Välj en sida

Är du vår nya Bostadsuthyrare i Ystad?

Heimstaden – Ystad

Har du erfarenhet av administration och service? Vill du dessutom hjälpa människor att hitta sitt nya boende och matcha bostäder mot deras behov? Vi erbjuder dig en varierad roll med breda kontaktytor på ett av Europas ledande fastighetsbolag – Heimstaden!

Heimstaden har en vision om att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes. Vår ambition är att växa på ett ansvarsfullt och hållbart sätt tillsammans med samarbetspartners som delar våra värderingar. Vi har ett livslångt perspektiv på våra fastigheter, vilket innebär att vi bygger, utvecklar och förvaltar hållbara och moderna hem med rätt standard. Kulturen präglas av värderingarna; Care, Dare och Share.

Vi växer och söker nu en till kollega till vår förvaltningskontor i Ystad. Vi äger och förvaltar i dagsläget cirka 1300 hyresrätter, främst i centrala Ystad. Vi har även påbörjat ett nyproduktionsprojekt i form av 223 hyresrätter, som förväntas vara inflyttningsklara under 2023.

I ditt team finns sju härliga kollegor; 4 Fastighetsskötare, 1 Uthyrare, 1 Biträdande Förvaltare och 1 Fastighetsförvaltare, vilka du alla jobbar tillsammans med.

Vad innebär jobbet?

I rollen som bostadsuthyrare har du en varierad vardag där du ansvarar för att hjälpa människor att hitta sitt nya boende. I arbetet ingår många personliga kontakter med kunder och hyresgäster där du har ansvar för köhantering, ansökningar från bostadssökande, upprättande av hyresavtal, hyresjuridik, kontraktsskrivning, nyckelhantering och dokumentation. Du arbetar även med övrigt praktiskt och administrativt arbete kring uthyrning och förvaltning så som exempelvis sammanställning av (ekonomiska) rapporter, hyresgästaktiviteter samt inköp av kontorsmaterial. I rollen ingår även besiktningar vid in-och utflytt och du är med och fattar beslut om enklare renoveringsåtgärder.

Du arbetar självständigt men också som en del i ett team där vi skapar en verksamhet och kultur som gör att våra hyresgäster upplever oss som en god hyresvärd. Du har även en viktig roll i kundupplevelsen då du i många fall är den första personliga kontakten kunden har med oss.

Din profil

För att lyckas i rollen tror vi att du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Du har en god kommunikativ förmåga, är bekväm med andra människor och trivs som bäst i sociala situationer. Vidare är du strukturerad i ditt arbetssätt och du är mån om att göra ett bra arbete. För att trivas i rollen gillar du att ha tempo i ditt arbete och kan hantera hög arbetsbelastning utan att det påverkar kvaliteten i det du gör. Därtill har du en positiv inställning och tycker om att ha många kontaktytor.

Som person brinner du för service och kundkontakter. Du har förmågan att arbeta strukturerat, har gott ordningssinne och är van att samarbeta med andra och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du behärskar svenska och engelska mycket bra i tal och skrift. Det är meriterande om du arbetat i Vitec. Stor vikt kommer läggas på personliga egenskaper.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

 • Erfarenhet av kundorienterat och administrativt arbete
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
 • B-körkort
 • God datorvana, erfarenhet av arbete i Vitec Hyra (meriterande)
 • Meriterande: Erfarenhet av bostadsuthyrning och besiktningar

Heimstaden

Våra värderingar är oerhört viktiga för oss; Care, Share och Dare. Här har alla våra medarbetare ansvar för att dessa genomsyras i vardagen, i både smått och stort. Läs gärna mer om vad våra medarbetare tycker om hur det är att jobba hos oss: https://heimstaden.com/jobba-har/

Ansökan

Personligt brev och CV välkomnas senast den 21 mars 2021. Vi kan komma att göra löpande urval och intervjuer så vi välkomnar din ansökan redan idag.

Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi en bakgrundskontroll innan anställning kan bli aktuell. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/

 

Ansök här: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1606&ProjectId=144148&DepartmentId=19008&MediaId=5&SkipAdvertisement=False

 

 

Servicerådgivare/ SericeCam

Din Bil Sverige AB – Malmö

Din Bil Syd, Volkswagen Malmö
Söker en
Servicerådgivare / ServiceCam
Gillar du att hålla många bollar i luften och att ge femstjärnig service? Har du dessutom ett gediget intresse för bilbranschen och motiveras av att skapa relationer och att samarbeta med andra? Då kan det vara just Dig vi söker! Som Servicerådgivare / ServiceCam hos oss i Malmö får du ett varierat och utvecklande arbete samt chansen att representera ett av världens mest kända varumärken. Du kommer att ingå i ett lojalt team där man ställer upp för varandra.
Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.
Tjänstebeskrivning
Som Servicerådgivare / ServiceCam hos oss kommer du att vara den som representerar vårt varumärke gentemot våra verkstadskunder. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att utföra merförsäljning till kunder vars bil redan är i verkstaden genom att använda våra digitala verktyg. Du kommer att ha tät dialog med våra tekniker samt kontakta kunder med prisförslag och lösningar. En central del i arbetet är att alltid få kunden att känna sig väl bemött och att de är en positiv upplevelse rikare efter sitt besök hos oss. Datorn, telefonen och dess system är dina främsta arbetsverktyg. Utöver detta så kan det förekomma att man får förstärka kundmottagningen där även direkt kundkontakt ingår.
Kvalifikationer

