Välj en sida

Butik- och reservdelssäljare

Lantmännen Maskin – Kristianstad

 

Ansök nu

 • Ansök senast: 11 juni 2021

 • Kristianstad

Arbetsuppgifter

Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar och verkstadstjänster. Vi är omkring 800 anställda och finns över hela Sverige. Nu behöver vi bli fler och söker en butiks- och reservdelssäljare till vår anläggning i Kristianstad.

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga ansvarsområden består i första hand av försäljning av reservdelar och tillbehör, dels över disk men även via uppsökande telefonförsäljning till både befintliga och nya kunder. Dina kunder är främst lantbruksföretag, entreprenörer och verkstäder. Du har även ett nära samarbete med vår verkstad med reservdelshantering samt vår maskinsäljare, vilket innebär att sköta en del administrativa uppgifter. Jourtjänstgöring kan förekomma.

Kvalifikationer

Det här behöver du för att lyckas och trivas:

 • Erfarenhet eller intresse av lantbruk / entreprenad.

 • Erfarenhet av försäljning mot slutkund.

 • Ett stort driv och resultatfokus.

 • Vara lagspelare samtidigt som du är självgående.

 • En duktig relationsbyggare.

 • God teknisk kännedom om de maskiner och redskap som används inom lantbruk/entreprenad.

 • God datorvana.

Tidvis kan det vara ett högt tempo vilket ställer krav på noggrannhet även i stressiga situationer. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Även om tjänsten innebär en del administration är det det personliga mötet med våra kunder som är allra viktigast! Vi vill du att du känner dig trygg i försäljningssituationen där du drivs av att ge allra bästa service.

Vad vi erbjuder dig

Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan – från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i en tjänst med stort ansvar. Du blir en viktig del i vårt team och vi kan erbjuda dig ett varierande arbete där uppgifterna planeras utifrån dagens händelser.

Som anställd inom Lantmännen Maskin erbjuds du fina förmåner och möjlighet att påverka och utveckla vår verksamhet i Kristianstad. Let’s reimagine your career!

 

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 2021-06-11. Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten är en tillsvidareanställning men provanställning kan komma att bli aktuellt. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Anders Persson, Anläggningsansvarig, på +46105560206.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om företaget

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 20 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 50 miljarder SEK på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se.

 

Ansök här: https://emp.jobylon.com/jobs/83885-lantmannen-maskin-butik-och-reservdelssaljare/

 

 

Avarn Security söker skyddsvakter

Avarn Security – Lund

 

Avarn Security söker skyddsvakter till Kärnkraftverket Barsebäck. Som skyddsvakt på Avarns uppdrag arbetar du i många olika miljöer med väldigt varierande arbetsuppgifter. Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och som har ett tydligt serviceinriktat engagemang.

Arbetsuppgifter: Bl.a bemanna entréreceptioner, säkerställa att inga obehöriga äger tillträde till skyddsobjektet, med viss rondering. Mer information fås vid intervju

Vi erbjuder dig möjligheten att vara del av ett modernt säkerhetsföretag där du som medarbetare är vår viktigaste tillgång och avgörande för vår vision – säkerhet och ansvarstagande i världsklass. Våra värderingar är avgörande för oss och vi är övertygade om att vi med Omtanke- Ansvar- Samarbete skapar en arbetsmiljö där vi alla trivs och ständigt utvecklas.

 • Arbetstider: Varierande dag/natt

 • Tjänsteställe: Barsebäck

 • Varaktighet: Heltid, Deltid och Behovsanställning, tillsvidare

 • Tillträde: Enligt överenskommelse

Kvalifikationer: Vi söker dig som har en personlig mognad och som känner sig trygg i rollen som skyddsvakt. Personliga egenskaper är det som avgör den bäst lämpade. Du bör besitta ett högt säkerhetstänkande och social kompetens. Vi lägger stor vikt på din förmåga att arbeta i grupp, men förväntar oss även att du självständigt kan identifiera problem och lösa dessa. För att få arbeta på vissa objekt genomförs en säkerhetsprövning, fördjupad kontroll och även säkerhetsintervju.

