Välj en sida

Grundlärare i fritidshem

 

Lunds kommun

 

Grundlärare i fritidshem

Barn- och skolförvaltning

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Om oss

Skolorna i Lund är en del av Lunds kommuns barn- och skolförvaltning. Verksamheten genomsyras av ett helhetsperspektiv där ledning och medarbetare gemensamt strävar efter att ge alla barn och elever de bästa förutsättningarna för att lära och utvecklas tillsammans under hela skoltiden. Våra medarbetares hälsa och trivsel är också viktig för oss och därför har vi bl.a. rökfri arbetstid, friskvårdsbidrag och en levande diskussion kring arbetsmiljön på arbetsplatsträffar och i andra forum.

Backaskolan är en F-3 skola med ca 385 elever som ligger på Norra Fäladen i Lund. Skolan har en fantastisk utemiljö vid foten av St Hansbackar och under vår verksamhet använder vi utemiljön med våra ekobaser. På skolan finns även ett skolbibliotek i världsklass. Vi söker dig som med din kompetens och engagemang vill och kan bidra till skolans utveckling. Du får en viktig roll i nära samverkan med engagerad personal och härliga elever.

Arbetsuppgifter

Som grundlärare för arbete mot fritidshem/fritidspedagog arbetar du, utifrån din kompetens och erfarenhet, med att planera och genomföra undervisning och aktiviteter under skol- och fritidshemstid. Du arbetar aktivt med att utveckla, driva och utvärdera fritidshemsverksamheten i enlighet med gällande styrdokument.

På Backaskolan har grundlärare i fritidshem goda förutsättningar att utvecklas i sin yrkesroll. Utöver ordinarie planeringstid finns varje vecka avsatt tid till pedagogiska diskussioner med andra legitimerade grundlärare på fritidshemmet i syfte att stärka yrkesrollen och få fördjupade kunskaper i uppdraget. Våra lärare och fritidspedagoger har ett gemensamt ansvar för att skapa lust att lära och delaktighet bland eleverna. Du och dina kollegor i arbetslaget ser tillsammans till att verksamheten är utmanande och kreativ, under skoltid såväl som på fritids.

Digitala verktyg används i undervisningen och ni arbetar för att främja skolans digitala utveckling i det dagliga arbetet. Grundlärare och fritidspedagoger i Lunds kommun kan välja att anställas på s k flygelavtal. Flygelavtalet är ett lokalt arbetstidsavtal som ger arbetstagarna en större möjlighet att påverka sin arbetstidsförläggning genom förtroendearbetstid. Inom den arbetsförlagda tiden finns utrymme för gemensam planering, dokumentation och uppföljning.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är legitimerad för undervisning i fritidshemmet. Du har en helhetssyn på verksamheten och det är meriterande om du även har erfarenhet av yrket samt legitimation i något praktisk-estetiskt ämne.

Som person är du kreativ, lösningsfokuserad och ansvarstagande. Du drivs av viljan att utveckla skolan och fritidshemsverksamheten och vill själv kunna bidra till att den ligger i framkant. Din samarbetsförmåga är mycket god och du har lätt för att skapa relationer med såväl elever som kollegor och vårdnadshavare. Du är intresserad av att arbeta tematiskt och trivs med att arbeta i arbetslag men förväntas också kunna arbeta självständigt. Då skolan använder sig av digitala verktyg ser vi gärna att du har goda IT-kunskaper.

Vi tillämpar löpande urval och ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Anställning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 20-08-10
Ansökan
Ansök här
Ansök senast
Sista ansökningsdag: 2020-06-07

Referensnummer
2020/471
Kontaktperson(er)
Linda Johansson, Rektor , 046-3594255

 

Ansök här: https://www.lund.se/arbete–lediga-jobb/lediga-jobb/jobb-detalj/?guid=336461

 

 

Eslövs kommun söker en vikarie till Fridasroskolans fritidshem!

 

Eslövs Kommun

 

Nu söker vi en vikarie för en medarbetare som går på föräldraledighet.

Tillsammans med arbetslaget planerar och arbetar du för en fritidsverksamhet av hög kvalitet utifrån läroplanen och våra styrdokument. I fritidshemmet arbetar du utifrån elevers individuella behov där du stimulerar till meningsfulla aktiviteter och erbjuder meningsfull fritid.

