Välj en sida

Är du vår nästa säljartalang i Ängelholm? Sommarvikariat 25-50%

JYSK – ÄNGELHOLM

 

Jobbeskrivning

Är du villig att ge det där lilla extra för en försäljning? Drivs du av att arbeta i en omväxlande miljö med konstanta utmaningar? Får du en kick av att arbeta i ett dynamiskt team? Då är du den vi söker.

Du är engagerad och…

 • Har viljan att sälja

 • Sätter kunderna först och ger dem en oförglömlig upplevelse

 • Arbetar hårt och är en lagspelare

 • Trivs i en fartfylld och energisk arbetsmiljö

 • Har ett driv och ambitioner att göra karriär i JYSK

Du ges möjligheter och…

 • En stark tävlingskultur som belönar bra försäljning och goda resultat

 • Utvecklingsmöjligheter och förstklassiga praktiska utbildningar

 • Chansen att tävla, vinna och fira bedrifter

 • En framstående företagskultur

JYSK har expanderat från en butik i Danmark 1979 till mer än 2700 butiker över hela världen. För att säkra framtida tillväxt, behöver vi de bästa medarbetarna. Ta tillvara på detta tillfälle att bli en del av JYSK. If you bring dedication, you will meet possibilities.

Klicka på – jag är intresserad – för att ansöka och ta kontrollen över din karriär.

Behöver du mer information? Klicka här för att läsa mer om JYSK som arbetsplats och träffa en av våra säljare

Följ våra medarbetare på Instagram @jysk_karriar

 

Ansök här: https://jobs.smartrecruiters.com/JYSK/743999743591695-ar-du-var-nasta-saljartalang-i-angelholm-sommarvikariat-25-50-?utm_source=Indeed&utm_medium=organic&utm_campaign=Indeed

 

 

Hörby församling söker Församlingspedagog 100 %

Hörby församling – Hörby

 

En av våra församlingspedagoger har fått nytt jobb, därför söker vi nu dig som gärna kommer till en församling med stora ambitioner och mycket arbetsglädje!

Tjänsten inriktar sig främst på arbete med ungdomar och konfirmander.
Vi har under normala omständigheter en omfattande verksamhet för ungdom med ungdomsgrupper och unga ledare. Vi har goda kontakter med skolan, ett stort konfirmandarbete och en hög kvalitet på det som görs. Allt detta vill vi fortsätta och utveckla! Pandemin har förändrat mycket i vårt samhälle och för kyrkan. Detta gör att vi behöver ställa oss nya frågor och hitta nya svar. Vill du vara med i detta spännande och utmanande arbete?

Vi söker dig som:

 • Är utbildad församlingspedagog.

 • Brinner för att arbeta utifrån kristen tro för och tillsammans med ungdomar.

 • Har lätt för att skapa nya relationer och vårda de som finns bland ungdomar och i nätverk.

 • Har erfarenhet och idéer kring konfirmand- och ungdomsarbete.

 • Är kreativ, positiv och tycker om att samarbeta.

 • Om du behärskar något kompinstrument är det ett plus.

Se mer om vår verksamhet på www.svenskakyrkan.se/hoerby

Tjänsten förutsätter körkort och tillgång till egen bil. Kvälls- och helgverksamhet förekommer, samt lägerveckor.
Tillträde enligt överenskommelse. Löpande urval tillämpas.

