Välj en sida

Operatörer till elektrifieringslinje

 

BorgWarner – Landskrona

 

Till BorgWarner i Landskrona söker vi nu operatörer till vår nya elektrifieringsproduktion. Rollen är organisatoriskt placerad under Rotating Electric Line (REL) och rapporterar till vår Product Line Manager – Rotating Electric Lines.

Utmaningen

Arbeta och agera i enlighet med BorgWarner Landskronas vision samt främja en lärande kultur
Att arbeta efter uppställda mål dvs. rätt antal, till rätt kvalitet och i rätt tid
Utföra processkontroller som är definierade för processen
Följa gällande instruktioner och rutiner som är definierade för processen
Starta och avsluta arbetsorder i affärssystem
Deltaga/utföra och/eller driva TPM, 5S och kontinuerligt förbättringsarbete
Hantera underhållssystemet som behövs i daglig drift
Utföra internrevisioner enligt gällande rutin
Din kompetens

Vi ser att du har dokumenterad erfarenhet som operatör inom tillverkning
Du kan obehindrat kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift
Vi söker dig som trivs med ett arbete i högt tempo, är kvalitetsmedveten samt har lätt att samarbeta med övriga kollegor i teamet. Social kompetens som bidrar till en god stämning på arbetsplatsen är viktig då teamwork är en ledstjärna som driver vår verksamhet mot ställda mål.

Tänkt start är from v 23 2020 och framåt, urval görs löpande. Det är till en början aktuellt med visstidsanställning i två till tre månader med goda chanser till förlängning. Vi söker för närvarande operatörer till 2-skift på förmiddag/eftermiddag, ständigt nattskift och ständigt helgskift.

Frågor:

För ytterligare information kontakta Sandra Sööder, HR-avdelningen, +46 418-396486, ssooder@borgwarner.com

 

Ansök här: https://borgwarner.wd5.myworkdayjobs.com/en-US/BorgWarner_Careers/job/Landskrona—Sweden/Operatrer-till-elektrifieringslinje_R2020-0679

 

Ekonomiassistent till storbolag i Malmö

 

Kareli Rekrytering & Bemanning AB – Malmö

 

Till ett internationellt storbolag i Malmö söker vi nu en ekonomiassistent som kan sin leverantörsreskontra och har en god förståelse för hela det ekonomiska flödet på en ekonomiavdelning. Tjänsten är ett längre konsultuppdrag och du kommer bli anställd som ekonomikonsult hos Kareli med ett första uppdrag hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Hantering och kartläggning av leverantörsfakturor inkl momsrapportering
Processförbättringsarbete
Övrigt förekommande arbetsuppgifter på leverantörsreskontran
Kvalifikationer

Erfarenhet av att hanterar stora flöden och att arbeta strukturerat och metodiskt. Dina kunskaper i Excel är bra och du har lätt för att sätta dig in i nya ekonomisystem, där det ses som meriterande om du tidigare arbetat i Pyramid.

Anställningsform

Du blir anställd som ekonomikonsult hos Kareli med ett första uppdrag hos vår kund med start omgående. Tjänsten är på heltid under vanliga kontorstider.

Varför ekonomikonsult på Kareli?

Som anställd konsult hos oss får du uppleva olika spännande uppdrag och nya branscher. Du får lära känna nya människor samt dina kollegor i konsultgruppen som du kan utbyta tankar och idéer med. Det innebär inte bara att du breddar ditt CV och utökar din kunskapsbank, utan även att du bygger ett värdefullt nätverk som du kommer ha nytta av i resten av ditt yrkesverksamma liv.

Personligt engagemang – Hos oss är du en person, inte ett CV. Vi jobbar mot en gemensam målbild där vi ser till att du känner dig trygg och får rätt förutsättningar ute hos våra uppdragsgivare.
Bra villkor – Vi är kollektivanslutna och hos oss får du en fast månadslön, friskvårdbidrag och tillgång till förmånsportalen Benify. Dessutom blir du en del av gemenskapen i konsultgruppen och våra aktiviteter tillsammans.
Kompetensutveckling – Vi vill gärna att vårt samarbete ska vara långsiktigt och givande för alla inblandade. Där vi supportar och coachar dig så du får rätt förutsättningar att utvecklas i din roll som ekonom och i karriären.
Hur ansöker du?

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar direkt via mail, med hänvisning till GDPR. Du ansöker istället direkt via vår hemsida genom att klicka på länken längst ner i annonsen – snabbt, smidigt och enkelt. Vi går igenom alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut.

