Välj en sida

Säljare Kundservice

Mediamarkt – Malmö

Är du vår nästa stjärna på kundservice? Brinner du för att ge kunder den bästa Upplevelsen? Då är det dig vi söker till MediaMarkt Lund i rollen som säljare på kundservice.

 

I Kundservice är du i händelsernas centrum och har som huvuduppgift att hantera kunders reklamationer, återköp, utlämning av onlineorders samt försäljning direkt från kassan. Allt detta leder till att skapa så nöjda kunder som möjligt.

 

Arbetsbeskrivning

 

I rollen som säljare kommer du i arbeta både vardagar och helger, du kommer ingå i ett team om ca 7 personer som roterar enligt schema. Din uppgift är att säkerställa att våra kunder får marknadens bästa bemötande samt den hjälp de behöver för att gå hem nöjda. Jobbet innebär både att stå i disk och hantera kunder, men även backoffice arbete där det gäller att se till att kundens produkt hamnar hos rätt verkstad.

 

Det ska vara en positiv upplevelse att besöka MediaMarkt Lund, även kundserviceavdelningen. De kunder som har fått bra hjälp är oftast mer positiva än de som ”bara” har handlat. Kundbemötande är A och O, det andra lär man sig med tiden. Det är viktigt att du som medarbetare är positiv och empatisk men samtidigt har förmågan att göra kunden nöjd med så billig lösning som möjligt.

 

 

Vem är du?

 

För att lyckas i rollen är du serviceinriktad, brinner för kundbemötandet och tycker om att arbeta i team samt att uppnå mål genom samarbete. Vi tror att du har ett brinnande intresse för de produkter vi säljer och du får gärna ha erfarenhet från arbete inom detaljhandeln. Du har en utpräglad vilja och förmåga att ta ansvar och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Vi tror även att du är pigg, glad, initiativrik. Har du utbildning med inrik – tning mot Handel är detta meriterande.

 

 

Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?

 

Som Kundservicesäljare hos oss får du en viktig roll med stor möjlighet till utveckling. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv. Vi som bolag har givetvis kollektivavtal. Tjänsten är ett vikariat på ca 70% och gäller upp till 6 månader, det finns stora möjligheter till fast anställning efter detta.

 

Är du intresserad?

 

 

Är du intresserad?

 

För frågor eller funderingar vänligen kontakta Lina Jakobsson, jakobssonl@mediamarkt.se

 

Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2021-08-31. Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

I våra rekryteringsprocesser genomför vi en bakgrundskontroll på slutkandidat innan anställning kan bli aktuell.

 

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

 

Ansök här: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=100&ProjectId=194690&DepartmentId=2429&MediaId=5&SkipAdvertisement=False&utm_source=Indeed&utm_medium=organic&utm_campaign=Indeed

 

 

 

 

Butiksmedarbetare

Biltema – Ängelholm

 

Om tjänsten:

 

Vi söker nu butiksmedarbetare som vill arbeta extra vid Biltema i Ängelholm. Som butiksmedarbetare arbetar du i huvudsak med varuplock, kassa, kundservice och café. Arbetsuppgifterna varierar från dag till dag.

 

Utöver de uppgifter som är specifika för tjänsten kommer du att arbeta tillsammans med dina kollegor i den dagliga driften av varuhuset. Tillsammans ser ni till att varuhuset alltid är redo för försäljning och att alla kunder får bästa tänkbara service.

 

Om Dig:

 

Vi söker Dig som är en utpräglad servicemänniska och har kunden i fokus. Du gillar ett högt arbetstempo där du ständigt ställs inför nya utmaningar och du har lätt både för att lära och för att lära ut.

 

Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete inom detaljhandeln och kassa. Om du dessutom tycker att det är viktigt med ordning och reda kommer du att trivas hos oss.

 

Vi ser gärna att Du har kompetens eller intresse inom några av våra produktområden.

 

Givetvis delar du Biltemas värderingar Enkelhet, Sparsamhet, Handlingskraft, Ordning och Reda samt Flexibilitet.

 

 

Sista ansökningsdag: 2021.08.15

 

Arbetsplats/placering: Biltema Ängelholm

 

Anställningsform: Visstid vid behov under höst och vinter.

 

Lön: Enligt avtal

 

Arbetstider: Varierar och innefattar kvällar och helger

 

Frågor kring tjänsten kontakta: Varuhuschef Biltema Ängelholm, Paul Jönsson, manager.angelholm@biltema.com

 

 

Observera att vi inte tar emot ansökan via post eller mail. Välkommen att ladda upp ditt CV samt Personliga brev på Biltemas hemsida.

