Välj en sida

Sommarvikarier

Hemrex – Ystad

Hemrex AB

Ystad

Övriga hushållsnära tjänster
Publiceringsdatum
2021-02-24
Sista ansökningsdatum
2021-03-31

Hemrex erbjuder sina kunder en enklare vardag. Det gör vi med tjänster inom bland annat städning, fönsterputs, trädgårdsarbete, seniorservice, flytthjälp och enklare renoverings- och hantverksuppdrag.

Kunden är viktig för oss på Hemrex och för oss är det en självklarhet att våra medarbetare ska trivas och må bra på jobbet. Vi vill att man tar ansvar för sina arbetsuppgifter och att man vill göra kunden blir nöjd. Då är man en riktig Hemrexare!

 


Beskrivning av tjänsten

Som sommarvikarie på Hemrex kommer du dels ta över befintliga kunder för ordinarie Hemrexare men också jobba mot nya kunder under sommaren. Det är ett flexibelt och ansvarsfullt jobb där du är Hemrex ansikte utåt mot våra kunder.

Tjänsten och arbetstiderna är dagtid, vardag och helg. Denna tjänst kan vara del av sommarperioden och även förlängas efter sommarperioden.

 

 

Vi har två perioder:

Juni – juli

Juli – augusti

 

Är du som söker särskilt intresserad av jobb i områden utanför Ystad såsom Simrishamn, Skurup och Tomelilla så är du välkommen med din ansökan till oss.


Vi söker dig som

  • Gärna har erfarenhet, dock inget krav
  • Har rätt attityd och inställning till jobbet
  • Är bekväm att arbeta med olika typer av kunder
  • Kan arbeta självständigt och trivs med att ta ansvar
  • Förstår värdet i att ge god service och gärna gör det lilla extra
  • Tycker om variation i arbetet
  • Har B-körkort och egen bil

 

Hemrex erbjuder

En arbetsplats där medarbetaren är prioriterad och har marknadens bästa avtal. Vi ser till att du som jobbar hos oss får en bra introduktion och utbildning innan du ska ut och möta kund. Dina arbetsuppgifter är omväxlande och du får möta en stor variation av människor, både i kunder och kollegor. För Hemrex är det viktigt att man som medarbetare trivs, känner sig trygg och tycker att det är kul att gå till jobbet.

Vi har kollektivavtal och vi ser till att du har bra utrustning och kläder som är anpassade efter det du ska göra. När du kör i jobbet med egen bil har du körersättning.

Vi vill att du som jobbar hos oss på Hemrex känner en stolthet i det du gör och alltid känner dig som en Hemrexare!

 

Informationssäkerhets- och dataskyddssamordnare

Region Skåne – Malmö

Gör skillnad. Varje dag.

Är du lyhörd som person och har ett stort intresse för kombinationen informationssäkerhet och digitalisering? Vill du dessutom få möjligheten att kunna påverka din roll och vara med på en spännande utvecklingsresa? Då kan tjänsten som informationssäkerhetssamordnare hos oss vara en unik möjlighet för dig!

Regionservice Kansli är en enhet inom Regionservice vars uppdrag innebär att med professionella insatser bidra till att förverkliga verksamhetsmål, politiskt fattade beslut och Region Skånes vision. Vi söker nu dig som vill ansvara för data- och informationssäkerhetsarbetet inom förvaltningen. Du kommer in i ett spännande skede där förvaltningen är inne i en viktig digitaliseringsresa och du blir därmed ett viktigt stöd för ledning och verksamheten på den fortsatta resan framåt. Vi erbjuder dig en heltidstjänst med goda möjligheter att påverka din roll. Du ansluter till ett härligt team om cirka 30 medarbetare på huvudkontoret som arbetar tillsammans i moderna lokaler i Västra hamnen i Malmö.

Arbetsuppgifter

I din roll som informationssäkerhetssamordnare antar du den viktiga uppgiften att stötta förvaltningsledning och verksamheterna med rådgivning samt informationssäkerhetsåtgärder, såsom riskbedömningar och andra relevanta frågeställningar inom ditt område. Arbetet utgår från regionala riktlinjer med en tydlig vision för hur man vill uppnå en hållbar informationssäkerhets- och dataskyddskultur inom hela Region Skåne. En central del i ditt arbete innebär att på olika sätt säkerställa att medarbetarna inom förvaltningen kan upprätthålla god kunskap om informationssäkerhet och de lagar som styr/påverkar, bland annat genom olika utbildningsinsatser.

