Välj en sida

Butiksmedarbetare Willys Helsingborg Planteringen

Willys – Helsingborg

Roll: Butiksmedarbetare
Typ av tjänst: Extrajobb
Placering: Helsingborg, Skåne län, Sverige

Tycker du att det är kul med människor, service och försäljning? Vill du bidra till att ännu fler kan handla bra och hållbar mat? Bra! Då tror vi att du kommer att gilla att jobba hos oss. Willys är ett framgångsrikt företag med ett tydligt koncept där vi tillsammans arbetar för att alla ska kunna äta det de vill. Varje dag. Nu behöver vi fler härliga medarbetare som kan hjälpa oss bli ännu bättre.

 

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Butiksmedarbetare får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Du ska se till att våra hyllor är välfyllda och att det är rent och snyggt i vår butik. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet. Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. I utbyte kan vi lova goda utvecklingsmöjligheter i en organisation där vi vågar tänka i nya banor. Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga gäng på Willys Helsingborg Planteringen. Tjänsterna avser arbete extra vid behov med chans till semestervikariat under sommaren 2021. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid, kvällar och helger.

 

 

Det här förväntar vi oss

För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften av butiken. Det innebär exempelvis att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du har sinne för såväl detaljer som helhet.

Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Linda Persson, 042-377801. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2021-02-08. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.

 

Om Willys
I över 40 år har vi hjälpt att sätta bra mat på fler middagsbord genom vår affärsidé: Sveriges billigaste matkasse. Något som genomsyrar allt vi gör. Idag har vi mer än 200 butiker från Kalix i norr till Trelleborg i söder och under 2019 omsatte vi över 29 miljarder. Tillsammans med bland annat Hemköp, Mat.se och Dagab ingår vi i Axfood – ett av de största företagen inom svensk dagligvaruhandel. Hos oss finns det gott om möjlighet att växa och utvecklas.

 

Ansök här: https://jobb.axfood.se/willys/job/Helsingborg-Butiksmedarbetare-Willys-Helsingborg-Planteringen-Sk%C3%A5n/644215101/?sType=Indeed

 

 

Intensivvårdssjuksköterskor

Region Skåne – Malmö

 

Gör skillnad. Varje dag.

Intensivvårdsavdelningen vid Skånes universitetssjukvård (Sus) i Malmö består av en allmän intensivvårdsavdelning (Iva) och en postoperativ avdelning (Uva). Iva består av tio vårdplatser som huvudsakligen erbjuder högspecialiserad intensivvård till sjukhusets olika specialiteter och patienter med konstaterad eller hotande reversibel svikt av vitala funktioner. Uva består av 18 vårdplatser som erbjuder postoperativ vård dagtid främst till kirurgiska och urologiska patienter. Under jourtid är Uva sjukhusets enda postoperativa avdelning och servar alla opererande specialiteter från Sus Malmö. Vi är cirka 140 medarbetare; läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, medicinska sekreterare samt kuratorer.

Vi har en flexibel arbetstidsmodell. Utmärkande nyckelord för verksamheten är utveckling och ett kontinuerligt lärande som syftar till goda behandlingsresultat med bestående värde för patienten.

Arbetsuppgifter

Vi har nu möjlighet att välkomna dig som vill vara en del i teamet på intensivvårdsavdelningen i Malmö.

Vi förutsätter att du, liksom vi, drivs av vilja och intresse av att utveckla intensivvården och att du känner motivation till att aktivt delta i den ständiga förbättringsprocess vi befinner oss i.

Som sjuksköterska ges du möjligen till ett arbete som präglas av förtroende, delaktighet och eget ansvar. Patientomhändertagandet hos oss kännetecknas av evidensbaserad och vetenskapligt förankrade behandlingsmetoder. Vi arbetar utifrån personcentrerat bemötande med respekt och empati.

Vi tillhandahåller ett gediget introduktionspaket och en bredvidgång som anpassas efter dig och dina behov. Vi hoppas att vi väckt din nyfikenhet och ser fram emot din ansökan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård och som har specialistutbildning inom intensivvård. Vidare har du språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Har du dessutom erfarenhet av akutsjukvård, pre- postoperativ vård eller intensivvård, ser vi det som meriterande.

