Välj en sida

Ekonomiadministratörer visstid till enheten för vårdfakturering
Region Skåne – Lund

Gör skillnad. Varje dag.
Gemensam servicefunktion är ett verksamhetsområde inom Regionservice, med uppdrag att leverera tjänster inom områdena ekonomi, HR och kundcenter. Tillsammans är vi cirka 300 medarbetare.

Vår målbild är att göra skillnad och vara en ledande aktör som skapar värde. Våra administrativa processer ska frigöra tid och resurser till Region Skånes kärnverksamhet och därmed göra nytta för medborgarna i Skåne. Med tydligt kundfokus arbetar vi strategiskt med att utveckla vår service och organisation. Vi ligger i framkant när det kommer till digitalisering av arbetssätt och bygger upp kunskap om ny teknik som gör det möjligt att automatisera fler administrativa uppgifter.

Enheten Vårdfakturering ingår i Gemensam servicefunktion och består av 25 medarbetare som bland annat hanterar fakturering av patientavgifter till alla som bor eller får vård i Skåne.

Arbetsuppgifter

Trivs du i en roll där du får arbeta med både administration och kundkontakt? Är du dessutom driven och tycker om att agera detektiv för att finna den information du behöver? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker nu två nya kollegor.

Som ekonomiadministratör hos oss får du ett omväxlande arbete där du har möjlighet att påverka och där din insats gör skillnad. Gruppens arbetsuppgifter består huvudsakligen av att stödja kunder och kollegor i olika ekonomiska och administrativa frågor kring patientavgifter samt hälso- och sjukvårdens regelverk. Till den ena tjänsten ansvarar gruppen även för hämtning av underlag, fakturering samt efterföljande flöden med bestridanden, betalningspåminnelser och inkassoärenden. Den andra tjänsten är till vår andra linjens support vilket innebär att du jobbar med mycket ärendehantering, support till både patienter och kollegor. Till båda tjänsterna är dina främsta verktyg, utöver dina kollegors expertis och guidning, är det patientadministrativa systemet PASiS, ekonomisystemet Raindance och ärendehanteringssystemet CAFM.

Utöver detta driver, utvärderar och utvecklar du såväl dina arbetsuppgifter som det gemensamma uppdraget.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig med minst gymnasieutbildning inom ekonomi samt till tjänsten med fakturering minst ett års erfarenhet av självständigt arbete i liknande roll, dvs. en rådgivande/supporterande roll där du hanterat fakturor, påminnelser och avstämningar. Du har erfarenhet av Excel och behärskar svenska väl i såväl tal som skrift.

Om du utöver detta har högskoleutbildning inom ekonomi är det meriterande. Likaså är det meriterande om du har erfarenhet av och kunskap om patientavgifter, vårdfakturering samt styrande regelverk inom hälso- och sjukvård. Vidare är det fördelaktigt om du har erfarenhet av arbete i ekonomisystem, gärna Raindance, ett tekniskt intresse samt lätt för att sätta dig in i nya system.

Du är van vid att hantera olika och stora flöden, tar dig an dina arbetsuppgifter på ett systematiskt sätt samt har förmåga att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Vår enhet kännetecknas av samarbete, arbetsglädje och kollegialitet och vi ser att du genom ditt engagemang och din positiva inställning bidrar till en vardag där vi alla hjälps åt och delar erfarenheter. Du är en prestigelös och nyfiken lagspelare med analytisk läggning som är mån om att leverera service av högsta kvalitet. Då rollen innebär många kontaktytor är det viktigt att du är kommunikativ och tydlig samt har förmåga att såväl stötta som ställa krav gentemot kunder och kollegor.

