Välj en sida

Säljare på Heltid, Malmö
Sector Alarm – Malmö

Vill du utvecklas inom försäljning och få en erfarenhet för livet?

Hungrar du efter en ny utmaning? Är du en person som alltid strävar efter utveckling och som aldrig nöjer dig förrens du slagit gårdagens resultat? Då har vi jobbet för dig! Vi vill nu uttöka vårt team med ytterligare en utåtriktad säljare på heltid för att komplettera vårt redan befintliga team. Är du den vi söker?

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att jobba på fält med uppsökande försäljning, där du tillsammans med dina kollegor tar kontakt med nya potentiella kunder i deras hem. De kunder som är intresserade och vill veta mer bokar du in ett personligt kundmöte med. På det mötet sitter du ned hemma hos kunden och går igenom våra produkter och tjänster och när du kommit fram till vad kunden är ute efter signeras avtal på plats. Du sköter alltså hela säljprocessen från första kontakten tills dess att uppdraget skickas vidare till en av våra installatörer i området och larmet sitter hemma hos kunden.

Vi vill att du får bästa möjliga start hos oss! Vi kommer ge dig alla förutsättningar du behöver för att lyckas. Därför kommer du din första arbetsvecka få en gedigen sälj- och produktutbildning. Detta kommer dessutom kombineras med praktisk träning där du får sitta med i dina kollegors säljmöten fram tills att du är varm i kläderna.

I denna rekryteringsprocess lägger vi framför allt fokus på dina personliga egenskaper och vi värderar din motivation samt inställning till att bli bättre! Du trivs med att arbeta i en social miljö, där möten med kunder och samarbete med kollegor är en naturlig del av din vardag. Eftersom tjänsten är mycket social och då du kommer arbeta med kontraktsskrivning är det viktigt att du är flytande i svenska i både tal och skrift.

Krav

 • Du är flytande i svenska i både tal och skrift.

 • Du kan arbeta heltid, dvs 40h/vecka.

 • Du kan arbeta mellan 14:00-22:00

 • Du är prickfri i polisens belastningsregister.

Sector Alarm är 2021 utsett till årets karriärföretag – för sjätte året i rad! Många av våra säljare gör raketkarriär inom företaget och vi har en av Sveriges främsta och mest meriterande säljskolor, Sector Way Academy. Satsar du på oss, satsar vi på dig!

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande. Vi arbetar med en fördomsfri rekryteringsprocess där vi som första steg kontaktar samtliga kandidater via en kortare telefonavstämning. Ha därför telefonen redo!

Jobbtyp: Heltid, Fast

Schema:

 • Dag

 • Kväll

Arbeta på distans:

 • Nej

 

Ansök här: https://www.sectoralarm.se/jobb/forsaljning/form/?gh_src=62febedb2

 

Städare / Cleaner – Hemfrid Vellinge/Trelleborg
Hemfrid – Vellinge

Hemfrid söker nu kollegor inom Hemstädning. Du kommer att jobba med hemstädning i privata hem och ge dina kunder bästa service!

Hemstädning i världsklass i privata hem

Som Städare på Hemfrid har du en viktig roll – att ge dina kunder bästa service! Du kommer att arbeta med ett varierande och roligt arbete inom hemstädning där du bland annat kommer att få damma, dammsuga, moppa, stryka och tvätta kläder i våra kunders privata hem. Du arbetar självständigt och har dina egna kunder. Vi söker dig som kan arbeta flexibla arbetstider måndag-fredag mellan kl 8-17. Du har god kontakt med din Bemanningschef som varje vecka skickar information om dina arbetstider, dina arbetsuppgifter och kundinformation via Hemfrids mobilapp.

På Hemfrid är våra värdeord Nytänkande, Kunniga och Stort hjärta. Vi tror på Kunskap, Innovation och Flexibilitet – för dig som anställd och för våra kunder. På Hemfrid är vi stolta över att ha en kvalitets- och servicekultur i världsklass!

Vi letar efter dig som;

 • Har B körkort och stark merit om tillgång till egen bil

 • Gillar att jobba självständigt med Städning i privata hem

 • Drivs av kvalitet och nöjda kunder

 • Är engagerad och vill utvecklas inom hemstädning

 • Är noggrann och punktlig

 • Har en positiv attityd

 • Har grundläggande språkkunskaper i svenska eller engelska

Vi erbjuder dig;

 • En tillsvidareanställning på deltid (50 – 75 %)

 • Kollektivavtal och bra anställningsvillkor

 • Utbildning inom hemstädning, med fokus på din utveckling!

 • Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag

 • Gratis mobilabonnemang

 • Språkutbildningar tillsammans med utbildningsföretaget Swedish for Professionals

 • Härliga kollegor från hela världen!

Vill du vara med på vår resa till att bygga ett bättre Sverige? Ansök nu!

Välkommen till Hemfrid!

_________________________________________________________________________________________

HEMFRID WANTS YOU TO JOIN US AS A CLEANER IN HELSINGBORG

Hemfrid is now looking for colleagues within Home Cleaning to Helsingborg with surrounding area.

You will work with home Cleaning in private homes and give your customers the best service! Areas that you will work in is for instance Helsingborg, Rydebäck, Åstorp, Landskrona and Svalöv.

World class home cleaning in private homes

As a Cleaner at Hemfrid you have an important role – to give your customers the best service! You will work with a varied and fun work in home cleaning where you will, among other things, dust, vacuum clean, mop, iron and wash clothes in our customers’ private homes. You work independently and have your own customers.

We are looking for a colleague who can work flexible working hours Monday-Friday between 8am-5pm. You will have good contact with your Staff Manager who sends weekly information about your working hours, your work assignments and necessary customer information via Hemfrid’s mobile app.

At Hemfrid, our values are Innovative Thinking, Knowledge, a Big Heart and Engagement. We believe in Knowledge, Innovation and Flexibility – for you as an employee and for our customers. At Hemfrid, we are proud to have a world-class quality and service culture!

We are looking for you who;

 • Have drivince license and merit your own car

 • Like to work independently with Cleaning in private homes

 • Is powered by quality and satisfied customers

 • Is committed and wants to develop within home cleaning

 • Is responsible and punctual

 • Have a positive attitude

 • Have basic language skills in Swedish or English

We offer you;

 • A part-time permanent position (50 %)

 • Collective agreements and good terms of employment

 • Training in home cleaning services, focusing on your development!

 • Third part insurance, health insurance, retirement pension insurance and wellness grant

 • Free mobile subscriptions

 • Swedish language courses through our partnership with the company Swedish for Professionals

 • Colleagues from all over the world!

Do you want to be part of our journey to build a better Sweden? Apply now!

Welcome to Hemfrid!

Sista ansökningsdag

torsdag 30 september

 

Ansök här: https://www.hemfrid.se/karriar

 

Maskinoperatör inom Tryck!
AR Packaging – Lund

 

DIN ROLL

I denna tjänst har du har en avgörande roll i den del av vår produktionskedja som rör tryck på olika förpackningsmaterial. Som tryckoperatör ansvarar du för produktens kvalitet, maskinens underhåll och service. Du som söker behöver ha ett stort fokus på kvalitet samt förmåga att se detaljer och uppmärksamma eventuella avvikelser.

Du arbetar tillsammans med kunniga kollegor och produktionsledning. Du blir en del av en organisation med korta beslutsvägar i vilken vi ständigt arbetar för att förbättra och driva vårt arbete framåt.

 

DIN BAKGRUND
Vi söker dig som har ett brett tekniskt kunnande och har en teknisk utbildning eller motsvarade erfarenhet. Har du tidigare erfarenhet från den grafiska branschen eller arbetat i produktion och har maskinvana, är det en fördel. Har du utöver det även erfarenhet av flexo-, offset eller djuptryck är det en ännu större fördel. Du bör behärska svenska språket flytande i tal och skrift.

 

DU SOM SÖKER
Som en del av vårt team vill vi att du är en nyfiken, driven person som är öppen för att prova nya metoder. Du är snabblärd och gillar högt tempo. Du har fullt färgseende, öga för detaljer och ett fokus på kvalitet. Kan du dessutom självständigt identifiera, planera och genomföra olika aktiviteter, samtidigt som du är en lagspelare, är du den vi söker.

 

ARBETSTID
Skiftarbete

 

VILL DU VETA MER OM TJÄNSTEN?
Kontakta Jimmy Strandberg, Produktionschef tryckeri och lacklaminering: Tel: 070-2627809.

Intervjuer och anställning kommer att ske löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag!

AR PACKAGING FLEXIBLES – EN VÄRLD AV BRILJANTA FÖRPACKNINGAR
Som ledande i norra Europa levererar vi flexibla miljöanpassade material till livsmedels- och hälsovårdsförpackningar. Våra kunder marknadsför, skyddar och bevarar sina produkter på bästa sätt genom att använda våra förpackningsmaterial med avancerade barriärer och snyggt tryck. Vi har två fabriker i södra Sverige och en i Storbritannien. AR Packaging Flexibles ingår i koncernen AR Packaging Group.

