Välj en sida

Säljare 50% JYSK Mobilia

JYSK – Malmö

Jobbeskrivning

Är du villig att ge det där lilla extra för en försäljning? Drivs du av att arbeta i en omväxlande miljö med konstanta utmaningar? Får du en kick av att arbeta i ett dynamiskt team? Då är du den vi söker.

Du är engagerad och…

 • Har viljan att sälja
 • Sätter kunderna först och ger dem en oförglömlig upplevelse
 • Arbetar hårt och är en lagspelare
 • Trivs i en fartfylld och energisk arbetsmiljö
 • Har ett driv och ambitioner att göra karriär i JYSK

Du ges möjligheter och…

 • En stark tävlingskultur som belönar bra försäljning och goda resultat
 • Utvecklingsmöjligheter och förstklassiga praktiska utbildningar
 • Chansen att tävla, vinna och fira bedrifter
 • En framstående företagskultur

JYSK har expanderat från en butik i Danmark 1979 till mer än 2700 butiker över hela världen. För att säkra framtida tillväxt, behöver vi de bästa medarbetarna. Ta tillvara på detta tillfälle att bli en del av JYSK. If you bring dedication, you will meet possibilities.

Klicka på – jag är intresserad – för att ansöka och ta kontrollen över din karriär.

Behöver du mer information? Klicka här för att läsa mer om JYSK som arbetsplats och träffa en av våra säljare

Följ våra medarbetare på Instagram @jysk_karriar

Sista ansökningsdag 28/1-2021

 

Ansök här: https://jobs.smartrecruiters.com/JYSK/743999732067771-saljare-50-jysk-mobilia?utm_source=Indeed&utm_medium=organic&utm_campaign=Indeed

 

 

Kundansvarig

Riksbyggen –  Hässleholm

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!

I rollen som kundansvarig har du en central roll i vår kundorienterade organisation och huvudansvaret för den löpande dialogen med våra kunder som består av bostadsrättsföreningar och kommersiella kunder. Det är genom kundansvarigerollen som våra kunder får full tillgång till hela den breda fastighetskompetens som finns inom Riksbyggen.

Vad ska du göra?
Rollen som kundansvarig innebär att på ett affärsmässigt sätt stärka och utveckla befintliga kundrelationer. I nära samverkan med leveransorganisationen arbetar du målinriktat med att säkerställa kundnöjdhet och lönsamhet i uppdragen. Arbetet är omväxlande och socialt. Du kommer i stor utsträckning att ingå i team men också arbeta självständigt, ha stort eget ansvar och få stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.

Med kunskap om kundens behov och intressen erbjuder du kundanpassade lösningar utifrån Riksbyggens totala tjänsteutbud och upprättar offerter och avtal. Du arbetar mot uppsatta försäljnings- och budgetmål och är ytterst ansvarig för intäkter och lönsamhet för dina kunder. Kundgruppen består av kundgruppschef samt sex lokalt utplacerade kundansvariga som tillsammans arbetar för att utveckla och driva arbetet framåt och för att nå marknadsområdets gemensamma intäkts- och kundnöjdhetsmål.

Du deltar även i kundteamsarbete och kundaktiviteter såsom temakvällar och mässor. I rollen kan även komma att ingå uppdrag som ledamot eller suppleant i bostadsrättsföreningarnas styrelser. Detta innebär att du får en rådgivande roll och får delta på vissa styrelsemöten som oftast är lagda kvällstid. Rollen som kundansvarig kan innebär visst arbete på kvällstid vilket kompenseras med en i övrigt flexibel arbetstid.

Vem är du?
Vi söker dig som känner en utmaning i att utveckla affären tillsammans med kunden utifrån deras behov. Några av dina mer framträdande egenskaper är att du tycker om att ta initiativ, du gillar utmaningar och att kunna påverka din omgivning. Som person drivs du av att skapa goda kundrelationer och göra lönsamma, långsiktigt hållbara affärer. Du är intresserad av människor och kommunicerar lätt med olika personer på ett förtroendeingivande sätt. Du är bekväm i vårt affärssystem samt en god administratör. Det är meriterande om du har erfarenhet av att driva avtalsförhandlingar.

Vi tror att du har arbetat ett antal år inom fastighetsbranschen och har erfarenhet av tidigare styrelsearbete. Extra meriterande är om du har dokumenterad erfarenhet av AFF-avtal, och har god förmåga att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift.

Tjänsten kräver B-körkort och tillgång till egen bil. Placeringsort för tjänsten är Helsingborg men även arbete på andra orter inom marknadsområdet kan förekomma.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se/om-riksbyggen/jobb-och-karriar senast den 2021-02-07.