Våra allmänna krav:

 • ostraffad

 • gymnasiekompetens

 • god svenska i tal och skrift

 • god hälsa och fysik

 • ordnad ekonomi

 • Körkort B

 • Skyddsvaktsutbildning (Militär SKV från 2016, eller senare )

Meriterande kvalifikationer är VU1, VU2, erfarenhet av arbete i bevakningsbranschen, tekniskt kunnande.

Vår verksamhet pågår dygnet runt, året om och kan innebära långa pass och obekväma arbetstider. Avarn Security erbjuder lön enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetarförbundet. Eftersom Avarn Security är ett säkerhetsklassat företag görs en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen.

Urval kommer ske löpande, därav ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Du ansöker via ”ansök här” knappen, här nedan. Vi tar ej emot några ansökningar via mejl.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef
Madeleine Törnkrantz 0722-469769 , 010 – 222 2065 madeleine.tornkrantz@avarnsecurity.com

Har du frågor gällande rekryteringsprocessen är du också välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Mia Hagman 010 – 222 2620 mia.hagman@avarnsecurity.com

Kontaktpersoner

Madeleine Törnkrantz

Driftchef

010 222 2065

madeleine.tornkrantz@avarnsecurity.com

 

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I005/1005/job?site=10&lang=SE&validator=1fdd6014c278efcdfe816cb297c6c6f4&ref=https%3A%2F%2Fwww.avarnsecurity.se%2Fkarriar%2F&job_id=2614&jobboard=Indeed&c=organic

 

 

Serviceelektriker sökes till Midroc, Skåne

Midroc – Malmö

 

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Vi expanderar i Skåne och söker nu nya kollegor till etableringarna i Malmö och Helsingborg. Utmana dig själv och ta chansen till ett intressant och givande arbete!

Om du liksom oss vill vara kundens bästa val – så har vi jobbet för dig!
Vi söker dig som är ansvarstagande och har 4-5 års erfarenhet samt är flexibel och har ett starkt engagemang att vilja att bidra till teamet. Eftersom arbetet medför kontakter både internt och externt är det viktigt du har god förmåga att samarbeta med kollegor och skapa bra relationer med kunder. Att du har el-utbildning i grunden, ECY certifikat och B-körkort ser vi som ett krav.

Elektriker: Vi genomför just nu både större och mindre serviceprojekt och är i behov av fler engagerade medarbetare som förstärker vårt team för kommande spännande utmaningar.

Lärlingar: Under sommar och höst kommer vi även att ha möjlighet att ta in lärlingar och praktikanter, så tveka inte att söka eller tipsa vidare.

Vi erbjuder:
Förutom att du får engagerade kollegor kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag.

 • Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring

 • Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom, föräldraledighet m.m.

 • Rabatter för drivmedel, hotellövernattningar, bilhyra m.m.

 • För förmånliga priser möjlighet att hyra vårt boende i Lindvallen och Kläppen

 • Tillgång till personalstöd/kostnadsfri rådgivning av jurist, ekonom eller socionom/psykolog

 • Möjlighet till fortbildning och personlig utveckling inom bolaget

 • Som serviceelektriker hos oss kan du vid behov få erbjudande om förmånsbil – som du också har möjlighet att använda privat.

Som en del i koncernen Midroc Europe är vi är stolta över att för andra året i rad placeras som Nr 1 på organisationen Universums listan över Sveriges Bästa Arbetsgivare och vi vet att vår kultur och människorna som är med och skapar den har en avgörande del i vår framgång och vidareutveckling som bolag.

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2019 omsatte vi 11,4 miljarder kronor och sysselsatte 4200 medarbetare.

