Välj en sida

Butiksmedarbetare

Tele2 – Helsingborg

 

Requisition ID:16431

Country: Sweden

Brinner du för service och att skapa goda kundrelationer? Då kanske Tele2 är rätt arbetsplats för dig! Vi söker nu en medarbetare på heltid till Tele2-butiken i Väla, Helsingborg.

Vi arbetar nära våra kunder och ger service i en bransch som för många är en stor och viktig del av vardagen. Som butikssäljare på Tele2 ansvarar du för att leverera den absolut bästa servicen till våra kunder och samtidigt göra vardagen lite lättare.

 

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från något serviceyrke och ett stort intresse för att lära dig mer inom kundservice och försäljning. Som person är du driven, relationsskapande och drivs av att arbeta tillsammans mot butikens gemensamma mål.

 

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll i en miljö där du dagligen gör skillnad för våra kunder. Vi har en familjär stämning och med teamet i ryggen får du det bästa utgångsläget för att prestera på topp.

 

På Tele2 drivs vi av intern utveckling och för rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter inom butikerna. Som nyanställd erbjuds du en gedigen introduktion med praktik i butik, introduktion av butikschef och ett digitalt utbildningspaket. Efter ett par veckor blir du även inbjuden till en introduktion på vårt huvudkontor i Kista – allt för att göra dig mer rustad för butiksjobbet!

 

Eftersom vi eftersträvar en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

 

Tycker du att det låter spännande? Tveka inte att söka redan idag!

Intervjuer kommer att ske löpande.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Som ett steg i rekryteringsprocessen utför Tele2 en bakgrundskontroll på aktuella kandidater.

 

Ansök här: https://jobs.tele2.com/job/Helsingborg-Butiksmedarbetare/678199701/?utm_source=Indeed&utm_medium=cpc&utm_campaign=Indeed

 

 

Genius

Apple – Helsingborg

 

Sammanfattning

Publicerad: 25 maj 2021

Rollnummer: 114438125

Du vårdar kundernas förtroende för Apple genom att hjälpa dem med kompetent felsökning och reparation av produkter i Apple Store. Du använder din förmåga att felsöka och din sociala kompetens för att snabbt lösa kundernas tekniska problem i Genius Bar. Du utbildar också dina medarbetare om produkter samtidigt som du ser till att hålla dig à jour med den senaste tekniken. Du är förstående och har ett utmärkt kundbemötanden när du dagligen erbjuder rådgivning och support. Det finns både heltids- och deltidsjobb.

Viktiga kvalifikationer

 • Stor social kompetens och talang för problemlösning.

 • Förmåga att vara kundfokuserad och personlig i ditt bemötande samtidigt som du felsöker och löser tekniska problem.

 • Förmåga att följa ett schema med kundmöten.

Beskrivning

Som Genius-medarbetare erbjuder du Apples kunder goda råd och praktisk, teknisk support. Du ställer snabba feldiagnoser och förklarar tålmodigt och vänligt. Du avgör om produkten kan repareras eller behöver ersättas och erbjuder lösningar som hjälper användarna att snabbt komma igång igen. Även om du har hand om flera fall samtidigt ser du till att använda både kundernas och din egen tid på bästa sätt. Du levererar Apples service snabbt, skickligt och med hög kvalitet. Du bygger förtroende hos såväl kunder som medarbetare genom att erbjuda dem vägledning, kunskap och även tips och undervisning.

Ytterligare krav

  • Du är nyfiken och har lätt för att lära dig nya reparationstekniker.

  • Du är skicklig på att planera din tid på bästa sätt och att fatta snabba beslut.

  • Du talar det lokala språket flytande.

  • Du kan jobba med ett flexibelt schema. Dina arbetstider baseras på affärsbehoven.