Sök gärna omgående då vi gör löpande urval och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vid frågor kontakta kundgruppschef Tony Nordh, tony.nordh@riksbyggen.se

 

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

 

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I003/471/job?site=2&lang=SE&validator=cfb1198ec6d1d26052b7db3c446b6bf3&ref=https%3A%2F%2Fwww.riksbyggen.se%2Fom-riksbyggen%2Fjobb-och-karriar&job_id=4312

 

 

Servispersonal

Hotell GässlingenSkanör

Hotell Gässlingen är det lilla hotellet för de stora stunderna i livet. Här arbetar vi med närproducerade och väl valda råvaror och produkter. Vårt kök har stora ambitioner i sin matlagning och vi lever utefter visionen att försöka se till varje unika gäst, så när som giva en butler-känsla.

Nu söker vi driven servispersonal med erfarenhet inom hotell- och restaurangbranschen. Du ska vara utåtriktad, serviceminded och ha ett stort intresse för mat och dryck. Vidare ska du kunna arbeta med varierande arrangemang och möten, vara flexibel i din arbetsposition, säljorienterad och kunna arbeta bra i ett team.

Låter det intressant?

Skicka intresseanmälan/CV med Personligt Brev

och berätta för oss varför just du ska ingå i vårt team!

Installatör – Malmö

Svea Solar SwedenMalmö

Arbetsuppgifter

Vi söker nu efter fler ambitiösa tjejer och killar till en varierad och utvecklande tjänst som installatör av solceller. Arbetet består av att i team installera kompletta solcellsanläggningar ute på tak hos våra kunder. Som installatör på Svea Solar är du ansiktet utåt och har en viktig roll för att säkerställa en god kundupplevelse.

I rollen ingår bland annat:

 • Tät dialog med din arbetsledare.
 • Montage av byggnadsställning.
 • Inmätning och infästning av solceller på tak.
 • Placering, montage och koppling av solceller.
 • Funktionstestning och inställningar.

Vem är du?

För att trivas i denna roll ser vi att du är praktiskt lagd och delar vår tro på denna bransch. Du gillar att lösa problem och är ständigt nyfiken av att lära dig ny, avancerad teknik.

För att lyckas i denna roll tror vi att du:

 • Har inställningen som krävs i ett fysiskt arbete.
 • Älskar att arbeta utomhus i ur och skur.
 • Är ödmjuk och har lätt för att samarbeta med både kollegor och kunder.
 • Är ansvarstagande.
 • Har erfarenhet av att montera.
 • Har både truckkort samt B-körkort.

Har du grundläggande el-utbildning och har jobbat ett par år som elektriker ser vi det som starkt meriterande.

Om oss

Svea Solar är Sveriges största installatör av solceller med cirka 400 medarbetare och har verksamhet i ett flertal europeiska länder. Vi har funnits i 6 år och levererar nyckelfärdiga solcellsanläggningar till privatpersoner och företag där all installation utförs med vår egen personal. Vår vision är att bli Europas ledande aktör inom förnyelsebar energi och bidra till ett fossilfritt samhälle. Tillsammans med våra modiga medarbetare, en innovativ helhetslösning och samarbetet med IKEA blir det möjligt för solenergi att vara det enkla och självklara valet.

Vi erbjuder

En arbetsplats med trevliga kollegor, god gemenskap och utvecklande arbetsmiljö. För oss är det viktigt att det är roligt att gå till jobbet varje dag. Vi erbjuder även ett arbetsklimat med högt i tak och en formbar utveckling för dig som anställd.

Vi på Svea Solar tror långsiktigt på marknaden för solceller och vi investerar därför långsiktigt i våra medarbetare med certifiering och utbildning. Som medarbetare i Svea Solar kommer du gå igenom företagets utbildningsprogram för att bli en certifierad solcellsinstallatör. Det inkluderar teoretisk och praktisk utbildning inom solcellsinstallation, ställningsmontage, arbete på tak, BAS U och BAS P, ledarskap med mycket mera. SVEA Solar är en arbetsplats där du kan utvecklas och växa med företaget.

Intresserad?

Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med Svea Solars värdegrund. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi på Svea Solar tror att mångfald och olika erfarenheter bidrar till den kreativitet som krävs för att utveckla branschen. Vi värdesätter därför en jämn könsfördelning och vår ambition är att rekrytera medarbetare från olika bakgrunder för att representera samhället och våra kunder.

Ta chansen nu och var med och led utvecklingen mot ett förnybart Sverige med Svea Solar.

Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan. Varmt välkommen att söka!

 

Ansök här: https://careerssweden.sveasolar.com/jobs/1052900-installator-malmo