 

Kontaktpersoner

Lars Angelhammar

Avdelningschef region Syd/Skåne

070 5612376

 

Ansök här: https://web103.reachmee.com/ext/I019/819/job?site=6&lang=SE&validator=d14161500a969e546a95c791d5426e15&job_id=1217

 

 

Vikarierande biståndshandläggare

Ystads kommun – Ystad

 

Vikarierande biståndshandläggare

Om arbetsplatsen

På Social omsorg arbetar 1100 engagerade medarbetare som varje dag bidrar till invånare i vår kommun som på något sätt behöver omsorg eller stöd.

Myndighetsenheten för funktionsvariation söker nu vikarierande biståndshandläggare som extra förstärkning under sommaren. Du kommer att arbeta med ansökningar enligt Socialtjänstlagen.

Arbetsuppgifter

Som handläggare ska du på ett rättssäkert sätt, utreda, bedöma och fatta beslut utifrån aktuell lagstiftning samt följa upp fattade beslut. Arbetet utgår ifrån ett helhetsperspektiv kring den enskilde och med dennes behov i centrum. Arbetet innebär omfattande kontakter med såväl den enskilde som med anhöriga, andra myndigheter och vårdgivare. I dessa kontakter är det viktigt att ge korrekt och tydlig information om insatser/bistånd.

Myndighetsenheten dokumenterar i verksamhetssystemet Lifecare och använder IT-systemet Mina planer vid utskrivning från slutenvården.

Din profil

Vi söker dig som har socionomexamen eller annan jämförbar högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig, Vi ser även gärna sökande som går sista året på Socionomprogrammet och som under utbildningen haft praktik som biståndshandläggare. Du ska ha goda kunskaper inom aktuell lagstiftning och erfarenhet från myndighetsutövning inom äldre- och funktionshinderområdet. Arbetet kräver att du har ett professionellt förhållningssätt och förmåga till empati.

Rollen som biståndshandläggare ställer krav på att du är serviceinriktad, strukturerad, har god samarbetsförmåga samt personlig mognad. Vi söker dig som har ett stort engagemang och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett självständigt sätt. Du har god förmåga att arbeta med komplexa frågeställningar, samt har lätt för att uttrycka dig tydligt på god svenska i såväl tal som skrift. Vidare kan du skapa och bibehålla goda kontakter såväl externt som internt.

B-körkort är ett krav.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt

Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare. Hos oss är heltid en rättighet. Det innebär att alla medarbetare som anställs hos oss tillsvidare har rätt till heltid och deltidsarbete är en möjlighet om det fungerar för verksamheten. Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid.

Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Visma Recruit. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

 

ningsinformation

Sista ningsdatum: 2021-06-04

Referensnummer: 21-150

Anställningsvillkor

Tjänsteort: Ystad

Antal tjänster: 1

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2021-06-07

Eller enligt överenskommelse. En löpande urvalsprocess kan komma att användas och vi kan komma att anställa innan ningstiden löpt ut. Så vänta inte med att skicka in din an.

Arbetstid: Dagtid

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Lön & förmåner

Lön: Månadslön

Kontaktpersoner

Camilla Ranemyr

Enhetschef

0411 57 79 12

camilla.ranemyr@ystad.se

Eva Nilsson

1:e biståndshandläggare

0411 57 76 98

eva.nilsson@ystad.se

Facklig företrädare

Elna Mårtensson

Biståndshandläggare

0411 57 73 08

elna.martensson@ystad.se

 

Ansök här: https://www.ystad.se/jobb/?guidAssignment=7821d29f-97ac-4506-9cd3-526263b085a2

 

 

Speciallärare till gymnasiesärskolans individuella program – autismspektrum

Lunds kommun – Lund

 

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Utbildningsförvaltningen arbetar med gymnasieskola, vuxenutbildning, internationell grundskola och modersmålsverksamhet i Lunds kommun. Vi bedriver utbildning av hög kvalitet med ett stort engagemang för våra elever. Vårt arbete rustar för framtiden, varje elev ska nå sin fulla potential som människa och medborgare.