Övrigt

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Regionservice är Region Skånes serviceförvaltning med ansvar för måltider, lokalvård, inrednings- och textiltjänster samt administrativa tjänster inom ekonomi- och HR. Vi utför även patienttransporter inom sjukhusområdet samt transporterar av olika sorters gods i hela Skåne.
Att arbeta med servicelösningar för sjukvården i Region Skåne är ett stort och utmanande uppdrag. Vi är 2 200 engagerade, kompetenta och stolta kollegor vars verksamheter tillsammans omsätter cirka två miljarder kronor årligen. Vårt viktigaste uppdrag är att ge den skånska hälso- och sjukvården de bästa förutsättningarna för att patienterna ska få en god och säker vård.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=8de5ae6c-90f9-44d8-b76a-c0375e4f163a

 

Vi söker en nyexaminerad ekonom eller erfaren ekonomiassistent till vårt administrationsteam!
Axcell Fastighetspartner – Malmö

Axcell är en heltäckande leverantör av tjänster inom Facility Management och levererar till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare. På kort tid har bolaget etablerat sig i södra Sverige och verksamheten bedrivs för närvarande från våra huvudorter Borås, Jönköping, Kalmar, Värnamo, Växjö, Linköping och Malmö. Läs mer på [www.axcell.se] (http://www.axcell.se)

Söker du en arbetsplats med stark värdegrund, högt tempo och god gemenskap? Är du dessutom en social person med starkt eget driv? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Arbetsbeskrivning:
Som anställd på Axcell kommer du att arbeta med ekonomiska och administrativa arbetsuppgifter.

Du kommer bl.a. att arbeta med:
– Kund- och leverantörsfakturor

 • Fakturering

 • Löpande bokföring

 • Arkivering

 • Administration och hantering av felanmälningar från kunder

 • Teleproffs GO

 • Trivselkoordinering

Axcell arbetar idag i affärssystemet Pyramid och URplan. Du kommer att arbeta tillsammans med controllers samt administrationsteam.

 

Arbetets omfattning:
Heltid. Start enligt överenskommelse. Tjänsten är placerad i Malmö. Resor till lokalkontor kan förekomma och det är därför önskvärt att du har B-körkort.

 

Vi kan erbjuda dig:
Ett spännande, stimulerande och utmanande jobb i en grupp av engagerade och drivna medarbetare. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på utbildning och vidareutveckling för våra medarbetare. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Som anställd hos oss kan du räkna med tryggheter som kollektivavtal, friskvård och företagshälsovård. På Axcell Fastighetspartner är teamkänslan ett utmärkande drag och här finns en tydlig gemensam vilja att jobba med ständig utveckling och ha roligt på jobbet.

 

Profil:
Vi söker dig som antingen är nyexaminerad ekonom och vill utvecklas med oss eller så har du tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har kunskap i bokföring, Excel samt övriga Officeprogram. Om du har arbetat i affärssystemet Pyramid, URplan eller har erfarenhet från fastighetsbranschen är det meriterande men det är inte ett krav.

 

Personliga egenskaper:

För att lyckas i rollen som administratör hos Axcell ser vi att du är snabblärd, trivs med många bollar i luften, gillar kontakter med både kunder och kollegor och har en mycket god samarbetsförmåga. Du tycker om att ha ordning och reda omkring dig och du har en positiv och prestigelös inställning Du är driven och engagerad samt har viljan att ge det lilla extra för att få en spännande framtid och utveckling inom vårt växande företag

Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Regionchef Patrik Syde 046-378 08 50

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2021-08-06.

 

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, till exempel från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

 

Ansök här: https://axcell.se/jobba-hos-oss/?jobid=166238&ref=indeed

 

 

Undersköterskor till vårdenhet neurologi
Region Skåne – Malmö

 

Gör skillnad. Varje dag.

Välkommen att bli en av oss på vårdenhet (VE) neurologi i Malmö. Vi kan erbjuda dig som är intresserad av hjärnan, nervsystemet och dess specifika omvårdnad en utmanade och intressant tjänst som skräddarsys efter just dina behov och önskemål.

Vi består av en neurologiavdelning och en observationsavdelning där vi nu har ökat samarbetet, allt för att kunna erbjuda våra medarbetare valmöjligheter och utveckling.