 

Ansök här: https://jobs.apple.com/en-us/details/114438125/se-genius?team=APPST

 

Receptionist
Thule Group – Malmö

Thule Group är ett världsledande globalt företag med produkter för sport och fritidsaktiviteter. Vi gör det enkelt för människor att ta med sig det de bryr sig om – på ett lätt, säkert och tilltalande sätt. Under mottot Active Life, Simplified. designar, tillverkar och säljer vi produkter med hållbarhet i tankarna. Vi erbjuder produkter inom de fyra produktkategorierna Sport&Cargo Carriers (takräcken, takboxar, utrustning för cykel-, vatten- och vintersporter liksom taktält för montering på bilen), Active with Kids (cykelkärror, barnvagnar och cykelbarnstolar), RV Products (markiser, cykelhållare och tält för husbilar och husvagnar) och Packs, Bags & Luggage (ryggsäckar för vardagen, vandringsryggsäckar, resväskor och kameraväskor).

Thule Group har cirka 2.600 anställda vid 9 produktionsanläggningar och 35 försäljningskontor över hela världen. Produkterna säljs på 140 marknader och försäljningen under 2020 uppgick till 7,8 miljarder kronor.

www.thulegroup.com

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker en ihärdig, service-minded, välstrukturerad och kapabel receptionist. I den rollen skall man kunna serva organisationen och dess funktioner bland annat med att beställa produktprover i vårt affärssystem och ha koll på väntade leveranser. Boka hotell, biljetter, vara behjälplig med olika arrangemang och anordna interna möten.

Du skall naturligtvis också bemanna vår reception, ta emot gäster och se till att folk kommer in och ut.

Du skall också köra bud, hämta och lämna saker, post och försändelser, ha kontakt med budfirmor med mera samt bistå med kontorsservice såsom kopiering, makulering, beställning av kontorsmaterial med mera.

 

Din profil

Du skall gärna ha arbetat i en liknande serviceroll, ha minst en gymnasieexamen, körkort samt kunna flytande svenska och behärska god engelska. Vi förväntar oss att du är självgående, har lätt för att se vad som behöver göras, är en vänlig och tillmötesgående natur som tycker om att fixa och hjälpa till. Du måste vara bekväm med datorer samt program såsom Word och Excel samt inte vara rädd för att arbeta i ett affärssystem. Ordning och reda är ett absolut måste samt förmåga att strukturera upp och skapa logiska system som sedan kan upprätthållas.

Vi tror på starkt lagarbete, både inom den enskilda arbetsgruppen men också genom hela företaget. Vi strävar efter att vara en öppen och nyfiken organisation, där vi delar vår kunskap och där vi inspirerar varandra. Inom Thule Group hittar du människor som har en passion för de produkter vi gör och för det outdoor företag vi är. Vi delar samma värderingar och vi gillar att ha kul. Alla våra medarbetare har ett gemensamt ansvar för att upprätthålla denna anda och bidra till den på bästa sätt.

 

Ansökan

Anställningen rapporterar till Elena Noren, Office & Payroll Officer. Om du tror att du skulle tycka om att arbeta i en sådan miljö och känner att de professionella uppgifterna kommer att vara utmanande, vänligen skicka in din ansökan senast den 4 juni. Intervjuer kommer ske löpande så vänta inte med ansökan!

 

Ansök här: https://thulegroup.varbi.com/se/what:job/jobID:407497/type:job/where:62/apply:1

 

Har du erfarenhet inom IT-support och vill ta nästa steg?

Modis Sverige – Malmö

Har du erfarenhet inom IT-support och vill ta nästa steg?

Vi på Modis söker dig som brinner för att hjälpa kunder och har ett stort IT-intresse. Vi erbjuder dig en fast månadslön och en tillsvidareanställning efter sex månaders provanställning.

I rollen som onsite-tekniker blir du en av företagets frontfigurer. Du har mycket direkt kundkontakt och din främsta uppgift är att på bästa sätt hjälpa kunder med tekniska och IT-relaterade problem.