AR-Packaging Flexibles erbjuder ett varierande arbete i en miljö som präglas av höga ambitioner. Det är högt i tak med snabba beslutsvägar och du kommer bli delaktig i att utveckla företagets framgång.

Läs mer på www.ar-packaging.com

 

Ansök här: https://www.ar-packaging.com/en/career/job-search/jobs/maskinoperator-inom-tryck-166107

 

Stödpedagog på Stora Södergatan 2
Lunds kommun – Lund

Vård- och omsorgsförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 000 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Vi arbetar efter vår värdegrund där individens behov står i centrum. Våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Om oss

St.Södergatan 2 är en servicebostad med 17 brukare. Enheten består av lägenheter på olika adresser i centrala Lund.

Arbetsuppgifter
Som stödpedagog förväntas du planera, utföra och följa upp arbetsuppgifter tillsammans med arbetslaget så att brukarna får det stöd de behöver. I din roll ingår att ge brukarna individuellt stöd i den dagliga livsföringen och personliga utvecklingen genom att arbeta tydliggörande, ge brukarna en förutsägbarhet och skapa struktur i brukarnas vardag. Du stimulerar till full delaktighet i samhället efter individuellt satta mål i samverkan med eventuella anhöriga och gode män/förvaltare. Du förväntas samverka med olika aktörer och nätverk som är viktiga utifrån den enskildes behov.

Stödpedagogen stöttar kontaktmän på enheten i att utveckla ”huret” i genomförandeplaner samt metodplaner. Du ska vara en drivande kraft i det lågaffektiva bemötandet på enheten med fokus på brukarens självbestämmande och delaktighet. Rollen innebär också att bidra till utveckling och komma med idéer kring det pedagogiska arbetet. Det krävs att du har bra samarbetsförmåga, är nyfiken och har förmåga att lyssna in våra brukare.

Vi erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete där ingen dag är den andra lik. Du kommer att jobba med lågaffektivt bemötande, tydliggörande pedagogik och alternativa kommunikationssätt.

 

Vi söker dig som
Vi söker dig som har godkända betyg från Vård-och omsorgsprogrammet,

Barn-och fritidsprogrammet eller liknande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du ska också ha en eftergymnasial specialisering inom funktionshinderområdet som omfattar minst 200 yh-poäng eller 60 högskolepoäng eller en kombination däremellan som motsvarar minst två terminers heltidsstudier. Utbildningen ska ha tydlig inriktning mot funktionshinderområdet i hela sin omfattning samt att du har erfarenhet av arbete med människor med funktionsnedsättningar.

Du ska också ha goda kunskaper och erfarenhet av arbete med tydliggörande pedagogik och lågeffektivt bemötande.

I tjänsten ingår att arbeta som en del av arbetslaget där sedvanligt arbete i servicebostad förekommer.

Du delar vår vision och värdegrund och är redo att arbeta utifrån våra förhållningssätt – lyssna, lära och leda. Du har fokus på våra brukares önskemål och behov och strävar efter att göra vardagen meningsfull för dem.

 • Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift

 • Datorvana

 • Strukturerad

 • Skapa goda relationer

 • Vara flexibel

Erfarenhet krävs.

Schemalagd arbetstid Dag/ Kväll/ Varannan helg

Förmåner
Våra medarbetare är vår styrka och främsta tillgång. Därför erbjuder vi alla som arbetar hos oss ett antal förmåner. Du kan läsa mer om dessa på www.lund.se/formaner

 

Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Lön: Månadslön

Tillträde: 6/9 2021

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-07-07

Referensnummer

2021/677

Kontaktperson(er)

Ann-Christin Persson Rekryteringskoordinator, 046-3598423

Mattias Fransson Enhetschef, 046-359 93 29

Facklig(a) företrädare

Kommunals expedition, 010-4427936

 

 

Stödassitent på Bildstensvägen 2, Vikariat

Lunds kommun – Lund

Vård- och omsorgsförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 000 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Vi arbetar efter vår värdegrund där individens behov står i centrum. Våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Om oss