 

Om oss

Gymnasiesärskolan Vipan ligger i utkanten av Lund och är en del av gymnasieskolan Vipan. Här går våra elever i en egen del av skolan men med tillgång till allt som övriga gymnasiet har att erbjuda. Den del av verksamheten som denna tjänst är placerad i genomsyras av ett nära teamarbete och tillsammans skapar vi och utvecklar vi den pedagogiska miljön för våra elever. Personaltätheten är god och mycket tid är avsatt för handledning av elevassistenter och gemensam planering. Verksamheten bedrivs i nyrenoverade lokaler väl anpassade för elevgruppen.

 

Arbetsuppgifter
Vi söker en pedagog med inriktning mot autismspektrum till gymnasiesärskolans Individuella program på Gymnasieskolan Vipan. Vi söker dig som vill vara med och fortsätta utveckla vår verksamhet och skapa framtidens gymnasiesärskola! I det pedagogiska arbetet tar vi utgångspunkt i våra sex ämnesområden och formar dessa efter varje elevs individuella förutsättningar och behov. Teamarbetet är en viktig del i vårt arbete och eleverna i denna del av särskolan har i hög grad undervisning en till en. Tydliggörande pedagogik, alternativ kommunikation och lågaffektivt bemötande genomsyrar verksamheten.

 

I denna roll kommer du arbeta med elever inom autismspektrum med varierande omvårdnadsbehov. I arbetsuppgifterna ingår att ha en handledande roll gentemot verksamhetens elevassistenter. Du kommer i denna tjänst vara mentor för en mindre grupp elever och i samarbete med elevassistenter och andra pedagoger utforma verksamheten.

 

Vi söker dig som
Har erfarenhet och relevant pedagogisk utbildning, speciallärare med inriktning mot utvecklingsstörning alt. behörig specialpedagog för undervisning på individuellt program, gymnasiesärskolan.
Det är meriterande om du har kunskaper i tydliggörande pedagogik, erfarenhet av arbete med elever inom autismspektrum och lågaffektivt bemötande.

 

Ansök här: https://lund.varbi.com/se/what:job/jobID:401461/type:job/where:62/apply:1

 

 

Projektutvecklare Region Syd

Serneke – Malmö

 

Vill du vara med och utveckla smarta och hållbara samhällsbyggen i södra Sverige?
Om rollen I denna roll har du möjlighet att vara med och tillföra något nytt genom att utveckla och driva fastighetsprojekt i regionen . Det är en självständig roll där du aktivt driver dina projekt. Du har stort inflytande längs hela processen från tidigt skede till genomförande och överlämnande. I syfte att generera nya affärer har du ständigt örat mot rälsen och jobbar med omvärldsbevakning och marknadsanalys. Du ansvarar för budget och prognos på projektnivå och skriver avtal i olika skeden. Varje projekt är unikt och processerna varierar utifrån förutsättningarna. Arbetet sker i nära samarbete med dina kollegor i regionen. Som stöd och bollplank har du en grupp med mycket kompetenta och erfarna projektutvecklare omkring dig. Tjänsten är utåtriktad och kontaktytorna många. Du skapar relationer med bl a kommuner, myndigheter, hyresgäster, kunder, konsulter, arkitekter och investerare. Du rapporterar till projektchefen för Serneke Sverige, region Syd.

Din profil Vi söker dig med en relevant akademisk utbildning som t ex civ.ing. (Väg- och vatten), lantmätare eller arkitekt. Därtill har du flerårig erfarenhet från en liknande roll. Till denna tjänst letar vi efter en handlingskraftig person som kan realisera projekt utifrån de uppslag som genereras. För detta krävs energi, engagemang och initiativkraft. För ett nå framgång i projekten tror vi att nyckeln är struktur, relationsskapande och en förmåga att knuffa flera parallella projekt framåt i olika faser. Tempot är emellanåt högt men variationen stor och alla hjälps åt och drar sitt strå till stacken. Vidare sker all
kommunikation (muntligt såväl i skrift) på det svenska språket där vi
förutsätter att den sökande innehar mycket goda kunskaper.
Varför Serneke? Du kommer att ingå i ett mycket erfaret team med stort kunnande och gott rykte i branschen. Serneke är en värderingsstyrd arbetsplats och företagskulturen präglas av värderingarna: Engagemang & Mod, Enkelhet & Handlingskraft, Ärlighet & Respekt samt Visionär & Lösningsorienterad. Tilltalas du av att vara med på en resa och bygga upp ett ledande byggbolag där du får jobba brett med utmanande projekt kommer detta vara tjänsten för dig. Det råder ett prestigelöst klimat där alla hjälper alla. Du kommer lära dig massor och arbeta med en stor variation av projekt. Serneke älskar att göra affärer drar sig inte för att ge sig in i stora och komplicerade projekt. Men det viktigaste är att ha kul på vägen!