Vi söker dig som:

 • Har erfarenhet av felsökning av hårdvara

 • Har erfarenhet av IT-relaterat arbete

 • Arbete i Windows-miljö och kunskap inom Windows 7,10 & XP

 • Mycket god svenska och engelska i både tal och skrift

 • Formell IT-utbildning (gymnasienivå eller eftergymnasiala studier), gärna med fokus på infrastruktur/nätverk

 • B-körtkort

Som person har du ett brinnande IT- och teknikintresse, du har fokus på kunden och kundens behovs och du tycker det är utmanande med problemlösning och att själv få ta egna initiativ och driva arbetet framåt. Du kan både jobba självständigt och i team och du gillar att ha ett högt tempo där den ena dagen inte är den andra lik.

Vem trivs här?

Har du jobbat ett par år som första-linjes support och känner dig redo för nästa steg så är detta perfekt för dig! Som i de flesta supportroller kräver rollen att du tycker om att lösa problem och har god kommunikationsförmåga, oavsett om det är via tal eller skrift. Att vara service-minded kommer naturligt för dig och du delar gärna med dig av dina kunskaper i gruppen som du jobbar i. Då dokumentering av ärenden sker på svenska såväl som på engelska kräver rollen att du obehindrat kan använda båda språken i tal och skrift.

Om Modis

På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet, våra nätverk och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden. Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få mer av varann ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter. Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser inom IT/Teknik-konsult- och specialistmarknaden. Vår verksamhet har sin grund i våra värderingar och våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa med över 100 kontor och med mer än 600 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Låter detta intressant? Då ska du söka till oss så snart som möjligt. Du ansöker via vårat formulär på våran hemsida. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl utan du ansöker genom att registrera din profil och bifoga din ansökan via länken nedan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

 

Ansök här: https://www.modis.com/sv-se/karriartjanster/jobb/malm/har-du-erfarenhet-inom-itsupport-och-vill-ta-nsta-steg/ZL_MODIS_001459/

 

Systemtekniker med inriktning på IT-säkerhet

Helsingborgs stad – Helsingborg

Systemtekniker med inriktning på IT-säkerhet

Helsingborg

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.

Stadsledningsförvaltningen har cirka 400 medarbetare och leds av vår biträdande stadsdirektör. För att kunna utföra vårt uppdrag är vi organiserade i sju avdelningar. Vår förvaltning har ett viktigt och spännande uppdrag där vi finns till för andra – för kollegor, andra förvaltningar, helsingborgaren och företagen, för att nämna några. Stadsledningsförvaltningen ska:

 • leda, utveckla och samordna kommunens verksamhet inom övergripande och gemensamma områden.

 • erbjuda tjänster och produkter som efterfrågas av kommunstyrelsen, förvaltningar och bolag, inklusive gemensamma funktioner som riktar sig direkt till helsingborgarna.

 • i samverkan med externa parter skapa förutsättningar för en positiv utveckling av Helsingborg.

Om arbetsplatsen

Helsingborgs stad har ett stort och framåtblickande uppdrag. Förutom att säkerställa en kvalitativ grundleverans av IT miljö för 35 000 användare, ska vi bli verksamheternas och bolagens bästa partner i digitaliserings- och innovationsarbete samtidigt som vi har ett stort fokus på IT-säkerhet.

Digitaliseringsavdelningen är organiserade inom Stadsledningsförvaltningen och består av de tre enheter; Digitala Arbetsplatsen, Verksamhetslösningar och Innovation. Totalt arbetar ca 80 medarbetare och ledningen består av en digitaliseringsdirektör, tre enhetschefer samt teamchefer.

Nu söker Enheten Verksamhetslösningar en systemtekniker med inriktning på IT-säkerhet.