I tjänsten ingår även följande arbetsuppgifter:

 • Hantera personuppgifts- och dataintrångsärenden samt informationssäkerhetsincidenter inom förvaltningen Regionservice.
 • Ingå i Region Skånes informationssäkerhetsråd, lett av informationssäkerhetschefen, där du är delaktig i framtagandet av regionövergripande styrande dokument.
 • Samarbeta med både interna och externa kontakter inom förvaltningen. Du samverkar även med övriga säkerhetsområden över förvaltningsgränser och regionalt.
 • Genomföra och hålla i olika utbildningar inom ditt område.

I arbetet ingår att rapportera status på informationssäkerhets- och dataskyddsarbetet till ledningen inom förvaltningen samt till de regionala funktionerna för informationssäkerhet och dataskyddsfrågor. I din roll får du även chans att involvera dig i flera kommande utvecklingsprojekt. Just nu står förvaltningen bland annat inför flera spännande projekt inom AI- och digitaliseringsområdet. I övrigt erbjuder vi dig god stöttning och vägledning bland annat genom det regionala teamet för frågor inom ditt område.

Kvalifikationer

Vi söker dig med högskoleutbildning inom informationssäkerhet, alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vidare har du god yrkeserfarenhet inom området samt dokumenterad kunskap inom administrativ och fysisk informationssäkerhet och de tillhörande regelverk inom området. Du har även dokumenterad kunskap kring informationssäkerhetsstandarder som exempelvis ISO-27000-serien samt dataskyddsförordningen (GDPR). Erfarenhet av att leda projekt, processer och/eller förbättringsarbeten samt erfarenhet av säkerhetsarbete i offentlig miljö är meriterande. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av praktiskt dataskyddsarbete och en god förståelse för riskhantering ur ett informations- och IT-säkerhetsperspektiv.

Som person är du strukturerad, lösningsfokuserad med förmågan att tänka övergripande och strategiskt. Du har en naturlig fallenhet för att se de långsiktiga konsekvenserna av dina beslut. Därutöver är du lyhörd och en naturlig relationsskapare som har lätt för att bygga kontakter och uttrycka dig i tal och skrift. Du arbetar gärna både självständigt som tillsammans med övriga där du tar initiativ till utveckling. Vidare är det av stor vikt att du är pedagogisk och skicklig på att kommunicera och anpassa ditt budskap till målgruppen. I detta ligger även att du är proaktiv som person och lätt kan sätta dig in i och hjälpa verksamheterna att navigera i de utmaningar som det nya komplexa digitala landskapet innebär. För tjänsten krävs att du har förmåga att anpassa ditt arbetssätt och agera utifrån organisationens värderingar samt att kunna se olika perspektiv, tolka och agera utifrån förändringar och sammanhang.

Låter detta som en spännande tjänst för dig? Varmt välkommen med din ansökan redan idag! I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval.

Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning.

Övrigt

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Regionservice är Region Skånes serviceförvaltning med ansvar för måltider, lokalvård, inrednings- och textiltjänster samt administrativa tjänster inom ekonomi- och HR. Vi utför även patienttransporter inom sjukhusområdet samt transporterar av olika sorters gods i hela Skåne.
Att arbeta med servicelösningar för sjukvården i Region Skåne är ett stort och utmanande uppdrag. Vi är 2 200 engagerade, kompetenta och stolta kollegor vars verksamheter tillsammans omsätter cirka två miljarder kronor årligen. Vårt viktigaste uppdrag är att ge den skånska hälso- och sjukvården de bästa förutsättningarna för att patienterna ska få en god och säker vård.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=b992da2d-024b-45ef-b5c7-761ede596d59

 

 

Medarbetare till Hälsofrämjande enheten

Kävälinge kommun – Kävlinge

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Ta chansen, kom och vikariera hos oss!

Vår enhets mål är att främja och bevara hälsan för äldre vuxna (65+) och anhöriga, genom att skapa aktiviteter som bibehåller och förbättrar den fysiska och psykiska hälsan med syfte att öka självständighet, gemenskap och meningsfullhet.

Vi har som ambition att utföra ett folkhälsoarbete som skapar förutsättningar och strukturer för en ökad hälsa, välmående och meningsfullt liv. Vi gillar att finna och leda projekt, vi genomför utbildningar, samordnar evenemang och i övrigt samverkar vi så väl internt som externt. Vi tror att när vi stärker kommuninvånarnas hälsa med diverse aktiviteter och information/utbildning kan vi på ett hållbart sätt möta framtidens utmaningar med ökad andel äldre i befolkningen och fördröja behovet av kommunens omsorgsinsatser.