På neuro-OBS vårdas patienter med akut neurologiska sjukdomar. De diagnoser vi vårdar mest är akut stroke, epilepsi, traumatiska hjärnskador och neuromuskulära sjukdomar. Hos oss finns sex intermediära vårdplatser. De flesta patienter läggs in via akutmottagningen, men vi tar även emot ett stort antal patienter från IVA samt andra avdelningar inom Skånes universitetssjukhus (Sus). Hos oss finns en hel del medicinskteknisk utrustning för att övervaka och diagnostisera våra patienter med som du får bra introduktion i.

På neurologiavdelning 1 ger vi vård till de som inte kräver övervakning med monitor och är mer stabila i sitt tillstånd. De flesta patienter kommer från neuro-OBS men vi tar även emot ett stort antal från akuten. Diagnoserna är de samma och vi har 14 vårdplatser men planerar att öppna fler efterhand som vårt duktiga team växer. Tillsammans med personalen på våra båda enheter ska vi nu skapa den bästa vården för våra patienter och därför behöver vi nu fler undersköterskor som är intresserad av att bygga upp denna framtid.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som har ett genuint intresse för den spännande neurologiska omvårdnaden och dess patienter eller dig som har en önskan om att lära dig mer om hjärnans och nervsystemets sjukdomar. Tjänsterna kan antingen innebära arbete på neurologiavdelning 1, neuro-OBS, eller varför inte på båda? Hos oss är det en självklarhet att arbeta i team tillsammans med sjuksköterskor, läkare och rehabiliteringspersonal. Vi sätter patienten i centrum och jobbar tillsammans för att skapa den bästa vården och de bästa utgångspunkterna för tiden efter utskrivningen från sjukhuset.

Att vara undersköterska på neuro-OBS innebär att du arbetar med de intermediära i ett nära samarbete med sjuksköterska, läkare och rehabiliteringspersonal. Du ansvarar tillsammans med sjuksköterskan för omvårdnaden av dessa patienter vars tillstånd snabbt kan förändras och som därför kräver kontinuerlig tillsyn och regelbundna kontroller. På neurologiavdelning 1 är patienterna mer stabila och här vårdas 14 patienter med fokus på fortsättningsvården och att skapa en plan för patientens tid efter sjukhuset. Rehabiliteringen av patienten börjar redan i det akuta vårdförloppet och intensifieras allt eftersom patienten återhämtar sig.

Hos oss fokuserar vi mycket på kompetenshöjning och utbildning och vi har regelbundna föreläsningar och hospiteringar hos de enheter vi samarbetar mest med. Vi genomför varje termin ett basutbildningsprogram som alla erbjuds delta på. Varje år går även en del personal vår strokekompetensutbildning.

Som ny undersköterska får du en bra introduktion och vi planerar din introduktion tillsammans med dig utifrån just dina önskemål och förutsättningar. Vi har ett mycket gott arbetsklimat som vi värnar mycket om och jobbar kontinuerligt med. Något som är väldigt uppskattat är att vi bjuder våra medarbetare på frukost varje dag.

Tveka inte utan ta möjligheten att bli en av vårt gäng där du får fortsätta vidareutveckla och bygga upp VE neurologi i Malmö.

Varmt välkommen att besöka oss och träffa några av vår fantastiska personal så vi kan berätta mer om vår spännande och fina verksamhet!

Annonsen avser tre tillsvidaretjänster med dag- och nattjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi söker dig som framförallt är intresserad av att arbeta med neurologi i akutskedet med en utbildning som undersköterska med inriktning på sjukvård/akutsjukvård och goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom neurologi.

Vi jobbar mycket utifrån ABCDE och eftersom du kommer att arbeta i team lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet, att du har god samarbetsförmåga och ser fördelarna med ett multiprofessionellt arbetssätt. Din kompetens är viktig och vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor delar med dig av och bidrar med kunskaper och erfarenheter. Med ett flexibelt och positivt förhållningssätt, och ditt bidrag till ett gott arbetsklimat, skapar vi tillsammans förutsättningar för att vården och arbetsmiljön ska bli så bra som möjligt!

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, så du är välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=e913160e-bc6b-48a6-bb6f-1865c3246f8f

 

Måltidsbiträde till Grönängsskolan
Hässleholms kommun – Hässleholm

Vad erbjuder vi dig?