Information och ansökan I denna rekryteringen samarbetar vi med Inopto. Om du har frågor eller funderingar rörande tjänsten är du välkommen att höra av dig till Tobias Lorentzon via Tobias.Lorentzon@inopto.se.
Är tjänsten något för dig? Ansök genom att bifoga CV eller din Linkedin-profil. Sök redan idag då urval sker löpande.
Om Serneke

Vår kärnverksamhet är organiserad i Serneke Sveriges fem regioner; Väst, Öst, Syd, Mitt och Norr. I varje region finns vårt erbjudande av tjänster inom entreprenad och projektutveckling med ett gemensamt resultatansvar. Koncernen har cirka 1 100 anställda.
Serneke är inte som andra byggbolag. Vi driver utvecklingen framåt genom att utmana normer, tänka annorlunda och hitta nya lösningar på gamla problem. För våra kunder, samhället och nästa generation. Vår vision är att ligga i framkant globalt inom utveckling av hållbara samhällsbyggen. Resan dit har redan börjat. Vill du åka med? Välkommen med din ansökan.

 

Ansök här: https://karriar.serneke.se/jobs/1187172-projektutvecklare-region-syd

 

 

Vi söker klasslärare till lågstadiet

Höörs kommun – Höör

 

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, snart 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Barn och utbildningsnämnden i Höörs kommun arbetar under innevarande mandatperiod med 3 prioriterade mål för Höörs skolor:

 • Ökad skolnärvaro

 • Trygg miljö för lärande

 • Tillgängliga lärmiljöer

Arbetsuppgifter

Välkommen till Enebackeskolan – skolan som arbetar för att sätta eleven i första rummet!
Vi är en F-6-skola placerad i centrala Höör som nu söker lärare till vår verksamhet. Om du vill ta ansvar för elevernas lärande och vara delaktig i Enebackeskolans utvecklingsarbete – då är detta tjänsten för dig!

Som lärare ansvarar du för att skapa en positiv och kreativ lärmiljö så att eleverna känner nyfikenhet och lust att lära. Du kommer att arbeta i nära samarbete med elever, kollegor och skolledning. Tillsammans med din parallellkollega kommer du att ha ansvar för planering, genomförande och bedömning av undervisningen med ett formativt förhållningssätt. Du ingår också i ett arbetslag där kollegialt utbyte sker för att utveckla undervisningskvaliteter. Du medverkar till elevers ökade måluppfyllelse genom att bidra med innovativa, pedagogiska tankar i kollegiet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare för åk 1-6. Tjänsten kräver att du:

 • Är en god ledare både i och utanför klassrummet

 • Planerar med fokus på elevers lust att lära

 • Är väl insatt i och planerar utifrån differentierad undervisning. Du har goda kunskaper om hur undervisningen i klassrummet påverkar olika elever lärande

 • Har förmågan att skapa goda relationer och genom detta få en trygg lärandemiljö för våra elever.

 • Är väl insatt i styrdokumenten och har erfarenhet av att analysera och dokumentera elevers förmågor och kunskaper.

 • Kan arbeta självständig, men du är också bra på att samarbeta. Du vågar utmana kollegor att tänka i nya banor.

Stor vikt fästs vid dina personliga egenskaper och förmågor.

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan idag! Löpande urval kan komma att tillämpas.