Om du börjar hos oss kommer du att ingå i Hälsosamordningen. Här kommer du att ha kollegor inom verksamhetsområdena Anhörigstöd och Fixartjänst. Vinsten med att samla dessa olika funktioner i samverkan ger oss möjlighet till ett brett, kraftfullt och övergripande genomslag i folkhälsoarbetet ut mot kommuninvånaren.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med möjligheter till så väl personlig som yrkesmässig utveckling. Vår arbetsplatsen är rökfri och hälsomedveten. Som anställd hos oss erbjuder vi dig kompetensutvecklingsplan, friskvårdsbidrag, fri parkering och gratis frukost.
Vi erbjuder dig max 100% i sysselsättningsgrad.

För mer information: http://www.kavlinge.se/jobb

Arbetsuppgifter:

Ditt huvuduppdrag hos oss blir att etablera givande kontakter med näringslivet och därigenom samverka för att främja en god hälsa för målgruppen. En viktig del är att undersöka möjligheten att skapa naturliga mötesplatser runt om i kommunen för ökad gemenskap och trygghet. Du kommer också att fortsätta utveckla kommunens volontärverksamhet.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta tillsammans med, och för människor. Du ska vara trygg i dig själv, vara bekväm med att arbeta såväl självständigt som tillsammans med övriga medarbetare i enheten och externa samarbetsparter. Vi tror att du gillar och har lätt för att samarbeta, skapa nätverk och brinner för att interagera med kommunens invånare på olika nivåer. Vi lovar att du kommer att trivas med oss om du är utvecklings- och målinriktad, engagerad, kreativ och ser möjligheter i det vi står inför.
Vi ser gärna att du har en utbildning inom det beteendevetenskapliga fältet. Du kommer att trivas hos oss om du gillar att vara i ständig utveckling och jobba utifrån vetenskapligt beprövade metoder och erfarenheter, samt har en välutvecklad förmåga att kunna organisera och strukturera ditt arbete självständigt.

I denna rekryteringsprocess lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och krav om utbildning inom det beteendevetenskapliga fältet

Tjänsten är förenad med resor varför B-körkort är ett krav.

 

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid / deltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse
Tidsbegränsat till: 2022-04-29
Antal platser: 1


Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2021-03-09

Arbetsgivarens referensnummer: 31/21

 

Upplysningar lämnas av:

Nadia Erixon
Enhetschef
Telefon: 046-73 91 48
E-post: nadia.erixon@kavlinge.se

Facklig(a) företrädare
Facklig kontaktperson nås via Kontakt Kävlinge
Telefon: 046-73 90 00

 

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=953B1F8E-07A8-4344-B7E8-4276DB0A07BC&guidGroup=

 

 

Medicinsk sekreterare

Region Skåne – Malmö

Gör skillnad. Varje dag.

Känner du dig redo för ett nytt spännande uppdrag? Brinner du för god service och vill vara med och utveckla vår administrativa verksamhet tillsammans med härliga kollegor med mycket energi? Då är kvinnosjukvården platsen för dig!

Vi behöver nu förstärkning av ytterligare två medicinska sekreterare till vårt team.

Den administrativa enheten i Malmö består av totalt cirka 30 medarbetare som finns placerade inom gynekologi och obstetrik. Vi söker dig som vill arbeta i vårt obstetriska öppenvårdsteam. Vi är ett högspecialiserat administrativt team och här har du möjlighet att göra skillnad, både för kvinnorna som söker vård hos oss, men även för dig själv och dina kollegor. Hos oss är trivsel lika viktigt som att göra ett bra arbete av hög kvalitet. På den administrativa enheten har vi ett utmanande och roligt arbete där vi strävar efter att ge bästa tänkbara service, med målet att alltid leverera med hög kvalitet. Vi ser oss alla som viktiga pusselbitar och det är gemensamt som vi skapar och utvecklar vår arbetsplats.

Tillsammans skapar vi en organisation att trivas i, att utvecklas i och som vi är stolta över. Tillsammans gör vi skillnad.

