Välj en sida

Vi söker parkarbetare till Båstads kommun

Båstads kommun – Båstad

 

Om arbetsplatsen

Professionalism, arbetsglädje och respekt Båstads kommun är en kreativ plats för alla som vill utveckla, förändra och förbättra. Tillsammans känner vi stolthet över det vi gör och är öppna för omvärlden.

Tycker du om att arbeta i ett glatt gäng nära naturen? Vi söker en person för säsongsanställning som vill arbeta med skötsel och underhåll av Båstads kommuns parker och offentliga ytor.

Båstads kommun erbjuder dig möjligheten att söka ett skiftande och stimulerande arbete där du har hela Bjärehalvöns vackra natur som ditt arbetsrum.

Arbetsuppgifter

Som parkarbetare hos oss arbetar du tillsammans med teamet med uppgifter som ingår i traditionell park- och gatuskötsel, så som skötsel och utsmyckning av parker, skolgårdar, lekplatser, torgytor, mm. Det innebär både självständigt arbete och samarbete med övriga kollegor.

I din roll som parkarbetare kommer du också att möta kommunens invånare i din arbetsvardag vilket gör att du har en hög servicekänsla och tar ansvar för att utföra ditt arbete med hög kvalité.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har trädgårdsutbildning och/eller verifierad erfarenhet där du erhållit motsvarande kunskap.

Tjänsten kräver att du är händig, tycker om fysiskt arbete och uppskattar att arbeta utomhus. Du är självgående och besitter förmåga att se möjligheter som kan utveckla det offentliga rummet. Du är serviceinriktad och ser positivt på mötet med människor. I och med att arbetet innebär självständigt arbete och i grupp är det viktigt att du har god samarbetsförmåga men också en vilja att ta eget ansvar.

Körkort är ett krav.

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/AssignmentView.aspx?GuidExtSoftware=a81625f5-f9b1-4938-8ad9-7aac2b511316&guid=358A2865-C602-4DDE-AC63-0FDB5E8442FA&locId=1

 

 

Installations- och Serviceelektriker till Helsingborg

Sesol – Helsingborg

 

Är du nyfiken på branschen inom elbilsladdning, solceller samt batterier och är intresserad av att arbeta som elektriker för ett expansivt bolag? Har du erfarenhet inom el och serviceinstallationer sedan något år tillbaka och är bra på kommunikation och kundkontakt? Sök då tjänsten redan idag! Om oss
Idag är vi över 100 medarbetare med huvudkontor i Jönköping, vi har också etablerat oss i Kalmar, Helsingborg, Stockholm, Örebro och Göteborg.

Varje dag levererar vi anläggningar med högsta kundnöjdhet i fokus. Eftersom fler och fler får upp ögonen för elbilsladdare, solceller och batterier så innebär det olika typer av elinstallationer även mot anläggningar av större storlekar, från en helt vanlig villa till stora parker. All vår personal är behörig och anställda direkt i Sesol koncernen men tillhör även Sekraft som är vårt varumärke för elbilsladdare.

Våra Elektriker utbildas inom olika typer av ny teknik. Utbildningarna består av allt ifrån avancerad programmering av olika laddboxar, solcellsanläggningar och batterilösningar. Även IMD-system där du bland annat kommer att göra hela elinstallationen, till exempel bygga om i ställverk och energieffektivisera fastigheter.