Frågor om tjänsten kan ställas till:

 • Arbetsledande diakon Harry Hansen, 0415-175 56, mattias.hansen@svenskakyrkan.se

 • Kyrkoherde Olof Sandström, 0415-175 51, olof.sandstrom@svenskakyrkan.se

Ansökan med personligt brev, CV och löneanspråk tar vi emot senast 3 maj 2021 till: Hörby församling, Box 164, 242 22 Hörby, eller hoerby.forsamling@svenskakyrkan.se

 

Ansök här: https://www.svenskakyrkan.se/hoerby/horby-forsamling-soker-forsamlingspedagog

 

 

Speciallärare åk 4-6

Lunds kommun – Lund

 

Fäladsskolan 4-6

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Om oss
Fäladsskolan har läsåret 2020-2021 ca 350 elever. Vi tar i årskurs fyra emot elever från Backaskolan och Delfinskolan. Läsåret 2020-2021 har vi fyra klasser i årskurs fyra, fyra klasser i årskurs fem och fem klasser i årskurs sex. På skolan finns också en särskild undervisningsgrupp. Vi använder moderna pedagogiska metoder och har iPads i undervisningen. Vår personal har ett genuint pedagogiskt engagemang, kunnande och entusiasm. Undervisningen är individanpassad och elevernas delaktighet är viktig. Alla elever ska nå sin högsta potential, få ett gott självförtroende och känna att de kan. Allt ska vara möjligt.
Fäladsskolan tillhör Utbildningsområde 5. Skolorna i området har höga ambitioner och arbetar efter skolområdets verksamhetsidé Vi är framtiden! Vi strävar efter att all verksamhet ska genomsyras av kreativitet, öppenhet, samarbete och hög digital kompetens. Arbetssättet ska ske i en innovativ lärmiljö och vara på riktigt för barn och elever, här hjälper de digitala verktygen oss att uppnå våra mål. Fäladsskolan är en skola i framkant, där utveckling har blivit en del av kulturen. Skolan har framförallt arbetat mycket med bedömning för lärande (BFL), digital utveckling och även kooperativt lärande (KL). På Fäladsskolan har alla elever 1:1 med iPad och all pedagogisk personal ska vara Apple teacher (bevis på genomgången kompetensutveckling av Apples core-appar). Vi är intresserade av ny forskning och alla är medskapande i skolans utveckling. Kreativitet, samarbete och den digitala utvecklingen är våra flaggskepp.
Arbetsuppgifter
Vi söker nu en driven speciallärare för årskurs 4-6.
Tjänstens omfattning är på 100 procent.
I arbetet ingår sedvanliga specialläraruppgifter och undervisning av elever i åk 4-6 som är i behov av extra stöd. Du ingår också i skolans elevhälsoteam och har nära samarbete med övriga speciallärare/specialpedagog på skolan.

I uppdraget ingår:

 • Kartläggningar och analyser på såväl individ-, grupp- och organisationsnivå

 • Utarbetande av extra anpassningar och åtgärdsprogram för elever

 • Direkt arbete med elever/elevgrupper

 • Konsultativa samtal med pedagoger

 • Utvecklingsarbete

I din ansökan och vid en eventuell intervju är det viktigt att du beskriver dina förmågor i mötet med eleverna, i ledarskapet och i samverkan med andra. Förmågan att analysera och reflektera över egna insatser och verksamhetens innehåll har stor betydelse för kvalitén i skolan.
Du arbetar i ett arbetslag där ni gemensamt ansvarar för att eleverna och verksamheten utvecklas och att varje elev ges bästa möjliga förutsättningar för utveckling och lärande. Du ska tillsammans med övrig personal driva en verksamhet som hjälper eleverna att bli trygga, kreativa och nyfikna.
Du ska vara väl förtrogen med läroplanen Lgr 11 och skollagen. Vi strävar efter att elevuppgifterna ska vara verklighetsförankrade utanför skolan. Skolan använder digitala verktyg och multimediavana krävs.
Vi söker dig som
Vi söker dig som har lärarlegitimation för åk 4-6 samt speciallärarutbildning.
Meriterande är om du har kurser i dramapedagogik samt SvA.
Ditt arbete ska genomsyras av nyfikenhet, kreativitet och medvetna val.
Vi håller intervjuer löpande så tveka inte att ansöka redan idag – Varmt välkommen med din ansökan!

