Välj en sida

JYSK Mobilia/ Malmö söker säljare 50% vik
JYSK – Mobilia Malmö

Jobbeskrivning


Är du villig att ge det där lilla extra för en försäljning? Drivs du av att arbeta i en omväxlande miljö med konstanta utmaningar? Får du en kick av att arbeta i ett dynamiskt team? Då är du den vi söker.

Du är engagerad och…

 • Har viljan att sälja

 • Sätter kunderna först och ger dem en oförglömlig upplevelse

 • Arbetar hårt och är en lagspelare

 • Trivs i en fartfylld och energisk arbetsmiljö

 • Har ett driv och ambitioner att göra karriär i JYSK

Du ges möjligheter och…

 • En stark tävlingskultur som belönar bra försäljning och goda resultat

 • Utvecklingsmöjligheter och förstklassiga praktiska utbildningar

 • Chansen att tävla, vinna och fira bedrifter

 • En framstående företagskultur

JYSK har expanderat från en butik i Danmark 1979 till mer än 3000 butiker över hela världen. För att säkra framtida tillväxt, behöver vi de bästa medarbetarna. Ta tillvara på detta tillfälle att bli en del av JYSK. If you bring dedication, you will meet possibilities.

Klicka på – jag är intresserad – för att ansöka och ta kontrollen över din karriär.

Behöver du mer information? Klicka här för att läsa mer om JYSK som arbetsplats och träffa en av våra säljare

Följ våra medarbetare på Instagram @jysk_karriar

Ansök här: https://jobs.smartrecruiters.com/JYSK/743999757219340-jysk-mobilia-malmo-soker-saljare-50-vik?utm_source=Indeed&utm_medium=organic&utm_campaign=Indeed

 

Väktare rond
Securitas – Helsingborg

 

Om Securitas

Securitas är en pålitlig arbetsgivare i en föränderlig värld som finns i 57 länder runtom i världen. I Sverige har vi en ledande position inom säkerhet och en djup förståelse för våra kunders behov. Här levererar våra 10 000 medarbetare trygghet – varje dag, dygnet runt.

Att vara en av oss på Securitas innebär ett stort ansvar – ditt arbete är viktigt för att skapa trygghet i samhället. Alla våra medarbetare gör konkret skillnad för människor, varje dag. För att kunna göra ett bra jobb satsar vi mycket på att vara en stabil arbetsgivare, som se till att du trivs och känner dig uppskattad. Hos oss finns även möjligheterna, du får alltid den utbildning du behöver för dina arbetsuppgifter och duktiga medarbetare har goda chanser att växa inom företaget.

Din roll

Som ronderande väktare är din främsta uppgift att leverera trygghet ute hos våra kunder – främst vid industrier, på kontor och i verkstäder – genom att skydda egendom och byggnader mot brand, stöld och skador. Vanligtvis är det du som sköter larmanläggningarna och rapporterar med hjälp av ett datoriserat rondinformationssystem. Du arbetar främst nattetid.

Vem är du?

 • Vi tror att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera periodvis högt arbetstempo.

 • Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner.

 • Du är självständig, men jobbar också bra i team.

 • Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och uppmärksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.

Vilka krav ställer tjänsten?

 • Du behöver ha gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska.

 • Tjänsten kräver B-körkort.

 • För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan).

 • Meriterande om du redan har väktarutbildning (minst VU1).

Vi erbjuder dig

 • Att få göra konkret skillnad för människor och samhället

 • Ett varierande arbete med utvecklingsmöjligheter

 • Engagerade och stöttande ledare och kollegor

 • Chansen att arbeta i ett samhällsviktigt företag med människor i fokus

Övrigt

Tror du att du har det vi söker? Mer information om vad tjänsten som ronderande väktare innebär hittar du på vår hemsida www.securitas.se.

Vid utvärdering av sökande till tjänsten som väktare kommer urvalstester att användas.

Vi arbetar för en jämn könsfördelning och vi ser gärna kvinnliga sökande.

Lön utgår enligt kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan.

 

Ansök här: https://se-securitas.easycruit.com/vacancy/2734251/184335?iso=se&source=ContactSources.IJB&SpecificSource=ContactSources.IJB.SpecificSources.Indeed

 

Farmaceut
Apoteket Svanen – Lund

 

Är du en själklar farmaceut? Hos Apoteket finner du både själ och skäl för en utvecklande karriär.

