Välj en sida

 

Vill du arbeta som Administratör på Verksamhetsstöd på RCM

 

Polisen – Malmö

 

Vill du arbeta vid en arbetsplats som erbjuder dig samhällsviktiga, intressanta och utvecklande arbetsuppgifter där du genom att påverka och bidra till polisens uppdrag verkligen kan göra skillnad?

Nu söker vi en Administratör till Verksamhetsstöd med placering på RCM, Rättscentrum Malmö.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 29 500 medarbetare. Hela landet är indelat i sju regioner, där region syd idag har cirka 4 700 medarbetare. Regionen består i sin tur av fem polisområden, tre regionala enheter samt ett kansli som lyder direkt under regionpolischefen.

 

Som anställd inom Polismyndigheten kommer du bli en del av en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag – att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

Arbetsbeskrivning

Verksamhetsstöd sköter Kundcentrum, post- och godshanteringen samt service och underhåll på alla polishus i orten Malmö men även till de externa myndigheterna på RCM (Åklagarmyndigheten, Kriminalvården, Domstolsverket och Ekobrottsmyndigheten) Även sekretess/wellpapps hantering på RCM.

Som Administratör på RCM i Malmö arbetar du med bland annat med hantering av passer- och databehörigheter, lokalbokningar samt att bistå med hjälp av teknisk utrustning. Även hantering av tjänstekort ingår i tjänsten samt ett antal funktionsbrevlådor som hanterar allt från felanmälningar till kopieringsuppdrag. Administrativa arbetsuppgifter som kan innefatta order och beställning samt lagerhållning med tunga lyft är en del av det dagliga arbetet.

Du arbetar tillsammans med dina kollegor i ett team. Ni har era egna ansvarsområden men förväntas vara flexibla och täcka upp för varandra.

Du kan också komma att arbeta i olika projekt rörande våra arbetsuppgifter och de tjänster vi utför åt den yttre verksamheten. Dessa projekt kan vara inom polisområdet eller inom polisregionen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

Lägst B-körkort (manuell växel)
Gymnasieexamen eller motsvarande som arbetsgivaren anser likvärdigt.
Minst fem års relevant arbetslivserfarenhet.
Yrkeserfarenhet med kundkontakter.
Yrkeserfarenhet av administration.
Mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
Mycket goda kunskaper inom data och IT och är tekniskt kunnig.
Goda kunskaper i Excel
God fysisk och hälsa.

Det är meriterande om du:

Eftergymnasialutbildning som arbetsgivaren anser relevant för arbetet.

 

Personliga egenskaper:

Det är viktigt att du är van vid och tycker om att arbeta i team och har en mycket god samarbetesförmåga. Utöver det är det viktigt att du ser till kundens behov och alltid är serviceminded. Att ha struktur och ett gott ordningssinne är viktigt. Det är också viktigt att vara flexibel och att kunna variera mellan olika arbetsuppgifter. Arbetsbelastning kan stundtals vara hög och det är därför viktigt att du har en hög stresstålighet.

 

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Kontaktpersoner

Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta rekryterande chef:
Jennie Hedin, tfn 010-561 65 86.
Undrar du något om rekryteringsprocessen kontakta ansvarig HR-konsult:
Olivia Josefsson, tfn 0730-52 78 84 alt. olivia.josefsson@polisen.se.

Fackliga företrädare

SACO-S Kjell Frisdal tfn: 0703-56 48 71, SEKO Polisen, Monica Veberg 070 – 549 11 35. ST inom Polisen och Polisförbundet nås via växeln tfn: 114 14.

Övrig information

Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om sex månader
Arbetsort: Malmö
Arbetstid: Dagtid med flex
Tillträde: Enligt överenskommelse

 

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning

 

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 1:a maj 2020. I ditt personliga brev och CV vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav och meriter. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på https://polisen.se/personuppgifter/rekrytering. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

 

Har du skyddad identitet kontakta ansvarig HR-konsult Olivia Josefsson: olivia.josefsson@polisen.se

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Ansök här: https://polisen.se/om-polisen/lediga-jobb/2020/april/vill-du-arbeta-som-administrator-pa-verksamhetsstod-pa-rcm-i-malmo/

 

 

Bussförare Malmö sommaren 2020

Nobina – Malmö

 

Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se

 

Trafikområde Malmö är ett av Nobinas 17 trafikområden i Sverige. Med drygt 800 medarbetare och 230 bussar ansvarar vi för att, i samarbete med vår uppdragsgivare Skånetrafiken, driva och utveckla busstrafiken i Malmö stad.

 

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra kunder och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.