Arbetsbeskrivning:
Som Elektriker hos oss kommer du vara en viktig del i att vi fortsätter att bibehålla vår höga kundnöjdhet. Som en del i ett team av elektriker är ni företagets ansikte utåt när ni driftsätter och installerar anläggningar ute hos kunder. Du agerar som en serviceelektriker men med en varierande vardag. Arbetet sker till största del på plats ute hos olika kunder i området. Det är ett varierande arbete med många moment och består av bland annat:

 • Mindre och större ombyggnationer av el-centraler, mätarskåp och ställverk
 • El-installationer ute hos kund
 • Installation samt driftsättning av laddstationer, solcellsanläggningar och batterier
 • Överlämning och utbildning till kunder

Vem är du:
Du kommer arbeta tätt med projektledare, arbetschef och våra montageteam som monterar våra anläggningar. Därför lägger vi stor vikt vid att du är bra på att samarbeta, kommunicera, strukturera och är bra på kundbemötandet. Det är också viktigt att du är självgående och kan ta egna initiativ och trivs i en varierande föränderlig miljö.

Vad innebär det att arbeta hos oss?

Mycket frihet under ansvar

Goda möjligheter till utveckling

Varierande vardag med olika typer av elinstallationer hos våra kunder

Du får vara med och påverka de beslut som fattas för Sesol och vår utveckling

Goda förmåner och arbetsvillkor

Egen fullkittad servicebil med möjlighet till förmånsbil

Delta i diverse tävlingar med bonussystem

Om anställningen:
Lön: Fast lön
Placering: Helsingborg
Tillträde: Omgående
Anställningsvillkor: Heltid
Välkommen in med din ansökan!
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss på Jobb@sesol.se. OBS: Ansökan tas endast emot via vår hemsida.

 

Ansök här: https://karriar.sesol.se/jobs/1153053-installations-och-serviceelektriker-till-helsingborg

 

Medarbetare med ansvarskänsla till Housekeeping

ESS Group – Ystad

 

På Skånes vackraste kust vid Österlen ligger Ystad och precis vid stranden ligger Ystad Saltsjöbad som funnits i 120 år. – En destination där man vill stanna länge och uppleva Pool Club, restauranger, aktiviteter och närområde. Vår yttersta målsättning är att fylla vistelsen med mervärden och förhoppningsvis överträffa gästens förväntningar.
Ett leende kommer att ta oss långt på Ystad Saltsjöbad, men hela första intrycket är det som kommer att bli avgörande för vår framgång. En ren och fin miljö, det första våra gäster kommer att se, sätter ribban för hela deras vistelse.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är städning av hotellrum och hotellens lokala områden, såsom lobby, restauranger, poolområden, gästtoaletter och konferensrum så att våra gäster känner sig riktigt välkomna. En eller två helger i månaden och vid vissa andra tillfällen kommer du att vara ansvarig husfru på plats. Du delegerar ut dagens planering och arbetsuppgifter. Du följer upp och säkerställer städningen. Du är spindeln i nätet som ser till att alla rum är klara i tid, att rummen är ”cleanade” i systemet så nya gäster kan checka in. Du ser till att allt är check rörande Housekeeping innan du lämnar huset.
Kommunikation och tydlighet är viktigt för oss eftersom vi kommer att bli ett gäng med många olika kulturella skillnader som pratar många olika språk.
Vi söker dig som är professionell, passionerad och lekfull. Du har ett ”öga” för bra städning. Hos oss är det människorna som gör skillnad, därför letar vi efter en person med sprudlande energi.

Vill du kavla upp ärmarna? Är service och fingertoppskänsla ditt mellannamn?
Då vill vi träffa dig!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75%.
Varierande arbetstider, vardagar och helger.
Lön enligt överenskommelse.

 

Ansök här: https://work.essgroup.se/jobs/1152177-medarbetare-med-ansvarskansla-till-housekeeping

 

Boendestödjare till LSS bostad

Sjöbo Kommun – Sjöbo

 

Om arbetsplatsen

Våra 1100 medarbetare spelar en viktig roll för Sjöbos utveckling och välfärd. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, och erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vård och omsorgsförvaltningen i Sjöbo kommun arbetar efter visionen om Ett Gott Liv Varje Dag för våra kunder. Utifrån visionen arbetar vi med att få ett salutogent, hälsofrämjande synsätt inom samtliga verksamheter.