Arbetsuppgifter

De dagliga arbetsuppgifterna består bland annat av handläggning av inkommande post, remisshantering, telefonservice, tidsbokning, kvalitetssäkring, 1177-hantering, registrering, kodning och journalskrivning. Även andra administrativa uppgifter förekommer. Utöver detta kopplas andra ansvarsuppgifter på, beroende på din kunskap och ditt intresse. Du kommer att arbeta såväl i team som självständigt, och vi välkomnar att du i ditt arbetsteam vill vara delaktig i förbättring av rutiner, arbetssätt och utveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som kan behålla fokus och ett professionellt förhållningssätt även när arbetstempot blir högt. Du har lätt för att planera ditt arbete och kan organisera och prioritera dina aktiviteter på ett effektivt sätt. För att lyckas i rollen är du flexibel och lösningsorienterad. Det är även viktigt att du har en hög känsla för service och ett gott bemötande gentemot såväl patienter som kollegor.

Gällande de formella kraven ska du ha godkänd utbildning i hälso- och sjukvårdsadministration (KY 80p/400p YH), alternativt motsvarande medicinsk sekreterarutbildning.
Det är meriterande med tidigare erfarenhet av att arbeta som medicinsk sekreterare på sjukhus, företrädesvis inom kvinnosjukvård, och framför allt inom obstetrisk verksamhet. Vidare är du en van dataanvändare, gärna med erfarenhet av att arbeta i både Melior och Obstetrix. Du har också goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering använder vi oss av löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Skånes universitetssjukvård är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar och består av Skånes universitetssjukhus, som finns i Lund och Malmö, samt sjukhusen i Trelleborg, Landskrona och Ystad. Skånes universitetssjukvård erbjuder vård, forskning och utbildning på nationell, regional och internationell nivå. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation, där våra 13 500 medarbetare driver och utvecklar hälso- och sjukvård i livets alla skeden tillsammans med våra patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=08953816-28f7-464e-a4d4-984dc2394b16

 

 

Maskinsäljare

Lantmännen Maskin – Tomelilla

Ansök nu
 • Ansök senast: 18 mars 2021
 • Tomelilla

Arbetsuppgifter

Brinner du för att skapa resultat och har känsla för relationsbyggande? Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar och verkstadstjänster. Vi är omkring 800 anställda och finns över hela Sverige. Nu behöver vi bli fler och söker en maskinsäljare till vår anläggning i Tomelilla. Är du redo att göra skillnad?

Dina arbetsuppgifter

Som säljare av lantbruksmaskiner är du sälj- och resultatinriktad och din uppgift är att driva varje affär i hamn. Du arbetar aktivt med att såväl skaffa nya kunder som att bygga långsiktiga kundrelationer. Du är nyfiken och villig att utmana dig själv och beredd att göra det ”lilla extra”. Som säljare driver och skapar du dina egna affärsmöjligheter, allt från första kundkontakt till inbytesprocess, avtalsskrivning, leverans och uppföljning.

 

Kvalifikationer

Det här behöver du för att lyckas och trivas:

 • Erfarenhet av försäljning
 • Intresse för teknik och lantbruk
 • Vana att möta kunder och att bygga nya relationer
 • Ett starkt affärsdriv
 • Meriterande är om du har arbetat i liknande verksamhet och liknande sortiment

Du kommer tillsammans med dina kollegor i Tomelilla att bilda den lokala ledningsgruppen som tillsammans ansvarar för anläggningens utveckling. Tjänsten kräver en del flexibilitet och du bör därmed trivas i en roll som både ger dig frihet men också där du förväntas vara tillgänglig i stor omfattning. Körkort är en förutsättning för tjänsten.
Betyg och intyg lämnas vid eventuell intervju. Vi tillämpar bakgrundskontroll och personlighetstest på slutkandidater.

Vad vi erbjuder dig

Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan – från jord till bord. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i en tjänst med stort ansvar. Du blir en viktig del i vårt team och vi kan erbjuda dig ett varierande arbete där uppgifterna planeras utifrån dagens händelser. Som anställd inom Lantmännen Maskin erbjuds du fina förmåner och möjlighet att påverka och utveckla vår verksamhet i Tomelilla. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 2021-03-18. Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Regionchef Lars-Ove Kjeller på +46105562191.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Om företaget

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 20 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 50 miljarder SEK på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se.

 

Ansök här: https://emp.jobylon.com/jobs/75447-lantmannen-maskin-maskinsaljare/

 

 

Tågvärd timanställning Helsingborg

SJ – Helsingborg

Tågvärdar Öresundstågen

SJ Öresund har i december 2020 tagit över driften samt underhållet av Öresundståg och vi behöver fler som vill vara med från början och skapa SJ Öresund med oss.

Brinner du för att leverera god service, arbeta i en rörlig miljö där ingen dag är den andra lik och tillhöra en verksamhet som tar ansvar för vår miljö? Som tågvärdar arbetar du ombord på våra tåg och ser till att våra resenärer känner sig sedda och väl omhändertagna i alla lägen.