Krav:
Du är medveten om vad god service innebär alternativt erfarenhet från bilbranschen i en roll som inkluderar kundkontakt.
Goda administrativa färdigheter
Datorvana samt kunskaper i Officepaketet
Telefonvana
Hög stressnivå
Strukturerad och har ett bra ordningssinne
Godkänd gymnasieutbildning.
Du har minst B-körkort.
Svenska språket i både tal och skrift samt engelska för att kunna läsa manualer.

Meriterande:
Dokumenterad erfarenhet av liknade arbetsuppgifter
Förståelse för verkstaden och dess processer
Erfarenhet av att arbeta i Automaster; ELSA och ETKA
Fordonsteknisk utbildning
Erfarenhet och kunskaper om något av våra märken (Volkswagen, Seat, Skoda, Audi).

Personliga egenskaper
Du tror precis som vi, på Din Bil, att ett trevligt bemötande är nyckeln till en nöjd kund. Du tycker om att skapa goda relationer till kunder, är lyhörd för deras olika behov och mån om att ge bästa möjliga service. Du är flexibel och tycker om att växla mellan olika arbetsuppgifter i stundtals högt tempo. Då man tillhör en arbetsplats där man står varandra nära är det viktigt att du vill bli en del av vårt team i Malmö. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Din Bil eftersträvar jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald.
Ansökan
Ansök senast 31 Mars. Vi kommer tillämpa löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!
Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.
VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök här: https://dinbil.easycruit.com/vacancy/2655605/163249?iso=se

Kommersiell uthyrare till Trianon

Insikta ABMalmö

Trianon har utökat sitt bestånd och förstärker därför med en driven, kommersiell uthyrare. Vi söker dig som har säljerfarenhet, är affärs- och kundorienterad och som får energi av spännande uthyrningsutmaningar!

Tjänsten

Som kommersiell uthyrare hos oss arbetar du med att skapa förståelse för kundernas affär och söka de bästa lokallösningarna för deras verksamhet. Här får du arbeta med kommersiell uthyrning på bred front med främst butikslokaler – handel och samhällsservice men även med kontor. Du ansvarar för att skapa långsiktiga relationer genom proaktiv, kontinuerlig och målinriktad kundbearbetning. Här får du jobba självständigt och vara med och både utvecklas och påverka i en platt organisation med snabba beslutsvägar. Du blir vårt ansikte utåt och därmed ambassadör för Trianon i många olika sammanhang. Du rapporterar till Trianons kommersiella uthyrningschef.

I rollen:
Proaktivt bearbeta och bygga relationer med potentiella kunder
Driva uthyrningsprocessen från vakans till uthyrd lokal
Sälja in rätt lokal till rätt hyresgäst
Räkna på affären och bedöma den med hänsyn till investeringar, intäkter och fastighetsvärde.
Förhandla samt omförhandla befintliga hyresavtal
Skriva offerter och hyresavtal

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en nyckelroll i ett av Malmö snabbast växande fastighetsbolag – här får du jobba i ett härligt gäng med hög kreativitet, arbetsglädje och snabba beslutsvägar. Företagskulturen präglas av entreprenörskap, affärstänk, prestigelöshet och ett stort samhällsengagemang.

Din bakgrund och person

Du har minst några års framgångsrik erfarenhet från uthyrning av kommersiella lokaler och är van vid uppsökande och säljande arbete. Vi ser gärna att du har relevant högskoleutbildning, avgörande är att du har kunskap/erfarenhet om avtal och hyresjuridik. För att lyckas i rollen är du prestigelös och har ett proaktivt arbetssätt. Vi förutsätter att du har körkort och tillgång till bil.

Din ansökan

Vi samarbetar med Insikta och har du frågor är du välkommen att kontakta Charlotte Olsson på telefon 070-6021911 charlotte@insikta.se Naturligtvis behandlas din ansökan konfidentiellt. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Vi arbetar med löpande urval.

Om Trianon

Trianon är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger, förvaltar, utvecklar och bygger bostäder och kommersiella fastigheter i Malmö med omnejd. Fokus har hittills legat i Malmö men nu finns vi även i Malmös omnejd. Vi vill fortsätta göra skillnad – både mer och för fler. Vårt fastighetsbestånd består av bostads-, handels-, kontors- och samhällsfastigheter i Malmö City, Limhamn/Slottsstaden, Lindängen/Hermodsdal, Rosengård samt Oxie, Burlöv och Skurup. Vi växer snabbt och för närvarande är vi 70 personer på vårt kontor i centrala Malmö. https://trianon.se/

Butikssäljare

Clas Ohlson – Trelleborg

Clas Ohlson brinner för att förenkla livet i varje hem. Vi strävar efter att jobba smartare varje dag när vi hjälper kunder med smarta produkter och tjänster som förenklar vardagen. Som arbetsgivare erbjuder vi dig rum att växa och en fantastisk företagskultur där vi uppmuntrar dig att vara dig själv. Clas Ohlson har funnits i 100 år nu, och med din hjälp kommer vi att finnas i minst 100 år till.

