Välj en sida

Sommarvikarie

 

Kriminalvården – Kristianstad

 

Som vikarierande lärare inom Kriminalvården fungerar du som pedagogisk handledare lokalt. I ditt uppdrag har du kontinuerlig kontakt med studerande och samarbetar med lärare över hela landet, med rektorer, studie- och yrkesvägledare och med annan personal på den lokala anstalten.

Studierna är individbaserade enligt individuella studieplaner. Antagning sker varje vecka och det gör att kurser startar kontinuerligt efter den enskildes behov. Utbildning är en av de lokala verksamheter som kan ingå i klientens sysselsättning och påverkas av anstaltens och myndighetens säkerhetsvillkor.

Modellen med lärare på varje anstalt säkrar kontinuiteten för klienterna när de flyttar mellan olika anstalter och gör utbildningen tillgänglig över hela landet. Ledorden för Kriminalvårdens vuxenutbildning är kvalitet, likvärdighet, kontinuitet och rättssäkerhet.

Kvalifikationer:

I din roll som vikarierande lärare är du en skicklig pedagog med vilja och förmåga att motivera, entusiasmera och leda studerande att nå sina mål. Du är tydlig och engagerad i ditt arbete och har god förmåga att skapa struktur och systematik. Arbetet bedrivs både självständigt och i nära samarbete med kolleger, varför god samarbets- och initiativförmåga är viktiga egenskaper liksom att du kan arbeta självständigt.

För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har:

 • Eftergymnasial utbildning, företrädesvis inom pedagogik alternativt annan inriktning som Kriminalvården bedömer relevant

 • God förmåga att informera och kommunicera, muntligt såväl som skriftligt

 • God datorvana


Det är meriterande om du har:

 • Lärarutbildning

 • Erfarenhet av pedagogiskt arbete


Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Anställningsform:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Timavlönad
Löneform: Timlön. Individuell lönesättning tillämpas.
Varaktighet: 3-6 månader
Arbetstid: Dagtid.
Tillträde: Tillträde 2021-06-28 eller enligt överenskommelse. Placeringsort Kristianstad.
Antal platser: 1


Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2021-04-13

Arbetsgivarens referensnummer: C51737

Upplysningar lämnas av:

Irene Linell
Rektor, Rektorsområde Syd
Telefon: 011-496 35 81

Facklig(a) företrädare
Olof Carlstein
SEKO
Telefon: 077-22 80 800

Lars Jonsson
Saco-S LR
Telefon: 077-228 08 00

Jasminka Badurina
OFR-ST
Telefon: 072-8626990

 

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=F6AE2865-D989-4E9F-B716-C0B9781E8554&ittk=PJKSe_mXj5kCqQZBZqjJADVW7hpL10f-2_O7Bv4Homs

 

 

 

 

Produktionsarbetare Åstorp

 

Stena Recycling – Åstorp

 

 

Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag och en helhetspartner för att utveckla hållbara, cirkulära lösningar inom alla typer av verksamheter. Vi hanterar främst industriellt avfall såsom järn, metall, farligt avfall, papper, plast och alternativa råvaror.

Till Stena Recyclings filial i Åstorp söker vi nu en ny kollega till vår mottagningskontroll. Du blir en viktig del i en grupp där samarbete, glädje och engagemang är ledord. Här kan du se mer av vad vi gör på våra filialer och här kan du få en inblick i vår vardag på Stena Recycling. Varmt välkommen till en trygg arbetsplats med ett riktigt bra gäng, som ställer upp för varandra och har roligt tillsammans.

Din roll hos oss
Du har varierande arbetsuppgifter som mottagning, klassning, uppföljning och analys av inkommande material samt utgående reklamationer. Du ansvarar för att in- och utgående material följer våra leveransbestämmelser gällande kvalité och du sammanställer underlag för transportdokument. Du kommer även ha ett visst ansvar för förebyggande underhåll av maskinerna samt att rapportera fel och brister i material, produkter eller rutiner. Att vara behjälplig vid planering av produktion samt in- och utleveranser ingår också i dina arbetsuppgifter.