På Bildstensvägen 2 bor 5 brukare i åldrarna 20-25 år med diagnos autism och andra funktionsnedsättningar såsom utåtagerande beteende, självskadebeteende och omvårdnadsbehov. Det är mycket viktigt att Du som söker denna tjänst har förståelse för målgruppen samt för det arbetssätt och arbetsmetoder som målgruppen behöver – såsom lågaffektivt bemötande och strukturerat arbetssätt . Som medarbetare på Bildstensvägen kommer du att ingå i ett fantastiskt arbetslag där ni tillsammans med två pedagoger arbetar för att stödja och utveckla brukarna.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter består i att ge brukarna individuellt stöd i den dagliga livsföringen genom att arbeta tydliggörande, ge brukarna en förutsägbarhet och skapa struktur i brukarnas vardag. Stimulera till fritids- och kulturaktiviteter och delaktighet i samhället efter brukarnas individuellt satta mål. Detta så att de kan vara så självständiga som möjligt.

Exempel på arbetsuppgifter som förekommer är att stötta vid städning, matlagning, personlig hygien och läkemedelshantering. I din roll ingår även att planera, utforma genomförandeplaner, dokumentera, göra regelbundna utvärderingar samt medverka till att verksamheten håller en god kvalitet. Samverka med föräldrar, anhöriga och gode män/förvaltare.

Du planerar ditt arbete tillsammans med den person du stöttar, och förstår hur viktigt det är att varje enskild person är delaktig och har inflytande över sin vardag.

Vi söker dig som
Godkända betyg från vård- och omsorgsprogrammet, Barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Du delar vår vision och värdegrund och är redo att arbeta utifrån våra förhållningssätt – lyssna, lära och leda.
Du har fokus på våra brukares önskemål och behov och strävar efter att göra vardagen meningsfull för dem.

 • Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift

 • Datorvana

 • Strukturerad

 • Skapa goda relationer

 • Vara flexibel

Erfarenhet krävs

Körkort krävs

Schemalagd arbetstid Dag / Kväll / Varannan helg / Jour

Förmåner
Våra medarbetare är vår styrka och främsta tillgång. Därför erbjuder vi alla som arbetar hos oss ett antal förmåner. Du kan läsa mer om dessa på www.lund.se/formaner

 

Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader

Omfattning: Heltid

Lön: Månadslön

Tillträde: snarast eller enligt överenskommelse

Sista datum: 2021-12-31

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-07-12

Referensnummer

2021/679

Kontaktperson(er)

Ann-Christin Persson Rekryteringskoordinator, 046-3598423

Aicha Manar Östergren Enhetschef, 0046-3593935

Facklig(a) företrädare

Kommunals expedition, 010-4427936

 

Ansök här: https://www.lund.se/arbete–lediga-jobb/lediga-jobb/jobb-detalj/?guid=414571

 

Speciallärare till Eslövs kommun
Eslövs kommun – Eslöv

Bland dina arbetsuppgifter ingår undervisning av elever som är i behov av extra stöd. Du ingår i ett arbetslag och har ett nära samarbete med övriga pedagoger på skolan. . Vi ser gärna att du har en hög kompetens inom det digitala området och är väl förtrogen med digitala verktyg i undervisningen. Du kommer att vara delaktig i arbetet kring att utveckla digitala arbetsmetoder för att nå de elever som periodvis behöver undervisning på distans,

I uppdraget ingår:

 • Planering, genomförande och utvärdering av undervisning i alla förekommande teoretiska ämnen.

 • Direkt arbete med elever/elevgrupp med insatser som leder till ökad måluppfyllelse.

– Kartläggningar och analyser på såväl individ-, grupp- och organisationsnivå.
Uppföljning av elevernas resultat tillsammans med elever, kollegor och skolledning.-

 • Samarbeta nära med vårdnadshavare, hemskolans personal, socialtjänsten, BUP, HAB och andra viktiga aktörer i elevernas närverk.

 • Skapandet av tillgänglig lärmiljö genom bland annat anpassningar för elever med neuropsykiatriska funktionsvariationer.

Du arbetar i ett arbetslag kring en åldersintegrerad elevgrupp där ni gemensamt ansvarar för att eleverna och verksamheten utvecklas samt att varje elev ges bästa möjliga förutsättningar för utveckling och lärande.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad speciallärare med behörighet att undervisa i årskurs 4-9. Det är önskvärt om du har några års erfarenhet av arbeta i särskild undervisningsgrupp och har en bred kompetens inom NPF-området. Du som söker ska vara väl förtrogen med läroplanen Lgr 11 och skollagen.