 

Urval kommer att ske löpande och anställning kan därför ske innan annonsens eventuella slutdatum. Vänta därför inte för länge med att registrera din ansökan.

 

Biltema har gjort ett medvetet medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

 

Ansök här: https://biltema.easycruit.com/vacancy/2750759/99529?iso=se

 

 

 

Bovärd/Fastighetsskötare Helsingborg

Willhem – Helsingborg

 

 

Är du händig och brinner för att göra det lilla extra för kunden? Då är detta tjänsten för dig! Nu söker vi en engagerad och serviceinriktad bovärd till vårt fastighetskontor i Helsingborg.

 

Helsingborg har idag 2 401 lägenheter spridda över flera stadsdelar på bland annat Åstorp, Ödåkra, Påarp, Hasslarp samt i Helsingborgs centrum och Söder/Högaborg. Vi behöver nu komplettera personalstyrkan med ännu en stjärna!

 

 

I dina arbetsuppgifter ingår:

 

skapa och upprätthålla en bra relation till hyresgäster och rapportera hyresgästsynpunkter

utföra systematisk rondering enligt fastlagt schema, dvs inre och till viss del yttre skötsel av

fastigheten, som miljörum och liknande

 

– utföra besiktningar vid av- och inflyttning

 

planering och utförande av reparationer och löpande underhåll

hantera serviceanmälan, klagomål och reklamationer samt att återkoppla till hyresgästen

beställning och uppföljning av fastighetsförnödenheter och mindre entreprenadarbete

tillsyn av ventilations-, värme och elsystem i våra fastigheter

 

Utbildning & erfarenhet

 

Vi söker dig som har gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot, eller påbyggnad inom, teknik och/eller fastighet. Har du erfarenhet av SBA (systematiskt brandskyddsarbete), ronderingsarbete, lägenhetsbesiktning, VVS eller el är det meriterande. Har du erfarenhet från att arbeta med människor inom servicebranschen är detta också meriterande – vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. Du bör ha god vana av att arbeta i datasystem. B-körkort är ett krav.

 

 

Personliga egenskaper

 

För att trivas i rollen behöver du vara ansvarstagande, självständig och ha en hög servicekänsla. Du kommer att vara en del av ett team som har målet att leverera högsta kvalitet till våra hyresgäster!

 

Willhem arbetar aktivt med värdegrunden, som innebär att vi är värdeskapande, affärsmässiga, kundfokuserade, nyskapande och ansvarsfulla. Det är värderingar som du bör dela och känna dig inspirerad av för att vara rätt person för rollen.

 

 

Ansökan

 

Välkommen med din ansökan senast den 15 augusti via jobb.willhem.se/ Har du några frågor om tjänsten ber vi dig kontakta fastighetsförvaltare Melina Trabjerg via mail: melinda.trabjerg@willhem.se eller telefon: 042-4005316

 

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

 

Arbetstid: Heltid

 

Lön: Fast lön

 

 

På Willhem jobbar vi för att både hus och människor ska må bra. Som ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige är vår vision att skapa hyresbostäder där människor trivs och kan känna sig stolta över sitt boende. Vi är ett ungt företag med långsiktiga ambitioner för såväl kunder och fastigheter som våra medarbetare. Nya idéer inom service, fastighetsutveckling, hållbarhet och digitalisering ska göra oss till Sveriges mest nyskapande bostadsbolag. Inom ramen för ett hållbart arbetsliv erbjuder vi förmåner som ett generöst friskvårdsbidrag, kompetensutveckling, regelbundna trivselaktiviteter och möjligheter att kunna påverka din arbetsdag.

 

 

Ansök här: https://jobb.willhem.se/position/ovrigt/ovrigt/22221-bovardfastighetsskotare

 

 

 

Wanås Konst söker cafépersonal!

Stift Wanås Utställningar – Knislinge

 

Wanås Konst söker säsongspersonal till caféet i konsthallen. Vi söker dig som gillar service, människor och mat! Erfarenhet av arbete i restaurang eller café är ett plus men inget måste. Du lär dig på plats.

Arbetet i Wanås Konst Café innebär att du värmer, förbereder och serverar soppor, sallad, smörgåsar, fika, diskar och tar betalt. Du håller ordning i kök och servering och får verksamheten att rulla under ledning av caféansvarig.