Som måltidsbiträde kommer du att ansvara för att det serveras en näringsrik och hälsosam kost till våra elever. Du arbetar med alla förekommande arbetsuppgifter i ett kök, såsom servering, salladsberedning, matberedning och viss matlagning. Diskning, städning av kök, varumottagning och enkla administrativa uppgifter är tillsammans med egenkontroll samt arbetsmiljöarbetet andra arbetsuppgifter som ingår i rollen.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad måltidsbiträde eller kock. Du ska ha kunskap och utbildning i egenkontroll för storkök samt grundläggande kunskap kring specialkost. Arbetet kräver att du har goda kunskaper inom it-området och att du behärskar svenska i tal och skrift.

Som person är du strukturerad och flexibel. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy.

Övrigt

Tjänsten är en visstidsanställning fram till 2021-12-22.

Utdrag ur polisens belastningsregister ska uppvisas före anställning.

Om oss

Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas. Vår gemensamma vision är: Alla ska få bli sitt bästa.

Grönängsskolan F-6, med ca 250 elever fördelade på skola och fritidshem, ligger i anslutning till Hässleholmsgårdens grönområde som används flitigt i olika delar av skolans verksamhet. Skolans pedagogiska helhetsidé innebär ett nära samarbete mellan personal, barn/elever och vårdnadshavare i olika områden som genrepedagogik och entreprenöriellt lärande.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Ansök här: https://hassleholm.varbi.com/se/what:job/jobID:415007/type:job/where:62/apply:1

 

Elevassistent
Kristianstads kommun – Kristianstads

Om arbetsplatsen

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Lingenässkolan stod klar ht 2019 och är en av Kristianstads nyaste skolor. Den ligger ute på det vackra Lingenäset med naturen som närmsta granne. Lingenässkolan är en F-6 skola, med plats för drygt 700 elever i grundskolan fördelat på 4 paralleller. Lingenässkolan har också grundsärskola i anslutning till grundskolans lokaler. Vi har ett starkt utvecklingsfokus på skolan och strävar efter hög kvalitet i undervisningen och att uppnå trygghet på skolan som ger möjlighet till goda lärmiljöer för alla, elever såsom personal. Vi jobbar alla tillsammans för att uppnå visionen om att ”Här får man vara den man är och bli den man vill bli.” Vill du vara en del av vår vision?

Välkommen med din ansökan! Vi kommer att tillämpa löpande intervjuer så tveka inte att söka!

Arbetsuppgifter

Elevassistenter på Barn- och utbildningsförvaltningen i Kristianstads kommun arbetar med att hjälpa, stödja och stimulera elever i behov av särskilt stöd till lärande, utveckling och självständighet. Arbetet sker på uppdrag av ansvarig lärare utifrån aktuell läroplan och syftar till att skapa förutsättningar som möjliggör att elever får ett lärande, tar till sig nya kunskaper och utvecklas till självständiga individer. I arbetet ingår att skapa en trygg miljö och ramar för eleverna så att de kan fokusera på studierna och möjliggöra att eleverna utvecklar relationerna sinsemellan.

Elevassistenten stöttar elever under hela skoldagen såväl i klassrummet som på raster och på fritids, i måltids- och hygiensituationer samt vid övriga aktiviteter och har ett mycket nära samarbete och tät kommunikation med lärare och övriga elevassistenter för att tillsammans sträva efter att hitta individuella lösningar så att varje elev kan tillgodogöra sig ny kunskap. Förståelse för varandras professionella roller är av största vikt.

Arbetet innebär ständig uppmärksamhet, analys och förståelse för situationer i och utanför klassrummet. Exempelvis uppmärksamhet på elevernas prestationer och utveckling för att kunna förmedla detta vidare till ansvarig lärare samt analys och förståelse för instruktioner från ansvarig lärare och utifrån detta bedöma vilket agerande som blir det bästa stödet för eleverna. Arbetet fördelas på både skola och fritidshem.

