnan vara aktiv istället för benen under dina arbetsdagar. Konsten att bemästra många bollar i luften är vardagsmat i den här rollen och något du kommer ha stor nytta av.

arbetstider.

Startdatum: 2020-06-01
Omfattning: 80%
Ort: Malmö
Lön: Fast månadslön + lojalitetsbonus
Arbetstider: Måndag-fredag med varierande arbetstider mellan kl 07:45 och 19:15. Behovet kan öka till 100% under en senare period.

kvalifikationer.

Fullständiga gymnasiebetyg eller motsvarande arbetslivserfarenhet
Goda kunskaper i både svenska och engelska
Meriterande är om du har erfarenhet av service och/eller sälj
ansökan.

Låter det intressant? Ansök redan idag så kontaktar vi dig. Urval och intervjuer kommer ske löpande, ansök därför så snart som möjligt. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

 

Ansök här: https://www.careerbuilder.se/jobs/j3p56b6sbk6tzs6fsjt?siteid=int_SEIndeed

Vikarierande Stylistlärare till Praktiska i Helsingborg

 

Praktiska Sverige AB – Helsingborg

 

Redan 1999 startade Praktiska Gymnasiet sin första skola. Sedan dess har vi vuxit och idag har vi 33 skolor runt om i Sverige. Hos oss går elever som vill börja jobba. Vårt samarbete med de olika branscherna gör att vi håller koll på vad marknaden behöver för arbetskraft – och utbildar därefter.

Läs mer om oss på www.praktiska.se.

Välkommen till gemenskapen!

Om Praktiska Gymnasiet

Praktiska gymnasiet är skolan mitt i arbetslivet och vi är störst i Sverige inom gymnasial lärlingsutbildning. Vi vet att bra yrkesutbildning gör att ungdomar får jobb direkt efter gymnasiet och därmed får en chans att etablera sig som unga vuxna i samhället. En yrkesutbildning öppnar möjligheter för att skapa sitt eget liv och det gör att samhället utvecklas som helhet. Vi vill vara med och skapa samhällsnytta på detta sätt, för ungdomar som har siktet inställt på ett visst yrke, men även för ungdomar som inte ännu har sin plan klar för sig. Vi tror nämligen att alla behövs och kan bidra på arbetsmarknaden.

Praktiska Gymnasiet Helsingborg

Vi är den lilla skolan med det stora hjärtat som arbetar för att varje elev ska få den bästa utbildningen utifrån sina förutsättningar. Vårt mål är att våra elever ska vara förberedda för arbetslivet och bli anställningsbara. Skolan är belägen på Berga industriområde i en lugn miljö med närhet till flera APL/praktik-platser. Vi utbildar elever inom sex program: Bygg och Anläggning, El och energi, Fordon och Transport, Hantverk, Industriteknik (svetsteknik) samt VVS & Fastighet. Skolan utvecklas hela tiden framåt med målsättningen att bli Helsingborgs främsta yrkesgymnasium.

Ditt uppdrag

Tjänsten är en visstidsanställning på 20% med start enligt överenskommelse. Du kommer att undervisa och handleda våra elever inom hantverksprogrammet med inriktning övriga hantverk hår- och makeupstylist. Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att, med eleverna i fokus och i samarbete med kollegor, utveckla såväl programmet som yrkesämnet. Utöver det yrkesämnesspecifika har du, liksom övriga lärare på skolan, andra uppgifter som bl.a. att göra APL-besök. Tillsammans coachar du och dina kollegor eleverna både socialt och kunskapsmässigt. Vi kommunicerar huvudsakligen genom Schoolsoft och vi arbetar i Google-miljö genom delning av digitala dokument, kalendrar och planeringar. Det är lika med såväl eleverna som med kollegor.

Din profil

I första hand söker vi dig som är legitimerad yrkeslärare alternativt har stor kompetens och erfarenhet inom ditt yrke som hår- och makeupstylist. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter din förmåga att möta eleverna utifrån deras kunskaper och behov. Våra elever längtar ut i arbetslivet och din största uppgift är att leda eleverna dit! Utöver din yrkeskompetens ser vi gärna att du har ett brett kontaktnät med din bransch. Då utbildningen sker i samverkan med det lokala näringslivet är god lokalkännedom och god branschkunskap meriterande.

Vi erbjuder

Vi jobbar som ett sammansvetsat team och säkerställer att du inledningsvis får rätta förutsättningar att utvecklas in i yrkeslärarrollen. Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får möjlighet till erfarenhetsutbyte med andra kollegor inom Praktiska Gymnasiet men även med andra inom AcadeMediakoncernen. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 2020-06-12. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta rektor Daniel Larsson på 0770-221302 eller via mail daniel.larsson1@praktiska.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Om AcadeMedia

Praktiska Gymnasiet ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningsanordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre. Läs gärna mer på www.academedia.se.

