Välj en sida

Rekryterare till Bemanningsenheten
Örkelljunga Kommun – Örkelljunga

Bemanningsenheten blir en stödverksamhet som bemannar vid frånvaro utifrån de beställningar som inkommer från kommunens olika verksamheter. Det ska bli en central väg in till Örkelljunga kommun för personer som vill arbeta som vikarie inom nedanstående verksamheter. Till verksamheterna erbjuder vi rätt kompetens inom bemanning och i rekryteringsprocessen. Vi vill ha ett team som arbetar för att ha en god service och bemötande i mötet med vikarier och verksamheter och som tänker helhet och över hela socialförvaltningen.

Verksamheterna som bemanningsenheten ska samverkar med inledningsvis är:
Äldreomsorg- hemvård och särskilda boende
LSS- särskilt boende, daglig verksamhet och personlig assistans
Sol- boendestöd

Som rekryterare ansvarar du för det administrativa arbetet kring personal knuten till bemanningsenheten. Det innebär att vara delaktig i nyrekryteringar, anställningsavtal, hålla i delar av introduktionsutbildning och samordna placeringar av nya vikarie ut i verksamheterna. Du kommer att ha kontakt med chefer, vikarier och andra medarbetare i verksamheterna. I dina arbetsuppgifter kommer du att vara kontaktperson till en verksamhet och i det ingår arbete med bemanning i frånvarobeställningar samt uppföljning och återkoppling från verksamhet och vikarie och rapportering till verksamhetschef för bemanningsenheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning och erfarenhet av arbete med bemanning och schemahantering. Du har erfarenhet och goda kunskaper i administrativt arbete samt kunskap och intresse av digital utveckling. Du är kommunikativ, lösningsfokuserad och har förmågan att se saker ur ett helhetsperspektiv. Du har god förmåga för att planera och samordna, både självständigt likväl som i utvecklingsprocesser tillsammans med andra professioner.
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Som person ser vi att du är serviceinriktad och har förmågan att engagera och inspirerar andra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet för tjänsten.

Skriv några rader om varför vi ska anställa just dig till detta nya team.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid. Tillsvidareanställning, heltid Provanställning tillämpas
Varaktighet: . Tillsvidare
Tillträde: Enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Andra uppgifter

Som ett led i att bli en mer hälsobringande kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Vi bedriver både jämställdhets och mångfaldsfrämjande insatser. Vi ber dig att söka digitalt för att säkerställa kvalitet och vår hantering av ansökningarna. Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag.

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=BD8DA342-2C7E-4374-BFB0-44CBA6339D7A&guidGroup=33a0873b-974e-49b7-8e10-89251171a3d3

 

Värd med skådespelartalang till Sherlocked
Sherlocked Live Theatre – Malmö

Vi ser fram emot en fullspäckad höst och söker därmed fler skådespelare och spelledare!
Företagspresentation
Sherlocked är ett ungt Malmöföretag med tydligt fokus på nöje & underhållning för såväl företag som privatpersoner. Med fler än 3000 besökare i månaden har Sherlocked blivit ett uppskattat inslag i Malmös nöjesliv. Sedan starten i början av 2015 har mysteriehuset Sherlocked på Sankt Gertrud kvarteret gjort sig ett namn över hela Europa . Under årens lopp har Sherlocked även utökat sin verksamhet med både bar och restaurang.
På Sherlocked ger man sig in i en värld av hänglås, nycklar, böcker, siffror, skor, tavlor, hattar, lönnrum, koder etc. – allt i en dunkel och spännande miljö.

Tjänstebeskrivning

Vi söker dig som brinner för service och underhållning samt vill vara med och ge våra gäster en upplevelse som överträffar deras förväntningar. Som skådespelare/spelledare kommer du att arbeta med service, show och scensättning . Med variation på arbetsuppgifter jobbar du som skådespelare/spelledare i samband med våra gästers besök på spelen och i vår viktorianska speakeasy bar.
Med inslag av skådespel tar du emot verksamhetens besökare, guidar dessa till spelen och på ett inlevelserikt sätt berättar och förmedlar spelreglerna, samt är med och styr spelen live i olika karaktärer/roller. I vår bar förgyller du besöket med vårt personliga bemötande samt cocktails och övriga drycker.
I tjänsten kommer du att arbeta på timmar, uppskattningsvis mellan 15–20 timmar per vecka, med möjlighet till utökad tjänst för rätt person. Tjänsten är placerad i centrala Malmö och samtliga arbetstider är förlagda till eftermiddagar och kvällar under vardagar samt helger.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som skådespelare/spelledare hos oss tror vi att du har arbetslivserfarenhet inom service eller liknande men det är inget krav. Om du har ett intresse för och/eller erfarenhet av rollspel, skådespel eller lajv är det meriterande. Det är även meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom bar och restaurang. Vid en fullgod gymnasieutbildning och eftergymnasial utbildning är även det meriterande. Ett krav för tjänsten är att du behärskar såväl det Svenska som Engelska språket obehindrat, helst med en brittisk accent på din engelska.
Som person är det viktigt att du är positiv och serviceinriktad i din personlighet. Du är kommunikativ, trygg i dig själv och kan arbeta såväl självständigt som i team. Vidare är du ansvarstagande, initiativrik och gillar att arbeta i ett högt tempo. För att passa in hos oss har du en stor portion av humor och värdesätter att arbeta i en informell miljö med högt i tak.

