Välj en sida

Serviceelektriker Öresundsbron

Veolia – Malmö

 

Just nu rekryterar vi en elektriker till vårt uppdrag på Öresundsbron. Veolias uppdrag innebär ett funktionsansvar över förbindelsens tekniska installationer såsom elektriska installationer, brandskydd, mekaniska installationer, kommunikationsutrustning, trafikstyrning, styr, regler- och övervakningssystem m.m.

Som serviceelektriker på Veolia arbetar du med förebyggande, avhjälpande och akut underhåll. Vardagen kommer också präglas av felsökning, förbättringsåtgärder, projekt och utvecklingsarbeten.

 

Kvalifikationer

Certifierad elektriker
Erfarenhet från servicebranschen är ett privilegium
Behärska svenska mycket väl både i tal och skrift
God kompetens inom tekniska hjälpmedel så som dator, surfplatta, Excel m.m.
God förmåga att kommunicera med kunder
B-körkort är ett krav
För att trivas i rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet av en liknande roll och trivs med att ha varierande arbetsuppgifter. Du är ansvarstagande och självgående, du jobbar lika bra i team som självständigt. Du är noggrann, strukturerad och kan prioritera mellan olika förekommande arbetsuppgifter. Du har daglig kontakt med kunder och kollegor vilket ställer höga krav på dig att ha god social förmåga, vara serviceinriktad och hantera uppstående situationer på ett professionellt sätt. Vi söker dig som är teknikintresserad, nyfiken, gillar utmaningar och uppskattar variation i ditt arbete. Att kunna arbeta på höga höjder och i utsatta miljöer är en förutsättning i anställningen.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar och tillämpar Veolias värderingar: ansvar, sammanhållning, respekt, innovation och kundfokus, samt tillämpar dessa i ditt yrkesutövande. Veolia är en internationell koncern med stora karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor.

Kontakt och ansökan

Vi gör löpande intervjuer och urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

För mer information om tjänsten kontakta:
tf Plastchef Johanna Rylander Sonesson, tfn 073-078 22 51
Recruitment Manager Cecilia Jansson, tfn 072-588 32 20

 

Ansök här: https://karriar.veolia.se/jobs/105890-serviceelektriker-oresundsbron?ref=indeed

 

Vattenråden på Österlen söker samordnare

Tomelilla Kommun

 

Åtgärdssamordnaren kommer arbeta särskilt mot följande mål:
inventera utvalda avrinningsområden med avseende på lämpliga åtgärder,
genomföra fler åtgärder mot övergödning där rätt åtgärd placeras på rätt plats,
söka finansiering till genomförandet av vattenvårdande åtgärder,
identifiera kostnadseffektiva åtgärder mot övergödning som orsakar minsta möjliga negativa påverkan på jordbrukets produktion,
identifiera incitament och styrmedel för att stärka åtgärdsarbetet utifrån lokala förutsättningar,
identifiera vilka stöd och underlag som behövs,
bygga nätverk i avrinningsområdet för att engagera lokala aktörer i åtgärdsarbetet, främja diskussioner och ta tillvara på lokal kunskap.

I arbetet ingår ett nära samarbete med markägare, allmänhet, andra kommuner, myndigheter och organisationer.

Kvalifikationer
Högskoleutbildning inom biologi, naturgeografi, miljövetare, agronom med växtodlings- eller husdjursinriktning eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig.
Som person ska du ha en god förmåga till problemlösning, god administrativ förmåga och lätt för att skapa förtroendefulla kontakter.
Du ska kunna arbeta självständigt, vara drivande och ha lätt för att samarbeta med andra.
Arbetet kräver att du har en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.
B-körkort
Erfarenhet av arbete med GIS
Meriterande:
Erfarenhet från arbete med våtmarker i jordbrukslandskapet eller motsvarande.
Erfarenhet från arbete i offentlig förvaltning
Erfarenhet av projektledning och kommunikation

Erfarenhet krävs
Anställningsvillkor
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Tillträde: Snarast
Tidsbegränsat till: 2023-08-31
Antal platser: 1
Övrigt
Tomelilla kommun har rökfri arbetstid.

Finner vi rätt kandidat så förbehåller vi oss rätten att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag. Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

Tomelilla kommun samarbetar med nätverket Tandemrekrytering Österlen. Mer information finns på www.tomelilla.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Vismas support (0771-693 693).

Inför rekryteringsarbetet har Tomelilla kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Ansök här: https://www.recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=F408F2A1-283F-4580-9D85-87EDF323F462&guidGroup=4cd6badd-cee1-4b8d-b2a4-1afbf3e312fc

 

Renhållningsförare till kund i Malmö!

 

Logent – Malmö

 

Nu söker vi Renhållningsförare för kommande uppdrag hos kund!
Anställningen är ett sommarvikariat med chans till förlängning.
Start: Maj

 

 

Om tjänsten

 

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att samla in hushållsavfall och återvinningsmaterial enligt planerade körlistor.
Arbetstiderna är främst förlagda på dagtid 06.00-15.00 med undantag för vissa turer där man går på två skift.
Om kunden

 

Vår kund är en av Sveriges största aktörer inom återvinning och miljö.
Din profil

 

För att lyckas i rollen som chaufför ska du vara ansvarstagande, noggrann och självständig. Du ska även ha en god tidsuppfattning, vara trygg bakom ratten och inte vara rädd för att ta i.
Vi ser även att du har en god servicekänsla gentemot kunder och behåller lugnet i oförutsedda situationer. Då arbetsuppgifterna är fysiskt krävande och utförs i ett högt tempo bör du ha en god fysik och trivas med att arbeta i en fartfylld miljö.