 

Arbetsuppgifter

 

Vi söker engagerade medarbetare till en LSS gruppbostad i Sjöbo tätort. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete där utgångspunkten är att ge bästa möjliga stöd och service till våra kunder. Vi arbetar med att skapa meningsfullhet, hanterbarhet och begriplighet i vardagen med tydliggörande pedagogik och lågaffektivt bemötande. Verksamheten ska gå in i ett förändringsarbete och det är viktigt att du är bekväm och positivt inställd till en sådan process.

 

Kvalifikationer

 

Vi vill att du har: – utbildning inom vård och omsorg eller pedagogik. – erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariationer. – erfarenhet av arbete med tydliggörande pedagogik. – erfarenhet av människor med utmanande beteende och kan omsätta dina kunskaper i lågaffektivt bemötande gentemot kunden. – erfarenhet av tecken som stöd Det är betydelsefullt att du har ett pedagogiskt och lösningsfokuserat förhållningssätt med kundens intresse och vilja i fokus. Du ska kunna arbeta självständigt, planera, sortera och följa upp ditt arbete. Du behöver ha god datorvana samt erfarenhet av att dokumentera och skriva genomförandeplaner. Det är viktigt att du har erfarenhet av förändringsprocesser inom LSS verksamheten. Vi gör löpande urval och rekrytering så skicka in din ansökan omgående. Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal, personer med företrädesrätt och under förutsättning av vederbörliga beslut.

 

Ansök här: https://www.sjobo.se/naringsliv-och-arbete/lediga-jobb.html#!/F70A49E8-1AA6-4049-BA6A-44C561D799C8

 

Fastighetsingenjör

Perstorp Group – Perstorp

 

Att förvalta och underhålla en stor industripark med kemi- och industriföretag innebär många spännande utmaningar samtidigt som det ställer stora krav på säkerhet. Vi arbetar nära produktionen/processen vilket ställer krav på förståelse för vad som är viktigt för respektive anläggning och att verksamheten kan vara igång dygnet runt. Som fastighetsingenjör har du många kontaktytor bland hyresgästerna och samarbetar med dem i många frågor i det dagliga arbetet, men även i det mer långsiktiga arbetet framåt. Du blir en kugge i helheten där hyresgästernas utmaningar också är dina och därför måste du visa på stor flexibilitet och initiativkraft.

Som fastighetsingenjör hos Perstorp Fastighets AB ansvarar du för den dagliga funktionen av våra byggnader. Detta innebär bland annat

Planering av underhåll. I underhållsarbetet och driften ingår allt som hör byggnaden till såsom hissar, portar, tak, fönster, dörrar, brandskydd, vatten och avlopp m m.

Hantering av inrapporterade felanmälningar.

Samordning av entreprenörernas insatser. Du är också beställarens representant för att säkerställa verksamhetens krav på säkerhet, kvalitet, ekonomi och genomförande tid.

Att bistå fastighetschefen med kalkyler, planering, ekonomisk uppföljning samt övrig uppföljning.

Att arbeta med utveckling av våra processer tillsammans med våra hyresgäster

Vara projektledare vid större underhållsarbeten.

Perstorp fastighets AB består av fyra trevliga kollegor som alla har mycket kunskap kring fastigheter. Du kommer rapportera till Fastighetschefen.

V em är du?
Vi söker dig som har en bred bas att stå på och som vill fortsätta utvecklas.

