Välj en sida

Mekaniker till stridsfordon
Försvarsmakten – Revingehed

Har du några års erfarenhet som mekaniker? Har du ett stort teknikintresse och tycker om att arbeta varierat? Då kan du vara den mekaniker vi söker till Revingehed.

Vad kan vi erbjuda dig
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas.

Du kommer att tillhöra Markverkstad Syd som är en Avdelning med ca 120 medarbetare, som bedriver verksamhet i Revingehed, Ronneby, Karlskrona och på Tofta.

 

Arbetsuppgifter
Som stridsfordonsmekaniker arbetar du huvudsakligen med underhåll, reparation och felsökning på stridsfordon, både band- och hjulgående, och dess system. Främst kommer du hantera stridsfordon 90. Arbetet innebär både förebyggande och avhjälpande underhåll samt modifiering och ombyggnad utifrån fastställda underlag.

 

Kvalifikationer

Lägst två- eller treårig gymnasieutbildning inom fordonsteknik, inriktning tunga fordon eller annan utbildning/kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig

Tidigare erfarenhet av arbete som stridsfordonsmekaniker eller mekaniker inom liknande område

Då arbete med härdplaster förekommer vid markverkstaden är det viktigt att Du inte är allergisk mot härdplaster

Datorvana med kunskaper i Word och Excel

Lägst B-körkort

Önskvärt

Försvarsmaktens mekanikerutbildning på något fordonssystem är önskvärt, alternativt systemteknikerutbildning.

Erfarenhet av CAN-Bus felsökning/reperationer

Erfarenhet av arbete med Försvarsmaktens materiel och fordon

Erfarenhet av verkstadsdrift och materielunderhåll

Erfarenhet av underhåll på tunga fordon

Truckkort

Certifiering inom kyla/AC

Utförd värnplikt, GMU, GSU eller kombattantutbildning.

Personliga egenskaper
Du är kvalitetsmedveten, arbetar bra i grupp likväl självständigt. Som mekaniker är du strukturerad, beslutsam samt gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Vidare är du flexibel och kan med lätthet ställa om ditt fokus och anpassa dig i en föränderlig miljö.

 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Övrigt
Anställningsform: tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning Sysselsättningsgrad: heltid, dagtid – skiftarbete kan komma att tillämpas
Arbetsort: Markverkstad Syd/ Revinge
Tillträdesdatum: snarast efter överenskommelse

Arbete medför även krav på resor och tjänstgöring, såväl inrikes som utrikes.
Tjänsten är en civil befattning.

 

Upplysningar om befattningen
Sektionschef Jimmy Danielsson:046-368101

Information om rekryteringsprocessen
HR Alexandra Falk: 070-848 17 61

Fackliga företrädare
SACO: Bengt Blom
OFR-S: Tony Svensson
SEKO: Gerard Woll
OFR-O: Anders Norén

Samtliga kontaktas via tfn 035-266 20 00

 

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senast 2021-08-15. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning

 

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I005/333/job?site=2&lang=SE&validator=a75fbd88f1b2a3a49de2af9c8b7bc228&ref=http%3A%2F%2Frekrytering.forsvarsmakten.se%2Fsv%2Fom-forsvarsmakten%2F&job_id=25577

 

Teknikinformatör
Infotiv – Malmö

 

Är du bra på att beskriva saker för andra? Förstår du hur teknik eller system fungerar? Då är detta något för dig!

Infotiv är konsultbolaget som sätter konsultrollen först. Med en nischad leverans av teknikkonsulter till våra kunder måste vi ha ett arbetssätt som alltid underlättar för både medarbetare och kunder. Därför har vi bra chefer. Chefer som har en tät dialog med sina medarbetare men även en tät dialog med kunderna. Allt för att vi alltid ska kunna hitta rätt uppdrag åt dig. Vi vet vad uppdragen går ut på, vilka utmaningar som finns och vilka egenskaper som uppskattas av kunden. Hos oss finns det stora möjligheter att få nya, mer spännande, ansvarsområden inom den befintliga rollen. Vi jobbar tillsammans för att du hela tiden ska utveckla dig, hitta din egen karriärväg inom Infotiv.

Oavsett om du redan jobbar som teknikinformatör eller om du har en teknisk utbildning och idag jobbar i en annan roll men är nyfiken på att jobba som teknikinformatör vill vi gärna träffa dig. Vi expanderar i alla våra tre regioner Malmö, Göteborg och Stockholm.