Ansökan

Känner du att tjänsten passar dig? Är du Sherlockeds nya stjärna? Då vill vi ha din ansökan redan idag. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.
VI SES!

 

Ansök här: https://sherlockedlivetheatre.teamtailor.com/jobs/1250627-vard-med-skadespelartalang-till-sherlocked

 

Butikssäljare Malmö butik Östergatan 12, MALMÖ
Lidl Sverige – Malmö

 

Ta chansen att arbeta för ett Top Employer 2020 certifierad arbetsgivare. Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra över 200 butiker runt om i Sverige.

Din roll

Som butikssäljare på Lidl har du en nyckelroll! Du är ansiktet utåt mot våra kunder och för dig är kunden alltid nummer ett. Du brinner för att ge bra service varje dag.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.

Din profil

Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.

För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har fyllt 18 år, har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

Vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs – på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 20 timmar per vecka med tillträde enligt överenskommelse. Då butiken är öppen alla veckans dagar kommer både dags-, kvälls- och helgarbete att förekomma. Som anställd på Lidl omfattas du av ”Kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln”.

Har vi väckt ditt intresse?

Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Ansök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

 

I många av våra rekryteringsprocesser genomför vi en bakgrundskontroll på slutkandidat innan anställning kan bli aktuell. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: Vanliga frågor och svar om bakgrundskontroller.

 

När du har skickat in din ansökan så får du ett mail som bekräftar att vi mottagit denna. I detta mail skickar vi även med en länk och ett lösenord som ger dig tillgång till två kapacitetstester, som vi vill att du genomför som ett nästa steg i vår rekryteringsprocess. Testerna tar ca 30 minuter att genomföra och tänk på att sitta ostört när du gör dem. Observera att testlänken endast är giltig i sju dagar och att testerna är obligatoriska att utföra för att kunna gå vidare i rekryteringsprocessen.

Välkommen med din ansökan!

 

Ansök här: https://jobb.lidl.se/jobs/butikssaeljare-malmoe-se-016734?utm_source=Indeed&utm_medium=organic&utm_campaign=Indeed

 

Stödpedagog till Mo Gård Skåne

Mo Gård – Sjöbo

Arbetet inom Mo Gård är omväxlande och händelserikt och ingen dag är den andra lik. Vill du jobba i en unik miljö där man skapar en meningsfull vardag tillsammans med brukaren, då ska du söka tjänst hos oss.


Dina arbetsuppgifter

Som stödpedagog skall du tillsammans med enhetschef och specialpedagog säkerställa att det finns goda kunskaper och god förmåga hos personalgruppen att utföra insatser enligt LSS till brukarna på enheten. Din uppgift är att säkerhetsställa verksamhetsprocessens olika steg såsom planering, genomförande och utvärdering/uppföljning. Du ska verka för att lagar och föreskrifter följs runt dokumentation och kvalitetssäkring av metoder och arbetssätt på enhetsnivå. I tjänsten ingår också att stödja och handleda personal i att omsätta genomförandeplaner till praktisk verklighet för brukaren samt direktarbete med brukare.


Om dig

Vi ser att du har en yrkeshögskoleutbildning som stödpedagog inom LSS-verksamhet. Kunskap om utvecklingsstörning och NPF är meriterande, likaså kunskap om LSS. Då vi arbetar i en teckenspråkig miljö är kunskaper och intresse för teckenspråk starkt meriterande. Arbetslivserfarenhet inom området värderas högt. Du måste kunna uttrycka dig väl i skrift. Har du erfarenhet/intresse av IKT är det positivt. Som person bör du vara öppen för andras tankar och idéer. Ditt arbetssätt genomsyras av din humanistiska människosyn och du trivs i en flexibel miljö. Du är stabil och det är naturligt för dig att bidra till utvecklingen av verksamheten. I denna rekrytering kommer stor vikt läggas vid personliga egenskaper.