Du har minst 10 års arbetserfarenhet i bygg- och/eller fastighetsbranschen och en gymnasieutbildning inom bygg eller motsvarande. Vi tror också du har 1-2 års eftergymnasial utbildning inom området. Som fastighetsingenjör är det inte du själv som utför uppdragen utan du som bedömer vilken insats som behövs och beställer sedan tjänsten. Det är därför viktigt att du trivs i en administrativ roll och har god kännedom om både material och arbetsmetoder, så att rätt åtgärd kan beslutas utefter varje situation och tillfälle.
Arbetet ställer krav på god kommunikations- och samarbetsförmåga då du kommer ha kontakt med hyresgäster, kollegor, entreprenörer samt leverantörer och att du kan dokumentera väl i skrift.
För att trivas i tjänsten ser vi att struktur, planering och uppföljning ligger naturligt för dig. Du gillar också att arbeta tillsammans med andra och hitta lösningar med fokus på kundernas behov. Mycket av arbetet är proaktivt och det krävs att du är initiativtagande och driven.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Har du erfarenhet av något fastighetssystem eller kunskap i ArcGis eller CAD är det meriterande.

Pålitlighet, ansvarstagande och ett fokus på att göra saker bättre och smartare med omtanke för varandra och för vår omvärld. Det är viktigt för oss att du också delar dessa värderingar för att lyckas i din roll.
L åter det intressant?
Har du frågor får du gärna kontakta fastighetschef Johan Örnberg på mail johan.ornberg@perstorp.com .
Sista ansökningsdag: 2021-05-20.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så ansök gärna så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Perstorp Fastighets AB som ingår i Perstorpkoncernen förvaltar byggnader, vägar, ledningar och övriga markområden inom Perstorp Industripark. Perstorp Industripark består av ett cirka 110 ha stort industriområde med ett hundratal byggnader för både industriellt och administrativt ändamål. Ett 30-tal hyresgäster är idag etablerade på området. Perstorp Fastighets ABs verksamhetsområde omfattar enheterna bygg- och anläggningsprojekt, fastighetsunderhåll och mark- och anläggningsunderhåll.

I över 130 år har Perstorp ägnat sig åt att förbättra vardagen för miljontals människor världen över med innovativ kemi. Vi omsätter 14,9 miljarder kr och har 1 350 anställda i Asien, Europa samt Nordamerika. Våra specialkemikalier gör allt från bilar till burkar, från segel till skor, lättare, starkare och säkrare. Vår företagskultur genomsyras av våra kärnvärden fokuserad innovation, pålitlighet och ansvarstagande.
Site Perstorp, belägen i södra Sverige, är en av Perstorpkoncernens största tillverkningsanläggningar som varit i drift sedan 1881. Bas- och specialpolyoler, formiater, organiska syror och formalin är de främsta produkter som tillverkas i Perstorp.

Ansök här: https://careers.perstorp.com/jobs/1152618-fastighetsingenjor

 

Uthyrare- och förvaltningsadministratör sökes till…

Brinova Fastigheter AB – Kristianstad

 

Kort om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning som föregås av en provanställning på sex månader.
I rollen som uthyrare- och förvaltningsadministratör är du ett administrativt stöd för ditt enhetskontor och arbetar huvudsakligen med uthyrningen av våra bostäder och bostadskomplement samt administrationen som rör detta och våra lokaler. Du arbetar också tätt med projektorganisationen vid utveckling av nya fastigheter samt stöttar andra enheter i regionen vid behov.
För den här placeringen i Kristianstad så kommer du att arbeta väldigt förvaltningsnära jämfört med en ”traditionell” uthyrning- och förvaltningsadministrativ tjänst. I Kristianstad förvaltas just nu ungefär 100 bostadslägenheter och 50 000 kvm lokalyta.

