Välj en sida

Försäljare med varugruppsansvar till Löddeköpinge

Systembolaget – Kävlinge

 

Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad?
Till butiken i Löddeköpinge söker vi nu en engagerad försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsten är på 40 timmar i veckan. Denna tjänst innebär också ett utökat ansvar som varugruppsansvarig som du kan läsa mer om nedan.

Om rollen
Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Med passion, högt driv, engagemang och ett personligt ansvar lyfter du tillsammans med dina kollegor kundmötet till högsta nivå. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassa och i lager, samt upplockning av varor.

Som försäljare med ett varugruppsansvar (exempelvis ansvar för rött, vitt vin eller öl) ingår att hålla ansvarsområdet representativt enligt Systembolagets varuplaceringsregler. Du ansvarar för sortiment, logistik, urval och exponering inom ditt ansvarsområde. Du kommer även att kontinuerligt arbeta med analys av svinn och ge förslag till eventuella åtgärder. I rollen ingår också att fortlöpande förmedla kunskap till övriga medarbetare på butiken.

Om dig
Du är en serviceinriktad, noggrann, flexibel och lyhörd person som kan se varje kunds unika behov. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor i butiken och brinner för att ge bästa tänkbara service till våra kunder. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Utbildning/god kunskap inom mat och dryck är meriterande. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år. Arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Nilsson, butikschef, på telefonnummer 0720-78 78 07.

Ansökan
Vid intresse är du välkomen att registrera din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 5 april. Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev.

 

Ansök här: https://www.omsystembolaget.se/jobba-hos-oss/soka-jobb/lediga-jobb/forsaljare-med-varugruppsansvar-till-loddekopinge-1416

 

Kraftringen söker Drifttekniker – Kraft/Värmeproduktion

Kraftringen – Lund

 

Verksamhetsområde Produktion ansvarar för produktion och distribution av fjärrvärme, fjärrkyla samt elproduktion i södra Skåne. Vi är cirka 100 medarbetare i avdelningen som är organiserad i fyra sektioner Drift & Optimering, Underhåll, Projekt och Affärsutveckling samt Värme/kyla.
Till vår verksamhet söker vi nu Drifttekniker. Du kommer att tillhöra team Drift inom sektionen Drift & Optimering.

Som Dagtidsgående Drifttekniker kommer man vara placerad på Gunnesboverket i Lund med ansvar för våra anläggningar i Lund/Lomma. Där beredskapstjänstgöring kan bli aktuellt i framtiden.

Som Skiftgående Drifttekniker kommer du vara placerad på vårt moderna kraftvärmeverk i Örtofta, mellan Lund och Eslöv.
Arbetsbeskrivning
Att arbeta som Drifttekniker innebär drift och övervakning av våra produktionsanläggningar och optimering så att de utnyttjas optimalt ur ett ekonomiskt såväl som miljömässigt perspektiv. Arbetsmiljöarbete så som arbetstillstånd och säkra avställningar är en viktig del av arbetsuppgifterna. Du ska även medverka i utveckling och planering av driftens rutiner och metoder. En viktig del är att du ska initiera och uppmuntra till att enklare underhåll av utrustning utförs.
Kvalifikationer
Vi söker dig med högskoleexamen som driftingenjör/sjöingenjör/drifttekniker eller motsvarande genom utbildning/erfarenhet. Vi värdesätter erfarenhet från liknande verksamhet, så som fastbränsleeldning och värmepumpar.

Du är lugn och stresstålig och har en förmåga att skapa en positiv anda och en tydlig struktur runt dig. Du är ansvarsfull och prestigelös och har förmågan att se lösningarna snarare än problemen, för att snabbt kunna sätta dig in i och lösa uppgiften. Du ser vad som behöver göras i den dagliga verksamheten och tar gärna initiativ för att utveckla och förbättra den. God samarbetsförmåga är en självklarhet, samtidigt ska du trivas med att jobba ensam när detta påkallas.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och lämplighet. B-körkort är ett krav.
Om Kraftringen
Kraftringen är ett energibolag med ambitionen att leda utvecklingen av framtidens energi. Vi tar ansvar för att använda naturresurser så effektivt som möjligt genom att fokusera på lokala energilösningar som både skapar stora miljövinster och bidrar till en hållbar tillväxt i regionen. Kraftringen ägs av kommunerna Lund, Eslöv, Hörby och Lomma och har cirka 300 000 energikunder och 500 medarbetare. Vi erbjuder lösningar inom el, värme, kyla, gas, fiber, entreprenad och andra energirelaterade tjänster. Läs mer på www.kraftringen.se

VO Produktion ingår i Kraftringen Energi och ansvarar för produktion av fjärrvärme, kyla och el i Skåne. Vi är ca 100 medarbetare i avdelningen som är organiserade i fyra sektioner Drift & Optimering, Underhåll, Projekt och Värme/Kyla.

 

Kontaktpersoner
Pontus Brantberg, Rekryterare, BraPersonal Sverige AB, 0702-68 06 70, pontus.brantberg@brapersonal.nu

Bobby Odenhag, Driftchef, Kraftringen, 0768-28 97 80, bobby.odenhag@kraftringen.se
Sista ansökningsdag: 2020-04-19, eftersom vi tillämpar löpande urval och intervjuer vill vi gärna ha din ansökan snarast. Vi har ambitionen att ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi välkomnar alla sökande.

I rekryteringen samarbetar Kraftringen med BraPersonal Sverige AB. Anställning sker direkt på Kraftringen.

 

Ansök här: https://karriar.kraftringen.se/jobs/857552-kraftringen-soker-drifttekniker-kraft-varmeproduktion