 

Ansök här: https://utbildning.academedia.se/jobba-hos-oss/lediga-jobb/?aguid=6A8805797DCB42DDB7241E35C8BB1A9F&ref=arbetsformedlingen

 

Butiksmedarbetare Sommarvikariat Willys Eslöv Berga

 

Willys – Eslöv

 

 

Roll: Butiksmedarbetare
Typ av tjänst: Sommarjobb
Placering: Eslöv, Skåne län, Sverige
Tycker du att det är kul med människor, service och försäljning? Vill du bidra till att ännu fler kan handla bra och hållbar mat? Bra! Då tror vi att du kommer att gilla att jobba hos oss. Willys är ett framgångsrikt företag med ett tydligt koncept där vi tillsammans arbetar för att alla ska kunna äta det de vill. Varje dag. Nu behöver vi fler härliga medarbetare som kan hjälpa oss bli ännu bättre.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som Butiksmedarbetare får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Du ska se till att våra hyllor är välfyllda och att det är rent och snyggt i vår butik. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet. Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. I utbyte kan vi lova goda utvecklingsmöjligheter i en organisation där vi vågar tänka i nya banor. Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga gäng på Willys Eslöv Berga. Tjänsten avser ett sommarvikariat på 22 timmar/vecka. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid, kvällar och helger.

Det här förväntar vi oss
För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften av butiken. Det innebär exempelvis att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du har sinne för såväl detaljer som helhet.

 

Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Daniel Söderberg, daniel.soderberg@willys.se. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2020-06-05. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.

 

Om Willys
I över 40 år har vi hjälpt att sätta bra mat på fler middagsbord genom vår affärsidé: Sveriges billigaste matkasse. Något som genomsyrar allt vi gör. Idag har vi mer än 200 butiker från Kalix i norr till Trelleborg i söder och under 2018 omsatte vi över 27 miljarder. Tillsammans med bland annat Hemköp, Mat.se och Dagab ingår vi i Axfood – ett av de största företagen inom svensk dagligvaruhandel. Hos oss finns det gott om möjlighet att växa och utvecklas.

 

Ansök här: https://jobb.axfood.se/willys/job/Esl%C3%B6v-Butiksmedarbetare-Sommarvikariat-Willys-Esl%C3%B6v-Berga-Sk%C3%A5n/602748701/?sType=Indeed

 

Biståndshandläggare till enhet ordinärt boende

 

Malmö Stad

 

Arbetsuppgifter
Som biståndshandläggare arbetar du med myndighetsutövning inom Socialtjänstlagen (SoL). Detta innebär att utreda behov, fatta beslut och följa upp insatser för brukare som bor i ordinärt boende. Det dagliga arbetet innefattar dokumentation, individuella möten, samordnade individuella planeringar och samverkan med övrig personal, anhöriga och andra externa myndigheter.

Enheten omfattar ca 55 biståndshandläggare som arbetar datumindelat. Du har tillgång till ärendehandledningen genom vår utvecklingssekreterare som finns på plats för att bistå och vägleda. Varje morgon inleds med ett gemensamt möte där alla biståndshandläggare träffar sin närmaste chef. I dina arbetsuppgifter ingår även att tillsammans med kollegor jobba med ständiga förbättringar för att kvalitetsutveckla verksamheten.

 

Kvalifikationer
Socionomexamen eller annan universitets- eller högskoleexamen som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har god kunskap om målgruppen och för målgruppen relevant lagstiftning. Du har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, samt kan motivera dina beslut på ett klart och tydligt sätt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, strukturerar själv ditt arbete, driver processer framåt i målets riktning och har förmåga att behålla ett realistiskt perspektiv på situationer. Du har förmåga att hantera och kritiskt granska synpunkter och klagomål. Du ska kunna prioritera samt göra etiska överväganden och ställningstaganden. Du har god förmåga att sätta dig in i andra människors situation och kan möta varje enskild person och dennes närstående utifrån deras individuella situation. Du erbjuder ditt stöd till kollegor vid behov och du ber dina kollegor om stöd när du själv behöver det.

Erfarenhet av myndighetsutövning, annat kvalificerat arbete inom funktionshinderområdet samt arbete i en politiskt styrd organisation är meriterande men inget krav. Meriterande är om du har fördjupade studier inom äldre- och/eller funktionshinderområdet och har erfarenhet av arbete med personer med demenssjukdomar och/eller av arbete med personer med psykisk ohälsa. Det är meriterande om du har arbetat i Procapita/Lifecare- Handläggare och Mina planer samt om du har kunskaper om Socialstyrelsens utredningsmodell IBIC. Dokumenterad förmåga att kunna möta människor på ett stödjande sätt och viss erfarenhet av att arbeta med Socialstyrelsens bedömningsinstrument Behov i centrum och ICF är meriterande. Andra språkkunskaper är meriterande liksom MI-utbildning eller annan utbildning inom samtalsmetodik.