Om konsultrollen och tjänsten teknikinformatör

Som konsult krävs det att du gillar att träffa nya människor, att du tycker att det ibland är ok att kliva utanför komfortzonen och att du hela tiden vill utveckla dig själv. I konsultrollen krävs också ett sinne för service och ett driv att vilja och våga.

Som teknikinformatör måste du kontakta konstruktörer, systemägare och produktägare för att få fram den information och de underlag du behöver. Kommunikation och tydlighet är a och o för att skapa sitt nätverk bland kunskapsbärare. Att kunna uttrycka sig i text på svenska och engelska är ett måste då hantverket handlar om att producera information.

Hos oss tillhör du en grupp kunniga kollegor, både juniora och seniora. Du kan sitta på plats hos våra kunder och utgöra länken mellan tekniska experter och slutanvändare genom att i ord och bild beskriva produkterna på ett så kärnfullt och pedagogiskt sätt som möjligt. Du är den sista länken innan informationen går ut till användarna, så de dagliga uppgifterna består utöver informationsproduktion även av koordinering och att aktivt arbeta för att minimera antalet fel.

Du kan även vara en del av Infolutions by Infotiv där vi helt eller delvis har tagit över informationsproduktionen för flera kunder. Då bli du en del av ett produktionsteam som tillsammans producerar och levererar ”top of the edge produktdokumentation”.

Kompetenser

Erfarenhet av arbete med teknikinformation eller liknande yrkesroller

Erfarenhet från cCMS eller CMS

Teknisk högskoleutbildning eller motsvarande

Goda språkkunskaper i svenska och engelska

Har du drivit projekt eller är duktig på att snabbt se vad som måste göras och därefter skapa åtgärder och lösa uppgifterna är det också meriterande.

Egenskaper

Vara strukturerad och snabbt se mönster och samband

Aktivt söka upp arbetsuppgifter och ta initiativ

Vara duktig på att kommunicera tydligt, både muntligt och skriftligt

 

Mer om Infotiv

Företaget karaktäriseras av korta beslutsvägar och en familjär atmosfär. Ledorden skarp hjärna, varmt hjärta genomsyrar vår organisation och samtliga våra medarbetare.

Vi är en arbetsgivare med kollektivavtal som erbjuder marknadsmässig lön och goda förmåner. Börjar du hos oss ingår du i ett modernt bolag som växer stadigt och har både varumärket och nätverket för att erbjuda dig riktigt intressanta uppdrag. Du blir del av en omgivning där det är högt till tak och där medarbetare stöttar varandra och har trevligt tillsammans även utanför jobbet.

Som konsult på Infotiv är du en del av ett företag som vårdar människorna som jobbar här. Därför värdesätter vi de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår verksamhet.

Tjänsten är heltid, tillsvidare. Resor i tjänsten kan förekomma.

Bifoga CV samt personligt brev när du söker.

Tycker du Infotiv låter intressant för dig? Känner du igen dig i det vi beskriver här? Vi genomför intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post eftersom vi enligt GDPR inte har rätt att spara CV´n och personlig information när vi får detta skickat till oss via e-post.

Vi undanber oss all inblandning från rekryteringsfirmor.

Välkommen att kontakta oss för frågor:

Malmö: Konsultchef, Cecilia Idén, cecilia.iden@infotiv.se

Göteborg: Konsultchef, Staffan Bernheim, staffan.bernheim@infotiv.se

Stockholm: Konsultchef, Erik Sundström, erik.sundstrom@infotiv.se

 

Ansök här: https://www.infotiv.se/karriar?jobid=164972-teknikinformator?_=0.6177161218603886

 

 

Kommuninformatör
Skurups kommun – Skurup

 

Om arbetsplatsen

Skurups kommun har runt 16 000 invånare och ligger naturskönt på den skånska sydkusten, med utmärkta kommunikationer till Malmö, Ystad, Lund och Köpenhamn. I vår kommun bor invånarna i lugnet, med staden runt knuten. Det lokala näringslivet blomstrar och inflyttningen till kommunen ökar.

1 200 medarbetare håller dagligen hjulen snurrande, med fullt engagemang för medborgarnas bästa. Hos oss är du med och bygger en attraktiv kommun där dialog, öppenhet och gott bemötande genomsyrar organisationen. Vi är stolta över våra korta beslutsvägar. Tillsammans gör vi skillnad!

Skurups kommun söker en serviceinriktad och kundorienterad person och med goda erfarenheter av framförallt växelarbete men även receptionsarbete. Tjänsten är placerad på kommunikationsenheten. Det är två kommuninformatörer som dagligen hjälper våra medborgare med information, vägledning och hjälp i kommunala ärenden. Hos oss står kunden i centrum och det är viktigt att du som person passar in i vårt team. Detta gör att vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som drivs av att arbeta med kundservice i en professionell roll. Vårt uppdrag är att hålla en hög tillgänglighet mot kund, en hög servicenivå samt att i hög grad lösa kundens ärende. Tillsammans arbetar vi för att ge snabb, tillförlitlig och god service.