Vi vill att du som jobbar med oss är stresstålig, ansvarstagande och socialt kompetent. Under säsongen har vi ett oregelbundet flöde av gäster och därför är det viktigt att både vara stresstålig i högsäsong och att kunna ta sig för uppgifter i lågsäsong. Du kan jobba både ensam och i team. Du arbetar lika gärna vardag som helgdag.

Du talar både svenska och engelska – andra språkkunskaper är meriterande.

Säsongen är i full gång och pågår fram till jul. Tjänsterna har olika sysselsättningsgrad beroende på säsong. Caféet har öppet maj – oktober, mån – sön, november – december helger. Du kan välja att jobba under hela säsongen eller delar av den.

Arbetstiden är under dagtid, vardagar och helger.

Notera att det inte går att åka kollektivtrafik hela vägen till Wanås (närmaste busshållplats är Knislinge Busstation).

Observera att rekryteringen sker löpande.

—————————

Wanås Konst är en internationell skulpturpark och ett centrum för konst och lärande som drivs av den ideella Stiftelsen Wanås Utställningar. Här skapas, presenteras och förmedlas internationell samtidskonst med inriktning på skulptur och installation. Varje år bjuds internationella konstnärer in för att skapa konst i parken. Det finns idag ca 75 permanenta konstverk i samlingen – producerade för Wanås Konst.

Läs mer om oss på: www.wanaskonst.se

 

 

Ansök här: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSelsMWkEVjtBnpPaiw1JOGQlcEjqP6RKxCQTzx0ODOfe6zWpw/viewform

 

 

 

Kundvärd till vårt kundcenter

AB Ängelholmshem – Ängelholm

 

Om arbetsplatsen

 

Ängelholm är landets första agila kommun!

Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor.

 

Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända. Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras. Vi lever vår värdegrund: Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft.

 

Ängelholm är dessutom en av Sveriges vackraste platser med kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap och har bästa läget med utomordentliga kommunikationer till resten av Skåne, Sverige och kontinenten.

 

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss? Läs mer på jobb.engelholm.se

 

AB Ängelholmshem söker en kundvärd

 

Har du starkt kundfokus och drivs av att skapa nöjda kunder? Föredrar du struktur och ordning samt har lätt för att koordinera och prioritera? Vi söker nu en erfaren kundvärd till vårt kundcenterteam, som brinner för kundkontakt och vill överträffa hyresgästens förväntning.

 

AB Ängelholmshem är ett allmännyttigt bostadsbolag som ägs av Ängelholms kommun. Med strax 3250 lägenheter runt om i Ängelholms kommun är bolaget den största aktören på bostadsmarknaden i Ängelholm. Ängelholmshem erbjuder ett brett utbud av bostäder för kunder med olika önskemål och behov.

 

Vi är idag ca 40 medarbetare och är i en utvecklingsfas där vi har stora ambitioner inom vårt bolag. Vi har en arbetskultur som präglas av högt engagemang, kundfokus, affärsmässighet, delaktighet och omtanke. Vi stödjer vårt förhållningssätt i våra tre värdeord som är öppenhet, omtanke och handlingskraft. Vi söker en kreativ person med stor förmåga att bygga goda relationer med andra.

 

Arbetsuppgifter

 

Som en del av vårt kundcenterteam kommer du att arbeta tillsammans med drivna och engagerade kollegor. Din främsta arbetsuppgift är att ta emot besökande kunder samt besvara inkommande samtal och mail gällande bland annat intresseanmälningar, marknadsföring och uthyrning av lägenheter samt parkeringsplatser, kreditupplysningar, hyreskontrakt, fakturering och uppsägningar.

 

För att lösa olika frågeställningar kommer du att ha kontakt med både interna och externa kontaktpersoner. Du är därmed en viktig koordinator för att i slutändan ge ett professionellt och positivt bemötande till våra hyresgäster.

 

Kvalifikationer

 

Vi ser att du som person trivs med att arbeta självständigt och är trygg med att ta egna initiativ för att kunna ta beslut i olika kundärenden och administrativa arbetsuppgifter. Du har hög integritet och är lyhörd till att se kundens och verksamhetens behov.

 

Vidare gillar du både tempo och puls, vi ser därför att du är produktiv i ditt arbete, fokuserad och har förmåga att navigera dig i olika datorsystem på ett strukturerat sätt. Som person drivs du att överträffa kundens förväntningar genom att vara positiv, kommunikativ och lösningsfokuserad.

 

Att samarbeta prestigelöst i team är en självklarhet för dig. Du tycker om att bygga relationer och är lyhörd och kreativ för att utveckla arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och potential.