Arbetsuppgifter

Som systemtekniker med inriktning på IT-säkerhet, kommer du att vara involverad och bidra till stadens satsning inom Cybersäkerhet som bland annat innebär ett införande av IT SOC, SIEM och XDR. Som ansvarig för SIEM-lösningen förväntas du ha ett nära samarbete med IT SOC för att utveckla säkerhetsstrategier och utforma riktlinjer så säkerheten inte äventyras. Då det händer mycket inom området så är det viktigt att du håller dig uppdaterad och kontinuerligt arbetar med att förbättra våra interna processer för att IT-säkerhet ska bli en naturlig del i vardagen. Du kommer även att vara delaktig i arbetet med att implementera och utbilda i den säkerhetsmodell som staden valt.

Då staden driver många projekt och initiativ så förväntas du kunna bidra med riskanalyser, bedömningar samt åtgärdsplanering av identifierade behov.

I ditt uppdrag ingår även att bidra till en säker och stabil drift av stadens IT-system. Vi driftar merparten av våra IT-tjänster lokalt i två datacenter med full redundans och failover samt vissa delar i Azure/M365. Tillsammans med dina kollegor i teamet arbetar du med att underhålla den tekniska plattformen, implementera nya lösningar och driva utvecklingen mot en modern digital IT-miljö.

Du rapporterar till teamchefen för IT-plattformar.

Beredskapstjänstgöring ingår.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen har du en naturlig känsla för service och du trivs med att arbeta kvalitativt och långsiktigt. Som person är du prestigelös, lyhörd och utrustad med ett stort driv. Du gillar att arbeta både individuellt och i ett team, där du kan hjälpa och stödja kollegor med teknisk expertrådgivning men även utbilda stadens medarbetare och då främst inom IT-säkerhet. För att passa in i rollen ser vi även att du har en analytisk förmåga och gillar struktur och problemlösning. Du har ett starkt driv och engagemang i att leverera IT-tjänster med fokus på säkerhet och hög kvalitet. Att förbättra och utveckla processer är något som du är van vid och ser som en naturlig och viktig del i arbetet.

Det är viktigt att du är kommunikativ och bra på att uttrycka dig i både tal och i skrift (vilket kräver mycket god svenska och även att du kommunicerar väl på engelska) och kan paketera svåra frågor till begripliga budskap, både i mindre och större grupper. Utöver din verbala skicklighet har du även en god förmåga att dokumentera genomförda förändringar och slutsatser efter exempelvis en felsökning/granskning.

För denna tjänst behöver du ha en IT-utbildning på högskolenivå eller motsvarande. Alternativt kan en lång och gedigen erfarenhet anses resultera i liknande kompetens. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet från arbete med IT-drift och säkerhetsfrågor i stora, komplexa miljöer.

Du är van att arbeta processorienterat enligt ramverket ITIL, och förstår de flöden och modeller som finns för att förvalta ett system under hela dess livscykel. Du är van att på ett konstruktivt sätt arbeta mot gemensamma mål, planera, prioritera och vara ett stöd och ett bollplank i problemlösning.

Vi vill att du har kunskap om, och erfarenhet av driva och arbete med riskanalyser, bedömningar samt åtgärdsplanering.

Som vår nya systemtekniker med IT-säkerhetsinriktning behöver du ha erfarenhet av:

 • Att ha arbetat med olika typer av säkerhetslösningar, autentisering (SIEM, MFA, certifikatshantering, conditional access etc)

 • Att självständigt uttolka och tillämpa lagar, standarder, policies, sekretessavtal och säkerhetskrav inom informationssäkerhet, samt kunna tillämpa dessa

 • Att förebygga, identifiera och åtgärda säkerhetsrisker i befintliga IT-infrastrukturer

 • Att implementera säkerhetskonfigurationer i olika typer av operativsystem

 • Att dokumentera och implementera en säker livscykelhantering och versionshantering av plattformar.

 • Virtualisering / Hyper-V av både datacenter och applikationer.

 • Scripting/automation genom Powershell, .NET, C# el liknande.

 • Installation och uppgradering av Windows Server och SQL Server.

 • Daglig drift och proaktivt underhåll via Incident-, Service Request, Change-, Problem- och ärendehantering.