För att få arbeta med barn inom skola och förskola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Anställning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Lön: Månadslön

Tillträde: 210806

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-05-07

Referensnummer
2021/351

Kontaktperson(er)

Håkan Bengtsson Diurlin, 046-359 74 65

Fredrik Neumann, 046-359 41 84

Facklig(a) företrädare

Linda Rindestam, Lärarförbundet, 046-359 93 67

Linda Fridlund. Lärarnas Riksförbund, 0730-566447

Ansök här: https://www.lund.se/arbete–lediga-jobb/lediga-jobb/jobb-detalj/?guid=398049

 

Medicinsk sekreterare till vuxenpsykiatrimottagning

Region Skåne – Lund

 

Gör skillnad. Varje dag.

Är ett empatiskt förhållningssätt och fokus på patienten självklarheter för dig? Vågar du tänka annorlunda och hitta nya bättre sätt att arbeta? Då är vuxenpsykiatrimottagning 3 arbetsplatsen för dig!

Vuxenpsykiatrimottagning 3 i Lund är en allmänpsykiatrisk mottagning med cirka 25 medarbetare. Här utreds och behandlas främst patienter med affektiva sjukdomar, ångesttillstånd samt olika former av personlighetssyndrom och neuropsykiatriska tillstånd. Mottagningen är belägen i psykiatrihuset på Baravägen där ett flertal olika psykiatriska specialistmottagningar även finns. Mottagningen ligger i framkant i utvecklingen och arbetar med teambaserad vård. Du kommer således att få arbeta med och bidra till psykiatrisk vård som präglas av samarbete, öppenhet och kvalitet.

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare är du en oerhört viktig tillgång för verksamheten och våra patienter. Genom ditt förtroendefulla bemötande, höga servicekänsla och naturliga lugn bidrar du till stabilitet samt trygghet för såväl patienter som personal.

I din roll kommer du bland annat att arbeta i receptionen, boka besök och ta emot telefonsamtal. I dina arbetsuppgifter ingår även journalskrivning och att vara behjälplig med andra administrativa uppgifter på mottagningen. I rollen som medicinsk sekreterare har du dessutom egna ansvarsområden, som utformas individuellt utifrån enhetens behov och din kompetens.

Du erbjuds ett öppet och positivt arbetsklimat med möjlighet att vara med och utveckla enhetens arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har slutfört Hälso- och sjukvårdsadministration (KY 80p/YH 400p) eller har motsvarande utbildning till medicinsk sekreterare. Du har goda kunskaper i medicinsk terminologi och goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. Vi ser gärna att du har god erfarenhet av arbete i systemet VÅPS och har en generell god kännedom om olika administrativa digitala system, då vi snart kommer införa det nya digitala vårdsystemet SDV (Skånes digitala vårdsystem).

Vi söker dig som trivs i samarbete med samtliga yrkeskategorier på mottagningen och har god förmåga att anpassa dig efter ändrade omständigheter. Det är viktigt att du är serviceinriktad och ger ett gott bemötande. Vi är måna om att hitta rätt person till denna tjänst och kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vid eventuell anställning görs kontroll mot misstanke- och belastningsregistret.

I denna rekrytering sker löpande urval. Vi ser fram emot att läsa just din ansökan, välkommen att skicka in den redan idag!

Övrigt

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Ansök här: https://www.skane.se/jobba-hos-oss/Lediga-jobb/id/?assign=2f5af9b1-e8ed-418f-9b9e-d87f1d71f24a

 

Receptionist för V Hotel & The Vault

Room Republic – Helsingborg

 

V Hotel & The Vault Hotel söker dig som älskar värdskap, och vars energi och glädje smittar av sig!
Vi söker fler stjärnor till våra hotellreceptioner . Vi söker dig som är modig, glad och strukturerad med en stark känsla för värdskap och försäljning. Din huvuduppgift är att ge våra gäster en upplevelse över förväntan.
V Hotel och The Vault Hotel ägs av bolaget Room Republic där även Hotel Statt (Hässleholm) och Hotel Feliz och Palma Suites (Palma) ingår.
Arbetsuppgifter

Receptionsarbete såsom att checka in och ut gäster, svara i telefon, ta emot bokningar, hantera fakturering, besvara mail , barservering m.m.