Krav:
C-kört
YKB
Digitalt förarbevis

Meriterande:
Erfarenhet av fyrfackstömning.
Om Logent

 

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.
Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Om ansökan

 

Är du den vi söker?
Välkommen att registrera ditt cv på www.logent.se, anställningen startar i maj.

 

Ansök här: https://jobb.logent.se/show.job.php?id=3057

 

Förrättningslantmätare

 

Lunds Kommun

 

Förrättningslantmätare
Stadsbyggnadskontoret
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Om oss

Stadsbyggnadskontoret planerar staden och arbetar intensivt med att möta marknadens krav samtidigt som vi har höga ambitioner att medverka till byggandet av en hållbar, funktionell och vacker stad. Lantmäterimyndigheten med chef och sex medarbetare utgör en enhet på stadsbyggnadskontorets lantmäteriavdelning. Enheten svarar för förrättningsverksamhet, myndighetsservice och mindre uppdragsverksamhet.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett stimulerande och varierande arbete i en förvaltning som bidrar till utvecklingen av Lund som en attraktiv och hållbar stad.

Du arbetar som förrättningslantmätare. Till arbetet hör arbetsuppgifter som myndighetsservice och mindre uppdragsverksamhet som omfattas av ett kommunalt lantmäteri.

Du kommer att handlägga olika typer av lantmäteriförrättningar enligt fastighetsbildningslagen, anläggningslagen, ledningsrättslagen med flera.

Du arbetar med allt från ansökan via utredning, beräkning, kartframställning fram till beslut och registrering.

Som företrädare för lantmäterimyndigheten är du också med och bidrar till en effektiv samhällsbyggnadsprocess i nära samverkan med planarkitekter och bygglovhandläggare.

Du ger råd och service till stadens förvaltningar och allmänheten i fastighetsrättsliga frågor.

Då vi är en liten enhet kommer du att få arbeta brett med flera av de arbetsuppgifter som vi ansvarar för.

Vi söker dig som
Utbildad civilingenjör inom lantmäteri mot fastighetsrätt eller annan likvärdig utbildning. Vi önskar att du har minst 4 års erfarenhet av yrket. Det är också meriterande om du har erfarenhet av arbete i en kommun.

Du har stort engagemang, positiv inställning och bidrar till teamets goda samarbete. Du trivs att arbeta med fastighetsrättsliga frågor och utvecklar din kunskap kontinuerligt. Som förrättningslantmätare är du beslutsför, kvalitetsmedveten och kan hantera motstridiga intressen på ett objektivt och förtroendeingivande sätt. Du arbetar strukturerat, gör korrekta avvägningar och prioriteringar samt har en god förmåga att kommunicera skriftligt och muntligt på svenska. Du har lätt för att samarbeta och känner dig bekväm med att ha dialog i enskilda möten både med små och stora grupper. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du trivs i en digital miljö och har lätt för att lära dig nya system och verktyg. Du skall ha god datorvana, bland annat kunna använda Officepaketet och ha erfarenhet av det svenska fastighetsdatasystemet.

Tjänsten kräver att du blir godkänd enligt säkerhetsklassning klass 2 hos SÄPO.

Anställning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse
Ansökan
Ansök här
Ansök senast
Sista ansökningsdag: 2020-05-11

Referensnummer
2020/333
Facklig(a) företrädare
Tilda Brage, Sveriges Ingenjörer, 046/359 57 50
Jannika Josefsson, Vision, 046/359 59 56

 

Ansök här: https://www.lund.se/arbete–lediga-jobb/lediga-jobb/jobb-detalj/?guid=329759

 

 

Motormekaniker Simrishamns Varv AB

 

SIMRISHAMNS VARV AB – Simrishamn

Motormekaniker Simrishamns Varv AB
Vi är ett glatt gäng som söker nästa medarbetare till vår verkstad i Simrishamn. Kan det vara du? Välkommen med din ansökan och övertyga oss om att du precis som vi alltid vill kundens bästa och är en kollega att räkna med i vått och torrt.

Du kommer att arbeta i grupp och enskilt, både lokalt på varvet men också på resande fot runt vårt avlånga land.

Produkterna vi arbetar med är främst dieselmotorer, 100-1500hk från tillverkare som Volvo Penta, Caterpillar, Scania m.fl. Vi utför allt från service och underhåll till totalrenoveringar och nyinstallationer. I arbetet ingår även felsökning och reparation av andra komponenter tex. växlar och hydrauliska komponenter.

Vi har valt att inte specificera en mängd kompetenser som vi anser att du skall ha utan värderar vilja och inställning högt, vi söker en lagspelare med viljan att lära.

Bakgrund som vi tror är passande är mekaniker från tyngre segmentet som lastvagnar, entreprenad eller liknande. Har du dessutom kläm på el och elektronik från dagens motorer ligger du bra till.

Vi kommer att utbilda dig på de specifika produkter som vi arbetar med, framförallt genom våra leverantörers utbildningsprogram.

Den anställde är vår viktigaste tillgång, vi hoppas att just du vill bli en av oss och att vi tillsammans kan möta framtiden.

Skicka din ansökan till: info@simrishamnsvarv.se

Vid eventuella frågor kontakta Björn Andersson på bjorn.andersson@simrishamnsvarv.se eller 0727-288575

 

Ansök här: https://simrishamnsvarv.se/jobba-hos-oss/