Kontakter och samarbete med vårdnadshavare är en del av arbetet samt aktivt medverkande till arbetsplatsens utveckling och ansvarstagande för egen personlig kompetensutveckling. I särskolan ingår även kontakter med habilitering.
Arbetet kan vara fysiskt ansträngande med elever med större fysiska funktionsnedsättningar eller med utåtagerande elever. I arbetet kan det ingå självständigt pedagogiskt arbete med elever.

I denna tjänst önskas kompetens, erfarenhet och/eller intresse för att arbeta med barn med autism. Elevassistenten kommer att vara placerad i förskoleklass och där arbeta i nära samarbete med två förskollärare samt en specialpedagog. Tjänsten ligger till en början på ca 75% och är fördelad främst till skoltiderna, men det kan förändras med tiden.

Likaså är det en visstidsanställning under höstterminen, men möjlighet till förlängning under vårterminen är trolig.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har någon av följande utbildningar;

 • gymnasieexamen från Barn- och fritidsprogrammet med inriktning pedagogik om minst 2250 godkända poäng

 • barnskötar/elevassistentutbildning via vuxenutbildning om minst 1300 godkända poäng

 • gymnasieexamen från annan gymnasieutbildning med påbyggnadsutbildning på minst ett år med specialpedagogiskt innehåll som elevassistent/personlig assistent från folkhögskola eller YH.

Det är också ett krav att du har godkända betyg i svenska/svenska som andraspråk 1 och 2 (200p), engelska 5 (100p) och matematik 1 a/b eller c (100p).

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som elevassistent eller annan erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Det är en fördel om har erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättningar och kompensatoriska hjälpmedel. Erfarenhet av alternativa kommunikationsverktyg ex TAKK eller BLISS är meriterade.

Du behöver ha förståelse för uppdraget som elevassistent och lyhörd för elevens behov. Som person är du ansvarstagande med empatisk förmåga och samarbets- och kommunikationsförmåga är också ett krav. Att ha god pedagogisk förmåga är meriterande liksom att du är lugn och tålmodig.

När du erbjudits anställning krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister enligt bestämmelser i 2 kap. 31-33 §§ skollagen. För att vi ska kunna gå vidare med din ansökan, behöver du bifoga betyg från de utbildningar/kurser du gått.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2021-12-22

Tjänsten är en allmän visstidsanställning på 75 % under perioden 21-08-11-21-11-22 med eventuell möjlighet till förlängning.
75%

Ansökan

Referensnummer: BUF-2021-254

Lön

Löneform: Månadslön.

Ansök här: https://www.offentligajobb.se/jobad/elevassistent_kristianstad-sk%C3%A5ne-l%C3%A4n-sverige_e2177c5d-03c3-4808-a76c-064d2ce24c7b

 

Kundtjänstmedarbetare

Svenska Alarm – Malmö

Du levererar support i världsklass med hjälp av telefon och chatt. Du hjälper kunderna med fakturafrågor och tekniska frågor om exempelvis hur larmutrustning ska programmeras, flyttas eller tas ner.

Har du inte jobbat med support tidigare? Inga problem! Vi ger dig en grundutbildning och hjälper dig att bli en stjärna på att hantera kundkommunikationen. Det viktigaste är att du har en positiv attityd och vill lära dig.

 

Vem är du?

Vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper än din erfarenhet då vi vill att du ska växa in i rollen.

 • Du kan det där med kommunikation. Du är pedagogisk och fixar att både prata och skriva samtidigt.

 • Du har god hand med människor och vet hur man ger kunderna ett gott bemötande.

 • Din svenska är flytande i såväl tal som skrift.

 • Du har mycket god datorvana lär dig snabbt nya program.

 • Du är pålitlig och ostraffad.

Ansök här: https://www.svenskaalarm.se/jobba-hos-oss/

 

Säljare till Telia butiken på Mobilia
Telia Company – Malmö

Vi är den nya generationens telekomföretag och har över 20 000 fantastiska medarbetare som möter miljontals kunder varje dag. Vi lever i en värld som ständigt utvecklas, och vi tänker inte bara hänga med i utvecklingen. Vi vill leda den. Vill du vara med och göra det med oss? Då är det här rätt möjlighet för dig.