Låt oss själa dig en stund

Välkommen till Apoteket Svanen! Vi finns på Kyrkogatan i centrala Lund och är ett glatt litet gäng på tre härliga kollegor. Vi söker nu en farmaceut som även vill axla rollen som lageransvarig hos oss.

Våra öppettider är 10.00–18.00 på vardagar samt 10.00–14.00 på lördagar. Övriga tider har vi stängt för liv och vila. Ett måste för hälsan.

Många själ att trivas

Kamratlig stämning, kunskap, utveckling och hälsa är viktiga ingredienser i Apotekets verksamhet. Vi vet att välmående och engagemang gör dig bättre på det du gör. Därför erbjuder vi branschens mest generösa friskvårdsbidrag och ett brett utbildningsprogram för att bädda för både karriär och meningsfull tillvaro.


Vissa jobb är mer själklara än andra

Som en farmaceut hos oss ger du professionell rådgivning och individuell service utifrån varje kunds behov. Du är med och bidrar till bättre hälsa för våra kunder, samt delar dina kunskaper med kollegor. Som lager ansvarig har du en mycket viktig roll på Apoteket. Du bidrar till apotekets utveckling såväl försäljningsmässigt som resultatmässigt genom att optimera lagernivåer efter lokal efterfrågan. Du är genuint intresserad av att arbeta med lager och varuhantering och har bra kunskap och vana att jobba med Relex systemet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid alternativt deltid med tillträde enligt överenskommelse.


Självklara meriter

Förutom att du är legitimerad receptarie/apotekare med goda farmaceutiska kunskaper och intresse av lager och varuhantering, är du även en möjlighetsmänniska som tar initiativ och gillar att arbeta mot tydliga mål. För att trivas hos oss är du engagerad och kundinriktad, gillar utmaningar och att samarbeta med kunder och kollegor.


Känns det självklart hittills?

Urval och intervjuer sker löpande var vid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!

Apoteket AB, med huvudkontor i Solna, är Sveriges största apotekskedja med drygt 3300 anställda och närmare 400 apotek över hela landet. Apoteket erbjuder läkemedel, hälsoprodukter och tjänster till privatpersoner, vården, företag och organisationer. Vi bryter ständigt ny mark inom läkemedelsrådgivning, patientsäkerhet, it och miljö.

Här präglas kulturen av omtanke och kollektiv kunskap för innovativ utveckling och leverans av produkter och tjänster som hjälper kunder till ett liv i hälsa. Här delar du övertygelse med människor som av olika skäl har valt Apoteket, och som medarbetare är del av vår själ: En stark tro på den goda kraften för att varje dag göra allt vi kan för att göra det enklare att må bra. För andra. För oss.

 

Kontaktpersoner

Aleksandra Stanoevska

Apotekschef

Aleksandra.Stanoevska@apoteket.se

 

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I006/1217/job?site=6&lang=SE&validator=3d4c56a7ca41830bb7ced9a32c1f21b3&ihelper=https%3A%2F%2Fwww.apoteket.se%2Fom-apoteket%2Fjobba-hos-oss%2Flediga-jobb%2F&job_id=2316

 

 

Lärarassistent till högstadiet
Noblaskolan – Kävlinge

 

Noblaskolan består av 14 för- och grundskolor som arbetar enligt devisen att elever som utmanas når längre. Genom en kombination av erfarna lärare, tydliga strukturer, trygghet och stöd ska eleverna få de bästa förutsättningarna för en bra skolgång. Noblaskolorna ligger i Boden, Göteborg, Helsingborg, Kävlinge, Nacka, Salem, Sundbyberg, Solna, Täby och Västerås. Noblaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

 

Ditt uppdrag

Du arbetar som Lärarassistent i våra årskurser 7-9 100%, samt del av eftermiddagarna i fritidshemmet.

Du arbetar i nära dialog med lärare i högstadiets arbetslag, elevhälsoteam och rektor. Du bidrar till att skolan tillhandahåller lämpliga insatser för elever i behov av stöd, både ur ett psykosocialt perspektiv och ett pedagogiskt

 

För att vara aktuell för tjänsten och trivas i ditt uppdrag krävs det att du:

1. har mycket goda matematikkunskaper och bistår undervisande lärare samt elever i klassrummet.

Vid behov kan du ha i uppdrag att rätta lärares prov/screeningar som är av enkel karaktär t ex kryssfrågor eller enligt givna mallar i några skolämnen ett par gånger per termin.

2.kunna vikariera i skolämnen på högstadiet vid ordinarie lärares frånvaro, vilket sker nästintill dagligen.