Vi fäster stor vikt vid din personliga kompetens och dina personliga egenskaper. Som person är du ansvarsfull och strukturerad samt har förmåga att prioritera i det självständiga arbetet. Du har förmåga att bemöta patienter, anhöriga, medarbetare och studenter med omtanke och respekt. Vi ser också att du trivs med att jobba i team och tycker om att arbeta i ett omväxlande tempo.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=e719921c-239f-4e02-96cf-dca8d3e2501c

 

 

Sommarjobb som skattehandläggare

Skatteverket – Malmö

Skatteverkets uppdrag är att bidra till att säkra finansieringen av den offentliga sektorn, bidra till ett väl fungerande samhälle och att motverka brottslighet. Vi skapar förtroende genom att vara lyhörda och ge alla ett bra bemötande. Genom att använda digitaliseringens möjligheter vill vi underlätta för privatpersoner och företag i deras vardag. Tillsammans gör vi samhället möjligt.

 

Anställningsform
Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Löneform
Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar
18
Sysselsättningsgrad
100 %
Ort
Malmö
Län
Skåne län
Land
Sverige
Referensnummer
2021/120
Kontakt
  • Jenny Sladic Wikström, 010-574 56 58
  • Vid frågor kan du kontakta, sommarjobb@skatteverket.se
Facklig företrädare
  • Johan Brodd, Saco, 010-573 55 79
  • Helen Wahlgren, ST, 010-5724151
Publicerat
2021-01-25
Sista ansökningsdag
2021-02-08

Säljsupport färskvaror/måltidslösningar Region Skåne

ICA Gruppen – Arlöv

ill du vara med och driva ICA´s erbjudande inom färskvaror och måltidslösningar?

Gränsen mellan butik och restaurang suddas ut och att våra kunder efterfrågar mer inspirerande och medvetna erbjudanden. ICA satsar nu ännu mera på måltidslösningar för att möta kundens behov och utmana synen på en matbutik till en måltidsbutik. Säljsupport Färskvaror stödjer våra butiker till förflyttningar inom färskvaror och måltidslösningar. Vi stöttar med förutsättningar för butik att kortsiktigt och långsiktigt konkurrera på en ständigt framåtsträvande marknad. Vi är den naturliga länken mellan våra butiker & ICA Sverige.

 

Arbetsuppgifter

Som Säljsupport färskvaror/måltidslösningar kommer du att vara med och driva olika koncept av måltidslösningar. Arbetet bedrivas i projektform för respektive butik där projekten sträcker sig allt från take-away koncept till sortimentsfrågor. Tillsammans med butiken definierar ni vilken roll butiken skall spela på måltidsmarknaden för att driva lönsam försäljning av måltidslösningar. Du kommer ha ett antal butiker som du arbetar långsiktigt med (affärsplan/årsplan). Sortiment/Pris/Kundmöte och Kommunikation är delar som du tillsammans med butiken arbetar med. Måltidslösningar kommer utgöra den större delen av arbetstiden men du kommer även arbeta med övriga färskvaror (Delikatess, Kött, Fisk, Fågel, Ost, Bröd, Mejeri, Chark och Vegetariskt)

 

Du blir ansvarig för att följa upp och tillsammans med butik genomföra den lagda planen/affärsplanen. Din roll blir att vara pådrivande för att få genomförande och långsiktighet i det planerade för butik tillsammans med handlaren/medarbetarna. Självständigt planerar och genomför du aktiviteterna samtidigt som du är en del av ett drivet och engagerat team. Då rollen är butiksnära och det är där vi gör skillnad, innebär det att du kommer att spendera större delen av tiden i ICA-butikerna.

Din profil
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av färskvaror/måltidslösningar. Du är affärsmässig med mycket god förmåga att få genomförande och skapa resultat. Har du även erfarenhet från butik är det meriterande. För att lyckas i rollen behöver du ha en bred bakgrund inom m åltidslösningar och färskvaror, t ex från måltidsbutiker, restaurang. Är du idag eller har varit chef/ledare, så är det en stor fördel i denna tjänst.

Som person är du driven och uthållig, kan bygga förtroende genom relationer och skapa resultat med en positiv försäljningsutveckling. Du är duktig på rutiner, effektiv drift och digitala verktyg.

 

Rollen är bilburen vilket förutsätter god planeringsförmåga och ett proaktivt arbetssätt.

Kontaktperson
För ytterligare frågor om rollen kontakta Teamchef Säljsupport Daniel Adebjörk, tfn 0 72-2200695

 

Sista dag för ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2021-02-12 Urval och intervjuer pågår löpande vilket innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdatum.

Vi på ICA har ett stort behov av att ny kompetens. Vi fortsätter därför att rekrytera som vanligt, även under tider av Coronasmitta. För din och vår säkerhet väljer vi att genomföra anställningsintervjuer via video och telefon i första hand. Välkommen till oss!

 

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

 

Ansök här: https://www.icagruppen.se/karriar/#!/lediga-jobb/lb//karriar/lediga-jobb/jobbannonsmall//ajax?id=R0012577