Välj en sida

Transportledare

 

Derome – Landskrona

 

Inom Derome är vi idag över 2200 medarbetare som jobbar för en mer hållbar framtid.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Att vi utsetts till ett av årets Karriärföretag 2020 är ett kvitto på hur vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.

 

Placeringsort

Landskrona

 

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker nu efter en Transportledare till vårt regionlager i Landskrona!
Vår logistikavdelning svarar för att kunderna får beställt byggmaterial på utlovad tid – en av de allra viktigaste funktionerna i företaget! I rollen som Transportledare är leveransprecision och kostnadsfokus prioriterade områden, vi arbetar med förbättringar i vardagen och strävar alltid att blir bättre med säkerhet i ständig fokus.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:
Transportplanering/samordning av transporter mellan regionlager och filialer.
Säkerställande av att leveranser görs på bästa sätt
Effektivisering av lastning

KVALIFIKATIONER

Vi söker en strukturerad och flexibel person som ser lösningarna på ett enkelt och pragmatiskt sätt. Erfarenhet från transportsektorn, gärna med anknytning till byggbranschen eller annat skrymmande gods och relevant utbildning är meriterande. Som person är du en kommunikativ problemlösare med en positiv och engagerad attityd. Du har god social förmåga och trivs i en miljö där samarbete, initiativtagande och prioriteringsförmåga är nyckelord. Vi ser att du är en fena på att skapa struktur och har ett skarpt ordningssinne, du trivs med att arbeta i en organisation i ständig utveckling och utmanas av att finna nya sätt att lösa uppgifter på.

ÖVRIG INFORMATION

Tjänsten är tillsvidare, på heltid, och med tillträde snarast. Placering vid vår anläggning i Landskrona.
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av vår Regionlagerchef Juliane Arnold på telefonnummer 0418-39 61 05 eller Driftchef Jonas Gudmundsson på tel. 0418-396189.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 5 april eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sista ansökningsdag

2020-04-05

 

Ansök här: https://system.webday.se/derome/rekrytera/cgi-shl/User_Applicants.exe?action=VIEW_SPECIFIC_JOB&jobId=1799

 

 

Kanslist, vikariat

Region Skåne – Lund

 

Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde vuxenpsykiatri Lund bedriver psykiatrisk hälso- och sjukvård för vuxna över 18 år. Vi gör bedömningar/utredningar av psykiska symptom och besvär och erbjuder omvårdnad, behandling och rehabilitering utifrån en tvärprofessionell kompetens.
Vårt upptagningsområde är Lund, Lomma, Arlöv, Eslöv och Staffanstorp.

Verksamhetsområde vuxenpsykiatri Lund erbjuder både specialistvård för den egna befolkningen och högspecialiserad vård för hela södra sjukvårdsregionen.

I kassan kommer du framför allt att möta patienter från vår öppenvård. I Psykiatrihuset finns öppenvård för allmänpsykiatri, psykos, missbruk, könsidentitet och ätstörning.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill arbeta som kanslist i psykiatrihusets reception i Lund!

I dina arbetsuppgifter ingår att ta emot och registrera patienter i Våps. Patienterna betalar med antingen kort, kontant eller mot faktura. I kassan tar vi emot patienter som har tid till alla öppenvårdsmottagningar inom vuxenpsykiatrin i Lund. Vidare arbetsuppgifter kommer att vara efterregistrering av patienter som inte anmält sig, stämpling av kuvert samt vara behjälplig med andra administrativa uppgifter åt öppenvårdsmottagningarna.

Annonsen avser ett vikariat på sex månader med tillträde snarast efter överenskommelse.

Kvalifikationer

Vi vill att du har en avslutad gymnasieutbildning samt goda språkkunskaper i svenska. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet som kanslist eller receptionist sedan tidigare. Därtill ses det som meriterande med erfarenhet av Våps.

Som person söker vi dig som är positivt lagd, ordningsam och strukturerad. Du har en god känsla för service och alltid ett gott bemötande. Du har förmåga till självständigt arbete och tar egna initiativ samtidigt som du uppskattar värdet av och bidrar till ett gott samarbete på arbetsplatsen. Vi värdesätter arbetsglädje och därmed är din vilja att vara med och bidra till verksamhetens utveckling av stor betydelse. Du ska vara välkomnande och visa omtanke och respekt mot både patienten och kollegor samt vara drivande i ditt arbetssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vid eventuell anställning görs kontroll mot misstanke- och belastningsregistret.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=6e26aee9-67e5-44ec-8c35-64c3d8ef6405