Du behöver även ha kunskap om Microsoft-produkter (SharePoint, Exchange, M365) samt molntjänsten Azure och Azure-AD. Stor vikt läggs vid erfarenhet av Microsoft365, Azure i större installationer och hybrida lösningar. Det är till sist viktigt med kunskap inom Citrix, Active Directory, MS SQL, Windows/OSX och System Center familjen.

Övrig information

Sista ansökningsdag: 2021-06-06. Urval och intervjuer sker löpande.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: Tillträde enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken.

Fackliga företrädare
https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Kontaktpersoner

Marie Stoltz

Teamchef

marie.stoltz@helsingborg.se

Cecilia Holm

Facklig företrädare, SACO

cecilia.holm1@helsingborg.se

Robert Lexeklint

Fackligt företrädare, Vision

Robert.Lexeklint@helsingborg.se

Övriga fackförbund nås via Kontaktcenter

042-10 50 00

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I017/1118/job?site=9&lang=SE&validator=9ec24d855e37a090a5e232077f53c593&ref=https%3A%2F%2Fhelsingborg.se%2F&ihelper=https%3A%2F%2Fhelsingborg.se%2Farbete%2Flediga-jobb-i-helsingborgs-stad%2F&job_id=1654

 

Medicinska sekreterare till akutmottagning

Region Skåne – Kristianstad

Gör skillnad. Varje dag.

Centralsjukhuset i Kristianstad är ett av Region Skånes fyra stora akutsjukhus. Här bedrivs kvalificerad akutsjukvård under dygnets alla timmar inom samtliga stora specialiteter.

Akutmottagningen i Kristianstad tillhör verksamhetsområde akut och är ett centrum för akutsjukvården i nordöstra Skåne. Våra 160 medarbetare tar hand om drygt 52 000 patientbesök per år. Till oss kommer mellan 120 och 160 patienter per dygn, patienter med olika diagnoser i olika allvarlighetsgrad. Vår utmaning är att på bästa sätt bemöta patienten och dess anhöriga i den situation de befinner sig i. I anslutning till akutmottagningen har vi en observationsenhet (OE) där vi tar emot patienter som inte har behov av slutenvård och som förväntas gå hem för observation, utredning och behandling. Under pandemin används vår observationsenhet för vård av patienter smittade av covid-19.

 • Arbetet som medicinsk sekreterare på akutmottagningen är alltid väldigt stimulerande och roligt. Jag har aldrig haft ett trivsammare jobb! Helt plötsligt märker jag att jag glömt kolla klockan och så är det dags att gå hem, och det är lika kul att komma tillbaka dagen efter, berättar Carol Jönsson, medicinsk sekreterare.

Arbetsuppgifter

Söker du ett spännande, variationsrikt och utvecklande arbete? Vi tror att våra nya kollegor uppskattar vår omväxlande arbetsplats lika mycket som vi gör! Våra arbetstider sträcker sig över hela dygnet under veckans alla dagar. Vi tillämpar bokningsschema vilket innebär att du i stor utsträckning kan påverka dina arbetstider.

I din roll som medicinsk sekreterare på akutmottagningen har du ett brett arbetsfält, med stor variation både vad gäller dokumentation och olika arbetsuppgifter. I tjänsten ingår journalskrivning via MedSpeech i Melior och registrering i olika system såsom PASiS och Patientliggaren. Din arbetsdag kan exempelvis vissa dagar bestå av posthantering, telefoni och inskrivning, andra dagar av att hjälpa patienter i luckan. Du arbetar även med inskrivning och triage tillsammans med sjuksköterska. När du landat i din roll som medicinsk sekreterare på akuten deltar du i larm på akutrummet.

Hos oss finns möjlighet till utveckling och vi berikas ständigt med nya erfarenheter. Det finns även möjlighet till utökade ansvarsområden om så önskas.