Tjänsten
Som tågvärd hos SJ Öresund hjälper du våra resenärer tillrätta, är tillgänglig och ger service och information under resan. Du viserar biljetter och håller rent och snyggt under färdens gång. På vissa sträckor sker ombordförsäljning, där även alkoholservering ingår.
Som tågvärd har du ett stort trafiksäkerhetsansvar som bland annat inkluderar att dörrarna stängs säkert och i rätt tid i samband med på-och avstigning vid plattformen och du ansvarar för avgångssignalering.
Vår verksamhet är öppen alla dagar om året, det innebär att arbetet som tågvärd inkluderar skifttjänstgöring och helgarbete samt övernattning på annan ort.
Tjänsten kommer att vara en timanställning.

Din profil
Vi ser att du som söker har gymnasieutbildning eller motsvarande. Har du tidigare erfarenheter av kundservice eller försäljning är det meriterande. Som person är du lyhörd, serviceinriktad och säkerhetsmedveten. Vidare har du förmågan att på ett tryggt och självständigt tillvägagångssätt fatta egna beslut. Arbetstempot är tidvis högt och det ställer krav på din stresstålighet. Vi ser även att du är kommunikativ och uttrycker dig obehindrat på svenska och kommunicerar väl på engelska samt förstå danska, övriga språk är meriterande. Då arbetstiderna går utanför kommunaltrafiken behöver du på ett obehindrat sätt kunna ta dig till arbetet.

Vi erbjuder
Som anställd på SJ Öresund kommer du att få vara med om en spännande framtid.
För att du ska ha en attraktiv anställning och rätt förutsättningar i din roll kommer du bland annat att få del av löpande kompetensutveckling, SJs erbjudanden via Förmånståget, friskvårdsbidrag och hälsosatsningar, volontärsuppdrag på arbetstid och förmånligt privat resande.

SJ Öresunds arbetsplats ska präglas av pålitlighet, omtänksamhet och framåtanda.
Vi är en viktig del för att Sveriges klimatmål ska uppnås och vi är stolta över att vara med och bidra till ett hållbart samhälle.

Vidare erbjuder vi en omfattande grundutbildning inklusive praktik, vilken kommer att vara förlagd på betald arbetstid. Utbildningen kan ske på olika orter under utbildningsperioden. Här får man som blivande tågvärd möjlighet att lära sig hur vi levererar god service till våra kunder, hur vi använder våra digitala arbetsverktyg ombord, teknisk kunskap om våra fordon, kunskap och ansvar gällande trafiksäkerhet samt andra oförutsedda händelser och mycket mer.

Utbildningen är heltid under 5 veckor och kommer att påbörjas mellan april till juni.

Särskilda krav
Som sökande måste du vara minst 20 år. SJ utför bakgrundskontroller (genom tredjepartsföretag) och tar kreditupplysning som ett obligatoriskt moment om man går vidare i rekryteringsprocessen. SJ Öresund tillämpar också, i enlighet med transportstyrelsens riktlinjer, slumpmässiga alkohol-och drogtester. För att kvalificera dig till utbildningen måste du också genomgå en hälsoundersökning. Du ska vara drogfri, ha god syn och färgseende, god hörsel samt i övrigt uppfyllda krav enligt Transportstyrelsens regler om hälsoundersökning och hälsotillstånd (TSD Drift 2015/995). Vill du läsa mer om hälsokraven så finns det här: https://www.transportstyrelsen.se/sv/jarnvag/behorigheter/Trafikmedicin/halsokrav-for-personal-med-sakerhetskritiska-uppgifter/.

Om urvalsprocessen
Vi kommer att arbeta med digitala intervjuer genom telefon eller videointervjuer och personlighetsanalyser. Om du kvalificerar dig vidare i urvalet ingår följande steg: intervjuer med HR samt representant från SJ Öresund, tester i viss mån, hälsoundersökning, bakgrundskontroller och referenstagning.

Kontaktperson för tjänsten

Mikaela Fönss

mikaela.fonns@sj.se

Din ansökan
Låter det här intressant? Sök så fort som möjligt. I din ansökan ber vi dig inkludera CV och personligt brev. På grund av GDPR godtar vi EJ några ansökningar som inkommer på annat sätt än via den här annonsen.

Varmt välkommen med din ansökan om du vill vara med på vår resa!

 

Ansök här: https://jobb.sj.se/jobs/594-tagvard-timanstallning-helsingborg