Anställningens omfattning

Tillträde: 2021-08-10

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer: 64/21

 

Ansök här: https://www.offentligajobb.se/jobad/vi-s%C3%B6ker-klassl%C3%A4rare-till-l%C3%A5gstadiet_h%C3%B6%C3%B6r-sk%C3%A5ne-l%C3%A4n-sverige_411fb866-a9ee-45b8-a50d-a014dbea12b8

 

Villa Roos park Staffanstorp

Vardaga – Hörby

 

Nu söker vi på Villa Roos park i Staffanstorp en undersköterska för en fastanställd. Vi erbjuder utbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 210610 .

Det här får du hos oss:

 • Utbildning som gör ditt arbete enklare, till exempel vårdhygien, bemötande vid demenssjukdom och ergonomi.

 • Förmånsportal med rabatter och förmåner. Till exempel kan du köpa biobiljetter och resor med kollektivtrafik till bra pris.

 • En coachande och stöttande chef som jobbar tillsammans med dig i vardagen.

 • Tydliga arbetssätt och rutiner som förenklar ditt jobb.

 • Karriär- och utvecklingsmöjligheter. Till exempel kan du bli gruppchef med personalansvar eller få ett specifikt ämnesansvar som demensansvarig eller hygienombud.

 • Självklart har vi även friskvårdsbidrag, skobidrag, arbetskläder och kollektivavtal.

Om Villa Roos park
Villa Roos Park är en nybyggd demensboende. Boende ingår i Vardaga som är en av de största aktörer inom äldrevården i Norden.

 • Vi är ett demenscertifierat boende, vilket betyder att alla vi som arbetar här är utbildade i demens och bemötande via Vardagas Demensakademi .

 • Vi tillämpar behovsbaserat önskeschema. Det innebär att du som medarbetare har möjlighet att påverka din egen arbetstid, utifrån behov och önskemål.

 • Vi har ett samarbete med företaget Ung Omsorg .Det innebär att ett team av ungdomar i åldrarna 14–18 år besöker oss på helger och lov. Ung Omsorg gör olika aktiviteter för att sätta guldkant på tillvaron för våra boende.

 • Du har en gruppchef som större delen av sin tid arbetar nära dig i verksamheten. Att bli gruppchef kan även vara en karriärmöjlighet för dig som undersköterska.

 • Här arbetar vi med djur i vården och har regelbundet besök av terapihundar.

 • Vi jobbar helt tiden för att hitta på nya, spännande aktiviteter för våra boende. Till exempel har vi infört VR-teknik som gör det möjligt att uppleva olika resor, äventyr eller spel via VR-glasögon. Läs mer om Vardagas VR-satsning här: Jorden runt på 40 minuter .

Som undersköterska är du oerhört viktig!
Din uppgift är att ge livskvalitet. Med hjälp av dig kan våra boende behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Du ser varje person och tolkar vad de behöver. Samtidigt lär du dig mycket om omvårdnad, åldrande och hur man bemöter människor.
Det handlar framför allt om möten med människor, att kunna anpassa och läsa vad människor behöver. Du får kollegor och lär dig mycket om samarbete! Det händer ofta mycket roliga saker, aktiviteter och utflykter. Det är ett jobb med mycket skratt.” Jirapinya Muangsiri

Du står närmast den boende och har därmed en nyckelroll i teamet med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut. Du medverkar också vid vårdplanering och skriver social dokumentation.

Med hjärtat på rätta stället
Hos oss får du arbeta i en stark kultur där vi drivs av vår vision: ”Vi gör världen litet bättre, en människa i taget”. Det är oerhört viktigt att du delar vår vision och våra fyra värderingar:

Respekt: Hos oss har alla rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande. Ansvar: Hos oss har vi medarbetare som vågar och vill och chefer som lyssnar och leder.


Enkelhet: Hos oss är det enkelt att påverka och att vara medarbetare eller kund.