Vi söker dig som har ett salutogent förhållningssätt, vilket bland annat innebär att du ser möjligheter i stället för svårigheter. I din roll har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Därutöver är du mån om att skapa meningsfull, begriplig och hanterbar undervisning och skoldag för dina elever. Som person är du bra på att skapa, underhålla och utveckla relationer i elevgruppen samt har en god ledarskapsförmåga i klassrummet. Du har en god samarbetsförmåga samt relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Välkommen med din ansökan!


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/naringsliv-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-kommunen/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Enligt Lag (2013:852) om registerkontroll skall du vara beredd att lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på www.polisen.se eller på närmsta polisstation.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Enligt överenskommelse
Antal platser: 1


Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2021-07-12

 

Ansök här: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/Assignmentview.aspx?guid=D959A0C4-E10C-467A-9498-260720C90245&templateid=0

 

Utbildningsadministratör
Lunds Universitet – Lund

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns cirka 44 000 studenter och mer än 8 000 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

Sektionen HRs huvuduppgift är att stödja verksamheten vid Lunds universitet i det personalpolitiska arbetet. Sektionen har även i uppdrag att stötta chef-och ledarskapsutveckling samt karriärutveckling. Sektionen underlättar och skapar förutsättningar för verksamheten att följa lagar och regler genom att ta fram universitetsgemensamma styrdokument, rutinbeskrivningar och verktyg inom området liksom kartlägger, utvecklar och följer upp processer inom HR-området. I uppdraget till sektionen finns även att stötta arbetet kring universitetets internationella medarbetare.

Rollen som utbildningsadministratör består av två huvudsakliga områden; administration av utbildningar inom programmet Career Development for Academic Staff samt administration av utbildningar inom Gemensamma Förvaltningen på Lunds Universitet.

Career Development for Academic Staff är en tidsbegränsad satsning som har till syfte att inspirera och utveckla forskande personal på olika nivåer. Målet är att de olika aktiviteterna ska ge forskarna verktyg för att arbeta med sin egen professionella utveckling, både inom och utanför akademin.

Satsningen finansieras med medel från olika intressenter inom Lunds universitet, vilket innebär att uppföljningar och sammanställningar av aktiviteterna är en viktig del av utbildningsadministratörens arbete. Målgruppen är forskare med olika bakgrund och på olika stadier i sin karriär, vilket gör att kommunikationen i många fall behöver anpassas beroende på vem mottagaren är.

Till tjänsten som utbildningsadministratör hör även att administrera delar av den löpande, interna kompetensutvecklingen som hanteras av Sektionen HR. Innehållsansvaret och ansvar för genomförandet av dessa utbildningar ligger på olika sektioner inom förvaltningen, men det rent administrativa, sammanhållande arbetet sker på Sektionen HR.

Arbetsuppgifter

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:

 • hantering och publicering av utbildningstillfällen på den universitetsgemensamma plattformen Kompetensportalen

 • bokning av lokaler, förtäring och t ex teknisk utrustning

 • säkerställa att rätt information kommuniceras med deltagarna i utbildningarna

 • i förekommande fall distribuera material till deltagarna

 • planering och hantering av utbildningstillfällen i samråd med internlärare och kollegor på sektionen HR

 • sammanställa underlag inför uppföljningar; t ex enkäter, antal deltagare, kostnader

 • fakturahantering

Du ingår i arbetsgruppen för kompetensutveckling och arbetar löpande med frågor relaterade till systemutveckling och internutbildningar. En stor del av administrationen av kompetensutveckling sker ute i verksamheten, och i din roll ingår att vara kontaktperson och stötta dessa kursadministratörer.

Kvalifikationer

Krav

Utbildning inom administration eller motsvarande, alternativt arbetslivserfarenhet som gett motsvarande kompetenser är ett krav.

Eftersom arbetet huvudsakligen består av administration och av att ge service är erfarenhet av arbete där administration och service tillhör de huvudsakliga arbetsuppgifterna ett krav.

Du måste ha goda kunskaper i både det svenska och engelska språket såväl muntligen som skriftligen eftersom målgrupperna för utbildningsinsatserna till stor del består av internationell personal. Arbetet som utbildningsadministratör är till stora delar ett självständigt arbete men innebär även många sociala kontakter, varför det är viktigt att ha en väl utvecklad servicekänsla samt förmåga att kommunicera på ett lyhört och smidigt sätt.

Meriterande

Erfarenhet av administrativt arbete inom universitet eller högskola är meriterande. Meriterande är även erfarenhet av kursadministration och system.