 

Dina kvalifikationer

Du har gymnasieutbildning

Meriterande är service managementutbildning eller motsvarande

– Du har tidigare erfarenhet från en roll med tydligt service- och kundfokus där du har framgångsrikt hanterat kunddialog samt konflikthantering.

Du har ekonomisk förståelse och kan balansera kundnöjdhet och affärsmässighet.

Du har goda administrativa kunskaper och god datorkunskap.

Goda kunskaper krävs i svenska och engelska språket, både tal och skrift, fler språk är meriterande.

För tjänsten krävs B-körkort.

Erfarenhet av uthyrning och kunskap i hyresjuridik är det meriterande.

Anställningens omfattning

 

Snarast enligt överenskommelse

 

Ansökan

 

Referensnummer: A1045492

 

 

 

Ansök här: https://www.offentligajobb.se/jobad/kundv%C3%A4rd-till-v%C3%A5rt-kundcenter-_%C3%A4ngelholm-sk%C3%A5ne-l%C3%A4n-sverige_0fce4371-0583-4f7e-ac4a-e635698ab97a

 

 

 

IT-nörd i början av sin karriär sökes till servicedesk i Malmö

Gigstep – Malmö

 

Alla brinner för olika saker. Brinner du extra mycket för något gör det ibland att du kallas nörd. Något vi tycker är extremt positivt! Speciellt om det är IT-nörd. För att lyckas i rollen som IT-support är det fördelaktigt om du älskar IT. Vi imponeras av dig som hittat din grej och brinner för det. I detta fallet bör det vara IT och faktiskt även service.

 

Teamet som vill att du joinar just dem är galet kompetenta, men behöver en ny kollega för att få avlastning. Vi lovar dig att du kommer lära dig massor. Här kommer du kunna kombinera dina kunskaper inom IT med din känsla för service i en underbar mix.

 

Via telefon och mejl hjälper du kunder med deras IT-relaterade problem. Du arbetar i ett ärendehanteringssystem och felsökning är något du gör dagligen. Det är väldigt bra om du har koll på några av nedanstående punkter:

 

Active Directory

DNS, DHCP, TCP/IP

Citrix

Windows Operativsystem

Outlook & Exchange

MS Office & O365

Skrivare & skrivarhantering

Hårdvarurelaterade frågor

Det genuina IT-intresset är ett måste. Har du tidigare arbetat i en servicedesk är detta ett stort plus, dock inget krav. Vi vill helst att du har pluggat något inom IT, och då gärna ha tyckt om nätverkskurserna lite extra. Att du är flytande i både svenska och engelska är ett krav.

 

Välkommen in i ett härligt gäng där humor blandas med ett stort fokus på att ge god service åt kunderna!

 

Psst denna servicedesk hanterar kunder 24/7, det betyder att arbete på obekväma arbetstider och helg förekommer. Vilket kanske är bekväma tider för dig? Du arbetar heltid och vet alltid ditt schema minst 6 månader i förväg!)

 

Ansök här: https://jobs.gigstep.se/jobs/1260475-it-nord-i-borjan-av-sin-karriar-sokes-till-servicedesk-i-malmo?promotion=260226-arbetsformedlingen

 

 

 

Säljare Hässleholm

Garda Alarm – Höör

 

 

Är du precis i början av din karriär eller kanske precis ska ta studenten och komma ut i arbetslivet?

Brinner du för service och att prata med nya människor?

Då kan vi ha tjänsten för just dig!

 

Vi söker dig som:

Drivs av att ha högt tempo och möjligheten att styra sin lön

Drivs av att lyckas och genomföra bra affärer

Gillar att skapa goda kundrelationer och att verkligen hjälpa kunden

Är målinriktad med eget stort ansvar

Gärna har dokumenterad säljerfarenhet, inget krav men meriterande

Vill ge familjer en modern trygghet till en låg kostnad

Varför oss?

 

En lättsåld produkt med stor efterfrågan

Ett härligt och framgångsrikt team

Vi har en av marknadens högsta provisioner

Säljtävlingar där vi har årlig resetävling till t.ex. Spanien, Dubai

Arbetstider som passar den som gillar sovmorgon, start 14:00

Vi ser till att du utvecklas och växer som person

Du måste behärska svenska språket väl i tal och skrift samt ha ett rent belastningsregister hos polisen. Körkort är meriterande men inget krav.

 

Ansök här: https://gardaalarm.teamtailor.com/jobs/1259996-saljare-hassleholm