 

Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och möjlighet till vidare kompetensutveckling. Hela vårt arbetssätt präglas av vår affärsidé att ”Förenkla kundens vardagsresor” och strävan mot vår vision att ”Alla vill resa med oss”.

 

Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter och ser gärna kvinnliga sökanden.

 

Personliga egenskaper och utbildning

Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt. Du behärskar svenska i tal och skrift.

 

Våra kunder reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Du har D-körkort och YKB.

 

Om tjänsten

Tjänsten är behovsanställning, deltid eller visstid och som leda till en tillsvidareanställning. Lön enligt kollektivavtal.

 

Frågor gällande rekryteringsprocessen:

Lars Joelsson, e-post: lars.joelsson@nobina.se alt.

tel. 040-685 7814

 

Facklig kontaktperson:

Henrik Norrman, e-post: henrik.norrman@nobina.se alt.

tel. 070-733 54 37

 

Ansökan

Vi vill ha din ansökan senast: 2020-05-31

Urval sker löpande.

 

Ansök här: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=374&ProjectId=190134&DepartmentId=16460&MediaId=5

 

Förrättningsassistent

 

Lantmäteriet – Malmö

 

Vi erbjuder dig
Som förrättningsassistent kommer du att utföra vissa moment i förrättningshandläggningen såsom delgivning, protokollskrivande, utskick av handlingar, sakägarkontakter, korrekturläsning, kontroll och beredning av rättigheter, enklare utredningar, digital arkivering samt övrigt administrativt arbete. Arbetet i förrättningshandläggningen är till stor del teambaserat och sker i nära samarbete med förrättningslantmätare, mätningsingenjörer m.fl. Du kommer också att ansvara för kontorsgöromål samt service på kontoret.

Din profil
Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning och erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter, meriterande inom det fastighetsrättsliga området, samhällsbyggnadsprocessen eller offentlig förvaltning. Du behärskar svenska i såväl tal som skrift.

Vi lägger stort vikt vid dina personliga egenskaper. Som förrättningsassistent är det viktigt att du:

är strukturerad och handlingskraftig
är serviceinriktad och har mycket god samarbetsförmåga
har lätt att anpassa dig till gällande omständigheter
är självgående och tar stort ansvar för dina uppgifter
Övrig information
På Lantmäteriet förväntar vi oss att alla våra medarbetare agerar på ett professionellt, öppet och engagerat sätt. Det är en självklarhet för oss att arbeta aktivt för jämställdhet och mångfald och vi tar för givet att du delar vår uppfattning.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktperson som anges i annonsen.

Om Lantmäteriet
Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som vill få en stor betydelse för samhällsutvecklingen.

Genom effektiv, rättssäker och kvalitativ fastighetsbildning skapar du som medarbetare på Lantmäteriet förutsättningar för en hållbar tillväxt i det svenska samhället. Det lägger grunden för ett tryggt fastighetsägande och bidrar till en stabil samhällsekonomi.

 

Ansök här: https://www.lantmateriet.se/sv/jobba-hos-oss/lediga-jobb/?jobguid=1C5B75B6-36E5-467F-BC59-DC1046F1F918

 

 

Kundrådgivare

 

Swedbank – Ängelholm

 

Är du serviceinriktad och har förmågan att arbeta såväl strukturerat som effektivt och flexibelt? Vill du vara en del av ett härligt team som ställer upp för varandra och som jobbar för gemensam framgång? Då är du den person som vi söker.
Om jobbet
Som Kundrådgivare i Ängelholm är du en del av ett team på ca 15 personer som ansvar för att möta alla kunder som besöker och kontaktar kontoret. Ditt uppdrag är att ta initiativ i kundmöten och hjälpa våra kunder till en sund och god ekonomi. Du arbetar med kundens hela ekonomi för en hållbar framtid och du ger råd inom bolån, sparande, försäkring och pension samt jobbar självständigt med försäljning av hela vårt produktutbud. Du har även en viktig roll i att guida kunderna i våra digitala miljöer.

Kontoret i Ängelholm är en del av Starkt kontor Ängelholm/Båstad och här arbetar ca 40 st. Kontoret har en stark ställning på marknaden, såväl privat som företag, och tillsammans arbetar vi för att flytta fram Swedbanks position ytterligare i vårt verksamhetsområde. Kontoret har ett högt fokus på affärer och aktivitet.