Anställning

Vi erbjuder tillsvidareanställning på 75-100 procent med månadslön enligt överenskommelse och utifrån individuell lönesättning. Vi kan komma att tillämpa provanställning och tillträde sker enligt överenskommelse.

En förutsättning för anställning är att du kan visa ett utdrag från belastningsregistret och att du har körkort för manuell bil.

Sista ansökningsdag 2021-08-31


Varmt välkommen med din ansökan!

Mo Gård är ett stiftelseägt icke vinstdrivande kunskapsföretag med över 70 års samlad erfarenhet och specifik kompetens kring kombinerade funktionsnedsättningar och kommunikation. Vi erbjuder insatser enligt LSS till personer med kombinerade funktionsnedsättningar som har behov av anpassningar kring kommunikation och miljö. Mo Gård bedriver grupp- och servicebostäder samt dagliga verksamheter i Uppland, Södermanland, Östergötland och Skåne. Vårt fokus är alltid att se ur individens perspektiv. Genom kompetens, respektfullt bemötande, anpassning och omsorg skapar vi på Mo Gård förutsättningar till ett gott liv. Mo Gårds kärnvärden är Engagerad, Kreativ och Trovärdig.

Inför rekryteringsarbetet har Mo Gård LSS noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Ansök här: https://mogard.varbi.com/se/what:job/jobID:420288/type:job/where:62/apply:1

 

Mötesbokare
Erik Olsson fastighetsförmedling – Malmö

Erik Olsson Fastighetsförmedling AB är marknadens mest innovativa fastighetsmäklarföretag och har gjort en stark tillväxtresa de senaste åren. Företaget grundades 1997 och omsättningen under varumärket Erik Olsson Fastighetsförmedling är 350MKR och 300 anställda. Under de närmaste åren räknar vi med en fortsatt tillväxt. Erik Olsson Fastighetsförmedling är idag etablerat i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Kristianstad, Trelleborg, Varberg, Vellinge, Nyköping, Karlstad och Örebro.

Rollen som mötesbokare går ut på att boka kvalitativa möten till våra mäklare samt ge service till våra kunder. Personer du kontaktar kan till exempel ha varit på visning hos någon av våra mäklare eller bo i en förening där vi på Erik Olsson Fastighetsförmedling är verksamma. Du jobbar även med flertalet av våra samarbetspartners för att erbjuda en helhetslösning till våra kunder.

Kvalifikationer
Som person är du relationsskapande, gillar utmaningar och brinner för att göra bra affärer. Du trivs med kundkontakt och att ha uppsatta mål att jobba mot. För att lyckas som mötesbokare hos oss behöver du vara resultatorienterad, ha ett stort eget driv och trivas med eget ansvar.

Krav

Gymnasieutbildning.

Minst ett års försäljningserfarenhet, starkt meriterande om du sålt över telefon.


Arbetsplatsen
Vi jobbar i Erik Olsson Fastighetsförmedlings lokaler i centrala delarna av Malmö. Du kommer att ingå i vårt säljteam där vi idag är 12 anställda. En positiv stämning och laganda präglar teamet. Vi arbetar ständigt för att våra medarbetare ska trivas och ha förutsättningar för att lyckas!

Arbetstid: mån – fre
Lön: Fast + provision
Omfattning: 30-35 timmar i veckan
Anställning: Visstidsanställning 12 månader med möjlighet till förlängning
Tillträde: Per omgående

För mer information eller frågor kring tjänsten kontakta: philip.borgstrom@erikolsson.se

Ansök här: http://erikolsson.careerhub.se/?_p=job&_pid=213631731981508&_id=119013

 

Avfallskontrollant med våg- och vaktansvar
Sysav – Malmö

sker både i grupp och individuellt. Du har därför lätt för att samarbeta i grupp men även kunna ta ett individuellt ansvar.

Två andra personliga egenskaper som efterfrågas är ordningssinne och god förmåga att behålla lugn i stressiga situationer.

Varför arbeta på Sysav?

På Sysav blir du en del av ett företag där visionen är en viktig ledstjärna: ”Sysav bidrar till att skapa världens mest hållbara region, för denna och kommande generationer”. Du får en arbetsplats där ett tillitsfullt och lyhört ledarskap och medarbetarskap premieras, samt goda förutsättningar att må så bra som möjligt – bland annat genom förmånlig sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer
Körkort och goda datorkunskaper är ett krav.
Goda kunskaper i svenska och engelska.
Erfarenhet från servicesektorn eller motsvarande ses som meriterande.

Anställningsform

Heltid, tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

6 månaders provanställning kan tillämpas.

Ort

Malmö

Om ansökan
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

 

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I012/740/job?site=10&lang=SE&validator=1668452a02e7d9fd288bef3212deea7d&job_id=472