Som kommuninformatör på Skurups kommun svarar du på frågor och vägleder medborgare och kunder inom alla kommunens verksamhetsområden via telefon, e-post, sociala medier och personliga besök. Du och din kollega ger information, tar emot felanmälningar och hanterar administrativa ärenden.

Telefonen är den vanligaste kontaktvägen men du möter och hjälper också besökarna i kommunhusets reception. För att hitta information om kommunens verksamhet och för att koppla samtal använder du många olika system, ofta parallellt.

Ett av kommunens mål är hög tillgänglighet och din arbetstid är schemalagd, för att vi hela tiden ska ha bemanning av telefon och reception.

Kvalifikationer

Vi vill att du har god samtals- och telefonteknik, god förmåga att hantera olika typer av IT-baserade informations- och verksamhetssystem, förmåga att se helheten samt är förändringsbenägen och utvecklingsinriktad.

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning och några års erfarenhet av kundorienterat servicearbete från växel samt kundtjänst eller medborgarkontor i kommunal eller annan offentlig verksamhet. Du har lätt för att uttrycka dig på svenska och engelska, både i tal och skrift. Om du kan ytterligare språk är det mycket välkommet.

Som person är du engagerad, tycker om att möta och hjälpa andra människor, samtidigt som du är noggrann och tycker om att följa rutiner. Du har stor känsla för service och tycker det är viktigt att alltid ge ett mycket gott bemötande.

Du har en positiv attityd, fokuserar på att lösa problem och kan behålla lugnet även i stressiga situationer. Att du har god samarbetsförmåga och lätt för att skapa goda relationer ser vi som en självklarhet. Du är väl medveten om hur du kommunicerar med andra och anpassar dig efter situationen.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

 

Omfattning: Heltid

 

Tillträde: 2021-12-01
Tillträde efter överenskommelse eller senast 2021-12-01

Ansökan

Ansök senast: 2021-08-29

Referensnummer: A1045731

 

Ersättning

Löneform: Månadslön

 

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

 

Arbetstid: Schema

 

Kontakt

Kontaktperson

Magdalena Hellström
Enhetschef informaton och näringsliv
0411-53 64 00

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås via kommunens växel
0411-53 60 00

 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Skurups kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Skurups kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/AssignmentView.aspx?GuidExtSoftware=e4de127c-0647-4402-83ee-c28fbb4803e8&guid=C3CDAAE7-B892-40B3-B66D-8B1110E0625F&locId=1

 

 

Barnsköterska till Barnakutmottagning
Region Skåne – Malmö

 

Gör skillnad. Varje dag.

Tycker du om att arbeta med barn och vill känna att du utvecklas på din arbetsplats? Vill du själv vara med och påverka dina arbetstider? Tveka då inte på att bli en av oss här på barnakutmottagningen!

På barnakutmottagningen i Malmö har vi närmare 20 000 besök per år och tar emot akuta sjukdomsfall hos barn och ungdomar dygnet runt. Barnakuten behandlar barn och ungdomar upp till 17 år med medicinska och kirurgiska sjukdomar utifrån en humanistisk helhetssyn, såväl medicinskt, omvårdnadsmässigt, psykologiskt som socialpedagogiskt.

Här är teamarbete ett ledord! Tillsammans jobbar vi, såväl sjuksköterskor, barnsköterskor, undersköterskor, läkare, sekreterare som kuratorer efter FN:s Barnkonvention och NOBAB-standard (Nordisk standard för barn och ungdomar inom hälso- och sjukvård) för att ge bästa möjliga vård till varje individuellt barn. Barnakuten har dessutom nära samarbeten med de båda vårdavdelningarna barn- och ungdomsmedicinavdelning 1 och 2 i Malmö, avdelning 62 och 64, BIVA (barnintensivvårdsavdelningen) samt barnakuten i Lund. Andra aktörer med nära samarbete är vuxenakuten, intensivvårdsavdelningen i Malmö, barnskyddsteam och primärvården.

Arbetsuppgifter

Vi välkomnar nu en barnsköterska/undersköterska för heltidstjänstgöring!

I rollen som barnsköterska alternativt undersköterska kommer du att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter på en barnakutmottagning, såsom omvårdnad, provtagning, omhändertagande och behandling av akut sjuka barn. Förutom det direkta arbetet med patienten är alla medarbetare delaktiga i att utveckla och förbättra vården på vår enhet.

