Välj en sida

24 MARS 2020

 

 

WordPressutvecklare till Qvesarum i Löberöd

 

Gigstep – Malmö

 

Qvesarum har de senaste åren tagit stadiga kliv framåt i utvecklingen av e-handel och digital marknadsföring. Större kliv ska det bli med dig i teamet!

Du har tidigare arbetat mycket med webbutveckling i WordPress. Självklart har du då även arbetat med PHP, HTML samt CSS. Troligtvis har du i och med detta även erfarenhet från databashantering i MySQL. Det är meriterande om du även sysslat med webbdesign, SEO, SEM samt webbanalyser och A/B-tester. Eller så kanske du vill göra mer av det!

 

Butiken med tillhörande showroom ligger 20 minuter nordost om Lund i Slogstorp.
Uppskattad arbetsmängd är 50%, med arbetstoppar vid nya webbprojekt. Dock ska inte heltid vs deltid sätta stopp, så sök ändå. Gänget på Qvesarum arbetar på plats i Löberöd och det är kul om du gör det också.
Kollegorna på Qvesarum drivs av passion för hantverk och service. Det vill vi att du också gör för att alltid ge det lilla extra.
Din närmsta kollega kommer vara Therese som är marknadsansvarig.
Det är idag en byrå som hjälper till med webbutvecklingen.

Qvesarum startade år 2000 och är idag ett av de branschledande företagen i Sverige när det kommer till produktsegmentet specialanpassade ”high end” byggprodukter. Vi är ca 20 anställda i Sverige och har ett helägt dotterbolag i Fjärran Östern med ca 80 anställda. Qvesarum har haft en tillväxt på ca 30% per år de sista 5 åren och omsatte år 2019 44 500 000. Utvecklingen är fortsatt expansiv. Våra kunder finns i hela Sverige och även till viss del i övriga Norden.

Varmt välkommen in i gänget!

 

Ansök här: https://jobs.gigstep.se/jobs/856117-wordpressutvecklare-till-qvesarum-i-loberod

 

 

 

Städ och Servicemedarbetare

 

Kundpartner – Ramlösa

 

Kundpartner arbetar med städning och service , se mer på www.kundpartner.se. Vi är i stark tillväxt och behov av medarbetare inom hela vårt område och i första hand Nordväst Skåne.

Vill du bli en av oss , har en positiv attityd och flexibelt med en stark service känsla ?

Då vill vi gärna att du skickar in en ansökan.

Du bör ha goda kunskaper inom städ och service då i första hand dina arbetsuppgifter består i kontor, butikstädning med tillhörande tjänster.

Du måste kunna arbeta självständigt och ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Körkort är mycket meriterande och önskvärt

 

Ansök här: https://jobb.kundpartner.se/jobs/858009-stad-och-servicemedarbetare