Hålla högsta service- och kompetensnivå, se till att gästerna alltid blir bemötta med glädje och lekfullhet

Alltid föregå med gott exempel och vara förebild för övriga kollegor.

Vara insatt, uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner

Arbeta för en säljkultur på avdelningen

Jobba aktivt och engagerat för att nå dina individuella, avdelningens och hotellets mål

Att ställa upp och i möjligaste mån och hjälpa övriga avdelningar

Vem är du?
Stor fördel om du har erfarenhet av receptionsarbete och kan starta omgående.
Vi förväntar oss att du genomför ditt arbete med värme, entusiasm och glädje. Du uttrycker dig genom att vara utåtriktad, sprudlande, påhittig och med en positiv utstrålning. Du uppskattar självständighet, ett ägande av problem och en ”våga fråga” attityd. Du har passion för yrket, är nyfiken och engagerad och tar dig an dina uppgifter med glädje. Du är van att arbeta snabbt och flexibelt och som sagt, alltid med ambitionen att överträffa gästers och medarbetares förväntningar.

Du har stort gästfokus, är lyhörd och lösningsorienterad och kombinerar kvalitetstänk med noggrannhet och engagemang

Du trivs med att arbeta i en miljö med högt tempo, du vågar fråga och tar gärna egna initiativ

Du har god samarbetsförmåga och värdesätter teamarbete

Du är en ödmjuk, prestigelös glädjespridare med glimten i ögat och mycket JA-attityd

Du har erfarenhet av receptionsarbete.

Du har god datorvana och gärna erfarenhet av bokningssystem, extra plus för Hotsoft.

Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift

Gärna erfarenhet av service inom hotell/ konferens

Fyllt 20 år (en del av de förekommande arbetsuppgifterna kräver enligt lag att man är minst 20 år)
Vi erbjuder dig

Utvecklingsmöjligheter inom Room Republic AB

En arbetsplats som utvecklas och ser varje dag som en möjlighet att komma närmare målet.

Likasinnade kollegor som kommer att vilja lära sig av DIG

Nya bekantskaper, massor med underbara vänner (gäster)och kollegor
Är du redo att hoppa på? Tillsammans ska vi skapa två av Skånes mest attraktiva mötesplatser med en hög ambition och en självklar målsättning är att våra hotell ska ha den absolut bästa personalen och starkaste vinnarkulturen i branschen, med kreativa och personliga talanger som kan leverera utöver det vanliga. Vi välkomnar din drivkraft och passion för att leda, utveckla och skapa extraordinära resultat.

Anställningstyp: Extra vid behov

Arbetstider: Skift, helger och kvällar

Skicka din ansökan senast den 2 maj 2021. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök här: https://roomrepublic.teamtailor.com/jobs/1150286-receptionist-for-v-hotel-the-vault

 

Engagerad skötare/stödassistent med erfarenhet av…

Attendo Sverige – Höör

 

Bli en del av vårt team
Attendo Gamla Torg är beläget inne i Höörs samhälle och är en verksamhet inom socialpsykiatri, med både korttids- och långtidsboende och riktar sig mot personer med psykiska funktionshinder och samsjuklighet från 18 år och uppåt.
För att kunna söka behöver du kunna arbeta under hela perioden vecka 25-32 med en introduktion och bredvidgång några veckor innan start.
Vi ser gärna att du börjar arbeta hos oss på en timanställning i god tid innan sommaren för att lära känna våra kunder och verksamheten så om du har möjlighet till detta så ange det i din ansökan.
Arbetstiderna kommer främst vara kvällstid samt varannan helg.
Kvalifikationer: Undersköterska/skötare med erfarenhet av socialpsykiatri och samsjuklighet.
B-körkort

Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga, initiativförmåga, flexibilitet och personlig lämplighet. Vi kontrollerar alltid belastningsregistret innan anställning.