Kvalifikationer

För att trivas i rollen är du serviceinriktad och positivt inställd till de utmaningar som du ställs inför samt tycker om att arbeta i ett högt arbetstempo. Rollen kräver att du är lyhörd och flexibel, ha en förmåga att behålla ditt lugn i situationer med högt tempo och vara bra på att hantera tuffa situationer som ibland uppkommer på en akutmottagning. Som person är det viktigt att du kan prioritera dina arbetsuppgifter och att du vill vara med i vår utveckling av patientadministration. Eftersom du kommer att arbeta i team med övrig vårdpersonal är det viktigt att du har en positiv inställning och vill bidra till vårt goda samarbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Gällande de formella kraven har du utbildning i Hälso- och sjukvårdsadministration 80 p (KY) / 400 p (YH) eller motsvarande medicinsk sekreterarutbildning. Vidare har du goda kunskaper i medicinsk terminologi och i svenska språket, i såväl tal som skrift. Vi ser gärna att du har kunskap i de förekommande systemen på mottagningen. Vidare krävs allmänt god IT-vana i Windows-miljö.

I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval. Är du nyfiken på att veta mer innan du skickar in din ansökan får du gärna höra av dig. Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Skånes sjukhus nordost är en av Region Skånes sexhälso- och sjukvårdsförvaltningar och omfattar Centralsjukhuset Kristianstad (CSK) och Hässleholms sjukhus. Våra 2 600 medarbetare driver och utvecklar hälso-och sjukvården i livets alla skeden tillsammans med våra patienter och deras närstående. CSK är ett akutsjukhus med verksamhet dygnet runt och vi erbjuder specialiserad vård inom många olika specialiteter. På Hässleholms sjukhus bedriver vi ortopedi, närsjukvård med rehabilitering. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=c73299d6-40ee-438c-b8c9-eb6577e51e27

 

Miljöinspektör

Staffanstorps kommun – Staffanstorps

Om arbetsplatsen

I Staffanstorp finns många kreativa tankar och idéer om hur vi vill utveckla vår kommun i framtiden – och viljan och förmågan att förverkliga detta! Staffanstorp är en ung och expansiv kommun med ca 26 000 invånare, ett utmärkt näringslivsklimat och attraktiva boendemiljöer. Våra ca 1000 anställda arbetar för att skapa en högkvalitativ service, trygghet och livskvalitet för våra invånare. I Staffanstorps kommun tänker vi utanför ramarna och långsiktigt.

Stadsbyggnadsförvaltningen består av fyra avdelningar som arbetar med plan och exploatering, miljö och bygglov, tekniska frågor samt geografisk information.
Miljö- och byggavdelningen består av elva medarbetare och leds av stadsbyggnadsnämnden. Placering är Rådhuset i Staffanstorp med busshållplatsen som granne.

Arbetsuppgifter

Du kommer huvudsakligen att arbeta med administration, tillsyn och handläggning av myndighetsärende på miljöenheten. Arbetet som inspektör innebär många kontakter med verksamhetsutövare och kommuninvånare. Vår organisation är liten och varierande arbetsuppgifter förekommer. För dig som gillar utmaningar, finns stora möjligheter att utveckla arbetet på ett intressant och meningsfullt sätt. Vi använder EDP Vision som vårt ärendehanteringssystem.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har Miljöinspektörsutbildning eller annan likvärdig utbildning. Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Som person har du förmågan att planera och organisera ditt arbete. Du har lätt för att sätta upp mål, organisera resurser, följa upp och avsluta aktiviteter.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2021-06-21
Eller enligt överenskommelse

Tidsbegränsad till: 2021-12-31

Ansökan

Ansök senast: 2021-06-11

Referensnummer: 2021-329

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson

Bertil Bengtsson
Miljö- och byggchef
046-25 12 76
bertil.bengtsson@staffanstorp.se

Övrigt

En löpande urvalsprocess kan komma att användas och vi kan komma att anställa innan ansökningstiden löpt ut. Så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vill du veta mer om vår kommun så gå in på www.staffanstorp.se.