Är du redo? Vi behöver fler pigga säljare till vårt härliga gäng i Trelleborg, och letar nu efter två nya kollegor!

Som säljare är din främsta uppgift att få kunden att trivas, känna sig välkommen och att se till de hittar rätt produkter och lösningar under sitt besök. Med engagemang, personligt ansvar och initiativkraft lyfter du tillsammans med dina kollegor upplevelsen av att handla på Clas Ohlson. På ett serviceinriktat sätt tar du aktivt kontakt och skapar kundmöten, svarar på frågor och berättar om våra produkter. I din roll ingår det också att arbeta i kassa och vara en del av varuflödet i form av påfyllning.

För att uppnå detta arbetar du bland annat med att:

 • Vara tillgänglig och kontakta kunder proaktivt samt alltid sträva efter att ge kundservice i världsklass
 • Ha inställningen att göra varje kund nöjd, oavsett situation, inom givna ramar
 • Delta i samtliga arbetsuppgifter i butiken samt följa rutiner och arbetssätt
 • Medverka till att utveckla kundmötet, butiksrutiner och arbetsuppgifter
 • Hjälpa till i introduktionen och i utbildningen för nya medarbetare och kollegor
 • Vara delaktig i att butiksytor, bakomlager och kontor är städade och i god ordning

Vem söker vi?

 

 • Avklarad gymnasieutbildning, meriterande med utbildning inom Handel- och administration
 • Arbetslivserfarenhet inom serviceyrke och/eller någon av våra produktkategorier är meriterande
 • Goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
 • Du behöver ha fyllt 18 år för att arbeta hos oss

Vi tror att du som söker denna tjänst brinner för mötet med kunder och drivs av att få arbeta med försäljning. Som person ser vi också att du har lätt för att ta initiativ och motiveras av att leverera resultat. För att trivas hos oss ser vi det som viktigt att du är en teamspelare som motiveras av att ha nära samarbete med dina kollegor i det dagliga arbetet. Vi tror också att du drivs av att vara i en arbetsmiljö som är snabbrörlig där du förväntas vara flexibel och stresstålig.

Bli en del av oss!

Tycker du rollen låter spännande? Tveka inte med att skicka in din ansökan! Rekryteringsprocessen är igång och vi gör intervjuer och urval löpande, vi ser därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt – dock inte senare än 10:e mars.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar på deltid med en omfattning på 13% och den andra på 30%. Start enligt överenskommelse. Vi tillämpar alltid 6 månaders provanställning vid tillsvidareanställning.

Om du har ytterligare frågor kopplat till tjänsten ber vi dig kontakta rekryterande chef på: kristin.torres@clasohlson.se

OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mejl!

Mångfald & inkludering

Clas Ohlson brinner för att förenkla livet i varje hem, för alla typer av människor. Vi uppskattar, respekterar och värderar varandras skillnader och delar med oss av information och kunskap för att lära av varandra. Mångfald är för oss att vara en dynamisk organisation som uppmuntrar till olika idéer och perspektiv. Vi hoppas att du, med din personlighet och bakgrund, vill vara med på vår resa som ska ta oss framåt i ytterligare 100 år. En resa där vi gör det möjligt för alla att bidra med sin fulla potential i vår dagliga verksamhet.

Ansök här: https://jobb.clasohlson.com/jobs/1089858-butikssaljare

 

 

Serviceman

LambertssonFörslöv

Vi har fått in nya spännande uppdrag och utökar nu organisationen i Förslöv med en serviceman!

 

Om rollen

 

I rollen som serviceman hos oss på Lambertsson i Förslöv kommer du främst att arbeta med vårt ställningsmaterial. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är plock och sortering av ställningsmaterial, lastning och lossning samt returmottagning av uthyrt material. Du kommer även att utföra mindre reparationer, service och rengöring av ställning och maskiner.

 

Om dig

 

För att trivas tillsammans med oss är det är viktigt att du tycker om teamwork och att du kan axla både frihet och ansvar i en kund- och resultatorienterad verksamhet. Du tar egna initiativ samt stort ansvar när det gäller att ha ordning och reda omkring dig. Arbetet innebär ett nära samarbete med dina kollegor, därför är det viktigt att du är samarbetsorienterad och vill stödja andra i strävan att uppnå gemensamma mål. Du har ett tekniskt intresse, truckkort ser vi som meriterande. Datavana och B-körkort är ett krav.

Om företaget

Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2021-03-10

Ansök här: https://lambertsson.com/jobba-hos-oss/lediga-jobb/ledig-tjanst/L2ludHJhbmV0L2xhbWJlcnRzc29uL2V4cG9ydC94bWwvdmFjYW5jeS8yNjU1NTg1LnhtbA==/