Välj en sida

Innesäljare

Ragn-Sells, Malmö

Affärsområde Recycling utökar nu med en innesäljare i region Syd. Vi söker dig som är driven och självgående och gillar att arbeta med kundkontakt via telefon. Du kommer att tillhöra sälj-teamet, vilka alla har ett gemensamt mål att vara en premiumleverantör genom att erbjuda ett optimalt och professionellt bemötande till våra befintliga och framtida kunder. Du kommer även vara en del av vår kundtjänst och flexibelt kunna stötta vid behov. Placeringsort Malmö.

Vi erbjuder dig

 • Arbete inom en av Sveriges viktigaste branscher
 • En trevlig arbetsplats med bra och kompetenta kollegor
 • Självklart goda anställningsvillkor med kollektivavtal, pension, friskvårdsbidrag osv
 • Kompetensutvecklingsmöjligheter genom vår egen Akademi

Arbetsuppgifter

 • Via telefonkontakt med befintliga och nya kunder ansvarar du för försäljningen inom ditt tilldelade område.
 • Du ansvarar för bevakning av sälj- och kundrelaterade ärenden, samt förfrågningar som inkommer via mejl.
 • Du säkerställer att kunderna får en snabb återkoppling och får den hjälp de efterfrågar.
 • Du bidrar aktivt i att utveckla vårt sätt att arbeta och kommer med nya idéer i säljprocessens utveckling.
 • Du håller dig uppdaterad av Ragn-Sells tjänsteutbud och hur vi hanterar avfall och material.
 • Du kommer stötta kundservice och vara en lagspelare som täcker vid semestrar och övriga behov.

Din profil

Vi ser att du tidigare har arbetat med kundkontakt via telefon och mejl. Eftersom du kommer att jobba i olika system och i CRM är det viktigt att du har goda IT kunskaper i Microsoft. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter från branschen.

För vem passar den här tjänsten?

Som person är du driven, effektiv, serviceinriktad och strukturerad. Du är positiv, glad och älskar att göra kunderna nöjda så att de fortsätter välja Ragn-Sells som samarbetspartner.

Du har ett starkt säljdriv, arbetar noggrant och professionellt och har god förmåga att uttrycka dig i skrift och tal på svenska. Vidare har du god förmåga att skapa positiva och konstruktiva samarbetsytor både internt och externt.

Naturligtvis har du ett intresse för miljöfrågor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Låter det intressant? Skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2021-03-12. Vi går igenom ansökningarna löpande och kan komma att tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Ansök genom att klicka på ansök nedan och registrera därefter ditt CV.

 

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I018/850/job?site=13&lang=SE&validator=057c3f4a13a4b4338c79b60b5a76a6e3&job_id=1334

 

 

Butikssäljare extra vid behov och sommar Circle K – Hässleholm

Kära framtida kollega,

Först och främst, låt oss börja med att säga att jobbet på Circle K inte är för alla. Men det passar många och vi som jobbar här älskar det!

Under vår tid har vi sett många kollegor komma och gå. De som väljer att kasta in handduken säger ofta att arbetet var för komplext, att listan med arbetsuppgifter var för lång. De som dock löper linan ut har gemensamt att de tål tempot och att de älskar känslan av att göra ett bra jobb.

För att trivas i tjänsten som extra vid behov hos oss behöver du ha en flexibel vardag och du söker ett roligt, givande och utmanande extrajobb. På våra nattöppna stationer behöver du även vara taggad att (vid behov) hoppa in och jobba nätter. Du behöver vara tillgänglig varierade tider såväl vardag som helg, vilket vi förstår inte passar alla!

Vad vi behöver nu är en riktigt bra kollega och lagspelare som:

 • Motiveras av att leverera toppservice till alla som besöker stationen och göra det till en sport att bita ihop och le när kunden klagar över räksalladen för tredje gången.
 • Håller huvudet kallt och tungan rätt i mun när kön ringlar lång, kaffemaskinen är tom och biltvätten har stannat.
 • Inte gömmer sig inne på toaletten när pallarna med spolarvätska ska packas upp och förberedas för försäljning, utan kavlar upp ärmarna och tar det som ett träningspass.
 • Är intresserad av mat och gör det till en sport att preppa den bästa hamburgaren så långt ögat kan nå.
 • Förstår att du måste städa toaletten och svabba golvet, även om det inte alltid är favorit-uppgiften.
 • Älskar människor och tar ansvar för att hålla stationsområdet lika snyggt på utsidan som på insidan.
 • Vill göra en insats för ett grönare och mer hållbart samhälle på vägen.
 • Är minst 18 år och har B körkort för manuell bil.

För de av oss som arbetar deltid, är det få som tror att de kan göra en karriär här. Men, det är möjligt! Flera som idag driver våra stationer eller arbetar på vårt kontor började sin karriär som just deltidssäljare. Och för dig som vill bli filmregissör, lärare eller advokat är Circle K ett fantastiskt ställe att bygga ett CV och erfarenhet som är värt att ta med dig vidare i arbetslivet.

