Välj en sida

Vaktmästare

Lunds Kommun

 

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

Om oss

Skolorna inom utbildningsområde 6 är en del av Lunds kommuns barn- och skolförvaltning. Inom området finns Tunaskolan, Mårtenskolan, Lilla Mårtenskolan, Vikingaskolan, Nyvångskolan, Hagalundskolan, Påskagängets skola, Torna Hällestad skola och Fåglasång.

Våra medarbetares hälsa och trivsel är också viktig för oss, därför har vi bl. a. rökfri arbetstid, friskvårdsbidrag och en levande diskussion kring arbetsmiljön på arbetsplatsträffar och i andra forum.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består bland annat av fastighetsskötsel, reparationer, lokalomflyttningar, brandskyddsarbete, lås- och larmsystem, utveckling av rutiner och förbättringar samt daglig service.

Vi erbjuder en bred och varierad tjänst där fokus ligger på service och många kontaktytor. Du kommer samarbeta med interna och externa aktörer, fastighetsägare och entreprenörer.

Du kommer vara en del av vårt serviceteam där vi värdesätter samarbete och kommunikation.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete som vaktmästare, gärna inom skola. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av brandskydds- och skyddsrondsarbete.

Du ska känna dig bekväm med att kunna utföra mindre reparationer, förbättringar och byggnadsarbeten.

Då arbetstiden är förlagd under ordinarie verksamhetstid är det viktigt att du trivs med kollegor och elever omkring dig medan du arbetar.

 

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 2020-10-01 eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-08-09

Referensnummer

2020/647

Kontaktperson(er)

 

Ann-Marie Sjöberg, Enhetschef , 046-359 79 01

Facklig(a) företrädare

Kommunal , 046-359 65 48, lund.skane@kommunal.se

Säljare – Coop Stora Rådmansgatan

Coop – Simrishamn

 

Sommaren 2019 tog Coop över Nettos svenska verksamhet som omfattar 162 butiker. Nu har de första Nettobutikerna ställts om till Coop och till Coop Stora Rådmansgatan söker vi dig som vill vara med på vår resa!

Coop Stora Rådmansgatan har nyligen genomgått en större renovering och utrustas med nya hyllor, kylar och frysar för att matcha Coops moderna format. Vår butik erbjuder ett brett och prisvärt sortiment med 6000 artiklar, mera mat och fokus på färskvaror. Vi söker nu dig som ser värdet i ett gott kundmöte, hållbara varor till bra priser!

Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

När du arbetar som säljare hos oss har du varierande arbetsuppgifter såsom försäljning, varuplock, exponering och kassaarbete.

Dina arbetsuppgifter innebär också att:

  • Se till att hyllor alltid är frontade och väl påfyllda
  • Se till att alla varor har prisskyltar på hyllorna
  • Skylta om i butiken
  • Hantera reklamationer och klagomål enligt gällande riktlinjer och på ett professionellt sätt
  • Hålla ordning inne i butiken så att allt är välstädat

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid, 5 timmar i veckan. Vi har öppet när våra kunder vill handla, därmed kan arbetstiderna variera – dag, kväll & helg.

 

Kvalifikationer

  • Erfarenhet och kompetens inom detaljhandelsförsäljning är meriterande
  • Erfarenhet och kompetens inom serviceyrken är meriterande
  • Flerspråkig och erfarenhet/intresse av olika kulturer är meriterande

Det är betydelsefullt att du har ett genuint intresse för mat, service och försäljning. Du trivs med att arbeta i grupp och bidrar till att skapa ett bra arbetsklimat. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och kan hantera stressiga miljöer.

Kontaktpersoner

Sofie Karlsson | storaradmansgatan.bc@coop.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!

 

Ansök här: https://emp.jobylon.com/jobs/62415-coop-saljare-coop-stora-radmansgatan/?jobPipeline=Indeed