Din profil
Du har antingen utbildning för, och/eller erfarenhet av de arbetsuppgifter vi beskriver för rollen. För oss är vilja och långsiktighet lika viktigt som tidigare erfarenhet. Det är meriterande om du har arbetat i motsvarande roll, men du kan också vara nyutexaminerad från högskole- eller yrkeshögskoleutbildning. Det är också meriterande om du arbetat i programvaran Vitec.
Körkort med minsta behörighet B är ett krav för tjänsten.
Som person så trivs du med att ha ansvar för både fastigheterna, och för hyresgästers trivsel. Du ser värdet av att planera ditt arbete, både självständigt och med kollegor.
Som uthyrare- och förvaltningsadministratör är du avgörande för verksamheten, du arbetar närmast två av de viktigaste delarna av vår verksamhet: våra fastigheter och våra hyresgäster. Du är därför den som alltid har ett öga öppet för eventuella behov av åtgärder och förändring, och du ansvarar för att presentera dessa förslag för dina kollegor.
Du utgår från Kristianstad och ingår i en familjär arbetsgrupp med projektutvecklingsorganisation, fastighetschef och fastighetstekniker. Du rapporterar till Fastighetschef i Kristianstad.

Mer om tjänsten
Som uthyrare- och förvaltningsadministratör hos oss så arbetar du med:
Uthyrning och fastighetsförvaltning

 • Ansvara för att hyra ut lokaler, bostäder och bostadskomplement (parkeringsplats, förråd etc.)
 • Hantera visningar av lediga lokaler och lägenheter.
 • Ansvara för material inför inflyttning (trapphuslista, namn, inflyttningskasse m.m.)
 • Teckna hyresavtal.
 • Handlägga andrahandsuthyrning och lokal-/ lägenhetsbyten.
 • Ta emot, och registrera uppsägningar.
 • Förbesiktning i samverkan med driftteknikern, medverka vid behov till slutbesiktning.
 • Medverka tillsammans med fastighetstekniker vid störningsärende
 • Ansvar för beställning av det inre underhållet samt uppdatera och registrera i berörda system.
 • Vara behjälplig med nycklar och tagghantering
 • Registervård.

Kundkontakt och kommunikation

 • Tar emot felanmälan och övriga frågor.
 • Ansvara för kundtjänstkontakt och delta i utformandet av denna, både fysisk (kontor) och digital (telefon).
 • Lägga ut och uppdatera hemsida med lediga bostäder och bostadskomplement.
 • Lägga upp notiser på hyresgästappen.
 • Uppdatera infotavlor och porttelefoner. Analoga och digitala.
 • Vara med på hyresgästmöte.

Ekonomi

 • Fakturahantering och kontering av dessa.
 • Hyresavisering, enligt rutin.
 • Hantera prövningar för aktuella hyresgäster.
 • Sköta ärenden gällande inkasso och krav

Övergripande

 • Kundvård, aktivt medverka till nöjda hyresgäster.
 • Aktivt medverka till en god trivsel på arbetsplatsen

   

Om verksamheten

Brinova utvecklar och förvaltar primärt bostäder och samhällsfastigheter belägna på utvalda orter med goda kommunikationer i södra Sverige. I nuläget har Brinova fastigheter i Skåne och Blekinge. Företaget har kontor i Helsingborg, Landskrona, Malmö, Kristianstad, Eslöv och Karlskrona.
Verksamheten kännetecknas av långsiktighet, samverkan med aktörer inom samhällssektorn och inte minst en lokal egen engagerad förvaltning på de orter där bolaget aktivt valt att verka.
Som anställd hos Brinova tar du del av ett gediget tjänstepension- och försäkringspaket samt ett generöst friskvårdsbidrag.
Brinovas B-aktie är noterad på Nasdaq Stockholm och handlas på Mid Cap-listan.

Ansökan

Låter det intressant? Då är du är varmt välkommen att söka via ansökningsformuläret.
Vid ansökan bifogar du CV och personligt brev där du skriver kort om dig själv och dina tidigare erfarenheter som du knyter till tjänstens beskrivning.
Vi tillämpar löpande urval, vänta inte med att ansöka. Observera att vi dessvärre inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post på grund av GDPR.
Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Fastighetschef Tobias Carzborn på tobias.carzborn@brinova.se
Vid frågor kring rekryteringen, vänligen kontakta HR-.ansvarig Ellen Broomé på ellen.broome@brinova.se

Ansök här: https://brinova.teamtailor.com/jobs/1152103-uthyrare-och-forvaltningsadministrator-sokes-till-brinova-fastigheter-i-kristianstad

 

Personlig assistent

Östra Göinge kommun – Östra Göinge

 

Om arbetsplatsen

Östra Göinge kommun med drygt 15 000 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Här har motgång vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.