Övrigt

Mängden utbildningsadministration är inte lika intensiv under hela året. Det är därför viktigt att du kan prioritera mellan arbetsuppgifter och fokusera på det område där behovet är störst. En del av arbetsuppgifterna kräver också ett mer långsiktigt förhållningssätt, t ex bokning av lokaler och planering av program.

Tjänsten är en visstidsanställning till och med 2023-02-28 med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i din ansökan.

Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vi ser jämställdhet och mångfald som en styrka och tillgång. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla kontakter från annonsförsäljare, rekryterings- och bemanningsföretag på grund av statliga upphandlingsregler.

 

Ansök här: https://lu.varbi.com/se/what:job/jobID:409576/type:job/where:62/apply:1

 

Elevassistent
Östervångsskolan – Lund

Om arbetsplatsen

Vill du bidra till Sveriges största kunskapsbank inom specialpedagogik? Vi på Specialpedagogiska skolmyndigheten, SPSM, arbetar för att alla barn, elever och vuxenstuderande ska kunna utvecklas och nå målen i sin utbildning – oavsett funktionsförmåga. Vi erbjuder stöd till förskolor och skolor i hela landet som vill skapa lärmiljöer som är utvecklande och tillgängliga. Vi driver också flera specialskolor, fördelar statsbidrag och utvecklar läromedel. Myndigheten har cirka 1 200 medarbetare och verksamhet i hela landet.

Som medarbetare hos oss får du arbeta för allas lika värde i en organisation där delaktighet och engagerade medarbetare värderas högt. Vi ser ett stort värde i att ha medarbetare som mår bra och satsar därför mycket på friskvård och kompetensutveckling. Hos oss har du frihet att påverka ditt arbete. Mer om vad vi erbjuder kan du läsa på www.spsm.se/ledigajobb

Som anställd hos oss får du många anställningsförmåner såsom:

 • Ersättning för läkarvård/sjukgymnastik

 • Ersättning för sjukhusvård

 • Ersättning för läkemedel

 • Friskvårdspeng och friskvårdstimme

Nu söker vi elevassistenter till Östervångsskolan i Lund.

Arbetsuppgifter

Som elevassistent i vår verksamhet arbetar du för hela elevgruppens bästa, med särskilt fokus på de elever som behöver stöd på grund av olika behov, såväl fysiska, språkliga och psykosociala.
Elevassistentens ansvarsområde är att stödja elevernas utveckling i nära samverkan och dialog med lärarna.

Som elevassistent ska du vara ett stöd för att alla elever ska få samma förutsättningar att utvecklas och följa med i undervisningen.
Du stöder alla elevers delaktighet i det sociala samspelet och skolans hela verksamhet med såväl självständighet som inkludering som mål.

Du har en aktiv roll i skolarbetet.
Du skapar en trygg lärandemiljö som grundar sig på ömsesidig respekt och samarbete.
Anställningen är semestertjänst. Arbetstiden är även schemalagd. Som en del av arbetet kan det förekomma att du pendlar med elever i taxi.

 

Kvalifikationer

Vi söker en elevassistent som uppfyller följande krav:
Du har utbildning barn- och fritidsprogrammet eller liknande på gymnasienivå.
Du har minst ett års erfarenhet av att arbeta med elever som är döva eller har en hörselnedsättning.
Du har kunskap om skolans styrdokument.

Meriterande kvalifikationer:
Du har goda språkliga kunskaper i svenskt teckenspråk.
Du är kommunikativ och har god samarbetsförmåga.
Du är initiativtagande och strukturerad.
Du skapar goda relationer med eleverna men kan också sätta gränser och vara en vuxen förebild.
Du har erfarenhet av att arbeta med elever med olika funktionsnedsättningar, exempelvis, charge och NPF.

Du har kunskap om olika pedagogiska hjälpmedel och hur de kan användas i undervisningen.
Du har generella kunskaper om barns utveckling och olika livsvillkor.
Dina personliga egenskaper som mognad, samarbetsförmåga och att kunna arbeta strukturerat kommer att vägas in.

 

Anställningens omfattning

Tillträde: 2021-08-09

Ansökan

Referensnummer: 2 STO-2021/858

 

Ansök här: https://www.offentligajobb.se/jobad/elevassistent-%C3%B6sterv%C3%A5ngsskolan-lund_lund-sk%C3%A5ne-l%C3%A4n-sverige_605b381f-11c6-4b08-a21d-3f92ec2c01f2