Om Kareli

På Kareli är vi specialiserade på konsult- och rekryteringslösningar inom ekonomi. Du får en partner som arbetar på ett unikt sätt för att snabbt och effektivt placera rätt ekonom på rätt plats, kanske redan igår.

Vi träffar dagligen eftertraktad spetskompetens och ser långsiktigt på alla samarbeten, där vi jobbar nära alla våra kollegor i konsultgruppen, kandidater och kunder. Detta nära samarbete och vår branscherfarenhet skapar gynnsamma förutsättningar för oss att genomföra snabba och träffsäkra matchningar mellan person, kompetens och uppdrag.

 

Ansök här: https://jobb.kareli.se/jobs/885728-ekonomiassistent-till-storbolag-i-malmo?promotion=160249-arbetsformedlingen

 

Strategisk planerare

 

Trafikverket – Kristianstad

 

Som strategisk planerare på nationell nivå inom vägnät på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta på en enhet som nationellt ansvarar för väg- och järnvägsnätsfrågor, funktionella krav och utformning av transportsystemet samt trafikreglering- och vägvisningsfrågor.

Som strategisk planerare på nationell nivå kommer du att arbeta med strategier för samt förvaltning och utveckling av Trafikverkets strategiskt utpekade vägnät samt frågor kopplade till rätt väghållaransvar. I projekten, som leds nationellt, deltar ofta samtliga Trafikverksregioner. Exempel på aktuella arbetsuppgifter är handläggning av beslutade gränser för kommunala väghållningsområden samt utredning om vägnumrering av vägar med vägnummer under 500.

Remisser, regeringsuppdrag och andra uppgifter av övergripande karaktär kan förekomma. Du deltar också i utveckling av arbetssätt samt styrande och stödjande dokument.

Enheten består av 20 personer och din närmsta arbetsgrupp består av 5 andra planerare med olika bakgrund, utspridda över landet. Du kommer att komma till ett mycket gott team med högt i tak, prestigelöst förhållningsätt och där man har tät dialog om olika sakfrågor. Majoriteten av alla möten sker via Skype.

Tjänsten är ett vikariat med start så snart som möjligt och avslut i augusti 2021.

Möjliga placeringsorter: Borlänge, Luleå, Solna, Gävle, Eskilstuna, Göteborg eller Kristianstad.

Kvalifikationer

Vem är du?

För att trivas i rollen ser vi att du har en god samarbetsförmåga då arbetsuppgifterna innebär nära samarbeten såväl inom den egna enheten men även mellan regioner och andra verksamhetsområden inom Trafikverket. Du tycker om att skapa nya kontakter och har naturligt för att bygga relationer inom ditt område. Du har även en god kommunikationsförmåga och förmedlar budskap på ett enkelt sätt samt är lyhörd och anpassar din kommunikation beroende på mottagare. Du är självgående och tar ansvar för din uppgift där du själv strukturerar ditt angreppssätt och driver processer framåt.

Vi ser att du:

har högskoleutbildning om minst 240 hp med inriktning samhällsplanering/fysisk planering, eller annan utbildning ihop med erfarenhet, som vi sammantaget bedömer likvärdig.
har god kunskap i svenska i tal och skrift
Det är meriterande om du:

har erfarenhet från arbete med långsiktig planering kopplat mot transportsystemet
har erfarenhet av att leda projekt
har kunskap om Trafikverkets planeringsprocess och om transportsystemets funktion
har kunskap om strategiska vägnätsfrågor
Övrig Information

Trafikverket samarbetar med andra arbetsgivare i Dalarna gällande medflyttarfrågor, detta genom Rekryteringslots. Mer information om detta hittar du på www.rekryteringslots.se

Ansökan

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

På Planering skapar vi innovativa lösningar som bidrar till att nå de transportpolitiska målen, såsom klimatmålen och nollvisionen. Vi planerar Sveriges statliga infrastruktur för väg och järnväg samt långsiktigt även för sjö- och luftfart. Hos oss arbetar du nära den politiska arenan och våra samarbetspartners – men framförallt nära medborgare och näringsliv.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Ansök senast: 2020-06-07

Upplysningar

Rekryterande chef
Sandra Nordahl
0707246568
SEKO
Charlotte Olsson
0707542214
SACO
Peter Johansson
0738012700
ST
Jerk Wiktorsson
0707245468

 

Ansök här: https://www.ingenjorsjobb.se/job/5k7ze/strategisk-planerare?utm_source=indeed&utm_medium=cpc&utm_campaign=indeed&utm_source=Indeed&utm_medium=cpc&utm_campaign=Indeed

 

Lagerarbetare

 

Ananth, Christhian – Malmö

 

Om Lagerarbete.se
Lagerarbete.se erbjuder annonsering- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter. Genom ett brett utbud av tjänster inom lagerområdet erbjuder vi våra kunder innovativa lösningar, långsiktiga relationer och en pålitlig partner. Varje dag sätter vi människor i arbete och matchar kompetens med behov i lagerbranschen.