Förekommande arbetsuppgifter kan vara:
Att stödja brukaren efter behov, önskemål och förmåga

Arbeta utifrån gällande beslut och genomförandeplan

Sedvanligt arbete för stödbiträde/stödassistent/undersköterska

Aktiviteter

HSL uppgifter på delegering

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök redan idag!
Du kan stötta och motivera våra kunder i det dagliga livet utifrån dennes behov och förutsättningar. Prioriterar att arbeta med hög kvalité med individen i fokus.
Du trivs med att skapa goda relationer med kunder och vill skapa värde för dem och deras anhöriga samt kan med lätthet kommunicera med handläggare och andra för kunden viktiga kontakter. Du skulle beskriva dig själv som en självständig och ansvarsfull person.
Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!
På Attendo arbetar vi tillsammans för vår vision att stärka individen. Detta gör vi genom våra värderingar kompetens, omtanke och engagemang som fungerar som ledord i vårt dagliga arbete. Med din värdefulla kunskap och kompetens är du en nyckelperson i företaget och du ses som en viktig lagspelare för verksamheten.
Varmt välkommen med din ansökan! Vi går igenom ansökningarna löpande.

Kontakt:
Christine Larsson, bitr. Verksamhetschef
christine.larsson@attendo.se

 

Ansök här: https://jobb.attendo.se/jobs/1150261-engagerad-skotare-stodassistent-med-erfarenhet-av-socialpsykiatri-sokes-for-sommarvikariat-samt

 

Service Host

Scandic Hotels – Malmö

 

I Malmö har vi sex hotell som till sommaren söker extrapersonal. Hotellet varierar i storlek med ett varierat gästutbud – från affärsresenären och konferenser till idrottsgrupper, events och familjer.

Vi har ett väl utvecklat samarbete i Malmö mellan hotellen vilket gör att utvecklingsmöjligheterna på hotellet sträcker sig längre än avdelningsgränserna. Vi är ett stort gäng som är stolta över vår arbetsplats, vi ser efter varandra och gör vårt yttersta för att alla ska trivas på våra spännande hotell. Genom precis detta arbetssätt skapar vi fantastiska hotellupplevelser för våra gäster.

Nu söker vi flera Service Host till Scandic Malmö inom Cleaning & First Impression.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Service Host inom Cleaning & First Impression?

Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för den viktiga uppgiften att hotellet håller en hög standard avseende helt och rent och ser till att våra gäster få en ”wow-känsla” när de kliver in på hotellet och i sitt hotellrum. I rollen ingår bland annat att städa hotellrum, korridorer, pentry samt allmänna utrymmen. Du och dina kollegor bidrar till den allmänna ordningen i hotellets lokaler, hanterar tvätt och fyller på våra förråd och städvagnar.

Vem är du?

För att trivas i rollen behöver du vara noggrann och ha ett öga för detaljer. Det är viktigt att du har en god fysik, är flexibel och har god samarbetsförmåga då alla medarbetare tillsammans ansvarar för gästens upplevelse. Du sprider god energi runt dig och är en omtänksam kollega. Du har tidigare vana från städyrket, gästbemötande och kan kommunicera på svenska. Då vi använder Ipads behöver du ha viss datorvana. Tidigare erfarenhet från hotell är meriterande.

Information om tjänsten

Tjänsten är en anställning för enstaka dagar, extra vid behov, vid ett eller flera Scandichotell i Malmö. På vissa hotell kan också ett sommarvikariat bli aktuellt.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ansök här: https://emp.jobylon.com/jobs/81168-scandic-hotels-sverige-service-host-cleaning-first-impression-scandic-malmo-extra-vid-behovsommarvikariat/?utm_source=Indeed&utm_medium=organic&utm_campaign=Indeed