Jag heter Sanne Öland och jobbar som Store Leader i Telia butiken på Mobilia. Det är ett superhärligt gäng i butiken och vi letar efter fler drivande personer som vill vara en del av vårt team.

Din nästa utmaning?

Telia Company vill ha fler medarbetare som vill vara med att påverka framtiden, människor som vill förenkla komplexa frågor och som bryr sig om sina kollegor, kunder och vårt samhälle. Vi på Telia tror att mångfald skapar en bättre arbetsplats och bättre team, samt att våra medarbetare vill växa i en kultur där alla är ansvariga för sin egen och företagets utveckling.

Våra butiker är en av våra viktigaste kanaler där vi varje dag möter våra kunder. Du kommer vara med att utveckla och vägleda våra kunder till att hitta rätt lösning baserat på deras behov, bland vårt breda utbud av produkter och tjänster. Det kan vara kunder som vill ha nya telefoner, bredband och TV eller behöver nya digitala tjänster. Det är en roll med ansvar, både för din personliga, företagets och kundens utveckling. Du kommer att arbeta både mot dina egna samt butikens gemensamma mål.

Vad erbjuder vi?

För att få rätt förutsättningar att lyckas som säljare i vår butik, får du en utbildning där du lär dig om att leverera kundservice i världsklass, försäljning och om våra produkter och tjänster.

Du kommer hela tiden ha stöd från din närmsta ledare och få löpande coachning och utbildning för att växa både personligt och i din yrkesroll.

Vi erbjuder:

 • En trygg grundlön med kollektivavtal.

 • Möjlighet till bonus baserad på personlig- och teamprestation.

 • Personliga förmåner som tjänstetelefon, abonnemang och personalpriser.

 • Utbildning- och utveckling inom ex. försäljning till både privatpersoner och företag.

 • Möjlighet till karriärsutveckling och bygga nätverk inom Telia Company.

Det finns nästan oändligt många möjligheter att växa hos oss. Från att ta hand om kunder i våra butiker till att vara en del av vårt innovationsteam som skapar framtidens produkter och tjänster.

Vem är du?

Du är vår röst och vårt ansikte utåt, därför ser vi att du har ett stort engagemang för våra kunder och deras lösningar. Du är nyfiken, gillar att förändra saker till det bättre och är kreativ idéspruta som älskar att tänka nytt. Du gillar att ansvara för din prestation och brinner för kundservice och försäljning.

Som en medlem i vårt team förväntas du vilja lära dig mer om våra produkter och tjänster, Telia som varumärke och att en inspirerande butiksmiljö är viktig för kundens helhetsupplevelse av Telia. Vi vill kunna möta våra kunder när dem vill möta oss, därför är det viktigt att du ska kunna arbeta under butikernas öppettider, vilket innefattar dagar, kvällar och helger. Du är en lagspelare som vill jobba i ett glatt och härligt team med tydliga och höga ambitioner för butikens framgång.

Din personlighet:

 • Du har högt kundengagemang och gillar att lösa problem

 • Du tycker om att arbeta mot tydliga mål

 • Du är framåtsträvande och tar ansvar för din egen utveckling och prestation

 • Nytänkande

 • Kommunikativ och social.

Din bakgrund:

 • Du har fyllt 18 år

 • Du har fullgjort gymnasieutbildning

 • Du talar och skriver flytande på både svenska och engelska, fler språk är meriterande

 • Erfarenhet av kundservice eller försäljning är meriterande.

Intresserad?

Vill du veta mer, kontakta mig sanne.oland@teliacompany.com. Rekryteringen sker löpande, så tveka inte att höra av dig. Sista ansökningsdag är 2021-06-28.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

 

Ansök här: https://www.teliacompany.com/en/careers/join-us/open-positions/job_posting-3-51105/?source=indeed_organic

Servicetjänsteman tidsbegränsad
Skatteverket – Malmö

Tycker du om att ge service i kontorsmiljö? Att ta ansvar och ge det där lilla extra? Vi söker nu en medarbetare till Skatteverkets kontorsservice i Malmö.