Arbetsområden/ansvar:

Läsa av och hantera kundens totala behov utifrån låna, spara, betala och försäkringar.
Ge finansiell rådgivning till primärt privatkunder men även möta företagskunder och hjälpa dem med grundläggande behov.
Vara proaktiv i alla kundmöten – ta initiativ utifrån kundbehov samt guida i våra digitala lösningar.
Självständigt jobba med affärsavslut, inkluderande AML/KYC.
Du förväntas jobba med kunder i både det bokade- och obokade mötet.
Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen
Vi söker dig som tycker om att ge hög kvalitet i servicen till kunderna och har som ambition att överträffa kundens förväntningar. Du vill alltid göra det bästa för kunderna och är nyfiken att lära dig nya saker. Viktigt är att du är en person som är lyhörd, pedagogisk, social och utåtriktad och som skapar förtroende i kundmötet. Du tar egna initiativ och har ett starkt driv samtidigt som du är noggrann och strukturerad. En förutsättning för att lyckas i rollen hos oss är att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta. För att lyckas krävs det att du är målinriktad och samtidigt drivs av att vi når gemensam framgång.

Det är meriterande om du har Swedsec rådgivarlicens och bolånelicens samt försäkringsförmedlingsrätt.

Du kanske tidigare har jobbat som
Kundrådgivare
Kundansvarig
Möjliga nästa karriärsteg
Karriärvägarna inom Swedbank är många och intern rörlighet är något som uppmuntras för att bredda kompetens, personlig utveckling och bankens konkurrenskraft.

Varför jobba med mig och mitt team? – Fatima Renström
Jag erbjuder dig ett utvecklande och intressant arbete i en affärsintensiv miljö. Jag ger dig stor frihet som jag förväntar mig att du tar ansvar för och som jag hoppas du finner stimulerande.
Vi behöver varandras kunskap och erfarenhet för att uppnå våra mål samtidigt som du behöver egen drivkraft och förmåga att fatta beslut och ta egna initiativ.
För mig är det viktigt att du mår bra och tycker arbetet är kul. Jag är övertygad om att det leder till nöjda kunder och fler affärsmöjligheter.

Vi ber dig ha överseende med att rekryteringsprocessen kan dra ut på tiden just nu på grund av rådande omständigheter med COVID-19. Tack för din förståelse!

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

Ansök här: https://swedbank.easycruit.com/intranet/external/vacancy/2505917/178639?iso=se

 

 

Utbildningsansvarig Campus Österlen

 

Simrishamns Kommun

 

Om arbetsplatsen
Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur.

Barn- och utbildningsförvaltningen erbjuder från 2019 hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning på plats i kommunen. Centralt i Simrishamn finns Campus Österlen, Lärcentrum och Kommunal vuxenutbildning i nya lokaler. Tillsammans syftar verksamheterna till att erbjuda infrastrukturer för vuxnas lärande utifrån såväl individens som arbetsmarknadens behov.

Campus Österlen erbjuder högre utbildningar efter den gymnasiala nivån i samarbete med högskolor och universitet, genom yrkeshögskolan (YH) samt kompetensutveckling på olika nivåer. Alla kurser och utbildningar styrs av efterfrågan och Campus Österlen utvecklar utbildningar i samverkan med näringsliv, akademi, utbildningsanordnare och offentlig sektor. Lärcentrum, som är en del av Campus Österlen, är en mötesplats och en studiemiljö för vuxenstuderande i olika utbildningsformer.

Campus Österlen består i dagsläget av en verksamhetschef, en utbildningsansvarig och en utbildningskoordinator. I samverkan med flera av landets lärosäten erbjuder vi utbildningar på plats i Simrishamn och under läsåret 20/21 finns sju sökbara utbildningar. Vår tentamensservice är öppen för distansstuderande dagligen, liksom Lärcentrum. Vi medverkar i regionala projekt, ansöker om yrkeshögskoleutbildningar och samordnar YH-frågor i Sydöstra Skåne.

Arbetsuppgifter
I rollen som utbildningsansvarig ansvarar du, under verksamhetschefen, för att planera, organisera, schemalägga och administrera de utbildningar som genomförs i Campus Österlens regi. I detta ingår till exempel att vara Campus Österlens representant i samarbetet med högskolor och universitet om utbildningar, att ansöka till Myndigheten för Yrkeshögskolan (MYh) om utbildningar, att marknadsföra utbildningsutbudet tillsammans med utbildningskoordinatorn, rekrytera nya studerande, skapa förutsättningar för god genomströmning på utbildningarna samt starta upp och avsluta utbildningarna.

Du kommer att vara med och ta fram YH-utbildningar utifrån arbetsmarknadens behov, en del av detta är att genomföra omvärldsanalyser och kartläggningar, möta arbetsgivare, medverka vid rekrytering/upphandling av lärare/konsulter till YH-utbildningar, kvalitetssäkra kompetenser, metoder och branschanknytning hos lärare/konsulter samt anskaffa nödvändig utrustning för YH-utbildningar. Du samordnar även arbetet med YH-frågor inom YH Skåne Sydost.