Du som bor och jobbar i Staffanstorps kommun, vill du bli deltidsbrandman? Ring 046-25 11 90 och prata med oss, eller hör av dig till räddningstjänstens mailadress: rtj @ staffanstorp.se.

Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/AssignmentView.aspx?GuidExtSoftware=b1be338c-dd40-44f0-888c-13d27818ea66&guid=ED9A9FE7-3418-41BC-9B73-54C6653726BC&locId=1

 

Administratör

Hörby kommun – Hörby

I din roll som administratör arbetar du huvudsakligen med posthantering, diarieföring av allmänna handlingar och arkivering i Hörby kommuns diarieförings-, dokument- och ärendehanteringssystem (W3D3). Rollen innebär att du är förvaltningens expert i att säkerställa och utveckla dokumenthanteringsplan, arkivbeskrivningar, och handläggningsrutiner. Du svarar för den dagliga hanteringen av inkommande, utgående handlingar och ger råd och stöd i diarieföringsfrågor till förvaltningens anställda.

Du arbetar också med förvaltningens fakturahantering. Du konterar och registrerar leverantörsfakturor och registrerar kund- och internfakturering utifrån tidrapporter och andra underlag i ekonomisystemet Raindance. Du ger råd och stöd i fakturafrågor till förvaltningens anställda. I rollen ingår också bl.a. att vara IT-kontaktperson och beställa utrustning till dina kollegor vid behov.

Som administratör ska du ha ett professionellt serviceinriktat bemötande och bidra till att verksamheten och dina arbetsuppgifter utvecklas.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och intressant arbete tillsammans med engagerade kollegor. I en mindre kommun som Hörby, finns möjlighet att vara delaktig och påverka i många sammanhang. Vi tror att du här har större möjlighet att utvecklas genom intressanta arbetsuppgifter och att du får arbeta mer med både helhet och detalj än på en större arbetsplats.

Kvalifikationer

Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. För att lyckas i tjänsten ser vi att du har

 • Goda IT-kunskaper

 • Erfarenhet av arbete i digitalt ärende- och dokumenthanteringssystem samt ekonomisystem

 • Kunskap om offentlighets- och sekretesslagen samt GDPR

 • Goda språkkunskaper, behärska svenska språket och kunna uttrycka sig väl i tal och skrift samt goda baskunskaper i engelska

 • Serviceanda och gott bemötande är en viktig del av arbetet

 • Ansvarstagande, lyhörd, strukturerad, noggrann, stresstålig, god samarbetsförmåga och laganda

 • Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper

 • Avslutad gymnasieutbildning

Det är meriterande med kunskaper inom juridik och ekonomi.

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Arbetsplatsen

Att arbeta i Hörby kommun

Hörby kommun med 15 700 invånare ligger mitt i Skånes hjärta med det mesta och det bästa runt hörnet.
Hörby är en mycket gammal handelsort. Vi som bor eller arbetar i Hörby är mycket stolta över vår vackra och blandade natur.
Här kan man få känslan av att befinna sig mitt i vildmarken och ändå är människor, service och bekvämligheter aldrig långt borta.

Kommunen erbjuder en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Att arbeta inom Hörby kommun handlar i första hand om att ge service till våra medborgare.
Service inom allt från vård och omsorg till parkskötsel och anläggningsarbeten.

Vi arbetar aktivt med att vara en god arbetsgivare med bra anställningsvillkor, arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Andra uppgifter

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hörby kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hörby kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tack på förhand!

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2021-06-06
Arbetsgivarens referensnummer: 60/21

Upplysningar

Peter Siilak
Tf. förvaltningschef tekniska nämnden
0415-37 82 05

Fackliga företrädare nås via vår växel.
0415-37 80 00

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=D6493D1D-BF2D-4E2C-99F9-BF6B697D843C&guidGroup=7dc835f1-c09f-47e9-b5bf-3026399e229f