Kvalifikationer
Du som söker ska ska kunna arbeta självständigt och gilla att ha ordning och reda omkring dig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och extra meriterande med ett intresse för friluftsliv. Du är ansvarsfull, positiv, energisk och noggrann. Du är van att arbeta mot uppsatta mål och är resultatinriktad. Du är en person som tycker om att jobba i högt tempo och gillar att få saker gjort.

Vi har inga som helst krav på ålder eller meriter. Hos oss är din personlighet och inställning viktigare än dina tidigare arbeten. Om du inte har erfarenhet så kommer du få nödvändig utbildning på plats.

Du kommer att arbeta med sedvanliga uppgifter inom lager, såsom orderplock och packning utav trädgårdsartiklar.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna innebär plocka av varor. Andra uppgifter som förekommer är exempelvis kontroll av utgående kundorder, packning, paketsortering, påfyllning av varor samt lagerrelaterade sysslor. Arbetet är på många sätt självständigt men trots det är samarbete med kollegorna mycket viktigt. På lagret förväntas alla medarbetare aktivt bidra till att hålla hög kvalitet i arbetet och skapa en god stämning på arbetsplatsen.

Som person bör du vara:
snabblärd
noggrann
flexibel
lojal och pålitlig
strukturerad

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral. Du är i god fysisk form då arbetet stundtals kan vara tungt och monotont. Du är händig, framåt, samarbetsvillig och har ett positivt sätt i bemötandet av medarbetare.
Arbetstiderna är förlagda dagtid måndag-fredag.

Tjänsten är på heltid med fast månadslön under sex månader eller längre. Du kommer att arbeta i innerstaden och det finns utmärkta kommunikationer både för att ta sig dit och där ifrån. Till en början kommer du att vara uthyrd via oss, men med goda möjligheter att senare få en direktanställning hos kunden. Startdatum för tjänsten är 2020-06-19. Så ansök redan idag!

 

Ansök här: https://lagerarbete.se/job/lagerarbetare-48/

 

 

Vi söker dig som är mekaniker

 

Autorekrytering – Staffanstorp

 

Vi söker dig som kan utföra servicearbeten, felsökning och olika typer av reparationer på personbilar från välkända bilmärken.
Du arbetar självständigt och i team, allt för att arbetet ska flyta på så bra som möjligt och för att kunderna ska få en bra upplevelse.
Har du goda kunskaper om el och kan utföra elektronikjobb är detta meriterande för tjänsten.

Din profil
Vi söker dig som har en fordonsteknisk utbildning samt dokumenterad erfarenhet som bilmekaniker, fordonstekniker eller servicetekniker.
Du bör känna dig bekväm och erfaren i din roll som mekaniker för att självständigt kunna utföra alla ovan nämnda arbetsuppgifter.
För att klara detta arbete har du en positiv inställning, vilja att leverera goda resultat samt förmåga att snabbt komma in i nya sammanhang och vara självgående

Om företaget
Som konsult hos oss på Autorekrytering har du möjlighet att testa olika typer av arbetsplatser och även förstärka dina egenskaper så som att kunna vara flexibel och förmågan att ta in ny information snabbare. Du är viktig för oss då du är vårt ansikte utåt och därför jobbar vi tätt tillsammans med dig och vår kund för att se till att du trivs och att det fungerar på arbetsplatsen. Du har en konsultchef som finns till hands under ditt uppdrag och som hjälper dig med ev. nya kommande uppdrag längs vägen. Vi främjar även utveckling och ser gärna att du växer med oss genom nya roller eller utbildning som vi erbjuder i de fall det är möjligt.

Kontaktuppgifter
Autorekrytering samarbetar med de främsta generalagenterna, leverantörerna och återförsäljarna inom motorbranschen. Som anställd hos oss får du tillgång till vårt stora nätverk i branschen och får representera en aktör i framkant. Vi får ännu en duktig konsult (Du) och du får nya erfarenheter och värdefulla kontakter. Vi står bakom dig när du är ute på uppdrag – stöttar och peppar dig så att du ska nå nya nivåer i din karriär och i din personliga utveckling.
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och har kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan redan idag!

 

Ansök här: https://www.autorekrytering.se/hitta-jobb/lediga-tjanster/vi-soker-dig-som-ar-mekaniker/?utm_source=Indeed&utm_medium=Organic&utm_campaign=Organic