Det ligger även i rollen att säkerställa att utbildningarnas kvalitet i enlighet med den aktuella högskolans/universitetets eller MYh:s föreskrifter följs. Du ansvarar för att utbildningarna utvecklas enligt uppsatta mål och planer.

Du samarbetar nära med Campus Österlens övriga medarbetare och andra nyckelpersoner inom kommunen. En viktig del är att vårda våra relationer med våra samarbetsparter, skapa nätverk bland annat med arbetsgivare i näringsliv och offentlig sektor samt samordna aktiviteter med många olika aktörer.

Du gillar att arbeta på en arbetsplats med högt tempo. Vi erbjuder dig ett intressant och utmanande arbete i nyrenoverade lokaler där du får möjligheter till ett stort nätverk i hela landet.

Visst helg- och kvällsarbete kan förekomma.

Kvalifikationer
Vi söker dig med högskoleutbildning som vi bedömer som relevant för uppdraget. Du har erfarenhet av tidigare liknande uppdrag och har arbetat med att driva frågor med goda resultat. Arbete med utbildning på eftergymnasial nivå är meriterande.

I arbetet bygger du relationer och har många kontakter, framförallt externa. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du strukturerad, resultat- och samarbetsorienterad. Du arbetar noggrant och kan slutföra och utvärdera arbetsuppgifter. Du förutsätts ha ett eget driv, kan arbeta självständigt och ta initiativ. Du är lösningsfokuserad och prestigelös, har lätt för att skapa förtroende och har en mycket god kommunikativ förmåga i både tal och skrift liksom digitalt.

Arbetet som utbildningsansvarig ställer höga krav på en utåtriktad personlighet och en hög social kompetens. Ett ständigt pågående förbättringsarbete med verksamhetens bästa som mål är en självklarhet för dig. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet och profil.

Ingen erfarenhet krävs

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Ansök senast: 2020-05-10

Referensnummer: A950107 – 2020

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/AssignmentView.aspx?GuidExtSoftware=32d77766-64cc-4cc1-b20b-6142acb9910e&guid=468A4B59-C188-46A1-B9DF-99344DDFEB4C&locId=1

 

 

Socialförvaltningen söker en administrativ handläggare

 

Helsingborgs stad

 

Socialförvaltningen söker en administrativ handläggare
Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Om arbetsplatsen
Socialförvaltningen i Helsingborg ansvarar för stadens Individ och familjeomsorg. Förvaltningen är indelad i tre verksamhetsområden; Barn, unga & familj, Vuxen och Gemensamma resurser.

Utöver dessa finns olika stödfunktioner. En av dessa är kvalitetsenheten, där den administrativa handläggaren ingår. På enheten finns också förvaltnings- och nämndssekreterare, systemansvariga, jurist, koordinator, en trainee och en chef.
Eftersom ordinarie handläggare går i pension söker vi nu en ny kollega.

Varmt välkommen till en trevlig arbetsgrupp och ett viktigt uppdrag!

Arbetsuppgifter
Som handläggare arbetar du för att säkra och stödja förvaltningens kvalitetsarbete och en rättssäker ärendehantering. Du bidrar med specialistkompetens och ett helhetsperspektiv för att förvaltningen ska klara sitt uppdrag. Dina huvudsakliga uppdrag är att ansvara för det sociala utskottet och för förvaltningens hantering av avvikelser. Du utreder övergripande ärenden, ansökningar om bidrag till föreningar och ingår även som en resurs i nämnds- och förvaltningssekretariatet när det behövs.

Uppdraget som utskottssekreterare innebär att du ansvarar för hela den löpande administrativa processen i utskottet. Detta betyder att du sammanställer underlag, säkerställer att ärenden är kompletta, skickar kallelser och handlingar, för protokoll, kommunicerar beslut och ansvarar för den övriga administrationen som hör till utskottsarbetet. Merparten av detta arbete sker digitalt. Du är en del av nämnds- och förvaltningssekretariatet och kollegorna där bistår varandra när det behövs för att säkerställa att sekretariatet alltid fungerar.
Uppdraget som handläggare och utredare av förvaltningens avvikelser innebär att du utreder lex Sarah-rapporter eller andra brister, föreslår åtgärder efter dialog med verksamheten, föredrar ärenden och följer upp åtgärder. Du driver olika projekt kopplade till dina uppdrag och fungerar också som utredare, till exempel av yttranden till andra myndigheter och av ekonomiska ansökningar från föreningar.