Om jobbet

Du erbjuder service i kontorsmiljö främst i form av arbetsuppgifter inom vaktmästeri såsom Arbetsplatsservice, mötesservice, hantera felanmälningar, beställningar, tjänstekortshantering, hantering av behörigheter, tjänstebilshantering och godshantering där tunga lyft kan förekomma. Med ditt serviceinriktade sätt och din önskan att leverera med kvalitet möter du våra interna och externa kunders olika behov. Du har sinne för detaljer, tar initiativ och känner ansvar för dina arbetsuppgifter och för verksamheten.

I arbetsuppgifterna ingår även viss dokumenthantering i form av posthantering och skanning. Arbetstiden är vardagar mellan kl.07.00-16.30. Kvällsarbete kan förekomma. Sektionen har verksamhet på flera orter. I Malmö arbetar ca 800 personer på Skatteverket. Din placeringsort är Malmö.

Om dig
För att göra ett bra jobb och trivas hos oss på Skatteverket behöver du vara lyhörd, tänka nytt och ta ansvar. Du ska också leva upp till vår medarbetarpolicy.

I det här jobbet ska du:

 • vara teamorienterad, men också kunna arbeta självständigt

 • vara serviceinriktad med ett gott bemötande

 • kunna ta ansvar för dina arbetsuppgifter och kunna lyfta blicken och se helheten, ta initiativ och ha driv

 • ha god kommunikativ förmåga i tal och skrift på svenska

 • ha stor vana och öga för att se vad som behöver göras och kan ha flera parallella uppgifter på gång samtidigt.

Du ska även ha:

 • en avslutad 2- eller 3-årig gymnasial utbildning alternativt motsvarande erfarenhet förvärvad genom relevant arbetslivserfarenhet

 • minst två års aktuell erfarenhet av vaktmästeri och service

 • minst två års aktuell erfarenhet av posthantering, dokumenthantering och korthantering

 • B-körkort.

Det är önskvärt att du har aktuell erfarenhet från liknande arbetsuppgifter på Skatteverket, Kronofogden eller annan myndighet. Det är också önskvärt att du har god teknik och datavana.

Bra att veta

Anställningen är tidsbegränsad till och med 15 Mars 2022.

En anställning hos oss kan innebära placering i säkerhetsklass. En säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) kan därför komma att genomföras före beslut om anställning. För en del av våra arbetsuppgifter i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap

På skatteverket.se/jobb kan du exempelvis läsa om vår samhällsbärande roll, fördelarna med att jobba hos oss och hur det går till när du söker våra jobb.

När du ansöker bifogar du ditt cv. Vi använder inte personligt brev i våra rekryteringar och du ska därför inte bifoga det i din ansökan.

Med anledning av covid-19 genomför vi tills vidare våra intervjuer via videolänk. Det är viktigt att vi tillsammans minskar risken för smittspridning.

Välkommen med din ansökan!

Skatteverket har en samhällsbärande roll. Vårt arbete berör alla privatpersoner och företag och genom vårt uppdrag bidrar vi till ett väl fungerande samhälle. Vår utveckling är kunddriven och vi samverkar med andra för att skapa effektiva lösningar. Tillsammans gör vi samhället möjligt.

Anställningsform

Visstidsanställning längre än 6 månader

 

Anställningens omfattning

Heltid

 

Löneform

Individuell lönesättning

 

Antal lediga befattningar

1

 

Sysselsättningsgrad

100%

 

Ort

Malmö

 

Län

Skåne län

 

Land

Sverige

 

Referensnummer

2021/847

 

Kontakt

 • Anders Bäckström, sektionschef, 010-574 98 78

 • Daniel Palm, hr-specialist rekrytering, 010-575 00 11

 

Facklig företrädare

 • Moreno Tondo, ST, 010-574 70 05

 • Jan Gustafsson, Saco, 010-574 36 09

 

Publicerat

2021-06-21

 

Sista ansökningsdag

2021-06-25

 

Ansök här: https://skatteverket.varbi.com/se/what:job/jobID:413996/iframeEmbedded:0/where:4