För att trivas på Stena Recycling är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling. Vi är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt. Genom att vara en glädjespridare bidrar du till en god arbetsmiljö.

Det viktigaste för oss är din attityd, ditt driv och din vilja att utvecklas. Du har ett intresse för hållbar återvinning och arbetets karaktär förutsätter att du som person är noggrann och sätter säkerheten i första rummet. Har du dessutom erfarenhet av arbete inom produktion finns goda förutsättningar att vi är en bra matchning för varandra. B-körkort är ett krav.

Här har du alla möjligheter att vara med att påverka och utvecklas inom områden som intresserar dig. Du får möjlighet till intern utbildning i flera steg och exemplen på medarbetare som gjort spännande resor inom bolaget är många – klicka här för att läsa mer.

Varmt välkommen med din ansökan
Sista ansökningsdag är 2021-04-11. Vid frågor, kontakta Andreas Aronsson telefon:
010–445 6971. Urval sker löpande, varpå tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi tillämpar sex månaders provanställning och gör bakgrundskontroll.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

 

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I017/675/job?site=2&lang=SE&validator=0c0baf0e5664a2362a4659b441b17dd6&job_id=1866&ittk=PJKSe_mXj5kCqQZBZqjJADVW7hpL10f-2_O7Bv4Homs

 

 

 

 

Matroser till Färjetrafiken

TT-Line, Trelleborg

 

Vänta inte längre, utan ansök redan nu!
Vill du jobba ihop i ett härligt gäng, med fart och hög kompetens? Vill du förena arbete och ledighet på bästa sätt? Är du en matros med bred erfarenhet inom färjetrafik / Roro? Är du en glad skeppskamrat? Vi söker nu dig som är behörig matros med några års erfarenhet till våra fartyg M/S Huckleberry Finn och M/S Peter Pan! Som matros hos oss är Dina huvudarbetsområden lastning och lossning, vakt tjänstgöring och underhållsarbete.
Vi söker Dig som är duktig och intresserad av ditt arbete och som tycker om att arbeta i ett högt tempo i Ro/Pax trafik.
Do not wait any longer, but apply now!
Do you want to work together in a nice team, with speed and high competence? Do you want to combine work and time off in the best way? Are you an AB with broad experience from ferry traffic / Roro? Are you a good shipmate? We are now looking for you who are able seaman with atleast a few years of experience for our ships M/S Huckleberry Finn and M/S Peter Pan! As AB, your main areas of work are loading and unloading, duty and maintenance work.
We are looking for you who are good and interested in your work and who enjoy working at a high pace in Ro/Pax traffic. You have to speakSwedish or an other Scandinavian language.
Kvalifikationer
Du har matrosbehörighet så du kan det här med att arbeta till sjöss! i övrigt så är följande kvalifikationer bra att ha:
För att arbeta hos oss som matros krävs följande certifikat/behörigheter:
Matrosbehörighet ( STCW MANILA)
Läkarintyg för Sjöfolk ( STCW MANILA)
Basic Safety training( STCW MANILA)
Certifikat för särskilda sjöfartskyddsuppgifter( STCW MANILA)
Räddningsfarkoster och Beredskapsbåtar ( STCW MANILA)
Gärna även Crowd management
Gärna även Fast Rescue Boat ( STCW MANILA)

Du skall ha tidigare erfarenhet av Ro-Ro eller Ro-pax fartyg och bo i närområdet.