 

Om arbetsplatsen
Avdelning för myndighet i Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen har ca 170 medarbetare och är organiserad i tre enheter Enhet ordinärt boende, Enhet SVU och korttid samt Enhet administration, boende och utveckling. Avdelningen ansvarar för myndighetsutövning enligt socialtjänstlagen (SoL) för den målgrupp som hälsa- vård och omsorgsförvaltningen ansvarar för. Det omfattar att utifrån lagstiftning, delegation, reglemente och Malmö stads riktlinjer skyndsamt utreda, bedöma, fatta beslut och dokumentera med hänsyn till individens behov och på ett rättsäkert sätt. Ansvaret omfattar också att följa upp och ompröva biståndsbeslut samt ansvara för utskrivningsplanering från slutenvård samt säkerställa den medicinska informationsöverföringen enligt hälso- och sjukvårdslagen (HSL).

Enhet ordinärt boende ansvarar för utredning, bedömning och beslut för brukare inom ordinärt boende.

Avdelningen finns från och med januari 2020 i nya, fina lokaler i de centrala delarna av Malmö med goda kollektiva förbindelser.

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra ca 5 500 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var med och bygg morgondagens vård och omsorg – Malmö behöver dig! Följ vår spännande utveckling på https://sv-se.facebook.com/halsavardochomsorg/

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

 

Information om tjänsten
Anställningsform: En tillsvidareanställning och två tidsbegränsade anställningar
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 3
Tillträde: 2020-09-01. Tillträde till tidsbegränsade anställningar sker under förutsättning att ordinarie befattningshavare påbörjar planerade studier.

 

Övrigt
Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal.

 

Ansök här: https://www.careerbuilder.se/jobs/j3p0x569b2bkh0nq8xq?job_did=J3P0X569B2BKH0NQ8XQ&siteid=int_seindeedpd&utm_source=indeed&utm_medium=aggregator&utm_campaign=all-jobs&show=yes

 

Semestervikariat 35%

 

Dollarstore – Hässleholm

 

Anställningsomfattning: 35% – 14h

Anställningsform: Semestervikariat

Tjänstgöringsort: Hässleholm

 

Om rollen

I rollen som butiksmedarbetare ingår butiksarbete, försäljning och kundservice i världsklass. I arbetsuppgifterna ingår uppackning, exponering, påfyllning av produkter samt att se till att våra kunder har den bästa möjliga upplevelsen i våra butiker. I kassan tar du hand om våra kunder som uppskattar en snabb hantering och ett trevligt bemötande. Det är till fördel om du har kassavana och tidigare erfarenhet av försäljning och service. DollarStore är en butik som är öppen 7 dagar i veckan. Arbete på kvällar och helger förekommer som en naturlig del i butiksarbetet.

Därför ska du välja DollarStore

DollarStore befinner sig i en högexpansiv fas med spännande framtidsutsikter. Vi erbjuder stora utvecklingsmöjligheter för dig som gillar tempo och utmaningar. På DollarStore är vi en familj. Sammanhållningen och teamkänslan är ryggraden i företaget. Vi tycker om att ge våra medarbetare ansvar och uppmuntrar dem till att fatta beslut och hitta egna lösningar i det dagliga butiksarbetet. Vi tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet och trots ett stundtals högt tempo finns det alltid tid för skratt. DollarStore erbjuder varierande arbetsuppgifter och ett utvecklande klimat för dig som gillar att hitta lösningar och är snabb i fötterna. Hos oss har du en möjlighet att göra skillnad på riktigt – att skapa en bättre vardag för våra kunder.

DollarStores DNA

1. Vi är närvarande mot kunder och kollegor och tror på att alla människor har rätt till glädje, gemenskap och fantastiska priser.

2. Vi har de mest upplevelsefyllda butikerna och produkter som hela tiden överraskar.

3. Vi är alltid ärliga och vi är på riktigt. No monkey business – helt enkelt.

4. Vi har de lägsta priserna och skapar mest värde till våra konsumenter. Detta görs genom att vi alltid har kostnaderna i fokus.

Övrig information

Tillträde: 22 Juni – 30 augusti

Anställningsgrad: Semestervikariat 14h

Plats: Stjärneholmsvägen 8, 281 52, Hässleholm

Lön: Timlön

Intervjuer sker löpande. Det innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden har löpt ut. Välkommen med din ansökan.

 

Ansök här: https://karriar.dollarstore.se/position/ovrigt/ovrigt/11105-semestervikariat-35