 

Kvalifikationer
Du som söker ska ha

relevant högskoleexamen, gärna socionom
kunskap om och erfarenhet av arbete med socialtjänstlagen och förvaltningslagen
erfarenhet av socialt arbete
erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation
erfarenhet av att handlägga och utreda ärenden
god kunskap och erfarenhet av olika data- och ärendehanteringssystem
förmåga att navigera obehindrat i Office-paketet
mycket god administrativ förmåga
mycket god kommunikationsförmåga och att du kan uttrycka och formulera dig enkelt och tydligt i såväl tal som skrift
god förmåga att leda projekt
förståelse för strategiskt arbete i offentlig sektor
lätt för att få kontakt med andra människor och skapa goda relationer
Som person är du strukturerad, mycket noggrann, serviceinriktad, initiativrik och har en god förmåga att leda dig själv. Du har ett helhetsperspektiv, är analytisk, kan hitta alternativa lösningar, agerar proaktivt och har lätt att sätta dig in i arbetsuppgifter och system. Vidare har du integritet och är van att prioritera i ditt arbete. Du är ödmjuk, respektfull, bra på att lyssna och månar särskilt om delaktighet och ett mycket gott samarbete. Totalt sett bidrar du aktivt till att enheten ger förvaltningen goda förutsättningar för att våra invånare ska få det stöd de behöver till ett självständigt liv.

I rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet för uppdraget.

 

Övrig information
Sista ansökningsdag: 2020-05-06

Anställningsform: Tillsvidare

Omfattning: 100%

Tillträdesdatum: 14 september 2020

Antal tjänster: 1

Som anställd i Helsingborgs stad får du subventionerad friskvård med 3000 kr och andra förmåner via vår förmånsportal Fördel Helsingborg. Det finns även tillgång till gymlokal på arbetsplatsen med träningsmaskiner, bastu, ljusterapirum, massagestol m.m.

 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Har du några frågor kan du kontakta kontaktpersonen som finns angiven i annonsen.

Fackliga företrädare
https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Kontaktpersoner
Gunilla Christiansson

Kvalitetschef

042-10 60 85

gunilla.christiansson@helsingborg.se

Eva Kollberg

Handläggare

042-10 60 86

eva.kollberg@helsingborg.se

Evert Blohmé

Akademikerförbundet SSR

042-106065

Claes Hulthén

Vision

042-107365

 

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I017/1118/job?site=9&lang=SE&validator=9ec24d855e37a090a5e232077f53c593&ref=https%3A%2F%2Fhelsingborg.se%2F&ihelper=https%3A%2F%2Fhelsingborg.se%2Farbete%2Flediga-jobb-i-helsingborgs-stad%2F&job_id=456

 

Maskinoperatör

 

Finja Betong – Hässleholm

 

Finja Betong söker en engagerad och ansvarsfull maskinoperatör till vår anläggning i Hässleholm. Är du praktiskt lagd och trivs med ett fysiskt arbete? Välkommen med din ansökan!

Som maskinoperatör kommer du ingå i ett team där ni med hjälp av automatiska processer tillverkar Finja Betongs produkter. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att köra, övervaka samt underhålla maskiner i produktionen. Arbetet innefattar även truckkörning, felsökningar av maskiner och produktionslinjen samt viss manuell hantering av maskiner.

Vi söker dig som har vana av maskinella tillverkningsprocesser och som trivs i industrimiljö. Du är mekaniskt intresserad och har förmågan att lösa mindre driftstopp. Din samarbetsförmåga är god men du trivs även med att jobba självständigt. Som person är du ansvarstagande, trivs med att arbeta i ett högt tempo och är inte rädd för att ta i när det behövs. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Som anställd på Finja Betong blir du en viktig del i en organisation som präglas av entreprenörsanda och ständig utveckling. Med ledorden Vi vill, Vi kan, Vi vågar möter vi dagens och morgondagens inspirerande möjligheter och utmaningar tillsammans.

Bakgrund och egenskaper:

Truckförarerfarenhet, god vana av körning med motviktstruck. Truckkort minst B1 är ett krav.
Tidigare erfarenhet från arbete inom betongindustrin eller annan processindustri samt att lösa mindre driftstopp självständigt.
Gymnasieutbildning med inriktning teknik, industri, fordon eller arbetserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Certifikat i Heta arbete är önskvärt.
Övrigt:

Tjänsten är på heltid och skiftarbete förekommer.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vi tar endast emot ansökningar via detta ansökningsformulär.

 

Ansök här: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1581&ProjectId=143706&DepartmentId=18992&MediaId=5&SkipAdvertisement=False