I uppdraget ingår att samverka med grundskolan för att bidra till elevers lärande och utveckling. Samverkan med kollegor och vårdnadshavare är en viktig del av arbetet.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är behörig fritidspedagog, legitimerad lärare i fritidshem eller behörig socialpedagog. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i skola och fritidshem. Du är väl insatt i läroplanen och kursplanen för fritidshem och arbetar aktivt med att utveckla verksamheten tillsammans med kollegor.

Du som söker har en positiv elevsyn och ett stort engagemang för elevernas utveckling. Det är viktigt att du är en trygg och stabil person som är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Vi vill att du är tydlig i ditt pedagogiska ledarskap och har ett positivt och lösningsfokuserat förhållningssätt. Då du tillsammans med dina kollegor kommer ha ansvar för att planera fritidsverksamheten ser vi gärna att du har en god förmåga att planera och organisera ditt arbete.

Vi hoppas få välkomna dig till vår skola!
Erfarenhet:
Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:
I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/naringsliv-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-kommunen/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Enligt Lag (2013:852) om registerkontroll skall du vara beredd att lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på www.polisen.se eller på närmsta polisstation.

Anställningsform:
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Tillträde: 2020-08-14. Eller efter överenskommelse.
Tidsbegränsat till: 2021-06-11
Antal platser: 1
Ansökan:
Sista ansökningsdag: 2020-06-07

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=5E8A0B9C-D5CC-47EC-BFF1-198094F2BFC8&templateid=0

 

Grundskollärare F-3

 

Lunds Kommun

 

Barn- och skolförvaltning

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Om oss

Backaskolan är en F-3 skola med ca 385 elever som ligger på Norra Fäladen i Lund. Skolan har en fantastisk utemiljö vid foten av St Hansbackar och under vår verksamhet använder vi utemiljön med våra ekobaser. På skolan finns även ett skolbibliotek i världsklass.

Vi söker dig som med din kompetens och engagemang vill och kan bidra till skolans utveckling. Du får en viktig roll i nära samverkan med engagerad personal och härliga elever.

Arbetsuppgifter

Backasskolan arbetar mycket med skolutveckling där språkutveckling och bedömning för lärande är våra huvudspår. Reggio Emilia filosofin och dess värden är centrala som inspiration för utveckling av arbetet på skolan. Detta innebär bland annat ett inkluderande arbetssätt, med stark tro på den kompetenta eleven, där 100 sätt att undervisa och att lära uppmuntras.

Den pedagogiska miljön är viktig och vi förbättrar ständigt elevernas lärmiljö. Stor vikt läggs vid att dokumentera och att synliggöra lärandet. Arbete som grundskollärare enligt gällande styrdokument.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har lärarutbildning och lärarlegitimation för att undervisa i åk F-3.

Som medarbetare hos oss tror vi att du vill vara medskapare, ditt förhållningssätt, delaktighet och ditt engagemang gör skillnad för verksamheten. Ansvarstagande och flexibilitet är andra viktiga kompetenser för oss. Digitala verktyg används flitigt och du bör vara intresserad av att arbeta med IKT.

Som person är du lyhörd, initiativrik och ansvarstagande. Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet.

Vill du vara med att utveckla vad Reggio Emilia filosofin betyder för skolan, arbeta med utvecklingsfrågor, har lätt för att samarbeta, är kreativ och uppskattar arbete i lärlag är du varmt välkommen med din ansökan!

Anställning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Ansökan
Ansök här
Ansök senast
Sista ansökningsdag: 2020-06-07

Referensnummer
2020/472
Kontaktperson(er)
Linda Johansson, Rektor , linda.johansson4@lund.se

 

Ansök här: https://www.lund.se/arbete–lediga-jobb/lediga-jobb/jobb-detalj/?guid=336487

 

Teknisk Säljare

 

Indsol Group – Malmö

 

IndSol Group söker en teknisk säljare som vill arbeta för en mer miljövänlig och hållbar energiproduktion. Du har teknisk bakgrund med goda kunskaper om energiproduktion, är driven och självständig och kan formulera dig väl i tal och skrift.

Arbetsbeskrivning

Arbetet består av uppsökande B2B-försäljning av nyckelfärdiga solcellsanläggningar, laddlösningar för carports samt energilagring.

Hos IndSol Group AB vilar arbetet mycket på frihet under ansvar. Det innebär att vi har fullt fokus på resultat och som i alla moderna företag är både arbetstid och arbetsrum flexibla. Det ställer krav på disciplin och leverans.

För att du ska få en god introduktion sker arbetet initialt i tätt samarbete med VD.