Våra funktionsanställda specialistsjuksköterskor ansvarar för att du som nyanställd får ett individuellt anpassat introduktionsprogram och tillgång till en mentor. Kontinuerlig kompetensutveckling är viktigt och därför genomgår alla medarbetare fortlöpande HLR- och akutövningar, internutbildning, workshops samt hospitering på andra enheter.

På barnakuten Malmö finns det ett arbetstidsavtal där 70-80% av tjänstgöringstiden schemaläggs och resterande arbetstid läggs ut efter behov. Denna tid kvoteras och innebär en reell arbetstidsförkortning.

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika yrkeskategorier som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet.

Kvalifikationer

Du som vill arbeta hos oss på barnakuten trivs i en dynamisk arbetsmiljö där din förmåga att ta ansvar och snabbt ställa om och anpassa arbetet vid varierande situationer är centralt. Det är värdefullt att du känner stort engagemang i ditt arbete. Som person är lugn, trygg och har god förmåga att arbeta i team tillsammans med medarbetare inom både din egen och andra professioner. Dessutom är du förtroendeingivande och empatisk i dina kontakter med barnen/ungdomarna och deras familjer.

När det kommer till de formella kraven söker vi dig som är utbildad undersköterska, gärna med inriktning barn eller sjukvård/akutsjukvård, alternativt utbildad barnsköterska. Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift är ett krav. Därtill är tidigare arbetslivserfarenhet från intrahospital barnsjukvård också en förutsättning för tjänsten. Tidigare erfarenhet av arbete på barnakutmottagning är en merit.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att lära känna dig!

Övrigt

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Skånes universitetssjukvård är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar och består av Skånes universitetssjukhus, som finns i Lund och Malmö, samt sjukhusen i Trelleborg, Landskrona och Ystad. Skånes universitetssjukvård erbjuder vård, forskning och utbildning på nationell, regional och internationell nivå. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation, där våra 13 500 medarbetare driver och utvecklar hälso- och sjukvård i livets alla skeden tillsammans med våra patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=b5e8bff4-edc9-4481-8595-6f0936e7c05a

 

 

Spolbilsförare/Rörinspektör

Ystads Kommun – Ystad

 

Spolbilsförare/Rörinspektör

Om arbetsplatsen

Samhällsbyggnadsförvaltningen ansvarar för kost och lokalvård, fastigheter och exploatering, stadsplanering och bygglov, park och grönytor, gator, VA och avfall

Här jobbar drygt 300 medarbetare för att tillsammans göra Ystad till bra stad att bo, verka och leva i.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att du kommer att arbeta med vår spolbil och stå för spolning och avloppsrelaterade underhållsarbeten. Ditt fokus kommer att ligga på stopp- och underhållsspolningar.

Tjänsten består också av att växelvis med ytterligare en spolbilsförare/rörinspektör inspektera avloppsledningsnätet med hjälp av specialutrustad buss med robotkamera.

Arbetet är mycket självständigt och innebär kontakter med kunder och entreprenörer samt rörläggare.

Beredskap ingår i tjänsten.

Din profil

Vi söker dig som är tekniskt och praktiskt lagd och som kan lösa de problem och utmaningar som dyker upp.

Din personlighet är viktig och vi vill att du är serviceinriktad, strukturerad och har en god samarbetsförmåga och ett öga för detaljer. Du har ett eget driv och kan arbeta självständigt.

Det är självklart mycket meriterande om du har erfarenhet från att köra slam- och spolbilvatten, men det är inget krav. För oss är din personlighet, nyfikenhet och din förmåga att lära viktigast.

Övrigt

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare. Hos oss är heltid en rättighet. Det innebär att alla medarbetare som anställs hos oss tillsvidare har rätt till heltid och deltidsarbete är en möjlighet om det fungerar för verksamheten. Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid.

Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Visma Recruit. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

 

ningsinformation

Sista ningsdatum: 2021-08-18

Referensnummer: 21-193

Anställningsvillkor

Tjänsteort: Ystad

Antal tjänster: 1

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2021-09-01

Tillträde efter överenskommelse.

Arbetstid:Dagtid

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Krav på C-körkort och YKB.