3.trivs att bistå personal att skriva enklare utredningar kring t.ex. kränkande behandling samt kontakta vårdnadshavare och ha samtal med elever.

Du ingår i skolan Trygghetsteam tillsammans med kollegor F-9 och skolkurator.

Vid lovdagar är du nästan enbart i fritidshemmet eller bistår vaktmästeri och administrationen med varierande arbetsuppgifter.

Din profil

Vi söker dig som har någon form av erfarenhet av socialt eller pedagogiskt arbete med inriktning mot barn och ungdomar.

Har du någon form av pedagogisk utbildning är det en merit.

Du har lätt för att samarbeta i nära dialog, där en god kommunikation lägger grunden för de goda relationer som finns på skolan idag. Du tycker om att ta ett stort ansvar och kan ta egna initiativ för insatser och möten.

För att trivas i tjänsten behöver du kunna fördela ditt arbete mellan samtal med elever och kollegor tillsammans med en del skriftlig dokumentation och uppföljning av insatser.

Du har ett positivt synsätt på undervisning, kollegialt lärande och sociala relationer. Vi vill att skolan ska vara en plats på lika villkor för alla barn.

 

Vi erbjuder

Noblaskolan Löddeköpinge är en skola med ca 400 elever från förskoleklass till och med årskurs 9.

Vi har undervisningsgrupper med 25 elever i varje helklass. Våra elever på skolan har mycket god måluppfyllelse i samtliga årskurser och 93% av eleverna känner sig väldigt trygga på skolan. Detta är bl.a. ett resultat av vårt stora fokus på undervisningens kvalitet, samverkan mellan elevhälsoteam, rektor och lärare samt att vi alltid utmanar våra elever att utvecklas och nå längre. Elevernas framgång är skolans ansvar och för det har vi skapat Noblakoden med gemensamma strategier för lektioner, mentorskap, trivsel- och ordningsregler.

På Noblaskolan Löddeköpinge erbjuder vi dig en mycket god arbetsmiljö för både elever och personal. Du kommer möta engagerade kollegor som välkomnar dig in i gemenskapen! Tillsammans har vi också höga positiva förväntningar på varandra och eleverna.

För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag och pedagogiska luncher med elever och personal.

Övrigt

Tjänsten är en visstidsanställning läsåret 21/22. Tillträde 21-08-10 eller enligt överenskommelse.

Sänd in din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag och intervju fortgår löpande.

Jag ser fram emot din ansökan och kontakta gärna mig om du har frågor om tjänsten!

Pia Tullgren, rektor

0767- 24 32 96

pia.tullgren@noblaskolan.se

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Ansök här: https://karriar.academedia.se/jobs/165744-lararassistent-till-hogstadiet?ref=indeed

 

Deltidsbrandmän
Räddningstjänsten i Svedala

 

Räddningstjänst Sista ansökningsdag: 2021-08-31

Svedala kommun ligger mitt i Öresundsregionen med både Malmö, Lund och Köpenhamn inom nära räckhåll. Hos oss arbetar du i en expansiv kommun som nu rustar för framtiden. Vi verkar för ett hållbart arbetsliv som präglas av ett gott bemötande med stor portion öppenhet, engagemang och mod. Vi bygger tillsammans ett attraktivt och fungerande samhälle med många spännande utmaningar framöver.
Vi på räddningstjänsten i Svedala behöver nya medarbetare att ansluta till vår sammansvetsade och engagerade grupp av kvinnor och män. Du som känner ett stort engagemang för din hemkommun och vill vara med och hjälpa människor i din omgivning har nu möjlighet att bli deltidsbrandman!

Uppdrag

Som brandman RiB (Räddningsman i Beredskap) arbetar du framför allt med räddningsarbete vid olyckor. Det kan innebära många olika typer av insatser, till exempel akut sjukvård, släcka bränder och räddning vid trafikolyckor. Även regelbundna övningar och fysisk träning hör till de ordinarie arbetsuppgifterna.

Brandman RiB är ett spännande, givande och mångsidigt jobb. Du kommer i kontakt med människor i olika situationer, du arbetar tillsammans med kollegor i ett lag och du får röra på dig mycket. Du måste därför vara bra på att hantera människor och tycka om att samarbeta. När larmet går gäller det att reagera snabbt och du måste fokusera helt på din uppgift. Dessutom ställer arbetet fysiska krav på dig, vilket gör att du måste ha bra kondition.