Låter det här intressant? Då föreslår vi att du kontaktar oss omedelbart!

Vänliga hälsningar från oss på Circle K Hässleholm

Vill du testa jobbet? Klicka här!

Efter att du fyllt i dina uppgifter kommer du få genomföra ett test där du ställs inför olika situationer som kan uppstå i arbetet hos oss.
Testet tar cirka 10 minuter att fylla i och är obligatoriskt för att din ansökan ska gå vidare i vår rekryteringsprocess.

Om du inte genomför testet direkt kommer du att hitta länk till testet i ”Tack för din ansökan” mailet. Hittar du inte mailet i din inkorg – titta i din skräppost.

Kontaktperson: Store manager Bo Hamberg

Kontakt: 0451 – 124 10

Sista ansökningsdag: 8 mars 2021, urval sker efter sista ansökningsdag.

 

Ansök här: https://jobs.circlekeurope.com/job/H%C3%A4ssleholm-Butikss%C3%A4ljare-extra-vid-behov-och-sommar-Circle-K-H%C3%A4ssleholm-M-28149/652978401/?locale=sv_SE&applySourceOverride=Platsbanken

 

Säsongsmedarbetare – K-Rauta Malmö

Kesko ABMalmö

Säsongsmedarbetare
Högsäsongen närmar sig – och då menar vi inte vackert väder eller mogna jordgubbar – utan att folk vill bygga altan, lägga golv och måla om hallen. Därför behöver vi förstärkning!

Nu söker vi fler medarbetare som vill vara med på vår resa mot branschens mest nöjda kunder. På K-Rauta är det full fart och högt i tak – bokstavligt talat (vissa varuhus har 10–12 meter i takhöjd). Vi drivs av försäljning och vill alltid ge bästa kvalitet på både service och produkter i våra kundmöten.

Varför K-Rauta?
Hos K-Rauta fokuserar vi på människan – oavsett om det handlar om kunder, medarbetare eller partners. Bygg och renovering handlar om förtroende – och med kunskap, rätt sortiment och bra service möter vi kunderna på deras villkor för att ta deras projekt framåt. Vi värdesätter därför det personliga engagemanget hos våra medarbetare extra mycket, då vi är övertygade om att det är just det som är nyckeln till goda och hållbara relationer och affärer.

Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal där man blir del av en snabbväxande och framgångsrik organisation som kombinerar internationell storlek med lokal förankring.

Dina arbetsuppgifter
Som medarbetare under säsongen arbetar du antingen inne i varuhuset eller ute på vår byggård – och dina främsta arbetsuppgifter är försäljning, varuexponering och kassaarbete – alltid med en hög servicenivå och bra inställning. Vi söker flera nya medarbetare till sommarsäsongen som sträcker sig från maj till augusti och tjänsterna kan variera i omfattning mellan 50-100% under perioden. Vi kommer se till att du får en bra introduktion till dina arbetsuppgifter.

Din profil
Du har fyllt 18 år och har gymnasieutbildning samt datorvana. Dina kunskaper i svenska är goda i både tal och skrift och du behärskar även engelska. Vi önskar att du har arbetserfarenhet från liknande bransch där du arbetat med försäljning eller kassa. Kunskap inom bygghandeln och byggmaterial är såklart mycket meriterande. Som person är du nyfiken, lyhörd, noggrann, kommunikativ och trivs att samarbeta med andra. Du har servicekänsla ut i fingerspetsarna och tar dig gladeligen an utmaningar.

Ansökan
Känns rollen som klippt och skuren för dig? Skicka in din ansökan redan idag! Bifoga gärna ett CV och några rader om dig själv. I ansökan anger du vilka tjänster som intresserar dig.

Vi intervjuar löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid alla våra rekryteringar tillämpar vi bakgrundskontroller. K-Rauta värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Har du frågor är du välkommen att kontakta varuhuschef Erik Rydberg, se kontaktuppgifter nedan.

Välkommen med din ansökan!

K-Rauta har 16 butiker och hos oss hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke. Vi hjälper våra kunder från start till klart – oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden.

K-Rauta är ett helägt dotterbolag till Finlands största handelskoncern Kesko Oy. Vi öppnade vår första butik 1996 och nu finns vi över hela Sverige.

Med våra rötter i ett land och ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Att förtroende byggs på sikt och att ett handslag fortfarande gäller.

Köksbiträde

Landskrona kommun – Landskrona

Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök.

I Landskrona stad arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. BRA är fundamentet som alla våra medarbetare bär med sig i sitt arbete och sina möten med kommuninvånare, kollegor, myndigheter och andra aktörer. Vi har ett professionellt och respektfullt bemötande, oavsett vem vi möter. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, där vår värdegrund avspeglar sig i all vår verksamhet.Vi vet, att olikheter bland oss medarbetare berikar och utvecklar. Med vår personalpolitik skapar vi en BRA arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet, har inflytande, lust att lära och möjlighet att utvecklas.Och det är – precis som vår värdegrund – BRA

Serviceavdelningen ansvarar för att serva stadens verksamheter med olika tjänster så som måltider, lokalvård, tvätt, elev- och måltidstransporter, vaktmästeri och fordonshantering.
Vi fyller en viktig funktion i att underlätta för kärnverksamheterna och bidra till säkra och attraktiva miljöer för både barn och vuxna samt en effektiv resursanvändning.
På avdelningen arbetar cirka 220 medarbetare och utöver detta handleder vi ett 40-tal deltagare i arbetsmarknadsprojekt.