Lön & förmåner

Lön: Månadslön

Kontaktpersoner

Tommy Enocksson

Arbetsledare

0411577743

tommy.enocksson@ystad.se

 

Ansök här: https://www.ystad.se/jobb/?guidAssignment=e38c566e-b1c3-4307-991c-0eb135cd49db

 

Nämndssekreterare till socialnämnden
Hörby Kommun – Hörby

 

Som nämndssekreterare inom Sektor Omtanke servar du socialnämnden och du är ansvarig för nämndens hela ärendehantering. I uppdraget ingår ärendehantering, registrering, diarium, arkiv, sammanträdesrutiner och handlingar, inför och efter sammanträdena. Samarbete med nämndens ordförande och socialchef är naturligt likasom med övriga nämndsekreterare och administratörer på kommunens centrala kontor.

I arbetsuppgifterna ingår också att ge service och administrativt stöd till förvaltningsledningen samt bidra till utveckling av rutiner och kvalitetssäkring. Uppdraget innefattar även uppgifter som innebär att du ingår i och arbetar aktivt med förvaltningens målstyrningsarbete. Du är också ett ansikte utåt och tillgänglig för medborgarna när det gäller allmänna frågor om organisationen. Du är även sekreterare i handikapprådet.

Rollen ställer krav på såväl god samarbetsförmåga som att kunna arbeta självständigt, att kunna planera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt samt att hålla angivna tidsramar. Vidare behöver du ha förståelse för och god kännedom om verksamheten, dess lagstiftning och föreskrifter. Det krävs att du är strukturerad, noggrann, kvalitetsmedveten och har en god analytisk förmåga. I rollen som nämndssekreterare krävs det en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift, anpassat utifrån mottagaren och uppdragsgivaren. Uppdraget kan även omfatta andra delar då vi arbetar flexibelt utifrån verksamheternas behov.

Kvalifikationer

Krav på arbetlivserfarenhet: Erfarenhet krävs. För att lyckas i rollen krävs det för området relevant utbildning inom juridik, statsvetenskap socialrätt eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Uppdraget kräver erfarenhet av kommunalt styrd verksamhet i liknande roll/befattning och erfarenhet av att arbete med lagstiftning kopplat till berörd verksamhet. Vi ser gärna att du har arbetat med systematisk ärendehantering och att du genom din erfarenhet har skapat dig en förståelse för vad som krävs för att prestera i den här typen av roll. Vi ser med fördel att du arbetat med olika typer av digitala systemstöd.

Det är även viktigt för oss att du har en personlig mognad, är serviceinriktad, ansvarsfull och noggrann samt har stor initiativförmåga och vana att arbeta självständigt. Du har en utvecklad kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig muntligt och skriftligt, lätt för att samarbeta samt är flexibel. Du ska känna dig trygg med att använda datorn som ett av dina främsta arbetsredskap och har en hög IT-mognad. Du har självklart ett trevligt och professionellt bemötande i dina kontakter, såväl inom som utanför organisationen.

Om du blir aktuell för tjänsten kommer vi att begära utdrag ur brottsregistret.

Arbetsplatsen

Att arbeta i Hörby kommun

Hörby kommun med 15 700 invånare ligger mitt i Skånes hjärta med det mesta och det bästa runt hörnet.

Hörby är en mycket gammal handelsort. Vi som bor eller arbetar i Hörby är mycket stolta över vår vackra och blandade natur. Här kan man få känslan av att befinna sig mitt i vildmarken och ändå är människor, service och bekvämligheter aldrig långt borta.

Kommunen erbjuder en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Att arbeta inom Hörby kommun handlar i första hand om att ge service till våra medborgare. Service inom allt från vård och omsorg till parkskötsel och anläggningsarbeten. Sektor Omtanke är nybildad sektor med ca 600 medarbetare. Sektorn ansvarar för såväl myndighetsutövning som verkställighet inom Socialtjänst, Äldreomsorg och Funktionsstöd.

Vi genomgår en förändringsresa med visionen ”Hörby – det rediga samhället 2030”. Visionen ger en färdriktningen för hur kommunen ska utvecklas fram till 2030, den skapar kraft och energi och den anger en önskad framtida utveckling för Hörby kommun.

Vill du vara med på vår resa?
Vi arbetar aktivt med att vara en god arbetsgivare med bra anställningsvillkor, arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid.
Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse.
Schema: Det kan förekomma kvällsarbete med anledning av nämndssammanträden.
Antal platser: 1


Andra uppgifter

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hörby kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hörby kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tack på förhand!

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2021-08-15
Arbetsgivarens referensnummer: 87/21

Upplysningar

Maida Engqvist
Socialchef
0415-378524
maida.engqvist@horby.se

Facklig företrädare nås via växel 0415-378000

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=1D7F572B-FC6E-4731-A3EB-B4F280828224&guidGroup=7dc835f1-c09f-47e9-b5bf-3026399e229f