Kompetens

Som deltidsbrandman är det viktigt att du på kort tid kan rycka ut vid en insats. Därför behöver du ha din bostad och din ordinarie arbetsplats i Svedala så att du kan ta dig till brandstationen och vara redo för utryckning inom fem minuter. Det är också viktigt att din arbetsgivare ger sitt medgivande till att du kan lämna ditt ordinarie arbete när larm inkommer.

Det är meriterande med tidigare utbildningar och erfarenhet inom räddning, skydd mot olyckor eller sjukvård, men förkunskaper är inte nödvändiga för att du ska vara aktuell för tjänsten. Vi utbildar dig till deltidsbrandman efter anställning!

B-körkort krävs, C-körkort är meriterande.

Du behöver ha fysisk förmåga att klara kraven som ställs för genomförande av våra arbetsuppgifter enligt arbetsmiljöverket, exempelvis för rökdykning.

Du behöver vara simkunnig, vilket du ska kunna styrka med ett intyg.

Tjänsten innebär säkerhetsklassning vilket innebär att sökande måste ställa sig till förfogande för prövning. Arbetsgivaren förbehåller sig rätten att testa sökande för både fysisk och psykisk stabilitet.

Arbetstid/varaktighet

Deltid, med beredskap i hemmet var fjärde vecka. Viss planerad arbetstid, främst kvällar.

Lön

Ersättning utgår enligt gällande RiB-avtal samt lokala avtal.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt:

Mikael Jönsson, Räddningschef

040-626 82 34

mikael.jonsson@svedala.se

 

Hampus Aronsson, Stf. räddningschef

040-626 82 35

hampus.aronsson@svedala.se

 

Mats Larsson, Facklig representant BRF

mats.s.larsson@sandvik.com

 

 

Ansök här: https://jobb.svedala.se/jobs/565-raddningstjansten-i-svedala-soker-deltidsbrand

 

 

Elevassistent med vård- och omsorgskompetens
Hässleholms Kommun – Hässleholms

 

Vad erbjuder vi dig?
Tjänsten innefattar ett uppdrag som elevassistent, för en elev i behov av särskilt stöd inom flera områden. Som elevassistent ansvarar du för att i samarbete med elevhälsans professioner och undervisande lärare, stödja eleven under hela skoldagen ur både ett medicinskt och pedagogiskt perspektiv.

Vem är du?
Vi söker dig som har vård- och omsorgsutbildning eller kompetens som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du behöver ha praktisk erfarenhet av att på ett självständigt sätt möta ungdomar i behov av medicinsk omsorg och stödinsatser i sin vardag. Du behöver vara trygg i, och ha erfarenhet av att i akuta situationer ta ansvar och agera enligt beslutad handlingsplan.

Vi söker dig som ser det som en självklarhet att sätta eleven i fokus och få eleven att växa. Du har lätt för att samarbeta, är lyhörd och håller en god relation med kollegor, elever och föräldrar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy.

Arbetslivserfarenhet
Du behöver ha erfarenhet av vård- och omsorgsarbete, eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Utbildning och erfarenhet av akutsjukvård samt socialt- och/eller pedagogiskt stödjande arbete i skola är meriterande.

Övrigt
Utdrag ur polisens belastningsregister ska uppvisas före anställning.

Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan ansökningstiden löpt ut därför ber vi dig skicka in din ansökan redan idag!

Om oss

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas. Vår gemensamma vision är: Alla ska få bli sitt bästa.

Vi arbetar i nyrenoverade lokaler och erbjuder följande program: barn- och fritid, bygg- och anläggning, el- och energi, fordon- och transport, industriteknik, restaurang- och livsmedel, vård- och omsorg samt alla introduktionsprogram. Skolan har ett gott samarbete med arbetslivet genom konstruktiva programråd. Vi är också engagerade i såväl Teknikcollege som Vård- och omsorgscollege. –

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

 

Ansök här: https://hassleholm.varbi.com/se/what:job/jobID:415668/type:job/where:62/apply:1

 

Städare / Cleaner – Hemfrid Svedala med omnejd /…
Hemfrid – Malmö

 

HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL ARBETA SOM STÄDARE I SVEDALA MED OMNEJD
Hemfrid söker nu kollegor inom Hemstädning. Du kommer att jobba med hemstädning i privata hem och ge dina kunder bästa service!
Hemstädning i världsklass i privata hem
Som Städare på Hemfrid har du en viktig roll – att ge dina kunder bästa service! Du kommer att arbeta med ett varierande och roligt arbete inom hemstädning där du bland annat kommer att få damma, dammsuga, moppa, stryka och tvätta kläder i våra kunders privata hem. Du arbetar självständigt och har dina egna kunder. Vi söker dig som kan arbeta flexibla arbetstider måndag-fredag mellan kl 8-17. Du har god kontakt med din Bemanningschef som varje vecka skickar information om dina arbetstider, dina arbetsuppgifter och kundinformation via Hemfrids mobilapp.
På Hemfrid är våra värdeord Nytänkande, Kunniga och Stort hjärta. Vi tror på Kunskap, Innovation och Flexibilitet – för dig som anställd och för våra kunder. På Hemfrid är vi stolta över att ha en kvalitets- och servicekultur i världsklass!
Vi letar efter dig som;

Har B körkort och stark merit om tillgång till egen bil

Gillar att jobba självständigt med Städning i privata hem

Drivs av kvalitet och nöjda kunder

Är engagerad och vill utvecklas inom hemstädning

Är noggrann och punktlig

Har en positiv attityd

Har grundläggande språkkunskaper i svenska eller engelska

Vi erbjuder dig;

En tillsvidareanställning på deltid (50 – 75 %)

Kollektivavtal och bra anställningsvillkor

Utbildning inom hemstädning, med fokus på din utveckling!

Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag

Gratis mobilabonnemang

Språkutbildningar tillsammans med utbildningsföretaget Swedish for Professionals

Härliga kollegor från hela världen!

Vill du vara med på vår resa till att bygga ett bättre Sverige ? Ansök nu!
Välkommen till Hemfrid!
_________________________________________________________________________________________
HEMFRID WANTS YOU TO JOIN US AS A CLEANER IN SVEDALA
Hemfrid is now looking for colleagues within Home Cleaning. You will work with home Cleaning in private homes and give your customers the best service! You will work in Svedala and surrounding area.
World class home cleaning in private homes
As a Cleaner at Hemfrid you have an important role – to give your customers the best service! You will work with a varied and fun work in home cleaning where you will, among other things, dust, vacuum clean, mop, iron and wash clothes in our customers’ private homes. You work independently and have your own customers.
We are looking for a colleague who can work flexible working hours Monday-Friday between 8am-5pm. You will have good contact with your Staff Manager who sends weekly information about your working hours, your work assignments and necessary customer information via Hemfrid’s mobile app.
At Hemfrid, our values are Innovative Thinking, Knowledge and a Big Heart. We believe in Knowledge, Innovation and Flexibility – for you as an employee and for our customers. At Hemfrid, we are proud to have a world-class quality and service culture!
We are looking for you who;

 • Have drivince license and merit your own car

 • Like to work independently with Cleaning in private homes

 • Is powered by quality and satisfied customers

 • Is committed and wants to develop within home cleaning

 • Is responsible and punctual

 • Have a positive attitude

 • Have basic language skills in Swedish or English

We offer you;

A part-time permanent position (50 %)

Collective agreements and good terms of employment

Training in home cleaning services, focusing on your development!

Third part insurance, health insurance, retirement pension insurance and wellness grant

Free mobile subscriptions

Swedish language courses through our partnership with the company Swedish for Professionals

Colleagues from all over the world!

Do you want to be part of our journey to build a better Sweden? Apply now!
Welcome to Hemfrid!

Ansök här: https://karriar.hemfrid.se/jobs/1231689-stadare-cleaner-hemfrid-svedala-med-omnejd-surrounding-area

 

Arrestvakter till polisområde nordvästra Skåne, Helsingborg
Polisen – Skåne län

 

Är du redo för en större uppgift?
Att arbeta för Polisen är att skapa trygghet i människors liv varje dag.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med ca 33 500 medarbetare och är organiserad i sju polisregioner, ett antal nationella avdelningar samt ett kansli.

Polisregion Syd består av Skåne, Blekinge, Kronobergs och Kalmar län och är uppdelat i fem polisområden, tre regionala enheter samt ett regionkansli.

Polisområde nordvästra Skåne (PONV) har ca 650 anställda. Polisområdet består av består av fyra lokalpolisområden (Helsingborg, Ängelholm, Klippan och Landskrona), två sektioner (utredning- och utredningsjour) samt ett kansli beläget i Helsingborg. Utredningsjouren PONV består av Arrest, jourförundersökningsledare, jourutredare, Ärendesamordningsfunktionen, Brottssamordningsfunktionen och Beslaget.
I de två arrestgrupperna arbetar två gruppchefer och cirka (20?) arrestvakter.