Måltidsservice tillagar och förser stadens skolor, förskolor och äldreboenden med näringsriktig, god och attraktiv kost. Det finns fyra stora tillagningskök och ett 30-tal mottagande enheter. Vi tillagar så mycket som möjligt av maten från grunden. Nu söker vi tre vikarier som kan stärka upp och bidra till vår verksamhet och dess fortsatta framgång. Välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Som vikarierande köksbiträde förväntas du rycka in där det finns tillfälliga behov.
Därför söker vi dig med förmåga och flexibilitet att ta dig an olika utmaningar från dag till dag och på olika platser/kök inom staden.
Vi arbetar dagtid och helgarbete är återkommande i en del av vår verksamhet.
Som vikarie förväntas du utifrån din kompetens att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter i ett kök såsom förberedning, tillagning, servering, rensning och disk. Viss administration, t.ex att rapportera matsvinn kan förekomma.
Måltidsverksamheten präglas av en god teamanda och engagemang där samarbetet är viktigt för att leverera en bra service och en god måltidsupplevelse till våra kunder.
Tillsammans arbetar vi för en bra arbetsvardag och hjälps åt.

KVALIFIKATIONER
Erfarenhet – Krav
Du har minst två års erfarenhet från att arbeta i kök eller restaurang

Språk – Krav
Vi ställer höga krav på din förmåga att ta till dig muntliga och skriftliga instruktioner och därför vill vi att du pratar och skriver svenska obehindrat.

Utbildning – Meriterande
Har du utbildning inom området, t.ex kock eller livsmedel, ser vi detta som meriterande.

2.1 Arbeta med människor – Krav
Visar intresse och förståelse för andra; Passar in i gruppen och skapar laganda; Uppmärksammar och belönar andras bidrag; Lyssnar, rådfrågar andra och kommunicerar proaktivt; Stödjer och bryr sig om andra; Visar respekt för andra gruppmedlemmars åsikter och bidrag; Utvecklar självinsikt och kommunicerar den öppet.

6.3 Följa instruktioner och procedurer – Krav
Följer instruktioner från andra utan att i onödan ifrågasätta auktoritet; Följer procedurer och policy; Håller sig till tidsplaner; Anländer punktligt till arbete och möten; Visar engagemang för organisationen; Följer de lagstadgade krav och säkerhetsföreskrifter som finns i rollen.

7.1 Anpassa och reagera på förändring – Krav
Anpassar sig till ändrade förhållanden; Accepterar nya idéer och initiativ till förändringar; Anpassar personlig stil till olika människor och situationer; Visar respekt och känslighet för kulturella och religiösa olikheter; Hanterar osäkerhet, och använder på ett positivt sätt de möjligheter den ger.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling.

Läs mer om oss på: landskrona.se/Jobba hos oss

I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Sommarpersonal till Malmöområdet

Systembolaget – Malmö

Vill du jobba hos oss i sommar? Vi söker dig som gillar att möta människor och brinner för service!
Till våra butiker i Vellinge, Trelleborg, Svedala, Skurup, Arlöv, Höllviken, Limhamn, Jägersro, Kronprinsen, Fredsgatan, Västra Hamnen, Emporia, Mobilia, Södra Förstadsgatan och Hansa söker vi flera försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Anställningarna sträcker sig över sommarmånaderna och du kommer att ha en viktig roll hos oss. Tjänsterna är på ca 20 till 32 timmar i veckan.

Om arbetet
Som försäljare är du Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassan eller på lagret, samt plocka upp varor i butiken. Stark teamkänsla, högt tempo och trevliga möten kännetecknar arbetet.

Vi möter många olika människor i butikerna, vårt mål är att spegla samhället, så alla är välkomna att söka arbete hos oss! Talar du något annat språk än svenska är det en tillgång.

Observera att för att arbeta hos oss behöver du vara 20 år eller äldre.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Alla nyanställda får till exempel en introduktionsdag som genomförs i det område butiken tillhör.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Raymond Ericsson, butikschef, på telefonnummer: 08-503 31211 eller Anna Aall-Flood, butikschef, på telefonnummer:040-47 02 08

Ansökan
Vid intresse är du välkommen att registrera din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 6 mars. Vi behandlar ansökningar löpande, och butikerna kan komma att avsluta sin annonsering tidigare. Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev.

I vårt arbete med att välja vilka som går vidare använder vi olika automatiska steg, med frågor som ska besvaras. Det är viktigt att du svarar på de frågeformulär som du får skickat till dig, annars kommer du inte vidare i processen.

Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se omsystembolaget.se.