Arbetsuppgifter

Vi söker personlig assistent till vår verksamhet åt en kvinna med CP-skada.

Vi ser helst kvinnliga sökande, då vår brukare känner sig mest bekväm med det och också behöver praktisk hjälp med integritetsnära moment.

I rollen som personlig assistent är du ett stöd i brukarens vardag tex. Personlig hygien och omvårdnad, följa med till daglig verksamhet, träning

För att klara rollen som personlig assistent så behöver du vara lugn och trygg i ditt arbete, ha tålamod och förmågan att känna in brukarens sinnesstämning. Då brukaren har träningsprogram som ska utföras är det viktigt att du har god fysik. Du ska klara av att arbeta i en familj och respektera deras önskemål kring brukaren.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en personlig assistentutbildning, gymnasieexamen i omvårdnadsprogrammet eller har god erfarenhet av personlig assistentyrket och med erfarenhet av att arbeta med personer med en funktionsvariation.

Det är ett krav att du kan arbeta metodiskt efter upprättade rutiner samt att du har ett professionellt bemötande.

Du bör ha ett stort intresse för att lära nytt och ha lätt att samarbeta med andra professioner kring brukaren samt tycka det är inspirerande att arbeta med personer med en funktionsvariation. Det är av stor vikt att kunna uttrycka sig väl i svenska språket både muntligt och skriftligt.

Vi förväntar oss att du har en god samarbetsförmåga, är flexibel, ansvarstagande, självgående och att du sätter brukarens behov först.

Då vår brukare har allergi behöver man vara djur och rökfri.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort krävs för tjänsten.

Utdrag ur polisens belastningsregistret krävs i samband med anställning.

Anställningens omfattning

Tillträde 2021-07-05
100 %

Ansökan

Referensnummer: A1024316

 

Lön

Månadslön
Vi tillämpar individuell lönesättning.

 

Ansök här: https://www.offentligajobb.se/jobad/personlig-assistent_%C3%B6stra-g%C3%B6inge-sk%C3%A5ne-l%C3%A4n-sverige_77c2915a-d64b-48d8-b644-18bc0877acec

 

Bravida Helsingborg söker Ledande montörer inom VS

Bravid – Helsingborg

Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu har vi flera spännande projekt på gång vilket gör att vi söker ledande montörer inom vs till Bravida i Helsingborg.

Om jobbet

Som ledande montör arbetar du i många olika typer av uppdrag, både i stora projekt och små, korta uppdrag. Du är länken mellan projektledare och arbetslaget. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer. Ditt arbete är självständigt och du är ansvarig för att varje uppdrag utförs enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Ingen dag är den andra lik!

Som ledande montör har du utförandeansvar för våra projekt. Du tillsammans med projektledaren svarar för utförande, bemanning och att den löpande arbetsprocessen följs. Dina arbetsuppgifter bestå av:

 • Planering av arbetet och den dagliga bemanningen för pågående projekt
 • Rapportera fortlöpande till projektledaren
 • Ansvarar för inköp av material
 • Att vara delaktig i avdelningens utveckling
 • Daglig kontakt med våra kunder

Bravida i Helsingborg har avdelningar inom el, vs och ventilation. Våra kunder är bland annat byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner.

Vem är du?

Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är certifierad vs-montör och har minst 4 års erfarenhet från yrket och har erfarenhet som ledande montör eller lagbas. B-körkort är ett krav.