Kunskap: Hos oss reflekterar vi, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens
Tillsammans jobbar vi kontinuerligt med att säkra att värdegrunden genomsyrar vårt bemötande, både till varandra och alla som bor hos oss.

Här finns bra och tydliga värderingar och mål som har guidat mig hela vägen för att kunna utföra mitt arbete på bästa sätt.” Raquel Castaneda

Din erfarenhet och kunskap
Meriterande är att du har erfarenhet från äldrevården och att du är utbildad undersköterska

Vi tror att du:

 • lockas av ett varierat arbete och tycker om att möta människor i olika situationer.

 • är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.

 • trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska och har arbetat några år inom äldreomsorgen. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är också meriterande.
Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du delar våra värderingar och har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.
Jag har alltid blivit trodd och satsad på. Det har varit mycket interna utbildningar, och när man kommer med idéer så lyssnar arbetsgivaren.” Mårten Hedberg

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: enl. överenskommelse
Sista ansökningsdag: efter överenskommelse
Har du frågor? Kontakta gärna: [Fyll i] Observera att det inte går att ansöka via E-post.
Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här .
Facklig kontakt: Kommunal tfn 010-442 90 32

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se

Ansök här: https://vardaga.teamtailor.com/jobs/1187786-villa-roos-park-staffanstorp

 

Lastbilschaufför med minst C-kort sökes för omgående…

MX Transport AB – Malmö

MX Transport växer!
Nu behöver vi bli fler. Som du förhoppningsvis vet så är MX Transport ett seriöst företag där vi ser våra chaufförer som vår viktigaste tillgång och inte minst viktiga i relationen med våra kunder.
MX Transport AB söker nu två chaufförer med C-kort samt ev. krankort(ena tjänsten) för en provanställning som i sin tur kan leda till en fast tjänst.
Vi utgår från Fosie i Malmö och kör alla slags expresskörningar främst i Skåne, längre körningar kan förekomma.


Krav: Du ska ha C körkort, giltigt YKB och förarkort för digital färdskrivare. Du ska ha sinne för ordning och reda, samt vara flexibel när så behövs. Att vara serviceinriktad är ett stort plus inom detta yrke eftersom vi är i konstant kontakt med våra kunder.

Ansök här: https://jobb.mxtransport.se/jobs/1187674-lastbilschauffor-med-minst-c-kort-sokes-for-omgaende-heltidsanstallning

Dataskyddshandläggare

Svalövs kommun – Svalöv

Om arbetsplatsen

Svalövs kommun – med ett strategiskt läge inom familjen Helsingborg – erbjuder närhet, optimism och ett gynnsamt klimat för arbete och liv, samt goda förutsättningar för ett dynamiskt företagande. Bra kommunikationer gör det lätt att arbetspendla. Här bor ca 14 300 invånare.

Svalövs kommun söker nu en dataskyddshandläggare som ska arbeta med dataskyddsfrågor genom ett aktivt och pådrivande stöd till kommunens verksamheter, med stöd av dataskyddsombudet.

Du kommer att arbeta på kommunledningskontorets kanslienhet. Svalövs kommun har en samordnad nämndadministration och du kommer att ingå i en grupp av bland annat andra jurister. Enheten fungerar som juridiskt stöd åt kommunledningen.

Arbetsuppgifter

Som dataskyddshandläggare kommer du att utföra såväl administrativa som handläggande uppgifter, så som:

 • Föreslå åtgärder och praktiskt bistå sektorerna med verksamhetens personuppgiftsbehandlingar

 

 • Informera och vägleda sektorernas verksamheter i dataskyddsfrågor.

 

 • Stötta verksamheternas vid implementering av styrande dokument inom dataskydd.

 

 • Vara med och upprätta en informationsbank som ska vara ett stöd för medarbetarna i sitt dagliga arbete med GDPR.

 

 • Arbetet innefattar även att uppdatera/ta fram rutiner, checklistor, informationstext osv. och sprida tillvägagångsprocessen i sektorerna.

Dina arbetsuppgifter kommer att kräva att du är en van datoranvändare och intresserad av digitala verktyg samt har förmågan att på ett pedagogiskt sätt stödja medarbetare i digitala arbetssätt.