Kompetens

B2B-erfarenhet
Genuint intresse för teknik
God svenska och engelska
Meriterande
Teknisk utbildning
Tyska
Branscherfarenhet
Sälj-, marknads- och/eller ekonomiutbildning
IT-utbildning
Bolaget
Företaget IndSol Group AB är en av pionjärerna inom solcellsmarknaden i Sverige och levererar solcellslösningar inklusive energilagring till industri- och fastighetsbranschen.

Förmåner

Heltidstjänst

Arbetstid vardagar mellan 08:00 och 17:00, med flex.

Lön – både fast och rörlig del – enligt överenskommelse

Stora utvecklingsmöjligheter

Process och start
Urval sker löpande, processen avslutas 2020-07-01

Start sker mellan 2020-07-01 – 2020-08-01 beroende på eventuell uppsägningstid hos nuvarande arbetsgivare.

 

Ansök här: https://socialrecruiting.jobtip.se/teknisk-saljare-4GEcN8rin1#apply

 

Distriktssjuksköterska

 

Centric Care – Trelleborg

 

Nu söker Centric Care distriktssjuksköterska till Centrumkliniken i Trelleborg!

Jobba dagtid vardagar v 25-33.
Centric står för boende och resor vid behov.

DIN PROFIL

Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av vårdcentral, alternativt utbilda distriktssjuksköterska. Erfarenhet av dokumentationssystemet PMO.

OM OSS

Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

 

Ansök här: https://centriccare.eu/nb/ledige-stillinger/distriktssjukskoterska-till-centrumkliniken-i-trelleborg/

 

Försörjningsfarmaceut

 

Region Skåne – Helsingborg

 

Gör skillnad. Varje dag.

Förvaltning Skånes sjukhus nordväst har drygt 3 450 anställda vid sjukhusen i Helsingborg och Ängelholm. Vår kärnverksamhet omfattar hälso- och sjukvård, forskning samt utbildning. Enhet läkemedel har som övergripande mål att arbeta för ökad patientsäkerhet. Vi arbetar kontinuerligt med förändrings- och förbättringsarbete för att utveckla vår verksamhet.

För närvarande befinner vi oss i en dynamisk och utvecklande period där vår enhet har fått ett utökat uppdrag. Därför söker vi nu en till försörjningsfarmaceut som vill vara med på vår utvecklingsresa. I nuläget är tjänsten placerad i Helsingborg.

Välkommen att bli en del av enhet läkemedel!

Arbetsuppgifter

I rollen som försörjningsfarmaceut arbetar du med hantering av läkemedel på vårdavdelning och kommer att vara en viktig medlem i teamet runt patienten. Arbetsuppgifterna är varierande men består i huvudsak av att beställa läkemedel, skötsel av läkemedelsförråd, påfyllning av läkemedelsvagnar samt förbereda läkemedel till utskrivningsklara patienter. Du kan även komma att vara delaktig i andra uppdrag som till exempel arbete med kvalité, säkerhet och utbildning inom området läkemedel. I ditt arbete kommer du att samarbeta med många olika professioner, framförallt sjuksköterskor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Yrkeserfarenhet från apoteksverksamhet är ett krav. Därutöver ser vi det som en fördel om du har erfarenhet av tjänstgöring på sjukhusapotek eller av läkemedelsservice till avdelningar och mottagningar. Vidare är även språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala ett krav.

För att lyckas i rollen värdesätter du ett gott bemötande och värnar om samarbete mellan professionerna. Som person är du initiativtagande och van vid att arbeta självständigt. Du har även en förmåga att se hur arbetsflöden ska organiseras för att slutresultatet ska bli bra. Vi förväntar oss att du ser förbättringsmöjligheter i ditt dagliga arbete och har ett genuint intresse för utvecklingsarbete och kvalitetsfrågor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Observera att denna annons är publicerad under flera yrkeskategorier, du kommer därmed att slussas vidare när du söker jobbet.

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Skånes sjukhus nordväst är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar med cirka 3 700 medarbetare främst på sjukhusen i Helsingborg och Ängelholm, men även i Landskrona och Trelleborg. Verksamheten omfattar hälso- och sjukvård, forskning och utbildning. På Helsingborgs lasarett bedriver vi akutverksamhet dygnet runt. Här genomförs både akuta och planerade operationer. På lasarettet finns både förlossning och neonatalvård och de flesta internmedicinska specialiteterna är representerade. I Ängelholm bedriver vi närsjukvård, rehabilitering och specialiserad vård. Här genomförs planerade operationer, bland annat inom ortopedi. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=ee551a2b-4605-446e-84fb-bfda9f2eff82