Som person är du driven och utåtriktad samt har en vilja att alltid utföra ett bra och kvalitetsmässigt arbete med kunden i fokus. Vidare värdesätter vi ditt tekniska intresse och din förmåga att arbeta på ett strukturerat och ordningsamt sätt. För att trivas i rollen bör du vara social och utåtriktad. Du är trygg i dig själv och i ditt ledarskap och har god förmåga att överblicka projekten och agera därefter.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Om Bravida

Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Vad erbjuder vi dig?

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 11 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 16 maj 2021. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Kontaktpersoner

Gustaf Ström

Projektör VS

0730-75 72 24

gustav.strom@bravida.se

Peter Winberg

Avdelningschef

0705-38 93 49

peter.winberg@bravida.se

Länk till den här sidanhttps://www.bravida.se/jobba-hos-oss/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=5565&rmlang=SE

 

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I003/475/job?site=2&lang=SE&validator=be182e4eb75429bedb0ddaafd3755823&ref=http%3A%2F%2Fwww.bravida.se%2Farbeta-hos-oss%2F&ihelper=http%3A%2F%2Fwww.bravida.se%2FArbeta-hos-oss%2FLediga-jobb%2F&job_id=5565

 

 Skadereglerare

Volkswagen – Malmö

 

Din Bil Syd, Volkswagen Malmö

Söker nu en ny

Skadereglerare

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Tjänstebeskrivning

Som Skadereglerare på Volkswagen i Malmö är du ansvarig för försäljningen till våra kunder. Detta innebär att du går igenom kundens bil tillsammans med kunden och bedömer skadans omfattning samt identifierar ytterligare reparations- och servicebehov.

Du kommer att iordningställa kalkyler samt föra dialog med försäkringsbolagen, för att säkerställa bästa tänkbara reparation för kunden. Du kommer även att genomföra bedömning av garanti och goodwillärenden.

I tjänsten ingår även att genomföra kvalitetskontroller på färdiga bilar.

Kvalifikationer

Krav:

 • Gymnasieutbildning inom fordon och det är
 • God förståelse för vikten av bra service och kundbemötande
 • Goda administrativa färdigheter
 • Data- och systemvana
 • Goda kunskaper inom Cabas och Automaster eller motsvarande system
 • Behärskar svenska och engelska språket i såväl tal som skrift
 • B-körkort

Meriterande:

 • Tidigare erfarenhet som skadereparatör eller liknade uppgifter.
 • God förståelse för servicemarknad och dess processer
 • Efarenhet från kundmottagning i verkstadsmiljö

Personliga egenskaper

Du måste tycka om att arbeta med människor och ditt engagemang smittar lätt av sig på andra. Det faller sig naturligt för dig att planera och organisera det dagliga arbetet samtidigt som du är duktig på att bygga team. Du är en lösningsorienterad person. Du eftersträvar förbättring, högre kvalité och du är öppen för nya erfarenheter och du tycker om att lära nytt.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att skicka in din ansöka senast 16 maj. Vi kommer tillämpa löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

 Ansök här: https://dinbil.easycruit.com/vacancy/2690657/163249?iso=se

 

 Säljare Väla

Hemtex – Helsingborg

 

Vi på Hemtex vill bidra med inspiration och förnyelse till alla hem. Vill du vara med?

Vi söker nu två resultatorienterade butikssäljare med känsla för service till vår butik i Helsingborg, Väla.

Tar initiativ, tänker nytt och ser lösningar och möjligheter i nya situationer. Vara nyfikna, pålästa men aldrig fullärda. Att med ödmjukhet våga bjuda på oss själva, vara ärliga, tillåtande och våga göra misstag ibland. Vara lyhörda, intresserade och generöst dela med oss av våra kunskaper för att stärka varandra och vårt engagemang. Det är vi på Hemtex.

Vi erbjuder en kreativ och trivsam arbetsplats där du tillsammans med dina kollegor säkerställer en inspirerande och säljande butiksmiljö. Som säljare på Hemtex arbetar du utifrån våra värderingar och kundlöften mot uppsatta försäljningsmål. Genom att vara kunnig, kreativ och generös levererar du service av bästa kvalitet i varje kundmöte.

