Välj en sida

Försäljare till Lund, Mårtenstorget

Systembolaget – Lund

 

Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad?
Till butiken Mårtenstorget i Lund söker vi nu en engagerad försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsten är på 36 timmar i veckan. Tjänsten är ett vikariat under perioden 1 juni 2021 – 31 januari 2022.

Om rollen
Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Med passion, högt driv, engagemang och ett personligt ansvar levererar du ett imponerande kundmöte tillsammans med dina kollegor. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassa och i lager, upplockning av varor samt lokalvård.

Om dig
Du är en serviceinriktad, noggrann, flexibel och lyhörd person som kan se varje kunds unika behov. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor i butiken och brinner för att ge bästa tänkbara service till våra kunder. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofia Edsfeldt, butikschef, på telefonnummer: 010-503 12 55.

Ansökan
Vid intresse är du välkommen att registrera din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 7 april 2021. Vi behandlar ansökningar löpande, och butiken kan komma att avsluta sin annonsering tidigare. Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev.

Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se omsystembolaget.se.

 

 

Ansök här: https://www.omsystembolaget.se/jobba-hos-oss/soka-jobb/lediga-jobb/forsaljare-till-lund-martenstorget-2200

 

 

 

Servispersonal

Hotell Gässlingen – Skanör

 

 

Hotell Gässlingen är det lilla hotellet för de stora stunderna i livet. Här arbetar vi med närproducerade och väl valda råvaror och produkter. Vårt kök har stora ambitioner i sin matlagning och vi lever utefter visionen att försöka se till varje unika gäst, så när som giva en butler-känsla.

Nu söker vi driven servispersonal med erfarenhet inom hotell- och restaurangbranschen. Du ska vara utåtriktad, serviceminded och ha ett stort intresse för mat och dryck. Vidare ska du kunna arbeta med varierande arrangemang och möten, vara flexibel i din arbetsposition, säljorienterad och kunna arbeta bra i ett team.

 

Ansök här: https://www.hotellgasslingen.com/jobba-med-oss/

 

 

 

 

Kriminalvårdare

Kriminalvården – Malmö

 

 

Som kriminalvårdare kan du bidra till ett tryggare och säkrare samhälle. Du jobbar i team tillsammans med andra yrkesgrupper och får möjlighet att hjälpa människor att bryta den onda cirkeln och motivera till att inte återfalla i brott. Det är viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan kan utvecklas och förändras.

När du söker jobb som kriminalvårdare kan du välja att arbeta på häkte eller anstalt. Att arbeta på häkte innebär fokus på omvårdnad och säkerhet och är ett jobb med tydliga rutiner. En del människor sitter häktade länge och träffar bara sin advokat och de som jobbar vid häktet. Det ställer särskilda krav på dig som kriminalvårdare. Att arbeta på anstalt är omväxlande: omvårdnads-, bevaknings-, visitations- och säkerhetsarbete blandas med frigivningsplanering samt samtals- och motivationsarbete

Kvalifikationer:

Dina personliga egenskaper är viktiga. Som kriminalvårdare behöver du vara trygg, stabil, ha god självinsikt, gott omdöme och integritet. Tillsammans med dina kollegor driver du verksamheten, så du behöver ha god samarbetsförmåga och vara tydlig i din kommunikation. Du ska kunna agera fysiskt när det krävs.

Vi söker dig som har:

 • Arbetslivserfarenhet, även i form av säsongsarbete, timanställning eller eget företagande. Praktik och volontärarbete är inte att jämställa med anställning

 • Fullständig gymnasiekompetens (läs mer via länk under övrigt)

 • Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift

 • God datorvana

 • B-körkort (Manuell växel)


Det är meriterande om du har:

 • Arbetslivserfarenhet från kriminalvård, säkerhetsarbete, social omsorg, psykiatri eller vård- och omsorgsarbete

 • Kunskap inom relevanta områden, exempelvis beteendevetenskap, kriminologi psykiatri, juridik och konflikthantering

 • Relevanta språkkunskaper


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Anställningsform:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön. Kriminalvården tillämpar individuell lönesättning
Varaktighet: 11 dagar – 3 månader
Arbetstid: Schema. Måndag- söndag. Kvälls och helgarbete ingår.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Tidsbegränsat till: 2021-09-05
Antal platser: 5


Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2021-04-13

Arbetsgivarens referensnummer: C51837

Upplysningar lämnas av:

Elin Arnshed
HR-administratör/klienthandläggare
Mobiltelefon: 0765188854

Facklig(a) företrädare
Lars Mårtensson
Seko
Telefon: 0410-78 56 35

Lotta Helin
SACO
Telefon: 040-692 72 62

Jasminka Badurina
ST/OFR
Telefon: 077-22 80 800

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=27331867-E5CD-4A6B-975F-DEF4993FFB49

 

 

BYGGNADSPLÅTSLAGARE

Plåtexpressen AB – Malmö

 

Vi på Plåtexpressen vill växa organiskt och söker nu dig som är intresserad av att jobba i ett företag där trivsel och arbetsglädje står i fokus. Vi har många intressanta projekt runt om i Skåne, både nu och framåt, och söker nya kollegor till vår avdelning i Malmö. Som medarbetare hos oss på Plåtexpressen AB arbetar du i ett kundorienterat företag med delegerat ansvar och korta beslutsvägar. Vi sätter våra medarbetare i fokus och låter på detta sätt individen växa i sin roll hos oss. Vi på Plåtexpressen ser oss som ett lag där våra medarbetare är den viktigaste delen för att nå fortsatt framgång.

Om oss

Vill du vara delaktig i de mest spännande och komplexa projekten i vår region har du kommit rätt! Plåtexpressen är ett av de ledande plåtföretagen som utför kvalificerade arbeten för uppdragsgivare i södra Sverige. Vi arbetar med alla sorters plåt-projekt, från de mest standardiserade till de mest kvalificerade – allt som går att vika med ett papper, kan vi också vika i plåt. Vi har tre moderna verkstäder i Skåne där vi tillverkar alla plåtdetaljer för vidare leverans till våra projekt.

Som medarbetare på Malmö-avdelningen ingår du i ett team om 25 plåtslagare, två produktionsledare samt en avdelningschef.

Vi ser gärna att du som söker som plåtslagare

 • Har minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet eller ett yrkesbevis som plåtslagare.

 • Innehar Körkort B

 • Har god social kompetens, ett stort engagemang i ditt arbete och är van vid att arbeta både i team och individuellt.

Ansökningar behandlas löpande. Du skickar

brev till Plåtexpressen AB, Box 515, 291 25 Kristianstad.

 

 

Ansök här: http://www.platexpressen.se/jobba-hos-oss/