Arbetsbeskrivning

Mottagning och bevakning av i arrestavdelningarna intagna personer. Utföra transporter till häktningsförhandlingar samt bevakningsuppdrag på t ex sjukhus. Du kommer även att utföra s k DNA-topsning, daktning (fingeravtryck), urinprovstagning, avvisitering, registerslagning, dokumentering, fotografering samt anmälningsupptagning.

Förutom ovanstående arbetsuppgifter kan du också, om behov uppstår, få möjlighet att utföra övriga arbetsuppgifter som verksamheten i respektive polisområde har behov av.
Arbetstempot varierar över tid och är beroende av hur många som är intagna i arresten.

Anställningen är förlagd till treskift med periodplanering.

Kvalifikationer

Detta är en möjlighet för dig som har:

 • avslutad och godkänd gymnasieutbildning (fullständigt gymnasiebetyg)

 • flytande svenska i tal och skrift och god engelska i tal

 • god hälsa, både psykiskt och fysiskt då arbetet stundtals kan vara fysiskt krävande

 • god syn. Det är tillåtet att bära glasögon men du måste kunna fullgöra arbetet utan glasögon vid behov
  Vi ser det som meriterande om du utöver ovan även har:

 • yrkeserfarenhet, i synnerhet om du har erfarenhet av att arbeta med/bemöta människor i utsatta och/eller problematiska situationer, exempelvis från sjukvård, psykiatri, skola eller kriminalvård

 • erfarenhet av arrestarbete eller arbete inom statlig verksamhet

 • erfarenhet av administrativa digitala arbetsuppgifter

 • språkkunskaper utöver nordiska språk och engelska är meriterande


PERSONLIGA EGENSKAPER
Arbetsuppgifterna ställer krav på att du har en förmåga att göra ansvarsfulla och kloka individuella bedömningar. Arbetet kan stundtals vara stressigt samt psykiskt påfrestande vilket kräver att du uppnått en personlig mognad samt kan bibehålla en god prioriteringsförmåga och handla rationellt även under press. Du har hög säkerhetsmedvetenhet, vilket innebär att du tillämpar ett högt säkerhetstänkande och därmed är pålitlig i situationer där fysiskt våld kan uppstå. Vi ser gärna att du är empatisk och inkännande men du bör även kunna sätta gränser och följa fattade beslut.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Kontaktpersoner

Linda Thornberg Gruppchef 072-5049820 linda.thornberg@polisen.se Har du frågor om rekryteringprocessen, kontakta Katja Nilsson HR-konsult P g a semestertider kan det vara svårt att nå kontaktpersoner. 010-56 14662 katja-m.nilsson@polisen.se

Fackliga företrädare

SACO-S Carina Ivarsson tfn: 010 56 13637, Polisförbundet Pär Bengtsson 0733-910363, Fackförbundet ST nås via växeln tfn: 114 14, SEKO Polisen Monica Veberg tfn: 070-549 11 35

Övrig information

Placeringsort: Helsingborg
Tillsvidareanställning som administratör med funktion som arrestantvakt

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 23 juli 2021. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Polismyndighetens webbplats.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du skickar din ansökan uppmärkt med annonsens referensnummer via papperspost till adressen: Polismyndigheten, Registratorskontoret, 106 75 STOCKHOLM, eller kontakta ansvarig HR-konsult.

Om du fortsätter din ansökan digitalt kommer din ansökan hanteras via Polisens rekryteringsstöd Visma recruit.

Om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult.

En anställning hos Polismyndigheten kan komma att inledas med en provanställning om sex månader.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag – att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på https://polisen.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

Ansök här: https://polisen.se/om-polisen/lediga-jobb/arrestvakter-till-polisomrade-nordvastra-skane-helsingborg/

 

Max söker medarbetare
Max Burgers AB – Lund

MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 150 restauranger och sysselsätter cirka 5500 medarbetare.

Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi du kan gilla att jobba hos oss!

Max utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.


Som restaurangbiträde serverar du gäster, jobbar i köket, kassan och håller rent i restaurangen. Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi alltid serverar gästerna Sveriges godaste burgare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat precis här.


Vem är du?

För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du tycker om att jobba i team och presterar bäst som en del av en grupp. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann men samtidigt effektiv.


Vad erbjuder vi?

Ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.


Vi tittar på ansökningarna löpande och jobbet kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd

Ansök här: https://max.varbi.com/se/what:job/jobID:415634/type:job/where:62/apply:1