Arbetet innehåller många delar och du behöver ha förmåga att sätta dig in i gällande lagar och förordningar, skapa struktur, prioritera mellan arbetsuppgifter och driva processer framåt.

Tjänsten är en allmän visstid med möjlighet till förlängning. En säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet i bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Detta är en förutsättning för anställning.

Svalövs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och erbjuder en flexibel arbetsplats med möjlighet till arbete hemifrån.

Kvalifikationer

Du har relevant högskoleutbildning, juristutbildning är meriterande.

Du är kommunikativ, har en pedagogisk förmåga och lätt att uttrycka dig tydligt i tal och skrift.

Du har förmåga att arbeta självständigt och strukturerat. I arbetet kommer du ibland att ställas inför komplicerade frågor vilket kräver gott omdöme och integritet, samtidigt är det viktigt att du är prestigelös och vågar ställa frågor när situationen kräver. Vi sätter även stort värde på att du har lätt för att samarbeta med dina kollegor och har ett lösningsfokuserat synsätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du trivs i en serviceinriktad administrativ roll där du får ta ansvar för din uppgift samt själv strukturera, prioritera och driva ditt arbete.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete från offentlig verksamhet och/eller politiskt styrd organisation.

Det är också meriterande om du har erfarenhet av dataskyddsförordningen, goda kunskaper om it, it-termer och systemarkitektur.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2021-05-31

Tillträde: 1 augusti eller enligt överenskommelse

6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer: A1032532-2021

Ansök här: https://www.offentligajobb.se/jobad/dataskyddshandl%C3%A4ggare_sval%C3%B6v-sk%C3%A5ne-l%C3%A4n-sverige_60f779e2-00a1-484a-bf75-01877685bc12

Administratör till plan-och bygglovsavdelningen

Höganäs kommun – Höganäs

Administratören vi söker kommer tillhöra plan- och bygglovsavdelningen i Höganäs kommun, och här blir du en i såväl plan- som bygglovsteamet. Du kommer att arbeta självständigt med administration av planärende och bygglov.

Rollen som administratör medför ett aktivt samarbete med kollegorna på avdelningen, med andra tjänstemän i kommunen, politiker, byggherrar, konsulter och andra myndigheter. Vi har rykte om oss att vara empatiska byråkrater och arbetar ständigt med att förbättra både servicegrad och professionalitet. Vi vill att du medverkar i denna anda.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är serviceinriktad och har god samarbetsförmåga, är noggrann samtidigt som du är stresstålig. Att ta egna initiativ och arbeta självständigt är en nödvändighet samt att vara beredd att lösa problem och ta dig an nya uppgifter med kort varsel. Du tycker om att arbeta mot uppsatta mål och utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor, du är lyhörd och kommunikativ med förmåga att utveckla relationer. Du talar och skriver svenska obehindrat, eftersom all kommunikation sker på svenska och har god vana av att arbeta digitalt.

Det är meriterande om du har tidigare arbetat inom kommunal verksamhet, har kunskap inom PBL och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter men än viktigare är att du har de personliga egenskaper som gör att du blir en respekterad och omtyckt kollega och myndighetsperson. Med detta menar vi att det krävs en god förmåga att planera och organisera arbetet, ett gott omdöme, god samarbetsförmåga och beslutsförmåga, liksom ett utpräglat intresse för att vara lösningsorienterad

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer så välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

”Höganäs kommun ska i alla sina rekryteringar sträva mot en jämnare fördelning mellan könen och en ökad representation av övriga olikheter inom kommunens olika verksamheter” – så står det i våra ”Aktiva åtgärder för jämställdhet och mångfald”. Det är inte alltid enkelt, men vi jobbar för detta varje dag.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb – alternativt ring 0771-693 693.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2021-06-13

Arbetsgivarens referensnummer: A1032517

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=291CDBC3-4082-4529-BE97-976151565801&guidgroup=