Om arbetsgivaren
Tillförlitlighet, kvalitet, precision och miljömedvetande – enligt dessa principer erbjuder TT-Line en snabb, miljövänlig och förmånlig förbindelse över Östersjön mellan Tyskland, Polen Litauen och Sverige. TT-Lines fartyg är bemannade med erfarna tyska, svenska och polska besättningar. Totalt är vi ca 900 anställda.
Hur du ansöker
Placeringsort: Trelleborg

 

 

Ansök här: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationForm.aspx?cid=2212&departmentId=18956&ProjectId=143624&MediaId=4618

 

 

 

 

 

Semestervikarier till check-in i Trelleborg

 

Stena Line – Trelleborg

 

Är du en serviceinriktad person som brinner för att ge ”det där lilla extra”?

På Stena Line har vi en vision om att allt hänger ihop. Genom att sammanföra människor och varor möjliggör vi tillväxt för både företag och samhället. Vi befinner oss just nu på en spännande resa som drivs av teknik och nya digitala vanor, vilket utvecklar vår verksamhet och skapar värde för våra kunder.

Vi söker nu nya säsongsanställda medarbetare på 50-75% till vår incheckningsavdelning på terminalen i Trelleborg. Är du den serviceinriktade personen som brinner för att ge det där lilla extra, kanske du vill bli en del av vårt team?!

Vad kommer du arbeta med?
Som medarbetare i check-in är du en viktig del av gästens första intryck inför deras resa med oss. Här får du arbeta med gästservice på flera olika sätt, då du är ansiktet utåt för Stena Line. Du har som uppdrag att få varje gäst att känna sig välkommen och säkra att de får en fantastisk start på sin resa.

Några av dina ansvarsområden:

 • Incheckning och bokning av passagerare

 • Administration av avgångar

 • Trivselskapande i terminalen


Vem är du?
Hos oss på Stena Line är din personlighet minst lika viktig som din kompetens. Som person är du mogen, trygg och lösningsfokuserad samt lockas av utmaningen att leverera god service till våra gäster och chaufförer. Att se kundens behov är en självklarhet för dig. Bra laganda och engagemang är viktiga delar i vårt arbete med att ge gästerna ”det där lilla extra” och alltid överträffa deras förväntningar. Du har lätt för att lära och tar dig an dina arbetsuppgifter med stor noggrannhet och ansvarskänsla. Det krävs också att du är flexibel och stresstålig, då du arbetar på skiftschema med varierande arbetsuppgifter.

Dina måsten:

 • Har fyllt 18 år

 • Har som lägst gymnasieutbildning

 • Har god datorvana

 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift


Meriterande:

 • Har B-körkort

 • Har arbetslivserfarenhet från serviceyrke, resebranschen eller logistik

 • Har ytterligare språkkunskaper


Intresserad?
Tjänsten är en säsongsanställning, på 50-75% mellan juni och augusti 2021. En av tjänsterna ska tillsättas omgående, så ange i din ansökan när du kan börja. Arbetet sker företrädesvis tidiga morgnar, kvällar och helger. Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt, men dock senast 30 april, 2021. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Notera att vi av GDPR-skäl inte kan ta emot ansökningar skickade via email eller post. Vi har kollektivavtal med bland annat Unionen som du kan kontakta för mer information.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Check-in Manager, Jonna Paulin, via jonna.paulin@stenaline.com

Om Stena Line
Som ledaren inom hållbar sjöfart har Stena Line Europas största linjenätverk och fokuserar på transport av både passagerare och frakt. Vi är redan över 4300 medarbetare över hela Skandinavien, runt om i Storbritannien och Baltikum och det är tillsammans vi skapar vår framgång. Resan börjar med oss!

Att arbeta på Stena Line är synonymt med en säker arbetsplats och en bra balans mellan arbete och fritid. För oss är det viktigt att vi arbetar för att upprätthålla och utveckla en arbetsmiljö som är hållbar, fri från trakasserier och som ger lika möjligheter till alla. Vi tror på jämlikhet, mångfald och inkludering – och välkomnar alla sökande.

 

Ansök här: https://www.stenaline.com/career/job-openings/612/semestervikarier-till-check-in-i-trelleborg/?ittk=PJKSe_mXj5kCqQZBZqjJADVW7hpL10f-2_O7Bv4Homs