Din profil

Vi tror att du, precis som vi, alltid sätter kunden i fokus och vill ge ett generöst kundmöte med en fantastisk köpupplevelse. Vi söker dig som:

 • Har ett brinnande intresse för sälj och service
 • Drivs av att nå resultat genom teamwork
 • Är idérik och bra på att hitta lösningar
 • Är nyfiken och vill ständigt lära nytt
 • Är ansvarstagande och gillar att ta egna initiativ
 • Är prestigelös och en god lyssnare

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med personlig service och försäljning, helst inom detaljhandeln. Det är även meriterande om du talar fler språk än svenska och engelska.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi tror att en blandning av erfarenhet och bakgrund bidrar till en dynamisk och kreativ arbetsgrupp, därför eftersträvar vi mångfald och jämställdhet på alla Hemtex arbetsplatser.

Omfattning: Den ena tjänsten är ett semestervikariat t.o.m. 2021-08-15 och arbetstiden är förlagd på dagar, kvällar och helger. Med eventuella chanser till helgtjänst i höst.
Den andra tjänsten är även den ett semestervikariat t.o.m. 21-08-15 och omfattningen är i genomsnitt 12 timmar per vecka. Arbetstiden är förlagd på dagar, kvällar och helger.

Glöm inte att skriva vilken av tjänsterna du söker i ditt cv.

Tillträde: 12 juni, 2021

Har du frågor om tjänsten kontaktar du Butikschef Sandra Jacobi, tel: 042-205077.
Välkommen med din ansökan snarast, men senast den 7 maj.

 

Ansök här: https://karriar.hemtex.se/jobs/159899-saljare-vala?ref=indeed

 

Butiksmedarbetare Willys Helsingborg Planteringen

Willys – Helsingborg

 

Roll: Butiksmedarbetare

Typ av tjänst: Extrajobb

Placering: Helsingborg, Skåne län, Sverige

Tycker du att det är kul med människor, service och försäljning? Vill du bidra till att ännu fler kan handla bra och hållbar mat? Bra! Då tror vi att du kommer att gilla att jobba hos oss. Willys är ett framgångsrikt företag med ett tydligt koncept där vi tillsammans arbetar för att alla ska kunna äta det de vill. Varje dag. Nu behöver vi fler härliga medarbetare som kan hjälpa oss bli ännu bättre.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Butiksmedarbetare får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Du ska se till att våra hyllor är välfyllda och att det är rent och snyggt i vår butik. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet. Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. I utbyte kan vi lova goda utvecklingsmöjligheter i en organisation där vi vågar tänka i nya banor. Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga gäng på Willys Helsingborg Planteringen. Tjänsten avser extra vid behov. Arbetstiderna varierar och förekommer under dagtid, kvällar och helger.

Det här förväntar vi oss

För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften av butiken. Det innebär exempelvis att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du har sinne för såväl detaljer som helhet.

Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Svetlana Turujlija, +4642377801. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2021-05-02. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.

Om Willys
I över 40 år har vi hjälpt att sätta bra mat på fler middagsbord genom vår affärsidé: Sveriges billigaste matkasse. Något som genomsyrar allt vi gör. Idag har vi mer än 200 butiker från Kalix i norr till Trelleborg i söder och under 2019 omsatte vi över 29 miljarder. Tillsammans med bland annat Hemköp, Mat.se och Dagab ingår vi i Axfood – ett av de största företagen inom svensk dagligvaruhandel. Hos oss finns det gott om möjlighet att växa och utvecklas.

 

Ansök här: https://jobb.axfood.se/willys/job/Helsingborg-Butiksmedarbetare-Willys-Helsingborg-Planteringen-Sk%C3%A5n/669098201/?sType=Indeed